|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
No cóż, zobaczę na żywo czy mi się spodoba czy nie ![]() Chyba jedynie trzeba tak jak pisałam - zacisnąć zęby i nie poddawać się. Pierwszy raz w życiu założyłam szpilki na studniówkę, potem na maturę(i to od razu cienką szpilkę jakieś 6-8 cm). Nogi mi się z początku chwiały, stopy bolały, ale po pewnym czasie się przyzwyczaiłam. Po prostu trzeba chodzić, chodzić i jeszcze raz chodzić. Na otarcia i ból nie mam rady. Ja po prostu wybieram poziom hard i choćby mi nogi miały odpaść to ubieram obcasy ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4172 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam coś słabą kondycję ostatnio, do tego źle śpię od kilku nocy, mam mocne bóle głowy. Intensywniej spędzony dzień niż zwykle (jak np. wczoraj: po pracy szybki obiad, do lekarza po receptę dla mamy, z TŻ do Nomi (te 3 rzeczy w 40 minut od powrotu z pracy), odwiózł mnie do koleżanki - mieszka na tym samym osiedlu co TZ wynajął mieszkanie, posiedziałam u niej od ok 17.30, z powrotem zabralam się z TŻ który wracał po malowaniu mieszkania, w domu byłam ok 21.30) bardzo mnie męczy, a przeciez nic szczególnie męczacego nie robiłam ![]() Cytat:
![]() W mailu są podane adresy osób do których też został wysłany ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4173 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wielką wielbicielką nie jestem ale film mi się całkiem podobał. Taki raczej lekki i przyjemny, typowa amerykańska komercja ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4174 | ||||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() A co do butów tej firmy to mam kozaki na wysokim obcasie i są to po pierwsze najpiękniejsze kozaki jakie w życiu widziałam, a po drugie jedne z najwygodniejszych jakie nosiłam (porównywalne tylko z płaskimi). Tylko ostatnio na krzywym chodniku zgubiłam fleka a przez to, że był śnieg, to nie poczułam i nie usłyszałam ubytku. ![]() ![]() Cytat:
![]() A to chyba nie ma reguły jak się nauczyć ![]() ![]() Podstawą są wygodne buty!!! Moje pierwsze buty to był jakiś syf z Deichmanna i obcierały nieludzko. Takie buty to sobie można kupić jak się już umie chodzić, a nie jak stopa się chwieje na wszystkie strony. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak już było wspomniane, też dostałam do testowania tusz MF. ![]() ![]() Hosenko jakiś czas temu prosiłaś, żeby Ci opisać wysuszacz SH z serii Salon. No więc szczerze odradzam - jest fatalny ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4175 |
Zakorzenienie
|
Któraś z Was podawała tu niedawno link do strony gdzie można sprawdzić datę ważności produktu z kodu. Mogę prosić o powtórzenie?
![]() ![]()
#4176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4177 | ||
Wtajemniczenie
|
Tak, widocznie tak
![]() ![]() ![]() Za to w konkursach udało mi się wygrać naszyjnik Kruka i... książeczkę Gdzie jest Nemo ![]() ![]() ![]() Też tak uważam! Mnie po nocy na szpilkach zawsze coś się dzieje, bo mam płaskostopie poprzeczne (tak to wygląda) i stanie na palcach bardzo obciąża stopy. Ale wszystkie buty mam skórzane, nie wyobrażam sobie chodzić w butach ze skóry ekologicznej, bo bym miała od razu obtarcia ![]() Cytat:
ale nie wiem, jakie firmy Cię interesują ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4178 |
Zakorzenienie
|
ice
![]() Problem w tym, że mam 2 pary butów ze skóry (w tym jedne czółenka na niskim obcasie, skórzane kupione w prywatnym sklepie, gdzie robi je szewc) i tak samo mnie obcierają jak te z sieciówek. W dodatku te czółenka z początku były tak twarde, że nie dałam rady w ogóle w nich chodzić. Dopiero po tym jak przechodziłam w nich całą wiosnę poczułam, że na tyle się "rozbiły", że już mnie nie cisnęły, ale pamiętam jak raz założyłam je na bosą stopę...myślałam, że umrę, tak mnie obtarły ![]() Jeśli chodzi o szpilki z sieciówek zauważyłam, że te z CCC są o wiele lepsze, bo nie bolą po nich stopy tak jak po Deichmannowych. W zeszłym roku kupiłam w CCC kilka par butów i wszystkie są wygodne ![]() Ja też zdaję sobie sprawę, że codziennie pokonuję jednak dość spory kawałek na nogach do pracy (ok. kilometr) a taka droga nawet w wygodnych butach to męczarnia, o obcasach nie wspominając ![]()
#4179 |
Zakorzenienie
|
Sleepy, kochanie dziękuję.
![]() ![]()
#4180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może masz jednak wiecej. Do byłej pracy mialam 2 km i faktycznie, trochę daleko ale bez przesady, zeby 1 km było meczarnią.
![]() |
#4181 |
Wtajemniczenie
|
Z tego by wynikało, że jestem hardkorem jeśli chodzi o chodzenie
![]() ![]() No chyba, że kilometr w szpilkach w dodatku po błocie/lodzie/rozpadającym się chodniku albo "kocich łbach" ![]()
#4182 |
Zakorzenienie
|
Trudno mi ocenić odległość, ale w jedną stronę jest gdzieś tyle. W dodatku połowa trasy jest pod górę i przez to ciężko się idzie
![]()
#4183 |
Przyjaciółka KWC
|
Kilometr to nawet w szpilkach powinien być lekki spacerek moim zdaniem.
![]()
![]() |
#4184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do 3bita, to robiłam go na zeszłą niedzielę, właśnie z krakersami, jest duzo mniej słodkie niż z herbatnikami, ale też pyszne! Co do butów, to ja nie mogę przejść 100m w nieskórzanych butach, czy nawet materiałowych z sieciówek czy jakiegoś targu. Są strasznie ostre i twarde, zawsze mnie cisną. (nie wspominając już o tym, że cuchną po nich stopy i pocą się) Buty to chyba najważniejsza część mojej garderoby, muszę mieć porządne, bo w innych w ogóle nie mogę chodzić! Ale nawet te porządne mnie początkowo obcierają i po dłuższym chodzeniu (kilka h) pieką mnie pod spodem. Wkładki żelowe tylko trochę pomagają. Ja to mam jakieś dziwne stopy ![]() Jeszcze mi sukienka nie przyszła! jestem wkurzona! ![]() Za to przyszło parę cudeniek z wymiany:
![]() ![]()
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-02-11 o 13:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4185 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
O EDM mi pisałaś, dzięki, jak zbiorę zamówienie to dam znać ![]() Chyba kurierem i chyba część osób już dostała.
![]() ![]() |
![]() |
#4186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sprawdź sobie: http://www.zumi.pl/trasa.html
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-02-11 o 13:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4188 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale dobrze wiedzieć, że u nich znajdzie się porządne obuwie ![]() mam nadzieję, że kozaki wrócą w stanie sprzed zgubienia fleka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiosną zacznę polowanie ![]() Cytat:
![]() ![]() w taki dzień można pozwolić sobie na małe szaleństwo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4189 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4190 |
Zakorzenienie
|
Widziałyście kolekcję MACa na lato?
![]() Śliczny ten róż z konikiem morskim.
#4191 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() Z tymi ich rozmiarami jest dziwnie rzeczywiście, ja jak kupowałam moje kozaki właśnie w butyku, obmierzyłam wszystkie buty tej firmy, od baletek po kozaki jakie znalazłam w krakowskich sklepach i połowa była dobra w rozmiarze 37, a połowa w 38. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj kupiłam kozaki w butyku
![]() Dzisiaj je wysłali więc jutro powinny u mnie być ![]() To mój pierwszy zakup tam..
![]() |
#4193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki gruby obcas jest wygodny i stabilny nawet na śniegu i lodzie. Ale cena... ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2010-02-11 o 17:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4194 |
Zakorzenienie
|
Ja 3 tygodnie temu kupiłam kozaki na obcasie więc już nie chciałam. Chciałam te płaskie http://www.butyk.co.uk/prod/show/402...ory_13359.html ale nie ma numeru ;( a są prześliczne.
![]() |
#4195 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała już kupić jakieś buty na wiosnę. O kozakach będę myśleć przed przyszłą zimą
![]() Niedawno zauroczyły mnie jeszcze te jasnobrązowe sandałki z pierwszego zdjęcia: http://www.zeberka.pl/art.php?id=7332 ![]() Nie wiem tylko czy jednak nie byłyby za wysokie jak dla mnie.
#4196 |
Zakorzenienie
|
A na wiosnę to kupiłam już w grudniu
![]() A te z Aldo śliczne. Widziałam w poniedziałek bardzo podobne i się zastanawiałam czy kupić ale jeszcze się wstrzymałam. Bo były za 400zł, wolałam za tę kwotę kupić póki co kozaki.
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2010-02-11 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4197 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z drugiej strony mnie też różne inne obowiązki domowe wzywały, a to Ty byłaś przecie gościem, nie ja. A gościom się wszystko należy ![]() Przy okazji dziękuję wszystkim za pozdrowienia ![]() A 3bit do dziś się ostał i po obiadku jeszcze się nim dobiłyśmy ![]() ![]() ![]() Cytat:
EDIT: Tu masz recenzje: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...-Coloplast.htm Cytat:
![]() ![]() Muszę obczaić jaka sauna jest u mnie na basenie i czy mogę na nią wejść na karnet z pracy, to może jak się już cieplej zrobi, to spróbuję. Bo na razie wizja przewianych zatok trzyma mnie z dala od basenu. Cytat:
![]() ![]() EDIT: A mnie serum Farmony dobrze służy. Właśnie dziś rozpoczęłam drugie opakowanie. Cytat:
No i póki co całkiem nieźle się trzymam, nic zbędnego nie kupiłam. Co prawda nie mogłam się oprzeć i w Rossmannie kupiłam Bennetonka męskiego, ale był w Cenie na Do Widzenia za niecałe 29zł, więc żal nie wziąć. TŻ kiedyś dostanie, chyba, że potestuję je na sobie i mu ich nie oddam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O dziwo taki żelowy. Wygląda na perłowy żel. Przez to i mnie kusi, bo kremowych nie lubię zbytnio, a ten pachnie baaardzo przyjemnie. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja dostałam pocztą. Wysłane wczoraj, doszło dziś. Szkoda tylko, że dostałam False Lashes zamiast tego nowego ![]() No ale darowanemu koniowi podobno się w zęby nie zagląda ![]() Cytat:
![]() ************************* ***** Dzisiaj miałyśmy intensywny dzień. Musiałam na chwilę wpaść do pracy, potem szybki przelot po sklepach i cukierniach ![]() ![]() ![]() A jutro jeszcze mnie czeka wizyta u lekarza. Od poniedziałku coś mnie kolano pobolewało, z dnia na dzień jest coraz gorzej, od wczoraj je smaruję jakimś maścidełem, ale dziś już ledwie chodzę. Schody ledwie pokonuję, do samochodu wsiadałam z bólem ![]() Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2010-02-11 o 19:37 Powód: za szybko Enter ;) |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4198 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki, żeby z tym kolanem to nie było nic poważnego ![]() ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2010-02-11 o 19:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4199 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() EDIT: Tylko nie zrozumcie mnie źle... - cieszę się, że w ogóle udało mi się załapać na te testy, no ale z drugiej strony to nie tak miało być ![]() Cytat:
![]() EDIT: Właśnie się zorientowałam, że zapomniałam doliczyć do licznika serum Farmony i kremu pod oczy YR. Serum pięknie zużyłam, a krem zaliczył kosz. Chyba jednak się popsuł, nawet rzyrafka stwierdziła, że kiedyś to on pachniał zielskiem, a teraz to tak jakby się zwarzył, zjełczałym olejem jedzie ![]() ![]() Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2010-02-11 o 21:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4200 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Raczej taką jak zwykłe, nie te nowe, ale głowy nie dam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ech, odpoczęłam sobie od brudnego miasta chociaż te kilka dni, kota spała znów ze mną, tym razem nie w nogach a przy samej podusi ![]() Wykończyłam w autobusie krem do rąk ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.