|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
Agika BU to dobra alternatywa dla gotowców choć z drugiej strony te gotowce mają skłądniki które lepiej wnikają w skórę.
BU nie jest drogie więc warto spróbowac Olunku ależ Ty masz fajnych chłopaków!a ten na ramionach TŻ to mistrzostwo ![]() Ja kupiłam dziś spodnie ciut za małe(boczki wyłażą)i zrobie z nich motywację kupiłam te bańki chińskie.Dziewczyny pisały że taki masaż boli ale nie przypuszczałam że aż tak Jak kupię wagę to się przyłączę do raportów,tak myślę przynajmniej
|
|
#1382 |
|
Zadomowienie
|
Szatanko, a ja byłam dzisiaj u rodziców i zapomniałam pożyczyć tych baniek
Fajna motywacja
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone |
|
|
|
|
#1383 |
|
Raczkowanie
|
Ja juz po ćwiczonkach, dziś był aerobik, dała nam instruktorka wycisk.30 min na stepie aż byłam mokra, potem 15 min na nogi i pośladki ćwiczeń wzmacniających a potem ok 100 brzuszków i rozciąganie.
Ja dziś zjadłam pół pączka,5 faworków i ok 200 g sernika, ale może po kolei śniadanie: 2 jajka sadzone z pieczarkami i 1 kromką chleba, kawa z mlekiem przekąska: sernik 100g, kawa przekąska: sernik 100 g, kapusta kiszona(ciekawe zestawienie )obiad: 100 g piersi panierowanej, 100 g surówki z buraczków,średnia marchew, pół pomidora przekąska: 1 faworek,herbata czerwona kolacja: 2 kromki chleba razowego,kawałeczek kiełbasy podwawelskiej ok 30 g, trójkąt Holland light.,4 faworki mojej siostry.
|
|
#1384 |
|
Zadomowienie
|
Raportuję o nadużyciach: 3 pączki, z czego ostatni mi tylko smakował, z 5 faworków. Na kolację zrobiłam zieloną sałatę z szynką, ogórkiem, pomidorem, papryką i sosem musztardowym. Nie miałam siły nic innego zjeść, a tą sałatę wtrąchnęłam ze smakiem.
No i zmusiłam się do ćwiczeń, bo jutro, pojutrze na pewno nie będzie - bo jutro mam imprę z ludźmi z pracy, a w sobotę impra z ludźmi z pracy małża. No a w niedzielę walentynki Więc pół godzinki ćwiczeń z dvd "Chcę mieć takie ciało" i czuję wszystkie mięśnie. Witam nową 30+ Agata.za pisz tu dużo i razem damy radę SzatAnka, a może napiszesz dokładnie jak pielęgnujesz twarz? Wiem, że wątek nie o cerze, ale mam nadzieję dziewczyny nie mają nic przeciwko. Chodzi mi rano i wieczór co robisz? No i dziś doczytałam że nie powinnam codziennie używać Avene diacneal, stąd to przesuszenie. Mimo wszystko ceny przez os No i czekamy na twoje raporty Gigosia brawo brawo Piękne te wirtualne pączki. Bettix, SzatAnka ale macie fajne motywacje Lenka nie przejmuj się trzymaj się swojego planu, z a tydzień dwa waga ruszy, a konkurs niezły ile zjadłaś? Tabelka aktualna będzie jutro ![]() Menu: Śniadanie: 2 kromki razowca z pasztetem, papryką Przekąska 1: pączek, kawa Przekąska 2. pączek, 3 chrusty Przekąska 3 jabłko lunch: bigos ale z piersią kurczaka, przekąska: pączek 2 chrusty, kawa kolacja sałata, lampka różowego wina dobranoc
|
|
#1385 |
|
Raczkowanie
|
miało być tłusto i było
Byliśmy na obiadku u mamuśki i włotoszyłam: żeberko100g+karkówka100g zapiekane z kiszoną kapustą150g, kompot wiśniowy, wiśnie z kompotu100g, pączek, herbata zielona. I leżę wykąpana i za chwilę pęknę. Z ciekawości stanęłam na wadze-73,5kg - zobaczymy ile wyskoczy jutro rano . Lenka... Zgłaszam się do konkursu: 4 pączki, waga - jutro. Sama jestem ciekawa, jak to wyjdzieWieczorkiem - żadnych ćwiczeń - na myśl o jakimkolwiek wysiłku fizycznym aż mnie rzuca mnie przygniótł do łóżka i nie mogę wstać . A no zaraz - wypychałam samochód (bo się zakopaliśmy!) to może wystarczy za dziś ?a u mnie strasznie sypie... do juterka, piękne
|
|
|
#1386 |
|
BAN stały
|
No dziewczynki, piękne, dietetyczne te wasze menu dzisiejsze
A jakoś nie miałam ochoty na pączki i inne słodkości, aż dziwne. Ale u mnie często tak jest, że jak czegoś nie można lub nie powinno się to wtedy mam taką ochotę, że ... No ale za to kilka krówek zjadłam SzatAnka pewnie, że pisz, każda sobie z przyjemnością poczyta również na inny temat, i zdaj relację z baniek. No Melkas dałas czadu z tym obżarstwem ![]() Betix, Ilion to za te ćwiczenia, jesteście niesamowite lenka będzie dobrze a konkurs rzeczywiście świetnyAgata.za serdecznie witam Buziaki na dobranoc |
|
|
|
|
#1387 | ||
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór, znów jestem padnięta i ciężka jak słonik, na moim koncie 5 pączków i kilka innych grzeszków...No nic od jutra znów trzeba się postarać...
