|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 9
@Hosenka*
Dokladnie, dlatego warto sie zastanowic czy z tych stron cos bedziemy kupowac bo mam wrazenie, ze czesc kosmetykow z "tych stron" jest troche drozsza niz zazwyczaj jak sa w promocji Eh...Nie moge sie dopatrzec, czy ta cena 9.90 na str.18 pdf kat.6 dotyczy tylko tych dwoch lakierow-odzywek na gorze, czy wszystkich tych produktow ponizej? |
|
|
|
#4892 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4893 |
|
Raczkowanie
|
proszę o wklejenie zdjęć całej Torby "MAJA" z tymi bocznymi.
|
|
|
|
#4894 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w katalogu 06 jest to oferta wiązana więc na perełki jest rabat tylko 10% czyli perełki będą kosztowały 20,61 zł x 2szt. = 41,22 zł. W katalogu 03 perełki są za 29,90 więc z 25% rabatem (chyba że będziesz miała wyższy) wyniosą cię 22,41 zł x 2szt. = 44,82 zł. Zaoszczędzisz zatem 3,60 zł ![]() Cytat:
w przypadku tego nowego podkładu nawilżającego to odcień ivory zawsze przyporządkowany jest do odcieni różowych natomiast cream do żółtych. Ivory (najjaśniejszy z różowych) na żółto to nude (najjaśniejszy z żółtych), cream jest o ton ciemniejszy niż nude. Polecam tez kupno Karty Kolorów, co prawda nie ma tam odcieni tego nowego podkładu ale naprawdę jest super i odcienie kolorów oddają rzeczywistość. Warto zainwestować te 4zł
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2010-02-15 o 17:38 |
||
|
|
|
#4896 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zgadza sie?
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4899 |
|
Raczkowanie
|
Katalog 6 jest najlepszy od daaaawna. Jestem bardzo ciekawa zapachu Naturalsów malinowych, żelu Aloha. Będę musiała wywąchać Simple Elements bo za 11,90zł przy jakimkolwiek zakupie z katalogu baaaardzo się opłaca. Te zestawy Solutions po 5,90zł to jakaś mega promocja - myślałam że to jakieś miniatury a to są pełnowymiarowe kosmetyki, czad.
Już odkładam na duże zakupy 6tka będzie u nas w kwietniu?
|
|
|
|
#4900 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel |
|
|
|
|
#4901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() katalog 06 i HT do niego - po pierwszym oglądnięciu rewelacja!!!!! jak pewnie większośc z nas - dużo kasy wydam ![]() mam fakturkę z 03 - zero braków ps. jejkaś jak ja bym chciała być trendująca
|
|
#4902 |
|
Rozeznanie
|
Widzę kochane, że i Wam wpadł w oko katalog 06
Też zaczynam na niego odkładać... A i postanowienie: do kwietnia zużyć jak najwięcej: zapasów kremów do twarzy, kosmetyków do stópek, perfum - przede wszystkim perfum no i kolorówki
|
#4903 |
|
Raczkowanie
|
Mam dwa pytanka:
1.Czaję się na torebkę Thilię - warto zamówić? 2.Czy jako nowa konsultantka (drugie zamówienie) mogę złożyć powyżej 500 złotych?
|
|
#4904 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() 2. Chyba nie ma przeszkód... Dlaczego nie mogłabyś złożyć zamówienia powyżej 500zł?
|
|
#4905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I śmieszy mnie na nia promocja wiązana w kat 3 Tzn. kosmetyczka za 12,90 jak kupisz cos tam ze stron jakichś tam, co oznacza kosmetyczka będzie za 11,61 zł,( bo 10% na nią),a w kat 6 ta kosmetyczka za 14.90 minus 20 % wynosi nas 11,92zł. Więc jaka to teraz promocja??????? Avon care z kat6 ten z letnią,żółtą szatą graficzną przypomina mi jakąś znana marke. Niva sun? nie pamietam
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4907 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
2.Nie wiem sama, dziewczyny tu piszą o jakichś limitach, a ja się dopiero w to wdrażam...
|
|
|
#4908 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4909 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poniżej podajemy limity wartości zamówienia, które dopuszczamy do realizacji z zachowaniem zasady, że łączna wartość zamówień w danym przedziale nie przekroczy wyznaczonego limitu na saldo i nie przekroczy limitu wartości jednorazowego zamówienia.Do obliczenia limitu kredytowego brana jest pod uwagę wartość zamówienia po cenach do zapłaty przez Konsultantkę (kwota na fakturze). W katalogu przysługują trzy bezpłatne terminy składania zamówień, np. jeśli złożysz zamówienie z katalogu 1, 2 i 3, w trzech terminach będziesz miała dziewięć aktywnych (zrealizowanych) zamówień. Na każde z tych zamówień przysługuje Ci limit 500 zł. Jeśli złożysz zamówienie z czwartego katalogu, limit kredytowy zwiększy się do 1000 zł - będzie to dziesiąte aktywne zamówienie. LIMIT NA SALDO LIMIT ZAMÓWIENIA Konsultantka składająca zamówienia w katalogach 0-31000 500 Konsultantka składająca zamówienia w katalogach 4-72000 1000 Konsultantka składająca zamówienia w katalogach 8-196000 3000 Konsultantka składająca zamówienia w katalogach 20 i powyżej9000 4500 KLUBOWICZE RÓŻY: EDYCJA AKTUALNA Limit na saldo Limit na zamówienie Poziom Biały 9 000 4 500 Poziom Czerwony 10 400 5 200 Poziom Srebrny 11 700 5 850 Poziom Złoty 20 000 10 000 Uwaga! Liczą się tylko aktywne zamówienia.Co się stanie jeżeli przekroczę podaną wyżej kwotę limitu?Przekroczenie tej kwoty bez dokonania przedpłaty powoduje wstrzymanie realizacji zamówienia. Jeżeli wartość zamówienia przekracza podane limity (“na saldo” lub “na zamówienie”), Konsultantka powinna wpłacić na konto Avonu kwotę, która stanowi różnicę pomiędzy wartością zamówienia a określonym wyżej limitem. Przypominamy, że płatność za fakturę powinna znaleźć się na koncie w ciągu 21 dni od daty wystawienia faktury. Prosimy pamiętać, że czas przepływu gotówki pomiędzy wpłatą a rejestracją na koncie trwa 3 – 6 dni. Wpłat należy dokonać, korzystając z druków przesyłanych przez Avon. Konsultantka nie powinna korygować wartości wpłat samodzielnie, bez zgody osób upoważnionych, tj. pracowników Działu Obsługi Klienta w biurze w Warszawie. Gwarancją realizacji zamówienia jest wpłynięcie pieniędzy na konto, a nie data stempla na dowodzie wpłaty. |
|
|
|
|
#4910 |
|
Raczkowanie
|
A jak to jest z tym zestawem za 37zł, chodzi mi o kolory szminki, podkładu, błyszczyka. Można sobie wybrać, czy wysyłają losowo?
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel |
|
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
ten 6 kat. mnie nie zachwycił ;/
|
|
|
|
#4912 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny piszecie lotem błyskawicy
nie mogę nadążyć z nadrobieniem postów aneszna dziękuję Ci za informacje o serum, byłam zainteresowana czy już dosyłają mazia84 Jesteś Wielka! Ja także dołączam się do podziękowań za materiały do kampanii 6!!! W szczególności dzięki wielkie za katalog 6 Także z pełnym zaciekawieniem pędzę na katalogowy zobaczyć ten zachwycający katalog
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." Edytowane przez Agatheska Czas edycji: 2010-02-15 o 19:41 |
|
|
|
#4913 |
|
Raczkowanie
|
U mnie również bez szału. I całe szczęście bo przez ten Avon zbankrutuję
Właśnie wypróbowałam nową Pur Blancę i wg. mnie nie jest najgorsza. Taka mydlana trochę, ale zdecydowanie lepsza od tej Blush. Dziewczyny polećcie mi jakiś krem pod oczy taki żeby rozjaśnił mi cienie, bo mam masakryczne
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4914 |
|
Raczkowanie
|
Avon szaleje
kolejna nowa reklama w tv tym razem o zaletach bycia Konsultantka całkiem przyjemna ta reklamówka zamówienie wysyłane jutro ok 600zł w tym moje pond 100 (perełki , SS, bransoeltka z 3 charmsami i płyn do kapieli) zrezygnowałam z torby Gabriella zamawiam sliczną gratanowa Ruthie:PPoprawcie mnie jesli źle napisze kolorystyke podkładów od najjasniejszych: Ivory, Creamy, Nude, Natural Beige, Medium Beige? Edytowane przez anulkaandzia Czas edycji: 2010-02-15 o 20:11 |
|
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nic w 6 nie widze dla siebie... ;/
|
|
|
|
#4917 |
|
Rozeznanie
|
o matulu!!!!! ja też jestem oczarowana tym katalogiem
![]() a'propos katalogu 3- mam fakturkę, braków brak, i 10 katalogów 3/2010 gratis
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#4918 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja wam powiem tak. 6 podbila moje serduszko i to bardzo, ;D Mam nadzieje ze to samo poczuja klientki
|
#4919 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, i też 10 katalogów 3 tylko po co mi one jak już nie składnam w nastepnych terminach
|
|
|
|
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

Alez sie rozpisalam...

Zawsze to fajnie sobie zobaczyć przed zakupem
Tragedijaa aa... W katalogu o niebo lepiej. Nie dość, że materiał taki nie kosmetyczkowy to wygląda jakby była hmm... przybrudzona... Myślę, że w second-hendach trafiają się ładniejsze hehe
Jesteś Wielka! Ja także dołączam się do podziękowań za materiały do kampanii 6!!! W szczególności dzięki wielkie za katalog 6
Właśnie wypróbowałam nową Pur Blancę i wg. mnie nie jest najgorsza. Taka mydlana trochę, ale zdecydowanie lepsza od tej Blush. Dziewczyny polećcie mi jakiś krem pod oczy taki żeby rozjaśnił mi cienie, bo mam masakryczne