|
|
#361 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Dziewczyny czy bransoletka do charmsów jest taka sama jak ta EL, która dostawałysmy w prezencie?
---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Mysle tak samo, ze ze zwrotem nie bedzie problemu |
|
|
|
#362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hmm Tak masz racje, że kolory szmineczek są rozbite pojedyńczo na fakturce, ale normalnie na liście produktów. A drugi raz pisze w produktach darmowych (tam, gdzie literatura Nova Ty, Oferta Netto etc.) dlatego dziwne to dla mnie.ciekawa jestem i już się doczekać tych paczuch nie mogę
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
|
#363 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja póki co mam też 18zł ale przy składniu zamówień zawsze wychodzą jakieś inne kwoty a później na fakturze jest już wszystko ok
|
|
#364 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj testowałam te nowe szminki i niestety też jestem na nie uczulona
. Zamówiłam zestaw próbek, żeby pokazywać klientkom i załapać się na prezenty ale daruję sobie i w ogóle nie będę ich pokazywać. Nie jestem absolutnie na nic uczulona, więc skoro mnie ta szminka uczuliła to myślę, że jest duża szansa że klientki też mogłyby na nią podobnie zareagować .
|
|
|
|
#365 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie strasz ;/ ja zamówiłam 4 w czym 3 dla klientek jak będzie tak jak mówisz to kicha jak nic |
|
|
|
|
#367 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak polecałam te szminki i zebrałam zamówienie na 4, że wyjde na idiotkę jak uczulą którąś z klientek Dodam jeszcze, że zrobiłam z mamy królika doświadczalnego i dałam jej do wypróbowania próbkę jednej z nich (dostałam od swojej OMS na spotkaniu) z ciekawości, czy wystąpi u niej jakaś reakcja alergiczna. Nie skarżyła się jednak różnie bywa, u każdego inaczej eh!
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." Edytowane przez Agatheska Czas edycji: 2010-02-18 o 15:34 |
|
|
|
|
#368 |
|
Rozeznanie
|
Proszę wytłumaczcie mi dlaczego np. portfel gabriella wciąż jest w ofercie specjalnej pomimo tego ze już go nie ma i proszą aby go nie zamawiać, bo produkcja zakończona.
Jeśli proszą nie zamawiać to dlaczego on wciąż jest w tej ofercie? To jakieś oszustwo Przecież ktoś niezorientowany mógłby zrobić duże zamówienie z którego praktycznie nic by nie przyszło
|
#369 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#370 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Miałam go taniej z jakiegos zestawu też.Cytat:
W katalogu własnie jakies takie podobne się wydają. Zamówiłam ten z filtrami. Zobczymy, czy klientka będzie zadowolona ![]() Cytat:
![]() Nie wiem, czy nie lepiej zrezygnować...
|
|
#371 |
|
Raczkowanie
|
Mam fakturkę z dzisiaj - braków 0 i jako alternatywny krem do rąk z przebarwieniami . Widziała z Was któraś torebkę Hannah?
|
|
|
|
#372 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#373 |
|
Wtajemniczenie
|
Na katalogowym umieściłam foty kosmetyków z mojej dzisiejszej paczki.
Biżuteria Fenella naprawdę ładna, jest na takim jakby rzemyczku, nie łańcuszku, co jest plusem, bo nie będzie czerniało. Lakiery SpeedDry szybciutko schną, kolor Ballerina taki średni, średnio kryjący, Red wine świetnie kryjący, piękny, dojrzały kolor wiśni. Pur Blanca Blossom różni się od pozostałych Pur Blanek, jest delikatna, taka "miłosna" , ale po 3 godzinach od psiknięcia zapach słabo wyczuwalny. Tusz superexpend naprawdę fajniuśki Szczoteczka prawie taka sama jak w Superfullu , ilość tuszu na szczoteczce jest idealna, tusz sam w sobie mokry, tylko trzeba uważać przy nakładaniu 2 warstwy tuszy, ponieważ rzęsy się sklejają i mogą powstać grudki. Ogólnie to dobrze wydłuża, na obecną chwilę mój faworyt wśród Avonowskich tuszy Dla siebie wzięłam pomadkę Potęga koloru kolor personified plum, w opakowaniu wygląda na strasznie ciemną, ale na ustach wygląda akurat, nie za ciemno, ani nie za jasno, naprawdę idealny kolor, z trwałością ok, szybko nie schodzi. |
|
|
|
#374 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"Informujemy, że bransoletka z charmsami jest inną bransoletką niż Eternal Love. Bransoletka z charmsami jest wykonana z mosiądzu i jest posrebrzana, ma długość 20 cm."
|
|
#375 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny proszę o pomoc. Byłam wczoraj w COKu pooglądać błyszczyki i oczywiście znowu nie było tych testerów, na których mi zależało. Chodzi mi najbardziej o iskrzący błyszczyk Coral Reef. Na Kwc opisany jest jako mandarynkowy..hmm.. w katalogu wygląda jak odcień lakieru o tej samej nazwie.
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie! Nieśmiało proszę o zdjęcie, ale zadowolę się każdą informacją na jego temat
|
|
|
|
#376 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zwracałam torebkę Tigresse ponieważ kolor wyblakł i zrobiła się brzydka, bałam sie ją w ogóle uprać ponieważ cętki by zniknęły i by pozostał brudny brąz , a także zwracałam torebkę Ewelina, na całe szczęście, że nie upłyneły 3 miesiace, poszły rączki w zgięciu
|
|
|
|
|
#377 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
jak dobrze, że wreszcie mam za sobą sesję... We wtorek stwierdziłam,że nie znajdę czasu na wysłanie zamówienia więc poprosiłam o to siostry. Ponadto poprosiłam aby wybrały najpotrzebniejsze rzeczy na sumę co najmniej 80 zł aby dobić do upustu 35%. Tyle brakowało więc to nie problem. Wczoraj miałam mega niespodziankę.... Na fakturze kwota do zapłacenia prawie 1000.... Jak się okazało moje kochane siostry zamówienie wysłały za ponad 1300 zł... Oczywiście pomysłkowo. Owszem numerki dobrze wpisały ale ilości już nie.... i co ja zrobie z taką nadwyżką produktów... ??? Wątpię abym sprzedała, z resztą nie wiem co do tych "dodatkowych" kosmetyków należy.... Zaraz zanalizuję fakturę. Jednak warto liczyć na siebie ... heh... ale szczerze jeszcze nigdy w żadnym katalogu od ponad 4 lat nie zamówiłam dla siebie rzeczy za prawie 400 zł. Szkoda, że to nie rzeczy, które chciałam ale stwierdziłam ze odpuszcze sobie... A moze pomyslec o zwrocie? ale takim dużym...A jak u Was z zamówieniami? U mnie paczki raczej szybciej nie przyjdą bo od wczoraj są na etapie rozliczeniowym, a niekiedy zadarzało się, że Ups był już w czwartek ale może jeszcze jutro się pojawi pan kurier (termin mam na poniedziałek) Pozdrowiam dziewczyny
|
|
|
|
#378 |
|
Rozeznanie
|
LadyBird6 może cykniesz fotkę personified plum na ustach w wolnej chwili
? Ta czerwień lakieru Red wine na prawdę jest piękna... jeszcze jak mówisz, że ładnie kryje, to może się skuszę Lubię w takim kolorze paznokcie u stóp mieć pomalowane latem
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja te lakiery będe mieć jutro już nie mogę sie doczekać |
|
|
|
|
#380 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#381 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz, że ja sama się nad tym zastanawiałam, bo przecież przesada, żeby tyle zwlekać z produkcją tych karteczek! Nie uważasz?
ja nie mam już cierpliwości, a z drugiej strony mi szkoda
|
|
|
#382 |
|
Rozeznanie
|
O dziękować
Faktycznie nie jest taka ciemna, jak się wydaje! Zaskoczyła mnie ta fotka, nie powiem, na+. Pasuje Ci do lakieru ![]() szczęściara
|
#383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba Tak więc jest niemalże identyczna, tyle, że mniejsza i delikatniejsza jakby
|
|
|
|
#384 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Dostałam dziś paczuszkę. Wrzucili mi dziesięć katalogów 03... (ach.. oddam je mojej 10letniej siostrzenicy, lubi się nimi bawić |
|
|
|
#385 |
|
Zadomowienie
|
ja też
i po radości z lakierów
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba Ci jednak nie pomogłam uważam, że najbardziej zbliżonym i trafnym sformułowaniem jest koralowy kolorpycia17 kraaa kraaa
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." Edytowane przez Agatheska Czas edycji: 2010-02-18 o 17:30 |
|
|
|
|
#388 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=malka;17276601]Dziewczyny czy bransoletka do charmsów jest taka sama jak ta EL, która dostawałysmy w prezencie?
tak to ta sama
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
smaruję się nim ale ręcznie![]() a u nas od przyszłego katalogu będzie solution cellu-sculpt też z masażerem wolę bez...powtierdzam, że lakier red wine jest śliczny |
|
|
|
|
#390 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() a poza tym przeciez na tym polega ten program lojalnosciowy ze mozemu kupic nowosc a nie ''stary'' produkt no zobaczymy nie lubie byc robiona w jajo.....
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.

hmm Tak masz racje, że kolory szmineczek są rozbite pojedyńczo na fakturce, ale normalnie na liście produktów. A drugi raz pisze w produktach darmowych (tam, gdzie literatura Nova Ty, Oferta Netto etc.) dlatego dziwne to dla mnie.

. Zamówiłam zestaw próbek, żeby pokazywać klientkom i załapać się na prezenty ale daruję sobie i w ogóle nie będę ich pokazywać. Nie jestem absolutnie na nic uczulona, więc skoro mnie ta szminka uczuliła to myślę, że jest duża szansa że klientki też mogłyby na nią podobnie zareagować
.

od świąt czekam ... i sie nie doczekam

ale może jeszcze jutro się pojawi pan kurier
Faktycznie nie jest taka ciemna, jak się wydaje! Zaskoczyła mnie ta fotka, nie powiem, na+. Pasuje Ci do lakieru
wolę bez...