Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! cz. III - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-14, 19:02   #3541
ewkaa
Zadomowienie

GG do ewkaa
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c

[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17184023]będzie Ci wybaczone
ajjj tam... nie ma o czym mówić zrobiłyśmy chłopakowi dobrze... i tyle... tzn wyświadczyłyśmy mu przysługę... [/QUOTE]

uf! bo juz miałam bratu skarpetki kraść

Cytat:
Napisane przez joaa Pokaż wiadomość
Dobra, konto założone. Adres, jak podany, hasło roześlę Wam wszystkim na PW - dla bezpieczeństwa - żeby nam chopaki nie pokasowali zdjęć
(jak o którejś zapomnę, niech się dopomni )
melduje, że doszło dziękowac dziekować

Cytat:
Napisane przez arkadia1616 Pokaż wiadomość

Eszzz az mi sie wierzyć nie chce że to te same kokosy com np macała po pleckach Albo co siem mi o ucho ocierały

A tak wogole to ten no mam kolejne 3 powody by sąądzić że oni nas czytają

No.1 Mopiarze. Helołł ostatnio o tym tyle było gadania ne? I tu nagle srach bach i wpadają Benek Igor ( Igson ) i Wika z mopami. Zabili mnie tym A Jacy szczesliwi. Fota na reprze jest. Dzieci duże dzieci.

No.2 Sehr serwujący dołem. Ostatnio tez tylko o tym gadałam że na wiki cytatach jego cytat 'A co dołem miałem?!' to moj ulubiony i ze mnie rozwala za kazdym razem i ze mam go przed oczami jak wchodzi na zagrywke i dołem ładuje. I co robi Sehr wchodząc na zagrywke na MG? No doooołem!

No.3 Same obczajcie Jarskiego na tyyym ło zdjęciu. Strach się bać. Dobrze gadały oni wiedzieli aż za dobrze gdzie siedzimy.
teoria spiskowa dziejów u Nas powstaje

Cytat:
Weszlam na chwile na repre.
Ludzie są nienormalni

Ten nasz MG wczorajszy to był FENOMEN. Ktoś kto zna swoją drużynę wie jakie osobowości w niej grają.
My w Polsce mamy genialnych zawodników ale w życiu prywatnym niezłe z nich przekręty. I to tak serio serio. Całe wojsko by ich poczuciem humoru obdzielili. Chłopaki wyszli na boisko i zrobili coś czego jeszcze nikt nie robil. Wprowadzili w ten mecz tyle humoro ile się da. Kto wie może część wygłupow miala jakąś swoją historię nawet z treningów albo rozmów jak chociażby 'A co miałem dołem?!' To chyba dobrze że tak się lubią dogadują i są takimi luzakami nie?

No wlasnie chyba nie. Bo na reprze znalazło się paru speców co to stwierdzili że to żenada była że byli zgrają klałnów że patrzeć na nich nie mogli że cyrk że tylko połykaczy ognia i tresowanych niedzwiedzi brakowało że to miał być normalny mecz ze szczyptą humoru ( którą owi ludzie definiują jako jakieś pokazowe akcje czy ustawienia eksperymentalne. A to Ci humor. Kadra by się uśmiała jak w morde strzelił )

Ręce opadły mi do kostek. Rozumiem że nie wszyscy są tacy pokręceni jak my czy jak chłopaki z repry ale to... to już przegięcie. Brak mi słów.
bredzą, ale co zrobic chyba mieli coponiektórzy bombe w kołysce.. wiadome wszem i wobec było iż w takim meczu chodzi o to zeby przyświrować, zrobić cos innego a nie grac to co zwykle tylko w przemieszanych składach

coraz bardziej mi sie podoba relacja i coraz wiekszego gula przez Was mam

so are you game?

nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych pod warunkiem,
że nie wiem o czym mówię
ewkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 19:07   #3542
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c

Cytat:
Napisane przez ewkaa Pokaż wiadomość
ach! nie wierze ze byłyscie takie łaskawe dla Gatochociaż wczoraj (nie wiem czy mi na mózg padło czy co) wydał mi sie bardziej sympatyczny niz zazwyczaj
No właśnie toz samo stwierdziłyśmy po wczorajszym meczu. Siakoś tak w roli shownama na parkiecie się sprawdził

[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17183093]nastrzelałyśmy... w każdym mozliwym miejscu

każda miała swój mały transparencik, którymi machałyśmy do kamery niestety nie pokazali nas w tv

ANTENKI!![/QUOTE]
O tak... Ludzie od nas uciekali. Gdzie byśmy się nie pokazały to od razu pusto się robiło
Joaa: Potrzymam się ciebie
Ja: Mam się nie puszczać?
Joaa: Nie puszczaj się!
Ja: Jak ja się puszczę to wpadniemy obie
nasza jedna z konwersacji w autobusie

No nie. A takie ładne transparenciki były Chociaż nie! Przepraszam! Raz jak pokazali Sylwię i Jooę na telebimie to się mój napis BARTEK i namalowane serduszko załapało bo pomachałam nim przed twarzą Joaa-nny

ANTENKI

Cytat:
Też jestem dosłownie na sekundkę
Witam ponownie ^^
Kurde, gęba mi się śmieje
Dzisiaj powtórka meczów na PS - bodajże od 17:30 czy 18
Będę później
Ja sie hihram cały czas na wspomnienie naszych przypałów. I przypałów siatkarzy
Ej a na Ipli juz jest? Bo ja bym obejrzała bardzo chętnie
I Juruś w swoim niebieskim kołnierzyku ^^

[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17183459]HA! był mega uszczęśliwiony i wiecie co... słodki jest ten gów.niarz mały

ejjj... Stefanka mi się źle kojarzy... od razu na myśl przychodzi mi Stefania[/QUOTE]
Noooo! Karolek Kłos... Słodziak!!!!!

A mi się z ciastem kojarzy

Cytat:
Napisane przez Martita 88 Pokaż wiadomość
nie wiem czy wiecie ale Gumiś bedzie miął syna- mikołaj

ale kurna miałam sen. o szok
Mikołaj- ładniusio
Dawaj dawaj! Co wyśniłaś tym razem

Cytat:
Taaak, cała Warszawa zdążyła nas poznać i znienawidzić. A najbardziej to chyba ludzie z metra i autobusów ^^

Plina! niby taki wysoki, niby strach podejść, bo cień duży rzuca, a taki kochany człowiek
Biedny DżejDżej, prawie zwalony z nóg, kiedy wyszedł do holu, uśmiechający się coraz słabiej ze zmęczenia. I szczęśliwy Gzib, który zwiał, kiedy ktoś Mu krzyknął, że Mu autokar odjeżdża
Zadowalanie Kłosa? Luuuuuz, przyjemność po naszej stronie

I Ciastek błagający Nawrockiego, żeby pozwolił Mu na boisko wejść...
wycoeczka do stolicy przyjechała. I pierwsze kasowanie biletów w autobusie
Oni są wszyscy cudowni i do rany przyłóż Kokosiki nasze
Weśśś

Cytat:
Szukałam tego 11ego i nic Chyba faktycznie copyright i reserved for Kadzik
Też mi się wydaje, że to jednak for Kadziu only

Cytat:
Haj Fajf! Egzamin napisany jakoś...
Ogolem to popsulam Karoli kompa
Pisala mi wczoraj zadanie z niego i zdechł i mi pisala esa ze czeka az brat jej go przywróci do życia

Ejj obejrzalam foty z Plusów. OMG! jak oni w tych garniakach wyglądają

I wiedzialam że Kokosy dwa przyjdą same. Bueh ciekawe czy tanczyli ze sobą.

A tak wogole to ten no mam kolejne 3 powody by sąądzić że oni nas czytają

No.1 Mopiarze. Helołł ostatnio o tym tyle było gadania ne? I tu nagle srach bach i wpadają Benek Igor ( Igson ) i Wika z mopami. Zabili mnie tym A Jacy szczesliwi. Fota na reprze jest. Dzieci duże dzieci.

No.2 Sehr serwujący dołem. Ostatnio tez tylko o tym gadałam że na wiki cytatach jego cytat 'A co dołem miałem?!' to moj ulubiony i ze mnie rozwala za kazdym razem i ze mam go przed oczami jak wchodzi na zagrywke i dołem ładuje. I co robi Sehr wchodząc na zagrywke na MG? No doooołem!

No.3 Same obczajcie Jarskiego na tyyym ło zdjęciu. Strach się bać. Dobrze gadały oni wiedzieli aż za dobrze gdzie siedzimy.
Nie popsułaś mi kompa Już dawno szwankował :p
Ale już lata jak dziki Wszystko gra

Eeeejjj no widziałaś mojego męża moje ulubione połaczenie grafitowy gajer i czarna koszula
umarłam... Nie płaczcie po mnie

Bartek owszem- sam ale Jarski przyszedł z jakąś "Brunetka o dużych brązowych oczach" Siedziała koło niego. tak mi się wydaje przynajmniej, że mi mignęła gdzieś. A gdzie te foty oglądałaś??

Popieram trzy powody! Jak najbardziej! Wszystko się zgadza Uciekamy z kraju A te foty Bartka i Dżej dżeja jak się na nas gapili Fakt że im machałyśmy histerycznie ale podobnie czyniło pół naszego sektora. Dlaczego się na nas gapili. Pamiętali nasze miejsca

Cytat:
Weszlam na chwile na repre.
Ludzie są nienormalni
wstyd mi za nasz naród :/
Czytałam te komentarze. Żal. Mecz zorganizowany typowo na luzie. bez żadnej napinki. Kabaret, show i cyrk bo tak miało być. Zabawa dla siatkarzy i dla kibiców. Mięli wyjśc i rozegrać spotkanie Skra- Sovia i do domu :/ Bez sensu... Ale to co odwalili w pierwszym secie to po prostu... nawet nie wiem jak to określić

"Nie mam chłopaka, bo kocham polskich siatkarzy"

Skra
Wrona,Qrek

Karola20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 19:15   #3543
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
no właśnie.. tak siedzę na meczu i patrzę mam wiadomość, ale nie wyświetla :P dopiero w domu na str. orange sprawdziłam, bo nie pobierało mi na tel, bo miałam mmsy nie skonfigurowane

na boisko nigdy się legalnie nie wbijesz
ochrona jest za tępa :P
mi kiedyś facet uwierzył, że jest ostatni mecz w sezonie, a było chyba jeszcze 3-4 mecze
ŁOna fajt ku*wa!? W złotych tarasach siedziałyśmy wtedy

może niezbyt inteligentni ale wkurzający napewno są. ochrona to złooo

Cytat:
Napisane przez ewkaa Pokaż wiadomość
coraz bardziej mi sie podoba relacja i coraz wiekszego gula przez Was mam
LŚ przed Nami Będzie dobrze
Nasze relacje nie oddają w pełni tego co tam się działo I nic tego nie odda. Tam trzeba było być

Miss D! Arki! Widzę Was

Skra
Wrona,Qrek

Edytowane przez Karola20
Czas edycji: 2010-02-14 o 19:19
Stary 2010-02-14, 19:23   #3544
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616

Napisałam tym czopom na reprze co myślem pewnie wywołam lawinę. Zagryzą mnie hieny.

A napisałam łooo tak:

Byłam tam wczoraj i szczerze powiem że ja czytam wasze niektóre komentarze to mi ręce opadają do kostek.

Powiem wam tylko jedno. Ten mecz wyglądał jak wyglądał zapewne z inicjatywy zawodników. Jeżeli ktoś twierdzi że na boisku grasowała banda clownów i brakowało im tylko połykaczy ognia no to sorry winetu ale w naszej reprze i lidze grają właśnie clowny.
Na potwierdzenie moich słów: 1 set zawodnicy przechodzą samych siebie. Kibice ocierają łzy śmiechu.
2 set zmiana składów robi się nudnawa pykanka.

