|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
|
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Przywitać się przyszłam i co poniektórym ferii pozazdrościć ![]() U mnie zaczynają się w poniedziałek więc TŻ będzie miał wreszcie trochę wolnego, a ja od 22-go będę miała tydzień urlopu - tak więc załapię się na tydzień jego ferii - pewnie będziemy mieli zapieprz w mieszkaniu, mnóstwo sprzątania itd. Ale zawsze to jakieś wolne od pracy ![]() Smacznych pączków ![]() |
|
|
|
#1533 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Spróbuję zamówić wieczorkiem ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- PS. Właśnie osłabiła mnie jakaś laska na składowym. Ma wypisane czarno na białym funkcje składników, a ta się pyta, co one robią z włosami
|
|
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cześć Aga
|
|
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
mi się ferie zaczynają od poniedziałku
![]() a dzis się jak zwykle nie nauczyłam i do szkoły nie poszłam
|
|
|
|
#1536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Staram sie tym nie przejmować ale to bardzo męczy psychicznie. Niestety to osoby z którymi pracuję bezpośrednio, tak wiec nie mam mozliwości oderwać sie od nich. 40 godzin tygodniowo w takim towarzystwie naprawdę daje popalić Na każdym kroku starają się pokazać że są mądrzejsze, lepsze a ja głupia. Omawiają za moimi plecami rzeczy które mnie tez dotyczą, nie przekazują mi ważnych informacji dotyczących pracy... Ale ja też ich kryć nie będę, niech wszyscy widzą jak jest. Mam to gdzieś! Miłego weekendu kochane i od razu życzę również całuśnych Walentynek Ps. Proszę o trzymanie kciuków jutro wieczorem - mam egzamin!
|
||
|
|
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale zawsze sobie tłumacze, że jakoś to przetrzymam, a po szkole mam własne życie i staram się odciąć od tego jak tylko najbardziej się daTrzymamy
|
|
|
|
|
#1538 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
witam
![]() jak ogladacie tvpinfo i natkniecie sie na jakis reportaz o nauce jazdy to dajcie cynk, moge sie gdzies tam pojawic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oj zeby to takie latwe bylo... tu niestety jest tak, ze im cos bardziej 'odlotowego' i wydziwionego tym lepsze, a ja kocham klasyke... zreszta dzieki jednej takiej dyskusji dostalam zaliczenie, babka sie czepiala, ze jestem zbyt zachowawcza, a ja sie wscieklam, ze narzuca mi swoje przekombinowane pomysly w ktorych ja sie po prostu nie czuje. no, i sie odczepila, dala zalke i dowidzenia ![]() jak znacie jakies stronki z butami, ktore bardziej sie nadaja do muzeum art nouveau niz do chodzenia to poratowac prosze... Cytat:
a na co aktualnie 'chorujecie', pudry, cienie? ja sie w ogole zastanawiam w czym cienie mineralne przewyzszaja wszystkie inne? i jakie tu firmy i sklepy netowe polecacie?![]() Cytat:
"Łatwiej obronić swoją cnotę przed mężczyznami, niż swoją opinię przed kobietami." ![]() Cytat:
im bardziej damski kierunek tym bardziej 'damska' atmosfera...
|
|
|
#1539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie to jest tak, że chlopaki też nie lepsze, więc to od człowieka też zalezy, nie tylko od płci
|
|
|
|
|
#1540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
podkłady, pudry, primery, róże, bronzery, cienie, rozświetlacze i pędzle a no w tym, że jak wiadomo używanie kolorówki moze powodowac jakies tam pogorszenie sie skóry a przy minerałach tego nie ma:d jedyną ich wadą jest to, że mogą wysuszac i trzeba dobrze nawilzać cere www.everydayminerals.com www.lumierecosmetics.com i wiele innych ale ja narazie obracam się w tych2 ![]() cytat świetny ![]() masakra dzisiaj przesypywałam minerałki i juz nie mam żadnego pudełeczka a jeszcze przyjdzie nasza paczka do rozsypywania i paczka od jednej wizażanki gdzie ja to rozsypie, nie cierpię strun i co znowu musze pudełka na all kupowac;/ ostatnio kupiłam 30 i myslałam, że mi styknie a tu takie rozczarowanie![]() Heroldin minerałki do Ciebie lecą tylko moja mama je wysyłała (a co szła na poczte to jej wcisłam ) i poleciało nieubezpieczonym mam nadzieje, ze dojdą a jak nie to daj znać i jeszcze raz Ci wyśle![]() nie przestrasz się tych minimalnych ilosci welcome ferie
Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-02-12 o 20:19 |
||
|
|
|
#1541 | |
|
|
Iza, szukaj pod nazwą "najbrzydsze buty", sporo takich rankingów się ostatnio pojawia w różnych serwisach.
http://www.samosia.pl/pokaz/189475/n...ze_buty_swiata Tu fajny link, zwłaszcza te kwiatowe butki fajne, kalie. No i wieczór nastał, kciuki trzymane, jak poszło ??? Cytat:
Aaaa, dzisiaj mi przyszły te ebay'owe, ale nie próbowałam, bo nie miałam czasu ![]() Jutro spróbuję coś wykombinować i porobić swatche może, jak dam radę. Kolory ładne, miało brakować jakiegoś w zestawie i mieli wymienić mi na fiolet, ale są wszystkie jak na aukcji. Trudno, dolicytuję sobie jakieś fiolety przy okazji
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
jak juz was tak mineralizuje to te które jeszcze nie były to zapraszam na ten wątek
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358303 wydatek pozyteczniejszy od minerałów ( nie wierzę, że to mówię |
|
|
|
#1543 | |
|
|
Cytat:
![]() Poza tym ciężko mi się zdecydować na zakup przez net, boję się, że nie trafię w rozmiar, a u mnie w mieście jest tylko jeden taki sklep stacjonarny. Wzory w moim rozmiarze takie sobie, często nie zachwycają A poza tym muszę wrócić do swoich "normalnych" biustowych rozmiarów
|
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja np pół roku temu w stacjonarnym kupiłam freya (nic specjalnego) za którego zapłaciłam 170 zł (to i tak mało jak na freya) i po pół roku nic się z nim nie dzieje, jest jak nowy z tym,że obwód się trochę rozciągnął, ale to normalne... ale taki zakup to juz teraz dla mnie niezbędnik, nie wyobrazam ubrac sobie wczesniej noszeonego biustonosza 75 b/C, bo jak ubrałam to cały czas czułam jakby stanik sobie i biust sobie... |
|
|
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję !
O Jezusie, co Wy znowu wymyślacie ?! Jakim "ubezpieczonym" ?! Znowu o czymś pewnie nie wiem. Ja wysyłam listem poleconym lub paczuchą. To źle ?! Zajrzyj na stronkę APC Cosmetics ! Dlaczegóż mam sama rozterki duchowe przeżywać ! Hi, hi ! Ha, ha ! Ha - tu mnie nie złapiesz } . A jak już, to w tym przypadku : na korzyść tych krajowej produkcji. Z opowieści domowych : śmieciarze dojechali, jedzenie dla zwierzaków też. Szkoda mi było trochę Pana Kuriera, bo udało mu się przebyć samochodem 2/3 trasy. Tą 1/3 znacznej ciężkości paki na własnych barkach musiał dźwigać. No cóż, jakby był mądrzejszy sanki woziłby ze sobą. Wczoraj sypał śnieg, dzisiaj - jeszcze nie. Nie chwalmy jednak dnia przed zachodem słońca. Miłej soboty. |
|
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jesteś pewna, że nosisz dobry rozmiar? sprawdzałaś to? ![]() bo jak nosisz to gratuluję Ci szczęścia, że możesz się w takim sklepie zaopatrzyc
|
|
|
|
|
#1547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w zwykłch sklepach to na prawde ciężko coś znaleźć chociaż ja akurat bardzo nie narzekam, gorzej tylko potem jak właśnie ten obwód się rozciągnie
|
|
|
|
|
#1548 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzindybry
Cytat:
Ale co prawda to prawda, na chemii mialam wsrod tych bab paru rodzynkow, ktorzy szczerze mowiac po jakims czasie stali sie po prostu babami w spodniach, ploteczki, obsmarowywanie, zakupy z kolezankami... za to na projektowaniu gorzej, ojjj... panow tak malo nie ma, ale bardzo hmm typowi dla kierunku, jesli wiecie co mam na mysli i sprobuj przy takim zjesc drozdzowke, zaraz otrzymasz komentarz w stylu: 'o rany i ty sie nie boisz? gruba projektantka nie jest zbyt wiarygodna, pamietaj o tym'![]() Cytat:
ale kwestia ze rzadko sie maluje, podklad, tusz i szminka mi wystarczaja![]() a dla naczynkowych to sie nadaje? bo ja bardzo alergikowaty naczynkowiec jestem... ![]() Cytat:
gorzej, ze ja jedna taka pare potem bede musiala zrobic ![]() Cytat:
![]() juz czytalam cos kiedys o tych biusciastych czy jakos tak, ale kurcze, jak zobaczylam ceny takich stanikow to sie zalamalam, wiem ze to wydatek potrzebny, chociazby dla zdrowia, ale... 2stowy za stanik? milego weekendu, ja dzis do kina na Nine (w koncu!) ide, widzial ktos? moze jakies recenzje?
|
|
|
#1549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem naczynkowce i strasznym wrazliwcem i mineralki mi służą ![]() 200 zł za stanik? nie no za 100 mozna kupic ![]() a z powrotem do normalnych rozmiarów to zajrzyj do albumu Asi ![]() Cytat:
![]() suma sumarum przez internet nie kupisz gorzej dobranego stanika niż zapewne masz, a pierwsza wymiana idzie zazwyczaj na koszt firmy jestem na laptopie u rodziców, bo mi się monitor popsuł normalnie chciałam włączyc i nic, odpinałam wszystkie kable, przypinałam na nowo inie działa ![]() ale mnie to irytuje, bo na tym kompie nic nie mam, zadnych wątków w ulubionych, wszystkiego muszę szukac, zaraz mnie cos trafi! jak się ten monitor nie naprawi to zglupieje |
||
|
|
|
#1550 |
|
Wtajemniczenie
|
wow... WOW!!! aaaaaa, ASIA
wlasnie sobie uswiadomilam jak dawno mnie tu nie bylo... ![]() Kiedy Ci sie to sliczne malenstwo urodzilo, plec, imie... ojej, gratuluje!
-Well, sometimes I do... Edytowane przez blonndee Czas edycji: 2010-02-13 o 14:39 |
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Przywitać się przyszłam ![]() Z pracy wyszłam o 14tej, zabrałam lapka i migiem do galerii pointernetować się za free
|
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
kable mi coś nie łączą w tym monitorze, ale 2 godziny próbowałm go naprawic i wkoncu się udało
|
|
|
|
#1553 | ||||
|
|
Cytat:
Cytat:
No dawno bardzo Cię nie było Na PW Ci napiszę, ale jutro, bo dziś jestem strasznie wymęczona ![]() Cytat:
Cytat:
A mi przyszły minerały i dziś się umazałam. Co prawda nieudolnie, ale coś tam się udało nabadziać ![]() Aj, chciałabym tak pięknie malować, jak tu dziewczyny pokazują [np. wspomniana Cathy].
|
|
|
#1554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam cieplutko w mroźny poranek !
No chyba tak, bo zawsze dobieram "na macanego" i czuję się w nich raczej komfortowo : nic nie uwiera, a przede wszystkim : biust mam z przodu i ... ładny dekolt. Cytat:
Ad. 2 - No, ja płacę za stanik w przedziale : 130,oo do 200,oo złotych. Kiedyś udało mi się kupić taki "gąbczasty" za 80,oo złotych. Nawet fajny dekolt tworzył. To był {jest} mój pierwszy w życiu z tych "gąbczastych". Trudno jednak z tego typu kupić "mój" rozmiar .blonndee - jak to będziesz musiała buty sam zrobić ?! Edukujesz się na szewca -kamasznika ?! Cytat:
To efekt po mineralnych cieniach ?!I jeszcze się "złotym" paskudnica wypacykowała ! Podkład był ? Jak z trwałością ? Rzeczywiście - brakuje Ci fioletów . Brakuje ! Musisz koniecznie nowe zamówienie składać { } to ja się przy okazji dołączę. { }.Odcienie - bardzo interesujące. Bardzo ! Koty moje - paskudy przebrzydłe jakaś głupawka od rana dopadła. Chyba się szaleju jakowegoś opiły ! Na spacerze były, nażarte i mimo protestów pozostałych domowników dom demolują. Utłukę bestie, jak nic - utłukę ! Miłego dnia Św. Walentego życzę ! |
||
|
|
|
#1555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wez się zmierz i wrzuc na ten wątek swoje wymiary to Ci dziewczyny powiedzą czy masz dobry ![]() Cytat:
![]() też bym chciała sie tak pomalowac jak dziewczyny, ale jak się mówi praktyka czyni mistrza tylko, że mi się nie chce
Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-02-14 o 10:42 |
||
|
|
|
#1556 | |
|
|
Dzień dobry
![]() Wreszcie jako tako się wyspałam, bo Pazuryr ostro daje codziennie a dziś dopiero od 8 Sprawdzam sobie dziś e-maila, a tam: Cytat:
Kasiu - nałożyłam cienie na bazę Joko, bo moje powieki "szkudne" są i żadnych cieni solo nosić nie chcą, zaraz spływają i gromadzą się w załamaniu. I nie powiem, wytrzymały od 13 do północy, jak przed zmyciem sprawdzałam to mooooooże odrobinę, ale to naprawdę ociupinkę wlazły w zgięcie, jednak aby to zobaczyć to musiałam się ostro przypatrywać, bo tak "normalnie" to nie było widać. Jak chcesz to Ci zamówię Jak już pisałam, za zestaw 12 cieni zapłaciłam coś około 26 zł z przesyłką Przy dobrym wietrze można wyjąć 24 kolorki za 30 zł Są też inne kolorystyczne zestawy, pooglądaj tutaj: http://kosmetyki-perfumy.shop.ebay.p...=p3911.c0.m282 i daj znać, który Cię interesuje A co do cyckonoszy - muszę przyznać, że mi w tych "standardowych" całkiem dobrze się nosi biust, no ale na razie nie mam porównania.Gdzieś bliżej lata pewnie, a kto wie, może i jesieni, jak uzbieram trochę grosiwa to się wybiorę na mierzenie
|
|
|
#1557 |
|
Zadomowienie
|
Witam ciepło w Dzień Matki
Są znajome twarze... Ale ja się stęskniłam! Ojej! I jak się cieszę, że w tym wątku są dawne kamraty ![]() Wracam na bardzo stałe. Pomóżcie mi się wkręcić w rozmowę, proooszę ładnie. |
|
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://cgi.ebay.pl/24pcs-Bare-pigmen...item1c100ac75b czemu do licytacji ![]() Lanessa ![]() w rozmowe? hmm my się mineralizujemy ![]() i jak dzien matki?? przeciez dzisiaj walentynki ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- kurcze po co wkleiłas ten link http://cgi.ebay.pl/12pcs-Bare-pigmen...item1c1011d1bb |
|
|
|
|
#1559 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
prawda? ale wiecej, ostatnio na sesji mielismy oddawac zdjecia sesji zdjeciowych naszych pierwszych zaprojektowanych i wlasnorecznie zrobionych bluzek. No i ustawili sie taka grupka 'panow' i pastwili nad wlasnymi modelkami tj. ogladali swoje zdjecia i tylko slychac bylo komentarze 'o matko, i to jest profesjonalna modelka? przeciez to wieloryb!' albo 'ale ta ma nogi jak kolumny greckie, zobaczysz sorka ci nie zaliczy!'. Zajzalam przez ramie i usmiechnelam do siebie bo dziewczyny na zdjeciach to anorektyczki jak sie patrzy, wiec wole nie myslec co o mnie mysla Cytat:
![]() Cytat:
Mam do zaprojektowania kolekcje butkow a potem jedna (wybrana przez sorke) pare do wykonania, i nie obchodzi jej to jak to zrobimy, tyle ze na szczescie mozemy przerabiac inne, gotowe juz buty, ale to i tak bedzie dosc ciezkie...Cytat:
Kochana, a gdzie ty teraz przebywasz, hmm? i co to o jakims dniu matki godoosz...?![]() Ok kochane, uciekam, bo babcia mnie, tz'ta i mamusie na obiadek zaprosila.
|
|
|
#1560 | |||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Witaj z powrotem Kochana No my ostatnio o kosmetykach mineralnych rozprawiamy, jako, że to wielki bum na nie jest a przy okazji o biustonoszach dobrze dobranych... no i o wszystkim innym, na co mamy ochotę. Mirelka mnie tu kusiła minerałkami, to teraz ja skusiłam ją A Ty nadal na pólnocy w mroźnej Norge siedzisz? Cytat:
Jest też i w opcji KT, ale o 12 zł drożej ![]() Podejrzewam że w przyszłości jeszcze będą te zestawy, więc nie trzeba się tak bardzo spieszyć z zakupem. W razie czego jestem do dyspozycji
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.

Z jednej strony nie chce mi się jechać, ale z drugiej trochę sobie odpocznę od pracy, a szczególnie panującej w niej atmosfery... Moje kolezanki mają kompleksy, przeszkadzaja im moje studia. Co trochę słyszę teksty w stylu: no tak, bo Ty sie teraz taka uczona zrobłaś! Wystarczy, ze w czymś sie z nimi nie zgodzę lub mam swoje zdanie na jakiś temat. Ogólnie jest uroczo...

ale kwestia ze rzadko sie maluje, podklad, tusz i szminka mi wystarczaja
To efekt po mineralnych cieniach ?!