|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
po prostu Em :)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Na pewno jakoś dobrze zorganizujemy sobie ten czas.
![]() ![]() ![]() A potem jedziemy razem do Berlina (i o tym już wie ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- No i poza tym wszystkim, musiałabym mu powiedzieć, że będę siedzieć 8h na lotnisku, bo wylot jest o 7 rano. ![]() ![]()
![]() |
#4322 |
Zakorzenienie
|
Emuś
![]() Czarne cegły to byłoby coś ![]() Super sen ![]() Hosenko, ja przeciwko niespodziankom nie mam nic ale , wybacz że to piszę nadal dziwi mnie Twój TŻ. Bo co to za pomysł popsuć najpierw taki dzień, zdenerwować a dopiero na jego sam koniec jakoś się zrewanżować ... Skoro nie miał w planach tego malowania to co w takim razie robićłcały dzień, że nie mógł spędzić go normalnie razem z Tobą ? A wiedział że tata ma urodziny ? Z tego co mówiłaś mają razem na pieńku może celowe to było zagranie żeby uniknąć przyjącia do ciebie ? [znowu] ? Wybacz że tak studzę twój dobry nastrój ale coś mi tu jednak śmiedzi ![]() Dziewczyny a ja dzisiaj po raz kolejny doceniłam czym jest życie i że tak naprawdę moje problemy są niczym w porównaniu z innymi i powinnam Bogu dziękować za taki luz psychiczny jaki mam ![]()
I'm woman in love !!!! ![]() Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2010-02-15 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4323 |
Zakorzenienie
|
Vibesko: mój tata nie obchodzi hucznie urodzin. TŻ nawet o nich nie wiedział, bo z resztą po co - ani moi Ex ani mojej siostry nie brali udziału w tego typu imprezach (siostra z mężem obecnie też nie bo mieszkają w Krakowie). U mnie w domu nigdy nie wchodziło się w bliższe relacje z chłopakami siostry czy moimi, nie mówiąc już o ich rodzicach.
Przetrzymał mnie faktycznie za długo i o tym też mu powiedziałam. Wg niego niespodzianka mu się udało, a wg mnie - nie bardzo ![]()
#4324 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam odlewkę tego pilingu Daxa, bardzo fajny był, drobinek naprawdę dużo, bardzo fajnie wygładzał ![]() Cytat:
![]() Ok, będą, obiecuję! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() My nie zrobilismy nic szczególnego dla siebie wczoraj, taki tylko mały szybciutki numerek wieczorem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja unikam porównywania losów ludzkich, niczemu dobremu to wg mnie nie służy, a radość w życiu staram się czerpać z każdego najdrobniejszego szczegółu. Ale rozumiem, że "nie optymiści" nie mają tak łatwo ![]() Żeby nie było fałszu- nie narzekam już i zaczynam testy FLE ![]()
![]() |
#4325 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ojej, a tak mi się nie chciało przepisywać, no ale dobra, niech Wam będzie ![]() Tiramisu Pierre'a Hermes
(Ja robię z połowy składników i też wychodzi tego bardzo dużo)
Zdjęć niestety nie mam, nigdy nie zdążyłam ich zrobić ![]() Ale sama sobie smaku narobiłam, ale nie poddam się. Idę do kuchni zrobić bezę, bo mam strasznie dużo białek i się zepsują (a lepiej zjeść i odchorować... ![]() Kurczę, zapytałam o ten peeling Daxa, taki fajny, piszecie, a ja przecież mam nowy TBS ![]()
![]() |
#4326 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy była jakaś ankieta na wizażu odnosnie Vichy?
![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-02-15 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4328 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() rozbroiłam wczoraj SexyCurves i powiekszyłam otworek przez który przechodzi szczotka bo mi się zdawało, ze za mało tuszu zostaje na niej po wyjęciu z opakowania- ciekawe co z tego wyjdzie ![]()
Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-02-15 o 17:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4329 |
Wtajemniczenie
|
Ja np. nie lubię niespodzianek - czuję się skrępowana, zawstydzona i onieśmielona, a nieśmiała Marta to zjawisko niewystępujące w przyrodzie naturalnie
![]() Z braku TŻta w walentynki leczyłam miło w domu kaca szpinakiem z fetą ![]() Co do peelingów - używam bardzo mocnego Ziaji Pro ale zupełnie mnie nie powala :/ Sto lat temu miałam taki ukochany peeling awokado z łupinami orzecha, w saszetce - był genialny ![]() Mam problem z Targowiskiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie z nim nie polubiłam, dziwna ta szczota gruba taka a nic nadzwyczajnego nie czyni ![]() tak, ja też dostałam ale inny krem vichy, ale cała akcja ma być owiana tajemnicą ![]()
I'm woman in love !!!! ![]() Edytowane przez KasiaB Czas edycji: 2010-02-16 o 09:10 Powód: regulamin akcji |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4332 |
|
O co chodzi z tą akcją Vichy?
![]() ![]()
![]() |
#4333 |
Zakorzenienie
|
Sporo tych prezentów ostatnio
![]() A ja czekam na wygrany podkład i wymiankę i nic ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Jak dla mnie FLE jest ok- świeżak zagęścił ładnie rzęsy i wywinął, ze szczotkami generalnie nie mam problemów. Nie chce mi się go używać po raz drugi, ale się poświęcę ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- To ja znikam do notatek, we środę zaliczenie ważne mnie czeka ![]()
#4334 |
Zakorzenienie
|
były rozsyłane info na maila do niektórych - wylosowanych osób.
Jest to zupełna nowość na rynku a my mamy okazje ją przetestować jako pierwsze no i oczywiscie za free ![]() Zakupiłam dzisiaj puder brązujący Joko, sliczny ciasteczkowy odcień, cienie do powiek złotobrązowe i jeden z serii planet łososiowy mieniący się na róż - za 3 zł z wyprzedaży ![]() I kozaczki w Quazi na niskim obcasie - nie mam żadnych płaskich ![]()
#4335 |
Zakorzenienie
|
fajnie z tymi kremami, chociaż rzeczywiście przetestujecie nowość, a nie jak w przypadku tuszy nowość sprzed pół roku czy więcej
![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez KasiaB Czas edycji: 2010-02-16 o 09:11 Powód: regulamin akcji |
![]() ![]() |
![]() |
#4336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
edytowane
I'm woman in love !!!! ![]() Edytowane przez KasiaB Czas edycji: 2010-02-16 o 09:13 Powód: regulamin akcji |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Przybywam pochwalić się, że odwyk idzie mi świetnie
![]() ![]() Aha, no i stwierdzam, że Wizaż mnie nie lubi, bo mi jeszcze z żadnego konkursu nic nie przysłał. ![]()
![]() |
#4338 |
|
Kupiłam sobie dziś masło do ciała Le Petit Marseillais i będę zaraz testować.
![]()
![]() |
#4339 |
Zakorzenienie
|
Nie chce mi się cytować...
![]() Z moją nogą trochę lepiej, w miarę normalnie chodzę. Myślę, że samo unikanie ruchu bardzo mi pomaga, kolanka odpoczywają. Szkoda tylko, że to siedzenie na kanapie nijak nie przyczyni się do zrzucenia kilogramów ![]() Za to wymyśliłam sobie właśnie, że z racji tegoż uziemienia mam dobry powód do zakupu nowej pary balerinek, a może nawet i dwóch. Ostatnio takie śliczne widziałam, jedne a la zamszowe, nabijane całym mnóstwem dżecików, a drugie a la skórka, ale z przodu mają 3 paseczki nabijane ćwiekami. Z tych drugich na pewno wzięłabym czarne, a z pierwszych waham się między szarością a granatem. Co prawda nie powinnam kupować sztucznych butów, ale znalezienie ładnych balerinek ze skóry graniczy z cudem ![]() ![]() Hosenko, a jak się taki likier robi ![]() Co do Twojego TŻ, to też uważam, że przegiął. Niespodzianka niespodzianką, ale mógł to zrobić z większym wyczuciem. Swoją drogą też za bardzo nie lubię niespodzianek. Może jestem zbyt wymagająca, może za mało spontaniczna, ale ja lubię mieć wszystko poukładane od A do Z ![]() em, a z kolei Twoja niespodzianka powinna być dla TŻ naprawdę miłym zaskoczeniem ![]() ![]() ![]() Jelonku, super, że krem YR na zaczerwienienia tak Ci przypasował. Sama też mam słoiczek w zapasie, ale na razie dzielnie wykańczam resztkę Kloranowego Cold Cream i o dziwo odkryłam, że mojej cerze wcale nie trzeba było tyle nawilżenia, co odżywienia. W końcu mam gładką buźkę ![]() Tymczasem znikam, bo już dawno miałam wyłączyć neta, a coś mnie tu trzyma i trzyma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4340 |
Zakorzenienie
|
![]() Idę dziś do dentystki po pracy, boję się ![]() ![]() Od soboty w ogóle jestem jakaś słaba, zmęczona, senna i ciągle boli mnie głowa. Nie wiem czy to jakieś późnozimowe przesilenie czy co? ![]() ![]() Zmykam pracować, miłego dnia ![]()
#4341 |
Zakorzenienie
|
Nosuś, widzę że też jesteś testowaczką Vichy ?
Ja jeszcze nie yżyłam kremu, dzisiaj skończę resztkę mojej bielendy kokosowej od Fuksjii, swoją drogą świeny kremik na zimę, na pewno go kupię znowu. Maguś, kupuj baleriny, na wiosnę są super i dbaj o kolanka i będzie wszytstko dobrze ![]() Isa ![]() Po jednym piwie kac cię trzyma 4 dni to co to był za trunek hm ? ![]() Może więcej ruchu by było wskazane skoro takie zmęczenie cie dopada ? Mi to pomaga, czuję więcej energii odkąd zaczęłam ćwiczyć ![]() Polecam! Skończyłam serum termoaktywne Eveline i lakier do włosów Wella Zimowa Ochrona ![]()
I'm woman in love !!!! ![]() Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2010-02-16 o 07:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4342 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Za to algi Bielendy dotleniające takie sobie. Bardziej lubię Logonę z lotosem, po algach jakoś... nie widzę efektu ![]() ![]() ![]() Isa, a nie warto zmienić stomatologa? Dla mnie to nienormalne żeby plomby przy takich czynnościach wypadały i to z taką częstotliwością. Co chwilę tutaj piszesz, że znów jakieś wypełnienie Ci wypadło. Edytowane przez Jelonek Czas edycji: 2010-02-16 o 07:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4343 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dziwne to wypadanie, mi białe plomby nigdy nie wypadły ![]() to MagJuś ![]() Vibesko, gratuluję zużyć ![]()
![]() |
#4344 |
Zakorzenienie
|
Vibesko, nie wiem co jest. Cały czas się czuję jakbym kaca miała. Szumi mi w głowie straszne, oczy bolą jak patrzę na jasne dzienne światło - typowe objawy jak po przepiciu
![]() Ruchu mi nie brakuje póki co, codzienna droga do pracy przez zaspy i z powrotem do domu to lepsze niż aerobik. Ostatnio mnie nawet mięśnie ud bolały jakbym ćwiczyła a to był skutek przedzierania się przez te śniegi ![]() Jelonku, rodzice też mnie namawiają do zmiany dentystki, ale ja się jakoś przyzwyczaiłam do tej kobiety. Chodzę do niej od czasów, gdy byłam w gimnazjum, czyli już ładne parę lat. I nigdy nie miałam problemów z plombami. Od ok. 2 lat mam takie akcje z ciągłym ich wypadaniem. Pójdę dziś do niej to pogadam z nią na ten temat.
#4345 |
Zakorzenienie
|
![]() Isa ja bym stanowczo zmieniła stomatologa w takim razie ![]()
#4346 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To, że chodzisz do niej od gimnazjum nie jest żadnym argumentem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4347 |
Zakorzenienie
|
Mag: ja chyba tez jestem mało spontaniczna
![]() Jak gdzies jade, to lubię mieć wszystko "pewne" a nie jechac na żywioł. Cóż ... starzeje się ![]() Co do likieru, to robi się go bardzo prosto. Potrzebna jest wódka (/14-1/2 litra - zależy ilu % chcesz likier) Kawa rozpuszczpna w małej ilości wrzątku Mleko skondensowane słodzone w puszce albo już gotowa masa krówkowa Pół szklanki mleka skon. niesłodzonego Jeśli użyje się mleka skon. słodzonego to trzeba je gotować 2,5 godziny i ostudzić. Ja kupiłam gotowe mleko ugotowane, wiec ten etap miałam z głowy. Masę przełożyć do miski, dodać kawę i dokładnie wymieszać. Porcjami dodawać mleko niesłodzone stale mieszając. Na koniec tez porcjami dodawać alkohol. Po otrzymaniu w miarę jednolitego likieru przelać do butelki. W przepisie podają, że wystarczą 2 dni „przegryzania się”, ale im więcej tym lepiej ![]() Jelonku: tak najeżdżasz na mojego TŻ ![]() Twierdzi, że na ten iście genialny pomysł wpadł rano. Chyba nie ma już sensu głowić się czy tak było czy nie. Jakby nie było to ostatecznie spędziliśmy bardzo miły wieczór razem i już przynajmniej wie jaki mam stosunek do tego typu niespodzianek.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-02-16 o 08:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4348 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do sytuacji z TŻ Hosenki to ja bym z nim w niedzielę nie wyszła a już na pewno nie zobaczyłby tego pasa, pończoch itd, skoro zjawił się dopiero o 19. W takich sytuacjach stosuję zagranie z książki Chmielewskiej że oddalam się z domu w dowolnym kierunku. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4349 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzeczywiście przygotowanie nie wydaje się trudne ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4350 |
Zakorzenienie
|
Wiecie, ja podejrzewam, że to może być związane z tym, że ten ząb z którym dziś idę jest martwy i tak na prawdę ta plomba nie ma się czego trzymać. Mam zrobione też plomby w zdrowych zębach i tutaj nie ma problemu z wypadaniem. Wypadają mi plomby ciągle z 3 zębów i te zęby miały właśnie wyrywane nerwy a jeden z nich nawet mi się prawie całkiem rozpadł - została tylko malutka część. Resztę tego zęba dentystka mi odbudowała, ale podejrzewam, że ta plomba i tak kiedyś wyleci, bo trzyma się tylko na tym jednym małym kawałeczku
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.