|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010
Cytat:
A no i może ręczniki nie kupiłam od razu tych 100 na 100 tylko te mały i po poł roku już mały z nich wystawał - to się akurat nie zmarnowało bo czekają na drugą dzidzie .. A i pościel do łóżeczka z baldachimem za 250 zetaCytat:
Cytat:
Cytat:
Miłego dzionka .
|
|
#1532 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam koleżanki
Cytat:
Super wieści Cytat:
Dawaj nam znać co u Was Czekam n fotki Olwici Trzymaj się tak bym chciała mieć swojego bobaska przy sobie Cytat:
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
tak Aniu ja jak bym miala kino na miejscu to bym tez chetnie chodzila ale my mamy 70 km w jedna strone i 70 km w druga strone wiec dojezdzam padnieta potem jeszcze te 2 godzinki siedzenia prawie w jednej pozycji i w drodze powrotnej nie daje juz rady bo mi nogi dretwieja
od ciaglego siedzenia wiec woel sie nie przemeczac a tak to pozniej jak niunia bedzie z nami to podrzucimy aj do babci mleczko zostwie i pojedziemy do kina choc u nas juz na lato maja otworzyc CH takie duze razem z multikinem wiec bedzie blizej bo tylko 20 km wtedy to nie odpuszcze
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem że burzą ZEM w Ś-cy i ma tam być jakaś galeria a na miejscu renifera lidl ?? Tak ??
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
a to nasze bielawskie kino nadal dziala?? ehhe tylko ze tam filmy z miesiecznym opuznieniem
|
|
|
|
#1536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i do tego mozna tam zamarznąć Tobie to dobrze nie musisz nigdzie jeździć masz kino na miejscu
|
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() JoannM- dziekuje slicznie za liste POP-super że juz w domku jestescie poczytałam Was i zmykam do wyrka... jakies przeziebienie mnie łapie i na dodatek dzisiaj cos dziwnie brzuch pobolewa....
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
tak.....tylko miejsc nigdzie nie ma na "rande w ciemno" i idziemy na godzine 12:20...masakra.....tak to we wszystkch 4 kinach wszystko porezerwowane od 13 do 21...masakra jakas...
ale wiesz dzierzoniowskie kino dawalo rade...
|
|
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
a coś ty kino w ddz jest chyba gorsze od Bielawskiego hihihi
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
hehe nie przesadzaj...siedzenia maja wygodniejsze
hehe
|
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1542 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek
Duuuuuuużo miłości i przytulasków dla Was dziewczynki i dla naszego pierwszego małego serduszka,dobrze,ze jest już w domciu z rodzicami.
|
|
|
|
#1543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i pewnie lepsze są te ze sklepów medycznych niż marketowe Cytat:
I Adaś ma drugie srebro Simonek wygrał ale jemu wybacze bo strasznie lubie małolata ![]() Mam z nim foto z meczu artystów ze skoczkami . Ma super mine strasznie się skrzywił jak zobaczy że jestem od niego o głowe wyższa he he . Ale miał wtedy chłopak 16 latek
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znalazłam opinie w sumie są dobre Dostałam go w prezencie jak się sprawdzi to ok jak nie to nie będę za nim płakać hehe Mi też jazda autem nie przeszkadza mam za to zmiany nastrojów raz chce jedno a potem co innego hehe Np. teraz poszłam się kąpać z nastawieniem że jednak jedziemy do wrocka do kina na zakupy itd przeciez nie będziemy siedzieć w domu a teraz jak wyszłam z kąpieli to już mi się odechciało też tak macie ??
|
|
#1545 |
|
Wtajemniczenie
|
mam pytanie do osob ktore maja nawilżacz,kupilam nawilżacz HB i on oprócz tego,ze tak troszkę buczy cichutko jak chodzi,to jeszcze troche ta woda bulgocze,tak powinno byc?bo jak slucham tego bulgotania to mi sie siku chce hehe
|
|
|
|
#1546 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego naj.... z okazji WALENTYNEK
Mam nadzieję że Wasi TŻ nie zapomnieli o tym święcie i w sposób szczególny Was "obdarują". Cytat:
:roll eyes:. faktycznie pod ręką ale ktoś innym zaglądając tam może się pomylić i próbować pokroić tym chleb a to przecież tempe![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Już za chwile minie 24 godziny jak Oliwka jest z nami. Najgorsza jest noc gdyż przez to ciągłe karmienie nie można się wyspać. Pomiędzy karmieniami może jest tak praktycznie godzina spania bo: to mleczko trzeba przygotować lub podgrzać, przewinąć małą, nakarmić, poczekać aż odbeknie i od nowa spróbować zasnąć. Oczywiście pomaga mi TZ i w ten sposób jesteśmy obydwoje niewyspani. Mała śpi w kołysce obok łóżka. W pokoju jest 27 C. wiem ze to dużo ale tyle było w szpitalu więc na razie utrzymujemy taką temperaturę. Tylko ja śpię w tym pokoju bo TZ nie wytrzymuje temperatury. I walczyłam dzisiaj z noskiem. Zakropiłam i próbowałam wyciągnąć kozę. No i nie do końca mi się udało. No to tyle z pola walki. Wieczorem pierwsze kompanie. Zdjęcia porobiłam i wieczorem dodam.
|
|
#1547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wiedziałam, że w końcu wypłynie coś takiego, że tylko amerykanie mogą wymyślić taki "ułatwiacz życia". Nigdy bym nie pomyślała o podgrzewaniu... chusteczek.
Cytat:
PoP, świetnie, że jesteście w końcu w domku Cytat:
Wczorajszy cały wieczór i prawie pół nocy przeryczałam. Wyć mi się chciało nawet dziś po obudzeniu. Chociaż o "obudzeniu" też nie bardzo można mówić, bo ja prawie nie spałam w nocy. Zaklinam Was na wszystkie świętości: uważajcie na hemoroidy!!!!! To potrafi tak cholernie boleć, że nie jest się w stanie NIC zrobić. Dzięki Bogu pani w aptece się zlitowała nade mną wczoraj i sprzedała mi czopki bez recepty (dzwoniłam do gina i powiedział, że one pomogą, już je wcześniej miałam, tyle że wtedy miałam receptę). Chybabym zwariowała gdybym musiała do jutra na receptę czekać. Czopki mam, ale póki co niewiele pomagają. Mam nadzieję, że w nocy dziś zaczną, bo sobie krzywdę zrobię W nocy wstawałam chyba z 6 razy, bo było mi niewygodnie, albo bolało, ale każda wizyta w toalecie to jeszcze większy ból. KOSZMAR!!! Myślałam nawet już o tym, żeby się gdzieś wpakować do szpitala i kazać sobie cesarkę robić, bo nie dam rady. Dzisiaj siedzę tylko i wyłącznie na takim dmuchanym kółku, które polecają po porodzie i tylko wtedy jest mi w miarę wygodnie, ale jak mam wstać to prawie ryczę z bólu. W środę będzie 37tc i 1 dzień, czyli przestajemy być wcześniakiem i niech się już coś dzieje, bo ja kolejnych 3 tygodni sobie po prostu nie wyobrażam. Nie wiem czy dziś na noc do tego czopka nie dołożę apapu bo zeświruję!
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
my tez mamy tyle do kina co drcron ale na szczescie nie mam zadnych problemow, nic mnie nie boli i tak dalej
![]() co do termometru my kupilismy zwykly pop czekamy na obiecane zdjecia ps. ile kruszynka juz wazy?my wlasnie wrocilismy z walentynkowego obiadku i bylo przemilo
|
|
#1549 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Po 30-stce mówisz.. to dobrze ze nie kupowałam jeszcze hihih mam 4 lata ![]() Dziewczyny a ja juz sciagnełam film "co nieco o rozwoju dziecka" Zawitkowskiego .. dobrze że nie kupowałam ksiązki i poczekałam na link od was.. strata kasy by tylko była... bo mi 9o film chodziło.. JEST ŚWIETNY ..wczoraj siedzielismy z T. i nawet mój brat ogladał... niesamowite jak łatwo mozna sobie radzic zdzieckiem.. a najwazniejsze sa pierwsze 3-4 msc dopóki sie stawy biodrowe nie ukształtuja dobrze... na penwo z wielu rad skorzystamy. PS. A tu troche prywatności: mój T. wczoraj doprowadził mnie na wyzyny .. w inny niz dotychczas sposób.. jak sie spytałam potem jak ??...dlaczego ... to odpowiedział " A ty myslisz że 2,5 roku po slubie i mam ci wszystko zdradzic.".. hihihi ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- A my własnie jedziemy na pizze i lody
|
|
|
#1550 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja się właśnie objadłam goframi z bitą śmietaną i owocami ![]() ledwo się ruszam
|
|
#1551 |
|
Wtajemniczenie
|
mrowak nie jesteś sama
Mi się chce non stop ryczeć, wszystko mnie dołuje, a nawet sama tak do końca nie wiem co Jestem notorycznie w******** We wszystkim widzę złe strony i już sama mam siebie dość, nie mówiąc o innych ![]() Z rzeczy pozytywnych: w piątek byłam na wizycie, wszystko u syna jest super, waży 2,4kg 12 marca na kolejnej wizycie gin zdejmie mi pessar i w okolicach 20marca mogę się spodziewać jakiś akcji/reakcji, a ja rzecz jasna raz chce żeby to było już, a za chwile rycze że to już tak niedługo a ja niegotowa Dodatkowo boję się że zaczne rodzić w wawie (gin powiedział że ma nadzieję że tego 12 marca zobaczy mnie w 2paku), a nie mam w ogóle pomysłu co jak i gdzie tu począć, a do kielc jadę dopiero właśnie 12 marca w dzień wizyty... Jutro ide a SR pierwszy raz i boje się że zamiast korzystać będę tam wyć do księżyca, no masakra
|
#1552 |
|
BAN stały
|
I ja nie stosuje
to raczej jedyny okres w ktorym mozna zapomniec o jakimkolwiek zabezpieczeniu i skupic sie jedynie na sobie pod tym wzgledem moge byc ciezarowka i 3 lata :PJa wczoraj po raz 1 od dluzszego czasu nie usnelam w kinie film byl super "Valentine's Day" POLECAM!!!! Super obsada: J. Roberts, J.Alba, Ashton Kutcher i wiele wiele innych fajnych ludzi ![]() Mam fajna stronke z filmami (za free) gdzie mozna ogladac roznego rodzaju seriale (polskie i ameryckie) i filmy od horrorow po komedie, polskie, angielskie,dokumenty, wojenne....wystarczy tylko sie zalogowac jest malutki haczyk po 72 min film sie wylacza i trzeba odczekac okolo 50 min zeby ogladac dalej, ja w tym czasie przewaznie JEM a ze jem za osmioro to akurat wychodzi okolo godzinki :P jakbyscie chcialy to dajcie znac ![]() A jak Walentynki? Czyms Was TZci zaskoczyli? My dopiero wstalismy takze dluuuugi dzien przed nami...zobaczymy co sie bedzie dzialo pozniej
|
|
|
|
#1553 |
|
Wtajemniczenie
|
ELO
![]() RADOSNYCH WALENTYNEK (wiem, spóźnione ale szczere Poza tym, najwięcej przyjemności walentynkowych to wieczorem sesese )<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Trolla, brak słów, (...) współczuję z całe serca i będę ściskać mocno za was kciuki. Oby się wszystko ułożyło.... Karolcia228 Fantastycznie że u was dalej wsio gucio Czasami podglądam Twój nowy wątek i podczytuję co u was, ale jakoś zupełnie mi umknęło że to JUŻ 17 tydzień Fantastycznie ... STRASZNIE SIĘ CIESZĘ! ![]() PoP70, i tak czekałam i czekałam i czekałam wczoraj na jakąś notkę do Ciebie właśnie! BOOOOSKO ŻE WRESZCIE JESTEŚCIE W DOMKU! Cieszę się jakby to co najmniej moje dzieciątko było ![]() Walka z kozuchą ;D Hihi, O rany, ale to będą przeżycia jak i my w końcu się doczekamy ![]() P.S. Czekamy na zdjątka ![]() Madziwnia... MRAŁ :3 Twój amant to niezły jest ... Kurcze... może i mój coś na walentynki wykombinuje Byłoby miło ;D<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Mam pyatnie... czy was tez tak zasypało przez noc? U mnie normalnie epoka lodowcowa Pół poranka spędziłam z TŻ w oknie (okno wychodzi na parking) i śmialiśmy się z biednych ludzi którzy POSZUKIWALI swoich samochodów pod śniegiem, odśnieżali, omęczili się, a potem i tak nie mogli wyjechać Ale spoko, Tż wszak jest kierowcą-kurierem - jutro czeka go to samo, to chociaż dziś się z innych pośmiał ![]() Dodaję kilka zdjęć nowych stron z albumiku dla Juniora. Już prawie nadrobiłam opóźnienie. Jeszcze tylko ostatniej wizyty nie zrobiłam ..... |
|
|
|
#1554 |
|
BAN stały
|
Najlepsza jest skala 1:1....tylko co zrobisz na samiutki koniec hehe Gratuluje swietnego pomyslu! |
|
|
|
#1555 |
|
Wtajemniczenie
|
Jedno foto z parkingu
Biedny człek Tam z tyłu za samochodami mega zaspy, a tam normalnie jest plac zabaw dla dzieci. Jak po południu byłam z psem, to własnie w te zaspy mu śnieżki rzucałam I wiecie co? Pierwszy raz widziałam psa co mu dopsko zamarzło
|
|
|
|
#1556 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jak tam Twój TŻ? Jakaś niespodzianka z samego rana? Nie wiem, śniadanko walentynkowe do łóżka czy coś?
|
|
|
|
|
#1557 |
|
BAN stały
|
hehe moj TZ wlasnie mnie zaskoczyl... tzn NAS bo i malej sie dostalo
pluszak dla malej, troche przedwczesny ale i tak milo ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1558 |
|
BAN stały
|
Moglam sie domyslec ze cos sie swieci....krecil sie od okna do okna, patrzyl na zegarek co chwila....wygladal kuriera biedny
ahhhhh pychotaaaa chociaz fajno by bylo tak wyskoczyc w walentynki :P ale ok ok wylaczam wyobraznie, tfu tfu...oby nie dzis ;P
|
|
|
|
#1559 |
|
Wtajemniczenie
|
Wow!! Natalala rewelacja
!! Aż mi ślinka cieknie Ja dostałam rafaello i rzecz jasna już go nie ma Izumi ależ Ty jesteś uzdolniona
|
#1560 |
|
BAN stały
|
Dajcie mi 10 min i tego tez juz nie bedzie :P jak sie dopadlam to jak gupol
ale takie sniadanka to ja bym mola miec codziennie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

to oczywiscie sprawia wiele radosci ale ile z nas nakupowalo zbednych rzeczy ktore sie nigdy nie przydadza i tak dalej

niunia w nocy skopala zeberka 
Super wieści
Czekam n fotki Olwici 
i na dodatek dzisiaj cos dziwnie brzuch pobolewa....

Dostałam go w prezencie
:roll eyes:. faktycznie pod ręką ale ktoś innym zaglądając tam może się pomylić i próbować pokroić tym chleb a to przecież tempe
Ja już powoli zaczynam mieć dość tej ciąży i tych dolegliwości... niech mija ten czas szybciej, niech już mi wyjmią pessara i będę na czworakach chodzić , żeby urodzić 
)

Ja dostałam rafaello i rzecz jasna już go nie ma