Agata.za witaj w naszym gronie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też mam motywację, w maju komunia mojej bratanicy, oj muszę się streszczać bo czas leci jak szalony. Poza tym kobitki, które będą na wspomnianej uroczystości mają fajne figurki, nie mogę wyglądać jak pączuś. Trzeba się postarać.Mam do Was gorącą prośbę, szukam pomysłu na prezent komunijny, . Pomożecie? Z góry dziękuję. Zmykam spać, dobrej nocy.
|
|
|
#1388 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję za miłe przyjęcie. Agatka 34 wiosen przeżyła.
A mnie się wczoraj udało!!! Nie zjadłam ani jednego pączka czy tam faworka - ba... nawet palców nie oblizałam jak je nakładałam dziecku i mężowi. Za to było 40 min bieżni. Ja mam taka zwykłą - nie elektryczną. Jak myslicie dla lepszego zbicia tłuszczu jak lepiej ułozyć sobie plan? Ile razy w tygodniu bieznia a ile ćwiczenia na brzuch? Moje menu wczoraj: 1) kawa z mlekiem, owsianka na wodzie 2)jogurt pityny grejfrutowy 3) pół paczki warzyw z patelni z sosem czosnkowym 4) jabłko 5)kiełki na patelni - ale jakoś nie bardzo wchodziło. Chyba całkiem nieźle ale wieczorem walczyłam ze soba strasznie by nie sięgnąć po coś do pochrupania szczególnie, że zapas jest w szafce. Dobrze, że zasnełam szybko. Popodczytuję Was później bo teraz musze biec na USG - następny cykl sie zaczął niestety. Pa. |
|
|
|
|
#1389 |
|
Raczkowanie
|
hello
ale wy wczoraj dziewczyy niezle narozrabialyscie z tymi paczkami ![]() no ale jakbym byla w Plu to tez bym zjadla bettix moja motywacja to ciuchy wiszace w szafie i wczasy letnie.... w tamtym roku wazylam 72 kg i czulam sie super...tylko wtedy SB i nadczynosc tarczycy troche pomogla w tym ![]() Agata.za pawtrze ze malutko zjadlas...a na bieznie siadaj codziennie ale moze nie zaczynaj z grubej rury od razu, tylko po troszku ![]() a moge sie spytac czym sie stymulujesz? ja w pon mam usg ( tylko ze ja juz nic nie biore bo na mnie leki nie dzialaja )wiolka z prezentem na komunie to chyba bedzie ciezko..moze sie podpytaj co lubi albo w ostatecznosci daj kase |
|
|
|
|
#1390 |
|
Wtajemniczenie
|
hej... hoooo witajcie
ja wczoraj zaliczyłam tylko jednego pączka, okazuje się, że jednak nie lubie pączków az tak bardzo ![]() a dzis zamiast śniadania, czy tez na śniadanie tez jeden pączek- zostały z wczoraj
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
|
|
|
#1391 |
|
Zadomowienie
|
Hello
![]() Ja wczorajszych pączków nie liczę, za duzo ich było, nawet na kolację wciągnęłam jednego, ale powiem szczerze, że już mi nie smakował, nie chciałam jednak zostawiać na dzisiaj, bo już jestem grzeczna i na śniadanko jem chlebek razowy z pastą kurczakową i szczypiorkiem. O tłustym czwartku trzeba zapomniec i dalej trzymam się planu tak jak radzicie, tylko nie wiem, czy dam radę dzisiaj poćwiczyć, bo coś łapie mnie przeziębienie ![]() Agata.za piękny jadłospis, nawet chyba zbyt skromny i brawo za oparcie się wieczornym pokusom, to moja słabość, więc wiem, jak to boli Ale dałaś radę, super. Witam na wątku Wiolka nie wiem, co Ci poradzic odnośnie prezentu, bo nie wiem, jaka kwota wchodzi w grę. Teraz ludzie szaleją z tymi komunijnymi prezentami, dzieci dostaja więcej niż nowożeńcy Zawsze sprawdza sie kasa, ale to mało oryginalne ![]() Ilion podziwiam - ty jeszcze na aerobiku wczoraj byłaś, a my sie obżerałyśmy ![]() A_neska co to jest kilka krówek w obliczu kilku pączków??? Olunek nasz cuuuuuuuuudownego synka
|
|
#1392 |
|
Raczkowanie
|
hello,
dziś skoro świt dałam wycisk piłce (brzuch=3x30, pośladki+wew uda=3x30). Dzisiejsza waga (myślałam że będzie gorzej ) +0,55kg .A jakie są wasze walentynkowe plany? Wiolka... Z komunią nie pomogę - w rodzinie mamy mniejsze dzieciaki, jeszcze nie komunijne. Wariactwo teraz z tymi prezentami - fakt serdecznie Was pozdrawiam menu: 8:30 - śn: 2x kr chleb litewski, pasztet 30g, anatol z mlekiem 10:30 - 1kr chleb litewski, 3xpl sopockiej, 500ml kubusia 14:30 - 1,5 kr fit pełnoziarnisty, ser topiony 30g, 5x pl sopickiej (ale mam dziś ciąg do węgli 17:00 - ob: chili con carne 20:00 - resztka chili
Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-12 o 21:52 |
|
|
|
|
#1393 |
|
Zadomowienie
|
helloł
![]() Za propozycją Lenki zważyłam się dzisiaj rano i... dobrze zrobiłam, bo od razu micha mi się uśmiechnęła Waga: 61,35kg czyli mniej -0,10kg niż wczoraj, chyba przejdę na dietę faworkowo - pączkową i przestanę biegać Dzisiaj na śniadanie zjadłam 2 kromki razowca z serkiem "Bieluch z warzywami" + kakao. Przed chilką dzwonił do mnie brat, że się wybiera, więc muszę kończyć na razie, ale jak pojedzie to wrócę i dopiszę resztę. Miłego dnia Piękne i słodkie (po tych pączkach napewno jesteśmy)
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone |
|
|
|
|
#1394 |
|
Zadomowienie
|
U mnie też zdecydowanie dieta pączkowa działa odchudzająco, tez - 0,10 kg
Mała rzecz a cieszy, Piątka Bettix. Chyba jeszcze potestuję i książkę opublikuję, myślę, ze znajdzie swoich zwolenników![]() A ty dziś nie pracujesz Bettix? Ja się lenię, wstałam o 9 małż wyszykował dzieciaki, dlai mi tylko buziolki i pojechali a ja spałam.
|
|
#1395 |
|
Zadomowienie
|
Bettix piękny wynik
Może zmienimy menu?? Żartuję oczywiście, na dłuższą metę lepiej nie ryzykować Na paczki nie spojrze przez rok, ale faworki jeszcze za mną chodzą, bo wczoraj nie miałam okazji zjeść
|
|
#1396 |
|
Zadomowienie
|
hej ja tylko na chwile buziaki przesyłam i spadam dalej do roboty:P
odezwe sie wieczorkiem
|
|
#1397 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja się też zważyłam i..-0,3 kg Agika, widziałam menu diety czekoladowej, ale pomimo, że kocham czekoladę,nie dałabym rady w niej wytrwać, taka słodka i rygorystyczna. Dziś idę wcześniej do pracy,a muszę przygotować obiad i postaram sie poćwiczyć, wiec już kończę, bo mam już mało czasu.Jak wrócę z pracy, napiszę moje menu, bo ja nie planuję, raczej idę na żywioł i jem to na co mam ochotę.
|
|
|
#1398 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przecież to sa wahnięcia, które wystepuja naturalnie, nawet kilogram w tą, czy w tamtą to w skali miesiąca się nie liczy, bo kobieta w zalezności od cyklu jest cięższa ( zatrzymywanie wody) lub lżejsza o ten kilogram ![]() chyba, ze robicie to dla ....
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-02-12 o 11:50 |
|
|
|
|
|
#1399 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
Ja niestety na razie nie mogę sobie darować wizyty bo muszę do końca sprawdzić co i jak a wyluzuję jak pojedziemy na urlop - w domu będę za dużo myślała. Ja mam tak że muszę coś robić, zająć się czymś to tak nie myślę i nie kombinuję co i jak jest nie tak. ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- A dziewczyny odblokowałam swoje WC
|
|
|
#1400 |
|
Raczkowanie
|
Ja juz po cwiczonkach: 10 min rozgrzewki na stepie, 8 min ABS Nogi, 100 x agrafka na wewnętrzne ud, 2 serie po 4 x 30 brzuszki, w sumie 240 brzuszków.Lecę do pracy.
Serduszkowata, super, ze z WC znów jesteś z " zgodzie"
|
|
#1401 |
|
Raczkowanie
|
Ilion... właśnie doczytałam, Ty wczoraj na aerobiku byłaś?!
Wow, normalnie szokes, szacuneczek kobietko !Serduszkowata... Fajnie powiedziane ! Bettix, Agika... Żeby po tłustym czwartku spadek odnotować ![]() Lenko... I pączek, pączkiem poganiał ? U mnie też - zaliczyłam prawdziwie tłusty czwartek ! Więc może poszukaj. A co robiłaś ostatnio jak udało Ci się ominąć lodówkę?
Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-12 o 13:56 |
|
|
|
|
#1402 |
|
Zadomowienie
|
Melduję się ponownie
![]() Aga, ale Ty spostrzegawcza jesteś Dzisiaj mamy przymusowy dzień urlopu, bo firma stoi. Też pospałam do 8,30 A z tą książką, to może wcale nie jest zły pomysł ![]() Niutko, nie przesadzamy ![]() A_neska, ja nie zasłużyłam wczoraj na Twoje brawa, bo nie ćwiczyłam Ale zamienię wczorajsze bieganie na sobotnie. Obiecuję! Twoje czary dalej działają Wioluś, ja mam ten sam problem, w dodatku komunia chrześnika. To dziecko ma wszystko, co tylko sobie zażyczy. I pewnikiem dam kasę. On nawet na urodziny z prezentów się nie cieszył, tylko z gotówki, więc nie będę sobie łamać głowy. Dawniej jak człowiek dostał zegarek lub rower to cieszył się, a teraz to już przeżytek... Komunia, to też fajna motywacja ![]() Lenko, a dlaczego o TŻ Olunka nie wypada się wypowiadać? Czyżbyś gustowała w umięśnionych facecikach? Napewno by się chłopina ucieszył jakbyś go pochwaliła Przyjedź na faworki, bo jeszcze mam i przy okazji obgadamy temat ![]() Melkas, ostatnio mąż interesuje się tą piłką do ćwiczeń i nie wykluczone, że zakupimy. Dasz się pomęczyć jak by co? Chodzi mi o jakieś wskazówki Olunku, dzięki za miłe komentarze Ilion, nie ma wyjścia... musisz serniczka do codziennej diety włączyć Fajnie by było, co?Dziewczynki robię rodzicom torta na rocznicę ślubu, kupiłam świeczki w kształcie cyferek 4 i 6, ale coś napisać trzeba... macie jakiś pomysł? Najlepiej jakby było krótkie, bo fatalnie ozdabiam torty, nie mam ku temu smykałki Eh przydałby mi się ten czarodziej od ozdabiania babeczek
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-02-12 o 14:17 |
|
|
|
|
#1403 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Rany, jaki ja mam dziś ciąg do żarcia, ratunku...
Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-12 o 15:01 |
||
|
|
|
|
#1404 |
|
Zadomowienie
|
Bettix te faworki tak za mną chodzą, że nie zdziw sie jak naprawdę zapytam o Twój adres
Ale że złapało mnie przeziębienie, nie chce ruszać się z domu póki nie muszę A chętnie obgadałabym tez TŻ Olunka, bo na forum nie chciałam chwalic za bardzo czyjegoś zajętego faceta Niezły jest ha ha Mam nadzieję, że Olunek na mnie nie nakrzyczy ![]() Melkas u mnie to chyba to podjadanie zależy od nastawienia psychicznego, powiedziałam sobie po kolacji, że na dzisiaj koniec papu i już. Poczytałam coś, pooglądałam, trochę na Internecie posiedziałam, ale po prostu świadomie nic nie jadłam. Wcześniej to tak jakoś bezmyślnie pakowałam coś do buzi. Jakby jedzenie było nagrodą na koniec dnia. Ale walczę ciągle ![]() A w ogóle to nie mam dzisiaj za bardzo apetytu, ale czuję burczenie w brzuchy. Chyba sobie rozepchałam żołądek pączkami
** Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie. * Edytowane przez lenka07661 Czas edycji: 2010-02-12 o 16:25 |
|
|
|
|
#1405 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a tz pewnie sie ucieszy oj ucieszy ![]() a ja dzis jakos nie mam weny na pisanie. dzis dzwoniła do mnie ciocia tz-ta i zaproponowała wyjazd w gory miałabym pilnowac jej 16letnia corke i jej kolezanke . miałabym pojechac tam z synkiem no a wiadomo 16-latek specjalnie nie trzeba pilnowac tylko dogladac bardziej mam nadzieje ze wypali przyda mi sie taki oddech od miasta
|
|
|
#1406 |
|
Raczkowanie
|
a ja nie wiem co dzis ze mna sie dzieje, chce mi sie krzyczec i plakac..tak jakbym miala wybuchnac i ..nie wytrzymalam i zjadlam malutkiego batonika mussli
|
|
|
|
|
#1407 |
|
Zadomowienie
|
Melkas, zostaw lodówkę w spokoju!
Może zamiast ganiać do lodówki zrób 30 brzuszków? U mnie wysiłek fizyczny zabija głód. Olunku, pilnowanie 16-latek Ci się kroi? Dobre ![]() A kiedy ten wyjazd? Lenko, no chociaż jedna jest pod wrażeniem Chłopina siódme poty wylewa na siłce, zjada: 1,5kg ziemniaków, 2 schabowe, a my NIC TEN TEGO Dobra dziewczynka z Ciebie ![]() Gigosiu, a smakował batonik? Jeśli tak, tzn. że już go zjadłaś i nie ma co wyrzutów sobie robić. Zresztą wcale Ci się nie dziwię, tyle rozpisywałyśmy się tutaj o pączkach i faworkach, że umarego by ruszyło, a co dopiero kobietę na diecie Nie łam się! Pokusa zaspokojona, to na jakiś czas da Ci spokój. I tak jesteś BARDZO DZIELNA Moje dzisiejsze menu: 9,00 - 2 kromki razowca z serkiem "Bieluch" z warzywami + kakao 10,00 - capuccinno + 2 pączki (mojej mamy - wielkości 1/2 sklepowego) 15,30 - 1,5 gołąbka z sosem pieczarkowym 18,00 - capuccinno + 1 pączek (mojej mamy) I ogłaszam oficjalne zakończenie obżarstwa pączkami ![]() Poczekam jeszcze godzinkę i zmykam na bieżnię, teraz trzeba to spalić
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-02-12 o 18:44 |
|
|
|
|
#1408 |
|
Raczkowanie
|
bettix oj smakowal..niebo w gebie...jakos ciezki okres przede mna..ale moze jak zjem jutro platki owsiane to moze zaspokoje swoj glod na slodycz
|
|
|
|
|
#1409 |
|
Zadomowienie
|
Gigosiu, uwielbiam płatki owsiane na mleku
A Ty już niedługo kończysz pierwszą fazę, prawda?Kurka miałam biegać o 19,30, ale zasiedziałam się przy kompie... Szukam pomysłu na dekorację tego tortu i tyle się naoglądałam fotek, że... nic nie napiszę, aby nie zmasakrować tortu No na razie śmigam do biegania
|
|
|
|
#1410 |
|
Raczkowanie
|
bettixnormalnie powinien byc jeszzce 1 dzien ale juz nie dam rady, jakas oslabiona sie czuje i czasem w glowie mi sie kreci..tak wiec od jutra zaczynam normalnie jesc..nie wiem czy bedzie to 2 faza czy mieszanka wszystkiego
![]() a ja wlasnie 40 min na rowerku i 100 brzuszkow...i 8 godz pracy fizycznej wiec na dzis starczy. bettixa moze wymaluj serce i w srodek wstaw swieczki...serce samo za siebie powie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.

Jak kupię wagę to się przyłączę do raportów,tak myślę przynajmniej

Piękne te wirtualne pączki.
- zobaczymy ile wyskoczy jutro rano
mnie przygniótł do łóżka i nie mogę wstać
. A no zaraz - wypychałam samochód (bo się zakopaliśmy!) to może wystarczy za dziś
?
...61...60!
No ale za to kilka krówek zjadłam
a konkurs rzeczywiście świetny

)

małż wyszykował dzieciaki, dlai mi tylko buziolki i pojechali a ja spałam.
Staranka trwają, odchudzanie w trakcie...
Wow, normalnie szokes, szacuneczek kobietko
Napewno by się chłopina ucieszył jakbyś go pochwaliła 
Eh przydałby mi się ten czarodziej od ozdabiania babeczek
Chłopina siódme poty wylewa na siłce, zjada: 1,5kg ziemniaków, 2 schabowe, a my NIC TEN TEGO