|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
ale z Was chwalipięty! Ja też się pochwalę... na walentynki dostałam sukienkę, ale w prezencie ślubnym w lipcu dostałam sportowego opla astre gtc czarnego z czarnymi skórami
![]() ![]() MY myślimy o wakacjach w okolicach czerwca, chyba do tej pory już Blanka będzie siedziała, prawda? Bo nie chce zabierać na wyjazd gondoli.. I tak właśnie planowałam Minorkę (siostra Majorki), podobno spokojnie i bardzo ładnie tam jest.. A jak nie to Kanary lub jakaś grecka wyspa, może z Katariną na Kretę się wybiorę hehe, jaką macie ofertę? Myślałam żeby zrobić teraz rezerwację, ale chyba jednak lasty są tańsze... Kupiliśmy dziś Blance zabaweczkę, cymbałki z FP, mały wybór mieli, a byliśmy w największym sklepie dla dzieci w Łodzi.. Trzeba jednak z all zamawiać, ceny też na pewno o niebo lepsze. Napisze później jak się małej podobają. Link: http://www.allegro.pl/item925051174_...ainforest.html Noooo, to ja odciągam mleczko i na 19 lecę na jogę, po tej w zeszłym tygodniu miałam caly dzień zakwasy ![]() Edytowane przez olalicious07 Czas edycji: 2010-02-17 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2402 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Cytat:
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2403 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
naprawdę krótko trzymają ![]() Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2010-02-17 o 17:11 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2404 |
Zakorzenienie
|
A cóż tutaj tak ucichło????
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak planujecie już wakacje... my zostaniemy w tym roku w domu i kto wie, czy nie będziemy się wtedy przeprowadzać, a dopiero w grudniu polecimy do Chile. Coś tz nie może sobie dziś z Sandrą poradzić ![]() A wracając do sprawy domu, to ten, który ostatio oglądaliśmy jednak odpadł, bo wymagał zbyt dużego dodatkowego nakładu pracy i finansów, ale szukamy dalej ![]() ![]()
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2010-02-17 o 18:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2406 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://www.grecos.pl/Wakacje/Grecja/...&tripBoardDb=9 Fajnie by było jechac wiekszą ekipą!!! Może jeszcze ktoras z Was sie przyłączy??? ![]() ![]() Byłoby wizazowe spotkanie na wakacjach ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2407 |
Zakorzenienie
|
Gucia ja bym wolała kupować dom, niż jechać na wakacje
![]() Młody już śpi, a my właśnie zastanawiamy się, gdzie by tu pojechać nad te polskie morze, bo już trza by było coś zarezerwować ![]() Tak sobie myślę, jakaś mała, spokojna miejscowość, żeby na plaży nie było tłumów, ale niedaleko jakiejś większej, jak nam się zachce "rozrywek". Katarina, fajny hotel ![]() A Agios Nikolaos to piękne miasto, będziesz miała kawałek do Zaharii, ale na Krecie w sumie wszędzie blisko i są autostrady ![]()
#2408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2409 |
Zakorzenienie
|
Źle ze mną, zamiast zaglądać ośrodki wypoczynkowe to oglądam, jakich zamków krzyżackich jeszcze nie widziałam
![]() Filuś będzie miał przekichane z takimi rodzicami, w każde wakacje będzie musiał biedaczek dużo zwiedzać ![]() A w tym roku planuję go zabrać na turniej rycerski ![]() Ale mi się wakacyjnie zrobiło, ja już chcę wiosnę ![]()
#2410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Brombi to szukaj szukaj ja pojade pewnie gdzies w okolice Miedzyzdroi ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- A ja jak rodzilam to na sali bylam z jedna dziewczyna co miala cc zaraz po mnie i sie smialysmy bo i moj maly i jej mala urodzili sie z identycznymi naczyniaczkami bardzo podobne kształty i w tym samym miejscu na czółku
|
![]() ![]() |
![]() |
#2411 | |
Zakorzenienie
|
wiadomo, ale na Chile mamy już pieniądze odłożone i tylko przesuwamy co chwilę wyjazd
Cytat:
![]() |
#2412 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aleeeeeee TY mnie bedziesz lubila ![]() ![]() Ja i tak wklejam tylko moze z 1/4 tego, co kupuje... ![]() Cytat:
![]() ![]() Super, ze wyniki sa ok, oby tylko szybko przeszlo ![]() ![]() No cos tyyyyyyyyyy... ![]() ![]() Ta chcialam jako taki "kocyk" na podloge... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tak sobie mysle, ze pod tym wzgledem moj maly bedzie miala fajnie - wakacje w Pl i w Portgalii i tak samo Swieta zawsze albo tu albo tam... ![]() ![]() Hehehe....moj maly juz wykapany i spi... A wiecie co - jak sie dzisiaj maly kapal to wsadzilam mu do wanienki dwie takie zabawki - czerwonego wieloryba i bialo-czarna rybke - z gumy i sobie tak plywaly kolo niego a on....je lapal i sie smial do nich i mowil "Guuuu..." ![]() ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-02-17 o 19:17 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
Zakorzenienie
|
Umieram ... dzisiejszy dzień to była mordownia... zaraz wezme prysznic może odzyję... Piotruś żyć nie dał, ani obiadu zrobić, ani posprzątać... no masakra ciagle chciał byc z mamą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może się spotkamy ? ![]() Cytat:
![]() A Domeyko generalnie w Polsce też nie jest super znany. Cytat:
![]() Ja jak byłam mała, to zazdrościłam koleżankom, co miały babcie na wsi, bo lubiłam koniki, krówki itd. Mnie za to wozili do Niemiec, bo tam siedzi cała rodzina Mamy, ale zawsze się tam okropnie wynudziłam ![]() I gratuluję zabaw w kąpieli ![]() U nas też dzisiaj "postęp" - Młody nie darł się przy pudrowaniu pach, czyszczeniu uszu i noska. A wszystko dlatego, że matka mu śpiewała o misiu co mu się pociły paszki i miał brudne uszka oraz kózki w nosie ![]()
![]() |
#2416 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Katarinka - mam jedno meeega niedyskretne pytanie, ale jestem tak jak Domi baaardzo ciekawska ![]() ![]() Ja mam dzis 15 dzień 6 weidera i chyba spasuje... 36 cykli i w kazdym cyklu 6 ćwiczeń to ciut za dużo, aż kark mnie boli ![]() Muszę Wam się pozalić.. Poszłam w pon na pedicure ( a mam problem z wrastającym paznokciem) i tak mi tam kosmetyczka grzebała,że aż mam stan zapalny ![]() ![]() no ładnie, godzinę mnie nie było w domu, a tż ululał Blanke przed kąpiela... i znow jej rytmu dnia nie zmienie i beda ją kąpać o 22, karmic ok 22-23 i dopiero spać... Brombi - zasypuje się paszki puderkiem? Ja tylko pupcię i cipcie jej zasypuje ![]() Edytowane przez olalicious07 Czas edycji: 2010-02-17 o 19:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2417 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
.juz zapowiedzialam w pracy ze mimo ze wracam w polowie maja to w czerwcu urlop biore bo nawet jak siostra sama z tz swoim by jechala to nie miala bym z kim zostawic malego Cytat:
![]() ![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2418 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuję tego stanu zapalnego, powinnaś złożyć reklamację u tej kosmetyczki, skoro spartoliła ![]() Cytat:
![]() To się nie spotkamy, bo my pojedziemy pewnie na przełomie lipca i sierpnia ![]()
![]() |
#2419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no bedzie sie razem bawic,juz w zeszlym roku jak w ciazy byłysmy to tez razem byłysmy na wakacjach ![]() Poza tym siostra bedzie mi pilnowala malego jak ja do pracy wroce,mam do niej po drodze a ona sama wyrazila taka chcec wiec czemu nie,zawsze bede wiedziala ze jest u siostry a nie musze robic castingów na opiekunke Lece kapac malego bo dzis przez tego lekarza i brak spaceru maly zASNAŁ zupelnie nie o tych porach co codzienie i spal troszke dluzej wiec kapanie sie przesuneło ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- A no i konik morski zamowiony a co niech ma!! ![]() Tz powiedzial ze mi all zablokuje bo ostatnio tylko tam przesiaduje ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2420 |
Zadomowienie
|
I jeszcze jedno mam pytanko.... co myslicie o solarium? Nie byłam już od roku i marzy mi się pójść raz, dwa w miesiacu maxymalnie... Oczywiście przy osłonięciu piersi. I już sama nie wiem, nie chcę ryzykować utratą pokarmu, ale już mam dość bladego ciała
![]() I na koniec - myyy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2421 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zasypuje paszki (choc ja nie Brombi) i pupeczke, dzis tez w zgieciu łokcia zasypalam bo moja Polcia miala czerwone wiec tak profilaktycznie... a ja nie ciekawska- zartowalam ![]() ![]() a palca-wspolczuje! Ja brzucha ogolnie tez juz nie mam i nawet ta krecha czarna cvoraz bledsza. Jednak jak siedze to jest taki nadmiar skory, choc jak stoje to jest okej. A pomyslec, ze przed ciaza mialam wklesly ![]() a Ty Ola ile wazysz i ile masz wzrotsu? ![]() Cytat:
a moj Tz mi jeszcze kaze isc zamawiac...ja ogolnie oszczedna bylam, ale przy nim sie rozpuscialam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2422 |
Zadomowienie
|
domi, ja mam 165cm i waze 52kg teraz.. I brzuszka jak stoje to tez w ogole nie mam, nawet miesnie ładnie widać, ale jak usiade to sie troche marszczy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2423 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No mi dokładnie duże opakowanie na 1-1,5 tygodnia... |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2424 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może pediatrę zapytaj? Ślicznie wyglądacie, wg mnie to Ty żadnego makijażu nie potrzebujesz ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez brombusia Czas edycji: 2010-02-17 o 20:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2425 |
Raczkowanie
|
Kurcze fajnie się macie wakacje na drugim końcu świta, nowe autka, zabawki... super
My jedziemy nad zatokę gdańską do Swrzewa na 2 tyg z kuzynką męża i ich synem 9 -cio miesięcznym, więc będzie fajnie... |
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Zakorzenienie
|
Olacious ja mam 161 i waze 54kg...no moze 53, bo wazylam sie ciuchac ostatnio. Ale ja nie chce schudnac...
poza tym slicznie wygladasz...mam ochote obciac sobie wlosy bo mi sie moje znudzily:/ co do solarium ja bym nie ryzykowala, choc w czerwcu przed slubem bede musiala sie chyba wybrac.... moj tz tweordzi, ze po mnei w ogole ciazy nie widac, ale zostaly m na udach i posladkach te nieszczesne rozstepy..smaruje je codziennie, mam nadzieje, ze zbledna... co sie dzieje z Lucky??? Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2010-02-17 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2427 | |||||
Zakorzenienie
|
Normalnie dokopac sie tu do Was dzisiaj nie mogłam... Wam normalnie dzisiaj Wizaż chodzi? No masakra jakaś i posty cytowane z poprzednich stron mi obcięło
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tylko gdzie ja to potem wszystko bede składować? ![]() A swoja drogą to fajnie, ze prawie wszystkei dzieciaczki na wątku będą się bawić tymi samymi zabawkami... ![]() Chociaż mi się tez bardzo podobała propozycja DiTu pare stronek wczesniej ![]() ![]() Cytat:
![]() Brombi poproszę o słowa albo adres na yb piosenki o tym misiu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A solarium??? Nie wiem jaki wpływ na karmienie, ale generalnie to solarium jest fe... i jeszcze te ostatnie badania o jego szkodliwości... Mi szkoda skory ![]() Jutro prosze o wielkie kciuki... jedziemy na kontrolę do szpitala, czy ostatecznie się z naszą żółtą przeszłościa rozprawiliśmy. Troche się boję... jest ok, i mały ładniutki, ale po tamtej historii mam schizę przed kazdym badaniem... ![]() Do jutra kochane! ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- [ Cytat:
![]() ![]() No moze wyjatkiem sa mamusie ktore musza wczesneij dziecko przyzwyczaić doo jedzonka innego bo np do pracy wracają... Domi ja tez mam ochote wlosy przyciąć... Ale Ty poczekaj do ślubu! na pewno bedziesz chciala jakąś fajna fryzurke a z takich długich coś łatwiej wyczarować ![]() Dobranoc, bo jutro wczesnie wstajemy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2428 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie Konspi ja wracam w polowie maja wiec szybciej bede musiala poprobowac innosci z maluszkiem
![]() Lece poczytac jezyk niemowlat bo zaczełam kilka dni temu i jakos skonczyc nie moge bo zawsze cos Konspi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2429 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a solarium ![]() ![]() jesli myslisz ze zle wygladasz blado to moze samoopalacz lub balsam brazujacy?? Cytat:
Cytat:
![]() co do diety i jej rozszerzania.. mi polecila pediatra. dalam malemu kilka razy jabuszko, marchewki nie chcial. ostatnio w ogole nie daje mu nic poza piersia bo wlasciwie tak mi wygodniej. ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- ach zapomnialam wam powiedziec.. widac dolna prawa jedynke. tzn biale i twarde pod dziaslem.. nie przebita jeszcze ale sie cisnie ![]() narazie mamy tylko teo jednego zabeczka i dodatkowo ta jedynke i czworke do przebicia.. dziwnie to idzie..
![]() |
#2430 | ||
Zakorzenienie
|
Mój czy na nim jest czy nie i tak marudzi
![]() Cytat:
Cytat:
Łudziłam sie, że po tym ciężkim dniu marudzenia da mi pospać w nocy... Spał tylko po kąpieli dłuzej a jak wsta o 23 na jedzonko i zasnął.. tak pobudka o 2 i 4 i od 4 ma w nosie spanie. Szaleje aż miło w łóżeczku i ciągnie smoka tak jakby chciał go pożreć- a zjadł o dziwo nie 60-70 a 100 ml(choć miał 15 minut przerwy zanim po 30 ml się namyślił, że nie pojadł) mam nadzieję, że zacznie jeść po tyle właśnie a co 3 godziny w dzień a nie co 2. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.