|
|
#301 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Cytat:
Karolina (www.cymbeline.krakow.pl) ul. Długa 11a i ul. Filipa 2, Lilea (www.lilea.com) ul. długa, M.E.C. ul. Św. Filipa 5 Madonna ul. Floriańska, Nabla ul. Rzeczna 11 |
|
|
|
|
#302 |
|
Raczkowanie
|
Witam Kochane oj dawno, dawno mnie tutaj nie było
![]() Marzyłam aby do ślubu jechać złoto-białym kabrioletem, ale to hmm... marzenie prysło jak bańka mydlana, jak dla mnie to sporo sobie liczą za 5 godz. przejażdżkę Retro Golden Kabrio - 1300zł + jakieś 200zł za przybranie = szczena opada Czy zawsze hasło "Ślub" musi wiązać się z takimi kosztami ???
|
#303 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
|
#304 |
|
Raczkowanie
|
PS. Czy któraś z Was wybiera się może w sobotę 27 na kurs na Karczówkę??
|
#305 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Ach, i jeśli chcecie to mogę albo wysłać na priv'ie, albo umieścić cennik kilku dekoratorek, tylko nie wiem czy to zgodne z prawem...Napisałam do kilku, wysyłając przy okazji propozycję bukietów i przykładowe wiązanki i poprosiłąm o wycenę... I powiem, że naprawdę byłam zaskoczona rozbieżnością cenową. Edytowane przez fallsi Czas edycji: 2010-02-17 o 20:58 |
|
|
|
|
#306 |
|
Raczkowanie
|
fallsi ja poprosze o te namiary dekoratorek i cennik na priva
|
|
|
|
#307 |
|
Rozeznanie
|
nemea gratulacje
![]() fallsi ja też poprosze o priva z namiarami i cennikami dekoratorek
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, ja rowniez sie melduje w nowej czesci watku, nie mialam ostatnio czasu, zeby siasc i pisac, ale przeczytalam wszystko
Nemea gratujuje obrony, dziewczynkom ktore kupily juz swoje suknie, gratuluje wyborow Rowniez czekam na wiadomosc od honolinki Co do kursu na Karczowce, ja rowniez bylam sama, bo moj TŻ juz mial i nie czulam sie samotna a ja sie pochwale, ze bylismy dzis umowic godzine slubu i mamy 18,30 gdyz przed nami maja dwie inne pary wiec albo 15,30 albo 18,30 a na cale szczescie myslelismy o 18 wiec wszystko sie super ulozylo
|
|
|
|
#309 |
|
Rozeznanie
|
fallsi ja rownież proszę o przeslnaie mi tego cennika na priv,z góry dziękuję
|
|
|
|
#310 |
|
Zadomowienie
|
Fallsi-i ja też chcę
|
|
#311 |
|
Zadomowienie
|
SUNSHINE ja się wybieram
![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- |
|
|
|
#312 |
|
Raczkowanie
|
eninka, sunshine ja też się wybieram na Karczówkę w tym miesiącu, jak się zbiorę oczywiście
|
#313 |
|
Zadomowienie
|
no to rewelka
Ja idę sama, cały czas zastanawiam się czy załatwie coś bez mojego TŻ....jak nie to przynajmniej ja bede miała z głowy....ale bede na pewno. Wiecie od której strony tam się wchodzi do Kościółka?
|
|
|
|
#314 |
|
Raczkowanie
|
ja sie wybieram na ten kurs 27 lutego. Dziewczyny powiedzcie ile tam nalezy zaplacic? bo na stronce pisze ze 75 zl i czy to od osoby czy pary? i czy jest juz ta Pani od poradni?
|
|
|
|
#315 |
|
Zadomowienie
|
mam nadzieje ze za pare....bo to kupa kasy...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#316 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() niestety jak ja byłam w pażdzierniku to nie było Pani z poradni, i z tego co pamiętam dziewczyny pisały że ostatnio też jej nie było, więc pewnie poradnie będziecie musiały zaliczyć gdzie indziej |
|
|
|
|
#317 | |
|
Raczkowanie
|
Był zaskoczony ale zadowolony - ale wywinęłam mu lepszy numer
w piątek przed Walentynkami , korzystając z tego że jeszcze bylismy w Polsce i znajomości w Radiu Fama zamówiłam mu piosenke Paulii ''Od dziś'' ze specjalną dedykacją - i mój mężuś się tak wzruszył że aż łezki w oczach miał . Cytat:
|
|
#318 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#320 |
|
Raczkowanie
|
Ja dostałam namiary na dekoratorkę od Czarnej Kawy.
Jeszcze z nią nie rozmawiałam o cenach ale namiary mogę podać na privie. |
|
|
|
#321 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ehhh. niestety ![]() Ty masz czas jeszcze
|
|
#323 |
|
Raczkowanie
|
No to superrrr! Do zobaczenia w sobotę w Klasztorze
|
#324 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#325 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki chciałam się pochwalić wybraliśmy w końcu sale
) czyli Caffeteria WDK![]() Co ważniejsze chyba już zaplanowane i zaliczkowane reszta dopiero next year, pozostaje uzbroić się w cierpliwość i czekać |
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu cicho!
|
#327 |
|
Rozeznanie
|
No i Honolinka też nadal milczy
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#328 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim w nowej części! Trochę się rozpisaliście,
fallsi poproszę również info na priv
|
|
|
|
#329 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To gratuluję wyboru ![]() BLACKrose24 to ja widzę, że Ty męża rozpieszczasz tyle niespodzianek, a ja mojemu tż tylko czekoladki i własne towarzystwo podarowałam![]() A ja dziś jestem po pracowitym dniu, zleciałam Sienkiewicza z pięć razy, dokupiłam resztę biżuterii i upatrzyłam cudne buty - a nie planowałam żadnych kupować bo butów mam mnóstwo i teraz nie wiem co robić Ale chyba jednak się skuszę Butów nigdy za wiele![]() Byłam też w Nemezji podpytać o wiązankę i chyba tam zamówię.. Ale jest mi troszkę smutno bo wymyśliłam sobie fioletowe róże i wszędzie gdzie pytałam takich nie mają... Chodzi mi o coś takiego, tylko bukiecik mniejszy i jakiś inny materiał - nie biały na dole..
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Coś mi wizaż wolno chodzi.
A wam? Kto mi wyjaśni dlaczego wielocytowanie u mnie nie działa? Jak naciskam wielocytuj a potem odpowiedz to nie mam cytatów. A jak naciskam po wielocytowaniu cytuj to mam jeden cytat - ten przy którym kliknęłam cytuj
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

Nasz ślub 31.07.2010r.
) Powiedzieliśmy, że chcemy nieco większe, wtedy Pani powiedziała, że nie ma problemu, oczywiście nas rozumie, ale słuch po niej zaginął. Dopiero potem z Tż-em pomyśleliśmy, że to jej pokrowce na tych zdjęciach(skoro tak często tam dekoruje) i nie ma innych. Na pytanie odnośnie kurtynek zasłaniających brzeg stołów powiedziała, że hotel ma dwie: kremową i złotą i kto pierwszy ten lepszy. To nic, że my będziemy mieć białe obrusy i pokrowce(ten krem lub złoto pasuje tam jak zającowi dzwonek) nie zaproponowała, że założy tam białe kurtynki( są tam potrzebne aż 2

Co do kursu na Karczowce, ja rowniez bylam sama, bo moj TŻ juz mial i nie czulam sie samotna
a ja sie pochwale, ze bylismy dzis umowic godzine slubu i mamy 18,30 gdyz przed nami maja dwie inne pary wiec albo 15,30 albo 18,30 a na cale szczescie myslelismy o 18 wiec wszystko sie super ulozylo

=> 55 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
A wam?