Jak ktoś jest kibicem chociażby repry to swoją drużynę zna bo się interesuje. I wie że oni ogólnie są naprawdę sakramencko pokręceni. I takie też mają poczucie humoru właśnie. Wiadomo że nie mówią o tym na każdym kroku ale Igłą szyte czy Kadziu Projekt czy kilka wywiadów i wszystko jest jasne.
To sami zawodnicy pokierowali tym meczem tak a nie inaczej. Czasami będąc tam miałam wrażenie że oni bawią się lepiej niż my a może właśnie bawili się tak dobrze że mogli z nami kibicami podzielić się tą inną stroną siatkówki którą oni znają i mają na co dzień a której my nie oglądamy.
Jestem przekonana że większośc z wczorajszych popisów narodziła się w czasie kiedy oni przebywają ze sobą treningi wyjazdy zgrupowania. Wiem że oni tam naprawdę ciężko pracują ale czasem żeby nie zwariować trzeba się po prostu powygłupiać a to jak widzieliście wychodzi im znakomicie.

Ja tam jestem dumna że mamy takich graczy. Clowny które potrafią ciężko pracować. Potrafią grać w siatkówkę najlepiej na świecie i mają największe poczucie humoru pod słońcem a do tego jszcze genialnie potrafią sprawiać radość dzielić się własnym 'pokręceniem' i nie boją/wstydzą się pokazać że i oni potrafią trochę wrzucić na luz i spojrzeć na siatkówkę z innej strony.
Trochę w krzywym zwierciadle a trochę przez różowe okulary.

Tyle ode mnie Ciao!

Karola - fotencje som na reprze.

PS: To ja tu oficjalnie Jarskiemu wybaczam a on się z jakąs szmatką szlaja. Ten chłopak lubi jak po nim jeżdżę słowo Arki. Kręci go to chyba jak mu ubliżam. Lubisz to Jarski co? I jeszcze i jeszcze ehe takie przygniecenie do podłogi.

Eii no wlasnie powspominajmy troszkę coo bo cisza tu.

Zaraz kilka fotek wrzucem może siem rozrusza!

Szczęśliwa dziewczyna od 09.2014

~dbam o włosy
~100 dni bez chipsów dzień: 88/100
~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56
arkadia1616 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 19:42   #3545
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
Napisałam tym czopom na reprze co myślem pewnie wywołam lawinę. Zagryzą mnie hieny.

Karola - fotencje som na reprze.

PS: To ja tu oficjalnie Jarskiemu wybaczam a on się z jakąs szmatką szlaja. Ten chłopak lubi jak po nim jeżdżę słowo Arki. Kręci go to chyba jak mu ubliżam. Lubisz to Jarski co? I jeszcze i jeszcze ehe takie przygniecenie do podłogi.

Eii no wlasnie powspominajmy troszkę coo bo cisza tu.

Zaraz kilka fotek wrzucem może siem rozrusza!
No bo taka prawda. ja rozumiem, że może istnieją takie osoby co nie mają wcale poczucia humoru i jak wchodzą na halę to chcą obejrzeć mecz. Ale w takim układzie niech sobie chodzą na występy repry albo mecze +ligi :/

Uuu. To jak ja reprę przeglądałam, że ich nie wyłapałam... W sumie bardziej skupiałam się na meczu gwiazd

Ale nie jestem na 100% pewna. Tak mi się wydaje że mi jakaś lejdis tam koło niego się śmignęła na jakimś ujęciu ale ręki za to nie daję

Ja już swoje powspominałam pewnie o czyms zapomniałam to dodam później moje opisy naszego szalonego wypadu

dawaj fotyyy! Ja jutro wrzucę w pracy

Arki podaj mi maila to Ci wyślę jutro te nasze wiesz... te dla nieobecnych

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-02-14, 19:58   #3546
Callitus
Zakorzenienie

Nie rozumiem tych ludzi z repry. Przecież taki był zamysł tego meczu - zabawa, luz. Jak im się nie podoba, że nasi mają poczucie humoru, to niech sobie obejrzą mecz gwiazd ruskich sztywniaków.
Ja się straaaszliwie cieszę, że mogłam obejrzec ten mecz i poślinić się trochę do Redwitza
Stwierdzam, ze jeden taki mecz w sezonie to zdecydowanie za mało
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
Callitus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 20:03   #3547
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616

No to obiecane fotencje

1. Jedno jedyne zdjęcie dziewczyn. I to jeszcze robione przez Stefana nie wiem kiedy Nie pamiętam. Za to pamiętam jak Igła sie wychylał czy Plina wołał Wikę. I Aleha pamiętam jak wyszedł w swej bluzie oglądać I Siuraka w szarościach I teściów Karoli też pamiętam tak wlasnie Arki golądała babeczki
2. Nasze łapencje czyli kreatywność Arki nie zna granic. To nimi machałyśmy cały mecz
3. Daniel trenuje nowy rodzaj przyjęcia
A Bąku chłonie wiedzę
4. Siurak którego ciężko złapać nierozmazanego bo lata jak ta wsza po boisku ciągle.
5. Bąku dla Marti

~dbam o włosy
Stary 2010-02-14, 20:04   #3548
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Eeeejjjj. Widziałyście ten "wywiad" z Bartkiem

http://www.ciacha.net/ciacha/1,81835...lentynki_.html

I te oczy w momencie jak mówi, że Walentynki będzie spędzał samotnie

Plus zdjęcie z gali Siatkarskich Plusów jako bonusik
Wybaczcie ale nie mogłam się powstrzymać :p

Skra
Wrona,Qrek

Edytowane przez Karola20
Czas edycji: 2010-03-02 o 10:51
Stary 2010-02-14, 20:09   #3549
Callitus
Zakorzenienie

Ładnie wyszedł na tym zdjęciu
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
Stary 2010-02-14, 20:11   #3550
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karola20 Pokaż wiadomość
ŁOna fajt ku*wa!? W złotych tarasach siedziałyśmy wtedy

może niezbyt inteligentni ale wkurzający napewno są. ochrona to złooo

LŚ przed Nami Będzie dobrze
właśnie rozpoznałam w tle ZT

taaa, oni nam życie utrudniają ;] tzn. kibicom

mnie już koleżanka namawia na Łódź albo Katowice
i poważnie to rozważę ;P

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Eeeejjjj. Widziałyście ten "wywiad" z Bartkiem

http://www.ciacha.net/ciacha/1,81835...lentynki_.html

I te oczy w momencie jak mówi, że Walentynki będzie spędzał samotnie

to ten wywiad, co się dziwi, że uznali go za największe ciacho ;>
jeśli tak, to koleżanka mi dziś to wysłała i oglądałam :P
Stary 2010-02-14, 20:12   #3551
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616

6.Maj Laff
7.
8. Jeden Mentoss razzzz dla Ewy
9. Falasca przejęty
10. Bilet do Nieba

~dbam o włosy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-14, 20:15   #3552
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
Napisane przez Callitus Pokaż wiadomość
Ładnie wyszedł na tym zdjęciu
Prawdaaaa

Jak na wszystkich z resztą
Cytat:
mnie już koleżanka namawia na Łódź albo Katowice
i poważnie to rozważę ;P

to ten wywiad, co się dziwi, że uznali go za największe ciacho ;>
jeśli tak, to koleżanka mi dziś to wysłała i oglądałam :P
Łódź!!!! Ja też Cię namawiam!!!

Tak ten sam Rozkoszny nieprawdaż

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-02-14, 20:17   #3553
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Łódź!!!! Ja też Cię namawiam!!!

Tak ten sam Rozkoszny nieprawdaż
właśnie kminię, gdzie najłatwiej dostanę akr ale mam też w głowie drugą opcję wejścia na jakieś honorowe miejsce

uroczy
Stary 2010-02-14, 20:18   #3554
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
No to obiecane fotencje

1. Jedno jedyne zdjęcie dziewczyn. I to jeszcze robione przez Stefana nie wiem kiedy Nie pamiętam. Za to pamiętam jak Igła sie wychylał czy Plina wołał Wikę. I Aleha pamiętam jak wyszedł w swej bluzie oglądać I Siuraka w szarościach I teściów Karoli też pamiętam tak wlasnie Arki golądała babeczki
2. Nasze łapencje czyli kreatywność Arki nie zna granic. To nimi machałyśmy cały mecz
3. Daniel trenuje nowy rodzaj przyjęcia
A Bąku chłonie wiedzę
4. Siurak którego ciężko złapać nierozmazanego bo lata jak ta wsza po boisku ciągle.
5. Bąku dla Marti
Jakie fajne łaaaaapyyy utalentowane dziołchy z was

Siurak z wiecznym zacieszem

Cytat:

Nie bijjj ale przed chwilą jarałam się tam zdjeciem

Cytat:
6.Maj Laff
7.
9. Falasca przejęty
10. Bilet do Nieba
Falasca jaka mina

Wywiad iście uroczy
i Łódź jak najbardziej też cię namawiam Katarzyno

Edytowane przez 201605040950
Czas edycji: 2010-02-14 o 20:19
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 20:21   #3555
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość
namawiaj :P a ja Wam na złość wybiorę.. hm.. Katowice?
Stary 2010-02-14, 20:23   #3556
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616

Cytat:
Nam na złość?

~dbam o włosy
Stary 2010-02-14, 20:26   #3557
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
6.Maj Laff
7.
9. Falasca przejęty
10. Bilet do Nieba
SEHR!!! Od razu mi się przypomina jak popytalał z horągiewkami

Siuraaak!! Mój, mój, mój! Kocham ten usmiech nad życie

Grześ Uroczy

Michał Anioł

Ojjj takkk

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-02-14, 20:27   #3558
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Nam na złość?
noo, Karola i Peggy mnie na Łódź namawiają, to ja na przekór wybiorę to miasto gdzie się nie będą wybierać
nie no mówiąc szczerze, to mam dylemat bo niby do Łodzi mam bliżej, ale mam większą ochotę poczuć atmosferę Spodka
a jeśli chodzi o akr. to chyba bym najprędzej na Wrocław mogła startować, bo nikogo tam nie mamy (tzn. jest jedna kol. ale nie będzie jej w tym czasie w PL ;p)
Stary 2010-02-14, 20:29   #3559
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616

Ciacha zbluźniły.

20.29 Po chwilowych problemach technicznych - Witamy my, i Milena Sadurek, Krzysztof Ignaczak i ciachowy dziennikarz, którego nazwiska nie pamiętamy.

Jak można nie wiedzieć jak zwie się Juruuuuś Mielewski?! HOW?!

~dbam o włosy
Stary 2010-02-14, 20:30   #3560
201605040950
Konto usunięte

Cytat:

Katowice też mogą być jak dla mnie
Spodek
ale to zobaczymy jeszcze
Stary 2010-02-14, 20:31   #3561
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Ciacha zbluźniły.

20.29 Po chwilowych problemach technicznych - Witamy my, i Milena Sadurek, Krzysztof Ignaczak i ciachowy dziennikarz, którego nazwiska nie pamiętamy.

one są tępe :P
Stary 2010-02-14, 20:31   #3562
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
właśnie kminię, gdzie najłatwiej dostanę akr ale mam też w głowie drugą opcję wejścia na jakieś honorowe miejsce

uroczy
Druga opcja to rozumiem, że jako przyszła żona któregoś z siatkarzy

No ba! że uroczy Słodziakkk

Cytat:
Jakie fajne łaaaaapyyy utalentowane dziołchy z was

Siurak z wiecznym zacieszem

Nie bijjj ale przed chwilą jarałam się tam zdjeciem

Wywiad iście uroczy
Tymi łapami machałyśmy przez cały mecz Pewnie ludzie za nami bardzo byli nam wdzięczni za ograniczanie widoczności

Siurak się zawsze zaciesza na eczach ale na MG pobił chyba rekord

Bo jest się czym jarać Nie gniewam się. Sama nie mogę usidzieć na miejscu. Cudownie wyglądał w tym gajerku. I ta mina

Noooo

Cytat:
Ej bez jaj! Ja Ci dam na złość
Dawno pałą Ci nikt nie machał przed twarzą chyba

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-02-14, 20:33   #3563
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Katowice też mogą być jak dla mnie
Spodek
ale to zobaczymy jeszcze
to może ja się zdecyduję na Memoriał Wagnera w Bydzi

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Druga opcja to rozumiem, że jako przyszła żona któregoś z siatkarzy

Ej bez jaj! Ja Ci dam na złość
Dawno pałą Ci nikt nie machał przed twarzą chyba
eee nie
chociaż to może być trzecia opcja

ano dawno

Edzi Górniak na tvp1 śpiewa właśnie moją ukochaną piosenkę z dzieciństwa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-14, 20:34   #3564
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
noo, Karola i Peggy mnie na Łódź namawiają, to ja na przekór wybiorę to miasto gdzie się nie będą wybierać
nie no mówiąc szczerze, to mam dylemat bo niby do Łodzi mam bliżej, ale mam większą ochotę poczuć atmosferę Spodka
a jeśli chodzi o akr. to chyba bym najprędzej na Wrocław mogła startować, bo nikogo tam nie mamy (tzn. jest jedna kol. ale nie będzie jej w tym czasie w PL ;p)
W Katowicach też Cię dorwimy
A do Wro to i ja mogę jechać. Dziewczyny zapraszają prawda

Cytat:
Ciacha zbluźniły.

O w mordę. A ja siedziałam i rozkminiałam o kogo im może chodzić Bo nie oglądałąm od początku a nawet jak już oglądałam to raczej tak z grubsza I nie wiedziałam o kogo im kaman

Ej no Jurusia nie znać :/ Zawiodły mnie

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-02-14, 20:36   #3565
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
one są tępe :P
jakie podsumowanie

Cytat:
Tymi łapami machałyśmy przez cały mecz Pewnie ludzie za nami bardzo byli nam wdzięczni za ograniczanie widoczności

Bo jest się czym jarać Nie gniewam się. Sama nie mogę usidzieć na miejscu. Cudownie wyglądał w tym gajerku. I ta mina
ludzie z tyłu nie ważni, ważnie że łona fajt było

No jest jest
musze powiedzieć, że do twarzy mu było w tym gajerze

Cytat:
to może ja się zdecyduję na Memoriał Wagnera w Bydzi
Stary 2010-02-14, 20:37   #3566
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
W Katowicach też Cię dorwimy
A do Wro to i ja mogę jechać. Dziewczyny zapraszają prawda

O w mordę. A ja siedziałam i rozkminiałam o kogo im może chodzić Bo nie oglądałąm od początku a nawet jak już oglądałam to raczej tak z grubsza I nie wiedziałam o kogo im kaman

Ej no Jurusia nie znać :/ Zawiodły mnie
to ja wybiorę Memoriał

odnoszę wrażenie, że redakcja ciach
a) jest mało inteligentna
b) udaje mało inteligentne ;]
Stary 2010-02-14, 20:37   #3567
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
eee nie
chociaż to może być trzecia opcja

ano dawno

Edzi Górniak na tvp1 śpiewa właśnie moją ukochaną piosenkę z dzieciństwa
W takim razie co to za opcja nr 2 i czy ona uwzględnia zabranie ze sobą osoby towarzyszącej w postaci koleżanki z wizażu

A zatem

Moja ukochana piosenka z dzieciństwa Edzi Górniak to była piosenka "Kolorowy wiatr" czy jaki to tam był tytuł. Ta z "Pocachontaz" Kochałam to

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-02-14, 20:38   #3568
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
jakie podsumowanie

dlatego też nie czytuję ciach

tak, Bydgoszcz to dobry wybór
Stary 2010-02-14, 20:39   #3569
Callitus
Zakorzenienie

Ciacha to fajny odmóżdżacz

A do Wrocławia - bardzo chętnie, lecz ja to mieszkam na wsi pod Wrocławiem
Stary 2010-02-14, 20:40   #3570
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
ludzie z tyłu nie ważni, ważnie że łona fajt było

No jest jest
musze powiedzieć, że do twarzy mu było w tym gajerze
Łona fajt rządzi!

Nawet baaaardzo

Idę poszukac nowych zdjęć Siuraka z gali SP

Cytat:
odnoszę wrażenie, że redakcja ciach
a) jest mało inteligentna
b) udaje mało inteligentne ;]
Bo ciacha net to generalnie nie jest zbyt szczytowy portal
Także nie ma czego wymagać od redaktorek. Niemniej jednak wdzięczna im jestem za prowadzenie takiej stronki bo niektóre artykuły są baaaaardzoooo faaaajneeee

Skra
Wrona,Qrek

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości