Wszystko o Avonie - cz. 9 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-15, 17:23   #4891
ololufe
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 9

@Hosenka*
Dokladnie, dlatego warto sie zastanowic czy z tych stron cos bedziemy kupowac bo mam wrazenie, ze czesc kosmetykow z "tych stron" jest troche drozsza niz zazwyczaj jak sa w promocji

Eh...Nie moge sie dopatrzec, czy ta cena 9.90 na str.18 pdf kat.6 dotyczy tylko tych dwoch lakierow-odzywek na gorze, czy wszystkich tych produktow ponizej?
ololufe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 17:26   #4892
mazia84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
@Hosenka*
Dokladnie, dlatego warto sie zastanowic czy z tych stron cos bedziemy kupowac bo mam wrazenie, ze czesc kosmetykow z "tych stron" jest troche drozsza niz zazwyczaj jak sa w promocji

Eh...Nie moge sie dopatrzec, czy ta cena 9.90 na str.18 pdf kat.6 dotyczy tylko tych dwoch lakierow-odzywek na gorze, czy wszystkich tych produktow ponizej?
Cena ta dotyczy tylko tych dwóch produktów na górze.
mazia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 17:30   #4893
asia-23
Raczkowanie

GG do asia-23

proszę o wklejenie zdjęć całej Torby "MAJA" z tymi bocznymi.
asia-23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 17:30   #4894
anulkaandzia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Tylko że na perełki będzie 10% opustu w K6 no i musi być zamówienie z danych stron.
A widzisz Hosenka nie zwróciłam uwagi co do upustu... wiec wezme sobie perełki w tym katalogu
anulkaandzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 17:31   #4895
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulkaandzia Pokaż wiadomość
mi własnie zmiejszyło sie zamówienie o dwa opakowania perełek i przerzucone zostały na katalog 06 za 22,90:P zawsze 7 zł w kieszeni jutro skladam i zrezygnowalam z perelek na rzecz charmsów i z torby gabiella na rzecz torby {chyba} ruthie z katalogu 04 :P
to nie będzie 7 zł w kieszeni
w katalogu 06 jest to oferta wiązana więc na perełki jest rabat tylko 10% czyli perełki będą kosztowały 20,61 zł x 2szt. = 41,22 zł. W katalogu 03 perełki są za 29,90 więc z 25% rabatem (chyba że będziesz miała wyższy) wyniosą cię 22,41 zł x 2szt. = 44,82 zł. Zaoszczędzisz zatem 3,60 zł

Cytat:
Napisane przez FridaKahlo Pokaż wiadomość
Teraz zaś mam problem. Waham się między zakupem podkładu bezbarwnego magix, a tym nowym rozświetlającym podkładem, ktory jest w demo o5, a w katalogu 06 pojawia sie na 22 stronie. Wzięłabym najchętniej tego magixa, ale nie jestem pewna, czy on w miarę kryje, tzn czy dobrze wyrównuje koloryt i moglby byc stosowany samodzielnie, zamiast podkładu? Bo jezeli nie to raczej wyprobuje ten nowy fluid i tu chciałam się zapytac, czy którac z Was go ma? Poniewaz nie wiem jaki kolor wybrac, do tej pory stosowalam Calming Effects w kolorze ivory, jednak ma on ciutkę zbyt zimny odcień. Ten nowy podklad jest w odcieniu ivory, ale jest tez creamy natural, ktory wyglada wlasnie na dosc jasny, ale bardziej zolty, czyli taki jak moja cera. Tylko wiecie jak to jest, te kolorki w katalogu slabo oddaja rzeczywistosc, boje sie ze tak naprawde to ten creamy natural okaze się ciemny. Mi by przydał się takie ivory tylko na żółto, wiecie o co chodzi? Alez sie rozpisalam...
podkład bezbarwny wygładza cerę ale nie wyrównuje kolorytu bo jest bezbarwny, może być stosowany zamiast podkładu bo jest to właśnie podkład

w przypadku tego nowego podkładu nawilżającego to odcień ivory zawsze przyporządkowany jest do odcieni różowych natomiast cream do żółtych. Ivory (najjaśniejszy z różowych) na żółto to nude (najjaśniejszy z żółtych), cream jest o ton ciemniejszy niż nude.

Polecam tez kupno Karty Kolorów, co prawda nie ma tam odcieni tego nowego podkładu ale naprawdę jest super i odcienie kolorów oddają rzeczywistość. Warto zainwestować te 4zł

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2010-02-15 o 17:38
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 17:35   #4896
anulkaandzia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
w katalogu 06 jest to oferta wiązana więc na perełki jest rabat tylko 10% czyli perełki będą kosztowały 20,61 zł x 2szt. = 41,22 zł. W katalogu 03 perełki są za 29,90 więc z 25% rabatem (chyba że będziesz miała wyższy) wyniosą cię 22,41 zł x 2szt. = 44,82 zł. Zaoszczędzisz zatem 3,60 zł

podkład bezbarwny wygładza cerę ale nie wyrównuje kolorytu bo jest bezbarwny, może być stosowany zamiast podkładu bo jest to właśnie podkład
w przypadku tego nowego podkładu nawilżającego to odcień ivory zawsze przyporządkowany jest do odcieni różowych natomiast cream do żółtych. Ivory (najjaśniejszy z różowych) na żółto to nude (najjaśniejszy z żółtych), cream jest o ton ciemniejszy niż nude.
ojjj wiem wiem :P ale roztrzepana Ania najpierw patrzy na promocje a później dopiero liczy:P ja wezme sobie kolorek nowego podkladu natural beige mysle ze dla osoby o ciut ciemnej karnacji na skutek korzystania od czasu do czasu z solarium bedzie odpowiedni zgadza sie?
Stary 2010-02-15, 17:38   #4897
ololufe
Zakorzenienie

@mazia84
Dzieki To w takim razie ja perelki tez wezme w tym katalogu, tzn.w 3
Stary 2010-02-15, 17:46   #4898
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
ojjj wiem wiem :P ale roztrzepana Ania najpierw patrzy na promocje a później dopiero liczy:P ja wezme sobie kolorek nowego podkladu natural beige mysle ze dla osoby o ciut ciemnej karnacji na skutek korzystania od czasu do czasu z solarium bedzie odpowiedni zgadza sie?
myślę, że tak
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 17:47   #4899
Chiquita 150
Raczkowanie

GG do Chiquita 150

Katalog 6 jest najlepszy od daaaawna. Jestem bardzo ciekawa zapachu Naturalsów malinowych, żelu Aloha. Będę musiała wywąchać Simple Elements bo za 11,90zł przy jakimkolwiek zakupie z katalogu baaaardzo się opłaca. Te zestawy Solutions po 5,90zł to jakaś mega promocja - myślałam że to jakieś miniatury a to są pełnowymiarowe kosmetyki, czad.
Już odkładam na duże zakupy 6tka będzie u nas w kwietniu?
Chiquita 150 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 18:06   #4900
FridaKahlo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość

Polecam tez kupno Karty Kolorów, co prawda nie ma tam odcieni tego nowego podkładu ale naprawdę jest super i odcienie kolorów oddają rzeczywistość. Warto zainwestować te 4zł
Dziękuję bardzo za informację, nie wiedziałam ze nude to taki zołty ivory A karte kolorów mam, ale niestety niewiele mi ona pomaga...

Teufel
FridaKahlo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 18:13   #4901
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
No a widziałyście ten zestaw za 37zł w HT06 tusz, błyszczyk, podkład i szminka, a do tego próbki, zestaw już jest mój
też napewno kupię ten zestaw!!!!!! super oferta!!

Cytat:
Napisane przez mazia84 Pokaż wiadomość
Katalog 6 już wrzucony

No ten zestaw jest naprawdę fajny a na ostaniej stronie jest też zestaw spa z nowej serii za 66zł i jest to oferta nielimitowana.
DZIĘKI jesteś wielka

katalog 06 i HT do niego - po pierwszym oglądnięciu rewelacja!!!!!
jak pewnie większośc z nas - dużo kasy wydam

mam fakturkę z 03 - zero braków

ps. jejkaś jak ja bym chciała być trendująca

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 18:18   #4902
Yorki
Rozeznanie

Widzę kochane, że i Wam wpadł w oko katalog 06 Też zaczynam na niego odkładać... A i postanowienie: do kwietnia zużyć jak najwięcej: zapasów kremów do twarzy, kosmetyków do stópek, perfum - przede wszystkim perfum no i kolorówki Masakra się zapowiada

Yorki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 18:22   #4903
milajla
Raczkowanie

Mam dwa pytanka:
1.Czaję się na torebkę Thilię - warto zamówić?
2.Czy jako nowa konsultantka (drugie zamówienie) mogę złożyć powyżej 500 złotych?
Stary 2010-02-15, 18:49   #4904
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez milajla Pokaż wiadomość
Mam dwa pytanka:
1.Czaję się na torebkę Thilię - warto zamówić?
2.Czy jako nowa konsultantka (drugie zamówienie) mogę złożyć powyżej 500 złotych?
1. Wpisz w wyszukiwarce THILIE i zobaczysz wszystkie opinie o niej
2. Chyba nie ma przeszkód... Dlaczego nie mogłabyś złożyć zamówienia powyżej 500zł?

Stary 2010-02-15, 19:00   #4905
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yorki Pokaż wiadomość
Monia M dzięki za fotki Bess Zawsze to fajnie sobie zobaczyć przed zakupem

Mi się nie podoba... Ten materiałTragedijaa aa... W katalogu o niebo lepiej. Nie dość, że materiał taki nie kosmetyczkowy to wygląda jakby była hmm... przybrudzona... Myślę, że w second-hendach trafiają się ładniejsze hehe
Fakt wyglada na taka jak torby ekologiczne na zakupy.Troche dziwna.
I śmieszy mnie na nia promocja wiązana w kat 3 Tzn. kosmetyczka za 12,90 jak kupisz cos tam ze stron jakichś tam, co oznacza kosmetyczka będzie za 11,61 zł,( bo 10% na nią),a w kat 6 ta kosmetyczka za 14.90 minus 20 % wynosi nas 11,92zł. Więc jaka to teraz promocja???????

Avon care z kat6 ten z letnią,żółtą szatą graficzną przypomina mi jakąś znana marke. Niva sun? nie pamietam

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 19:03   #4906
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wronia3 Pokaż wiadomość
wie ktoś może co będzie można zamówić w katalogu 4 za zamówienie z katalogu 3 powyżej 1000zł?
też jestem ciekawa,
w kat.3 nowej wody TTA zamówić nie mogę ( gdyż nie udało mi się uzbierać wymaganej kwoty) ale pojawiła się nadzieja, że w kat.3 uda się zdobyć kwotę 1000zł
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 19:04   #4907
milajla
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yorki Pokaż wiadomość
1. Wpisz w wyszukiwarce THILIE i zobaczysz wszystkie opinie o niej
2. Chyba nie ma przeszkód... Dlaczego nie mogłabyś złożyć zamówienia powyżej 500zł?
1.Oczywiście, że wpisałam w wyszukiwarkę, ale niestety mało tych opinii tutaj. Ma ją ktoś z Was?
2.Nie wiem sama, dziewczyny tu piszą o jakichś limitach, a ja się dopiero w to wdrażam...
Stary 2010-02-15, 19:08   #4908
Yorki
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Fakt wyglada na taka jak torby ekologiczne na zakupy.Troche dziwna.
I śmieszy mnie na nia promocja wiązana w kat 3 Tzn. kosmetyczka za 12,90 jak kupisz cos tam ze stron jakichś tam, co oznacza kosmetyczka będzie za 11,61 zł,( bo 10% na nią),a w kat 6 ta kosmetyczka za 14.90 minus 20 % wynosi nas 11,92zł. Więc jaka to teraz promocja???????

Avon care z kat6 ten z letnią,żółtą szatą graficzną przypomina mi jakąś znana marke. Niva sun? nie pamietam
Tak, Avon już kolejny raz robi "Promocję".... To samo jest często z DEMO...

Cytat:
1.Oczywiście, że wpisałam w wyszukiwarkę, ale niestety mało tych opinii tutaj. Ma ją ktoś z Was?
2.Nie wiem sama, dziewczyny tu piszą o jakichś limitach, a ja się dopiero w to wdrażam...
Acha..

Stary 2010-02-15, 19:08   #4909
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
JAKIE OBOWIĄZUJĄ LIMITY KREDYTOWE?

Poniżej podajemy limity wartości zamówienia, które dopuszczamy do realizacji z zachowaniem zasady, że łączna wartość zamówień w danym przedziale nie przekroczy wyznaczonego limitu na saldo i nie przekroczy limitu wartości jednorazowego zamówienia.Do obliczenia limitu kredytowego brana jest pod uwagę wartość zamówienia po cenach do zapłaty przez Konsultantkę (kwota na fakturze). W katalogu przysługują trzy bezpłatne terminy składania zamówień, np. jeśli złożysz zamówienie z katalogu 1, 2 i 3, w trzech terminach będziesz miała dziewięć aktywnych (zrealizowanych) zamówień. Na każde z tych zamówień przysługuje Ci limit 500 zł. Jeśli złożysz zamówienie z czwartego katalogu, limit kredytowy zwiększy się do 1000 zł - będzie to dziesiąte aktywne zamówienie.

LIMIT NA SALDO
LIMIT ZAMÓWIENIA
Konsultantka składająca zamówienia w katalogach 0-3
1000
500
Konsultantka składająca zamówienia w katalogach 4-7
2000
1000
Konsultantka składająca zamówienia w katalogach 8-19
6000
3000
Konsultantka składająca zamówienia w katalogach 20 i powyżej
9000
4500

KLUBOWICZE RÓŻY:
EDYCJA AKTUALNA

Limit na saldo
Limit na zamówienie
Poziom
Biały
9 000
4 500
Poziom Czerwony
10 400
5 200
Poziom Srebrny
11 700
5 850
Poziom
Złoty
20 000
10 000
Uwaga! Liczą się tylko aktywne zamówienia.
Co się stanie jeżeli przekroczę podaną wyżej kwotę limitu?Przekroczenie tej kwoty bez dokonania przedpłaty powoduje wstrzymanie realizacji zamówienia.
Jeżeli wartość zamówienia przekracza podane limity (“na saldo” lub “na zamówienie”), Konsultantka powinna wpłacić na konto Avonu kwotę, która stanowi różnicę pomiędzy wartością zamówienia a określonym wyżej limitem.
Przypominamy, że płatność za fakturę powinna znaleźć się na koncie w ciągu 21 dni od daty wystawienia faktury. Prosimy pamiętać, że czas przepływu gotówki pomiędzy wpłatą a rejestracją na koncie trwa 3 – 6 dni. Wpłat należy dokonać, korzystając z druków przesyłanych przez Avon. Konsultantka nie powinna korygować wartości wpłat samodzielnie, bez zgody osób upoważnionych, tj. pracowników Działu Obsługi Klienta w biurze w Warszawie. Gwarancją realizacji zamówienia jest wpłynięcie pieniędzy na konto, a nie data stempla na dowodzie wpłaty.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 19:16   #4910
FridaKahlo
Raczkowanie

A jak to jest z tym zestawem za 37zł, chodzi mi o kolory szminki, podkładu, błyszczyka. Można sobie wybrać, czy wysyłają losowo?

Teufel
FridaKahlo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 19:23   #4911
pycia17
Zakorzenienie

GG do pycia17

ten 6 kat. mnie nie zachwycił ;/
pycia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 19:39   #4912
Agatheska
Zadomowienie

Dziewczyny piszecie lotem błyskawicy nie mogę nadążyć z nadrobieniem postów

aneszna dziękuję Ci za informacje o serum, byłam zainteresowana czy już dosyłają także jestem wdzięczna

mazia84 Jesteś Wielka! Ja także dołączam się do podziękowań za materiały do kampanii 6!!! W szczególności dzięki wielkie za katalog 6 już po przeczytaniu tylu chwalebnych opinii jestem pewna, że i ja wpadnę w sieć kupowania
Także z pełnym zaciekawieniem pędzę na katalogowy zobaczyć ten zachwycający katalog
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."

Edytowane przez Agatheska
Czas edycji: 2010-02-15 o 19:41
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 19:43   #4913
Monia M
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pycia17 Pokaż wiadomość
ten 6 kat. mnie nie zachwycił ;/
U mnie również bez szału. I całe szczęście bo przez ten Avon zbankrutuję Właśnie wypróbowałam nową Pur Blancę i wg. mnie nie jest najgorsza. Taka mydlana trochę, ale zdecydowanie lepsza od tej Blush. Dziewczyny polećcie mi jakiś krem pod oczy taki żeby rozjaśnił mi cienie, bo mam masakryczne
Monia M jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-15, 20:09   #4914
anulkaandzia
Raczkowanie

Avon szaleje kolejna nowa reklama w tv tym razem o zaletach bycia Konsultantka całkiem przyjemna ta reklamówka zamówienie wysyłane jutro ok 600zł w tym moje pond 100 (perełki , SS, bransoeltka z 3 charmsami i płyn do kapieli) zrezygnowałam z torby Gabriella zamawiam sliczną gratanowa Ruthie:P
Poprawcie mnie jesli źle napisze kolorystyke podkładów od najjasniejszych:
Ivory, Creamy, Nude, Natural Beige, Medium Beige?

Edytowane przez anulkaandzia
Czas edycji: 2010-02-15 o 20:11
Stary 2010-02-15, 20:10   #4915
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ale nowe opakowania Clearskin ...
Mnie się podoba. Aż już chce mi się kupić taki tonik np.

Generalnie to będzie fajny katalog, ale chyba zbankrutuję
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 20:23   #4916
ololufe
Zakorzenienie

Ja nic w 6 nie widze dla siebie... ;/
Stary 2010-02-15, 20:25   #4917
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

o matulu!!!!! ja też jestem oczarowana tym katalogiem bankrut gwarantowany w tej 6-stej kampanii

a'propos katalogu 3- mam fakturkę, braków brak, i 10 katalogów 3/2010 gratis

https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png
8katharina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 20:54   #4918
wadercia
Wtajemniczenie

GG do wadercia

a ja wam powiem tak. 6 podbila moje serduszko i to bardzo, ;D Mam nadzieje ze to samo poczuja klientki

wymienię

wadercia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 20:59   #4919
kasiuniap7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość
o matulu!!!!! ja też jestem oczarowana tym katalogiem bankrut gwarantowany w tej 6-stej kampanii

a'propos katalogu 3- mam fakturkę, braków brak, i 10 katalogów 3/2010 gratis
ja też dziś mam fakturke i żadnych braków , i też 10 katalogów 3 tylko po co mi one jak już nie składnam w nastepnych terminach
kasiuniap7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-15, 20:59   #4920
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Avon szaleje kolejna nowa reklama w tv tym razem o zaletach bycia Konsultantka całkiem przyjemna ta reklamówka
Ja nie widziałam tej reklamy, ale za to widziałam Oriflame'u do zachęcenia do bycia konsultantką :P To się muszą firmy prześcigać.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości