|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 9
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
Nauki korzenie są gorzkie, ale owoce smaczne ![]() Edytowane przez Australia Czas edycji: 2010-02-14 o 13:14 |
||
|
|
|
#4772 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny mam do Was pytanie. W piątek składałam zamówienie kat 3, cały czas wisi do realizacji na głównej stronie Avonu. W sobotę doklepałam kilka produktów, ale nie miałam już możliwości by wybrać dostawę na pierwszy termin więc anulowałam wszystko. Jednak gdy znowu weszłam w to zamówienie to te dołożone produkty już widnieją. Jak Wam się wydaje, dostanę wszystkie kosmetyki w pierwszym terminie? Czy namieszałam tym dobijaniem i dostanę wszystko w drugim terminie?
Miał ktoś już taki przypadek? |
|
|
|
#4773 |
|
Rozeznanie
|
Oja 84 - przede wszystkim gratulację i dużo zdrówka dla Was
![]() jeśli chodzi o skórki, to ja właśnie nie jestem zadowolona z podkładu mineralnego, w moim przypadku niestety je uwidacznia Dlatego w 04 chciałam sobie wypróbować ten nowy podkład Magix, może on się sprawdzi![]() A żebyście mnie nie znielubiły, to poleciłam koleżance cienie Pink Sands
|
|
|
|
#4774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ahh...to juz wiem o co chodzi z tymi skorkami. ja mialam takie na nosie i brodzie po cudownym avonowym toniku na wagry- ladnie mnie wysuszyl wtedy...masakra...
|
|
#4775 |
|
Rozeznanie
|
Przyłączam się do prośby
![]() Zamówiłam tiger's eye, lubię takie brązy, więc jestem ciekawa.... Tak piszecie o pink sands będe musiała je zamówic ![]()
|
#4776 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pamiętam jak pare lat temu jak jeszcze nie byłam konsultantka zamawiałam u koleżanki z klasy i pamiętam dokładnie że zamówiłam zestaw Senses ( to było jeszcze Fantastic Day ) i ona dała mi w zwykłej zrywce UŻYWANEJ, PO PĄCZKACH !!! O C H Y D A !!! Kosmetyki były całe obklejone lukrem !! Fujjj ![]()
|
|
#4777 |
|
Raczkowanie
|
To się dopiero nazywa poświęcenie
Ale z dzieciaczkiem już wszystko dobrze mam nadzieję?
|
#4778 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tym podkładem nie miałam jeszcze do czynienia i w sumie nie wiem czego mogę się po nim spodziewać. Niby wygląda jak puder ale jaką ma konsystencję to nie wiem. Zastanawiam się, czy go nie zamówić
|
|
|
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
Odebrałam dzisiaj swoje cienie Pink Sands i maskę Naturalsa banan/kokos
|
|
|
|
#4780 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4781 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ogólnie zadbana jestem Cytat:
Cytat:
, może jeszcze ten zimowy jest w tym stylu))Gratulacje dla rodziców i też mam nadzieję,że jest ok.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|||
|
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja pewnie wyjede na bardzo niezadbana konsultantke, bo maluje sie nie tak czasto, a wlasciwie to jedynie w czasie wazniejszych wyjsc. Czasami nawet, o zgrozo!, uda mi sie wyjsc an ulice calkowicie bez makijazu. Podkladow w ogole nie stosuje, jedynie puder sypki, ale sporadycznie. Najczesciej chyba tusz do rzes jest u mnie w uzyciu, cienie juz nie tak czesto.. a paznokci to juz z rok nia malowalam. Mezowi podobam sie taka jaka jestem a o niczyje inne wzgledy nie musze sie starac.. Takze pewnie zaraz bede zasypana negatywnymi komentarzami, jaka to ja jestem niereprezentatywna dla firmy... :/
|
|
|
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypomnicie mi co jest w Minidisplayu zapachy? Zamówiłam w tym katalogu i jestem ciekawa co dostanę. |
|
|
|
|
#4784 |
|
Przyczajenie
|
Witam... czy ktos moze widzial okulary Milly lub Elvira? czy w rzeczywistosci sa tez takie duze jak na zdjeciu w katalogu (chodzi o szkielka) ? i ogolnie jak sie prezentuja? ktore sa ladniejsze? z gory dziekuje za pomoc
pozdrawiam
|
|
|
|
#4785 |
|
Przyczajenie
|
Hey też bardzo podobała mi się torebka Yoko ale szczerze mówiąć wiadomo fotografia w katalogu jedno a rzeczywistość to drugie... Możesz mi pow czy warto ją zamawiać? Jak duża jest?
|
|
|
|
#4786 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chodzi o to, że konsultantka sprzedająca kosmetyki wzbudza większe zaufanie gdy sama po sobie daje poznać, że tak jak już ktoś tu napisał "sama żyje w zgodzie z nimi", wie jak je używać, interesuje się nimi żeby wyglądać ładniej, i nie chodzi tu o sam makijaż. Makijaż nie jest wykładnią zadbania lub niezadbania. Są panie które tuszować czy podkreślać niczego nie muszą bo z natury są poprostu piękne. W AVONie oprócz kolorówki jest wiele innych kosmetyków: szampony, balsamy, kremy, żele..... Takich produktów używa przecież każdy.
Nauki korzenie są gorzkie, ale owoce smaczne ![]() Edytowane przez Australia Czas edycji: 2010-02-14 o 18:30 |
|
|
|
|
#4787 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4788 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja uzywam kosm avon, ale nie wszystkich. np perfum wogole, stosuje innych firm. ale codzien mam makijaz, czasem jakas biżu avon, i powiem wam ze dzieki temu zawsze cos sprzedam bo babeczki sobia na mnie pooglądają a potem kupują
|
|
|
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
własnie wysłałam zamówienie z katalogu 03
![]() razem z moimi rzeczami wyszło troszkę ponad 600zł; szczerze mówiąc, to liczyłam na więcej, bo katalog pełen promocji, ale jak widać, nie odpowiadały one klientkom ![]() generalnie do moich zakupów bede musiała dołożyć 20zł pierwszy raz mi się zdarzyło, ze klientki mi wszystkiego nie 'zafundowały' ale z drugiej strony, te 20zł to nie majątek;w wzięłam dla siebie zegarek devi (posmiałam się stroszkę, bo przy składaniu zamówienia pokazał sie, jako DEVIL ![]() ani jedna nowa szmonka mi nie poszła, mimo 'promocji'; czyli z prezentów nici
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2010-02-14 o 20:20 |
|
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
ja jutro złożę jakieś zamówienie
będzie bardzo malutkie, bo do 100 zł i zapłacę za przesyłkę, ale zwróci mi się z opustu, bo dla siebie nie będę nic zamawiała oprócz katologów i próbek tych szminek nowych
|
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
ja tym razem nie zamawiałam probek, bo skoro są w katalogu, to stwierdziłam, ze szkoda kasy
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Przy suchej cerze polecam pić dużo zwykłej wody
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
a jeszcze wracając do skórek, bo tez mam z tym problem, zwłasza przy mrozach
![]() kupiłam sobie ostatnio w rossmanie z cleanic'a takie płatki peelingujące; one są jak delikatny papier scierny ![]() wg mnie są o niebo lepsze, niż scruby w kremach; widze, gdzie jest największy problem i na tym obszarze się skupiam; drobinki są ostre i ładnie ścierają; zresztą podaję link do KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...o-peelingu.htm tam tez jest moja recenzja ![]() z avonu wcześniej używałam scrubu z solutions, ale po zmianie opakowania cena strasznie poszła do góry z niego tez byłam/jestem zadowolona, ale kupuję okazjonalnie - w mega promocji, jak jest
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2010-02-14 o 20:16 |
|
|
|
#4794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4795 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nad podkładem też się zastanawiałam, ale mam przebarwienia i ten bezbarwny ich nie pokryje, chyba że użyję jeszcze pudru ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4796 |
|
Rozeznanie
|
ja ostatnio mogłam miec zamopwienie na któres z perfum TTA ale niestety nie mam ich próbek, także w tym zamówieniu nie popełnię tego błędu dalej i zamówiłam wszystkie
|
#4797 |
|
Zadomowienie
|
Moja bratowa też ma! Nieciekawie... posmarowała się próbką i mówi, że piecze i swędzi... Musi być coś tam nieciekawego.
|
#4798 |
|
Raczkowanie
|
a ja zlozylam zamowienie z 03 i kiepsko...tylko 124 zł. Coś domowie dla siebie zeby bylo te 150 z zapasem.
a juz niedlugo katalog nr 6 *_* |
|
|
|
#4799 |
|
Rozeznanie
|
Tak mnie zastanowiło i zaniepokoiło po obejrzeniu na katalogowym irlandzkiego HT 6
.Dlaczego kremy Anew w wersji czerwonej, które są u nas w katalogach polecane od 35 r.ż. tam są wskazane dla osób po 40-tce a Anew brązowo- złote u nas polecane bodajże po 45-ce tam są wskazane dla kobiet po 50-tce .Co jest grane ?To znaczy, że co ? W Polsce kobitki szybciej się starzeją i potrzebują wcześniej silniej działających specyfików ? Bardzo, bardzo dziwne !!!
|
|
|
|
#4800 |
|
Wtajemniczenie
|
wie ktoś może co będzie można zamówić w katalogu 4 za zamówienie z katalogu 3 powyżej 1000zł?
już mam na tego tysiączka i mnie nosi z ciekawości jaką to nowość rzucą za katalog 3
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

Dlatego w 04 chciałam sobie wypróbować ten nowy podkład Magix, może on się sprawdzi
a Tiger's Eye chyba zwrócę, ten złoty to jakiś taki odpustowo wyglądający kolor i mnie chyba nei bardzo pasują 

Ale z dzieciaczkiem już wszystko dobrze mam nadzieję?

z niego tez byłam/jestem zadowolona, ale kupuję okazjonalnie - w mega promocji, jak jest
.
.