|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 9
Zaraz wrzucę na katalogowy fotkę irlandzkiego próbnika rozmiarów pierścionków
![]() Wczoraj wysłałam zamówionko z 5 i dla siebie biorę: - torebkę heidi czarną (czerwonej u nas nie ma )- szampon do włosów blond i odżywkę w sprayu z tej samej serii - zestaw biżuterii arcadia tj. naszyjnik i kolczyki - zdjęcia w HT z Uk - olejek do ciała z serii sss złocisty blask -żel pod prysznic i mydło w płynie aloha - mgiełkę do ciała rozświetlającą bali bliss Jak dostanę paczuchę to wrzucę fotki ![]() Mam już tez HT 6 z nowościami do katalogu 8 - porobię fotki i wrzucę. |
|
|
|
#4742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zamówiłam najmniejsze. Zobaczymy. |
|
|
|
|
#4743 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
Mogłaby któraś wrzucić zdjęcia real torebki i portfela Thilie? Już kilka dziewczyn prosiło, niestety bez odzewu
|
|
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4746 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(tylko rączki mogłyby być dłuższe troszkę)
|
|
|
|
|
#4747 |
|
Wtajemniczenie
|
Natchnęło mnie na poruszenie pewnego tematu-mianowicie-jak powinna wyglądać konsultantka..?
Miałam ost.chwilowe spotkanko z inną konsultantką.... Starsza Pani(nie chodzi mi o wiek, broń Boże....)która swoim wyglądem nie nakłoniłaby mnie, gdybym nie była konsultantką na zamówienie... Sądzę, że konsultantka powinna być zadbana-nie chodzi mi o "tapetkę" na twarzy-ale świeży wygląd, ubranie... A ona swoją osobą tego nie reprezentowała... Dała paczkę klientce w zwykłej torebce... I tak myślę, że ja nigdy-przenigdy bym tak nie zrobiła.... Zawsze spr.zapas torebek... A jakie jest Wasze zdanie na ww.temat? Jak powinna wyglądać konsultantka? Edytowane przez ilussia Czas edycji: 2010-02-13 o 22:16 |
|
|
|
#4748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko dba o siebie ![]() jakoś nie wyobrazam sobie, zę osoba nie używająca kosmetyków moze je polacac, bądź nie, klientkom ![]() ale jak czytam, to nawet i takie 'niezadbane' konsultatki mają swoje klientki ![]() mi kiedyś koleżanka powiedziała, ze WSTYDZI sie zamawiać u mnie preparatów na cellulit itp dodam tylko, zę żadną zaje..... pięknością nie jestem i z cellulitem znam sie za pan brat , ale ona stwierdziła, ze tego tytpu kosmetyki wolałaby zamówic u kogoś, kogo ten problem bardziej dotyczy niż jej; mam nadzieje, ze rozumiecie o co mi kaman ![]() więc moze pod tym względm te mniej dbające o siebie konsultantki mają wzięcie
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2010-02-13 o 22:27 |
|
|
|
|
#4749 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zawsze wrzucic a do tego oczywiscie obowiazkowe perfum marki AVON![]() ,co by klientela nie miala watpliwosci co chce jej opylic ) I sadze,ze my i to jak wygladamy i dodatki typu bizuteria to chodzaca reklama naszych produktow!!
|
|
|
|
|
#4750 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do pogrubionego tekstu, to dokładnie tak jak napisałaś-musi byc widać, że konsultantka dba o siebie... I "żyje z kosmetykami" w zgodzie.... ![]() Cytat:
Co do tapetki-to bez makijażu ani rusz
|
||
|
|
|
#4751 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bez makijażu to sie chodzi po domu jak się jest chorym, a nie do klientek, bo nie reprezentuje się w ten sposób nic, a na pewno nie firmę.
|
|
#4752 |
|
Raczkowanie
|
hmm... chyba mam trochę inne zdanie...
jeśli jest szansa, że makijaż chociaż w drobnym stopniu nas oszpeca to lepiej go sobie darować... :/ nie ma co na siłę się upiększać jeśli ktoś tego nie portafi... makijaż tir-ówki czy odstające spod podkładu skórki raczej by mnie nie zachęciły do kupna kolorówki... prawdą jest, że swoim wyglądem możemy zachęcić do zakupu kosmetyków ale wszystko w ramach zdrowego rozsądku
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śmiejcie sie śmiejcie ale ja nie wiem co to znaczy jedyne co mi sie skojarzylo to luszczaca sie twarz hehe...![]() wypowiadlam sie kiedys zle na temat torby maja...i widzialam ja ostatnio w COKu i stwierdzam ze nie jest az taka zla
|
|
#4754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na przykład mam ten problem - nie mogę znaleźć odpowiedniego podkładu. Nawet jak twarz mam nawilżoną to czasem mi wychodzą takie rzeczy, dlatego stosuję raczej sam puder niż podkład - wtedy takiego problemu nie mam. Ale właśnie - macie jakiś sposób na to? Bo mi nie pomaga nawet stosowanie kremów nawilżających, maseczki baaaaardzo rzadko załatwiają problem a ja już powoli tracę nadzieję, że kiedyś podłkład nie będzie dla mnie ryzykiem, że mi skórki wyjdą
|
|
|
|
|
#4755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
Na codzień tylko tuszuje rzesy, kremik i błyszczyk i co ? I mam klientki nawet na kolorówke. Głupie gadanie. jak ktoś ma coś kupić to kupi i tyle.
|
|
|
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4759 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ps. ponawiam prośbę do osób, które posiadają HT4 o wstawienie skanów do wątku ze zdjęciami, zależy mi szczególnie na stronie gdzie wymienione są produkty z opustem 10% Edytowane przez hypnotized28 Czas edycji: 2010-02-14 o 10:35 |
|
|
|
|
#4760 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli masz wysuszoną skórę lub jakieś pryszcze, blizny po nich itd. to w tym miejscu podkład jeszcze bardziej je uwydatnia i nie wygląda to za ładnie.
Pomaga zrobienie peelingu, maseczka peel-of, krem nawilżający pod dobrze dobrany podkład. Fajnie można zastąpić wtedy podkład pudrem mineralnym - nie widać tak wtedy tych skórek ( niestety wiem to z doświadczenia ) Moge wam też polecić podkład Estee Lauder - Duble Wear Light - niestety to nie Avon
|
#4761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co ciekawsze - jak byłam u wizażystki i mnie malowała to nie miałam żadnych skórek pod tym podkładem. Krem był mój, który używam normalnie pod podkład, podkład taki sam jak mój. Jak ona mnie pomalowała to wszystko było ok, jak sama to robię te cholerne skórki wyskakują. Ale może po prostu nikt nie może być idealny |
|
|
|
|
#4762 |
|
Raczkowanie
|
panna mrau --> Dokładnie wiem o co ci chodzi z tą wizażystką
one poprostu widzą jak powinno się nakładać dany kosmetyk (np. gdzie rozetrzeć a gdzie wklepać, czego gdzie ile nałożyć itd.)
|
#4763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może krem do twarzy z serii avon naturals ja mam ten brzoskwiniowy, co prawda zapach trochę nie przypadł mi do gustu ale po nałożeniu kremiku mam super gładką skórę
|
|
#4764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muszę być zadbana, wiadomo,czysta, schludna, odpowiedni ciuszek na każdą sytuację z akcentami dodatków avonowskich, biżuteria, koniecznie torebka najlepiej z nowości w danym katalogu... Jeżeli chodzi o torebki, mam ich naprawdę bardzo dużo, ale to też w jakimś stopniu marketing. Muszę odpowiednio prowadzić rozmowę, być do wielu spraw pozytywie nastawiona, miec widoczny optymizm. Wiadomo, buzia wyglądająca na wiele lat młodsza, co jest skutkiem działania odpowiednich kosmetyków, a kobiety, wiadomo zawsze chcą wygladać młodziej i piękniej, czego powinny zapewnić kosmetyki, które my sprzedajemy, odpowiedni zapach, też reklamujący obecne nowosci, najlepiej te droższe, najczęściej dłuzej trzymające . |
|
|
|
|
#4765 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Polecam! https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-30997-opis-Nivea-Baby-Nutri-Sensitive-Krem-SOS.htm Teraz ten krem ma nieco zmieniony skład - zamiast oliwki jest masło shea. Wolę tą starszą wersje, w sklepach można ją jeszcze kupić ![]() Bardzo fajny jest też avonowy podkład bezbarwny magix - nie wysusza, wygładza skórę i jest niewidoczny
Nauki korzenie są gorzkie, ale owoce smaczne ![]() Edytowane przez Australia Czas edycji: 2010-02-14 o 12:05 |
|
|
|
|
#4766 |
|
Zadomowienie
|
Panno Mrau - potwierdzam to napisała Australia - ten krem Nivea jest świetny! ja jeszcze mogę Ci polecić maseczkę w saszetce z Dermiki SATYSFAKCJA - kosztuje 5zł w drogerii Natura, nakładasz ją na noc grubszą warstwą, część sie wchłania i pozostaje taki tłusty film, nie zmywasz jej a rano budzisz się z pięknie nawilżoną buzią bez suchych skórek
wiem co mówię, stosowałam Avonowe płatki z kwasem glikolowym i bardzo mnie przesuszyły ale jak za kilka miesięcy powtórzyłam kurację to zawsze po nich używałam owej maseczki i miałam piękną, gładką buzię o wyrównanym kolorycie. U nas te płatki już wycofali ale widzę, że będą w następnym katalogu w gazetce wyprzedażowej i napewno zrobię sobie zapas, bo dobrze po tej zimie pozbyć się "starej skóry" ![]() aaach, no i dostałam w piątek cienie Pink Sands i Tiger's Eye - Pink Sands są cudne a Tiger's Eye chyba zwrócę, ten złoty to jakiś taki odpustowo wyglądający kolor i mnie chyba nei bardzo pasują
It's how you pick yourself up. That's the real challenge. Isn't it? Edytowane przez ziarnko piasku Czas edycji: 2010-02-14 o 12:11 |
|
|
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
A ja polecam podkład mineralny
![]() Mam wrażliwą atopową cerę i do tego z pękającymi naczynkami ![]() Też miałam problem ze skórkami jak używałam fluidów czy podkładów w kremie a mniej więcej od pół roku używam ten mineralny i problem znikł |
|
|
|
#4768 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny w której ofercie netto był ten błyszczyk do ust o którym była mowa pare postwó wczesniej Sand Shine?? Bardzo mi sie kolor podoba
po ile on był??
|
|
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4770 |
|
Zadomowienie
|
Witam! aż się bałam tu zajrzeć bo wiedziałam jakie mam zaległości- nie było mnie tu ponad 3 tyg-tyle leżałam w szpitalu, tydz przed porodem i 2 tyg po bo niestety podczas porodu wystąpiły komplikacje i ledwo mi dzieciaka uratowali-wszystko przez niedopatrzenia lekarzy-ale to szeroki temat na inny wątek. Nawiązując do avonu stało się to co sobie wykrakałam a mianowicie-zamówienie z ostatniego katalogu składałam rodząc! tzn miałam skurcze co kilka min (nadal byłam na patologii ciąży i do ostatniej chwili pielegniarki twierdziły, że to nie są jeszcze te skurcze!!!) no i z tymi bólami dyktowałam siostrze przez tel kody z zamówienia i ona mi te zamówienie złożyła przez neta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

)

tylko dba o siebie 
dodam tylko, zę żadną zaje..... pięknością nie jestem i z cellulitem znam sie za pan brat
, ale ona stwierdziła, ze tego tytpu kosmetyki wolałaby zamówic u kogoś, kogo ten problem bardziej dotyczy niż jej; mam nadzieje, ze rozumiecie o co mi kaman

a Tiger's Eye chyba zwrócę, ten złoty to jakiś taki odpustowo wyglądający kolor i mnie chyba nei bardzo pasują