|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17184023]będzie Ci wybaczone
![]() ajjj tam... nie ma o czym mówić zrobiłyśmy chłopakowi dobrze... i tyle... tzn wyświadczyłyśmy mu przysługę... uf! bo juz miałam bratu skarpetki kraść Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
bredzą, ale co zrobic chyba mieli coponiektórzy bombe w kołysce.. wiadome wszem i wobec było iż w takim meczu chodzi o to zeby przyświrować, zrobić cos innego a nie grac to co zwykle tylko w przemieszanych składach coraz bardziej mi sie podoba relacja i coraz wiekszego gula przez Was mam
|
|
|
#3542 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Siatkówka bogiem. Wizaż nałogiem, a bez pały nie ma chwały! Czyli Łona Fajt?! c
Cytat:
![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17183093]nastrzelałyśmy... w każdym mozliwym miejscu każda miała swój mały transparencik, którymi machałyśmy do kamery niestety nie pokazali nas w tv ANTENKI!![/QUOTE] O tak... Ludzie od nas uciekali. Gdzie byśmy się nie pokazały to od razu pusto się robiło ![]() Joaa: Potrzymam się ciebie Ja: Mam się nie puszczać? Joaa: Nie puszczaj się! Ja: Jak ja się puszczę to wpadniemy obie No nie. A takie ładne transparenciki były Chociaż nie! Przepraszam! Raz jak pokazali Sylwię i Jooę na telebimie to się mój napis BARTEK i namalowane serduszko załapało bo pomachałam nim przed twarzą Joaa-nny ANTENKI Cytat:
![]() Ej a na Ipli juz jest? Bo ja bym obejrzała bardzo chętnie ![]() I Juruś w swoim niebieskim kołnierzyku ^^ [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17183459]HA! był mega uszczęśliwiony i wiecie co... słodki jest ten gów.niarz mały ejjj... Stefanka mi się źle kojarzy... od razu na myśl przychodzi mi Stefania[/QUOTE] Noooo! Karolek Kłos... Słodziak!!!!! A mi się z ciastem kojarzy ![]() Cytat:
![]() Dawaj dawaj! Co wyśniłaś tym razem ![]() Cytat:
Oni są wszyscy cudowni i do rany przyłóż Kokosiki nasze ![]() Weśśś Cytat:
Cytat:
Już dawno szwankował :p Ale już lata jak dziki Wszystko gra ![]() Eeeejjj no widziałaś mojego męża moje ulubione połaczenie grafitowy gajer i czarna koszula umarłam... Nie płaczcie po mnie ![]() Bartek owszem- sam ale Jarski przyszedł z jakąś "Brunetka o dużych brązowych oczach" Siedziała koło niego. tak mi się wydaje przynajmniej, że mi mignęła gdzieś. A gdzie te foty oglądałaś??Popieram trzy powody! Jak najbardziej! Wszystko się zgadza Uciekamy z kraju A te foty Bartka i Dżej dżeja jak się na nas gapili wstyd mi za nasz naród :/Czytałam te komentarze. Żal. Mecz zorganizowany typowo na luzie. bez żadnej napinki. Kabaret, show i cyrk bo tak miało być. Zabawa dla siatkarzy i dla kibiców. Mięli wyjśc i rozegrać spotkanie Skra- Sovia i do domu :/ Bez sensu... Ale to co odwalili w pierwszym secie to po prostu... nawet nie wiem jak to określić |
||||||
|
|
|
#3543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W złotych tarasach siedziałyśmy wtedy ![]() ![]() może niezbyt inteligentni ale wkurzający napewno są. ochrona to złooo ![]() ![]() Cytat:
Będzie dobrze ![]() Nasze relacje nie oddają w pełni tego co tam się działo I nic tego nie odda. Tam trzeba było być ![]() Miss D! Arki! Widzę Was ![]() ![]()
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-02-14 o 20:19 |
||
|
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam tym czopom na reprze co myślem pewnie wywołam lawinę.
Zagryzą mnie hieny. A napisałam łooo tak: Byłam tam wczoraj i szczerze powiem że ja czytam wasze niektóre komentarze to mi ręce opadają do kostek. Powiem wam tylko jedno. Ten mecz wyglądał jak wyglądał zapewne z inicjatywy zawodników. Jeżeli ktoś twierdzi że na boisku grasowała banda clownów i brakowało im tylko połykaczy ognia no to sorry winetu ale w naszej reprze i lidze grają właśnie clowny. Na potwierdzenie moich słów: 1 set zawodnicy przechodzą samych siebie. Kibice ocierają łzy śmiechu. 2 set zmiana składów robi się nudnawa pykanka. Jak ktoś jest kibicem chociażby repry to swoją drużynę zna bo się interesuje. I wie że oni ogólnie są naprawdę sakramencko pokręceni. I takie też mają poczucie humoru właśnie. Wiadomo że nie mówią o tym na każdym kroku ale Igłą szyte czy Kadziu Projekt czy kilka wywiadów i wszystko jest jasne. To sami zawodnicy pokierowali tym meczem tak a nie inaczej. Czasami będąc tam miałam wrażenie że oni bawią się lepiej niż my a może właśnie bawili się tak dobrze że mogli z nami kibicami podzielić się tą inną stroną siatkówki którą oni znają i mają na co dzień a której my nie oglądamy. Jestem przekonana że większośc z wczorajszych popisów narodziła się w czasie kiedy oni przebywają ze sobą treningi wyjazdy zgrupowania. Wiem że oni tam naprawdę ciężko pracują ale czasem żeby nie zwariować trzeba się po prostu powygłupiać a to jak widzieliście wychodzi im znakomicie. Ja tam jestem dumna że mamy takich graczy. Clowny które potrafią ciężko pracować. Potrafią grać w siatkówkę najlepiej na świecie i mają największe poczucie humoru pod słońcem a do tego jszcze genialnie potrafią sprawiać radość dzielić się własnym 'pokręceniem' i nie boją/wstydzą się pokazać że i oni potrafią trochę wrzucić na luz i spojrzeć na siatkówkę z innej strony. Trochę w krzywym zwierciadle a trochę przez różowe okulary. Tyle ode mnie Ciao! Karola - fotencje som na reprze. PS: To ja tu oficjalnie Jarskiemu wybaczam a on się z jakąs szmatką szlaja. Eii no wlasnie powspominajmy troszkę coo bo cisza tu. Zaraz kilka fotek wrzucem może siem rozrusza!
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#3545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uuu. To jak ja reprę przeglądałam, że ich nie wyłapałam... W sumie bardziej skupiałam się na meczu gwiazd ![]() Ale nie jestem na 100% pewna. Tak mi się wydaje że mi jakaś lejdis tam koło niego się śmignęła na jakimś ujęciu ale ręki za to nie daję ![]() Ja już swoje powspominałam pewnie o czyms zapomniałam to dodam później moje opisy naszego szalonego wypadu ![]() ![]() dawaj fotyyy! Ja jutro wrzucę w pracy ![]() Arki podaj mi maila to Ci wyślę jutro te nasze wiesz... te dla nieobecnych
|
|
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem tych ludzi z repry. Przecież taki był zamysł tego meczu - zabawa, luz. Jak im się nie podoba, że nasi mają poczucie humoru, to niech sobie obejrzą mecz gwiazd ruskich sztywniaków.
Ja się straaaszliwie cieszę, że mogłam obejrzec ten mecz i poślinić się trochę do Redwitza ![]() Stwierdzam, ze jeden taki mecz w sezonie to zdecydowanie za mało
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
No to obiecane fotencje
1. Jedno jedyne zdjęcie dziewczyn. I to jeszcze robione przez Stefana nie wiem kiedy I Siuraka w szarościach I teściów Karoli też pamiętam tak wlasnie Arki golądała babeczki ![]() 2. Nasze łapencje czyli kreatywność Arki nie zna granic. 3. Daniel trenuje nowy rodzaj przyjęcia A Bąku chłonie wiedzę 4. Siurak którego ciężko złapać nierozmazanego bo lata jak ta wsza po boisku ciągle. ![]() 5. Bąku dla Marti
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
Eeeejjjj. Widziałyście ten "wywiad" z Bartkiem
http://www.ciacha.net/ciacha/1,81835...lentynki_.html I te oczy w momencie jak mówi, że Walentynki będzie spędzał samotnie Plus zdjęcie z gali Siatkarskich Plusów jako bonusik ![]() ![]() Wybaczcie ale nie mogłam się powstrzymać :p Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-02 o 11:51 |
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
Ładnie wyszedł na tym zdjęciu
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
#3550 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taaa, oni nam życie utrudniają ;] tzn. kibicom mnie już koleżanka namawia na Łódź albo Katowice i poważnie to rozważę ;P ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
jeśli tak, to koleżanka mi dziś to wysłała i oglądałam :P
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
6.Maj Laff
7. 8. Jeden Mentoss razzzz dla Ewy ![]() 9. Falasca przejęty 10. Bilet do Nieba
|
|
|
#3552 | |
|
Zakorzenienie
|
Prawdaaaa
![]() Jak na wszystkich z resztą ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak ten sam Rozkoszny nieprawdaż
|
|
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie kminię, gdzie najłatwiej dostanę akr
uroczy
|
#3554 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
utalentowane dziołchy z was ![]() Siurak z wiecznym zacieszem Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Wywiad iście uroczy ![]() i Łódź jak najbardziej też cię namawiam Katarzyno
Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2010-02-14 o 21:19 |
|||
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
namawiaj :P a ja Wam na złość wybiorę.. hm.. Katowice?
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siuraaak!! Mój, mój, mój! Kocham ten usmiech nad życie ![]() Grześ Uroczy ![]() Michał Anioł ![]() Ojjj takkk
|
|
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
noo, Karola i Peggy mnie na Łódź namawiają, to ja na przekór wybiorę to miasto gdzie się nie będą wybierać
nie no mówiąc szczerze, to mam dylemat bo niby do Łodzi mam bliżej, ale mam większą ochotę poczuć atmosferę Spodka a jeśli chodzi o akr. to chyba bym najprędzej na Wrocław mogła startować, bo nikogo tam nie mamy (tzn. jest jedna kol. ale nie będzie jej w tym czasie w PL ;p)
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
Ciacha zbluźniły.
![]() 20.29 Po chwilowych problemach technicznych - Witamy my, i Milena Sadurek, Krzysztof Ignaczak i ciachowy dziennikarz, którego nazwiska nie pamiętamy. Jak można nie wiedzieć jak zwie się Juruuuuś Mielewski?! HOW?!
|
|
|
#3560 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
one są tępe :P
|
#3562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ba! że uroczy Słodziakkk ![]() Cytat:
Pewnie ludzie za nami bardzo byli nam wdzięczni za ograniczanie widoczności ![]() ![]() Siurak się zawsze zaciesza na eczach ale na MG pobił chyba rekord ![]() Bo jest się czym jarać Nie gniewam się. Sama nie mogę usidzieć na miejscu. Cudownie wyglądał w tym gajerku. I ta mina ![]() Noooo ![]() Ej bez jaj! Ja Ci dam na złość ![]() Dawno pałą Ci nikt nie machał przed twarzą chyba ![]()
|
||
|
|
|
#3563 | |
|
Zakorzenienie
|
to może ja się zdecyduję na Memoriał Wagnera w Bydzi
---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
chociaż to może być trzecia opcja ano dawno ![]() ![]() Edzi Górniak na tvp1 śpiewa właśnie moją ukochaną piosenkę z dzieciństwa
|
|
#3564 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A do Wro to i ja mogę jechać. Dziewczyny zapraszają prawda ![]() Cytat:
Bo nie oglądałąm od początku a nawet jak już oglądałam to raczej tak z grubsza I nie wiedziałam o kogo im kaman ![]() Ej no Jurusia nie znać :/ Zawiodły mnie
|
||
|
|
|
#3565 | |
|
Konto usunięte
|
jakie podsumowanie
Cytat:
No jest jest ![]() musze powiedzieć, że do twarzy mu było w tym gajerze ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() odnoszę wrażenie, że redakcja ciach a) jest mało inteligentna b) udaje mało inteligentne ;]
|
|
#3567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A zatem ![]() ![]() ![]() Moja ukochana piosenka z dzieciństwa Edzi Górniak to była piosenka "Kolorowy wiatr" czy jaki to tam był tytuł. Ta z "Pocachontaz" |
|
|
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego też nie czytuję ciach
![]() tak, Bydgoszcz to dobry wybór
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
Ciacha to fajny odmóżdżacz
![]() A do Wrocławia - bardzo chętnie, lecz ja to mieszkam na wsi pod Wrocławiem
|
|
|
|
#3570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet baaaardzo ![]() Idę poszukac nowych zdjęć Siuraka z gali SP ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Także nie ma czego wymagać od redaktorek. Niemniej jednak wdzięczna im jestem za prowadzenie takiej stronki bo niektóre artykuły są baaaaardzoooo faaaajneeee
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.

zrobiłyśmy chłopakowi dobrze... i tyle... tzn wyświadczyłyśmy mu przysługę... 
Albo co siem mi o ucho ocierały

bredzą, ale co zrobic chyba mieli coponiektórzy bombe w kołysce.. wiadome wszem i wobec było iż w takim meczu chodzi o to zeby przyświrować, zrobić cos innego a nie grac to co zwykle tylko w przemieszanych składach

Chociaż nie! Przepraszam! Raz jak pokazali Sylwię i Jooę na telebimie to się mój napis BARTEK i namalowane serduszko załapało bo pomachałam nim przed twarzą Joaa-nny