Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :) - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-14, 21:55   #3781
natalontko
Zakorzenienie

Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Podczytałam Was, ale chyba idę spać... Te Walentynki nie były dla nas super szczęśliwe, ale byliśmy w końcu u znajomych i ich 4miesięcznego synka

Jutro wolne, chciałam iść do miasta, ale jakoś nawet nie mam humoru
Co sie stalo?
natalontko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 21:58   #3782
Lanai
Zadomowienie

Witam Was w walentynkowy wieczór/noc Nie świętujemy szczególnie tego dnia, ale kupiliśmy sobie po karteczce i od TZta dostałam rafaello

Cytat:
Napisane przez lemon tree Pokaż wiadomość
A odnośnie zawieszek- będziecie jakoś wódkę "ozdabiać" czy stawiać "gołe" butelki na stoły, hm?
Stawiamy "gołe" butelki Myślimy, że na bramy, czy wygrane w konkursach, to kupimy takie specjalne "akcyzy" z naszymi imionami data slubu, żeby była "pamiatką" a nie zwykła wódka z monopolowego

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Zjadlam,troche mi lepiej;p

a ogolnie to:
[...]
- kolezanka mnie wkurzyla,bo dala mi linka na nk do naszego kolegi,ze sie zareczyl i moje zareczyny to pikus, bo on dal 8 zdjec z jakiejs kolacji, hotelu,kwiatow i huk wie czego-ale odbieram to jako zazdrosc,bo ona nie ma faceta
Nie mogę Miło mi się patrzy na nasze pierwsze narzeczeńskie zdjęcie (te, które wstawiłam na @) ale ja nie jestem za takim obnoszeniem się a kolezanka... hehe nie wiem, jak można powiedzieć, że kogoś zaręczyny to pikuś?

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
nawet go lubię ostatnio, bo sam zaczyna temat slubu, a od dzisiejszych targów, to nawet się angażuje w przygotowania
Mój też dzisiaj przeszedł samego siebie porozmawialiśmy o fotografie, naszej sesji plenerowej, ogladaliśmy pierwsze tańce, teledyski weselne... na moje utrapienie mojemu TŻowi podobają się pierwsze tańce z tzw. niespodzianką po moim trupie wybraliśmy trzy piosenki, które mają się znaleźc na naszych płytkach weselnych <- postęp
Lanai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 22:00   #3783
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
fotoszop
nie przesadzaj

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
hejka wróciłam po tygodniu nieobecnosci.jak ja was nadrobie....o matko..... !!!
Miłych walentynek. mój Walenty do pracy musiał iść więc mało walentynkowo u mnie. Tylko kwiatuchy miłosne dostałam

Dobra. wróce za 3 godz. hehe jak was nadrobię.... az sie boje co tam wypisałyście
hej tęskniłyśmy

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
a co do fryzury
to wypatrzyłam u jednej PM i póki co jest ona moją wymarzoną

jak spięłam podobnie włosy to P był zachwycony, mamie też się podobało
jakoś wydaje mi się że źle mi będzie w koku...

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=372392
bardzo fajnie ma włoski upięte I sliczny bukiet w ogóle bardzo ładnie wyglądał

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 22:01   #3784
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
[/COLOR]W sumie sama nie wiem co kiedy robilismy ale to tak:
w piatek przyjechalismy do naszego noclegu Super pokoje byly za taka niską cene. Pokój taki dwupokojowy :P w jendym wejscie, kanapa i lazienka a drugi to taka sy[pialnia z podwojnym złączonym lozkiem, TV, stolik z krzeslami, szafa, czajnik bezprz. , stoliki nocne, lampka naprawde extra pokoj. Lsazienka swietna, z prysznicem, podgrzewana podloga
Oczywiscie poszlismy na Krupowki, cos zjesc tez bylismy pozniej piwko i spac aaa jeszcze bylismy na lodowisku tym darmowym z RadiaZet ale super bylo nie moglam uwierzyc, ze TZ sie zgodzil na lyzwy a nawet sam zaproponowal hehe taki spontan podczas spaceru
Wczoraj to juz mielismy dzionek bardziej zapelniony. Wstalismy, najpierw sniadanko. Pozniej pojechalismy na Gubałówkę tzn wjechaklismy kolejką suuuuper tam na gorze bylo Pospacerowalismy tam. Potem pojechalismy do aquaparku, bylismy tez na saunie pierwszy raz w zyciu na saunie bylam hhe pozniej bylismy w knajpie. Jadlam przepyszny placek po zbójnicku pozniej piwko a nawet 2, film "I kto to mowi" a potem.. bardzo mily wieczor hehe moja bielizna baaaaardzo sie K podobala Byl wniebowziety. Pozniej mu dalam czekoladki z wierszykiem na walentynki no i spanko dzis sie obudzilismy no i trzevabvylo opuscic pokoj niestety. Pochodzilismy troszke, K mi kupil pluszowe czerwone seruducho no i niestety.. przyjechalismy juz do domu. Bardzo szybko to zlecialo. Heh nie wiedziec kiedy 1000zl poszlo sie.. na caly ten wyjazd masakra ale bylo warto!
super, że się uało
No fakt, takie wyjazdy żrą kasę, ale są tego warte

Cytat:
postanowilismy, że pare pierdółek już teraz pokupujemy, żeby później tak tego nie odczuc. Na święta jak większość kupimy obrączki, może zaproszenia, kieliszki, podziękowania dla rodziców. Nie wiem co jeszcze
my odkładamy kasę, więc nie ma większefo znaczenia, czy kupimy t teraz czy póxniej, bo kasa na to będzie w skarpecie

Cytat:
ma.ko ja zadnej nie mialam w tym semestrze tak na Randce i tak wTŻ hehe;p zeby nie bylo
Mojemu G Randka się średnio podobała. Mnie się podobała, bo lubię historie romantyczne hihi ale fakt, była mało śmieszna jak na taką obsadę

Ja dziś z G spędziłam miły dzień
rano pojechaliśmy po wpisy Później do kina. Po kinie na obiadek - G zamówił pyszna pizzę A później przyjechaliśmy do mnie, bo była chwilowo chata wolna hihi
A później to już do wieczora leżeliśmy i się byczyliśmy Dostałam od G. komplet bielizny i jescze mi kupił zielone majeczki, bo stwierdził, że zielonych nie mam hhe
Teraz troche poćwiczyłam, wykapałam się i uciekam spać, bo o 6 pobudka
AAa, i chyba jednak nie bede miała kompa kilka dni. Dziś tato przegrał system, aledaje się nie włącza. Myślimy, że to albo coś z płytą głowna, albo z zasilaczem.

Buziaki dobranoc

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 22:06   #3785
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
Co sie stalo?
Ehh, wszystko po trochu... Spaliśmy 4 godziny, a od 2 w nocy cały czas mnie brzuch boli

Idę spać, co by odespać Dobranoc
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 22:10   #3786
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Ehh, wszystko po trochu... Spaliśmy 4 godziny, a od 2 w nocy cały czas mnie brzuch boli

Idę spać, co by odespać Dobranoc
Mam nadzieje ze nie grypa zoladkowa, bo ja juz mame zarazilam i Marka!!! Ale Ciebie to chyba nie ja
zreszta rozumiem nie wyspana = zla

uciekaj spac!!!! Dobranoc!!!

Edytowane przez natalontko
Czas edycji: 2010-02-14 o 22:11
Stary 2010-02-14, 22:21   #3787
lusesita23
Zakorzenienie

ma.ko oj...bedziemy tesknicfajnie,ze dzien wam sie udal a co do filmu-dla mnie nie musi byc super smieszny;p ja wole nawet takie mniej smieszne komedie-wiem,dziwna jestem

Lanai ona taka jest...trzeba ja poznac,zeby zrozumiec;p ale wiem,ze zlosliwie tego nie mowila...;p tylko ja dzis taki dzien mialam,ze jakos mnie to wkurzylo-choc przyzwyczajona jestem do tych jej tekstow;p

Misia no mowi sie,ze na odwrot tylko moje ostatnio sie sprawdzaly...dlatego jakas taka tym rozbita bylam.choc wiem,ze to glupota;p

ja tez pocwiczylam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-14, 22:29   #3788
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lanai Pokaż wiadomość

Mój też dzisiaj przeszedł samego siebie porozmawialiśmy o fotografie, naszej sesji plenerowej, ogladaliśmy pierwsze tańce, teledyski weselne... na moje utrapienie mojemu TŻowi podobają się pierwsze tańce z tzw. niespodzianką po moim trupie wybraliśmy trzy piosenki, które mają się znaleźc na naszych płytkach weselnych <- postęp
o niee tylko nie taniec z niespodzianką... dobrze, że Ty masz łeb na karku
Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość

my odkładamy kasę, więc nie ma większefo znaczenia, czy kupimy t teraz czy póxniej, bo kasa na to będzie w skarpecie
tylko, że my jak odłożymy, to podejrzewam ,że i tak wydamy, a jak już kupimy, to nie będzie czego wydawac ja wolę teraz

dobranoc
sweetieSS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 22:32   #3789
lusesita23
Zakorzenienie

a co to jest ten taniec z niespodzianka?

i tak nic nie przebije mojego M. ktory twierdzi,ze zabawa z przetaczaniem jajka jest "wlasnie fajna"
Stary 2010-02-14, 22:36   #3790
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:
a co to jest ten taniec z niespodzianka?

i tak nic nie przebije mojego M. ktory twierdzi,ze zabawa z przetaczaniem jajka jest "wlasnie fajna"
To ze tanczysz do wolnej i nagle ze niby sie plyta psuje i jest szybki a para mloda zaczyna wywijac rozne rzeczy! A co do jajka i tego typu zabaw mowie stanowcze NIE i na szczescie moj sie w to nie wtraca!!!!

Czas edycji: 2010-02-14 o 22:37
Stary 2010-02-14, 22:36   #3791
Lanai
Zadomowienie

Luesita oaj dobra koleżanka jak się dowiedziała, że wychodzę za mąż, to powiedziała "nie wiem, czego mam ci gratulować..." a później, że mamy "dziwną" datę Sprawiło mi to małą przykrość, ale co poradzić na zazdrość...

Swetiess ja mu dam niespodziankę ale on jest typem "jajcarza", wiec mu sie nie dziwcie, że takie rzeczy mu się podobają uwaga, uwaga! on chce sie uczyć walca na pierwszy taniec

Przypomniało mi się, że zapomniałam napisać co chcemy zamaist kwiatów. My planujemy lotka, ale nie kupony, tylko zdrapki ale bedzie radochy przy zdrapywaniu

Dziś mi się sniło, że atakował mnie wąż... zerwałam się z krzykiem, aż obudziałam sama siebie i przy okazji TZa musze zaraz sprawdzić, co to znaczyyy....
Stary 2010-02-14, 22:43   #3792
lusesita23
Zakorzenienie

waz ma podtekst seksualny chyba

natalontko dzieki za info-faktycznie trochce lipa;p a jesli chodzi o zabawy to ja tez jestedm na nie-moj M. dopiero sie o tym dowiedzial i przyjal to do wiadomosci juz

Lanai ta moja tez jest zazdrosna...w sumie to mi jej szkoda z tym...i upiera sie,ze wyjdzie za maz szybciej ode mnie (bo smiala sie,ze my juz tyyyle chodzimy;p)no coz faceta nie ma jeszcze;p ale jak ja znam to ona jest bardzo impuslywna,wiec sie nie zdziwie,ze jak sie zakocha to slub bedzie w tydzien
Stary 2010-02-14, 22:43   #3793
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
dzien dobry

dzisiaj mamy 1sza rocznice na 16 mam byc u P bo zostawil auto (cwaniak ) i mam mu zawiezc, ale ja tez zostawilam auto pod domem znajomych wiec i tak bedzie musial mnie tam zawiezc
a wczorajsza impreza-UDANA!!! ale sie nasmialam P zrobil furore dolcem i pierscieniem i owlosieniem zdjecie zaraz wysylam na maila to sobie lookniecie od razu ja sie usprawiedliwie-ja bylam w gorsecie na imprezie ale do zdjecia w domu grzecznie zalozylam koszulke
looo matko ale w glowie mi sie buja ehhh mam nadzieje, ze niebawem przejdzie
super wyglądaliście
Cytat:
zgadzam się
co znaczy stała ekipa? od 1-szego wątku czy jak?
poza tym ja nie do wszystkich mam jakoś zaufanie
dokładnie, ja nie jestem od początku
Cytat:
dotta wygrywasz
już nie ale .........
Cytat:
no tak tylko rzuciłam to dla przykładu

edit: kurde, ja naprawdę tyle piszę? chyba muszę ograniczyć wizaż....
Jesteśmy uzależnione
Cytat:
o kogo?

ja ci na każdym kroku okazuję niechęć? ile ja ci niemiłych rzeczy napisałam?
pewnie o mnie
Cytat:
ale to się wkrótce zmieni
wrósiłammmmmmmmm
Cytat:
wino to fajny pomysł ale chyba wole zrobić cos dla dzieciaków, zadzwonić do konkretnego domu dziecka i poprosić gości o to, czego potrzebują dzieci

a ja? ja dołączyłam dopiero w 6 czesci

Wrócilismy z targów
w sumie to najwięcej tam fotografów, a tak mnie wkurzali tymi ulotkami, że chciałam im te łapy pourywać. Idę sobie szukając obrączek a po drodze dosłownie wciskają mi w rękę 450 ulotek, płyt, wizytówek
Ibisz jest
nie było tam żadnej sukienki pasującej do mnie same gorsety bez ramiączek. A jeśli już ramiączka, to wąziutkie sznurki
ale jest + tych targów zamówiliśmy autko mieliśmy tego nie robić, bo trochę szkoda nam kasy było, było do wyboru albo nasze (kombi :|) albo pozyczyć od kogoś, ale znajomy który miał audi a8, sprzedał je, a innego nie mamy na oku 1 może by i było, ale nie będę się prosić
tak więc pojedziemy czarnym chryslerem 300c i to za 600zł bez limitu mój Tż był zainteresowany tylko samochodami ale cieszył się, że znaleźliśmy taką fajną oferte, aż mu oczy rozbłysły
się do mnie nie przyznajesz Mina sweetie jak mnie nie poznawała a ja się do niej szczerzyłam - bezcenna Ale potwierdzam - Tż ciacho pierwsza klasa
Cytat:
a spotkałam, spotkałam. Aż jedną tam były takie tłumy, że trudno było kogos wypatrzec

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Trochę byłam zestresowana, bo byłam przy stoisku z fontanna czeko i dorwałam się do truskawek, a właściciel mi powiedział, że mam mu nie zjadać dekoracji troche się zwstydziłam przy tych ludziach mogli napisać, że do konsumpcji przeznaczone są tanie biszkopty
jak myśmy tam doszli to już zasłaniali fontannę własnym ciałem
Mnie dobiła jedna pani z foto z dekoltem gigantycznym i cycorami rozmiar E Tż nie wiedział gdzie oczy podziać zwłaszcza że zapisywała nam info na opakowaniu z płytki i trzymała ją na wysokosci cycków

Ja dopiero w domu

Jutro nie naprodukuję postów bo do mamy jadę A tak w ogóle to zgłaszam sprzeciw!! Nie wolno z klanu jedną z pierwszych członkiń wywalić Po za tym sweetie też się nie łapie - na żywo jeszcze ładniejsza niż na foto.... A ja podobno do siebie nie podobna
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-14, 22:45   #3794
dottta
Zakorzenienie

aaaaaaaaa, i dalej nie mamy foto - za to milion ulotek ale mamy auto na oku
Suknie w ogóle jakieś takie byle jakie były
Stary 2010-02-14, 22:47   #3795
Lanai
Zadomowienie

Niestety, w mim przypadku waż oznacza fałszywych ludzi

Dotta nie mow nic o foto bo ja jak zwykle zacznę marudzić ale przekonałam TZa
Stary 2010-02-14, 22:47   #3796
natalontko
Zakorzenienie

Hurra dotta wrocila!!!!

Bedzie walka

Mi tez o foto nic nie mowcie bo mamy jechac i nie jedziemy niby zaklepany no ale ja tam wole juz miec umowe!!!!

Czas edycji: 2010-02-14 o 22:49
Stary 2010-02-14, 22:49   #3797
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety, w mim przypadku waż oznacza fałszywych ludzi

Dotta nie mow nic o foto bo ja jak zwykle zacznę marudzić ale przekonałam TZa
maskara jest z fotografiami
Cytat:
Hurra dotta wrocila!!!!

Bedzie walka
ja tam z T'ai nie walczę bo mamy tajny sojusz Ktoś się cieszy że wróciłam Miałyście dzień spokoju

A teraz idę grzecznie myju i spac
Stary 2010-02-14, 22:53   #3798
Lanai
Zadomowienie

Cytat:
Mi tez o foto nic nie mowcie bo mamy jechac i nie jedziemy niby zaklepany no ale ja tam wole juz miec umowe!!!!
Mój TZet jest najlepszy dziś się dowiedziałam, że zaklepał już nam fotografa... tylko jest jedno ale.. nie wiemy ile bierze i nie widzieliśmy jego fotek
Stary 2010-02-14, 22:54   #3799
lusesita23
Zakorzenienie

dotta autkowy dzien u naszych PMek

ja tez ide lulu...

Lanai musze sprawdzic w moim senniku-moze mam jakis erotic?

d o b r a n o c

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

Lanai padlam...ja bym swojego chyba zabila;p
Stary 2010-02-14, 23:02   #3800
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:
Mój TZet jest najlepszy dziś się dowiedziałam, że zaklepał już nam fotografa... tylko jest jedno ale.. nie wiemy ile bierze i nie widzieliśmy jego fotek
No ale zawsze mozna odklepac Chcial dobrze wybaczmy mu
Stary 2010-02-14, 23:10   #3801
Lanai
Zadomowienie

Chciał dobrze... a wyszło jak zwykle

Ja tam się śmieję z tego, miał dobre chęci Może w przyszłym tyg. będziemy mieli z nim rozmowę, to obadamy. Jak mi się nie będzie podobało, to od razu powiem, że nie tego oczekuję i już. Ale mój TŻet to kamikadze i lubi zapewniać mi różne takie atrakcje
Stary 2010-02-14, 23:18   #3802
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tam się śmieję z tego, miał dobre chęci Może w przyszłym tyg. będziemy mieli z nim rozmowę, to obadamy. Jak mi się nie będzie podobało, to od razu powiem, że nie tego oczekuję i już. Ale mój TŻet to kamikadze i lubi zapewniać mi różne takie atrakcje
No to przynajmniej sie nie nudzicie Ale moj tez czasmai potrafi z czyms wyleciec, no moze nie w takich kwestiach, ale np co swieta bozonarodzeniowe M chodzi i sobie spiewa i choinka jest (Feel ma taka piosenke) i wszyscy w domu sie z niego smieja (on spiewa tylko slowa i choinka jest!) czasami rece opadaja! Ale chociaz wesolo jest

Czas edycji: 2010-02-14 o 23:20
Stary 2010-02-14, 23:28   #3803
Lanai
Zadomowienie

Zapomniałam dodać najciekawszego... on nie zamierzał mi o tym powiedzieć tylko jakoś przez przypadek mu się wymknęło

Ja tez jak się nakręcę na jakąś piosenkę, to cały czas ją śpiewam. pewnego ranka weszła mi do głowy przyśpiewka weselna i bez przerwy ją nuciłam
Stary 2010-02-14, 23:41   #3804
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałam dodać najciekawszego... on nie zamierzał mi o tym powiedzieć tylko jakoś przez przypadek mu się wymknęło

Ja tez jak się nakręcę na jakąś piosenkę, to cały czas ją śpiewam. pewnego ranka weszła mi do głowy przyśpiewka weselna i bez przerwy ją nuciłam
No to niezle, ciekawe kiedy by to oznajmil?

A co do M przyspiewek to on nawet jak do lazienki idzie korytarzem to sobie cos nuci i to na glos! Smiejemy sie ze biedak sie stresuje i spiewa zeby razniej mu bylo

---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

Dobra to ja zmykam Milej nocki!

Dobranoc!!!!
Stary 2010-02-14, 23:41   #3805
Lanai
Zadomowienie

Eeee... nie wiem biedaczek "zapomniał"
Stary 2010-02-15, 06:37   #3806
dottta
Zakorzenienie

Cytat:

to przynajmniej jest ciekawie Mój mi niespodziewajek nie robi bo wie jak ich nie lubię chyba nie miałby odwagi sam wybrać fotografa bo jemu to w sumie wszystko jedno byle by foto-księga była a wie że jak mam obiekcje co do niektórych zdjęć.

Popijam kawkę, zaraz zrobię śniadanko dla siebie bo Tż już ma i się objada
Dzisiaj mam sprawy na mieście a tak mi sie nie chce isc a później do mamy ale wrócę wcześniej bo Tż nie może po mnie przyjechac
Stary 2010-02-15, 06:48   #3807
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cześć!
Ja tak jak Dotta przy kawce. Oglądałam wczoraj ten poranormal activity i jak G pojechał zawołałam sobie mamę żeby spała ze mną. Powiedziała że jak byłam mała to nie chciała a teraz stara krowa ją woła ale spała

Isabele sto lat sto lat niech żyje żyje nam Najlepszego

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-15, 06:56   #3808
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Cześć!
Ja tak jak Dotta przy kawce. Oglądałam wczoraj ten poranormal activity i jak G pojechał zawołałam sobie mamę żeby spała ze mną. Powiedziała że jak byłam mała to nie chciała a teraz stara krowa ją woła ale spała

Isabele sto lat sto lat niech żyje żyje nam Najlepszego
Moja by mnie wyśmiała U nas to Tż boi się horrorów

Isabele - najlepszego
Stary 2010-02-15, 07:16   #3809
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Mnie brat wyśmiał

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 07:27   #3810
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Mnie brat wyśmiał
niedobry
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości