|
|
#2461 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymiankowy mineralny
Cytat:
więc kolejna opcja, że jeśli Tobie podpasuje a mi nie, to dostaniesz moją połówkę
|
|
|
|
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W taki razie bede pamietac o Tobie i za jakis czas sie odezwe a moze ktos jeszcze bedzie chcial sie pozbyc
|
|
#2463 |
|
Rozeznanie
|
Także postanowiłam zrobić remanent w kosmetyczce:
Zapraszam na wymianę ![]() EDM: Intensiva fair – concealer – sample, nowy Peach – color corrector – sample, nowy Fairly light neutral orig glo – sample, testowany Sandy fair intensive- sample, testowany Multi-tasking neutral intensive – sample, testowany Fair medium intensive – sample, testowany Intensiva fair – concealer – sample, testowany EGM: Eye brow cream –black brown – otwarty, testowany. Jest to odcień brązowo-rudawy, mogę wysłać zdjęcia. http://www.earthenglowminerals.com/c...35/Itemid,103/ Rayonnante – facial skrub – wymienię na inną pielęgnacje http://www.earthenglowminerals.com/c...rt/Itemid,103/ High definition Pro Paula „big” – z bólem serca, to nie jest podkład dla ludzi z suchą skórą, testowany, zużycie może 5% http://www.earthenglowminerals.com/c...58/Itemid,103/ na coś ekstra ze względu na jego cenę lub na nowy Cetaphil do mycia twarzy +coś jeszcze Próbki w woreczkach wymienię na drobiazg, żeby wysyłka się zwróciła: Cover me: --dani --princess --sigournney --beck --ida --mickie --eurena --sally Youthfull glow: --ami --mintha --christina --clara --vicky --zipporah --becka --sue Lumiere próbki w woreczkach: Light Medium Beige FF Ligot Beige FF Fairly Light Neutral Luminesse Light Medium Beige Luminesse ( w porównaniu do FF jest pomarańczowy i b.ciemny) Fairly Light Golden FF Med. Golden FF Pielęgnacja: masło shea z bu (ma trochę pomoczoną etykietę) Poszukuję: Ogólnie: jestem baaardzo łasa na cienie mineralne np. EDM Rock Anthem Starlit Emerald eyeliner Rare silk Wood sorrel Leaps&bounds Beach Towel Little Black dress Wish You were here... oraz Pędzelek angled brow |
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
-podkład golden medium 20% ubytku z biga..intensive
na inny odcien mozna pytac (mniej zółty)- róż pink snowflakes pół biga - róż peach tree pół biga - lanolina https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...iersiowych.htm uzywałam max 3 razy poszukuje primera, pudru wykonczeniowego Soft bronze, Viki's radiant creation, korektor mint i sunlight (korektory w wersji sample) nie poszukuje nic w torebeczkach ![]() mozna tez kusic czyms innym
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/kalinowskaiza/ Edytowane przez Mini1991 Czas edycji: 2010-02-12 o 13:07 |
|
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
..
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/kalinowskaiza/ Edytowane przez Mini1991 Czas edycji: 2010-02-11 o 22:29 Powód: błąd |
|
|
|
#2466 |
|
Zadomowienie
|
znajdziesz cos u mnie?
co prawda z peach tree wolalabym mniej niz polowe biga, gdzies 1g
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
ojejj dobrze zrozumiałam ze chetna jestes na pedzelek?? bo on miał byc do poszukiwanych
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
AKTUALIZACJA 10.02.2010
oferuję próbki-struna lub odsypki z dużych opakowań. Wszystko jest oczywiście raz użyte, testowane. PĘDZLE: EDM Flat Top -pędzel, nowy! EDM Everyday Eye shadow-2 razy użyty! BLUSCH Synthetic Eye Shadow Brush 2 razy użyty CS Pink Deluxe Oval Shadow Brush -----chętnie na junior kabuki BAZY : EGM baza pod cienie NUDE- 1/2 opakowania nówka EDM kremowa baza pod cienie- sampel Aromaleight-eye&lip primer- cała lub poł słoiczka
|
#2469 |
|
Jestem groszek... ;)
|
|
#2470 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.
Edytowane przez biedronqa Czas edycji: 2010-02-12 o 20:45 |
|
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Mam na wymianę same podkłady + cień(najchętniej oddałabym w strunie)
EDM: Intensive: Ivory-przetestowany big Perfect-przetestowany sampel Semi-matte: Linen-przetestowany sampel Original Glo Cool Fair-0,5g Buff'd: bisque-ok 0,5g Lumiere: Luminesse Fairly Light Beige-ok 0,5g Light Warm- na testy Cień EDM: Silver Gray-niecały gram ktoś chętny? |
|
|
|
#2472 |
|
Zadomowienie
|
Dokładam:
-SKY BLUE concealer EDM pół biga w nieorginalnym op.rezerwacja WIEDZMA86 -SOFT BRONZER pół Biga w nieorginalnym op. -EVERYDAY BRONZER sampel raz użyty -sample LaurEss (sprawdzone kolory) -Elemental-SOFT GOLD,SOFT YELLOW -Minimalist-SOFT GOLD,SOFT YELLOW,RADIANT YELLOW Można kusic wszystkim jestem ostatnio nie zdecydowana,oprócz podkładów,których mam za duzo
Edytowane przez EmilaDz78 Czas edycji: 2010-02-14 o 22:51 |
|
|
|
#2473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
interesuje mnie polowka SKY BLUE oraz odsypka Vintage Denim no i jesli bys miala na odsypke alantoine (kolorowka.com) to tez bym chetnie przyjela. zajrzyj do mnie, moze cos Cie zainteresuje
|
|
|
|
|
#2474 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2475 |
|
Wtajemniczenie
|
PODKŁADY:
Everyday Minerals: - EDM, Soft Butter Peach (formuła intensive) - 2 sample nieużywane (zaklejone oryginalną folią ochronną) - EDM, Light (formuła intensive) - 2 sample nieużywane (zaklejone oryginalną folią ochronną) - EDM, Linen (formuła semi matte) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - EDM, Golden Fair (formuła matte) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - EDM, Fair Neutral (formuła matte) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - Light Olive (formuła intensive) - big używany, siteczko zaklejone oryginalną folią ochronną, zostało 50% - Light(formuła intensive) - big używany, siteczko zaklejone oryginalną folią ochronną, zostało 70% - Ivory (formuła intensive) - big używany, siteczko zaklejone oryginalną folią ochronną, zostało 60% - Medium Beige Neutral (formuła intensive) - big używany, siteczko zaklejone oryginalną folią ochronną, zostało 70% - Perfect (formuła intensive) - big nieużywany, siteczko zaklejone oryginalną folią ochronną - kolor wycofany, ale zrobiłam sobie zapas i za coś naprawdę super zaryzykuję i oddam 1 sztukę Joppa Minerals: - Light #1 - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - Medium #1 - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) ODSYPKI EDM wielkości 1 sampla, w woreczku strunowym: - podkłady w formule intensive: Golden Fair (wyjdą 2 sample) Golden Medium (wyjdą 2 sample) Beige Neutral (1 sampel) Light Medium (1 sampel) Perfect (1 sampel) Olive Fair (fiolka 1,5 ml) Light Maritan (semi-matte - 2 fiolki po 1,5ml każda) - korektory Mint (1 sampel) Multi-Tasking (fiolka 1,3ml) -róże (wielkości do ustalenia, mam bigi) Nick Nack Best Friend Bouquet KOREKTORY: Everyday Minerals: - EDM, Sunlight (BIG nieużywany, zaklejony oryginalną folią ochronną) - EDM, Sunlight - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - EDM, Dawn - "sampel" nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną "Mint nawilżający") - EDM, Clear - "sampel" nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) PUDRY: - EDM, Natural Reflection Golden Tan (BIG nieużywany z oryginalną folią zabezpieczającą) - EDM, Natural Reflection Light (sampel nieużywany z oryginalną folią zabezpieczającą) - EDM, Sunlight Finishing Dust (BIG nieużywany z oryginalną folią zabezpieczającą) - za coś super RÓŻE: - EDM, Bouquet - BIG nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - EDM, Mom's - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - EDM, Girl's Day - sampel raz sprawdzony kolor (zaklejony oryginalną folią ochronną) - EDM, Text Message - słoiczek MINI - ubytek 0,5 ml dla zrobienia odsypki (zaklejony oryginalną folią ochronną) - EDM, All Smiles - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - EDM, Summer Stroll - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) CIENIE DO POWIEK: - EDM, Hoppity Hop Hop - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - EDM, Hoppity Hop Hop - 1 odsypka 1,5ml we fiolce - EDM, In the garden - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - EDM, Cotton Tale - odsypka 0,5ml we fiolce - EDM, Greeting Card - odsypka 1,5ml we fiolce PUDRY DO BRWI: - EDM, Auburn - sampel (zaklejony oryginalną folią ochronną, zostało 2/3) - EDM, Blonde - sampel (bez folii ochronnej, została 1/2) - EDM, Silver Gray - sampel (bez folii ochronnej, zostało 2/3) Pudry do brwi najchętniej przesypałabym w woreczek strunowy, zależy mi na zachowaniu słoiczków. PĘDZLE: - pędzel do korektora (Oval Concealer Brush) - nowy, ani razu nie użyty https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-28...y-Minerals.htm - pędzel Long Handled Kabuki - nowy, ani razu nie użytyhttps://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-27893-opis-Pedzel-Long-Handled-Kabuki-Brush-Everyday-Minerals.htm Pędzle oddam tylko za coś super ![]() W wątku wymiankowym reszta rzeczy : kosmetyki niemineralne i inne. Rzeczy przeze mnie poszukiwane zostały wypisane w poście nr 1 mojego wątku Zapraszam.
|
#2476 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Jestem w potrzebie Chciałabym przetestować 3 kolory podkładów EDM w formule o glo: Olive Neutral, Buff Light Neutral oraz Golden Fawn. Za sample lub odsypki tej wielkości chętnie oddam: -puder perłowy BU (minimalne zużycie) -odsypkę pudru diamentowego BU -nową zafoliowaną wodę termalną Avene (150ml) -(ew. jeden raz użyty liner w pisaku sephora - czarny ;-) ) Gdyby ktoś mnie poratował przygarniając w zamian co sobie wybierze - byłabym ogromnie wdzięczna. |
|
|
|
#2477 |
|
Zadomowienie
|
U mnie dokładka
zapraszam!
|
#2478 | |
|
Rozeznanie
|
Przypominam się
![]() Cytat:
Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego ... Edytowane przez wiedzma86 Czas edycji: 2010-02-13 o 21:32 |
|
|
|
|
#2479 | |
|
A cobra on my left...
|
Cytat:
Ja ma prawie pełen sampel Fawn Original glo (ok. 95% zawartości), a Light Neutral mam BIGa i tez mogłabym odsypać, ale tylko w formule intensive. Interesuje mnie mała odsypka pudru perłowego i diamentowego ![]() ______________________ |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2480 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2481 | |
|
A cobra on my left...
|
Cytat:
A ile proponujesz?Mogę Ci wysłać sampel w słoiczku, a nie w strunie, to możesz troche powiększyć te odsypki ![]() Napisz adres na priw ![]() _________________ |
|
|
|
|
#2482 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Naprawdę, nie mam co żałować bo skórę mam po lekach suchą jak wiór i nie używam po 5 ml styknie? Zaraz piszę priv. Aha, tylko chyba nie mam pojemników więc będę musiała sypnąć w strunę - może być?Edit: Znalazłam dwie fiolki po proszkach z BU, właśnie je wyszorowałam i się suszą. Chyba będzie Ci wygodniej je użytkować
Edytowane przez April007 Czas edycji: 2010-02-14 o 12:11 |
|
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
mam kilka próbek , którymi chętnie się wymienię ![]() No to zaczynam: Podkłady: LaurEss - kolor Subtle Neutral formuła Ethereal LaurEss - kolor Radiant Tan formuła Elemental i Minimalist LaurEss - kolor Subtle Tan formuła Elemental i Ethereal LaurEss - kolor Gentle Neutral formuła Ethereal Blushe - kolor French Vanilla formuła Original Matte i Full Coverage Blushe - kolor Vanilla Latte formuła Original Matte Blushe - kolor English Toffee formuła sheer satin Blushe - kolor Brazilian formuła Original Matte i Sheer satin Róże: EDM- Theme Park LaurEss - Harmony Korektory: EDM - peach EDM - abbott's perk me up Cienie (miki) Pure Luxe - Sunny Side Up Coastal Scents - Winterveld Mica Coastal Scents - Bolero Mica Czego szukam : wszelkiej maści bezdrobinkowych rozświetlaczy oraz cieni Apricot z PL Edytowane przez Lemirka Czas edycji: 2010-02-14 o 15:40 |
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
Pilnie poszukuję podkładu EDM Fawn intensive (bądź odcień bardzo zbliżony) i korektora EDM MINT - bardzo proszę o kontakt na PW, nawet jeśli nie znajdziecie nic w zamian w moim poście wymiankowym.
![]() ![]() Jadę już na resztkach, nawet Allegro nie chce poratować.
|
#2485 |
|
Zadomowienie
|
Wymianka z wiedzma86:
Sky Blue EDM pół Biga w nieorg.op. na 1gr.Pumpkin Pie,1gr Natural Reflektion Golden tan,0,5 gr.dark brow i in the garden
|
|
|
|
#2486 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2487 |
|
Rozeznanie
|
Dorzucam:
* EDM cienie: - Hipster Hippo (sampel raz próbowany na skórze) .
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
aktualizacja
![]() Na wymiankę podkłady mineralne i inne: EGM (MEDIUM) Earthen Glow Minerals PRÓBKI W STRUNACH, FORMUŁA COVER ME: EGM-DE ANNA, NIEUŻYWANA EGM KAY LEE-NIEUŻYWANA EGM- SHEENA-UBYTEK TESTOWY 1X EGM-SHEILA-UBYTEK TESTOWY 1X EGM- RABDALL-UBYTEK TESTOWY 1X- 2 SZT EGM-WHITNEY- UBYTEK 1X TESTU EGM Moliehic F/CM/M/BN- cały sampel, słoiczek EGM- ZESTAW DO KONTUROWANIA- 2 STRUNY (CONTOUR, HI LIGHT- NA WIELE UŻYĆ) EGM- CZARNA BAZA PO CIENIE (KAWAŁEK W CZYSTEJ STRUNIE 1,5 CM X 1 CM) Soft Focus Tanslucent z EGM- puder wykańczający ,próbka na 1 lub 2 testy EDM- MEDIUM BEIGE - INTENSIVE BASE - 1 SZT.próbka cała,słoiczek 1g EDM- Lucent Powder Dusty Miller -róż próbka w strunie na kilka- kilkanaście użyć EDM- Medium Beige Neutral 1/3 słiczka sampla EDM- Finishing Dust . Finishing Powder- sypki puder wykańczający. - 12 g. 1x stestowany LAURESS - Soft Tan, sampel słoiczek, zafoliowany LAURESS- Radiant Neutral Minimalist- 2 spore sample(jeden w słoiczku , 2gi w strunie) LAURESS- Radiant Ginger Etheral- sampel, słoiczek na 1-2 testy LAURESS- Pure Petal Etheral Foundation- sampel w słoczku, tylko obejrzany ![]() LAURESS- Gem Light Satisfed- cień brąz z drobinkami złotymi 1x stestowany LAURESS - róż Flustered( próbka w strunie na kilka-kilkanaście użyć) SILK NATURALS Tempt Tryst - rozświetlacz, sampel w słoiczku użyty 3x W ZAMIAN Z CHĘCIĄ PRZYJMĘ : PODKŁADY =Lumiere Med Beige 2.3 VV Foundation lub w formule Cashmere =LAURESS -Radiant Neutral Ethereal lub Elemental =LAURESS Radiant Petal j.w. =LAURESS -Radiant Ginger j.w. =LAURESS- Soft Ginger j.w. =LAURESS- Soft Petal j.w. =Lauress Ultimate Finish Light- puder wykańczajcy |
|
|
|
#2489 |
|
Raczkowanie
|
Wymienie nowe podklady mineralne:
Lauress: Etheral: Radiant Gold-nowy zafoliowany! Etheral: Radiant Ivory-Nowy zafoliowany! EDM: Farly Light- Intensiv,-big Fairly Summer- Intensiv-big skrobia ryzowa, odsypki jedwab Dr.haushka... ------------------------------------------------------------- wymienie/szukam na: podklady:Lumiere,Joppa duze -nowe Elemental: Radiant /Soft Gold Elemental: Radiant/Soft Fawn Elemental: Radiant/ Soft Yellow, tan EGM: Andy , Sandy ,Trudy, Carla.. Light Martian,Light Neutral-glo,matte,Golden Medium, Light Gold, Light Olive.. Edytowane przez Isztar01 Czas edycji: 2010-02-17 o 21:59 |
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADAM
pędzel EDM Foundation Brush raz użyty, raz wyprany. ![]() PILNIE SZUKAM: EDM BIG mint EDM BIG FAWN intensive, bądź odcień zbliżony EDM LHK i dodatkowo poszukuję do testów niewielkich ilości poniższych podkładów: [wszystkie intensive] golden fair light fairly light neutral linen light neutral neutral Jeśli nic nie znajdziecie u mnie - poszukam nawet poza wątkiem!
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2010-02-16 o 22:08 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

więc kolejna opcja, że jeśli Tobie podpasuje a mi nie, to dostaniesz moją połówkę

)