Wszystko o Avonie - cz. 9 - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-15, 23:51   #4951
ololufe
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 9

@smerfetka25
Ok, dzieki W pierwszym przypadku podanym przez Ciebie to nawet po 3 tygodniach...
No coz, jak nic z tym nie zrobia bym od razu zaplacila mniej i "od reki" oddala im te tusze w COKu na Jerozolimskich, to za tydzien im zaniose na Slowicza. Ale zaplace za fakture po odliczeniu tych tuszy i zobaczymy jak to sie dalej rozwinie...
ololufe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 23:54   #4952
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
U mnie jest tak samo że dzień wcześniej kurier przyjeżdża raz mi się zdarzyło że był w poniedziałek, ale tylko raz
U mnie na początku regularnie przyjeżdżał w poniedziałek, ale potem mu się jakoś odechciało
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 08:48   #4953
jblaszczyk11
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez anulkaandzia Pokaż wiadomość
Avon szaleje kolejna nowa reklama w tv tym razem o zaletach bycia Konsultantka całkiem przyjemna ta reklamówka zamówienie wysyłane jutro ok 600zł w tym moje pond 100 (perełki , SS, bransoeltka z 3 charmsami i płyn do kapieli) zrezygnowałam z torby Gabriella zamawiam sliczną gratanowa Ruthie:P
Poprawcie mnie jesli źle napisze kolorystyke podkładów od najjasniejszych:
Ivory, Creamy, Nude, Natural Beige, Medium Beige?
wedlug moich doswiadczen z podkladami powinno isc w takiej kolejnosci; nude,ivory,cream, natural beige, medium beige,
jblaszczyk11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 08:58   #4954
nocandy
Raczkowanie

Ivory jest jaśniejszy od nude

nocandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 09:12   #4955
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Bosze, już nie mogę się doczekać jutrzejszych paczek
Powinni nam jakiś odwyk zafundować
Idę z Tobą na ten odwyk

Cytat:
Napisane przez jblaszczyk11 Pokaż wiadomość
wedlug moich doswiadczen z podkladami powinno isc w takiej kolejnosci; nude,ivory,cream, natural beige, medium beige,
Cytat:
Napisane przez nocandy Pokaż wiadomość
Wg moich również najjjjaśniejsz jest IVORY

Dziewczyny,... ale macie przeboje z tymi fakturami.... załamka Ciekawe co tam będzie w mojej dzisiejszej....

Yorki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 09:34   #4956
katrina1991
Zadomowienie

mazia84 dziękuje
po obejrzeniu 06 stwierdzilam:
ZBANKRUTUJE...
*paletka do ust słodkie serduszko bedzie moja
*simple elements, cos czuje ze klientki sie na nie rzuca
*nowa linia Planet Spa , szkoda ze nie ma demo gdzie mozna by bylo kupic jedna rzecz do 10 zl, pamietam ze cos takiego kiedys bylo
*ta bransoletka z koralikami baaardzo mi sie podoba...
*foot works wiśniowe och
*aloha juz nie moge sie doczekac
*no i nowa linia clearskin bedzie trzeba wyprobowac
katrina1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 09:40   #4957
Dziewczyna822
Raczkowanie

zamowilam puder w pedzlu z kat 3, dzis jak sie malowalam to postanowilam wyprobowac i lipa pojdzie do zwrotu, u mnie nie daje on zadnego efektu, po prostu zadnego, wczoraj na reku jakis minimalny polysk byl, w sztucznym swietle, ale dzis w dziennym zero czegokolwiek, ani koloru ani polysku, czy ktoras z Was moze go zamawiala? moze ja nie wiem jak go obsluzyc?
Mam tez torebke THILIE, jak dla mnie moze byc, ale na pewno nie jest warta wiecej niz te 45 zl, wyglada calkiem ok, chociaz przy moim uzytkowaniu pewnie szybko sie rozleci, raczki ma bardzo sztywne, jak sie w nia tez sporo zapakuje (tyle ile chce) to sie robi nieksztaltna, no i smierdzi okropnie, poki co bede ją nosila, za te pieniadze da sie przezyc.

Edytowane przez Dziewczyna822
Czas edycji: 2010-02-16 o 09:46
Dziewczyna822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 09:47   #4958
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Jasniejszy, ale tez ma inna tonację - Ivory wpada w róż, a Nude w żółty.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 10:05   #4959
baniutka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dziewczyna822 Pokaż wiadomość
Mam tez torebke THILIE, jak dla mnie moze byc, ale na pewno nie jest warta wiecej niz te 45 zl, wyglada calkiem ok, chociaz przy moim uzytkowaniu pewnie szybko sie rozleci, raczki ma bardzo sztywne, jak sie w nia tez sporo zapakuje (tyle ile chce) to sie robi nieksztaltna, no i smierdzi okropnie, poki co bede ją nosila, za te pieniadze da sie przezyc.
Prosze o wrzucenie zdjęc na katalogowy
baniutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 10:14   #4960
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez wadercia Pokaż wiadomość
a ja wam powiem tak. 6 podbila moje serduszko i to bardzo, ;D Mam nadzieje ze to samo poczuja klientki
Cytat:
Napisane przez Dziewczyna822 Pokaż wiadomość
zamowilam puder w pedzlu z kat 3, dzis jak sie malowalam to postanowilam wyprobowac i lipa pojdzie do zwrotu, u mnie nie daje on zadnego efektu, po prostu zadnego, wczoraj na reku jakis minimalny polysk byl, w sztucznym swietle, ale dzis w dziennym zero czegokolwiek, ani koloru ani polysku, czy ktoras z Was moze go zamawiala? moze ja nie wiem jak go obsluzyc?
Mam taki tylko z innej firmy. I zawsze przechylam go do góry nogami i troche "wytrzepuje" i gotowe
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 10:19   #4961
julitan
Przyczajenie

Czy paleta 8 cieni brązowych jest chooc troszke perłowa czy matowa???
julitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 10:26   #4962
olla74
Zakorzenienie

Znalazłam w strefie w wiadomościach informacje od mojego OMS o konkursie szminki UCR potega koloru. Za zamówienie 3 szt w kat 3 możliwość wzięcia udziału w losowaniu UWAGA parasola Avon.
Kk z największą ilością sprzedanych szminek dostaną wartościowy pakiet kosmetyków (tego nie rozwinął)

Z tego co widzę na forum szminki nie idą . U mnie też nic. nawet 1 termin opuszczony. czekam na zamówienia, może się coś ruszy w tym tyg.Ale czarno to widzę.

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 10:28   #4963
Dziewczyna822
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Mam taki tylko z innej firmy. I zawsze przechylam go do góry nogami i troche "wytrzepuje" i gotowe

tez tak robie z innymi, ale z tego albo nic nie leci albo to co leci nie daje zadnego efektu, jakis tam pylek na tym pedzlu jest wiec chyba nie jest zablokowany tak ze nic nie leci, no nic, pojdzie do zwrotu.

a zdjec torebki nie moge zrobic, bo nie mam jak, ale wiem ze byl tu kiedys link do zdjec na rosyjskim forum, tam ogladalam, ale to z 1,5-2 mies temu chyba.
Dziewczyna822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 10:29   #4964
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Znalazłam w strefie w wiadomościach informacje od mojego OMS o konkursie szminki UCR potega koloru. Za zamówienie 3 szt w kat 3 możliwość wzięcia udziału w losowaniu UWAGA parasola Avon.
Kk z największą ilością sprzedanych szminek dostaną wartościowy pakiet kosmetyków (tego nie rozwinął)

Z tego co widzę na forum szminki nie idą . U mnie też nic. nawet 1 termin opuszczony. czekam na zamówienia, może się coś ruszy w tym tyg.Ale czarno to widzę.
ZOBACZYŁA ŻE nie zlozylas zam na 1 termin to wysłała ci maila, chciała Cię zmotywować
a ty co niewdzieczność, tez bym chciała taki parasol
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 10:34   #4965
baniutka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość

OMS zależy na sprzedaży tych szminek, bo ini też mają za to nagrody... Ja nie mam żadnej szminki... Masakra, no i podobno jeszcze uczulają...

Edytowane przez baniutka
Czas edycji: 2010-02-16 o 10:38
baniutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 10:44   #4966
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milajla Pokaż wiadomość
1.Oczywiście, że wpisałam w wyszukiwarkę, ale niestety mało tych opinii tutaj. Ma ją ktoś z Was?
2.Nie wiem sama, dziewczyny tu piszą o jakichś limitach, a ja się dopiero w to wdrażam...
jak wpiszesz w "przeszukaj ten wątek" to wyskakuje przynajmniej kilka postów na jej temat:
np. mój post

"1. Torba i portfel Thilie str. 8 - 9 - materiał skórka wężowa, matowa, dosyć twarda i raczej gruba. Torba jest duża, zmieści się A4. W środku jest kieszonka na telefon i jedna na suwak. Wygląd taki sobie, powiedziałabym, że nic specjalnego, zachwytu nie ma. Niestety nie mogłam jej założyć na ramię bo była zaczepiona za rączki, ale uważam, że jest tylko do noszenia w ręku, bo rączki są krótkie. Portfel nie ma efektu skóry wężowej. Ten niby ozdobny suwak i metalowe okrągłe elementy wyglądają tragicznie. Ogólnie portfel jest straszny. Ble."

kolejna opinia

Cytat:
Napisane przez kasiamagda23 Pokaż wiadomość
hmmmm
wczoraj w coku oglądałam sobie torebki iii...
Thilie kształtem jest boska tylko ten materiał taki jakis lichy.... no i kolor to raczej czerń, jakby była taka jak w katalogu to bym się nie zastanawiała
portfel Thilie.... porażka, przy otwieraniu urwałam zatrzask....
turkusowa Teallie mnie zaciekawiła, kolor jak w katalogu, ciekawa jednym słowem, ale ta cena.... :/
zegarek Devi cudeńko tylko nie mój kolor
i jeszcze jeden post nawet z linkiem do zdjęć

Cytat:
Napisane przez jasnosz Pokaż wiadomość
ktoś pytał o torbe thilie tutaj jakieś zdjęcia znalazłam http://www.avon-forum.ru/4images/det...image_id=11794
i kolejna opinia

Cytat:
Napisane przez Yorki Pokaż wiadomość
W coku oglądałam też torby: więc Babette faktycznie porządna, jak już to dziewczyny opisały wcześniej, ale ja jednak się na nią nie skuszę, bo nie podoba mi się ten połysk perłowy... Za to torebka Thilie bardzo bardzo.... Jest duża! Zamek otwiera się od końca do końca i na prawdę nie będzie porblemu żeby do niej coś wepchnąć, albo klucze wydobyć Zamek chodzi leciutko i elegancko. Podoba mi się Oj, jak kusi. Jeden minusik zauważyłam: podszewka, jakaś taka kiepska, ale w sumie jej nie widać.
napisałaś, że mało jest opinii o tej torebce a ja myślę, że jest wystarczająco dużo aby podjąć decyzję tylko trzeba umieć poszukać
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 10:47   #4967
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
no właśnie...
muszę w końcu to napisać
też tak zawsze myślałam, że Ivory to tonacja różowa a Nude - żółta
ale dostałam kiedyś na maila magazyn eMakeUp i tam pisali że Ivory to też podkład z domieszką pigmentu żółtego a Porcelain to będzie domieszka pigmentu różowego... ??? aż się zdziwiłam -tam były wymienione przykładowe nazwy odcieni podkładów dla danej tonacji, mogę później poszukać i napisać.

kurczę no... ja zawsze kupowałam właśnie Nude ale ostatnio spróbowałam ten nowy podkład Cashmiere Magix w odcieniu Ivory, bo coś mi się ciemny wydawał w gazecie i okazało się że jest ok (tzn mógłby być troszkę jaśniejszy) kupiłam też podkłąd L'oreal True Match odcień W1 Golden Ivory i jest dla mnie idealny (wcale a wcale nie ma żadnej domieszki różowości!) i mam Revlon Colorstay Buff - i tu jak wiadomo wszyscy piszą że to najjaśniejszy odcień wpadający w żółć i też się stapia z moją skórą i nie odcina się od szyji
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 10:54   #4968
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
no właśnie...
muszę w końcu to napisać
też tak zawsze myślałam, że Ivory to tonacja różowa a Nude - żółta
ale dostałam kiedyś na maila magazyn eMakeUp i tam pisali że Ivory to też podkład z domieszką pigmentu żółtego a Porcelain to będzie domieszka pigmentu różowego... ??? aż się zdziwiłam -tam były wymienione przykładowe nazwy odcieni podkładów dla danej tonacji, mogę później poszukać i napisać.
Ale każda firma sama sobie ustala nazewnictwo czy numerację. Ivory z jednej firmy to nie bedzie to samo co z innej

Instagram

Stary 2010-02-16, 11:00   #4969
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Apropo podkładów,bo właśnie chce spróbować tego antysresowego rozwietlajacego. Czy odcień Ivory będzie miał na buzi tonacje chłodną? Bo właśnie takiej szukam i już tyle wypróbowałam podkladów że tym razem wolałabym się poradzić

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 11:02   #4970
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Ale każda firma sama sobie ustala nazewnictwo czy numerację. Ivory z jednej firmy to nie bedzie to samo co z innej
Hosenko, ja rozmumiem, nazewnictwo nazewnictwem ale jakieś normy muszą być Ivory to kość słoniowa i też zawsze kojarzyłam ten odcień z tym, że on wpada w róż ale mam teraz avonowy podkłąd w tym odcieniu i nie dość, że dosyć ciemny jak na ivory to nie ma w nim krzty różowości. L'oreal rozdziela Ivory na Ivory Rose (z pigmentem różowym) i Vanilla Ivory lub Golden Ivory z pigmentem żółtym.
Zastanawiam sie czy nie zamówić sobie próbki podkładu Idealny Kolor tego w buteleczce właśnie Ivory, bo mam Light Beige ale jeszcze bardziej wybladłam zimą i teraz nawet go nie używam
Isn't it?

Stary 2010-02-16, 11:05   #4971
ilussia
Wtajemniczenie

Dołączam się do podziękowań za kat.6...
Również zbankrutuję przez niego...

Jutro składam zamówienie z kat.3, i normalnie załamka-od klientek zamówienie aż za 130 zł...
Zamówień na te nowe szminki-niestety zero... Czytałam o tych uczuleniach, więc może i to dobrze że nikt nie zamówił....

Pozdrawiam
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 11:05   #4972
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
Hosenko, ja rozmumiem, nazewnictwo nazewnictwem ale jakieś normy muszą być Ivory to kość słoniowa i też zawsze kojarzyłam ten odcień z tym, że on wpada w róż ale mam teraz avonowy podkłąd w tym odcieniu i nie dość, że dosyć ciemny jak na ivory to nie ma w nim krzty różowości. L'oreal rozdziela Ivory na Ivory Rose (z pigmentem różowym) i Vanilla Ivory lub Golden Ivory z pigmentem żółtym.
Zastanawiam sie czy nie zamówić sobie próbki podkładu Idealny Kolor tego w buteleczce właśnie Ivory, bo mam Light Beige ale jeszcze bardziej wybladłam zimą i teraz nawet go nie używam
To w takim razie jak byś miała możliwość to sprawdź sobie podkład koloru kość słoniową z AA Nie dość że ciemny to jeszcze pomarańczowy odcień.

O tej rożowości i żółci pisałam konkretnie w odniesieniu do podkładów Avonu.

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-02-16 o 11:06
Stary 2010-02-16, 11:10   #4973
emmi01
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
Wkurzylam sie wlasnie! Dopiero co dokonal zwrotu tych felernych 15 tuszy. Na koncie pojawila mi sie korekta. A teraz przy zamowieniu z 3 na podgladzie faktury mam 15 tych diamentowych tuszy?! Ja je zwracalam, to po co mi one jeszcze raz... i kaza sobie za nie placic...
Zawsze możesz nie przyjąć paczki :P

Dziewczyny zrobiłam wczoraj koło południa zamówienie i mam fakture, ale jak daje na podgląd wyskakuje mi coś takiego "Oj! Ten link wygląda na uszkodzony." Wie ktoś o co chodzi?

Edytowane przez emmi01
Czas edycji: 2010-02-16 o 11:12
emmi01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-16, 11:19   #4974
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Poprawcie mnie jesli źle napisze kolorystyke podkładów od najjasniejszych:
Ivory, Creamy, Nude, Natural Beige, Medium Beige?
Cytat:
Napisane przez jblaszczyk11 Pokaż wiadomość
Cytat:
Cytat:

Odcienie dzielą się na różowe i żółte, ivory jest najjaśniejszy z różowych a nude najjaśniejszy z żółtych więc nie można powiedzieć, że któryś z nich jest ciemniejszy od siebie bo mają podobne odcienie jeśli chodzi o nasycenie koloru, ale za to różne jeśli chodzi o dopasowanie do cery (róż, żółty).
W avonie nazwy odcieni pokrywają się w większości pudrach i podkładach, ale w niektórych jest ich więcej lub mniej. Poświęcę się i napiszę wam odcienie podkładów i pudrów poukładane od najjaśniejszych do najciemniejszych z podziałem na odcienie różowe i żółte

Podkład w płynie "Idealny kolor":
* różowe: Ivory, Shell, Creamy Natural, Medium Beige
* żółte: Nude, Light Beige, Natural Beige

Podkład rozświetlająco-antystresowy:
* różowe: Ivory, Almond, Warmest Beige
* żółte: Nude, Cream

Idealnie trwały podkład:
* różowe: Ivory, Shell, Medium Beige
* żółte: Nude, Natural Beige

Wygładzający mus w sztyfcie "Idealny kolor":

Sypki podkład z wygładzającymi minerałami:
* żółte: Nude, Sand Beige

Kremowo-pudrowy podkład w kompakcie "Idealny kolor":

Puder prasowany "Idealny kolor" i Puder sypki "Idealny kolor":
* różowe: Fair
* żółte: Light Medium

Korektor w sztyfcie "Idealny kolor" i Rozświetlający korektor w pędzelku:
* żółte: Medium

Anew Podkład przeciwzmarszczkowy:
* różowe: Ivory, Almond, Warmest Beige
* żółte: Nude, Cream

Anew Kremowo-pudrowy podkład w kompakcie:
* różowe: Ivory, Natural Beige
* żółte: Nude, Pure Beige, Shell

Anew Prasowany puder wygładzający SPF 15:
* różowe: Soft Beige
* żółte: Nude Beige, Sandy Beige

Anew korektor przeciwzmarszczkowy SPF 15:
* żółte: Medium
Stary 2010-02-16, 11:27   #4975
kasienka608
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
Apropo podkładów,bo właśnie chce spróbować tego antysresowego rozwietlajacego. Czy odcień Ivory będzie miał na buzi tonacje chłodną? Bo właśnie takiej szukam i już tyle wypróbowałam podkladów że tym razem wolałabym się poradzić
używam tego podkładu w kolorze nude i bardzo go sobie chwalę- ma stałe miejsce w kosmetyczce od kilku lat

ivory jest wg właśnie taki chłodny, lekko różowy i jasny - a nude idealnie mi pasuje, bo mam lekko żółtawą cerę

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
używam tego podkładu w kolorze nude i bardzo go sobie chwalę- ma stałe miejsce w kosmetyczce od kilku lat

ivory jest wg właśnie taki chłodny, lekko różowy i jasny - a nude idealnie mi pasuje, bo mam lekko żółtawą cerę

andziat super to zrobiłaś
kasienka608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 11:34   #4976
anulkaandzia
Raczkowanie

czyli dla cery opalonej lepiej brac odcienie z kategorii żółtej a dla naturalnej cery te z różowej?
anulkaandzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 11:35   #4977
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
To w takim razie jak byś miała możliwość to sprawdź sobie podkład koloru kość słoniową z AA Nie dość że ciemny to jeszcze pomarańczowy odcień.

O tej rożowości i żółci pisałam konkretnie w odniesieniu do podkładów Avonu.
a wiesz Hosenko że coś kojarzę ten podkład z AA faktycznie ciemny jak diabli. I jeszcze jakiś z Rimmela taki jest - w drogerii chwyciłam za tester i jak szybko go otworzyłam tak szybko zamknęłam
Isn't it?

Stary 2010-02-16, 11:36   #4978
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez emmi01 Pokaż wiadomość

Dziewczyny zrobiłam wczoraj koło południa zamówienie i mam fakture, ale jak daje na podgląd wyskakuje mi coś takiego "Oj! Ten link wygląda na uszkodzony." Wie ktoś o co chodzi?
dziewczyny o tym pisaly
masz ustawione faktury elektroniczne, to po jakims czasie masz dopiero fa dostępną.
a jesli masz ustawione fa papierową to wogole nie masz dostepu-dostaniesz ją w paczce;
zajrzyj w historie zamowein-tam masz podgląd.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 11:38   #4979
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

ten nowy żel Aloha przypomina mi z planet spa serię Sake i Ryż :P
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 11:42   #4980
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
czyli dla cery opalonej lepiej brac odcienie z kategorii żółtej a dla naturalnej cery te z różowej?
Tak.

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
ten nowy żel Aloha przypomina mi z planet spa serię Sake i Ryż :P
O nieeeeee, nie cierpię tego zapachu, a już myślałam, że to będzie jakiś fajny świeży żel na lato
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości