![]() |
#3001 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
_mandarynka I am malami kamisha Borowiczanka - aaa dziekuje stokrotki♥ WhatsUp boundlessly defacto otojest - najlepsze![]() ... Suchy połysk oślepia popołudnie Twoja trująca pasja przyszła za późno straciłeś to o czym myślałeś że jest twoje Zmęczyło mnie oczekiwanie zastanawiając się czy ty kiedykolwiek przyjdziesz moja ufność w ciebie blednie Zostawię swe uszy tam gdzie mogę usłyszeć twój głos Blizny od serca zbliżają się do stokrotkowego snu Dokąd wybiera się ciepło? kiedy nawet nie ma gdzie Jeśli to iluzja to pokocham tę iluzję a jutro mogę ją nawet odrzucić Wznosząc się na falach jak biały jacht origami Z policzkiem zatopionym w rannym świetle podam ci obie moje dłonie tak samo jak tamtego dnia... pozdrawiam♥
Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-02-12 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3002 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() o jeej dziękuję skarbie ja zawsze od Ciebie podkradam mistrzyni moja ![]() ![]() Jestem jak ślepiec, który odzyskawszy wzrok, obudził się w próżni pełnej luster, odbijających tylko jego własną samotność. nie mam n i k o g o ! uwielbiam ten stan. tą niepewność. napisze czy nie napisze?
każde słowo, każdy gest, przynoszący podniecający dreszcz, każde spojrzenie, uścisk dłoni..i rozpaczanie gdy nie napisze 'dobranoc' Najgorsze są domysły. Bo domyślam się że wcale nie tęsknisz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3003 |
Rozeznanie
|
Idę jeść czekoladę i nie przejmować się życiem..
Nie będę prosić o miłość.. '- Do wszystkiego się można przyzwyczaić.. - Ja się nie przyzwyczajam. nigdy i do niczego. kiedy się przyzwyczajasz, to jakbyś umierał..' 'Jeśli człowiek, który lubi spacerować, ktoś taki, jak ja, łazi po tym mieście przez dziesięć czy dwanaście lat, cały czas wypatrując jednej jedynej osoby i nigdzie jej nie widzi, to jakim cudem ona może tu być..?' 'Można kogoś kochać i tego nie zrobić. Ten ktoś zostaje wtedy obcym, a jednocześnie jest przyjacielem..' '- Pewnie uważasz, że jestem pomylona. Albo... - Wcale nie. Wydawała się rozczarowana. - Owszem, tak uważasz. Jak wszyscy. Mnie to nie przeszkadza. A nawet bywa przydatne..' |
![]() ![]() |
![]() |
#3004 |
Zadomowienie
|
Nic nie jest proste jak 2 + 2.
Nie powiedział zostań, więc odeszłam. Zostaw modę. Przestań sobie wmawiać, że to lubisz i zamiast mówić co myślisz, zacznij myśleć co mówisz. Już nie będę na Ciebie spoglądała. Już nie będę się do Ciebie uśmiechała i z Twoich żartów już nie będę się śmiała. Może kiedyś zauważysz, że zwracać uwagę na Ciebie przestałam i może zrozumiesz jak bardzo Cię pokochałam. Możesz iść na szczyt albo pójść na dno.
#3005 |
Przyczajenie
|
dontgivemenames
![]() * Zawróciłeś mi w głowie, wiesz? Nie potrafię się teraz od Ciebie uwolnić. Popadłam w nałóg.
![]() |
#3006 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bo do miłości nie potrzeba czasu a namiętności prawdziwa kobieta nigdy nie powie swojemu byłemu , że jej się nie układa w miłości . brakuje mi tych wieczorów, tych rozmów do drugiej, tego jak płakałam ze śmiechu, potrzebuję Twojego głosu, żeby nie było już tej ciszy. Ciebie mi brakuje. nie łudź się - słuchawki zawsze będą splątane , herbata za gorąca , a facet nie ten . zabiorę łuk amorkowi i odstrzelę Ci łeb. ![]() I znowu zmieniasz status na 'niewidoczny', gdy mnie zauważasz. Daj spokój, już zrozumiałam.
![]() ![]() |
![]() |
#3007 |
Raczkowanie
|
sanderson93, agatka944, marikab, Tajemnicza Panna, myszka23101, niezostawiajmnie, CaMa, guziki, absurdalnie, grise, Margaretta_1, snowball... <3 <3 <3
*Dostałam jakiejś takiej wewnętrznej siły... poszłam do pokoju, wyryłam na scianie twoje imię... pozniej skresliłam je grubą krechą... Następnie zamalowałam ścianę farbą... na koniec odetchnęłam z ulgą i pomyslalam 'wreszcie przestałam Cie kochac' * Twoje serce jest jak gruba tafla lodu, ale moja gorąca miłosc potrafi stopiĆ ten lód, chcesz? <3 *Dostałam misia... Nazwalam go Twoim imieniem... Dbałam o niego, spałam z nim, przytulalam sie do niego... Teraz lezy gdzies na dnie szafy cały rozpruty, skopany i brudny...! Taki Piękny mis a musi cierpiec, przez CIEBIE gno.ju! Edytowane przez Borowiczanka Czas edycji: 2010-02-12 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3008 |
Zadomowienie
|
To moje życie. Teraz albo nigdy. Nie będę żyła wiecznie.
na przemian rysując uśmiechy, marzenia i siebie nawzajem
#3009 |
Wtajemniczenie
|
i mam świadomość, że to co tam zobaczę, usłyszę to będzie coś złego, coś niechcianego, ale jestem optymistką, bawię się w nadzieję.
zaprzeczasz faktom istnienia prawdziwej miłości. zgodziłam się z Tobą spotkać-już wtedy zrodziło się zaufanie. bo trzeba być cholerną optymistką, żeby móc w to wierzyć, ale ja aż tak naiwna nie jestem. niewielki, niewinny flirt o zmroku. |
![]() ![]() |
![]() |
#3010 |
Raczkowanie
|
ona wieczorem czesze włosy, na wypadek gdyby spotkała go w snach.
na zawsze i na wieczność. czerwień barw mych z Twymi złączyć. my live be like uaaaa, uuuuua. <3 zupełnie obcy stan.zupełnie..
Paranoją jest fakt, że po Ziemi stąpa sześć miliardów ludzi, a ja wciąż czuję się samotna. wizaz Edytowane przez One for all Czas edycji: 2010-02-12 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3011 |
Zadomowienie
|
powiedzcos - > dziękuję kochana.
![]() ________________ Ta twoja wymyślona nieświadomość wku_rwia mnie najbardziej . w życiu nie jest tak łatwo znaleźć porcję cukru, by uczynić je mniej gorzkim lubię te dni kiedy myślę że jest dobrze, kiedy mam siłę by wstać z łóżka i śpiewam pod prysznicem! przedziwna mieszanina tęsknoty. za byciem. za byciem przy tobie. na trzeźwo zbyt wielkie sprawy nas dzielą. wiesz...ja chyba zaczynam mieć dość. spier_dalaj mi z oczu i z serca. proszę, skasuj to spojrzenie ze swoich oczu. przekupujesz mnie nim, żebym miała wątpliwości.
![]() |
#3012 |
Przyczajenie
|
przegryzam wargi gdy mam na ciebie chrapkę.
rawa korzystam Pozostała mi tylko zazdrość. Zazdrość o Twoje usta. I daje Ci 15 sekund abyś mnie pokochał Ale wiesz .. żeby dobrze udawać idiotę trzeba być bardzo inteligentnym .. Truskawki z czekoladą smakują lepiej niż Ty. Teoretycznie jest fantastycznie a generalnie jest banalnie -rachunek wyślę Ci pocztą -jaki rachunek? -noo ten za 542 kłamstwa i 34 zdrady i 678 dni u Twojego boku (+22% VAT) Podoba mi się, że mogę sobie poudawać że Cię mam, że Cię znam i że coś tam Wydawało się jej, że zdążyła otrząsnąć się z takich bzdur jak zauroczenie i miłość Dajmy się ponieść chwili Kontrowersyjna dziewczynka nie boi się złego wilka Wyglądasz tak nierozsądnie ale to nieistotne . przepraszam ze sie powtarzaja nie mam weny, a te mialam zapisane. ![]() mam wielka prosbe do was talenciary.; * ide jutro na impreze i potrzebuje niebanalnego opisu ;> macie moze cos ciekawego ;*? dziekidzieki z gory. ![]()
![]() |
#3013 |
Zadomowienie
|
Uwielbiam grać Ci na nosie.
Nie piję, ale jeśli jesteś świadkiem, że kieliszek nie opuszcza mojej dłoni, wiedz, że On znow mnie opuścił...
![]() |
#3014 |
Zadomowienie
|
caroline060 - o fuck . ! jaki talent masz.. pozazdrościć tylko . <33 ______________________ ` i tylko nie mów mi , że ma tak właśnie być.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3015 |
Wtajemniczenie
|
niech to płynie z Twoich ust
na spokojnie człowieku weź się z chillout'uj powolnie, wiele wspomnień wraca do mnie gdzieś zabaluj i obudź się rano z kacem relaksu nie kupisz w aptece daj na luz, zwolnij puls we mnie jest burza, we mnie jes deszcz i żyć się chce promienie Słońca budzą mnie nie od dzisiaj |
![]() ![]() |
![]() |
#3016 |
Zadomowienie
|
będę czekać na naszej ławce...
panuje chwila, jedna z tych nielicznych ziemskich chwil proszonych,żeby trwały oderwali się od siebie jednak ich spojrzenia nadal były złączone za oknem noc, przede mną same dobre dni zaczeła rozumieć że pogubiła się w labiryncie własnych myśli i odczuć abonent tymczasowo niedostępny uśmiechnięci, wpółobjęci, poszli szukać miłości
#3017 |
Rozeznanie
|
Dziękuje <33 i ukradłam ostatni opis
![]() _________________________ Tu na ziemi nie mam wiele , a w niebie ani tyle - Ty jesteś wszystkim, całym moim życiem. ![]() Nadajesz ziemi kształt serca ![]() Tak bardzo Cię potrzebuję...Ty jesteś życiem, szczęściem i wiecznością, słowem i oddechem...Nie odchodź ![]() 'Proszę zaczekaj, zanim odejdziesz wysłuchaj, błagam cię zanim zostawisz odbicie w lustrach, daj mi chwilę, tylko tyle obiecuję.' ![]() W momencie gdy odszedłeś cząstka mnie umarła... 'Bo tylko Ty potrafisz dodać mi skrzydeł, Bo tylko Ty potrafisz tak całować mój policzek. Tylko Ty umiesz zabrać mnie do nieba, Tylko dzięki Tobie zasmarkana się uśmiecham. Tylko Ty masz taki dotyk delikatny I tylko, tylko Tobie oczka świecą się, jak gwiazdy.'
Edytowane przez myszka23101 Czas edycji: 2010-02-12 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3018 |
Zakorzenienie
|
Mężczyzna w najlepszym wypadku zasługuje tylko na to, by go utopić.
Nawet nie wiesz jakie to trudne. Patrzeć na Ciebie każdego dnia, być miłą i zachowywać się jakby nigdy nic się nie stało. A stało się. Cholernie dużo się stało. Nawet jeśli Ty nie zdajesz sobie z tego sprawy... Nie zostawiaj tego, którego kochasz dla tego, który Ci się podoba. Bo ten który Ci się podoba odejdzie do tej którą kocha. to nie tak, że się poddałam. po prostu daję spokój, bo to nie ma żadnego sensu, a nie długo nie będzie miało znaczenia. Cała mądrość życia to umieć czekać i mieć nadzieję kiedy zrozumiałaś miłość? -kiedy po raz 10 oglądająć 'Titanica' nie zapytałam dlaczego ona się po niego wraca.
![]() |
#3019 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Słoneczka kochane, że pamiętacie, gdy mnie nie ma. <3
Nigdy Jego, zawsze Twoja. .. i w te najzimniejsze wieczory robić z Tobą mnóstwo banalnych rzeczy, banalnie pięknych, banalnie banalnych, naszych rzeczy . Chwile, gdy zaglądam do kieliszka, a w nim pływasz Ty. Chcę tylko, by ten dzień nigdy nie zgasł, gdy patrzysz mi w oczy i mówisz, jak kochasz. .. A ona zawsze miała zamknięte oczy. Lubiła na niego patrzeć.
#3020 |
Raczkowanie
|
marikab- w takim razie czuje się zaszczycona
![]() limitowanaa- okradłam ![]() -Czy jest coś gorszego od momentu, w którym ukochana osoba mówi Ci, że Cię nienawidzi? -Ale przecież to nie koniec świata... -Dla mnie świat się skończył jakąś godzine temu!! Czarujesz oddechem. Uwodzisz uśmiechem. Całujesz ustami. Ranisz łzami! -Płakałaś? -Tak. -Dlaczego? -Bo moje szczęście odeszło. Popatrz na mnie, popatrz mi głęboko w oczy i powiedz czy znowu mnie cos zaskoczy? -Mogę Cię pocalować? -Jasne. Dzięki temu spale kilkadziesiąt kalorii ![]() Dlaczego mnie nienawidzisz? Dlaczego się wstydzisz... tego co było między nami!
![]() |
#3021 |
Wtajemniczenie
|
przecież mamy wolne dusze mówię co czuję, a czuję co myślę obserwacja faktów poprzez ciężkie powieki nie we wspomnieniach, nie w marzeniach ciężko mi zasnąć, gdy burzliwe myśli dręczą sumienie nieważne są już dla mnie Twoje obietnice słyszałam kiedyś o miłości choć pozornie jest inaczej dziś wszystko to już nie obchodzi mnie |
![]() ![]() |
![]() |
#3022 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję za pochwały. <33
------------ zatęsknić za niemożliwym jest możliwe. Wybrał tamtą , bo była głośna, wulgarna i wyglądała jak dzi.wka. On nie napisał, bo nie wiedział od czego zacząć. Ona nie napisała, bo bała się że on nie chce z nią pisać. Nie zauważył, że dłonie miała zaciśnięte w pięści, i ukryte w kieszeniach i że szarpała się w swojej bezsilności. Jak chcesz- wymamrotal. To bylo jego ulubione wyrazenie oznaczajace, ze uslyszal, przyjal stwierdzenie do wiadomosci, i nie ma nic wiecej do dodania .. Właściwie chciałam być sama. Chciałam schować się ze swoim bólem. 'Z jakim bólem?' Potrząsnęłam głową. Nie czułam bólu, czułam się tylko tak, jakby lada moment, miało na mnie spaść niewyobrażalne cierpienie .. juz sie tak nie podniecaj. buziak, to nie 69, dupku. obcasy wrastaja w chodnik, oddech zmienia rytm. a moje serce jest z migdałów, marihuany i śliwkowej herbaty. Przy smaku imbirowej herbaty, chce mi się połączyc nasze serca w jednosc. |
![]() ![]() |
![]() |
#3023 |
Zakorzenienie
|
Mała dziewczynka o dużych brązowych oczkach, przez które przemawia zranione serce... A samotność stała jej się bliższa niż cokolwiek innego... A widzieć Ciebie codziennie, czuć Twój zapach i nie móc mieć to jak lizać lizak przez szybę...
a ja już nie przyjdę jak żebraczka po Twoje uczucia...
'And it's hard to hold a candle in the cold November rain ' tumblr [/COLOR] Marika [*]. Dobranoc ukochany Aniołku... Ma Edytowane przez Missi_16 Czas edycji: 2010-02-12 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3024 |
Raczkowanie
|
sleeping all day, staying up all night ; )
my paper heart.. </3 shut your mounth stay away from me ! |
![]() ![]() |
![]() |
#3025 |
Raczkowanie
|
judi1991- dziękuję
![]() Z listy: - nie kochaj mocno, bo przyjdzie nienawiść, nie nienawidź mocno, bo przyjdzie miłość... Pozostałe: - udaję, że nic się nie stało, tak samo jak Ty udawałeś, że mnie kochasz... teraz wiem jakie to trudne... - bo Ezop nauczył mnie szukać sensu wszędzie - nawet w najbardziej niedorzecznych słowach! - miłość można porównać do motyla - nie trwają długo, ale są warte swej ulotności... - mówiąc o parę słów za dużo zniszczyłeś jej świat marzeń i zburzyłeś harmonogram dnia, bo na kogo teraz będzie czekać, za kim tęsknić, z kim się spotykać, z kim rozmawiać... może sam poczułeś się lepiej, ale w tym wszystkim zapomniałeś o niej... - a teraz muszę śnić o Tobie nielegalnie... - każdego wieczora bezmyślnie wgapia się w niebo... kiedyś robili tak razem, mówiąc sobie tym samym "dobranoc"... Teraz już się nie łudzi, że on też tak robi... to on skończył... to on przestał kochać... nie ona... - oddała Ci swoje serce, nazwała swoim rycerzem... po pewnym czasie kończysz bajkę oddając je; mówisz, że nie chciałeś przyjąć jej serca... czy wtedy kłamałeś, mówiąc, że jest wyjątkowa? że czujesz się zaszczycony i że nigdy nie oddasz serca, póki ona sama nie zechce go odzyskać? Nie jesteś rycerzem... teraz to wie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3026 |
Raczkowanie
|
DEAR LIFE!
what's up with; _love _peace _men _the hair?
![]() |
#3027 |
Rozeznanie
|
Ale dobry nastrój jest jak balonik. Wystarczy drobne ukłucie i już po wszystkim.
Bywało gorzej. Ta... tylko tak nigdy nie było. a ja zamiast małej paczki lay's wygrałam najwspanialszą miłość. Serce zaczyna łomotać, myślisz o stu rzeczach na raz. Odczuwasz wewnętrzny ból. Pali cię od środka. Nie wiesz, co robić i podświadomie zaczynasz się bać. Tak. Właśnie w tej chwili straciłeś coś ważnego. Kupcie mi na urodziny karnet do psychiatry. a jedyne światło i ciepło, mam na końcu papierosa. Irytujesz mnie bardziej niż skrobanie styropianu . że też zachciało mi się Ciebie.
![]() |
#3028 |
Zakorzenienie
|
Piję wino. Nie nalewam już do połowy kieliszka, tylko do pełna. I co z tego? Będę, bo lubię. Krew będzie płynęła mi szybciej, a serce szybciej bić, mam tylko nadzieję, że nie do Ciebie. znów...
To, że nie myślę o problemach nie znaczy, że znikną. Niestety. Teraz mógłby mnie ktoś wyręczyć i je rozwiązać. Przecież wiem ,co to znaczy... Miłość. Czy do tego trzeba się przygotowywać? Czy na to trzeba być gotowym? powiedzcos - dziekuję ;*.
#3029 |
Raczkowanie
|
' moja piękna jesteś dla mnie jak królewna '
|
![]() ![]() |
![]() |
#3030 |
Raczkowanie
|
W każdym momencie naszego życia jedną nogą tkwimy w świecie baśni, a drugą w otchłani piekieł.
Alkohol jest niczym miłość: pierwszy pocałunek jest magiczny, drugi intymny, trzeci - rutynowy. Rozdajesz w pocałunkach nagłą śmierć. uczepić się Twoich rzęs i patrzeć Twoimi oczkami. Moje myśli wyszły na spacer. Znowu 'przypadkiem' spotkały Ciebie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.