|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)
dzień dobry
![]() Podczytałam Was w pracy i zmykam. buziaki
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Isabele w dniu urodzin zyczę Ci wszystiego co najlepsiejsze: zdrowka, szczęścia, sukcesow i duuuuuuuuuuuużo miłości ![]() U mnie Walentynki byly siuper - najpierw śniadanko zrobione przez Łukasza. Ja dałam mu kartkę i prezencik, a on pod pozorem odśnieżania samochodu poleciał do kwiaciarni ![]() Po kościółku poszliśmy na obiadek i potem w domciu kawka, ciacho i oglądanie "On, ona i dzieciaki" Milusio Miłego dnia
![]() |
|
|
|
#3813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Jaki sprytny Twój Tż Fajnie że walentynki sie udały ![]() Dobra - ja uciekam Nie piszcie za dużo
|
|
|
|
|
#3814 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry PMki
![]() Isabele wszystkiego najlepszego My wczoraj spędziliśmy dzień na formatowaniu komputera i stawianiu systemu. Chcieliśmy iść bałwana ulepić bo tyle śniegu nasypało :/ ale już ciemno było jak skończyliśmy. Za to wieczór był bardzooo udany Spodobał mu się filmik z moimi zdj. ![]() Zaraz jedziemy do Rz. po jego świadectwo maturalne, a później jeszcze cały dzień różnych spr. więc pewnie już tutaj nie zajrze. Miłego dnia
|
|
#3815 |
|
Konto usunięte
|
Isabele wszystkiego najlepszego Słonko
![]() !
|
|
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Isabele wszystkiego naj Wiecie co przeczytałam w swoim horoskopie na marzec? Skorpiony z listopada mogą zostać rodzicami ![]() Będę mamą ![]() Miłego dnia
|
|
|
|
#3817 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dober !
Isabele sto lat sto lat nieech żyyje zyje naaaaaaam ! coś mam dla Ciebie w załączniku ![]() Cytat:
mój by przystał na każdy mój wymysł, jakbym mu powiedziała, że chcę mieć takie sprosne zabawy, to tez by uznał, że są śmieszne ![]() Cytat:
a zdrapki lubiłam kiedyś, sam fakt zdrapania mnie bawił Cytat:
przystanęłam tylko dlatego, że wiedziałam, że miałaś tam byc, a na ulicy w zyciu bym nie pomyślała że to Ty i głos mi do Ciebie nie pasował, może dlatego miałąm taką minę za to Tżta poznałam od razu, chociaż jego mina też była bezcenna Cytat:
marnuja tylko drzewa głupole ![]() jakie auto? Cytat:
ale starał się ![]() Cytat:
nie mogłam zamknąć oczu, bo sobie wyobrazałam, że mi coś pod kołdrę wejdzie
Edytowane przez sweetieSS Czas edycji: 2010-02-15 o 09:36 |
||||||
|
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ech....byle do 16...
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam się pochwalić, że rozpoczełam dietę- nie posłodziłam herbaty
|
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
SweetieSS
toż to sukces ja herbaty nie słodzę już chyba z 7 lat
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3822 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![/QUOTE]Cytat:
![]() W pracy nie przyznaje się, że dziś mam urodzinki ale wieczorkiem czeka mnie impreza z przyjaciółmi A póki co bawimy się tutaj ![]() Proszę wypić moje zdrowie a torcik od sweetieSS wygląda przepysznie więc proszę się częstować
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
Isablele, stoooo laaaaaaaaaaaaaat ![]() Wszystkiego co najlepsze kochana ![]() ![]() Hej kochane
![]() dzis ostatni dzien wylegiwania-jutro wstaje o 5:50 brrrrrr.... wspieram M. dzis w pracy,zeby nie zasnal biedak.ale pisze,ze nie jest jeszcze najgorzej ![]() ivona fajnie,ze dzien byl mile spedzony ![]() sweeties ja probowalam gorzka pic,ale bleee...nie slodze tylko zielonej ![]() tak mowicie o tym filmie...musz epoprosic M. zeby sciagnal ![]() i chyba czas wstawac ![]() |
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie siedzę z przyjaciółką (moją starszą) na gg. Zaręczyła się wczoraj i muszę udawać że się cieszę....
|
#3825 |
|
Konto usunięte
|
elunka88 czemu udawać
?
|
|
|
|
#3826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Isabele wszystkiego najlepszego!! Zdrówka,zdrówka,zdrówka,d uzo miłości i pieniążków ![]() Cytat:
Widziałam na youtube takie,że najpeirw para tańczyła przytulańca a potem nagle im leciały jakieś składanki i tańczyli do tego taki freestyle.Dla mnie to masakra. Ja chcę połączyć dwie piosenki.Pierwsza nie jest taka wolna,jest dość skoczna i zatańczymy do niej swinga. I będzie płynnie przechodzić w drugą,gdzie zatańczymy cha-chę. Obie to klasyki- Sinatra i "Sway" Michaela Bubble.Żadnego freestyle,wymachiwania łapami itp. Wydaje mi się,ze takie połączenie jak my chcemy nie jest obciachowe.No ale każdy ma swoje gusta. W ogóle najpeirw myslałam,że taniec niespodzianka to w tym sensie,że Para tańczy a nad nimi jest ten wielki balon i on pęka i się na nich sypią różne farfocle ![]() Cytat:
Łaaa zbiłabym gooo ![]() Dziewczyny i jak po targach?Macie namiary na jakieś autka do slubu w stylu retro (najlepiej amerykańskie)???
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
Honolinka nie toleruję jej chłopaka...wiem że to nie moja sprawa ale nigdy go nie polubię i czuję że ona będzie nie raz płakać...
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
elunka ojc to przykre
![]() choc ja myslalam,ze tak bedzie z moja kumpela i sa od sierpnia udanym malzenstwem...ale ja do niego wciaz sceptycznie nastwiona...nie lubie zazdrosnikow i tez musialam udawac,ze sie ciesze z zareczyn i slubu...
|
|
|
|
#3829 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję Wam Dziewczyny za pamięć i życzenia butterfly20 ja także zastanawiam się aby na pierwszy taniec mieć Micheale Buble - sway Tylko, że nie wiem co do tej piosenki zatańczyć.---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
biorą w tym roku ślub. I będę musiała na ten ślub iść ze względu na moją przyjaciółkę własnie!!---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;17197919]elunka88 czemu udawać ?[/QUOTE]Honolinka jak się czujesz jako mężatka?? Jak Twoje dzidzi??
|
|
#3830 |
|
Konto usunięte
|
Isabele dziękuje,dobrze
. Czekam na jakiś pierwszy znak z dna brzucha,ale na razie cisza . Mam nadzieję,że już niebawem coś poczuje . A jako mężatka czuje się wyśmienicie-ja się właśnie uczę,mąż maluje pokój obok i tak sobie żyjemy na razie .
|
|
|
|
#3831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
www.auto-retro.info www.autodoslubu.katowice. pl www.samochodyweselne.pl www.limuzynaretro.pl www.mloda-para.pl Cytat:
szkoda takiej, a pomóc nie pomożesz---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;17198335]Isabele dziękuje,dobrze . Czekam na jakiś pierwszy znak z dna brzucha,ale na razie cisza . Mam nadzieję,że już niebawem coś poczuje . A jako mężatka czuje się wyśmienicie-ja się właśnie uczę,mąż maluje pokój obok i tak sobie żyjemy na razie .[/QUOTE]a może czujesz a nie wiesz, że to dzidzi? ja po paru tygodniach się zorentowałam, że to nie ruchy jelit ![]() coś się zmieniło po ślubie, inaczej się czujesz? Edytowane przez sweetieSS Czas edycji: 2010-02-15 o 10:47 |
||
|
|
|
#3832 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Czuje się normalnie . Nawet lepiej,bo mam Kochanego obok siebie . I na razie jest słodko i cudownie,oby tak dalej .
|
|
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka piękna pogoda....śniegu po pachy, lodowisko na chodniku
![]() ![]()
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2010-02-16 o 10:14 |
|
|
|
#3834 |
|
Konto usunięte
|
elunka88 to rzeczywiscie,jakis dziwny typ...
|
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
Honolinka ważne że Ty się dobrze czujesz
|
#3836 |
|
Konto usunięte
|
elunka88 nie wiem,nie widziałam efektów jeszcze,bo czkamy na plener. Jednego jestem pewna-pan Wojtuś to profesjonalista. Jak wpadł w tłum,to był niezauważalny,nikt nie widział kamery ani foto. Był dyskretny i był zawsze tam,gdzie coś się działo
. I z tego jestem super zadowolona. Poza tym to było dwóch kamerzystów i dwóch panów od foto
|
|
|
|
#3837 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;17198335]Isabele dziękuje,dobrze
. Czekam na jakiś pierwszy znak z dna brzucha,ale na razie cisza . Mam nadzieję,że już niebawem coś poczuje . A jako mężatka czuje się wyśmienicie-ja się właśnie uczę,mąż maluje pokój obok i tak sobie żyjemy na razie .[/QUOTE]To super Bardzo się cieszę Na razie mieszkacie u Ciebie?? Honolinka jeśli posiadasz już w swoim zbiorze zdjecia z Waszego niezywkłego dnia to prosimy o umieszczenie tutaj bądź o przesłanie na nasz meil Czekam z niecierpliwością
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
Wow, i wszyscy w tej cenie co było w umowie?
Super że tak mądrze wybrałyśmy ![]()
|
#3839 |
|
Konto usunięte
|
elunka88 nie
. Będziemy musieli trochę dopłacić,bo pan Wojtek wyszedł do nas z bardzo ciekawą propozycją. I się zgodziliśmy. A co najśmieszniejsze,osobą,kt óra była i robiła fotki i kręciła,dodatkowo, były osoby od pana Tomasza Gajewskiego .
|
|
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;17198524]Nie wiem.Sądzę,że to nie ruchy jelit,bo co jak co,ale z jelitami to ja zawsze miałam problemy,działają one zbyt głośno
.Czuje się normalnie . Nawet lepiej,bo mam Kochanego obok siebie . I na razie jest słodko i cudownie,oby tak dalej .[/QUOTE]to super, miłość kwitnie. A na weselu nie byłaś zmęczona? na ślubie płakałaś? ![]() elunka ja juz po tej mojej przyjaciółce nie umiem słuchać takich historii... mozna się kłocić, mój też mi parę razy pokazał jaki jest milutki ale takie rzeczy Edytowane przez sweetieSS Czas edycji: 2010-02-16 o 10:29 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.

=> 55 
Spodobał mu się filmik z moimi zdj. 
coś mam dla Ciebie w załączniku 

ale on jest typem "jajcarza", wiec mu sie nie dziwcie, że takie rzeczy mu się podobają

toż to sukces

?
ja juz po tej mojej przyjaciółce nie umiem słuchać takich historii... mozna się kłocić, mój też mi parę razy pokazał jaki jest milutki ale takie rzeczy