Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-11, 18:31   #1531
niby nic
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
W kwiaciarni powinnaś dostać bez problemu
Tylko właśnie boje się, ze w kwiaciarni będzie tylko taka do 'owijania', a nie taki 'worek', ale popatrze jutro
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 19:36   #1532
Finlora
Zakorzenienie

Hej

Przywitać się przyszłam i co poniektórym ferii pozazdrościć

U mnie zaczynają się w poniedziałek więc TŻ będzie miał wreszcie trochę wolnego, a ja od 22-go będę miała tydzień urlopu - tak więc załapię się na tydzień jego ferii - pewnie będziemy mieli zapieprz w mieszkaniu, mnóstwo sprzątania itd. Ale zawsze to jakieś wolne od pracy

Smacznych pączków
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 19:52   #1533
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Tylko właśnie boje się, ze w kwiaciarni będzie tylko taka do 'owijania', a nie taki 'worek', ale popatrze jutro
To stawiasz wtedy prezent na środku arkusza, a rogi do góry i tam je związujesz i już worek masz
Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Hej

Przywitać się przyszłam i co poniektórym ferii pozazdrościć

U mnie zaczynają się w poniedziałek więc TŻ będzie miał wreszcie trochę wolnego, a ja od 22-go będę miała tydzień urlopu - tak więc załapię się na tydzień jego ferii - pewnie będziemy mieli zapieprz w mieszkaniu, mnóstwo sprzątania itd. Ale zawsze to jakieś wolne od pracy

Smacznych pączków
Cześć Aga
Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
no to ok
to ja Ci zaraz napiszę co chce a Ty możesz składac

tutaj są próbki
http://www.lumierecosmetics.com/prod...ie-360-43.html

i chcę

Fairly light Golden w formule
-Veena Velvet
-Flawless Face -
-Luminesse -
Light Golden w formule
-Cashmere -
-Veena Velvet

i najtansza wysyłka
wysłac Ci mój adres na PW?
Wyślij
Spróbuję zamówić wieczorkiem

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

PS. Właśnie osłabiła mnie jakaś laska na składowym.
Ma wypisane czarno na białym funkcje składników, a ta się pyta, co one robią z włosami

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 20:16   #1534
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
To stawiasz wtedy prezent na środku arkusza, a rogi do góry i tam je związujesz i już worek masz

Cześć Aga

Wyślij
Spróbuję zamówić wieczorkiem

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

PS. Właśnie osłabiła mnie jakaś laska na składowym.
Ma wypisane czarno na białym funkcje składników, a ta się pyta, co one robią z włosami
Hahaha, ale ja mądra jestem Nie pomyślałam o tym, a w sumie prezent mały to się zmieści

Cześć Aga Ja też zazdroszcze ferii tym co je mają, bo mi się już dawno skończyły
Stary 2010-02-11, 21:51   #1535
Mirelkaaa
Zakorzenienie

mi się ferie zaczynają od poniedziałku
a dzis się jak zwykle nie nauczyłam i do szkoły nie poszłam
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 22:15   #1536
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Najlepiej to starać się od tego odciąć i być ponad ich komentarze, bo szkoda nerwów na takich ludzi
Cytat:
Tigressko, olej te wredne, niezadowolone raszple , szkoda nerwów.
Noś głowę wysoko i bądź dumna z Siebie
Cytat:
te koleżanki musi strasznie zazdrosć zżerac

Staram sie tym nie przejmować ale to bardzo męczy psychicznie. Niestety to osoby z którymi pracuję bezpośrednio, tak wiec nie mam mozliwości oderwać sie od nich. 40 godzin tygodniowo w takim towarzystwie naprawdę daje popalić Na każdym kroku starają się pokazać że są mądrzejsze, lepsze a ja głupia. Omawiają za moimi plecami rzeczy które mnie tez dotyczą, nie przekazują mi ważnych informacji dotyczących pracy... Ale ja też ich kryć nie będę, niech wszyscy widzą jak jest. Mam to gdzieś!

Miłego weekendu kochane i od razu życzę również całuśnych Walentynek

Ps. Proszę o trzymanie kciuków jutro wieczorem - mam egzamin!
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 15:41   #1537
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Staram sie tym nie przejmować ale to bardzo męczy psychicznie. Niestety to osoby z którymi pracuję bezpośrednio, tak wiec nie mam mozliwości oderwać sie od nich. 40 godzin tygodniowo w takim towarzystwie naprawdę daje popalić Na każdym kroku starają się pokazać że są mądrzejsze, lepsze a ja głupia. Omawiają za moimi plecami rzeczy które mnie tez dotyczą, nie przekazują mi ważnych informacji dotyczących pracy... Ale ja też ich kryć nie będę, niech wszyscy widzą jak jest. Mam to gdzieś!

Uwierz, że wiem coś o tym. Ja też spędzam przynajmniej trzydzieści pare godzin w takiej atmosferze w szkole i wiem, ze to strasznie męczy psychicznie No ale zawsze sobie tłumacze, że jakoś to przetrzymam, a po szkole mam własne życie i staram się odciąć od tego jak tylko najbardziej się da

Trzymamy
Stary 2010-02-12, 18:36   #1538
blonndee
Wtajemniczenie

witam
jak ogladacie tvpinfo i natkniecie sie na jakis reportaz o nauce jazdy to dajcie cynk, moge sie gdzies tam pojawic dzis krecili moja szkolke a ja akurat na ostatnich jazdach bylam no i mimo moich ucieczek dopadli mnie przy wyjezdzaniu z parkingu
Cytat:
Bo my som wszechstronne i się rozwijajom
A do włosów to ja i tak mam zapas na następne 5 miesięcy
nie smialabym w to watpic, szczegolnie jesli chodzi o kosmetyki
Cytat:
Gratulacje w takim razie
A z bucikami to nie powinnaś mieć problemu, przecież to coś, co kobitki lubią najbardziej
dziekowac
oj zeby to takie latwe bylo... tu niestety jest tak, ze im cos bardziej 'odlotowego' i wydziwionego tym lepsze, a ja kocham klasyke... zreszta dzieki jednej takiej dyskusji dostalam zaliczenie, babka sie czepiala, ze jestem zbyt zachowawcza, a ja sie wscieklam, ze narzuca mi swoje przekombinowane pomysly w ktorych ja sie po prostu nie czuje. no, i sie odczepila, dala zalke i dowidzenia
jak znacie jakies stronki z butami, ktore bardziej sie nadaja do muzeum art nouveau niz do chodzenia to poratowac prosze...

Cytat:
Witaj Iza
a no widzisz, bo my teraz już nie Włosomaniaczki ale Zmineralizowane Wlosomaniaczki
no to teraz mineralki na tapecie... a na co aktualnie 'chorujecie', pudry, cienie? ja sie w ogole zastanawiam w czym cienie mineralne przewyzszaja wszystkie inne? i jakie tu firmy i sklepy netowe polecacie?
Cytat:
Wróciłam ale znowu mnie nie bedzie przez weekend - zjazd... Z jednej strony nie chce mi się jechać, ale z drugiej trochę sobie odpocznę od pracy, a szczególnie panującej w niej atmosfery... Moje kolezanki mają kompleksy, przeszkadzaja im moje studia. Co trochę słyszę teksty w stylu: no tak, bo Ty sie teraz taka uczona zrobłaś! Wystarczy, ze w czymś sie z nimi nie zgodzę lub mam swoje zdanie na jakiś temat. Ogólnie jest uroczo...

A tak poza tym to u mnie wszystko dobrze, biegam sobie inetnsywnie, jestem teraz w swojej najlepszej formnie odkąd zaczęłam biegać I figura troche lepsza Co też przeszkadza koleżankom
jak to gdzies ostatnio przeczytalam, cytat Brigitte Bardot:
"Łatwiej obronić swoją cnotę przed mężczyznami, niż swoją opinię przed kobietami."
Cytat:
Uwierz, że wiem coś o tym. Ja też spędzam przynajmniej trzydzieści pare godzin w takiej atmosferze w szkole i wiem, ze to strasznie męczy psychicznie No ale zawsze sobie tłumacze, że jakoś to przetrzymam, a po szkole mam własne życie i staram się odciąć od tego jak tylko najbardziej się da
na studiach bywa jeszcze gorzej im bardziej damski kierunek tym bardziej 'damska' atmosfera...
Stary 2010-02-12, 19:32   #1539
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
witam
jak ogladacie tvpinfo i natkniecie sie na jakis reportaz o nauce jazdy to dajcie cynk, moge sie gdzies tam pojawic dzis krecili moja szkolke a ja akurat na ostatnich jazdach bylam no i mimo moich ucieczek dopadli mnie przy wyjezdzaniu z parkingu

dziekowac
oj zeby to takie latwe bylo... tu niestety jest tak, ze im cos bardziej 'odlotowego' i wydziwionego tym lepsze, a ja kocham klasyke... zreszta dzieki jednej takiej dyskusji dostalam zaliczenie, babka sie czepiala, ze jestem zbyt zachowawcza, a ja sie wscieklam, ze narzuca mi swoje przekombinowane pomysly w ktorych ja sie po prostu nie czuje. no, i sie odczepila, dala zalke i dowidzenia
jak znacie jakies stronki z butami, ktore bardziej sie nadaja do muzeum art nouveau niz do chodzenia to poratowac prosze...

no to teraz mineralki na tapecie... a na co aktualnie 'chorujecie', pudry, cienie? ja sie w ogole zastanawiam w czym cienie mineralne przewyzszaja wszystkie inne? i jakie tu firmy i sklepy netowe polecacie?

"Łatwiej obronić swoją cnotę przed mężczyznami, niż swoją opinię przed kobietami."

na studiach bywa jeszcze gorzej im bardziej damski kierunek tym bardziej 'damska' atmosfera...
Zapisze sobie ten cytat
U mnie to jest tak, że chlopaki też nie lepsze, więc to od człowieka też zalezy, nie tylko od płci
Stary 2010-02-12, 19:50   #1540
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

będziemy trzymać

Cytat:
witam

dziekowac

ja aktualnie choruje na wszystko co mozliwe
podkłady, pudry, primery, róże, bronzery, cienie, rozświetlacze i pędzle
a no w tym, że jak wiadomo używanie kolorówki moze powodowac jakies tam pogorszenie sie skóry a przy minerałach tego nie ma:d
jedyną ich wadą jest to, że mogą wysuszac i trzeba dobrze nawilzać cere
www.everydayminerals.com
www.lumierecosmetics.com

i wiele innych ale ja narazie obracam się w tych2

cytat świetny

masakra dzisiaj przesypywałam minerałki i juz nie mam żadnego pudełeczka a jeszcze przyjdzie nasza paczka do rozsypywania i paczka od jednej wizażanki gdzie ja to rozsypie, nie cierpię strun
i co znowu musze pudełka na all kupowac;/
ostatnio kupiłam 30 i myslałam, że mi styknie a tu takie rozczarowanie

Heroldin minerałki do Ciebie lecą tylko moja mama je wysyłała (a co szła na poczte to jej wcisłam) i poleciało nieubezpieczonym mam nadzieje, ze dojdą a jak nie to daj znać i jeszcze raz Ci wyśle
nie przestrasz się tych minimalnych ilosci

welcome ferie

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2010-02-12 o 20:19
Stary 2010-02-12, 20:41   #1541
'Estelle'

Iza, szukaj pod nazwą "najbrzydsze buty", sporo takich rankingów się ostatnio pojawia w różnych serwisach.
http://www.samosia.pl/pokaz/189475/n...ze_buty_swiata

Tu fajny link, zwłaszcza te kwiatowe butki fajne, kalie.

Cytat:
No i wieczór nastał, kciuki trzymane, jak poszło ???

Cytat:
Ja generalnie na wszystko choruję, nie tylko na mineralne

Aaaa, dzisiaj mi przyszły te ebay'owe, ale nie próbowałam, bo nie miałam czasu
Jutro spróbuję coś wykombinować i porobić swatche może, jak dam radę.
Kolory ładne, miało brakować jakiegoś w zestawie i mieli wymienić mi na fiolet, ale są wszystkie jak na aukcji.
Trudno, dolicytuję sobie jakieś fiolety przy okazji

Stary 2010-02-12, 21:51   #1542
Mirelkaaa
Zakorzenienie

jak juz was tak mineralizuje to te które jeszcze nie były to zapraszam na ten wątek
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358303
wydatek pozyteczniejszy od minerałów ( nie wierzę, że to mówię)
Stary 2010-02-12, 22:42   #1543
'Estelle'

Cytat:
jak juz was tak mineralizuje to te które jeszcze nie były to zapraszam na ten wątek
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358303
wydatek pozyteczniejszy od minerałów ( nie wierzę, że to mówię)
Od jakiegoś czasu rozważam taki zakup, ale jak zwykle pojawiają się ważniejsze wydatki
Poza tym ciężko mi się zdecydować na zakup przez net, boję się, że nie trafię w rozmiar, a u mnie w mieście jest tylko jeden taki sklep stacjonarny.
Wzory w moim rozmiarze takie sobie, często nie zachwycają
A poza tym muszę wrócić do swoich "normalnych" biustowych rozmiarów

Stary 2010-02-12, 23:00   #1544
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Od jakiegoś czasu rozważam taki zakup, ale jak zwykle pojawiają się ważniejsze wydatki
Poza tym ciężko mi się zdecydować na zakup przez net, boję się, że nie trafię w rozmiar, a u mnie w mieście jest tylko jeden taki sklep stacjonarny.
oj z tymi zamówieniami przez internet to masakra;/cieżko żeby mi coś dobrze lezało, bo albo za małe albo za duze;/
ja np pół roku temu w stacjonarnym kupiłam freya (nic specjalnego) za którego zapłaciłam 170 zł (to i tak mało jak na freya) i po pół roku nic się z nim nie dzieje, jest jak nowy z tym,że obwód się trochę rozciągnął, ale to normalne...
ale taki zakup to juz teraz dla mnie niezbędnik, nie wyobrazam ubrac sobie wczesniej noszeonego biustonosza 75 b/C, bo jak ubrałam to cały czas czułam jakby stanik sobie i biust sobie...
Stary 2010-02-13, 06:13   #1545
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
poleciało nieubezpieczonym mam nadzieje, ze dojdą
Dziękuję !
O Jezusie, co Wy znowu wymyślacie ?! Jakim "ubezpieczonym" ?!
Znowu o czymś pewnie nie wiem. Ja wysyłam listem poleconym lub paczuchą. To źle ?!

Cytat:
Trudno, dolicytuję sobie jakieś fiolety przy okazji
Zajrzyj na stronkę APC Cosmetics ! Dlaczegóż mam sama rozterki duchowe przeżywać ! Hi, hi ! Ha, ha !

Cytat:
zapraszam na ten wątek
Ha - tu mnie nie złapiesz ! Cyckononosze kupuję wyłącznie w realu. I, choć trudno w to po poczytaniu wizażowych wypowiedzi uwierzyć, znalazłam dla moich buforów {raczej z tych biuściastych jestem} polską firmę. Jedynie biustonosze, które nie wpychają mi biustu pod pachy. A różnic między zagranicznymi i tymi krajowymi jakoś znacznych nie zauważyłam {nawet w cenie } . A jak już, to w tym przypadku : na korzyść tych krajowej produkcji.

Z opowieści domowych : śmieciarze dojechali, jedzenie dla zwierzaków też. Szkoda mi było trochę Pana Kuriera, bo udało mu się przebyć samochodem 2/3 trasy. Tą 1/3 znacznej ciężkości paki na własnych barkach musiał dźwigać. No cóż, jakby był mądrzejszy sanki woziłby ze sobą.
Wczoraj sypał śnieg, dzisiaj - jeszcze nie. Nie chwalmy jednak dnia przed zachodem słońca.

Miłej soboty.
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 10:01   #1546
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Dziękuję !
O Jezusie, co Wy znowu wymyślacie ?! Jakim "ubezpieczonym" ?!
Znowu o czymś pewnie nie wiem. Ja wysyłam listem poleconym lub paczuchą. To źle ?!

Zajrzyj na stronkę APC Cosmetics ! Dlaczegóż mam sama rozterki duchowe przeżywać ! Hi, hi ! Ha, ha !

Ha - tu mnie nie złapiesz ! Cyckononosze kupuję wyłącznie w realu. I, choć trudno w to po poczytaniu wizażowych wypowiedzi uwierzyć, znalazłam dla moich buforów {raczej z tych biuściastych jestem} polską firmę. Jedynie biustonosze, które nie wpychają mi biustu pod pachy. A różnic między zagranicznymi i tymi krajowymi jakoś znacznych nie zauważyłam {nawet w cenie } . A jak już, to w tym przypadku : na korzyść tych krajowej produkcji.

Z opowieści domowych : śmieciarze dojechali, jedzenie dla zwierzaków też. Szkoda mi było trochę Pana Kuriera, bo udało mu się przebyć samochodem 2/3 trasy. Tą 1/3 znacznej ciężkości paki na własnych barkach musiał dźwigać. No cóż, jakby był mądrzejszy sanki woziłby ze sobą.
Wczoraj sypał śnieg, dzisiaj - jeszcze nie. Nie chwalmy jednak dnia przed zachodem słońca.

Miłej soboty.
no Ty wysyłasz dobrze, a moja mama wysłała takim zwykłem jak się listy wysyła

a jesteś pewna, że nosisz dobry rozmiar? sprawdzałaś to?
bo jak nosisz to gratuluję Ci szczęścia, że możesz się w takim sklepie zaopatrzyc
Stary 2010-02-13, 10:03   #1547
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
oj z tymi zamówieniami przez internet to masakra;/cieżko żeby mi coś dobrze lezało, bo albo za małe albo za duze;/
ja np pół roku temu w stacjonarnym kupiłam freya (nic specjalnego) za którego zapłaciłam 170 zł (to i tak mało jak na freya) i po pół roku nic się z nim nie dzieje, jest jak nowy z tym,że obwód się trochę rozciągnął, ale to normalne...
ale taki zakup to juz teraz dla mnie niezbędnik, nie wyobrazam ubrac sobie wczesniej noszeonego biustonosza 75 b/C, bo jak ubrałam to cały czas czułam jakby stanik sobie i biust sobie...
Też już od dłuższego czasu miałam przejrzeć te wątki, ale zakupy przez internet mnie odstraszają A w zwykłch sklepach to na prawde ciężko coś znaleźć chociaż ja akurat bardzo nie narzekam, gorzej tylko potem jak właśnie ten obwód się rozciągnie
Stary 2010-02-13, 13:57   #1548
blonndee
Wtajemniczenie

Dzindybry
Cytat:
U mnie to jest tak, że chlopaki też nie lepsze, więc to od człowieka też zalezy, nie tylko od płci
Hmm, w LO czy gim mialam normalnych facetow, odskocznia od walnietych panienek, dlatego z tego okresu mam wiecej kontaktow z panami, z kolezanek to moze ze dwie?
Ale co prawda to prawda, na chemii mialam wsrod tych bab paru rodzynkow, ktorzy szczerze mowiac po jakims czasie stali sie po prostu babami w spodniach, ploteczki, obsmarowywanie, zakupy z kolezankami... za to na projektowaniu gorzej, ojjj... panow tak malo nie ma, ale bardzo hmm typowi dla kierunku, jesli wiecie co mam na mysli i sprobuj przy takim zjesc drozdzowke, zaraz otrzymasz komentarz w stylu: 'o rany i ty sie nie boisz? gruba projektantka nie jest zbyt wiarygodna, pamietaj o tym'
Cytat:
ja aktualnie choruje na wszystko co mozliwe
podkłady, pudry, primery, róże, bronzery, cienie, rozświetlacze i pędzle
a no w tym, że jak wiadomo używanie kolorówki moze powodowac jakies tam pogorszenie sie skóry a przy minerałach tego nie ma:d
jedyną ich wadą jest to, że mogą wysuszac i trzeba dobrze nawilzać cere
www.everydayminerals.com
www.lumierecosmetics.com
wow,wow, ja nawet nie wiem co to primer ale kwestia ze rzadko sie maluje, podklad, tusz i szminka mi wystarczaja
a dla naczynkowych to sie nadaje? bo ja bardzo alergikowaty naczynkowiec jestem...

Cytat:
Iza, szukaj pod nazwą "najbrzydsze buty", sporo takich rankingów się ostatnio pojawia w różnych serwisach.
http://www.samosia.pl/pokaz/189475/n...ze_buty_swiata

Tu fajny link, zwłaszcza te kwiatowe butki fajne, kalie.
ooo, o tym nie pomyslalam, dziekowac wpisywalam 'najdziwniejsze' itp, ale najbrzydsze.... moglam na to wpasc
gorzej, ze ja jedna taka pare potem bede musiala zrobic

Cytat:
a o co chodzi z powrotem do normalnych rozmiarow?

juz czytalam cos kiedys o tych biusciastych czy jakos tak, ale kurcze, jak zobaczylam ceny takich stanikow to sie zalamalam, wiem ze to wydatek potrzebny, chociazby dla zdrowia, ale... 2stowy za stanik?

milego weekendu, ja dzis do kina na Nine (w koncu!) ide, widzial ktos? moze jakies recenzje?
Stary 2010-02-13, 14:31   #1549
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzindybry

Hmm, w LO czy gim mialam normalnych facetow, odskocznia od walnietych panienek, dlatego z tego okresu mam wiecej kontaktow z panami, z kolezanek to moze ze dwie?
Ale co prawda to prawda, na chemii mialam wsrod tych bab paru rodzynkow, ktorzy szczerze mowiac po jakims czasie stali sie po prostu babami w spodniach, ploteczki, obsmarowywanie, zakupy z kolezankami... za to na projektowaniu gorzej, ojjj... panow tak malo nie ma, ale bardzo hmm typowi dla kierunku, jesli wiecie co mam na mysli i sprobuj przy takim zjesc drozdzowke, zaraz otrzymasz komentarz w stylu: 'o rany i ty sie nie boisz? gruba projektantka nie jest zbyt wiarygodna, pamietaj o tym'

wow,wow, ja nawet nie wiem co to primer ale kwestia ze rzadko sie maluje, podklad, tusz i szminka mi wystarczaja
a dla naczynkowych to sie nadaje? bo ja bardzo alergikowaty naczynkowiec jestem...

ooo, o tym nie pomyslalam, dziekowac wpisywalam 'najdziwniejsze' itp, ale najbrzydsze.... moglam na to wpasc

a o co chodzi z powrotem do normalnych rozmiarow?

juz czytalam cos kiedys o tych biusciastych czy jakos tak, ale kurcze, jak zobaczylam ceny takich stanikow to sie zalamalam, wiem ze to wydatek potrzebny, chociazby dla zdrowia, ale... 2stowy za stanik?

milego weekendu, ja dzis do kina na Nine (w koncu!) ide, widzial ktos? moze jakies recenzje?
primer to inaczej baza
ja jestem naczynkowce i strasznym wrazliwcem i mineralki mi służą

200 zł za stanik? nie no za 100 mozna kupic

a z powrotem do normalnych rozmiarów to zajrzyj do albumu Asi

Cytat:
Też już od dłuższego czasu miałam przejrzeć te wątki, ale zakupy przez internet mnie odstraszają A w zwykłch sklepach to na prawde ciężko coś znaleźć chociaż ja akurat bardzo nie narzekam, gorzej tylko potem jak właśnie ten obwód się rozciągnie
no dlatego noszę obwód 65, bo po miesiącu i tak mi się rozciąga i znowu nie jest taki idealny ale o 100 razy lepszy od 75, która jeszcze bardziej się rozciągała
suma sumarum przez internet nie kupisz gorzej dobranego stanika niż zapewne masz, a pierwsza wymiana idzie zazwyczaj na koszt firmy

jestem na laptopie u rodziców, bo mi się monitor popsuł
normalnie chciałam włączyc i nic, odpinałam wszystkie kable, przypinałam na nowo inie działa
ale mnie to irytuje, bo na tym kompie nic nie mam, zadnych wątków w ulubionych, wszystkiego muszę szukac, zaraz mnie cos trafi! jak się ten monitor nie naprawi to zglupieje
Stary 2010-02-13, 14:38   #1550
blonndee
Wtajemniczenie

wow... WOW!!! aaaaaa, ASIA
wlasnie sobie uswiadomilam jak dawno mnie tu nie bylo...
Kiedy Ci sie to sliczne malenstwo urodzilo, plec, imie... ojej, gratuluje!

Edytowane przez blonndee
Czas edycji: 2010-02-13 o 14:39
blonndee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 15:02   #1551
Finlora
Zakorzenienie

Hej

Przywitać się przyszłam
Z pracy wyszłam o 14tej, zabrałam lapka i migiem do galerii pointernetować się za free
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 19:42   #1552
Mirelkaaa
Zakorzenienie

kable mi coś nie łączą w tym monitorze, ale 2 godziny próbowałm go naprawic i wkoncu się udało
Stary 2010-02-13, 23:54   #1553
'Estelle'

Cytat:
Oj, to jakąś łatwą zaprojektujesz, żeby potem można było ją szybko zrobić
Cytat:
wow... WOW!!! aaaaaa, ASIA
wlasnie sobie uswiadomilam jak dawno mnie tu nie bylo...
Kiedy Ci sie to sliczne malenstwo urodzilo, plec, imie... ojej, gratuluje!
Aaaaa, dziękuję
No dawno bardzo Cię nie było
Na PW Ci napiszę, ale jutro, bo dziś jestem strasznie wymęczona
Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Hej

Przywitać się przyszłam
Z pracy wyszłam o 14tej, zabrałam lapka i migiem do galerii pointernetować się za free
Musimy się z dzień wcześniej zsms'ować na przyszłość
Cytat:
kable mi coś nie łączą w tym monitorze, ale 2 godziny próbowałm go naprawic i wkoncu się udało

A mi przyszły minerały i dziś się umazałam.
Co prawda nieudolnie, ale coś tam się udało nabadziać
Aj, chciałabym tak pięknie malować, jak tu dziewczyny pokazują [np. wspomniana Cathy].

Stary 2010-02-14, 06:32   #1554
Heroldin
Zakorzenienie

Witam cieplutko w mroźny poranek !

Cytat:
a jesteś pewna, że nosisz dobry rozmiar? sprawdzałaś to?
No chyba tak, bo zawsze dobieram "na macanego" i czuję się w nich raczej komfortowo : nic nie uwiera, a przede wszystkim : biust mam z przodu i ... ładny dekolt.

Cytat:

1.- sprobuj przy takim zjesc drozdzowke, zaraz otrzymasz komentarz w stylu: 'o rany i ty sie nie boisz? gruba projektantka nie jest zbyt wiarygodna, pamietaj o tym

2.- juz czytalam cos kiedys o tych biusciastych czy jakos tak, ale kurcze, jak zobaczylam ceny takich stanikow to sie zalamalam, wiem ze to wydatek potrzebny, chociazby dla zdrowia, ale... 2stowy za stanik?
Ad. 1 - Bożesztymój, co za bzdura !!!

Ad. 2 - No, ja płacę za stanik w przedziale : 130,oo do 200,oo złotych. Kiedyś udało mi się kupić taki "gąbczasty" za 80,oo złotych. Nawet fajny dekolt tworzył. To był {jest} mój pierwszy w życiu z tych "gąbczastych". Trudno jednak z tego typu kupić "mój" rozmiar .

blonndee -
jak to będziesz musiała buty sam zrobić ?! Edukujesz się na szewca -kamasznika ?!

Cytat:
A mi przyszły minerały i dziś się umazałam. Co prawda nieudolnie, ale coś tam się udało nabadziać
To efekt po mineralnych cieniach ?!

I jeszcze się "złotym" paskudnica wypacykowała !
Podkład był ? Jak z trwałością ?

Rzeczywiście - brakuje Ci fioletów . Brakuje ! Musisz koniecznie nowe zamówienie składać { } to ja się przy okazji dołączę. {}.
Odcienie - bardzo interesujące. Bardzo !

Koty moje - paskudy przebrzydłe jakaś głupawka od rana dopadła.
Chyba się szaleju jakowegoś opiły ! Na spacerze były, nażarte i mimo protestów pozostałych domowników dom demolują. Utłukę bestie, jak nic - utłukę !

Miłego dnia Św. Walentego życzę !
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 10:40   #1555
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Witam cieplutko w mroźny poranek !

No chyba tak, bo zawsze dobieram "na macanego" i czuję się w nich raczej komfortowo : nic nie uwiera, a przede wszystkim : biust mam z przodu i ... ładny dekolt.

Ad. 2 - No, ja płacę za stanik w przedziale : 130,oo do 200,oo złotych. Kiedyś udało mi się kupić taki "gąbczasty" za 80,oo złotych. Nawet fajny dekolt tworzył. To był {jest} mój pierwszy w życiu z tych "gąbczastych". Trudno jednak z tego typu kupić "mój" rozmiar .

blonndee -
jak to będziesz musiała buty sam zrobić ?! Edukujesz się na szewca -kamasznika ?!

To efekt po mineralnych cieniach ?!

I jeszcze się "złotym" paskudnica wypacykowała !
Podkład był ? Jak z trwałością ?

Rzeczywiście - brakuje Ci fioletów . Brakuje ! Musisz koniecznie nowe zamówienie składać { } to ja się przy okazji dołączę. {}.
Odcienie - bardzo interesujące. Bardzo !

Koty moje - paskudy przebrzydłe jakaś głupawka od rana dopadła.
Chyba się szaleju jakowegoś opiły ! Na spacerze były, nażarte i mimo protestów pozostałych domowników dom demolują. Utłukę bestie, jak nic - utłukę !

Miłego dnia Św. Walentego życzę !
hodzi o to czy fiszbina okala całą pierś, obwodu nie da się zbytnio odciagnąć po założeniu i czy mozesz wszystko wygarnąc do miseczek
wez się zmierz i wrzuc na ten wątek swoje wymiary to Ci dziewczyny powiedzą czy masz dobry

Cytat:

Aaaaa, dziękuję

Musimy się z dzień wcześniej zsms'ować na przyszłość

Aj, chciałabym tak pięknie malować, jak tu dziewczyny pokazują [np. wspomniana Cathy].
oddawaj cienie
też bym chciała sie tak pomalowac jak dziewczyny, ale jak się mówi praktyka czyni mistrza tylko, że mi się nie chce

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2010-02-14 o 10:42
Stary 2010-02-14, 10:46   #1556
'Estelle'

Dzień dobry
Wreszcie jako tako się wyspałam, bo Pazuryr ostro daje codziennie mniej więcej od 6.30 a dziś dopiero od 8

Sprawdzam sobie dziś e-maila, a tam:

Cytat:
?猥宋?淨夏???巴碍?‰?刷?抵㏂??地???堊 ?暲寀弑搖替????悛族升?孜??塑尊???奄?? ???滯?疊筍孃???巴碍?∮?ⅱ?滯?疊筍孃?? ???巴碍?‰?刷?抵㏂??地???堊?債??債? ?債??債??債??債畝瑃率??矮橓???勖?抑? ?【?????債??債其?暢?彧剃?瑃率??剃?淸 稶倧汀?字????畝?抑剃?壹?刷淸彩儼彧綎?剃? 獐墮淸一樟疊?禎???????巴碍?∏?洵???∀ ???猥?搖??戇牧?™綎???一???????刷 ?抵㏂??地??塼?愼??紆?猖????嶢??搖替 ?奬?予愼???孜?禎磋召?搖漿♥??猥?剃??瀟 ??塼???滯?疊筍孃???????巴碍?∏?㏇一 吾??厭♥???疊筍孃??扼?搖漿
I to jeszcze z dnia 1 stycznia 1970 r.

Kasiu - nałożyłam cienie na bazę Joko, bo moje powieki "szkudne" są i żadnych cieni solo nosić nie chcą, zaraz spływają i gromadzą się w załamaniu. I nie powiem, wytrzymały od 13 do północy, jak przed zmyciem sprawdzałam to mooooooże odrobinę, ale to naprawdę ociupinkę wlazły w zgięcie, jednak aby to zobaczyć to musiałam się ostro przypatrywać, bo tak "normalnie" to nie było widać.

Jak chcesz to Ci zamówię
Jak już pisałam, za zestaw 12 cieni zapłaciłam coś około 26 zł z przesyłką , która jest darmowa.
Przy dobrym wietrze można wyjąć 24 kolorki za 30 zł
Są też inne kolorystyczne zestawy, pooglądaj tutaj: http://kosmetyki-perfumy.shop.ebay.p...=p3911.c0.m282 i daj znać, który Cię interesuje

A co do cyckonoszy - muszę przyznać, że mi w tych "standardowych" całkiem dobrze się nosi biust, no ale na razie nie mam porównania.
Gdzieś bliżej lata pewnie, a kto wie, może i jesieni, jak uzbieram trochę grosiwa to się wybiorę na mierzenie

Stary 2010-02-14, 11:05   #1557
Lanessa
Zadomowienie

Witam ciepło w Dzień Matki

Są znajome twarze... Ale ja się stęskniłam! Ojej! I jak się cieszę, że w tym wątku są dawne kamraty
Wracam na bardzo stałe.
Pomóżcie mi się wkręcić w rozmowę, proooszę ładnie.
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 11:23   #1558
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Wreszcie jako tako się wyspałam, bo Pazuryr ostro daje codziennie mniej więcej od 6.30 a dziś dopiero od 8

Sprawdzam sobie dziś e-maila, a tam:

I to jeszcze z dnia 1 stycznia 1970 r.

Kasiu - nałożyłam cienie na bazę Joko, bo moje powieki "szkudne" są i żadnych cieni solo nosić nie chcą, zaraz spływają i gromadzą się w załamaniu. I nie powiem, wytrzymały od 13 do północy, jak przed zmyciem sprawdzałam to mooooooże odrobinę, ale to naprawdę ociupinkę wlazły w zgięcie, jednak aby to zobaczyć to musiałam się ostro przypatrywać, bo tak "normalnie" to nie było widać.

Jak chcesz to Ci zamówię
Jak już pisałam, za zestaw 12 cieni zapłaciłam coś około 26 zł z przesyłką , która jest darmowa.
Przy dobrym wietrze można wyjąć 24 kolorki za 30 zł
Są też inne kolorystyczne zestawy, pooglądaj tutaj: http://kosmetyki-perfumy.shop.ebay.p...=p3911.c0.m282 i daj znać, który Cię interesuje

A co do cyckonoszy - muszę przyznać, że mi w tych "standardowych" całkiem dobrze się nosi biust, no ale na razie nie mam porównania.
Gdzieś bliżej lata pewnie, a kto wie, może i jesieni, jak uzbieram trochę grosiwa to się wybiorę na mierzenie
ja je chcę
http://cgi.ebay.pl/24pcs-Bare-pigmen...item1c100ac75b
czemu do licytacji i czemu nie mam już kasy

Lanessa gdzie Ty byłaś jak Cię nie było?
w rozmowe? hmm my się mineralizujemy

i jak dzien matki??
przeciez dzisiaj walentynki

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

kurcze po co wkleiłas ten link teraz mam ochotę na te cienie;/
http://cgi.ebay.pl/12pcs-Bare-pigmen...item1c1011d1bb
Stary 2010-02-14, 11:43   #1559
blonndee
Wtajemniczenie

Witam
Cytat:
Jak beda za proste to mi ich sorka nie przepusci, takze to jest jakas masakra. Na szczescie moge bazowac na innych kupnych butach tylko musze je bardzo przerabiac
Cytat:
Aaaaa, dziękuję
No to czekam, bo to takie wiesci, ze hoho
Cytat:
Bardzo ladny kolor, zarowno cieni jak i oczu!

Cytat:
prawda? ale wiecej, ostatnio na sesji mielismy oddawac zdjecia sesji zdjeciowych naszych pierwszych zaprojektowanych i wlasnorecznie zrobionych bluzek. No i ustawili sie taka grupka 'panow' i pastwili nad wlasnymi modelkami tj. ogladali swoje zdjecia i tylko slychac bylo komentarze 'o matko, i to jest profesjonalna modelka? przeciez to wieloryb!' albo 'ale ta ma nogi jak kolumny greckie, zobaczysz sorka ci nie zaliczy!'. Zajzalam przez ramie i usmiechnelam do siebie bo dziewczyny na zdjeciach to anorektyczki jak sie patrzy, wiec wole nie myslec co o mnie mysla
Cytat:
szczerze mowiac dla mnie to jest jakas parodia, bo staniki dla malych biustow kosztuja psie pieniadze (ok, jakosc pewnie tez byle jaka, no ale...), a troszke wieksze to juz taki przedzial! no nic, kiedys w koncu bedzie trzeba sie przemoc i zainwestowac
Cytat:
blonndee - jak to będziesz musiała buty sam zrobić ?! Edukujesz się na szewca -kamasznika ?!
Na artyste plastyka Mam do zaprojektowania kolekcje butkow a potem jedna (wybrana przez sorke) pare do wykonania, i nie obchodzi jej to jak to zrobimy, tyle ze na szczescie mozemy przerabiac inne, gotowe juz buty, ale to i tak bedzie dosc ciezkie...

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość

Są znajome twarze... Ale ja się stęskniłam! Ojej! I jak się cieszę, że w tym wątku są dawne kamraty
Wracam na bardzo stałe.
oooo
Kochana, a gdzie ty teraz przebywasz, hmm? i co to o jakims dniu matki godoosz...?

Ok kochane, uciekam, bo babcia mnie, tz'ta i mamusie na obiadek zaprosila. milych walentynek!
Stary 2010-02-14, 11:45   #1560
'Estelle'

Cytat:
oddawaj cienie
też bym chciała sie tak pomalowac jak dziewczyny, ale jak się mówi praktyka czyni mistrza tylko, że mi się nie chce
Mi też się nie bardzo chce, a jakbym nawet chciała, to nie mam czasu
Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość

Wracam na bardzo stałe.
Aaaa!!!!
Witaj z powrotem Kochana
No my ostatnio o kosmetykach mineralnych rozprawiamy, jako, że to wielki bum na nie jest a przy okazji o biustonoszach dobrze dobranych... no i o wszystkim innym, na co mamy ochotę.
Mirelka mnie tu kusiła minerałkami, to teraz ja skusiłam ją

A Ty nadal na pólnocy w mroźnej Norge siedzisz?

Cytat:
ja je chcę
http://cgi.ebay.pl/24pcs-Bare-pigmen...item1c100ac75b
czemu do licytacji i czemu nie mam już kasy

kurcze po co wkleiłas ten link teraz mam ochotę na te cienie;/
http://cgi.ebay.pl/12pcs-Bare-pigmen...item1c1011d1bb
Mirelciu, ten większy zestaw zawiera w sobie ten mniejszy więc ten 24 bardziej się opłaca
Jest też i w opcji KT, ale o 12 zł drożej

Podejrzewam że w przyszłości jeszcze będą te zestawy, więc nie trzeba się tak bardzo spieszyć z zakupem.
W razie czego jestem do dyspozycji

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości