Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now! - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-10, 16:58   #2611
Marei
Zakorzenienie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Jak narzekacie, że pusto, to się oddzywam Ciężko mi coś pisać, bo u mnie nic się nie dzieje.. prawie Sesja. I tyle

Tysia, płakałam ze śmiechu czytając relację z egzaminu

Niuniuś, faceci nieraz nie rozróżniają szamponu od żelu pod prysznic Potrafią myć włosy żelem albo cale ciało szamponem.. to się nazywa wygoda!

Ines, trzymam kciuki za randkę!

Madzior, niektórzy rodzice faktycznie nie akceptują takiej różnicy, całe szczzęście, że Twoi go lubią Z perspektywy czasu [boshh jaka sie stara robie ] widzę, że taka różnica nie jest wielka, a później, za kilka lat, praktycznie jej nie będzie

Mrofko, masz talent, świetne są!

Virginio, Ty się nie uzależnij od wymianek Kiedyś, jak miałam ładne kieszonkowe od Taty (jak mu się powodziło, to i mnie się powodziło, nie mogę narzekać, mimo, że widujemy się raz na 2 miesiące). I trafiłam na wizaż... ojjj... te promocje, sklepy internetowe, wpadlam w wir straszzny. Perfumy przecenione o 60% wow! biorę, jak się nie spodobają, to wymienię... sytuacja mi się zmieniła i posprzedawałam część, ale muszę się ograniczać z wchodzeniem na PEWNE wątki ciężko, ciężko... tym bardziej teraz nie mogłam się przystosować do wiecznego braku kasy :/
No, to taka przestroga, niekoniecznie do Ciebie, tylko ogółem... Wizaż uzaleniaaa

Ohhh moja dieta słabo idzie, uczę się, siedzę w domu i... głodna jestem co chwilkę :/ Kupiłam łyżwy [znowu te wyprzedaże, ale wydatek jak najbardziej zaplanowany] i TŻ jak wracaliśmy do siebie obiecał, że będziemy spędzać czas aktywnie i na łyżwy też pójdzie. No i... kupiłam je, szczęśliwa pytam TŻ, kiedy idziemy, a on do mnie z fochem, żebym mu jaj nie ucinała, on na żadne łyżwy nigdy nie pójdzie... ;( Powiedziałam, że nie to nie, pójdę z Damianem, kolegą z pracy, który co prawda irytujący czasami, ogólnie jest całkiem sympatyczny. Ale jak TŻ usłyszał o D, to aż się czerwony ze złości zrobił i ....powiedział kilka słów które musiałabym wygwiazdkować ahhhh faceci :/ Jeszcze kuzynka TŻ ma łyżwy, więc może z nią się umówię

Oh, ostatnio udało mi się wymyślić SMACZNĄ sałatkę! Tylko nie spisałam jak ją robiłam, ale wrzuciłam brązowy ryż, począstkowane brokuły, seler ze słoika, troszkę łososia wędzonego, czerwona fasole i zalałam sosem jogurtowo- czosnkowym. Ahhh rozwijam się kulinarnie

Laseczki, a co Wy planujecie na Walentynki?

Buziaki i miłego dnia!!!
Stary 2010-02-10, 18:15   #2612
ines85
Zadomowienie

A ja szykuje się na 19 cieszę się chyba jak dziecko
jak wróce to opowiem co nieco ....oczywiście jak będzie w ogóle co

Stary 2010-02-10, 18:34   #2613
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
nie nawidze chodzic po marketach!!! nie nawidze!!!!! i to do tego z moją mamą wrrrrrrrrrrrrr.........
aż tak źle?

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Niuniuś, faceci nieraz nie rozróżniają szamponu od żelu pod prysznic Potrafią myć włosy żelem albo cale ciało szamponem.. to się nazywa wygoda!
Prawda?

Cytat:
No, to taka przestroga, niekoniecznie do Ciebie, tylko ogółem... Wizaż uzaleniaaa
Taaa... święta prawda! Ja jestem na etapie zamawiania ciuchów z hurtowni znalezionej na wizażu i czaję się wątek butowy Biada nam, zakupoholiczkom! ;P

Cytat:
Ohhh moja dieta słabo idzie, uczę się, siedzę w domu i... głodna jestem co chwilkę :/ Kupiłam łyżwy [znowu te wyprzedaże, ale wydatek jak najbardziej zaplanowany] i TŻ jak wracaliśmy do siebie obiecał, że będziemy spędzać czas aktywnie i na łyżwy też pójdzie. No i... kupiłam je, szczęśliwa pytam TŻ, kiedy idziemy, a on do mnie z fochem, żebym mu jaj nie ucinała, on na żadne łyżwy nigdy nie pójdzie... ;( Powiedziałam, że nie to nie, pójdę z Damianem, kolegą z pracy, który co prawda irytujący czasami, ogólnie jest całkiem sympatyczny. Ale jak TŻ usłyszał o D, to aż się czerwony ze złości zrobił i ....powiedział kilka słów które musiałabym wygwiazdkować ahhhh faceci :/ Jeszcze kuzynka TŻ ma łyżwy, więc może z nią się umówię
Dobry ten Twój Tż z tymi obciętymi jajami, ale tak sobie myślę, że jak jeszcze potrujesz mu nad uchem, że idziesz z kolegą Damianem, to raz dwa się zdecyduje się Ci towarzyszyć

Cytat:
Oh, ostatnio udało mi się wymyślić SMACZNĄ sałatkę! Tylko nie spisałam jak ją robiłam, ale wrzuciłam brązowy ryż, począstkowane brokuły, seler ze słoika, troszkę łososia wędzonego, czerwona fasole i zalałam sosem jogurtowo- czosnkowym. Ahhh rozwijam się kulinarnie
Brzmi fantastycznie! Ja dzisiaj wpałaszowałam szybką sałatkę tuńczykowo-śmieciową Taką z braku laku i braku czasu

Cytat:
Proponuję zebrać się tutaj i plotkować do białego rana!
A Ty co będziesz porabiać moja droga?

(Ja idę z Tżtem do kina, potem pewnie na kolację i spacer bo raczej wątpię, że wymyśli lot balonem, skok na bungee czy inne dziwne atrakcje)

Cytat:
Właśnie miałam pytać, kiedy te spotkanie. Oczywiście, że będzie o czym opowiadać, dlatego przygotuj się solidnie i weź ze sobą jakiś notatnik albo dyktafon, żeby potem zdać nam fantastyczną i bogatą w szczegóły relację!

Zapomniałabym, Marei szybkiego zakończenia sesji!! Trzymam kciuki za wszystkie egzaminy!!!

Tak się zastanawiam, co u naszej Joyce, dawno jej tu nie było...

Edytowane przez Niuniuska
Czas edycji: 2010-02-10 o 18:37 Powód: dopisek
Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 18:58   #2614
mkarlinka
Raczkowanie

Cytat:

Marei nie tylko faceci tak potrafią, ja tak ciąglę robię, rzecz ujmująć przypadkowo, bo szampon i żel pod prysznic stoją obok siebie i dopiero jak umyje głowę lub się wykąpie skapnę się, ze ten ta buteleczka jest otwarta co trzeba
Hej a ja właśnie zżeram czekoladę truskawkową, została mi tylko kostka, ale to stres potrzebował czekolady, właśnie wróciłam z egzaminu na prawo jazde i ...............zdałam, więc nie krzycie na mnie ze zjadłam całą czekoladę w 5 min-to nagroda.:brzyd al:, ale obiecuje ze to się nie powtórzy.Rzadko pisze, ale odwiedzam wizaz codziennie w pracy bo czasami wracam do domu późno i nie mam już na nic ochoty.Idę oblewać stres, bo za 2 tygodnie nie będę mogła już pić.....bo autko sprowadzam i będę jeździć......Czyli uwaga śledzie mkarlinka jedzie, już współczuję mojej wiosce, hahahah.Jak wrócę z biby to jeszcze was odwiedzę.Buziaki
W tym cel zycia".

Start: 83 kg8 2...81....80..79-będzie kiedyś....
Meta: 65, a jak sie da to 56 ;-)).
mkarlinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 19:49   #2615
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
powiem szczerze, że ja tez tak robieodkąd siedze na watku rossmanowym i kupuje BD niebieskiego ach ten wizaż

Cytat:
Ohhh moja dieta słabo idzie, uczę się, siedzę w domu i... głodna jestem co chwilkę :/ Kupiłam łyżwy [znowu te wyprzedaże, ale wydatek jak najbardziej zaplanowany] i TŻ jak wracaliśmy do siebie obiecał, że będziemy spędzać czas aktywnie i na łyżwy też pójdzie. No i... kupiłam je, szczęśliwa pytam TŻ, kiedy idziemy, a on do mnie z fochem, żebym mu jaj nie ucinała, on na żadne łyżwy nigdy nie pójdzie... ;
dieta nie zając... powodzenia na egzaminach i naprawde postrasz Tzta kolega to zaraz łyżwy weźmie pod pachę a na łyżwy pod halę sie wybierasz??

Cytat:

powodzenia i czekamy na baaardzo pikantną relacje

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Taaa... święta prawda! Ja jestem na etapie zamawiania ciuchów z hurtowni znalezionej na wizażu i czaję się wątek butowy Biada nam, zakupoholiczkom! ;P...
jaka to to hurtowniaktóry wątek?

Cytat:
też dzisiaj myslałam gdzie Joyce sie podziała

Cytat:
Napisane przez mkarlinka Pokaż wiadomość
Hej a ja właśnie zżeram czekoladę truskawkową, została mi tylko kostka, ale to stres potrzebował czekolady, właśnie wróciłam z egzaminu na prawo jazde i ...............zdałam, więc nie krzycie na mnie ze zjadłam całą czekoladę w 5 min-to nagroda.:brzyd al:, ale obiecuje ze to się nie powtórzy.
za zdanie prawo jazdy i za czekolade

a w walentynki na wizazu bo ja bede w gorach na nartach to tu do Was zajrze

mnie katar trzyma a myslalam, ze to tylko taki malutki katarek a dzisiaj to chyba sie doprawilamide pod koldre

milego wieczorka
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 22:07   #2616
madzior1007
Raczkowanie

Dobry wieczorek

Ufff nie pamiętam kiedy ostatnio tak wcześnie miałam lekcje odrobione... Ale zaraz jeszcze muszę czytać "Szewców";( Głupie to jakieś i zboczone Teksty typu "podniecałoby mnie jakbyś patrzył jak ja się ten tego z tamtym" :P Jaaa i ja mam z tego referat zrobić?!:-|

Jaaaa moja maruda jest wstrętna:P Właśnie dostałam smsa "Poszlibyśmy jutro na kolację ale Ty masz naukę" co za zgred:P

Niuniuska
Łooooj Lady Gaga... tragiczne przebudzenie:P Biedactwo

mrofka
Dla mnie taka różnica wieku jest idealna Nie za głupi i nie za mądry jest facet w takim wieku:P

Marei
No już nie mają wyboru, muszą akceptować i tyle Szczerze ja nie czuje różnicy Czuje się jakbym znała tą marudę od urodzenia:P

ines
Bierz go, bierz go! A jak fajny zostaw trochę dla nas...:P

mkarlinka
Brawo Jeju ja to jeszcze z 10 razy będę zdawała... ogólnie wyjeździłam już 50 godzin... i ciągle nic

To dobranoc wam Jutro wielki ważenie po fazie nr 1:P coś tam mi się wydaję, że zgubiłam ale widać to raczej nie widać:/

madzior1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 22:40   #2617
ines85
Zadomowienie

idę spac....jutro co nieco opowiem
Stary 2010-02-11, 07:28   #2618
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Jak narzekacie, że pusto, to się oddzywam Ciężko mi coś pisać, bo u mnie nic się nie dzieje.. prawie Sesja. I tyle
Zaglądaj częśiej

Cytat:

Ines, trzymam kciuki za randkę!

Cytat:

Cytat:
aż tak źle?
Nie lubię chodzic po marketach i kupowac rzeczy spożywcze.....ja bym tylko weszła wzieła to co trzeba, a moja mama łazi i łazi i sama nie wie co jeszcze potrzebna....
Cytat:
ja idę z Tżtem do kina, potem pewnie na kolację i spacer bo raczej wątpię, że wymyśli lot balonem, skok na bungee czy inne dziwne atrakcje)
A może jednak Cię czymś zaskoczy troche wiary w swojego TŻ

Cytat:
Właśnie miałam pytać, kiedy te spotkanie. Oczywiście, że będzie o czym opowiadać, dlatego przygotuj się solidnie i weź ze sobą jakiś notatnik albo dyktafon, żeby potem zdać nam fantastyczną i bogatą w szczegóły relację!

Cytat:
Hej a ja właśnie zżeram czekoladę truskawkową, została mi tylko kostka, ale to stres potrzebował czekolady, właśnie wróciłam z egzaminu na prawo jazde i ...............zdałam, więc nie krzycie na mnie ze zjadłam całą czekoladę w 5 min-to nagroda.
GRATULACJE !!!!!

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
powodzenia i czekamy na baaardzo pikantną relacje

Cytat:
mnie katar trzyma a myslalam, ze to tylko taki malutki katarek a dzisiaj to chyba sie doprawilamide pod koldre
ZDRÓWKA życze

Cytat:
Napisane przez madzior1007 Pokaż wiadomość

Jaaaa moja maruda jest wstrętna:P Właśnie dostałam smsa "Poszlibyśmy jutro na kolację ale Ty masz naukę" co za zgred:P
Nauka nie zając nie ucieknie kochana

Cytat:
Bierz go, bierz go! A jak fajny zostaw trochę dla nas...:P
Nie ma takiej opcji - nie dziele się

Dzień dobry.....dziś tłusty czwartek a ja zjadłam już kilka faworków, bo moja mama wczoraj smazyła a ja dziś obudziłam się już przed 6 i nie mogłam usnąc.....

Co do wczorajszego spotkania to było bardzo sympatycznie na wstępie dostałam komplement, że ślicznie wyglądam i gdyby wiedział, że tak będę wyglądac to tez by się porządniej ubrał...
Byliśmy w takiej fajnej oberży niedaleko naszej miejscowości ( ogólnie to jesteśmy z tego samego miasta tylko z innego osiedla)...hmmm co więcej......podoba mi sie ten facet i tyle Jak tylko wróciłam do domu to dostałam miłego eska
ehhhhh fajanie fajnie

Edytowane przez ines85
Czas edycji: 2010-02-11 o 07:31
ines85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 07:42   #2619
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
mkarlinka
Brawo Jeju ja to jeszcze z 10 razy będę zdawała... ogólnie wyjeździłam już 50 godzin... i ciągle nic

To dobranoc wam Jutro wielki ważenie po fazie nr 1:P coś tam mi się wydaję, że zgubiłam ale widać to raczej nie widać:/
zdasz zdasz w koncu i koniecznie napisz dzisiaj ile schudłaś

Cytat:
idę spac....jutro co nieco opowiem
Ines no wiesz....wchodzę tu rano z wielkimi nadziejami na jakies opowieści a tu tylko tyle... czekamy czekamy, jako, ze ja dzisiaj mam wolny cały dzień czekam przy ekranie

ale sie wyspałam normalnie pierwszy raz chyba od tygodnia, i nawet katar mi przeszedł prawie... u mnie zaczyna sypać podobno jakis atak zimy znowu nadchodzi ja musz spakowac rzeczy na wyjaz bo w sobote na narty

dzisiaj stwierdzilam, ze swietnie opanowalam diete na utrzymanie wagi jeszcze musze dojsc do tej na której sie chudnie

milego dzionka bede tu dzisiaj wpadala czesciej

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ----------

Cytat:
Co do wczorajszego spotkania to było bardzo sympatycznie na wstępie dostałam komplement, że ślicznie wyglądam i gdyby wiedział, że tak będę wyglądac to tez by się porządniej ubrał...
Byliśmy w takiej fajnej oberży niedaleko naszej miejscowości ( ogólnie to jesteśmy z tego samego miasta tylko z innego osiedla)...hmmm co więcej......podoba mi sie ten facet i tyle Jak tylko wróciłam do domu to dostałam miłego eska
ehhhhh fajanie fajnie
o jak miłowidzać, ze juz masz lepsze podejscie i dasz mu szansę,
i rozumiem, możemy liczyc, że CDN...
Stary 2010-02-11, 07:52   #2620
ines85
Zadomowienie

Cytat:
o jak miłowidzać, ze juz masz lepsze podejscie i dasz mu szansę,
i rozumiem, możemy liczyc, że CDN...
Czy ciąg dalszy będzie to nie zależy tylko ode mnie ..... póki co jestem pozytywnie nastawiona
Stary 2010-02-11, 09:17   #2621
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej a ja właśnie zżeram czekoladę truskawkową, została mi tylko kostka, ale to stres potrzebował czekolady, właśnie wróciłam z egzaminu na prawo jazde i ...............zdałam, więc nie krzycie na mnie ze zjadłam całą czekoladę w 5 min-to nagroda.,
Gratki miszczu kierownicy!

Cytat:
jaka to to hurtownia który wątek?
miracollo.pl
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=277901

i buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403015

Cytat:
a w walentynki na wizazu bo ja bede w gorach na nartach to tu do Was zajrze

Cytat:
Ufff nie pamiętam kiedy ostatnio tak wcześnie miałam lekcje odrobione... Ale zaraz jeszcze muszę czytać "Szewców";( Głupie to jakieś i zboczone Teksty typu "podniecałoby mnie jakbyś patrzył jak ja się ten tego z tamtym" :P Jaaa i ja mam z tego referat zrobić?!:-|
O kurde, a mnie ominęła ta lektura w liceum, jakim cudem?

Cytat:
Nic nie stoi na przeszkodzie Niech zrobi kolację sam, przyniesie Ci i padnie do Twych stóp

Cytat:
ehhhhh fajanie fajnie
MMmmm, elegancko!:lov e: Już lubię Pana

Cytat:
dzisiaj stwierdzilam, ze swietnie opanowalam diete na utrzymanie wagi jeszcze musze dojsc do tej na której sie chudnie
Ja też, ja też! A umiesz takie czary mary, że ładnie jesz, nie grzeszysz i tyjesz? ha! ... bo ja niestety dzisiaj stwierdziłam, że umiem

Cytat:
Czy ciąg dalszy będzie to nie zależy tylko ode mnie ..... póki co jestem pozytywnie nastawiona
Prawidłowe podejście!!! Super!!

BRY
Poświęciłam się, wstałam dzisiaj wcześniej i obudziłam moją "koleżankę" jakąś zmiksowaną madonną ahahahaha a teraz prowadzimy walkę na to, kto ma głośniejszy tv albo radio

Zważyłam się i przytyłam, no kurde skąd, jak ładnie jem może za mało?;/

dzisiaj dzień pączka, ale mam zamiar nie zjeść ani jednego!!! AMen!

Całuję

EDIT.
ps. A mój młody, powiedział, że chce ze mną zamieszkać:love :

Edytowane przez Niuniuska
Czas edycji: 2010-02-11 o 09:27
Stary 2010-02-11, 09:32   #2622
virginia
Zakorzenienie

Cytat:
Uhum, ja też...

Cytat:
Hej a ja właśnie zżeram czekoladę truskawkową, została mi tylko kostka, ale to stres potrzebował czekolady, właśnie wróciłam z egzaminu na prawo jazde i ...............zdałam, więc nie krzycie na mnie ze zjadłam całą czekoladę w 5 min-to nagroda.
Ooo, gratki!! Pochwal się, czym będziesz zasuwać i wpadaj do nas częściej!!

Cytat:
mnie katar trzyma a myslalam, ze to tylko taki malutki katarek a dzisiaj to chyba sie doprawilam
Mhm, mnie też. Trzyma od ndz/pon do dziś i nie widzę żadnej poprawy . Jest chyba nawet gorzej bo wcześniej było 'tylko' gardło...Eh, a tak mi już na kijki/basen się chce!!!

Cytat:
ehhhhh fajanie fajnie
O kurczaki, romans Wam wróżę!!

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
dziewczynki zdałam dziś mój ostanti egzamin, nie znam wynikow czorajszego, bedzie za tydzien, ale pzoostale 3 zdane ;D hurrrrrrrrrra;D

a dzis mialam ekonimię-ex ustny......i tylko i wylaćznei zdałam ze mialam ustny;D

dziewczeta stwierziły ze pomogły moje pieknie wymalowane oczy hahah;D

takei mi strasznei trudne pytanie zadał ze az mnie powalilo, ja sie na niego patrze a ten w smeich ;D
no to ja zaczynam prosze ja was kombinowac, wypowiedzi na poziomie podsrtawowki hahah, glupoty plote a ten w pewnym momecie zlapal sie za głowe i mowi "jejuuuu zaraz przyjada kosmici i mnie zabiorą chyba, bo to co słysze jest zdecydowanie nie z tego swiata"
a hahahh jak sie zaczelismy smiac oboje hahahahah;D
ale na koniec powiedział a "dam pani plus 3 za bujną wyobrznie"
;D a hahahahahahahahahahahahah ah więc zdalam;D
Buhahahaha Ja też chcę takiego psora!!!

Cytat:
Napisane przez xiah Pokaż wiadomość
Pierwszy raz tu zaglądam, ale chyba nie ostatni fajna atmosfera jest na tym wątku. :3
Ja myślę, że nie ostatni i że będzie nowa duszyczka do przejęcia na naszym wątku .

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
znowu stwierdzil ze jak nam minie rok razem to trzeba bedzie cos zaczac planowac zwiazanego z naszym slubem jakos dziwnie sie poczulam ale wtedy.. poczulam sie szczesliwsza i w sumie moge powiedziec ze zaczynam sie oswajac z ta mysla
O jacie kręcę, normalnie się nam weselicho szykuje!!!!

Cytat:
Mam diagnozę! Jesteś opętana zakupowo!
True, true...

Cytat:
Super! Pamiętam, jak martwiłaś się o lekcje, a tu kolejka uczniów, aż się kurzy
Czyli będzie kaska na kolejne zakupowe szaleństwa?
Jak Ty mnie dobrze znasz!!!

Cytat:
do 1 siedzialam wczoraj z kumpelą bo dzisiaj juz wylatuje do domu, oczywiscie najedlismy sie taginem - zrobilam w wersji wegetarianskiej i do tego ciecierzyca z pietruszką i czosnkiem
limonka chyba jest tez fanka ciecierzycy??
Widziałam fotki i aż mi się zachiało proszonej (lub nie ) u Ciebie kolacji!

Cytat:
a uczniów może w weekendy umawiaj i nie narzekaj będzie kasa na nowe kosmetyki
Ależ ja nie narzekam tylko już się cieszę na następne zakupki!

Nie zacytowało mi:
Marei - wiem, wiem skarbie, że wizaż uzależnia i przyznaję się bez bicia, że duża część (jak nie całość) ostatnich zakupowych szaleństw była mocno wizażem zainspirowana .
A jak zobaczyłam ile czasu spędzam na wymiankowych wątkach to aż się przeraziłam i obiecałam sobie poprawę (taaaa, tak naprawdę prawie wszystko już wymieniłam....) .

Madziorku
- za egzamin a dla egzaminatora baty ! O!
Witkiewicza widzę czytamy .

No i gdzie moja Limosia?!

Melduję, że kryzys w WC zażegnany. Kibelek się odetkał w końcu samoistnie, ale hydraulik już i tak był wezwany, więc poprosiłam, żeby sprawdził jaka chole** . No i dobrze, że sprawdził, bo podobno cały był zawalony kamieniem i pewnie niedługo trzeba by było czekać na powtórkę z rozrywki .
Żem zaskmarkana to już wiecie.
Poza tym nic nowego.
Zmykam bo dziś korkuję od 13 do 19 (z małymi okienkami) a trza by coś pożytecznego jeszcze zrobić (czyt. sprawdzić resztę wątków ).

Buziaki w noski od pociągającej .
I'll be dreaming my dreams with you..

Edytowane przez virginia
Czas edycji: 2010-02-11 o 09:38
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 10:10   #2623
ines85
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
MMmmm, elegancko!:lov e: Już lubię Pana

Cytat:
Prawidłowe podejście!!! Super!!

Cytat:
Poświęciłam się, wstałam dzisiaj wcześniej i obudziłam moją "koleżankę" jakąś zmiksowaną madonną ahahahaha a teraz prowadzimy walkę na to, kto ma głośniejszy tv albo radio
Toż to już prawdziwa 3 wojna światowa a tak poważnie to może daj sobie spokój z nią, znudzi sie jej w końcu ...tak myslę ....
Cytat:
Zważyłam się i przytyłam, no kurde skąd, jak ładnie jem może za mało?;/
waga kłamie przeciez a tak poważnie to może musisz się po prostu uzbroic bardziej w cierpliwośc

Cytat:
dzisiaj dzień pączka, ale mam zamiar nie zjeść ani jednego!!! AMen!
Amen !!! ja już nagrzeszyszłam faworkami

Cytat:
EDIT.
ps. A mój młody, powiedział, że chce ze mną zamieszkać
wow może w krótce jakiś pierścionek czy coś.....

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość

O kurczaki, romans Wam wróżę!!
Oby ....

Cytat:
Zmykam bo dziś korkuję od 13 do 19 (z małymi okienkami) a trza by coś pożytecznego jeszcze zrobić (czyt. sprawdzić resztę wątków ).
Uzaleznienie robi swoje ....

Gdzie podziewa się Limonka, Tyśla, Aliczka (pewnie samży pączki), bolerka, Malinn, Joyce ...???!!?!!??
A ja wysprzątałam w domu troche ......
Stary 2010-02-11, 10:33   #2624
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Mhm, mnie też. Trzyma od ndz/pon do dziś i nie widzę żadnej poprawy . Jest chyba nawet gorzej bo wcześniej było 'tylko' gardło...Eh, a tak mi już na kijki/basen się chce!!!
Do lekarza moja droga, biegusiem!

Cytat:
Melduję, że kryzys w WC zażegnany.
Ufffff.

Cytat:
Toż to już prawdziwa 3 wojna światowa a tak poważnie to może daj sobie spokój z nią, znudzi sie jej w końcu ...tak myslę ....
Zobaczymy na ile mi cierpliwości starczy

Cytat:
waga kłamie przeciez a tak poważnie to może musisz się po prostu uzbroic bardziej w cierpliwośc
Święta racja.

Cytat:
wow może w krótce jakiś pierścionek czy coś....
Może, może... on doskonale wie, kiedyś mu mówiłam, że zamieszkam z nim dopiero po zaręczynach Tak czy siak, parę miechów zostało dopóki szkołę skończę i znajdę pracę ... ale co to było parę miechów w obliczu lat 6

Cytat:
Gdzie podziewa się Limonka, Tyśla, Aliczka (pewnie samży pączki), bolerka, Malinn, Joyce ...???!!?!!??
Właśnie! Personalnie się tu Panie wzywa! Hop, hop! Odzywać się po kolei, jak nie to będzie lańsko na gołą pupencję

Chodzą za mną naleśniki z kurakiem i pieczarkami... gdyby ktoś mi takie zaserwował to całowałabym w piętki ehhhh, tak nie chce mi się tyrać w kuchni

A w sobotę idę zapijać ostatnią sesję

Stary 2010-02-11, 13:26   #2625
ines85
Zadomowienie

Cytat:

Może, może... on doskonale wie, kiedyś mu mówiłam, że zamieszkam z nim dopiero po zaręczynach Tak czy siak, parę miechów zostało dopóki szkołę skończę i znajdę pracę ... ale co to było parę miechów w obliczu lat 6
Czuje to w kościach, że Twój TŻ szykuje jakąś wypasioną niespodzianke dla Ciebie na Walentynki.....

Cytat:
Chodzą za mną naleśniki z kurakiem i pieczarkami... gdyby ktoś mi takie zaserwował to całowałabym w piętki ehhhh, tak nie chce mi się tyrać w kuchni
Mmmmm nic nie mów bo głodna sie robie ....

Cytat:
no no to jak pobalujesz to pewnie za tydzień dopiero wróicsz do nas jak kac minie

A ja próbuję się uczyc tylko, że nie moge się na niczym skupic....z wiadomych powodów
Stary 2010-02-11, 13:26   #2626
mrofka
wizażowy robalek

Elo i joł Lachony!

mkarlinka graty bejbe! Ja pójdę na prawko po maturze. Ciągnie mnie do samochodu jak cholercia Ahh, ja już wiem, że pół Polski zjeżdżę!

madzior1007 - "Szewcy" Witkacego - trudne jak cholera, ale niektóre teksty powalają

ines85 - widzę, że wesołe fluidy latają w powietrzu hehe Graty. Dobry początek znajomości A mnie pokręciło totalnie. Mam konto na IKF (Internetowy Katalog Fryzur) i niechcący wyczaiłam zarąbistego kolesia Mnie generalnie powalają faceci z dłuższymi włosami. Mniam Mam go w obserwowanych userach, nawet udało mi się go znaleźć na naszej klasie Jest fryzjerem. Ale kurcze mieszka w Śląskiem, niedaleko od Katowic - kawał drogi Ale mam niezwykle ambitny plan: zrobię prawo jazdy po maturze, a potem kierunek Leszczyny - zapiszę się tam do fryzjera, gdzie on pracuje xD Sprytna wredota ze mnie

Tłusty czwartek dziś. Wciągnęłam jedynego pąkala, jaki był w domu, bo moja rodzinka nawet w taki dzień nie lubi się obżerać Ja tym czasem zabijam czas dziergając bransoletkę i miętoląc modelinę. Jutro mam jechać do szkoły na ustny angielski, nie przeczytałam lektury, muszę napisać wypracowanie na polski, skończyć biznesplan, zrobić zadania z matmy na kurs... jejuu, jak mi się nie chce! A ferie się kończą... chamstwo, wierutne chamstwo no!

W 'Walę-tynki' mam imprezkę rodzinną - 18tka chrześniaka mojego taty. Więc dżeneralnie cały dzień zajęty. Zresztą, nie lubię walentynek i i ch nie obchodzę. I to nie dlatego, że nie mam z kim

Wiecie co - dobrze mi tu z wami. Trzecia część wątku już, fajny babski składzik tutaj nam się wytworzył Dobrze, że tu zaglądam, humor lepszy od razu, pomimo, że siedzę w chacie, bo muszę przez to wstrętne choróbsko :cmok :

Spadam
mrofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 16:00   #2627
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Czuje to w kościach, że Twój TŻ szykuje jakąś wypasioną niespodzianke dla Ciebie na Walentynki.....
hehehe, ja czuję, że to jeszcze nie teraz Nie stresuj mnie bo w niedzielę na zawał padnę Dalej obstawiam sierpień i 6 rocznicę

Cytat:
no no to jak pobalujesz to pewnie za tydzień dopiero wróicsz do nas jak kac minie
Niestety nie! Muszę Was zawieść, wrócę najszybciej jak się da Chociaż ostatnio przed egzaminem ustnym, tak się spiłyśmy z koleżankami wściekłymi psami i piwem, że miałam najgorszego dotąd w życiu kaca mordercę;P

Cytat:
A ja próbuję się uczyc tylko, że nie moge się na niczym skupic....z wiadomych powodów
hyhy, jak fajnie Pewnie motylki w brzuchu nie dają Ci usiedzieć w miejscu

Cytat:
Napisane przez mrofka Pokaż wiadomość
Mam go w obserwowanych userach, nawet udało mi się go znaleźć na naszej klasie Jest fryzjerem. Ale kurcze mieszka w Śląskiem, niedaleko od Katowic - kawał drogi Ale mam niezwykle ambitny plan: zrobię prawo jazdy po maturze, a potem kierunek Leszczyny - zapiszę się tam do fryzjera, gdzie on pracuje xD Sprytna wredota ze mnie
No plan doskonały

Cytat:
Tłusty czwartek dziś. Wciągnęłam jedynego pąkala, jaki był w domu, bo moja rodzinka nawet w taki dzień nie lubi się obżerać Ja tym czasem zabijam czas dziergając bransoletkę i miętoląc modelinę. Jutro mam jechać do szkoły na ustny angielski, nie przeczytałam lektury, muszę napisać wypracowanie na polski, skończyć biznesplan, zrobić zadania z matmy na kurs... jejuu, jak mi się nie chce! A ferie się kończą... chamstwo, wierutne chamstwo no!
Ułała, dużo tego.... ale riiiiiiiiiiilllllaaaaksss ss, noł stresssss

Cytat:
Wiecie co - dobrze mi tu z wami. Trzecia część wątku już, fajny babski składzik tutaj nam się wytworzył Dobrze, że tu zaglądam, humor lepszy od razu
Dobrze mówi, polać jej!

Zaraz idę na plotki do przyjaciółki

Stary 2010-02-11, 16:44   #2628
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niuniuska;1711079
miracollo.pl
[URL
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=277901[/URL]

i buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403015
o to o tej juz wiem Malinn mi powiedziala, a ta hurtownia jest niedaleko mnie....
Cytat:
Widziałam fotki i aż mi się zachiało proszonej (lub nie ) u Ciebie kolacji!
Melduję, że kryzys w WC zażegnany. Kibelek się odetkał w końcu samoistnie, ale hydraulik już i tak był wezwany, więc poprosiłam, żeby sprawdził jaka chole** . No i dobrze, że sprawdził, bo podobno cały był zawalony kamieniem i pewnie niedługo trzeba by było czekać na powtórkę z rozrywki .
Żem zaskmarkana to już wiecie.
Poza tym nic nowego.
masz zaproszenie na proszoną (jak wszystkie)nie gasnące

dobrze, że kryzys w WCecie zażegnany bo to chyba nic milego...

Cytat:

no kochana, ja tez mysle, ze na niedziele coś sie szykuje...:rolleyes : i przez Ciebie robie nalesniki dzisiaj bo mi zrobiłas ochote ale z seremzapraszam:zarl ok:
milego opijania i plot z przyjaciolka

Cytat:
Mam go w obserwowanych userach, nawet udało mi się go znaleźć na naszej klasie Jest fryzjerem. Ale kurcze mieszka w Śląskiem, niedaleko od Katowic - kawał drogi Ale mam niezwykle ambitny plan: zrobię prawo jazdy po maturze, a potem kierunek Leszczyny - zapiszę się tam do fryzjera, gdzie on pracuje xD
niezły plan, moze skocze Ci tam zrobic jego zdjecie mam niedaleko

a ja UWAGA nie zjadlam dzisiaj JESZCZE żadnego pączka, ale kto wie co dalej bedzie...

ja jakoś tez nie przepadam za Walentynkami, jak dla mnie to pachnie za bardzo komercją

ide na nalesnikiprawie dietetyczne

Edytowane przez Kostka09
Czas edycji: 2010-02-11 o 16:46
Stary 2010-02-11, 17:40   #2629
mrofka
wizażowy robalek

Kossteczko zakład ma w Czerwonce, Czerwionce, czy jakoś tam xD A to z okolic Katowic jesteś?
mrofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 18:34   #2630
madzior1007
Raczkowanie

Witam dziewuszki

ines
Jestem dumna Ciesze się, że spotkanie się udało Czuje jakieś amorki:P
Hmm dobrze, że nie zostałam zabrana na tą kolacje... Maruda poszła z rodzicami bo to jego mama zaproszenie dostała a to jakieś reklamy garów są

Kostka
A zaraz podam ile mnie ubyło:P Jeju...zazdroszczę, też by, pojechała na narty... nigdy nie byłam...i pewnie nie będę bo mam chore kolano...:-|

Niuniuska
Ohhh yeah... śmierć głupim sąsiadką A może Cię ominęła, pewnie dodali mi na złość...:P Nie no bo to poziom rozszerzony...
Hmm ta opcja z kolacją fajna... hmm ale nie wiem czy poświęciłabym się i zjadła to...:P Ale zimne by było jakby dotarł bo ma 50km do mnie:P
A ja od kiedy skończyłam 18 lat mam wstręt do alkoholu Jedyne co to wino z kumpelami;p Ostatnio wypiłyśmy w trzy cztery butelki i otwarłyśmy piątą... bo każde bylo inne i byłyśmy ciekawe jak kolejne smakują...

virginia
Oj ten Witkiewicz chyba miał jakieś problemy psychiczne:P Zdróweczka życzę i braku problemów z WCetem;P

mrofka
Hehe jak zdam na prawko sama Cię do niego zawiozę...:P Widzę poważny atak się szykuje...

Hmm a więc schudłam 4kg... nie wiem czy to dużo bo poleciałam z pierwszą fazą na 10 dni... Ale cieszę się Tylko zauważyłam, że mi waga stanęła w miejscu...:-| To 4 kg mniej miałam już w sobotę... Chyba za dużo chciałabym na raz Ale taki wymarzony plan dla mnie to 2 kg tygodniowo...:P

No to teraz jest 78... hmm no dużo lepiej to na piśmie wygląda niż 82:P

A dziś dostałam 4 z Polaka z odpowiedzi i do tego mnie baba nie zrąbała od podstaw... Bo poprzednie dwie odpowiedzi jak byłam to się tak nasłuchałam....:P 4 u tego starego i niedopieszczonego babska to już szczyt marzeń:P

A teraz wracam do lekcji... jutro po szkole kierunek poznań i zapisać się na następny egzamin... wrrr jej teraz to będę się 100 razy oglądała zanim ruszę:P

Miłego wieczorka
madzior1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 19:52   #2631
fiolusiek
Zakorzenienie

hello ale sie objadlam ze az mnie brzuch boli mam ze 2-3 kg na + przez zblizajacym sie okresem wiec nie dramatyzuje
wczoraj bylam na tym spotkaniu ze znajomymi i faajnie bylo pierwszy raz jadlam kebaba i byl swietny do tego wypilam jedno piwko z sokiem i 1 kawalek pizzy zjadlam

wiec na razie o diecie nie mysle nawet bo wiem ze jak okres mi sie zbliza to nie upilnuje sie

doszlam do wniosku ze musze isc do gina w koncu i porobic wszystkie badania bo swoje lata juz mam a jeszcze cytologi nie robilam itp i tak sie zastanawiam czy isc prywtnie czy na nfz prywatnie to pociagnie troche kasy a teraz musze oszczedzac
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 20:27   #2632
Limonka1987
Zakorzenienie

Cześć Chudzielce

Ależ Wy tu napłodziłyście podczas mojej krótkiej nieobecności! Aż nie wiem od czego teraz zacząć!

Mkarlinko- gratuluję zdanego egzaminu, przyszły mistrzu kierownicy

Madziorku-
w ogóle się nie martw, bo Ciebie też na pewno niedługo ten zaszczyt kopnie

Virginio-
jak Ty zawsze o mnie pamiętasz
Cieszę się, że udało Ci się zażegnać kryzys z kibelkiem i mam nadzieję, że na wątkach zakupowych będziesz bywać raczej okazyjnie. A to oczywiście z bardzo egoistycznego powodu... W przeciwnym wypadku będziesz miała mniej czasu dla nas!!!
Co to ja jeszcze miałam do Ciebie... Aaaaa... Oczywiście życzę dużo, dużo, dużo zdrówka, smarkulo
I powiedz mi jeszcze... Czy to nie w najbliższy weekend miałaś zaszczycić Wawę swoimi odwiedzinami? Dlaczego nic nie wspominasz?

Ines-
bardzo, bardzo, ale to bardzo się cieszę, że znajomość tak obiecująco się rozwija i trzymam kciuki, żeby facet okazał się godny naszej gwiazdeczki
Jednocześnie przypominam o obowiązku składania nam relacji na bieżąco!

Tysiu- prawie oplułam monitor zielonką (czytaj zieloną herbatą) gdy czytałam relację z Twojego egzaminu
Swoją drogą przypomniało mi się, jak mi kiedyś profesor powiedział, że 'stan mojej wiedzy jest żenujący, ale postawi mi czwóreczkę za urok osobisty'

Niuniuś- Tobie mam tyle do powiedzenia, że chyba sobie wypunktuję...
1. Widzę, że Młody wreszcie zaczyna dojrzewać do poważniejszych deklaracji. Super ekstra
2. Widzę też, że nieźle wzięłyście się z sąsiadką za łby... Nie daj się Niunia! Gooooooł! Wierzę w Twoje zwycięstwo!
Ale powiem Ci, że i tak nie trafiłaś najgorzej... Odkąd pracuję w obecnej firmie i wysłuchuję jak sąsiedzi potrafią sobie utrudniać życie, włos mi się czasem jeży na głowie Dziś na przykład jakaś babeczka przyszła ze skargą, że jej sąsiad 'notorycznie zostawia swoje buty na korytarzu przed drzwiami i one jej później tak ***bi bi biiiiiiiiiip*** śmierdzą!'
3. Dzięki za linka do legginsów. Na prawdę są świetne i chyba już zacznę robić im miejsce w mojej szafie
4. A propo facetów i szamponu przypomniała mi się historia (nie pamiętam czy zasłyszana od kogoś czy przeczytana na wizażu): brat jakiejś dziewczyny powiedział do niej: "pożyczyłem sobie Twój szampon, ale to jakieś dziadostwo- w ogóle się nie pieni". Miał prawo... Bo chłopak umył sobie włosy płynem do higieny intymnej
5. Wystawiam gołą pupencję do lania --------->
Ach dręcz mnie, męcz mnie...

Dziewczyny, przez tą pracę już tracę chęć do życia Każdy dzień to coraz większa męczarnia, nie mogę usiedzieć przed komputerem, a na dźwięk słowa 'rozliczenie' dostaję wysypki, tików nerwowych i nie wiadomo co jeszcze... Jak to dobrze, że tylko dzień dzieli nas od weekendu... Będzie szansa ocalić moje mocno nadszarpnięte zdrowie psychiczne przed całkowitą destrukcją...

Dobra, nie marudzę. Zmykam wysłać w cyberprzestrzeń kolejnych kilka CV (nie poddam się tak łatwo! znajdę w końcu pracę z moich marzeń, o!), a później chyba poromansuję z Hausem

Trzymajcie się ciepło
Stary 2010-02-11, 21:07   #2633
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
o to o tej juz wiem Malinn mi powiedziala, a ta hurtownia jest niedaleko mnie
Tak myślałam, że to gdzieś w Waszych okolicach Fajne ciuszki mają, niedrogie, ale bardzo szybko znikają Jutro powinna dojść do mnie od nich kolejna paczucha

Cytat:
no kochana, ja tez mysle, ze na niedziele coś sie szykuje... i przez Ciebie robie nalesniki dzisiaj bo mi zrobiłas ochote ale z seremzapraszam
Nieeee, to za "szybko" Raczej nie miał kiedy biedaczek kupić pierścienia mocy
Naleśniczki zrobiłaś? Bosz, to moja druga słabość, tuż po pizzy.... Wsiadam w pociąg i jadęęęę!

Cytat:
a ja UWAGA nie zjadlam dzisiaj JESZCZE żadnego pączka, ale kto wie co dalej bedzie...
Ja się złamałam i zjadłam jednego a potem chyba się nim zatrułam i całego zwróciłam więc jestem na zero

Cytat:
Niuniuska
Ohhh yeah... śmierć głupim sąsiadką A może Cię ominęła, pewnie dodali mi na złość...:P Nie no bo to poziom rozszerzony...
Też zdawałam rozszerzony, pewnie czytałam wszystkie te książki albo opracowania ale to było daaaawno Byłam królikiem doświadczalnym, pierwszym z nową maturą;/

Cytat:
A ja od kiedy skończyłam 18 lat mam wstręt do alkoholu Jedyne co to wino z kumpelami;p Ostatnio wypiłyśmy w trzy cztery butelki i otwarłyśmy piątą... bo każde bylo inne i byłyśmy ciekawe jak kolejne smakują...
Winko, winko, kocham winko!!!

Cytat:
Hmm a więc schudłam 4kg... nie wiem czy to dużo bo poleciałam z pierwszą fazą na 10 dni... Ale cieszę się Tylko zauważyłam, że mi waga stanęła w miejscu...:-| To 4 kg mniej miałam już w sobotę... Chyba za dużo chciałabym na raz Ale taki wymarzony plan dla mnie to 2 kg tygodniowo...:P
Brawo Gratki! 2 kg/tydz. to chyba troszkę za dużo. Idealnie = zdrowo i z mniejszym prawdopodobieństwem jojo, byłoby gdybyś chudła max 1 kg
(kurcze, czuję się dziwnie, tak dawno nie gadałyśmy o podstawach zdrowego odżywiania i tych innych regułkach, które powtarzałyśmy jak mantrę sziok!)

Cytat:
A dziś dostałam 4 z Polaka z odpowiedzi i do tego mnie baba nie zrąbała od podstaw... Bo poprzednie dwie odpowiedzi jak byłam to się tak nasłuchałam....:P 4 u tego starego i niedopieszczonego babska to już szczyt marzeń:P
Kolejne brawa

Cytat:
wczoraj bylam na tym spotkaniu ze znajomymi i faajnie bylo pierwszy raz jadlam kebaba i byl swietny do tego wypilam jedno piwko z sokiem i 1 kawalek pizzy zjadlam

Cytat:
doszlam do wniosku ze musze isc do gina w koncu i porobic wszystkie badania bo swoje lata juz mam a jeszcze cytologi nie robilam itp i tak sie zastanawiam czy isc prywtnie czy na nfz prywatnie to pociagnie troche kasy a teraz musze oszczedzac
Może zapytaj koleżanek, czy znają jakiegoś fajnego ginekologa? A potem idź i zrób cytologię!!! Trza się badać!

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Niuniuś- Tobie mam tyle do powiedzenia, że chyba sobie wypunktuję...
1. Widzę, że Młody wreszcie zaczyna dojrzewać do poważniejszych deklaracji. Super ekstra
2. Widzę też, że nieźle wzięłyście się z sąsiadką za łby... Nie daj się Niunia! Gooooooł! Wierzę w Twoje zwycięstwo!
Ale powiem Ci, że i tak nie trafiłaś najgorzej... Odkąd pracuję w obecnej firmie i wysłuchuję jak sąsiedzi potrafią sobie utrudniać życie, włos mi się czasem jeży na głowie Dziś na przykład jakaś babeczka przyszła ze skargą, że jej sąsiad 'notorycznie zostawia swoje buty na korytarzu przed drzwiami i one jej później tak ***bi bi biiiiiiiiiip*** śmierdzą!'
3. Dzięki za linka do legginsów. Na prawdę są świetne i chyba już zacznę robić im miejsce w mojej szafie
4. A propo facetów i szamponu przypomniała mi się historia (nie pamiętam czy zasłyszana od kogoś czy przeczytana na wizażu): brat jakiejś dziewczyny powiedział do niej: "pożyczyłem sobie Twój szampon, ale to jakieś dziadostwo- w ogóle się nie pieni". Miał prawo... Bo chłopak umył sobie włosy płynem do higieny intymnej
5. Wystawiam gołą pupencję do lania --------->
Ach dręcz mnie, męcz mnie...
O Limonek w końcu wrócił! Ty moja druga połóweczko pomarańczki, nie opuszczaj nas więcej na tak długo bo na serio zadręczę Cię metodami znanymi tylko mi Tak, już możesz się bać i obgryzać paluchy z nerwów Swoją drogą, masz bardzo foremną pupeczkę do lańska Nie mogę się napatrzeć;D

Co do sąsiadów z butami przed drzwiami Powiem Ci, że mój sąsiad z naprzeciwka nie tylko buty wietrzy na klatce, ale też worki ze śmieciami, które potrafią koczować tak parę dni.

Łojoj, ta praca faktycznie daje Ci nieźle w kość Kurczę, strasznie mocno trzymam kciuki by w końcu jakaś mądra osóbka znalazła Twoje CV i przyjęła Cię na fajną posadkę!! No a póki co, nie daj się tym rozliczeniom, bierz je żywcem i poćwiartuj!

Stary 2010-02-11, 22:48   #2634
virginia
Zakorzenienie

Wypraszam sobie te wątkowe romanse i zgłaszam przeciw bo czuję się niedopieszczona! O!
Stary 2010-02-12, 08:55   #2635
Kostka09
Zakorzenienie

Dzień dobry
Stary 2010-02-12, 09:27   #2636
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Wypraszam sobie te wątkowe romanse i zgłaszam przeciw bo czuję się niedopieszczona! O!
ja tez czuję się niedopieszczona a co !!!!
Stary 2010-02-12, 09:48   #2637
Niuniuska
Wtajemniczenie

Bry

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-12, 11:00   #2638
virginia
Zakorzenienie

Ekhem..miały się posypać zapewnienia o Waszej do mnie dozgonnej miłości!! :dia belek:

Urządziłam dziś sobie spamowanko - prysznic + peeling całego ciała + krem do ciała farmona czekolada i pistacje + szampon, maseczka, jedwab i odżywka bs mousse chocolate i teraz cała jestem chodzącą czekoladką . Słodko mi z tym . Zrobiłam też peeling i maseczkę buźki ('głębokie oczyszczanie'). Od 13 do chyba 20 korkuję.

Limonko o wyjeździe nie wspominam, bo nie wpłynęła jeszcze na nasze konto spodziewana kaska, z której to mieliśmy balować . Poza tym w ten weekend obchodzimy 1sze urodzinki mojego chrześniaka - więc sama rozumiesz - nie wypada mi na nich nie być.

Zmykam,
Stary 2010-02-12, 11:10   #2639
fiolusiek
Zakorzenienie

hellowpadlam poczytac co tam u was

ale widze ze cos slabo wam idzie rozpisywanie sie
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 11:30   #2640
Niuniuska
Wtajemniczenie

inesko, virginio, padło na mnie więc <piesci><tuli luli><busia><całuje><mizi a><kocha><tarmocha> : love: : dziekuje-kwiatek:
(chciałam taki zestaw zaserwować w walentynki no ale skoro takie z Was niecierpliwki, to niech będzie i teraz!
Dopieszczone moje kochane kobietki?

Cytat:
Urządziłam dziś sobie spamowanko - prysznic + peeling całego ciała + krem do ciała farmona czekolada i pistacje + szampon, maseczka, jedwab i odżywka bs mousse chocolate i teraz cała jestem chodzącą czekoladką . Słodko mi z tym . Zrobiłam też peeling i maseczkę buźki ('głębokie oczyszczanie'). Od 13 do chyba 20 korkuję.
Czekoladko żeby tylko Tż Cię nie schrupał!

Cytat:
hello wpadlam poczytac co tam u was
ale widze ze cos slabo wam idzie rozpisywanie sie
i kto to mówi Fiolusku, co u Ciebie?

BRY

Jakaaś dzisiaj niemrawa jestem kochane... całą noc nie spałam przez te zapalenie nerwów Czuję się teraz fatalnie.. Jedynie pocieszające jest to, że rano nie obudziła mnie sąsiadka Widocznie terapia szokowa podziałała

Wkurzam się też strasznie bo dochodzę do wniosku, że przez te jednorazowe farbowanie, moje włosy przestały się kręcić! Wściekła jestem bo tak dbałam o skręt a tu g***o No nic, przymierzam się już od paru miechów by pomęczyć dziewczyny na wątku o lokach, może coś podpowiedzą...

Chyba Wam nie wspominałam, że zamówiłam ostatnio z allegro ciuszki, które szły z Szanghaju.... otwieram paczkę a tam smród jakby ubranka leżały w komórce z ziemniakami! Paskudnie;/ Fakt, szły do mnie dobre 3 tygodnie, zapakowane były w szczelne torebeczki i pewnie dlatego wytworzyła się tam wilgoć i ten zapaszek;/ Sweterki wyprałam, wypłukałam w pachnącym płynie, ale po jednym noszeniu, smrodek powrócił ;/ Nie wiem już co zrobić wrrr;/ Znacie jakieś sposoby???

Najgorsze jest to, że w tym samym czasie kupiłam od tego faceta też inną, śliczną bluzeczkę, ale jeszcze do mnie nie dotarła... i ciekawe czy też będzie tak "capić" ;P
Pokażę Wam te "cudeńka", śliczne są, chociaż ten sweterek nie jest taki szeroki jak na fotce, a raczej obcisły;/ ale widocznie Chinki są tak malusie, że się w nim topią ;P

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości