Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud. 2009) - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-15, 09:06   #2101
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość

Olka kończy dziś 3 miesiące
ooo jeju ja pamietam jak by to bylo wczoraj kiedy rodzilas.. GRATULUJEMY!!

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość

ale musze pochwalić tez mojego TZ-ta bo normalnie zaszalał wczoraj z biżuterią- dostałam zaległy prezent za urodzenie Tomusia (śliczny zegrek) i branzoletkę oraz kolczyki Istne szalenstwo
kurde ja zazdroszcze;p ja dostalam wczoraj piernika w ksztalcie serca;pa bizuterie dostalam hm jakies 2 tygodnie temu;p ale zegarek to mi sie marzy.. pokazuj cudo

Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość

a wlasnie, to ja tez się pochwale, że po urodzeniu Lenki na moim palcu pojawił się pierścioneczek z ... 51 diamencikami
ja tez chcialam dostac pierscionek ale moj tzcik sie nie postaral dostalam kwiatki pokaz pierscionek bo zem jest ciekawa;p

dziejsza noc byla okropnaaa mlody cala noc sie wiercil stekal i nie wiem co mu bylo.. wiec prawie w ogole nie spalam tej nocy.. eh.. ppozniej wam wkleje zdjecire mojego lobuziaka;p

w ogole dzieci pieeeknee i zebreka bardzo ladny fryz

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Edytowane przez Agusia_a9
Czas edycji: 2010-02-15 o 09:08
Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 09:18   #2102
tarasia
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Nie wiem nie próbowałam nigdy bez tego zaworu czy da się odciagać z ciekawości spróbuj... Co do dokupienia zaworka to wątpie żeby gdziekolwiek je sprzedawali oddzielnie, bo ten drugi w zestawie to zapasowy...A wiadomo dla producenta to lepiej żeby się nei dokupiło i musiało nowy kupić. Ja mam oba zaworki dobre, bo ten pierwszy się nie zniszczył chociaż dużo odciagałam.
NIESTETY bez zaworu ani rusz!
Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość
no własnie podobno pierscionek powinno sie dostac ale ja nie nosze pierscionków wiec wybrałam zegarek
Ja dostałam złotą branzoletkę . od dawna o niej marzyłam

wszystkiego najlepszego dla Oli z okazji 3 miesięcy !

Edytowane przez tarasia
Czas edycji: 2010-02-15 o 09:19
tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 09:20   #2103
xpressja
Zadomowienie

się pochwale, a i owszem

xpressja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 09:21   #2104
xpressja
Zadomowienie

Cytat:

WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE !!!

Stary 2010-02-15, 09:33   #2105
Ravenne
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

Ravenne jak nie bedziesz sie tyle bujała po morzu to napewno zdasz trzymam kciuki
Postaram się nie bujać za często

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
jak wam minęły walentyny?

i czy któraś z was ma ręczny laktator tommee tippee?
Ja mam ten laktator i jak jeszcze karmiłam to bardzo mi się sprawdzał, odciąganie szło szybko i sprawnie

U nas nocka dobra, Ala wstała tylko raz o 3:30 na jedzonko i potem spała do 8.

Dzień dobry mamusie
Ravenne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 09:45   #2106
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Dziewczynki

jak tylko nakarmie malego to was nadrobie, chcialam tylko pochwalic sie, ze moj synio zaczal dzisiaj przewracac sie z brzuszka na plecki i zrobil to juz z 10 razy dzisiaj
Na poczatku byl baaar
Załącznik 2870969

Załącznik 2870970

Załącznik 2870971

Załącznik 2870972zdo zdziwiony a potem taaaki ucieszony...

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 09:45   #2107
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
Madziu brawa dla Grzesia.. jak tak piszecie o tym ze dzieciatka tak ladnie leza na brzuszku i sie przekrecaja a moj Tomek od jakiegos czasu w ogole ne chce byc na brzuszku. nawet na minutke jest go trudno polozyc, w ogole przestal sie podnosic
Kropka Grześ tez nie jest zwolennikiem brzuszka - wręcz dostaje jakiejs wariacji jak go położe na brzuchu, wczoraj był wyjątek
szkoda mi, ze tej pozycji nie lubi bo pieknie się opiera na raczkach
ja go dużo noszę w pozycji na brzuszku - aby cwiczył trzymanie główki - no jakoś musze sobie radzić
a i Grześ z pozycji 45 stopni jak leży - to siada, wiadomo, ze w pionie się nie utrzyma ale probuje siadać i podnosi dupine do góry - on cwiczy wszystko tylko nie to co powinnien w tym wieku
jak doktorka w czwartek chciałą sprawdzić jak główka - złapała za raczki i do pozycji siedzacej a ten na stopkach i się podnosi - dupina do góry - zaczeła sie śmiac
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-15, 09:46   #2108
karenina19
Zakorzenienie

.

Stary 2010-02-15, 09:47   #2109
magdawikp
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość
moj synio zaczal dzisiaj przewracac sie z brzuszka na plecki i
Na poczatku byl baaardzo zdziwiony a potem taaaki ucieszony...
Stary 2010-02-15, 09:56   #2110
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczynki

jak tylko nakarmie malego to was nadrobie, chcialam tylko pochwalic sie, ze moj synio zaczal dzisiaj przewracac sie z brzuszka na plecki i zrobil to juz z 10 razy dzisiaj
Na poczatku byl baaar
Załącznik 2870969

Załącznik 2870970

Załącznik 2870971

Brawa dla tego pana!

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 10:01   #2111
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki

Na poczatku byl baaar
Załącznik 2870969

Załącznik 2870970

Załącznik 2870971

: love:
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-15, 10:05   #2112
xpressja
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczynki

brawo!!!

Stary 2010-02-15, 10:37   #2113
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
A to moja slicznotka

Cytat:
Napisane przez zuzanna12 Pokaż wiadomość
a Olimpia skonczyla dzsiaj 3 miesiace!!! czytam o tych waszych pomyslach z usypianiem pieluszka i chyba tez sprobuje ale poza tym musze kupic malej zaslonki do pokoju bo teraz ma tylko firanke
gratki z okazji 3 miesięcy

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
a to my z dzisaj
ładnie wyglądacie

Cytat:

Cytat:
Guciu brzmi intrygująco
Cytat:
Gucia- zdradź co będziesz mieszac i to to za biznesplan?
Cytat:
a co Ty Gucia będziesz mieszać ??? bo ja chyba nie w temacie
już od dłuższego czasu chcę połączyć przyjemne z pożytecznym, czyli rozwinąć swoje hobby do rozmiarów firmy. A co do samego mieszania, to muszę trochę popracować nad dokładną formułą produktów

Cytat:
się pochwale, a i owszem
śliczny

Cytat:
Dziewczynki

Na poczatku byl baaar
zdo zdziwiony a potem taaaki ucieszony...
brawa dla tego pana

A za nami kolejna spokojna noc. Ja jestem chora , mam zawalone gardło, kaszel i cieknący nos, ale na szczęście bez gorączki. A zaraziłam się chyba przez telefon jak rozmawiałam z tatą i moją bratową, którzy są chorzy
I nad ranem po karmieniu o 6.30, Sandra zamiast spać, to zaczęła gadać, a jak ją przewijałam, to zaczęła się zaśmiewać. Nie wiem co było tak śmieszne. Pewnie zaspana mama

Ciekawa jestem, gdzie podziewa się nasza szefowa i Kachula? tęskno mi
Stary 2010-02-15, 10:49   #2114
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

gratki z okazji 3 miesięcy

ładnie wyglądacie

już od dłuższego czasu chcę połączyć przyjemne z pożytecznym, czyli rozwinąć swoje hobby do rozmiarów firmy. A co do samego mieszania, to muszę trochę popracować nad dokładną formułą produktów

śliczny

brawa dla tego pana

A za nami kolejna spokojna noc. Ja jestem chora , mam zawalone gardło, kaszel i cieknący nos, ale na szczęście bez gorączki. A zaraziłam się chyba przez telefon jak rozmawiałam z tatą i moją bratową, którzy są chorzy
I nad ranem po karmieniu o 6.30, Sandra zamiast spać, to zaczęła gadać, a jak ją przewijałam, to zaczęła się zaśmiewać. Nie wiem co było tak śmieszne. Pewnie zaspana mama

Ciekawa jestem, gdzie podziewa się nasza szefowa i Kachula? tęskno mi

Guciu kochana ja jestem ale tylko podczytuje,jakos ostatnio weny nie mam na pisanie ale sledze Wasze losy caly czas
Wlasnie szykujemy sie na spacerek chociaz juz mam dosc tej pogody i mnie dobija ona,ja chce juz wiosne!!!!!
Sandrulka przesłodka,moj mnie rozbraja jak w nocy zamiast spac to zaciesza do mnie przy przewijaniu

Kareninko Andre to mala Kareninka-identyczna mamusia jak dwie krople wody

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 11:06   #2115
aniulka8204
Wtajemniczenie

witajcie mamusie i dzidziusie

znów długo mnie niebyło ale podczytuje was jak tylko mogę
mam ostatnio bardzo mało czasu, Agusia się też wiecznie kręci napina w nocy mniej śpi i staram się odsypiać w dzień jak idzie

te wasze dzidziusie są przesłodkie ale nie wszystkie potrafię pooglądać bo chciałam wejść na ANDRE-GALERIA i nieumię niewiem czemu i jak wogóle to zakładacie

XPRESSJA pierścionek prześliczny naprawde

chyba muszę zmienić mleczko malutkiej, używamy BEBIKO ale chyba przejdę na BEBILIN bo ona strasznie się spina i męczy z kupkami i brzuszkiem mimo że podajemy SAB SIMPLEX na początku coś pomagało ale znów wszystko powraca i ma wysypaną kaszkę na policzkach i już to przechodzi troszkę na brzuszek i rączki

I OCZYWIŚCIE ZMIENIAM LEKARZA BO TEN JEST DO D..Y

jutro jadę sprawdzić PODWOZIE do lekarza trochę się boję bo ostatnio czuję mały dyskomfort w mojej szparce i niewiem czy to sprawy ginekologiczne czy nie, bo czasami podczas siusiania tak mnie jakoś ciśnie na dole albo znowu mam kamienie na nerkach i je wysikuję to mnie chyba szlak trefi
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 11:07   #2116
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość

Cytat:
Brawa dla tego pana!

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
: love:

Cytat:
brawo!!!

Cytat:
brawa dla tego pana

Kuruj sie kochana...

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość

U nas nocki caly czas okropne... Maly budzi sie caly czas od 2 prawie co godzine i wyglada jakby go brzuszek bolal...
Nie karmie go, tylko miedzy 3-4 daje mleczko,ale i tak sie budzi...
Nie mam juz pojecia co i dlaczego, ale mam dosc...

Stary 2010-02-15, 11:23   #2117
aniulka8204
Wtajemniczenie

I BRZYDKA POGODA NA SPACER NIEIDZIE WYJŚĆ

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

mamuśki co powiecie na tę sukienusię?
http://www.allegro.pl/item921039085_...a.html#gallery

chcę ją zamówić ale stary mnie chyba zatrzaśnie bo już skupuję tyle sukienek a ta tez jest jeszcze za duża

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość

Guciu kochana ja jestem ale tylko podczytuje,jakos ostatnio weny nie mam na pisanie ale sledze Wasze losy caly czas
Wlasnie szykujemy sie na spacerek chociaz juz mam dosc tej pogody i mnie dobija ona,ja chce juz wiosne!!!!!
Sandrulka przesłodka,moj mnie rozbraja jak w nocy zamiast spac to zaciesza do mnie przy przewijaniu

moja niunia też się już śmieje ale dziś to mnie rozbroiła totalnie
chciałam jej dać herbatki a ona tak patrzyła na mnie i jak zaczełam do niej mówić i śmiać się to robiła uśmiech pełną buzią aż jakieś malutkie dzwięki wydawała i niewiem czy to już ten prawdziwy uśmiech czy nie bo długo tak sie śmiała i rozmawiała ze mną a ma skonczone 6tygodni więc niewiem czy to już ten wyczekiwany prawdziwy uśmieszek?
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 11:55   #2118
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Cytat:
się pochwale, a i owszem
oj bardzo bardzo ladny

a oto Filipek
Załącznik 2871332

Załącznik 2871333

Załącznik 2871334

Załącznik 2871335

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Stary 2010-02-15, 11:57   #2119
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

dziewczyny zdjecia sa w albumie takze zapraszam was serdecznie nie jestem za bardzio temacie bo nie chce mi sie czytac wszystkich stron ale aniulka 8204 z tego co wiem to moja coreczka mniej wiecej w wieku 6 tygodni zaczela sie usmiechac do wszystkiego nie bylo to jednak takie zupelnie swiadome usmiechy miala okolo 2 miesiecy jak usmiechnela sie po raz pierwszy swiadomie teraz ma juz 3 miesiace i zaczyna sie na glos smiac
teraz spi poszla spac o 9.30 pm wstala o 6 am na papu i wstanie kolo 8 am juz na dobre-tak wygladaja nasze nocki od kiedy niunia skonczyla jakies 2 miesiace....czasem obudzi sie o 3-4 na papu ale to malo kiedy

karenina19 wiem jak sie czujesz bo moja tez miala taki czas ze w nocy to co 2 godziny byla pobudka albo co poltorej a czasem co pol....do dnia dzisiejszego nie wiem co jej bylo...w kazdym razie to minie....ile twoje dzidzi ma? nie wiem jak karmisz ale moze sprobuj dac na noc mleczko sztuczne? a jak juz karmisz butelka a dzidzia ma kolo 3 miesiecy moze dodaj troszke kaszki lub kleiku na noc do mleczka

ps. jak swojej zaczelam zageszczac jak miala prawie 3 miesiace czyli jakis tydzien temu...na 120 ml daje plaska lyzeczke do herbaty kaszki bobovita mleczno ryzowej
caluje was
zuzanna12 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-15, 12:23   #2120
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Kuruj sie kochana...

U nas nocki caly czas okropne... Maly budzi sie caly czas od 2 prawie co godzine i wyglada jakby go brzuszek bolal...
Nie karmie go, tylko miedzy 3-4 daje mleczko,ale i tak sie budzi...
Nie mam juz pojecia co i dlaczego, ale mam dosc...
no właśnie kuruję się miksturą czosnkowo-miodowo-cytrynową. Nie wiem, czy Sandrze smakuje potem mleko, ale co tam. Niech też się wzmacnia, bo też ostatnio często kicha i czasami pokasłuje

A z tym budzeniem Andre, to może on po prostu głodny jest Pogadaj z pediatrą albo położną i może powinnaś zacząć zagęszczać mu mleczko do karmienia przed spaniem.

Ja na przykład zauważyłam, że jak dawałam Sandrze mniej mleka przy nocnym dokarmianiu, to budziła się częściej. A teraz się nie patyczkuję i ona dostaje 180 ml i zwykle wszystko wypija

a tak w ogóle, to się wam nie pochwaliłam, że Sandra zaczyna chwytać zabawki (albo przynajmniej próbuje, tylko nie zawsze jej wychodzi) i od jakiegoś tygodnia trze oczka

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2010-02-15 o 12:35
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 12:45   #2121
magdawikp
Wtajemniczenie

Agusia filipek uroczy
mamy taka samą grzechotkę - Grzes silnie probuje ja wepchać do buzi

Guciu ja dzięki tarciu oczek zawsze wiem kiedy jest na 100 % zmęczony

ja mam dziś lenia meeeeeeeeeeeeeega lenia
Iza w przedszkolu, Grzes spi już 2 godziny, obiad zjedzony i nic mi się nie chce
Stary 2010-02-15, 12:53   #2122
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość

mamuśki co powiecie na tę sukienusię?
http://www.allegro.pl/item921039085_...a.html#gallery

chcę ją zamówić ale stary mnie chyba zatrzaśnie bo już skupuję tyle sukienek a ta tez jest jeszcze za duża

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

moja niunia też się już śmieje ale dziś to mnie rozbroiła totalnie
chciałam jej dać herbatki a ona tak patrzyła na mnie i jak zaczełam do niej mówić i śmiać się to robiła uśmiech pełną buzią aż jakieś malutkie dzwięki wydawała i niewiem czy to już ten prawdziwy uśmiech czy nie bo długo tak sie śmiała i rozmawiała ze mną a ma skonczone 6tygodni więc niewiem czy to już ten wyczekiwany prawdziwy uśmieszek?

Sukienusia sliczna

A na usmiech w pelni swiadomy to chyba ciut za wczesnie, ale kto to wie moze juz..?

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość
oj bardzo bardzo ladny

a oto Filipek
Jakie piekne duze oczka

Cytat:
Napisane przez zuzanna12 Pokaż wiadomość
karenina19 wiem jak sie czujesz bo moja tez miala taki czas ze w nocy to co 2 godziny byla pobudka albo co poltorej a czasem co pol....do dnia dzisiejszego nie wiem co jej bylo...w kazdym razie to minie....ile twoje dzidzi ma? nie wiem jak karmisz ale moze sprobuj dac na noc mleczko sztuczne? a jak juz karmisz butelka a dzidzia ma kolo 3 miesiecy moze dodaj troszke kaszki lub kleiku na noc do mleczka

ps. jak swojej zaczelam zageszczac jak miala prawie 3 miesiace czyli jakis tydzien temu...na 120 ml daje plaska lyzeczke do herbaty kaszki bobovita mleczno ryzowej
caluje was

André konczy jutro 4 miesiace, karmie piersia
Na noc dostaje piers + troche mleczka sztucznego i nic...

Cytat:

A z tym budzeniem Andre, to może on po prostu głodny jest Pogadaj z pediatrą albo położną i może powinnaś zacząć zagęszczać mu mleczko do karmienia przed spaniem.

Ja na przykład zauważyłam, że jak dawałam Sandrze mniej mleka przy nocnym dokarmianiu, to budziła się częściej. A teraz się nie patyczkuję i ona dostaje 180 ml i zwykle wszystko wypija

a tak w ogóle, to się wam nie pochwaliłam, że Sandra zaczyna chwytać zabawki (albo przynajmniej próbuje, tylko nie zawsze jej wychodzi) i od jakiegoś tygodnia trze oczka

Ojjjj, jak maluszki slodko wygladaja jak tra oczka!

Ale Olu jak mam dac mu wiecej mleka niz on chce?? Na noc daje mu piers + mloeczko z butleki i nie wypija do konca butelki i wiecej za nic nie chce...

Cytat:
Guciu ja dzięki tarciu oczek zawsze wiem kiedy jest na 100 % zmęczony
Ja tez ja tez...

Stary 2010-02-15, 13:09   #2123
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Cytat:
Agusia filipek uroczy
mamy taka samą grzechotkę - Grzes silnie probuje ja wepchać do buzi

ja mam dziś lenia meeeeeeeeeeeeeega lenia
Iza w przedszkolu, Grzes spi już 2 godziny, obiad zjedzony i nic mi się nie chce
ta grzechotkka widze ze sprawdza sie u kazdego malucha kupujemy ja juz nie raz bo zawsze jak do kogos idziemy kto dopiero urodzil to ja kupujemy i kazde dziecko jest zachwysone Fifi tez probuje ja usilnie do buzi wsadzic a jak mu nie wychodzi to sie zlosci;p

a u nas nigdy jeszcze nie bylo problemow brzuszkowych a wczoraj robilam torta na walentynki i biszkopta nasaczylam wywarem sok woda + cytryna myslslam ze mu nic nie bedzie a teraz biedy sie prezy caly czas i co chwile budzi sie z krzykiem.. musi go bolec ten brzuszek.. pamietam jak tesciowa na poczatku jak urodzilam mowila mi zebym nie pila soku z cytryny bo moj tz jak byl niemowlakiem mial mega bol brzucha przez cytryyne:/ ale na razie moje dziecie spi w salonie zebym go tu miala blisko.. przysioslam mu tylko jego posciel zasnal.. zobaczymy na jak dlugo

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:

Jakie piekne duze oczka

André konczy jutro 4 miesiace
po mamusi

Kurczak ale ten czas leci:d Fifi konczy 4 miesiace 31 lutego ale skoro takiego dnia nie ma to konczy 28 ;p czyli za 2 tygodnie

Fifi

Stary 2010-02-15, 13:22   #2124
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:

Ale Olu jak mam dac mu wiecej mleka niz on chce?? Na noc daje mu piers + mloeczko z butleki i nie wypija do konca butelki i wiecej za nic nie chce...
dlatego może powinnaś właśnie zagęszczać jakąś kaszką, czy czymś
Stary 2010-02-15, 13:39   #2125
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

Kareninko dla Andree

Agusia nie ma co.. sliczny ten twoj Filipek

a ja dzis znalazlam sposob na zabawienie swojego syna starszego.
Tomek poszedl spac a ja zabralam pierworodnego do jego pokoju i zaczelam cwiczyc i zachcac go do tego aby mnie nasladowal. bardzo mu sie podobalo a i ja z pol godzinki sobie pocwiczylam.
jestem w szoku bo nie lubie zwylke cwiczyc a w jego towarzystwie robilo sie to super.
Adikowi najbardziej podobal se rowerek i swieca

a ja sie musze pochwalic ze moj tz wrocil dzis wczesniej z pracy bo za mna tesknil tak przynajmniej sciemnia

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 13:49   #2126
brombusia
Zakorzenienie

Heloł
My dzisiaj troszkę zalatani, bo dużo spraw do załatwienia było, ale już po wszystkim i mieszkanie dla Mamy kupione
Czyli najpóźniej w kwietniu będę ją już miała na miejscu

Młody dzisiaj spał ładnie, obudził się dopiero o 7, więc nawet jestem wyspana. Teściówka z nim siedziała i zrobił jej taką kupkę, że go całego musiała przebrać

Co do poprzednich stron to, dzieciaczki piękne jak zwykle, a zdjęcie Sandruni zerkającej na hipcia mnie normalnie rozwaliło Słodkie

Filipek śliczny, na ostatnim zdjęciu ma super minkę

Madziu dla Grzesia przewrót z plecków na brzuszek to już wyższa szkoła

Dla Andre też i jak zwykle na zdjęciach przeuroczy

Co to ja jeszcze ...

Aha, Guciu
A co to będziesz mieszać?

Młody w sobotę wyrzucił z łóżeczka grzechotkę,a następnie smoczka
Jeszcze za wcześnie, na intencjonalne wyrzucanie rzeczy, więc pewnie udało mu się przypadkiem, ale jaki musiał wziąć zamach

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 13:59   #2127
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
dlatego może powinnaś właśnie zagęszczać jakąś kaszką, czy czymś

Chyba mam pewne podejrzenie - maly od jakiegos czasu odstawia cyrk przy jedzieniu...tzn. je intensywnie przez pierwsze ok. 7 minut a potem placz, prezy sie itp. I jak go tak zostawiam to nie je wiecej a jak daje mleko z butelki to je! A w piersi jest jeszcze mleko.
Co to znaczy?? Ze mu sie nie chce ssac bardziej z piersi?

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
Kareninko dla Andree

a ja dzis znalazlam sposob na zabawienie swojego syna starszego.
Tomek poszedl spac a ja zabralam pierworodnego do jego pokoju i zaczelam cwiczyc i zachcac go do tego aby mnie nasladowal. bardzo mu sie podobalo a i ja z pol godzinki sobie pocwiczylam.
jestem w szoku bo nie lubie zwylke cwiczyc a w jego towarzystwie robilo sie to super.
Adikowi najbardziej podobal se rowerek i swieca

a ja sie musze pochwalic ze moj tz wrocil dzis wczesniej z pracy bo za mna tesknil tak przynajmniej sciemnia

No widzisz jak maly mobilizuje

Eee tam sciemnia...moze farowke chce..?

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Heloł
My dzisiaj troszkę zalatani, bo dużo spraw do załatwienia było, ale już po wszystkim i mieszkanie dla Mamy kupione
Czyli najpóźniej w kwietniu będę ją już miała na miejscu

Dla Andre też i jak zwykle na zdjęciach przeuroczy

Jeszcze za wcześnie, na intencjonalne wyrzucanie rzeczy, więc pewnie udało mu się przypadkiem, ale jaki musiał wziąć zamach

Zazdraszczam, aleeeee....moja mama tez sie do nas szykuje! Chce sprzedac hotel i kupic domek zaraz pod naszym Troche to na pewni potrwa, ale w koncu bedzie blisko

No prosze co to za szalenstwa lozeczkowe, ze az smoczki i grzechotki lataja

Moj pojadl (po walce...) i teraz daje czadu w lozeczku...ma nowa zawieszke - taki domek u roznymi elementami - i koffffa ja baardzo...

Brombi a moze ty masz jakis pomysl na tego mojego malego rebelianta?

Stary 2010-02-15, 14:02   #2128
malina81
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość
Agusia pochwale sie zegarkiem jak sie troche zorganizuje bo byłam z Tomkiem na kawie u kolezanki i teraz obiad czeka żeby go ugotować
A do twojego Filipka ma słabośc jak sie patrzy tymi wielkimi blue oczami Sliczny jest.
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 14:13   #2129
elalank
Zadomowienie

my juz po badaniu, Olka była baaaaardzo dzielna!! troszkę płakała i szybko sie uspokoiła, w kocu to już duża dziewczyna

Ależ wam dziewczyny zazdraszczam prezentów mój TZ obiecał mi chociaż kwiaty i do dzis sie nie doczekałam! ale wybaczam tylko dlatego ze mielismy przeprowadzkę z w związku z tym mega duuuuuuuuuuzo kosztów!

Olka dziękuje za życzenia

dla Andre!!

a oto ja dziś Olka gada z papugą:

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 14:38   #2130
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Aha, Guciu
A co to będziesz mieszać?

mieszanie zacznę od odżywek do włosów, a to dlatego, że sama potrzebuję coś na wzmocnienie włosków. Potem chcę przejść do perfum i innych płynów, bo niestety póki co moje próby z kremami skończyły się tym, że krem zaczął żyć swoim życiem

A z Filipa to chyba siłacz będzie, albo demonek wcielony i będzie wszystko rozrzucał mamusi

Cytat:
a oto ja dziś Olka gada z papugą:
super

A tu moja niunia przytula się do kangurka

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2010-02-15 o 14:42
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości