|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17184023]będzie Ci wybaczone
![]() ajjj tam... nie ma o czym mówić ![]() ![]() uf! bo juz miałam bratu skarpetki kraść ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() coraz bardziej mi sie podoba relacja i coraz wiekszego gula przez Was mam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3542 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
Cytat:
![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17183093]nastrzelałyśmy... w każdym mozliwym miejscu każda miała swój mały transparencik, którymi machałyśmy do kamery niestety nie pokazali nas w tv ANTENKI!![/QUOTE] O tak... Ludzie od nas uciekali. Gdzie byśmy się nie pokazały to od razu pusto się robiło ![]() Joaa: Potrzymam się ciebie Ja: Mam się nie puszczać? Joaa: Nie puszczaj się! Ja: Jak ja się puszczę to wpadniemy obie ![]() No nie. A takie ładne transparenciki były ![]() ![]() ANTENKI ![]() Cytat:
![]() Ej a na Ipli juz jest? Bo ja bym obejrzała bardzo chętnie ![]() I Juruś w swoim niebieskim kołnierzyku ^^ [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17183459]HA! był mega uszczęśliwiony i wiecie co... słodki jest ten gów.niarz mały ejjj... Stefanka mi się źle kojarzy... od razu na myśl przychodzi mi Stefania[/QUOTE] Noooo! Karolek Kłos... Słodziak!!!!! A mi się z ciastem kojarzy ![]() Cytat:
![]() Dawaj dawaj! Co wyśniłaś tym razem ![]() Cytat:
![]() Oni są wszyscy cudowni i do rany przyłóż ![]() ![]() Weśśś ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale już lata jak dziki ![]() ![]() Eeeejjj no widziałaś mojego męża ![]() ![]() ![]() ![]() umarłam... Nie płaczcie po mnie ![]() Bartek owszem- sam ale Jarski przyszedł z jakąś "Brunetka o dużych brązowych oczach" ![]() Popieram trzy powody! Jak najbardziej! Wszystko się zgadza Uciekamy z kraju ![]() ![]() ![]() ![]() Czytałam te komentarze. Żal. Mecz zorganizowany typowo na luzie. bez żadnej napinki. Kabaret, show i cyrk bo tak miało być. Zabawa dla siatkarzy i dla kibiców. Mięli wyjśc i rozegrać spotkanie Skra- Sovia i do domu :/ Bez sensu... Ale to co odwalili w pierwszym secie to po prostu... nawet nie wiem jak to określić ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3543 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() może niezbyt inteligentni ale wkurzający napewno są. ochrona to złooo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nasze relacje nie oddają w pełni tego co tam się działo ![]() ![]() Miss D! Arki! Widzę Was ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-02-14 o 19:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3544 |
Zakorzenienie
|
Napisałam tym czopom na reprze co myślem pewnie wywołam lawinę.
![]() A napisałam łooo tak: Byłam tam wczoraj i szczerze powiem że ja czytam wasze niektóre komentarze to mi ręce opadają do kostek. Powiem wam tylko jedno. Ten mecz wyglądał jak wyglądał zapewne z inicjatywy zawodników. Jeżeli ktoś twierdzi że na boisku grasowała banda clownów i brakowało im tylko połykaczy ognia no to sorry winetu ale w naszej reprze i lidze grają właśnie clowny. Na potwierdzenie moich słów: 1 set zawodnicy przechodzą samych siebie. Kibice ocierają łzy śmiechu. 2 set zmiana składów robi się nudnawa pykanka. Jak ktoś jest kibicem chociażby repry to swoją drużynę zna bo się interesuje. I wie że oni ogólnie są naprawdę sakramencko pokręceni. I takie też mają poczucie humoru właśnie. Wiadomo że nie mówią o tym na każdym kroku ale Igłą szyte czy Kadziu Projekt czy kilka wywiadów i wszystko jest jasne. To sami zawodnicy pokierowali tym meczem tak a nie inaczej. Czasami będąc tam miałam wrażenie że oni bawią się lepiej niż my a może właśnie bawili się tak dobrze że mogli z nami kibicami podzielić się tą inną stroną siatkówki którą oni znają i mają na co dzień a której my nie oglądamy. Jestem przekonana że większośc z wczorajszych popisów narodziła się w czasie kiedy oni przebywają ze sobą treningi wyjazdy zgrupowania. Wiem że oni tam naprawdę ciężko pracują ale czasem żeby nie zwariować trzeba się po prostu powygłupiać a to jak widzieliście wychodzi im znakomicie. Ja tam jestem dumna że mamy takich graczy. Clowny które potrafią ciężko pracować. Potrafią grać w siatkówkę najlepiej na świecie i mają największe poczucie humoru pod słońcem a do tego jszcze genialnie potrafią sprawiać radość dzielić się własnym 'pokręceniem' i nie boją/wstydzą się pokazać że i oni potrafią trochę wrzucić na luz i spojrzeć na siatkówkę z innej strony. Trochę w krzywym zwierciadle a trochę przez różowe okulary. Tyle ode mnie Ciao! Karola - fotencje som na reprze. ![]() PS: To ja tu oficjalnie Jarskiemu wybaczam a on się z jakąs szmatką szlaja. ![]() ![]() Eii no wlasnie powspominajmy troszkę coo bo cisza tu. Zaraz kilka fotek wrzucem może siem rozrusza! ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uuu. To jak ja reprę przeglądałam, że ich nie wyłapałam... W sumie bardziej skupiałam się na meczu gwiazd ![]() Ale nie jestem na 100% pewna. Tak mi się wydaje że mi jakaś lejdis tam koło niego się śmignęła na jakimś ujęciu ale ręki za to nie daję ![]() Ja już swoje powspominałam ![]() ![]() ![]() dawaj fotyyy! Ja jutro wrzucę w pracy ![]() Arki podaj mi maila to Ci wyślę jutro te nasze wiesz... te dla nieobecnych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3546 |
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem tych ludzi z repry. Przecież taki był zamysł tego meczu - zabawa, luz. Jak im się nie podoba, że nasi mają poczucie humoru, to niech sobie obejrzą mecz gwiazd ruskich sztywniaków.
Ja się straaaszliwie cieszę, że mogłam obejrzec ten mecz i poślinić się trochę do Redwitza ![]() Stwierdzam, ze jeden taki mecz w sezonie to zdecydowanie za mało
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Zakorzenienie
|
No to obiecane fotencje
![]() 1. Jedno jedyne zdjęcie dziewczyn. I to jeszcze robione przez Stefana nie wiem kiedy ![]() ![]() ![]() ![]() 2. Nasze łapencje czyli kreatywność Arki nie zna granic. ![]() ![]() 3. Daniel trenuje nowy rodzaj przyjęcia ![]() A Bąku chłonie wiedzę ![]() 4. Siurak którego ciężko złapać nierozmazanego bo lata jak ta wsza po boisku ciągle. ![]() 5. Bąku dla Marti ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3548 |
Zakorzenienie
|
Eeeejjjj. Widziałyście ten "wywiad" z Bartkiem
![]() ![]() http://www.ciacha.net/ciacha/1,81835...lentynki_.html I te oczy w momencie jak mówi, że Walentynki będzie spędzał samotnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Plus zdjęcie z gali Siatkarskich Plusów ![]() ![]() ![]() Wybaczcie ale nie mogłam się powstrzymać :p Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-02 o 10:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Zakorzenienie
|
Ładnie wyszedł na tym zdjęciu
![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3550 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() taaa, oni nam życie utrudniają ;] tzn. kibicom ![]() mnie już koleżanka namawia na Łódź albo Katowice ![]() i poważnie to rozważę ;P ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
jeśli tak, to koleżanka mi dziś to wysłała i oglądałam :P
![]() |
#3551 |
Zakorzenienie
|
6.Maj Laff
![]() 7. ![]() 8. Jeden Mentoss razzzz dla Ewy ![]() 9. Falasca przejęty ![]() 10. Bilet do Nieba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3552 | |
Zakorzenienie
|
Prawdaaaa
![]() ![]() Jak na wszystkich z resztą ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak ten sam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Zakorzenienie
|
właśnie kminię, gdzie najłatwiej dostanę akr
![]() ![]() uroczy ![]()
#3554 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Siurak z wiecznym zacieszem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wywiad iście uroczy ![]() i Łódź jak najbardziej też cię namawiam Katarzyno ![]() Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2010-02-14 o 20:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Zakorzenienie
|
namawiaj :P a ja Wam na złość wybiorę.. hm.. Katowice?
![]()
#3556 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siuraaak!! Mój, mój, mój! Kocham ten usmiech nad życie ![]() ![]() Grześ ![]() ![]() Michał Anioł ![]() Ojjj takkk ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Zakorzenienie
|
noo, Karola i Peggy mnie na Łódź namawiają, to ja na przekór wybiorę to miasto gdzie się nie będą wybierać
![]() nie no mówiąc szczerze, to mam dylemat ![]() ![]() a jeśli chodzi o akr. to chyba bym najprędzej na Wrocław mogła startować, bo nikogo tam nie mamy (tzn. jest jedna kol. ale nie będzie jej w tym czasie w PL ;p)
#3559 |
Zakorzenienie
|
Ciacha zbluźniły.
![]() 20.29 Po chwilowych problemach technicznych - Witamy my, i Milena Sadurek, Krzysztof Ignaczak i ciachowy dziennikarz, którego nazwiska nie pamiętamy. Jak można nie wiedzieć jak zwie się Juruuuuś Mielewski?! HOW?! ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3560 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Zakorzenienie
|
one są tępe :P
#3562 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ba! że uroczy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Siurak się zawsze zaciesza na eczach ale na MG pobił chyba rekord ![]() ![]() Bo jest się czym jarać ![]() ![]() Noooo ![]() ![]() Ej bez jaj! Ja Ci dam na złość ![]() Dawno pałą Ci nikt nie machał przed twarzą chyba ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3563 | |
Zakorzenienie
|
to może ja się zdecyduję na Memoriał Wagnera w Bydzi
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
![]() chociaż to może być trzecia opcja ![]() ano dawno ![]() ![]() Edzi Górniak na tvp1 śpiewa właśnie moją ukochaną piosenkę z dzieciństwa ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3564 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A do Wro to i ja mogę jechać. Dziewczyny zapraszają prawda ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ej no Jurusia nie znać :/ Zawiodły mnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3565 | |
Konto usunięte
|
jakie podsumowanie
![]() ![]() Cytat:
![]() No jest jest ![]() ![]() ![]() musze powiedzieć, że do twarzy mu było w tym gajerze ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() odnoszę wrażenie, że redakcja ciach a) jest mało inteligentna b) udaje mało inteligentne ;]
![]() |
#3567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A zatem ![]() ![]() ![]() ![]() Moja ukochana piosenka z dzieciństwa Edzi Górniak to była piosenka "Kolorowy wiatr" czy jaki to tam był tytuł. Ta z "Pocachontaz" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3568 |
Zakorzenienie
|
dlatego też nie czytuję ciach
![]() tak, Bydgoszcz to dobry wybór ![]()
#3569 |
Zakorzenienie
|
Ciacha to fajny odmóżdżacz
![]() A do Wrocławia - bardzo chętnie, lecz ja to mieszkam na wsi pod Wrocławiem ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3570 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet baaaardzo ![]() ![]() Idę poszukac nowych zdjęć Siuraka z gali SP ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Także nie ma czego wymagać od redaktorek. Niemniej jednak wdzięczna im jestem za prowadzenie takiej stronki bo niektóre artykuły są baaaaardzoooo faaaajneeee ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.