|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oby przypasował, chciałabym uspokoić nieco skórę głowy.. raczej nie będzie mi przeszkadzało małe pienienie ![]() ![]() ja z kolei zauważyłam, że od drogeryjnych szamponów pojawia mi się łupież kosmetyczny.. przy Matrixach czy L'Orealu profesjonalnym zupełnie nie mam z tym problemu.. nie wiem w czym rzecz ![]() Cytat:
![]() a ja tak rzadko noszę obcasy ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#4142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4143 | |||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() aaa, gratuluję zdanego egzaminu! ![]() Wypadło mi wcześniej z głowy. ![]() Cytat:
![]() Dzięki. ![]() Ja bym tak chciała mieć z 1.65cm , to już nawet mniej niż te 15cm, o których mówiłam wcześniej. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4144 |
Zakorzenienie
|
Kurcze szukam ładnych płaskich kozaków i nic
![]() ![]() te mi się najbardziej podobają: http://www.butyk.pl/towar.4021.Kozak...ory_13359.html te też ładne, ale wolałabym te dłuższe .. http://www.butyk.pl/towar.6039.Kozak...odd_13547.html nic. Szukam dalej ![]() Ja mam jedne moje ukochane super buty. są płaskie, właśnie takie dłuższe. skóra jest też w całości w środku. są piękne. ale wolałabym ich nie "męczyć" w tych chlapach, śniegach, solach. To pomyślałam, że kupię sobie nowe ![]()
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2010-02-09 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4145 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękować ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zdążyłam już zgrzeszyć w obcym mieście ![]() ![]() Byłyśmy na sporym spacerku jak już nam sięudało wymalować i wyjść z domku- swoją drogą pierwsyz raz poważnie testowałam minerałki, na razie tak średnio mi podeszły, nałożyłam w miarę oszczędnie a po jakimś czasie wyglądają jak tradycyjny podkład w za dużej ilości... jutro nałożę mniej i dodam ten wykańczający jeszcze. I wymaziałam się Dandelionem- faaajowski jest!! A wracając do spacerku to po drodze poważnie kusiły mnie: platynowy lakier Vipery, pędzelki Pierre Rene (wymacałyśmy, mięciutkie i praktyczne się wydają) i cienie Gosh z wyprzedaży- nie wiem czy uda mi się oprzeć ![]() Pomalowałam pazurki a Mag zabrała się za robienie 3bita ![]()
![]() |
#4146 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Z opisu wygląda na to, że mam ten sam typ włosów - grube, puszą się okropnie i lubią się kręcić. Ale mi fitomed odpowiada - znów potwierdza się zasada, że nie ma produktu idealnego... Fajnie macie, pozdrów Magję, bo widzę, że jej ciągle komputer zabierasz ![]()
![]() |
#4147 |
Zakorzenienie
|
Wcale nie zabieram
![]() Jak już załatwiła allegro to nie miała siły na tego neta żeby jeszcze odpowiadać, ale czyta na bieżąco ![]() Wklepałyśmy Avę pod oczki- fajna gładziutka skórka jest teraz tam ![]() Dobranoc ![]()
#4149 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
No, ale nie raz zaciskałam zęby i jakoś szłam(najgorzej było zawsze z nowymi butami, bo one zawsze mnie obcierały). Jeśli było bardzo źle to ubierałam balerinki i nim się rany nie zagoiły chodziłam w wygodniejszych butach. Cytat:
![]() Ale Ci fajnie, Mag Cię rozpieszcza widzę ![]()
![]() |
#4150 | ||
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dziękuję ![]() ale Ci fajnie z MagJą ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() edit: umyłam włosy Fitomedem, na razie zapowiada się fajnie ![]() ![]() ![]() ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2010-02-10 o 09:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Wtajemniczenie
|
Rzyrafko, zazdroszczę Magji, ja od wczoraj mam w kuchni przygotowane składniki na 3bita, ale jakoś nie chce mi się go robić i wyjadam herbatniki
![]() Kurczę, mam iść dzisiaj wieczorem do sauny, tż mnie namówił, ale tak się boję ![]() ![]() ![]() Wykończyłam wczoraj kolejną próbkę masełka i oparłam się zakupom kolejnych minerałów ![]()
#4152 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś znów wcześniej wstałam w oczekiwaniu na listonosza i nie przyszedł. ![]() ![]() Fuksjaa, a buciki śliczne! Kocham buty na wysokich obcasach, ale nie mogę za długo w nich chodzić. Po godzine odpadają mi stopy. Ale czasem się skuszę jak mnie wyjątkowo zauroczą! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kurcze, jak napoczynam nowy balsam, to sobie myślę: Kiedy ja go skończę, a ile jeszcze stoi w zapasie! Teraz załuję, ze byłam taka głupia! Dziś siostra mi napisała, że korektor potrójny, który zamawiałam z Ori jest w brakach. ![]() ![]() Cytat:
![]() Lecę kupić bratu prezencik skromny, bo ma dziś urodziny ![]()
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-02-10 o 11:32 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4153 |
Zakorzenienie
|
Polecam Wam wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=395579
Mam kilka swoich pomyslów i już nie mogę się doczekac, kiedy je zrealizuję ![]()
#4154 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie sauna bardzo odpręża. ![]() Zauważyłam, że od kiedy regularnie ćwiczę (czyli codziennie), czuję się o wiele lepiej - nie boli mnie kręgosłup, lepiej sypiam, nie jestem taka zmęczona jak wcześniej i trochę lepiej radzę sobie ze stresem. Zmieniłam też dietę i wreszcie nie potrzebuję codziennej porcji kawy żeby normalnie funkcjonować! ![]() Dziś rano zauważyłam, że cellulit znika. Baaardzo motywujące to jest. ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() Dzisiejszy dzień zaczął się dla mnie kiepsko, a tu niespodzianka, bo zakwalifikowałam się do testu MaxFactora. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4156 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym chętnie do sauny poszła. Uwielbiam sobie robić taką mini saunę w łazience(leję mnóstwo wrzącej wręcz wody z prysznica) i zawsze po mnie jest tak naparowane w łazience, że rodzice się śmieją jak ja w ogóle oddycham w tej parze ![]() Cytat:
![]() A ja byłam w Naturze i kupiłam: - szampon Herbal Essences różowy - odżywkę Herbal Essences przeciw łamaniu się włosów (wielka butla, bo małej nie było) - matowy cień do powiek My Secret w odcieniu ciemnej czekolady ![]() - żel pod prysznic Nivea Angel Star malinowy - żel do mycia twarzy Olay Skin Comfort: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ia-twarzy.html Skusiły mnie opinie o nim. Właśnie umyłam nim twarz i zapowiada się, że polubię ten kosmetyk, bo jest delikatny.
![]() |
#4157 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dzień i tak świetny, spędziłam kilka godzin z przyjaciółką, byłyśmy w kinie i na kawie, bardzo dobrze się bawiłam ![]() a na dodatek dostałam 4,5 z ostatniego, długo wyczekiwanego egzaminu i już spokój ![]() Cytat:
gratuluję zakupów ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4158 |
Zakorzenienie
|
Ninuś wg. mnie też to nie jest malinowy zapach, ale spodobał mi się nawet. Wahałam się co prawda czy nie wziąć tego nowego melonowego, ale jednak ten bardziej mi przypadł do gustu
![]() Chciałam jeszcze w Naturze obmacać ten podkład L`Oreala z rolką, ale nie było testerka ![]()
#4159 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale bardzo podobają mi się takie wysokie szpilki. Są takie sexy ![]() Zostało coś jeszcze? Czy siedzicie przy lodówce z łyżkami? ![]() Cytat:
![]() A ja dziś dopiero otworzyłam passiflorowe masło. Właśnie się posmarowałam po kąpieli i tak cudnie słodko pachnie ![]() Jak będę się brać za zamówienie minerałowe to zgłoszę się do Ciebie po pomoc ![]() O tak, tbs'owa malina jest namber łan. Dla mnie właśnie malina jest najbardziej kuszącym, najfajniejszym zapachem wśród całej gamy maseł/żeli.
![]() |
#4160 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
No ale my pójdziemy do fińskiej sauny, czyli bez pary, to może będzie inaczej ![]() Za to popływałam sporo (wstyd się przyznać, ale nie pływałam już dwa lata ![]() ![]() ![]() Żeby nie było za zdrowo ![]() ![]() ![]() ![]() Isa, gratuluję poddania się szaleństwu w Naturze ![]() Mnie ten żel malinowy nie bardzo przekonuje, za to nowe Fa, o których pisała Sleepy, bardzo ciągną. ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() Oczywiście chętnie pomogę przy zamówieniu, może za wiele tam nie pozmieniali od ostatniego razu ![]() Nie kuś tym masłem, ja naprawdę więcej nie potrzebuję! (tzn potrzebuję, ale 15 smarowidło do ciała to (chyba) nie jest produkt pierwszej potrzeby:myśli: ![]()
![]() |
#4161 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do zwykłych tuszy dwufaz nie lubię bo zamiast ładnie rozpuszczać to kruszą i inne dziwne rzeczy robią, ale mocniejsze makijaże rzeczywiście czasem zmywam nimi bo jednak mają lepszy poślizg. Jak skończę obecnego Maybelline to zpoluję na Bielendkę Awokadkową ![]() Cytat:
![]() ![]() Koleżanka moja ma go i zachwycona jest- podobno bardzo wydłuża i właśnie nie pogrubia tylko efekt jest jak takie gładkie sztuczne długie rzęsy ![]() A my zgrzeszyłyśmy dziś jedynie gumkami do włosów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Prochy mi dziś bardziej podeszły niż wczoraj- testowałam jaśniejszy odcień i jednak bez pudru utrwalającego. Kolor lepsiejszy ale nie wiem, jakoś szybko mi się buzia świeci i nie wtapia się ładnie... Cytat:
![]() ![]() Buu i jutro już wracam do Krakowa ![]()
![]() |
#4162 |
Zakorzenienie
|
![]() Witam ja tylko ostatnio tak podczytuję ale już sił na odpisanie nie mam ![]() Ładnie wykańczam ostatnio, poszedł żel Nivei melonowy - mój ulubiony, więc kupiłam żel tesori d'oriente [pachnie jak angel], maskę do włosów skończyłam, błotną z Bielendy, prawie kończę serum Farmony BNue Lagoon [uczuliło mnie ![]() Jakoś mam włosy przesuszone ostatnio, chyba ta zima i ogrzewanie tak na nie podziałały. Jutro się zmobilizuję, nałoże na końcę olej kokosowy i zostawię na całą noc. Miałam mieć wolne 3 dni - tzn była taka nieśmiała nadzieja ale nic z tego nie wydzie, koleżanka w ciąży już idzie na l-4 i zostaję sama z koleżanką. Leci coś ciekawego w kinie ? Przyjeżdzają do mnie znajomi i chcę ich na coś zabrać. Acha, chyba Ty Rzyrafko pisałaś o pędzlach Pierre Rene ? Ja mam do pudru i bardzo go lubię, jest nie za miękki, ale nie drapie, ładnie się nim nakłada puder, fajnie się modeluje buzię. I włoski mu nie wypadają.
#4163 | |||
Zakorzenienie
|
Zabierzcie ten śnieeeeg!
![]() Jak przyjdzie wiosna i ten cały śnieg się w końcu stopi to chyba będę skakać z radości pod sufit, bo mam dość tej pogody ![]() Cytat:
![]() Nie no, następna kusi tym 3-bitem. A dziś tłusty czwartek, ale będzie wyżerka. Podejrzewam, że gospodyni domu, w którym mieści się moja firma znów nas poczęstuje domowymi pączkami i faworkami a ona takie dobre je robi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiem co czujesz. Ja zostaję sama bez nikogo (na szczęście od 1. marca dopiero, a nie od przyszłego poniedziałku), ale i tak się boję nawału obowiązków. Wczoraj wysłałam co prawda wniosek o staż do Grodzkiego UP, bo sami się zaoferowali, że mają kasę na staże, ale nie wiem czy uda się kogoś w te 2 tygodnie znaleźć. Oby ![]() --------- Dziś może przyjdzie moja paczka z Ecospa. Nie mogę się doczekać, uwielbiam to uczucie, gdy rozpakowuję paczuchę ![]() A wczoraj złożyłam zamówienie z Avonu i wzięłam sobie nowy żel Senses Magical czy jakoś tak i szminkę Ultra Colour Rich w tej świątecznej edycji w srebrnym opakowaniu. Wybrałam kolor Pout, wygląda na ładny jasny różyk i nie za bardzo kryjący.
![]() |
#4164 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Mam kilka nowych bardzo udanych nowości w domu ![]() ![]() - podkład Healthy Mix Bourjois (jak on pachnie ![]() - krem do rąk Garniera Hydro Urea (balsam kocham) - żel Palmolive Fruit Essentials (pomarańcza z grejfrutem bodajże, ma się ochotę ugryźć butelkę tak pachnie) I intensywnie liczę, że na imieniny przybędzie mi zestaw Marine Groove ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to ładny jasny, pudrowy róż. Składalam wczoraj zamówienie z Avonu na III termin K2 i wziełam dla siebie krem do skórek z netto - nie moge ich ostatnio doporowadzić do ładu, sa bardzo suche, az twarde. Mam nadzieję, że pomoże. Zużyłam emulsję Emolium ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-02-11 o 07:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4166 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak fajnie, że pojawiły się już wiosenne kolekcje ubrań, wczoraj się obkupiłam w Zarze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4167 | ||
|
Cytat:
![]() Co do drugiej części wypowiedzi Rzyrafki, to świetnie, bo szukam tuszu mocno wydłużającego rzęsy. ![]() Cytat:
![]() Wiesz, u mnie to jest trochę skomplikowane, bo prowadzę dość aktywny tryb życia i ćwiczę od daaawna (3x w tygodniu tak standardowo), a jakoś na początku stycznia zmieniłam dietę i staram się ćwiczyć częściej, nawet codziennie ale różne partie mięśni, tak że wszystko ma czas się zregenerować, zazwyczaj 1 dzień w tygodniu mam beztreningowy. Co to za micel za 5zł? ![]() Dziś tłusty czwartek, moja babcia zawsze piecze pączki w ten dzień i mam w kuchni 16 świeżych, cieplutkich sztuk. Fajnie, tylko ja nie bardzo lubię pączki. ![]() Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2010-02-11 o 08:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4169 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dla mnie też ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a gdzieś to można sprawdzić, że wiecie o wygranych innych osób? ![]() od tygodnia nic innego nie robię ![]() Cytat:
![]() ![]() i strasznie spodobała mi się ta piosenka ze ścieżki dźwiękowej ![]() jutro premiera To skomplikowane, dobre dla wielbicieli Meryl Streep ![]() a z cięższych gatunkowo dobry może być Autor Widmo Polańskiego, ale wychodzi dopiero w przyszłym tygodniu.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pakosta, gdzie można znaleźć tego micelka? w Rossmannie jest dostępny?
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2010-02-11 o 08:17 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4170 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Buu, ja nie wygrałam, jak zwykle ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A zapomniałam Ci napisać: ja miałam kilka olejów z ecospa. Fajne były (chyba z orzechów włoskich i moreli). Ale to było daaaawno temu, na samym ich początku. Teraz nie zamawiam u nich, bo mnie denerwuje, że mam płacić za przesyłkę skoro mają siedzibę w centrum Warszawy ![]() Jasne ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.