Wszystko o Avonie - cz. 9 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-13, 16:40   #4741
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 9

Zaraz wrzucę na katalogowy fotkę irlandzkiego próbnika rozmiarów pierścionków

Wczoraj wysłałam zamówionko z 5 i dla siebie biorę:
- torebkę heidi czarną (czerwonej u nas nie ma )
- szampon do włosów blond i odżywkę w sprayu z tej samej serii
- zestaw biżuterii arcadia tj. naszyjnik i kolczyki - zdjęcia w HT z Uk
- olejek do ciała z serii sss złocisty blask
-żel pod prysznic i mydło w płynie aloha
- mgiełkę do ciała rozświetlającą bali bliss

Jak dostanę paczuchę to wrzucę fotki
Mam już tez HT 6 z nowościami do katalogu 8 - porobię fotki i wrzucę.
Stary 2010-02-13, 16:50   #4742
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jblaszczyk11 Pokaż wiadomość
kolko powinno byc widoczne wewnatrz przykladanego pierscionka tak jakbys chciala odrysowac np opone to rzeby byl dobry rozmiar to musisz odrysowac wewnatrz opony a jak chcesz miec srednice calego kola to na zewnatrz rozumiesz????????????
Jak swój przyłożyłam to żadnego kółka nie mam w środku
Zamówiłam najmniejsze. Zobaczymy.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 19:39   #4743
jblaszczyk11
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Jak swój przyłożyłam to żadnego kółka nie mam w środku
Zamówiłam najmniejsze. Zobaczymy.
ja to testowalam na pierscionkach mckialy roz 8 i 10 szostki nie mialam ale dziewczyny pisaly ze jest mala nie zawyzona
jblaszczyk11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 21:07   #4744
SuLoVa
Zakorzenienie

Mogłaby któraś wrzucić zdjęcia real torebki i portfela Thilie? Już kilka dziewczyn prosiło, niestety bez odzewu
SuLoVa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 21:13   #4745
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość

ja tez tak myślę, szczególnie do czarnych zestawów, ale nie tylko. Brakowało mi właśnie długiego łańcuszka i niezbyt strojnego.
Zdaje się, że znowu się nakręcamy i będzie powtórka z pink sands
Na to wygląda

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 21:26   #4746
Juleczka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Tak narzekamy, narzekamy, a szpieg to podaje dalej - moze dlatego nie mamy bezpłatnych trójek.

Albo jest inne wyjaśnienie - trójka się dopiero zaczęła, więc jeszcze liczą na to, że sprzedadzą ich zapasy, a jak się w III terminie okaże, że są nadwyżki, to wtedy rozdysponują miedzy te KK, które nie nabyły dotąd czwórek
Właśnie odebrałam paczkę przed godzinką i katalogów 3 mam 10 w gratisie, ale jakoś szybko mi poszło ostatnie 10 więc się przydadzą No i nie mam co narzekać, bo to dopiero 1 raz te katalogi się u mnie przydażyły... No i faktycznie dziewczyny... torebka Yoko piękna. I furorę robi wsród znajomych (tylko rączki mogłyby być dłuższe troszkę)
Juleczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 22:07   #4747
ilussia
Wtajemniczenie

Natchnęło mnie na poruszenie pewnego tematu-mianowicie-jak powinna wyglądać konsultantka..?
Miałam ost.chwilowe spotkanko z inną konsultantką.... Starsza Pani(nie chodzi mi o wiek, broń Boże....)która swoim wyglądem nie nakłoniłaby mnie, gdybym nie była konsultantką na zamówienie... Sądzę, że konsultantka powinna być zadbana-nie chodzi mi o "tapetkę" na twarzy-ale świeży wygląd, ubranie... A ona swoją osobą tego nie reprezentowała... Dała paczkę klientce w zwykłej torebce... I tak myślę, że ja nigdy-przenigdy bym tak nie zrobiła.... Zawsze spr.zapas torebek...

A jakie jest Wasze zdanie na ww.temat? Jak powinna wyglądać konsultantka?

Edytowane przez ilussia
Czas edycji: 2010-02-13 o 22:16
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 22:21   #4748
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
Natchnęło mnie na poruszenie pewnego tematu-mianowicie-jak powinna wyglądać konsultantka..?
Miałam ost.chwilowe spotkanko z inną konultantką.... Starsza Pani(nie chodzi mi o wiek, broń Boże....)która swoim wyglądem nie nakłoniłaby mnie, gdybym nie była konsultantką na zamówienie... Sądzę, że konsultantka powinna być zadbana-nie chodzi mi o "tapetkę" na twarzy-ale świeży wygląd, ubranie... A ona swoją osobą tego nie reprezentowała... Dała paczkę klientce w zwykłej torebce... I tak myślę, że ja nigdy-przenigdy bym tak nie zrobiła.... Zawsze spr.zapas torebek...

ja róznież uważam, że konsutantka powinna, przynajmniej w kontakcie z klientkami, wygladać schludnie .... ładny makijaż, czyste ubranie; żeby prpstu było widac, ze nie zdaje się na pastwę losu i czasu tylko dba o siebie
jakoś nie wyobrazam sobie, zę osoba nie używająca kosmetyków moze je polacac, bądź nie, klientkom

ale jak czytam, to nawet i takie 'niezadbane' konsultatki mają swoje klientki

mi kiedyś koleżanka powiedziała, ze WSTYDZI sie zamawiać u mnie preparatów na cellulit itp dodam tylko, zę żadną zaje..... pięknością nie jestem i z cellulitem znam sie za pan brat , ale ona stwierdziła, ze tego tytpu kosmetyki wolałaby zamówic u kogoś, kogo ten problem bardziej dotyczy niż jej; mam nadzieje, ze rozumiecie o co mi kaman
więc moze pod tym względm te mniej dbające o siebie konsultantki mają wzięcie

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2010-02-13 o 22:27
jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 22:24   #4749
Pilkus27
Raczkowanie

Cytat:
Miałam ost.chwilowe spotkanko z inną konsultantką.... Starsza Pani(nie chodzi mi o wiek, broń Boże....)która swoim wyglądem nie nakłoniłaby mnie, gdybym nie była konsultantką na zamówienie... Sądzę, że konsultantka powinna być zadbana-nie chodzi mi o "tapetkę" na twarzy-ale świeży wygląd, ubranie... A ona swoją osobą tego nie reprezentowała... Dała paczkę klientce w zwykłej torebce... I tak myślę, że ja nigdy-przenigdy bym tak nie zrobiła.... Zawsze spr.zapas torebek...

I ja sie z Toba zgodze w 100% ja tez zawsze sie zaopatruje w firmowe reklamoweczki i czesto probki wrzucam,ale nie o to dokladnie Ci chodzilo.Ja tez jako konsultantka staram sie nienagannie wyglatac i chociazby lekka tapetkezawsze wrzucic a do tego oczywiscie obowiazkowe perfum marki AVON,co by klientela nie miala watpliwosci co chce jej opylic) I sadze,ze my i to jak wygladamy i dodatki typu bizuteria to chodzaca reklama naszych produktow!!
Pilkus27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-13, 22:36   #4750
ilussia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ja róznież uważam, że konsutantka powinna, przynajmniej w kontakcie z klientkami, wygladać schludnie .... ładny makijaż, czyste ubranie; żeby prpstu było widac, ze nie zdaje się na pastwę losu i czasu tylko dba o siebie
jakoś nie wyobrazam sobie, zę osoba nie używająca kosmetyków moze je polacac, bądź nie, klientkom

ale jak czytam, to nawet i takie 'niezadbane' konsultatki mają swoje klientki

mi kiedyś koleżanka powiedziała, ze WSTYDZI sie zamawiać u mnie preparatów na cellulit itp dodam tylko, zę żadną zaje..... pięknością nie jestem i z cellulitem znam sie za pan brat , ale ona stwierdziła, ze tego tytpu kosmetyki wolałaby zamówic u kogoś, kogo ten problem bardziej dotyczy niż jej; mam nadzieje, ze rozumiecie o co mi kaman
więc moze pod tym względm te mniej dbające o siebie konsultantki mają wzięcie
To teraz chyba klientkom trzeba by "ogłosić"-tak, mam problemy z tym czy z tamtym, żeby nie wstydziły się zamawiać...?
Co do pogrubionego tekstu, to dokładnie tak jak napisałaś-musi byc widać, że konsultantka dba o siebie... I "żyje z kosmetykami" w zgodzie....

Cytat:
Napisane przez Pilkus27 Pokaż wiadomość
I ja sie z Toba zgodze w 100% ja tez zawsze sie zaopatruje w firmowe reklamoweczki i czesto probki wrzucam,ale nie o to dokladnie Ci chodzilo.Ja tez jako konsultantka staram sie nienagannie wyglatac i chociazby lekka tapetkezawsze wrzucic a do tego oczywiscie obowiazkowe perfum marki AVON,co by klientela nie miala watpliwosci co chce jej opylic) I sadze,ze my i to jak wygladamy i dodatki typu bizuteria to chodzaca reklama naszych produktow!!
Dokładnie-my też same jesteśmy dla firmy reklamą...
Co do tapetki-to bez makijażu ani rusz
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 00:14   #4751
meakeangel
Rozeznanie

GG do meakeangel

Cytat:
To teraz chyba klientkom trzeba by "ogłosić"-tak, mam problemy z tym czy z tamtym, żeby nie wstydziły się zamawiać...?
Co do pogrubionego tekstu, to dokładnie tak jak napisałaś-musi byc widać, że konsultantka dba o siebie... I "żyje z kosmetykami" w zgodzie....

Dokładnie-my też same jesteśmy dla firmy reklamą...
Co do tapetki-to bez makijażu ani rusz

bez makijażu to sie chodzi po domu jak się jest chorym, a nie do klientek, bo nie reprezentuje się w ten sposób nic, a na pewno nie firmę.
Stary 2010-02-14, 00:21   #4752
nocandy
Raczkowanie

hmm... chyba mam trochę inne zdanie...
jeśli jest szansa, że makijaż chociaż w drobnym stopniu nas oszpeca to lepiej go sobie darować... :/
nie ma co na siłę się upiększać jeśli ktoś tego nie portafi...
makijaż tir-ówki czy odstające spod podkładu skórki raczej by mnie nie zachęciły do kupna kolorówki...

prawdą jest, że swoim wyglądem możemy zachęcić do zakupu kosmetyków ale wszystko w ramach zdrowego rozsądku

nocandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 01:14   #4753
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nocandy Pokaż wiadomość
hmm... chyba mam trochę inne zdanie...
jeśli jest szansa, że makijaż chociaż w drobnym stopniu nas oszpeca to lepiej go sobie darować... :/
nie ma co na siłę się upiększać jeśli ktoś tego nie portafi...
makijaż tir-ówki czy odstające spod podkładu skórki raczej by mnie nie zachęciły do kupna kolorówki...

prawdą jest, że swoim wyglądem możemy zachęcić do zakupu kosmetyków ale wszystko w ramach zdrowego rozsądku

śmiejcie sie śmiejcie ale ja nie wiem co to znaczy jedyne co mi sie skojarzylo to luszczaca sie twarz hehe...

wypowiadlam sie kiedys zle na temat torby maja...i widzialam ja ostatnio w COKu i stwierdzam ze nie jest az taka zla
Stary 2010-02-14, 09:43   #4754
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
śmiejcie sie śmiejcie ale ja nie wiem co to znaczy jedyne co mi sie skojarzylo to luszczaca sie twarz hehe...
Bo o to chodzi - czasem jak ma się przesuszoną skórę to nałożenie podkładu na twarz uwydatnia tylko schodzące z nosa albo innych miejsc skórki.
Ja na przykład mam ten problem - nie mogę znaleźć odpowiedniego podkładu. Nawet jak twarz mam nawilżoną to czasem mi wychodzą takie rzeczy, dlatego stosuję raczej sam puder niż podkład - wtedy takiego problemu nie mam. Ale właśnie - macie jakiś sposób na to? Bo mi nie pomaga nawet stosowanie kremów nawilżających, maseczki baaaaardzo rzadko załatwiają problem a ja już powoli tracę nadzieję, że kiedyś podłkład nie będzie dla mnie ryzykiem, że mi skórki wyjdą
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 09:53   #4755
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meakeangel Pokaż wiadomość
bez makijażu to sie chodzi po domu jak się jest chorym, a nie do klientek, bo nie reprezentuje się w ten sposób nic, a na pewno nie firmę.
Ja się nie maluję i nie czuję się przez to gorszą konsultantką. Z kolorówki po prostu polecam to, co jest chwalone przez moje klientki
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 10:12   #4756
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Bo o to chodzi - czasem jak ma się przesuszoną skórę to nałożenie podkładu na twarz uwydatnia tylko schodzące z nosa albo innych miejsc skórki.
Ja na przykład mam ten problem - nie mogę znaleźć odpowiedniego podkładu. Nawet jak twarz mam nawilżoną to czasem mi wychodzą takie rzeczy, dlatego stosuję raczej sam puder niż podkład - wtedy takiego problemu nie mam. Ale właśnie - macie jakiś sposób na to? Bo mi nie pomaga nawet stosowanie kremów nawilżających, maseczki baaaaardzo rzadko załatwiają problem a ja już powoli tracę nadzieję, że kiedyś podłkład nie będzie dla mnie ryzykiem, że mi skórki wyjdą
Może zastosuj co jakiś czas peeling do twarzy, on usunie zrogowaciały naskórek lub nałóż maseczkę która dobrze zasycha
Stary 2010-02-14, 10:25   #4757
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez meakeangel Pokaż wiadomość
Na codzień tylko tuszuje rzesy, kremik i błyszczyk i co ? I mam klientki nawet na kolorówke. Głupie gadanie. jak ktoś ma coś kupić to kupi i tyle.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 10:27   #4758
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Może zastosuj co jakiś czas peeling do twarzy, on usunie zrogowaciały naskórek lub nałóż maseczkę która dobrze zasycha
Ale to nic nie daje - stosuję peelingi dwa razy w tygodniu, maseczki po nich (i nawilżające i peel off) i pomaga to dosłownie na moment. Ja nie wiem - jeszcze ok, gdyby to była kwestia zaniedbania, ale ja naprawdę pielęgnuję twarz bo długi czas miałam problemy z cerą i teraz póki jest dobrze staram się to zachować jak najdłużej... Tylko te skórki...
Stary 2010-02-14, 10:31   #4759
hypnotized28
Raczkowanie

Cytat:
Ale to nic nie daje - stosuję peelingi dwa razy w tygodniu, maseczki po nich (i nawilżające i peel off) i pomaga to dosłownie na moment. Ja nie wiem - jeszcze ok, gdyby to była kwestia zaniedbania, ale ja naprawdę pielęgnuję twarz bo długi czas miałam problemy z cerą i teraz póki jest dobrze staram się to zachować jak najdłużej... Tylko te skórki...
Mam podobny problem od niedawna. Wcześniej używałam kremu moisture 24 ale niestety wycofali go, zapasy się skończyły, zmieniłam krem i pojawił się problem skórek Stosuje maseczki, peelingi, zmieniam kremy a problem nie znika

ps. ponawiam prośbę do osób, które posiadają HT4 o wstawienie skanów do wątku ze zdjęciami, zależy mi szczególnie na stronie gdzie wymienione są produkty z opustem 10%

Edytowane przez hypnotized28
Czas edycji: 2010-02-14 o 10:35
hypnotized28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 10:32   #4760
nocandy
Raczkowanie

Jeśli masz wysuszoną skórę lub jakieś pryszcze, blizny po nich itd. to w tym miejscu podkład jeszcze bardziej je uwydatnia i nie wygląda to za ładnie.
Pomaga zrobienie peelingu, maseczka peel-of, krem nawilżający pod dobrze dobrany podkład.
Fajnie można zastąpić wtedy podkład pudrem mineralnym - nie widać tak wtedy tych skórek ( niestety wiem to z doświadczenia )
Moge wam też polecić podkład Estee Lauder - Duble Wear Light - niestety to nie Avon

Stary 2010-02-14, 10:43   #4761
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez nocandy Pokaż wiadomość
Jeśli masz wysuszoną skórę lub jakieś pryszcze, blizny po nich itd. to w tym miejscu podkład jeszcze bardziej je uwydatnia i nie wygląda to za ładnie.
Na szczęście blizn nie mam, a i wszelkie zmiany skórne zniknęły. Spróbuję może z tym pudrem mineralnym - może akurat trafię.

Co ciekawsze - jak byłam u wizażystki i mnie malowała to nie miałam żadnych skórek pod tym podkładem. Krem był mój, który używam normalnie pod podkład, podkład taki sam jak mój. Jak ona mnie pomalowała to wszystko było ok, jak sama to robię te cholerne skórki wyskakują. Ale może po prostu nikt nie może być idealny
Stary 2010-02-14, 10:55   #4762
nocandy
Raczkowanie

panna mrau --> Dokładnie wiem o co ci chodzi z tą wizażystką
one poprostu widzą jak powinno się nakładać dany kosmetyk (np. gdzie rozetrzeć a gdzie wklepać, czego gdzie ile nałożyć itd.)

Stary 2010-02-14, 11:20   #4763
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
No to już nie wiem co ci polecić może krem do twarzy z serii avon naturals ja mam ten brzoskwiniowy, co prawda zapach trochę nie przypadł mi do gustu ale po nałożeniu kremiku mam super gładką skórę
Stary 2010-02-14, 11:40   #4764
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja uważam, swoją osobą reprezentuje firmę.
Muszę być zadbana, wiadomo,czysta, schludna, odpowiedni ciuszek na każdą sytuację z akcentami dodatków avonowskich, biżuteria, koniecznie torebka najlepiej z nowości w danym katalogu...
Jeżeli chodzi o torebki, mam ich naprawdę bardzo dużo, ale to też w jakimś stopniu marketing.
Muszę odpowiednio prowadzić rozmowę, być do wielu spraw pozytywie nastawiona, miec widoczny optymizm.
Wiadomo, buzia wyglądająca na wiele lat młodsza, co jest skutkiem działania odpowiednich kosmetyków, a kobiety, wiadomo zawsze chcą wygladać młodziej i piękniej, czego powinny zapewnić kosmetyki, które my sprzedajemy, odpowiedni zapach, też reklamujący obecne nowosci, najlepiej te droższe, najczęściej dłuzej trzymające .
LadyBird6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 11:58   #4765
Australia
Rozeznanie

Cytat:
Miałam ten sam problem, który wynikał z problemu przesuszenia skóry pomimo że mam cerę bardzo wrażliwą i mieszaną w kierunku tłustej. Zaczęłam używać na noc krem NIVEA Baby Nutri Sensitive SOS i problem suchych skórek znikł całkowicie
Polecam! https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-30997-opis-Nivea-Baby-Nutri-Sensitive-Krem-SOS.htm
Teraz ten krem ma nieco zmieniony skład - zamiast oliwki jest masło shea. Wolę tą starszą wersje, w sklepach można ją jeszcze kupić

Bardzo fajny jest też avonowy podkład bezbarwny magix - nie wysusza, wygładza skórę i jest niewidoczny

Nauki korzenie są gorzkie, ale owoce smaczne

Edytowane przez Australia
Czas edycji: 2010-02-14 o 12:05
Australia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 12:10   #4766
ziarnko piasku
Zadomowienie

Panno Mrau - potwierdzam to napisała Australia - ten krem Nivea jest świetny! ja jeszcze mogę Ci polecić maseczkę w saszetce z Dermiki SATYSFAKCJA - kosztuje 5zł w drogerii Natura, nakładasz ją na noc grubszą warstwą, część sie wchłania i pozostaje taki tłusty film, nie zmywasz jej a rano budzisz się z pięknie nawilżoną buzią bez suchych skórek wiem co mówię, stosowałam Avonowe płatki z kwasem glikolowym i bardzo mnie przesuszyły ale jak za kilka miesięcy powtórzyłam kurację to zawsze po nich używałam owej maseczki i miałam piękną, gładką buzię o wyrównanym kolorycie. U nas te płatki już wycofali ale widzę, że będą w następnym katalogu w gazetce wyprzedażowej i napewno zrobię sobie zapas, bo dobrze po tej zimie pozbyć się "starej skóry"

aaach, no i dostałam w piątek cienie Pink Sands i Tiger's Eye - Pink Sands są cudne a Tiger's Eye chyba zwrócę, ten złoty to jakiś taki odpustowo wyglądający kolor i mnie chyba nei bardzo pasują
Isn't it?

Edytowane przez ziarnko piasku
Czas edycji: 2010-02-14 o 12:11
ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 12:28   #4767
paulinaizabela
Zakorzenienie

A ja polecam podkład mineralny
Mam wrażliwą atopową cerę i do tego z pękającymi naczynkami
Też miałam problem ze skórkami jak używałam fluidów czy podkładów w kremie a mniej więcej od pół roku używam ten mineralny i problem znikł Jestem z tego podkładu bardzo zadowolona, jest wydajny, fajnie się nakłada i buźka wygląda bardzo naturalnie.
Stary 2010-02-14, 12:46   #4768
19patka88
Raczkowanie

Dziewczyny w której ofercie netto był ten błyszczyk do ust o którym była mowa pare postwó wczesniej Sand Shine?? Bardzo mi sie kolor podoba po ile on był??
19patka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 12:52   #4769
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19patka88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny w której ofercie netto był ten błyszczyk do ust o którym była mowa pare postwó wczesniej Sand Shine?? Bardzo mi sie kolor podoba po ile on był??
Ten błyszczyk był chyba w ofercie specjalnej
Stary 2010-02-14, 13:00   #4770
Oja 84
Zadomowienie

Witam! aż się bałam tu zajrzeć bo wiedziałam jakie mam zaległości- nie było mnie tu ponad 3 tyg-tyle leżałam w szpitalu, tydz przed porodem i 2 tyg po bo niestety podczas porodu wystąpiły komplikacje i ledwo mi dzieciaka uratowali-wszystko przez niedopatrzenia lekarzy-ale to szeroki temat na inny wątek. Nawiązując do avonu stało się to co sobie wykrakałam a mianowicie-zamówienie z ostatniego katalogu składałam rodząc! tzn miałam skurcze co kilka min (nadal byłam na patologii ciąży i do ostatniej chwili pielegniarki twierdziły, że to nie są jeszcze te skurcze!!!) no i z tymi bólami dyktowałam siostrze przez tel kody z zamówienia i ona mi te zamówienie złożyła przez neta
Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości