![]() |
#1441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
Betti tą średnią czyli nie tą największą tylko tą zaraz po niej
![]() Olunku ja właśnie mam ten żel.Ogólnie jest fajny ale po zmieszaniu z Flavo c jest taki ciagnący ale ładnie się wchłania tylko wrażenia takie sobie ![]() Maseczkę Daxa miałam ale stosowałam nieregularnie ![]() ![]() Maski z Himalayi nie mogłam nigdzie znaleźć a potem o niej zapomniałam ![]() Agika jak robiłaś to ciasto z banana?Bardzo proszę o przepis ![]() I na to chili corn care ![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2010-02-14 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1442 |
BAN stały
|
niutka - oczywiście cię popieram, prace powinny być samodzielne ale u niego w szkole konkursy są obowiązkowe (co raczej, jak sama nazwa mówi powinno być dobrowolne) i to niestety dzieci bardzo zniechęca.
Wydaje mi się, że pomagając mu (tę panią zimę mu naszkocowałam - to była moja pomoc, resztę przyklejał sam) w jakiś sposób zachęca go do pracy. Nie chciałabym aby traktował te prace na zasadzie - o jejku znoooowu ![]() Nie wiem czy dobrze myślę, ale jak narazie przynosi to rezultaty i robi te rzeczy z przyjemnością. Zresztą po innych pracach widać również, że rodzice mieli w nich swój udział. Ale z drugiej strony to może dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1443 |
Zadomowienie
|
Kochane ciepłe i najserdeczniejsze życzonka dla was w Dniu Miłości
![]() Buziolki ![]() A_nesko piękna ta pani zima ![]() ![]() ![]() Niestey nie wiem czy można odnośnik do strony podać ![]() SzatAnka, dzięki za twój program, niestety większości nazw jeszcze nie rozumiem ![]() http://puszka.pl/przepis/2270-ciasto...bez_maki_.html Może ktoś pamięta stronę z przepisem na chili? coś około 27-28? Bettix - piękny tort. Z chęcią bym go zjadła. ![]() ![]() Lenko dla ciebie też dużo ciepła przesyłam ![]() Wioluś u mnie konta na NK brak. A Melkas gdzie się podziewa? Gigosia brawa za ćwiczenia. ![]() Olunek - gdzie kupiłaś tą maseczkę Himalaya? Ciasto cytrynowe już do mnie zapach doleciał ![]() Ja w piątek wieczorkiem byłam na imprezce na mieście - zjadłam super stek z warzywami na parze i hektolitry wody. I z 2 łyżeczki jabłecznika z lodami. Wczoraj wieczorkiem niestety nie mogliśmy pójść na zaplanowaną imprezkę, narobiłam sushi i siedzieliśmy z małżem w domu. Napchałam się strasznie na wieczór, ale nie umiałam sobie odmówić. Dziś dietka troszeczkę na boku, bo zjadłam tagliatelle z kurczakiem, pomidorami suszonymi i oliwkami w sosie śmietanowym ![]() Jak tam mijają wam walentynki - małżowi bardzo się kalendarz podobał i książka też. ![]() ![]() pozdrawiam ciepło ![]()
![]() |
#1444 |
Raczkowanie
|
Przepis na Chili jest na stronie 28 tego wątku.
---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Wczoraj z powodu gości skróciłam mój plan ćwiczeń i nie zrobiłam brzuszków bo nie zdążyłam ale zrobiłam:10 min na stepie,8 min ABS Nogi, 100 x agrafka, 8 min ABS pośladki, 100 x agrafka. W sumie ponad 30 min ćwiczeń było.Wiecie, coraz więcej ludzi mi mówi że sporo schudłam ![]() ![]() ![]() ![]() Życzę WAM Udanych Walentynek
![]() |
#1445 |
Zadomowienie
|
agiko himalaye kupiłam na alledrogo
![]() ![]() ![]() moj tz bardzo mnie zaskoczył dzis rano odwióz synka do babci a sam zabrał mnie na pyszna kawe i tort bezowo-likierowy ![]() ![]() teraz juz w domku pije czerwona cherbatke a zaraz zabieram sie za gotowanie kapuscianej na jutro ![]() aaaaaaaaa i od piatku do niedzieli(cały tydzień) jade na gore żar w beskidzie zywieckim ciesze sie bardzo bo bedzie duzo ruchu na swiezym powietrzu ![]() a te moje 16-tki ktore bede pilnowała to te z tych spokojnych dziewczyn ![]() ![]()
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 ![]() ![]() Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-02-14 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1446 |
Zadomowienie
|
Ilion, ale masz małpę wredną w domu
![]() ![]() ![]() Olunek dzięki ![]() ![]() Super małż niespodziankę ci zrobił, fajnie, ze się postarał ![]() ![]() Dziewczyny mam prośbę. Od lata rozjaśniam włosy i jestem na takim etapie, ze albo będę blondynką albo pójdę w drugą stronę. Nie umiem się zdecydować. A na weekend chyba do fryca się wybiorę. Już czas. Wklejam swoje fotki, poznacie mnie bliżej i moich synków również ![]() ![]() Jeszcze napiszę, że popołudnie grzeszne było - ciasto czekoladowe z lodami, dużo serów z oliwkami. Ech. A jak wam minął dzień? Trochę kolejność zdjęć mi się pomieszała, ![]()
Papatki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agika11 Czas edycji: 2010-02-14 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1447 |
Raczkowanie
|
hello walentynkowo
![]() ja juz nie bede pisac co dzis zjadlam i ile ![]() agikaa ja nie moge zobaczyc twoich zdjec ![]() ![]() olunekno to super mialas dzien no i super ferie ci sie zpowiadaja ![]() dzieki za przepis na ciasto..ale narazie przystopuje po tym weekendowym obzarstwie ![]() ![]() ![]() agata.zabrawa za poranna gimnastyke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1448 |
BAN stały
|
witam ponownie
![]() gigosiu wysłałam ci zaproszenie, mam nadzieje, że przyjmiesz je ![]() agika - prosiłaś o opinię, więc na początek gratuluję szkrabów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1449 |
Raczkowanie
|
witajcie...
Prawdziwy przyjaciel jest jak węzeł, który łączy lecz nie zniewala. Jest jak lekki powiew wiatru, który uspokaja, lecz nie usypia. Jest jak wzrok, który śledzi lecz nie osądza. Jest jak ręka, która pilnuje lecz nie ciągnie na siłę. Jest jak Anioł, który chroni lecz nie podporządkowuje. Jest jak Matka, która kocha lecz bezinteresownie. Jest jak serce, które kocha lecz nie zmusza do miłości. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jutro nadrobię zaległości... ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-14 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1450 |
Zadomowienie
|
agiko co robisz ze masz tak promienna rozswietlona twarz??????? bez grama zmarszczek????? piekna jestes
![]()
![]() |
#1451 |
Zadomowienie
|
hejka
![]() Niutko, czyli spokojnie ćwiczenia możesz odpuścić, skoro ćwiczysz z łopatą ![]() Szatanko, dziękuję za odpowiedź ![]() Aga, śliczni Ci Twoi chłopcy i jeszcze róże dają... no no ![]() Jeśli chodzi o kolorek, to najbardziej mi się podoba na zdjęciach podpisanych Agi2 i Agi3 ![]() ![]() ![]() Ilion, postrasz swoją wagę, że jak będzie Ci robiła takiem numery, to wywalisz ją przez okno ![]() Ja nie raz w ten sposób straszę swoje kwiatki i nie raz pomaga ![]() A tak w ogóle to brawa za ćwiczonka ![]() Olunku, Twój M nieźle zapunktował ![]() ![]() Melkas, się ujawniła ![]() A ja już po imprezce. Pojadłam trochę pyszności: 2xkromka ze schabem, 4 łyżki sałatki tortellini, 1x tort, 1x sernik, 1x "niebo w gębie". A teraz piję drineczka, bo na imprezie kierowcą byłam. Mój M na Walentynki kupił mi śliczny komplet bielizny z Triuph'a. Jest tylko jeden mały szczegół, majteczki są bardzo kuse i każdy gram tłuszczyku widać. Żeby w nich dobrze wyglądać to jeszcze z 5kg musiałabym zrzucić ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Znalazłam: http://www.intima.pl/figi-tender-tem...ni-p-1267.html Z tyłu są całe z koronki, natomiast przód jest strasznie "płytki - kusy". Mój komplet jest czarny ze wstawkami łamanego "beżu/złota".
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1452 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() niby schudłam 3 kg, a brzuch nie ![]() zwazyłam się 65 kg ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-02-15 o 06:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1453 |
Zadomowienie
|
witam od poniedziałku
Dziewczyny, wiedziałam, że na was mogę liczyć ![]() ![]() Olunek, taki efekt osiągam tylko przez mineralne pudry, świetnie dla mnie się nadają. Ale muszą być dobre - ja używam Bare Minerals, bez porównania np. do L'oreala. Efekt na twarzy super. Wtedy też miałam dużo fajniejszą cerę, karmiłam jeszcze. Teraz zaczęły mi syfy wychodzić - fakt, że trochę spaskudziłam pielęgnację. Zmiana kosmetyków z Avene na AA nie wyszła mi na dobre. Dlatego mnie ta oczyszczająca maska interesuje ![]() Bettix super bielizna Brawa dla męża. JA jak osiągnę cel lecę po nowe kompleciki. I na pewno nieźle w niej wyglądasz. A latem to już całkiem będzie git ![]() Melkas - dziękuję kochana za piękne życzenia, już je małżowi przesłałam. Piękne. Napisz co tam porabiałaś jak cię nie było ![]() Lenko jak się czujesz? Battix a ty w pacy ? Dziewczynki nie wiem jak wy, ale ja od dziś biorę się za siebie, zero wymówek. Za dużo ostatnio było powodów na słodkie i by nie ćwiczyć. Cel Do końca MARCA 53 kg (tak by zapas na święta był) ![]() Menu na dziś: śniad: 2 kromki razowca 1x z łososiem, 1 x pieczeń domowa, sałata, 2 szkl wody z cytryną przekąska: kawałek bananowca, lunch: mała porcja tagliatelle orkiszowego jak wczoraj przekąska 2: kefir: kolacja: sałatka z tuńczykiem I dziś basen + brzuszki. miłego dnia
![]() |
#1454 |
Zakorzenienie
|
Bettix nie mam siniaków wogóle bo staram się robić lekki masaż a po pupie wogóle nie robię
![]() Agika dziękuję za przepis ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=233412 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=233412 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=19665 To kilka linków do poczytania.Wiem ze tego duzo jest ale ja zanim coś zaczęłam robić to przeczytałam duuużo wątków ![]() ![]() ![]() Ja Cię też nie zobaczyłam ![]() Ilion znalazłam przepis ![]() ![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2010-02-15 o 07:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1455 |
Zadomowienie
|
Hej hej!
Agiko wyglądasz super, najlepiej rzeczywiście w tym pośrednim kolorku, więc raczej nie rozjaśniaj za bardzo włosków ![]() Biorę się za siebie tak jak ty, bo też ostatnio szukałam wymówek, zawsze była jakaś okazja, a to tłusty czwartek, a to choroba, ale koniec z tym!!! Dzisiaj poniedziałek, nowe siły, energia i zapał, chociaz jeszcze trochę chora jestem. Mam nadzieję, że mi sie nie pogorszy jak pójdę do pracy. A więc działamy! Do świąt byłoby super dojść do 55 kg- 2 kg więcej niz ty - ale dla mnie to byłby super wynik. Bettix komplecik prześliczny, TŻ pewnie zachwycony widokiem takiej bielizny na Tobie ![]() W ogóle widzę, że walentynki miałyście udane, super, że wasi mężczyźni tak się spisali ![]()
![]() |
#1456 |
Raczkowanie
|
a_neskadzieki pewnie ze przyjme zaproszenie tzn juz przyjelam
![]() bettixbielizna super,,i nie martw sie napewno twoj m jest zachwycony jak ja zakladasz ![]() a mnie jakis dol dzis lapie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1457 | |
Raczkowanie
|
hejka, kobietki...
Jak dobrze Was poczytać ![]() ![]() Walentynki - udane, wytańczone, objedzone i opite... Tak prawdę mówiąc to wczoraj w tym samym gronie musieliśmy się leczyć, bo... oj, główka bolała (moja tylko troszkę ![]() ![]() ![]() Bettix... Bielizna super i jestem przekonana, że w niej (i bez niej ![]() ![]() ![]() Lenka... I Ty też przeziębiona ![]() ![]() A_neska... Piękna ta praca i trzymam kciuki za wygraną ![]() ![]() Agata.za... Bardzo ładnie idziesz z ćwiczeniami i naprawdę zasłużone ![]() ![]() ![]() ![]() Olunek... Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Agiko...Lenko... Ja również do Was dołączam! Koniec z wykrętami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ilion... Mogłabyś mi kochana podesłać jakieś ciekawe linki, przemyślenia (złote myśli podczas diety SB... ![]() ![]() Nie pamiętam, które z Was jeszcze stosowały SB, ale będę wdzięczna za wszystkie rady, sugestie i opinie ![]() A Twoje Chili con Carne - mistrzostwo świata! Proste i pyszne i już poszło w świat do znajomych... Moi faceci tak się zajadali, że aż się uszy trzęsły i już pytali kiedy będzie następny raz ![]() ![]() ![]() ![]() menu: 8:30 - 1kr fit pełnoziarnisty, 10g ser topiony, 1x pl sopocka, 1x pl pasztet, anatol z mlekiem 11:00 - 3szt otrębusie 13:00 -1kr chl litewski, 2x pl sopocka, 10g ser topiony, herbata czerwona, 10szt śliwka suszona 15:00 - 5szt śliwka suszona, herbata czerwona 17:30 - ok. 250g chili con carne, 2x kawałeczki bagietki zapiekanej z czosnkiem, 18:30 - pokrzywa, 15 szt orzechów laskowych
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-15 o 17:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1458 |
Wtajemniczenie
|
dziś: 5 kanapek wasa+masło+ser wedzonka bystrzycka+kiełki
kawa z mlekiem ( + 2 łyzki cukru- skonczył mi się słodzik ![]() kanapka chleb pszenny i dalej jak w kanapkach z wasa herbata z cukrem 2 łyz ( brak słodzika, pewnie do jutra ![]() jabłko 1 ćwiartka no i jakies 45 min odśnieżania aha i dzis poszłam po dzieciaki na piechote do szkoły, czyli to jest jakies 2 x 800 m spaceru ( bo w ta i z powrotem)po osnieżonej drodze , super pogoda na spacerek...
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-02-15 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1459 |
Raczkowanie
|
Ja już dziś zaliczyłam 8 min ABS n nogi i 2 serie po 4 x 35 brzuchów. Na wiece nie mam dziś czasu bo już lecę do pracy ale poszłam dziś do Biedronki przez śnieg( jakieś 800 m w jedną stronę) .Menu napiszę o 23 , i wczorajsze i dzisiejsze
![]()
![]() |
#1460 |
Zadomowienie
|
melkas wrocilismy do domu tz wyszedł sepsą ( nasze okreslenie na" z psem") ja tymczasem umyłam włoski ,wysuszyłam a jak wrocił to od razu wyszlismy z domu. u mnie koncowka @ wiec zadnych mega szalenstw nie było tylko takie ot przyjemnosci
![]() ![]() a ja dzis kapitulacja z kapuscianej bo po pierwsze wzoraj zrobiłam zupke a tzt połowe zjadł ja dzis druga połowe a miała starczyc na 3 dni ![]() poza tym pochłonełam jogurt pana cotta no i dietke kapusciana szlag trafił...poprostu zamiast obiadu bede jestc kapuscianke i to tyle co zostało z mojej dietki. a na wadze 65 ![]() ![]()
![]() |
#1461 |
Zadomowienie
|
Melkas to bierzemy się ostro za siebie
![]() ![]() Moje menu: śniadanie 2 kromki razowca z pasztetem i szczypiorkeim, kilka orzeszków laskowych II śniadanie kawałeczek babki, jabłko, belriso (byłam długo w pracy i juz mnie ssało) późny obiad rosołek z ryżem i pół udka kolacja - może dokończę rosołek albo jakąś surówkę zrobię ![]() Ćwiczeń nawet nie planuję, bo za słaba jestem.
![]() |
#1462 |
Wtajemniczenie
|
niezły ten śnieg, to chyba zima stulecia
![]() dobrze, że wożę ze sobą łopate do odśnieżania, bo dzis musiałam 3 razy wykopywać auto... ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1463 |
Raczkowanie
|
lenka zdrowka zycze
![]() oluneknajgorsze sa wymowki ..u mnie zawsze bylo od jutra, od poniedzialku ![]() ![]() dzis moze za duzo nie zjadlam ale za to niezbyt dobrze rano mussli z mlekiem i jablko popoludniu 2 jajka z 2 plaserkami szynki i pomidorki no i teraz mussli z jog natur.... ale za to 1godz na rowerku , 100 brzuszkow |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1464 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W tym roku, po tych wszystkich świńskich grypach, powikłaniach po normalnej grypie i żołądkówkach no i oczywiście po całej wokół tego nagonce ![]() ![]() Lenuś... Dlatego radzę wyleżeć choróbsko, trzy dni bez Ciebie w pracy dadzą sobie radę ![]() ![]() ![]() Ja już postanowiłam - od marca spróbuję z SB. Na razie czytam i pochłaniam informacje (dzięki Ilion ![]() ![]() ![]() A Bettix to pewnie powaliło (oby NIE!), coś jej nie widać ![]() ![]() Ilion... Zgaduj, co miałam na obiad ![]() ![]() ![]() Od jutra będę chodziła na siłownię od wt do piąt - małego przenoszą grupę wyżej na basenie i tak mi się ładnie ułożyło ![]() ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-15 o 18:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1465 |
Zadomowienie
|
Helloł
![]() Napisałam posta o 16 ale połączenie z internetem przerwało i mi go wcięło, tak się zeźliłam, bo każdej ładnie już odpisałam, że wyłączyłam kompa ![]() Byłam u lekarza i mam L4 do końca tygodnia. Dostałam antybiotyk, ale lekarka znając moje podejście do tych specyfików pozwoliła jeszcze się z nim wstrzymać i jeśli przez 3 dni po kuracji: Ibupromem, Flegaminą i Rutinoscorbinem, nie przejdzie mam wykupić Doxycyklinę. Dziewczynki komplet od mężusia szalenie mi się podoba, tylko że ja mam jakiś kompleks na punkcie brzucha. Nigdy nie chodziłam w spodniach biodrówkach i krótkich bluzeczkach. W wieku 20 lat ważyłam 55kg i wtedy brzusio było śliczne, potem wyszłam za mąż i tak sobie dogadzamy, że do takiej wagi już nie wrócę ![]() ![]() Niutko, masz rację chyba czas się zakceptować ![]() Szatanka, to ja może na razie poczekam jakie efekty po m-cu będą u Ciebie, a potem zastosuję na swój tyłeczek ![]() Lenko, mężusiowi się podobałam w kompleciku, krój jest taki jak na zdjęciu + dodatkowa koronka na tym święcącym materiale. Normalnie, aż chciało by się schudnąć do tych 55kg, by wyglądać idealnie, ale mój i tak mały biust by ucierpiał, więc nie będę się wygłupiać ![]() ![]() Gigosiu, podaj adres! Zaraz się zjawię z łopatą i zakopiemy ten dół, mogę wziąć męża? Fajny z niego gość i jak tylko mam gorszy humorek potrafi mnie rozbawić do łez ![]() ![]() A to symboliczny kwiatuszek, zobacz jaki ładny ![]() Melkas, torcik był pyszny. Nie był mdły, tylko taki lekki i puszysty, całej rodzince smakował ![]() Jakie ładne postanowienie z tą dietką SB ![]() ![]() Ilion, jesteś niesamowita i wytrwała ![]() ![]() Olunku, czyli kapuścianeczka musiała wyjść pyszna skoro potrafiliście ją już zjeść ![]() ![]() Aga, ja dołączam się do Was ![]() Na razie koniec z imprezami mam, więc od dzisiaj ostro za siebie się bierzemy! Ten tydzien jeszcze niestety pewnie będzie na plusie, bo siedząc w domu, pewnie jeść będę tak sobie, ale ćwiczeń nie odpuszczę. No chyba, że gorączka mnie dopadnie, więc to jedyna wymówka by była. Dzisiaj ćwiczonka zaliczone: biegańko 6,50km + 2x50 brzusie (strasznie mi się nie chciało dzisiaj) ![]() I tak długo piszę, ten post, że mąż zdążył przebiec swoje 6,50km a ja dopiero kończę swoje "wypociny". To znak, że trzeba kończyć, hi hi. Miłego wieczorku SUPERTRZYDZIESTKI ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-02-15 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1466 |
Raczkowanie
|
Betix, Szatanka napiszcie proszę o jakich bańkach mówicie, bo chyba czegoś wcześniej nie doczytałam, pewnie jak miałam swój maraton w pracy i byłam przemęczona.Strasznie mnie zaciekawiły, może bym sobie kupiła, bo muszę jakoś boczki zgubić a HH jednak dla mnie to porażka.Za często spada ( w dzieciństwie nie miałam
![]() Gigosiu nadal sie czujesz osłabiona? Jakie masz TSH ? Byłaś już u endo? Bo teraz ja się czuje ospała, dziś spałam 11 godzin i jeszcze mogłabym spać ale dzieci jeść krzyczały, pewnie znów mam niedoczynność marca mam wizytę. Wy tu dziś o końcu objadania a ja na jutro zaplanowałam upiec dzieciom i z dziećmi faworki.Pewnie parę zjem ![]() A że para to dwa, wiec tylko dwa ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj; śniadanie: 3 jaja na twardo, łyżka majonezu light,3 kromki mojego chlebka( są malutkie)kawa z mlekiem przekąska:3 ciasteczka francuskie z owocami( zrobiłam sama, jabłko) przekąska: słoiczek marynowanych opieńków- zaznaczam, ze nie jestem w ciąży-chyba ![]() obiad: zupka chińska, kawałeczek ok. 30 g antrykota przekąska: 3 mandarynki, kawa z mlekiem kolacja: sałata z kurczakiem, pomidorem, pestkami, papryką i sosem czosnkowym dziś: śniadanie: owsianka na wodzie i mleku przekąska: jabłko, kawa z mlekiem przekąska: 2 kabanosy, 3 kostki gorzkiej czekolady,1 faworek(sąsiadka poczęstowała i nie mogłam odmówić) obiad: zupa pieczarkowa( ok 400 ml) 3 kromki mojego chlebka- ostatnie, jutro muszę upiec nowy przekąska: kawałek papryki świeżej, jabłko, kawa z mlekiem kolacja: twarożek z odrobina cukru, 2 łyżki sałatki z surimi, ryżu, ananasa i majonezu z jogurtem nat przekąska: jabłko, niedawno je pożarłam, ale jeszcze nie idę spać. Jak widać w moim menu owoce to moja największa słabość ![]() Dziewczyny, zdrowiejcie szybko.
BYŁO ![]() ![]() --------------------------------------------------------------------------------------- Edytowane przez ilion77 Czas edycji: 2010-02-15 o 23:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1467 |
Raczkowanie
|
Witajcie z rana. A ja czuję straszna dynię w brzuchu. Zgrzeszyłam wczoraj wieczorem. (ha... mam na mysli jedzenie) córa nie dojadła kanapki z serem ... i kto dojadł..? - No oczywiście, że Agatka! W nocy budziłam sie i czułam balon w brzuchu. Wczoraj był dzień bez ćwiczeń bo chyba jednak będe chodzić na biezni co drugi dzień.
1 śn - owsianka 2 śn - 2 mandarynki, jogurt pitny 3 - sałatka brokułowa 4 warzywa z patelni 5 sałatka No i ta nieszczęsna kanapka późnym wieczorem I teraz jestem wsciekła jak osa!!! Miłego dnia zyczę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1468 |
Zadomowienie
|
Witajcie,
Ale super że tu taka mocna postawa ![]() ![]() Jeszcze raz wam dziękuję za komentarze ![]() ![]() Kochana dobrze, że jesteś na L4, ważne by dojść do siebie, bo potem ciągnie się za człowiekiem. Lenka, jak możesz to też idź na L4, ja też jestem z tych co raczej do roboty z kaszlem pędzą, ale w radach jestem niezła. Melkas, jak widzę Ilion już linki przesłała. Pewnie te same co ja mam, bo niegdyś się wymieniałyśmy. Jak wielokrotnie pisałam, jestem zwolenniczką SB. Nadal stosuję zasady. Uważam, że lepiej teraz zrobić, bo latem za dużo świeżych owoców kusi. Jakby co to pytaj. Postaram się wg najlepszych chęci jadłospisy doradzić. ![]() ![]() Bettix jak masz kompleksy to proszę nie zakładaj tego kompletu ![]() ![]() ![]() Agata.za pierwsze lanie ![]() Gigosia, a co tam się dzieje? Mam nadzieję, że domowe winko już pomogło? Pisz tu do nas ![]() ![]() Olunek to co gotujesz nowy gar? SzatAnka - wysłałam ci zaproszenie, mam nadzieję, że się zaprzyjaźnisz- wtedy zobaczysz fotki. I dziękuję za linki ![]() JA wczoraj zaliczyłam basen, saunę i jacuzzi. Wróciłam około 22 do domu, wypiłam herbatkę i poszłam spać. No zadowolona jestem, bo chociaż się pobalsamowalam. Menu: Śn: 2 kromki razowca, 1 x łosoś, 1x peiczeń, sałata ogórek, Przekąska, jabłko Lunch, łososś wędzony, serek wiejski, przekaska kefir, kolacja pierś z kurczaka, kalafior, Ćwiczenia - dziś HH + brzuszki, miłego dnai
![]() |
#1469 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Moje zdrówko bez zmian, jak mi się nie poprawi, jutro idę do lekarza. Ilion a co ty za obiad tym facetom zrobiłaś, co? Podziel sie przepisem, bo to ja szukam męża ![]() Agika przy takim jadłospisie to raz dwa będziesz wyglądać jak szczypiorek. Zawsze podziwiałam osoby na diecie bez węgli, bo ja bym nie dała rady i chyba by mi zbrzydło takie jedzenie. Ale jak się widzi efekty, to jest motywacja. Ze względu na moje zdrowie, też powinnam jeść jak najmniej węglowodanów, nie mówiąc o cukrach, ale wiadomo, to co niedozwolone, kusi. Agata.za taka to nasza dziwna mentalność, że nie można wyrzucić jedzenia i trzeba wszystko ładnie dojeść, a potem efekty są w postaci kolejnych kg ![]() Bettix ale ci dobrze na tym zwolnienieniu ![]() ![]()
![]() |
#1470 |
BAN stały
|
cześć kobietki
![]() ja teraz tylko na chwilkę, później wpadnę na dłużej - od razu się przyznam - wczoraj zjadłam pół paczki chipsów "zielona cebulka" ![]() Ale macie rację, koniec z ulgowym traktowaniem, czas się porządnie przyłożyć do ćwiczeń i diety, żadnych wymówek, popieram w 100% ![]() Agata.za - właśnie ja mam taki sam problem, też dojadam po moich dzieciaczkach - niestety - szkoda mi cokolwiek wyrzucić ![]() betix wyglądasz super ![]() ilion - ale z ciebie wytrwała kobitka, gratuluję ![]() uciekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.