Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 5 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-18, 17:24   #1411
elianka
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 5

Ja przez całe życie nienawidziłam gotowania, traktowałam to jak kare. Zaczęłam stosunkowo niedawno, a teraz na Dukanie rozwijam skrzydła
Stary 2010-02-18, 17:27   #1412
Thercia
Raczkowanie

Dodałam do Przepisowni moją dzisiejszą sałatkę. Prosta, pyszna i sycąca. Wiele osób nie ma pomysłów co zabrać do pracy czy szkoły, więc podrzucam taki. Może się przyda
23.02.2010 - 68,1 kg
28.03.2010 - 66,0 kg

My new way :
21.02.2011 - 74,1 kg
Thercia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 17:28   #1413
Dorota5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jolka65 Pokaż wiadomość
Dorota5 najlepiej jak byś się udała do lekarza i zrobiła badania tarczycy a jak będzie wszystko w porządku to zwalimy na dietę, w trakcie brania hormonów tarczycowych też można dukać.
Tarczycę mam cacy. Robiłam badania w październiku. W takim razie zwalamy na dietę
Stary 2010-02-18, 17:29   #1414
Emila3000
Zakorzenienie

juz drugi raz probuje zrobic ten test.... ale za nic nie moge sie w tym polapac.... mogliby to zrobic po angielsku... tlumaczenie na pierwszej stronie tez jest pomieszane strasznie... raz je zrobilam... ni slowa zrozumiec nie moglam, chcialam wloczyc tlumacza google to mi strona zniknela... i juz nie mialam sily drugi raz jej wypelniac.... a nie wiedzialam jak mozna wejsc tam ze swojego konta..... ;/
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 17:30   #1415
Thercia
Raczkowanie

Ja uwielbiam gotować. I często żałuję, że nie bardzo mam dla kogo. Tak na codzień. Ale tez to zamiłowanie mnie zgubiło, bo wiecie: lasagne, pizze, makarony, canneloni, kapustki, buraczki, kotleciki, zapiekanki itd. Same takie rzeczy tuczące. I mam efekt
23.02.2010 - 68,1 kg
28.03.2010 - 66,0 kg

My new way :
21.02.2011 - 74,1 kg
Thercia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 17:42   #1416
niuniasss
Raczkowanie

aa co do okresu mialam dzis miec i wszystko na to wskazywało tzn bolały mnie plecy jak zawsze a tu dupa nie mam..całe szczescie ze na diete moge zrzucic wine bo drugiego dzidzia to mi sie nie usmiecha miec..moze jutro bedzie cos chyba czuje..

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Emila3000 Pokaż wiadomość
juz drugi raz probuje zrobic ten test.... ale za nic nie moge sie w tym polapac.... mogliby to zrobic po angielsku... tlumaczenie na pierwszej stronie tez jest pomieszane strasznie... raz je zrobilam... ni slowa zrozumiec nie moglam, chcialam wloczyc tlumacza google to mi strona zniknela... i juz nie mialam sily drugi raz jej wypelniac.... a nie wiedzialam jak mozna wejsc tam ze swojego konta..... ;/
nie załamuj sie ja przyznam sie ze dukam juz prawie miesiac a na poczatku tego tyg dopiero test zrobilam..i ti trzy razy zaczynalambomi sie nie chcacy strona zamykała..kopiuj wyrazenia w google i dopisz tłumacz to ci znajdzie ja tak robiłam i sobie jakos dałam rade..pokazałomijakis wykres nakoncuz tymi fazami itp. ale na maila nic nie dostałam
17.06-70,7
bedzie 65kg
a nawet 63kg
niuniasss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 17:51   #1417
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez jolka65 Pokaż wiadomość
Berlinianka ty se chyba życia nie cenisz coś takiego pokazywać dukającym
Znając talent Berlinianki zaraz przerobi po dukanowemu.

Cytat:
Napisane przez asiulinska Pokaż wiadomość
Witam wszystkich bardzo serdecznie
Mam na imie Asia. Pochodze z zachodu Polski. Znalazlam wasze forum i postanowilam prosic o mozliwosc przylaczenia sie do was. Moja waga zawsze wahala sie w granicach 65kg (mam 170cm wzrostu). Razem z N wyjechalismy do Anglii na 3 miesiace i tam skoczylam az do 76kg Wrocilam do Polski i dzieki diecie kopenhaskiej stracilam 7 kg. A potem powolutku zaczelam spadac do swoich 65kg. Jednakze w miedzyczasie dostalam prace, ktora wiazala sie z dyzurami na 3 zmiany, zaczelam odzywiac sie nieregularnie, podjadac np w nocy. Przez 3 lata doszlam do 80kg I na takim etapie zaszlam w ciaze. W ciazy przytylam 7 kg i juz dzien po porodzie wazylam 78kg. Jednak pol roku mija a ja mam na osi zastraszajace cyfre: 86kg. Plakac sie chce. Przed soba mam do pokonania 21kg. W srode zaczelam diete Dukana. Mam nadzieje, ze pozwolicie sie dolaczyc. Z wami zawsze bedzie razniej.

Pozdrawiam,
asia
Witamy, witamy i zapraszamy do zabawy!

Cytat:
Napisane przez _kasiulka_ Pokaż wiadomość
wstawilam do piekarnika wlasnie nowy przepis wiolqn
CZEKOLADOWE CIASTO JOGURTOWE

ciekawe co z tego bedzie.powiem za jakies 30min ;D
Wygląda nieźle. Idę coś zjeść..

Cytat:
Napisane przez Dorota5 Pokaż wiadomość
Trochę jestem zła i zaniepokojona. Najpierw 13 dni opóźnienia, a teraz @przyszła druga w tym miesiącu? To skandal. Myślicie, że mam lecieć do lekarza?
Dla świętego spokoju lepiej chyba pójść i nie denerwować się niepotrzebnie.

Witam dzisiaj wszystkich. Ja się cieszę (z głupiej rzeczy). Koniec zastoju porcelanowego.
Nie przypuszczałam, że taka sprawa może cieszyć!

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
Napisane przez niuniasss Pokaż wiadomość
aa co do okresu mialam dzis miec i wszystko na to wskazywało tzn bolały mnie plecy jak zawsze a tu dupa nie mam..całe szczescie ze na diete moge zrzucic wine bo drugiego dzidzia to mi sie nie usmiecha miec..moze jutro bedzie cos chyba czuje..

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

nie załamuj sie ja przyznam sie ze dukam juz prawie miesiac a na poczatku tego tyg dopiero test zrobilam..i ti trzy razy zaczynalambomi sie nie chcacy strona zamykała..kopiuj wyrazenia w google i dopisz tłumacz to ci znajdzie ja tak robiłam i sobie jakos dałam rade..pokazałomijakis wykres nakoncuz tymi fazami itp. ale na maila nic nie dostałam
http://www.dieta.pl/grupy_wsparcia/p...ziekujemy.html

Tu jest poukładane i prawidłowe tłumaczenie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 17:57   #1418
asiulinska
Przyczajenie

czelsi Te wyniki to Ci wyszły na stronie, czy przyszły na maila? Bo u mnie chyba coś nie tak z tym testem, robiłam już dwa razy, i na koniec mi wyszło kilka zdań, gdzie znalazłam jedną liczbę, którą uznałam za cel, jaki powinnam przyjąć. Ale żadnych więcej informacji nie znalazłam

Te wyniki wyszly mi na samym koncu robienia testu. Na dole strony pojawia sie wykres ze wszystkim danymi. Wykres obrazuje postac kobiety.

Edytowane przez asiulinska
Czas edycji: 2010-02-18 o 17:59
asiulinska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 18:00   #1419
niuniasss
Raczkowanie

dzieki ja juz test zrobiłam aa i wyszlo mi ze powinnam ważyc 61,70..mi sie nadal wydaje ze to duzo..chcialam 58.. przed ciaza wazyłam 53 kg i dobrze mi z tm bylo..to nie rozumiem czemu teraz az tak duzo powinnam..

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:
Napisane przez asiulinska Pokaż wiadomość
czelsi Te wyniki to Ci wyszły na stronie, czy przyszły na maila? Bo u mnie chyba coś nie tak z tym testem, robiłam już dwa razy, i na koniec mi wyszło kilka zdań, gdzie znalazłam jedną liczbę, którą uznałam za cel, jaki powinnam przyjąć. Ale żadnych więcej informacji nie znalazłam

Te wyniki wyszly mi na samym koncu robienia testu. Na dole strony pojawia sie wykres ze wszystkim danymi. Wykres obrazuje postac kobiety.
o dokładnie tak samo mi wyszło, na maila nic nie dostałam do tej pory..
17.06-70,7
bedzie 65kg
a nawet 63kg
Stary 2010-02-18, 18:00   #1420
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:

ja tez nic nie dostalam... test wyszedl.... 3,8 kg miej mam schidnac niz chcialabym.... zrobilam sobie zrzut ekranu tego cholerstwa.... mam 68 dni katorki.... tydzien przed koncem kwietna.... co sie super sklada bo pozniej zaraz w mojej rodzinie zaczyna sie okres urodzinowo-imieninowy.... ;/ na pocztku sierpnia koniec wszystkiego....

dziewczyny jakie macie plany na wielkanoc.... ? ja mam 2 imprezy do obskocznia - u moich tesciow i moich rodzicow.... chyba u jednych najem sie jajek na twardo i powiem ze musze oszczedzac miejsca na drugie sniadanie, a drugich tez sie najem jajek i powiem ze sie juz wczesniej najadlam.... wątpie zeby sie ktokolwiek przejmowal moją dietą... matce nawet nie mowie ze jestem na diecie... bo w zeszlym roku co tylko przyszla to pierwsze co powiedzial to "jaka jestem gruba" pozniej "jaki balagan" - ktorego nie bylo, i na koniec przywitania " kiedy bierzemy slub koscielny".... niech mysli ze mi sie w powietrzu ten tluszcz rozpuszcza....

i jeszcze mezowi musze zrobic ten test...... mam nadzieje ze nie bedzie duzej roznicy.... chociaz on musi zrzucic ze 2 razy tyle co ja.... ale moze na silke go wysle przed robota... ? po za tym on szybciej chudl, bo mieso jadl -hehe mial dzien dziecka, bo ja miesa nie gotuje i za bardzo jesc go nie moze... ;p no i chyba przez to ze mial wiecej do zrzucenia....
Stary 2010-02-18, 18:05   #1421
niuniasss
Raczkowanie

nie wiem własnie dlaczego mamy chudnac mniej jak bysmy chcialy..nie rozumiem tego..:|
17.06-70,7
bedzie 65kg
a nawet 63kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 18:10   #1422
Amani
Zakorzenienie

Dziewczyny, znacie takie Fit zupki? Mnie mama kupiła trzy i zastanawiam się czy można od czasu do czasu taką zjeść... Trochę mnie odrzuca, bo to sama chemia. Podaję skład:
Zupka warzywna:
Warzywa suszone (40%) (cebula, groszek zielony, pietruszka, kukurydza, marchew, por, seler, koperek), skrobia, odtłuszczone mleko w proszku, sól, białko drobiowe (2,9%), inulina (2,4%), wyciąg z owoców Garcinia Cambogia, aromaty, L-karnityna, curry, kurkuma, pieprz Cayenne. Zawiera gorczycę, pochodne zbóż. Może zawierać śladowe ilości jaj, soi, orzeszków ziemnych i sezamu.
Wartość odżywcza produkty w 100ml zupy:
22 kcal, białko 1,1g, węglowodany 4,1g, tłuszcz 0g, błonnik pokarmowy 1,0g, sód 0,3g

http://activlab.pl/produkty/zywnosc_...woja-Zupka-FIT

-26kg

Edytowane przez Amani
Czas edycji: 2010-02-18 o 18:11
Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 18:11   #1423
niuniasss
Raczkowanie

Cytat:
ja tez nic nie dostalam... test wyszedl.... 3,8 kg miej mam schidnac niz chcialabym.... zrobilam sobie zrzut ekranu tego cholerstwa.... mam 68 dni katorki.... tydzien przed koncem kwietna.... co sie super sklada bo pozniej zaraz w mojej rodzinie zaczyna sie okres urodzinowo-imieninowy.... ;/ na pocztku sierpnia koniec wszystkiego....

dziewczyny jakie macie plany na wielkanoc.... ? ja mam 2 imprezy do obskocznia - u moich tesciow i moich rodzicow.... chyba u jednych najem sie jajek na twardo i powiem ze musze oszczedzac miejsca na drugie sniadanie, a drugich tez sie najem jajek i powiem ze sie juz wczesniej najadlam.... wątpie zeby sie ktokolwiek przejmowal moją dietą... matce nawet nie mowie ze jestem na diecie... bo w zeszlym roku co tylko przyszla to pierwsze co powiedzial to "jaka jestem gruba" pozniej "jaki balagan" - ktorego nie bylo, i na koniec przywitania " kiedy bierzemy slub koscielny".... niech mysli ze mi sie w powietrzu ten tluszcz rozpuszcza....

i jeszcze mezowi musze zrobic ten test...... mam nadzieje ze nie bedzie duzej roznicy.... chociaz on musi zrzucic ze 2 razy tyle co ja.... ale moze na silke go wysle przed robota... ? po za tym on szybciej chudl, bo mieso jadl -hehe mial dzien dziecka, bo ja miesa nie gotuje i za bardzo jesc go nie moze... ;p no i chyba przez to ze mial wiecej do zrzucenia....
to odchudzasz sie z meżem?? ja z mama ale szczerzemowiac ja gotuje swoje ona swoje..mama filet na wodzi z warzywami taki jalowy a ja wymyłam to z pieczarkami to z szynka itp..tak zemi tobez róznicy.. hehe moja teściowa mnie dopinguje i nawet zauwaza efektya tez nie mamy koscielnego tylko cywilke i do tego malego brzdaca i na szczescie nikt mnie do ołtarza nie pogania bo jak na razie sie tam nie widze..
17.06-70,7
bedzie 65kg
a nawet 63kg
Stary 2010-02-18, 18:12   #1424
Mo_Nika
szamanka

Cytat:
Napisane przez mav Pokaż wiadomość
ale bedzie coraz lepiej ja po trzech latach nauki przypieke jeszcze to i tamto ale ucze sie na bledach
a najbardziej lubie piec
Może i ja w końcu opanuję tę sztukę

Thercia - bardzo podoba mi się ta Twoja sałatka, zrobię sobie taką jutro
Stary 2010-02-18, 18:12   #1425
elianka
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem własnie dlaczego mamy chudnac mniej jak bysmy chcialy..nie rozumiem tego..:|

Dlatego, ze mamy skłonności do tycia. Jakbyśmy nie miały, to byśmy nie musiały być na Dukanie.

Jak dasz radę to schudniesz ile chcesz, ale Dukan podejrzewa, ze nie utrzymasz.

Ta waga , która podaje doktor, to wg niego jest do utrzymania bez wysułku, tylko jednym dniek proteinowym w tygodniu, a mniejsza będzie wymagała więcej wysiłku.
Stary 2010-02-18, 18:12   #1426
Mariolcia =P
Zakorzenienie

dziewczyny ale sie najadlam i to czym poltorej brokula z czosnkiem
i zrobilam sobie nutelke, strasznie twarda wyszla wam tez taka wychodzi? zrobilam wedlug przepisu
co do gotowania, tez nic nie umialam, zanim nie poszlam na studia i teraz gotuje dla siebie i tz-ta

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 18:14   #1427
elianka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Dziewczyny, znacie takie Fit zupki? Mnie mama kupiła trzy i zastanawiam się czy można od czasu do czasu taką zjeść... Trochę mnie odrzuca, bo to sama chemia. Podaję skład:
Zupka warzywna:
Warzywa suszone (40%) (cebula, groszek zielony, pietruszka, kukurydza, marchew, por, seler, koperek), skrobia, odtłuszczone mleko w proszku, sól, białko drobiowe (2,9%), inulina (2,4%), wyciąg z owoców Garcinia Cambogia, aromaty, L-karnityna, curry, kurkuma, pieprz Cayenne. Zawiera gorczycę, pochodne zbóż. Może zawierać śladowe ilości jaj, soi, orzeszków ziemnych i sezamu.
Wartość odżywcza produkty w 100ml zupy:
22 kcal, białko 1,1g, węglowodany 4,1g, tłuszcz 0g, błonnik pokarmowy 1,0g, sód 0,3g

http://activlab.pl/produkty/zywnosc_...woja-Zupka-FIT
Nie wygląda zachęcająco
Stary 2010-02-18, 18:17   #1428
niuniasss
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elianka Pokaż wiadomość
Dlatego, ze mamy skłonności do tycia. Jakbyśmy nie miały, to byśmy nie musiały być na Dukanie.

Jak dasz radę to schudniesz ile chcesz, ale Dukan podejrzewa, ze nie utrzymasz.

Ta waga , która podaje doktor, to wg niego jest do utrzymania bez wysułku, tylko jednym dniek proteinowym w tygodniu, a mniejsza będzie wymagała więcej wysiłku.
acha no to teraz juz wiemdzieki zaoswiecenie ciemnoty
17.06-70,7
bedzie 65kg
a nawet 63kg
Stary 2010-02-18, 18:17   #1429
Mo_Nika
szamanka

Mnie zawsze zastanawia skąd się biorą te śladowe ilości orzeszków ziemnych niemal we wszystkim...
Stary 2010-02-18, 18:24   #1430
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
to odchudzasz sie z meżem?? ja z mama ale szczerzemowiac ja gotuje swoje ona swoje..mama filet na wodzi z warzywami taki jalowy a ja wymyłam to z pieczarkami to z szynka itp..tak zemi tobez róznicy.. hehe moja teściowa mnie dopinguje i nawet zauwaza efektya tez nie mamy koscielnego tylko cywilke i do tego malego brzdaca i na szczescie nikt mnie do ołtarza nie pogania bo jak na razie sie tam nie widze..
meza przede wszystkim musze odchudzic.... caly dzien przy biurku... ma wlasna firme, kupe roboty wiec nie je ani sniadania, ani nic w ciagu dnia... i dopiero na wieczor jak wraca do domu to sie rzuca na lodowke.... ja staram sie jak moge - pieczywo pelnoziarniste, chudy nabial, wszystko na parze a i tak odrobil wszystko co schudl w wakacje.... no i zwariowalambym gdyby on sie opychal chipsami a ja musialabym w tym czasie jaja na twardo jesc....
od 2 dni nic nie pije w ciagu dnia... mam ochote go udusic, bo ledwo zywy chodzi......

cywilke tez mamy i 2o miesieczna coreczke.... i wystarczy nam...

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Mo_Nika Pokaż wiadomość
Mnie zawsze zastanawia skąd się biorą te śladowe ilości orzeszków ziemnych niemal we wszystkim...

wiesz na czym to polega.... w fabryce w ktorej robia np. sery produkuja tez (pewnie na innej hali) np maslo orzechowe i jakis przeciag moze zawiac troche tego orzechowego niewidocznego pylu... i jak ktos uczulony to od od razu dostanie ataku alergii po zjedzeniu sera.... takie sa przepisy... jak w jednej fabryce robia cokolwiek z czegokolwiek to musza pisac ze moze zawierac sladowe ilosci....

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Stary 2010-02-18, 18:24   #1431
elianka
Zakorzenienie

mam makrelę wędzoną w warzywach z Auchana. Pyszna. pierwszy raz jem , ale chyba wejdzie do jadłospisu
Stary 2010-02-18, 18:25   #1432
Mo_Nika
szamanka

Cytat:
wiesz na czym to polega.... w fabryce w ktorej robia np. sery produkuja tez (pewnie na innej hali) np maslo orzechowe i jakis przeciag moze zawiac troche tego orzechowego niewidocznego pylu... i jak ktos uczulony to od od razu dostanie ataku alergii po zjedzeniu sera.... takie sa przepisy... jak w jednej fabryce robia cokolwiek z czegokolwiek to musza pisac ze moze zawierac sladowe ilosci....
Heh, dobre zapamiętam to
Stary 2010-02-18, 18:28   #1433
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mo_Nika Pokaż wiadomość
Heh, dobre zapamiętam to
jeszcze lepszy numer jest z kaszkami dla dzieci.... pisza ze maja sladowe ilosci mleka, chodz je produkuja w supelnie innym kraju niz mleko - chodzi o nestle 8 zboz - w hiszpani chyba robia, a mleko w jakim kraju tutaj blizej.... :| troche chore....
Stary 2010-02-18, 18:33   #1434
Dorota5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _kasiulka_ Pokaż wiadomość
w smaku dobre ale malo slodkie bo dalam malo slodzika ale pyszne miekkie i puszyste ale ja ubilam białka.

Kasiulka pozazdrościłam Ci i moje też się piecze. Dałam więcej słodziku, ciekawe co wyjdzie. Pachnie pięknie, jeszcze 10 minut i się okaże
Stary 2010-02-18, 18:35   #1435
gosiaika
Raczkowanie

GG do gosiaika

Asiulinska skad dokladnie jestes bo pisałas ze z zachodniej Polski
gosiaika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 18:37   #1436
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiulka pozazdrościłam Ci i moje też się piecze. Dałam więcej słodziku, ciekawe co wyjdzie. Pachnie pięknie, jeszcze 10 minut i się okaże
a mi sie jajca skonczyly.... i wyslalam meza do kauflanda i tez ciasto jakies bedzie...

dzieki Wam odkrylam ze mozna sie ciastami na diecie opychac.... w zeszylm roku tylko cola sie ratowalam przy spadku "cukru we krwi"
Stary 2010-02-18, 18:38   #1437
_kasiulka_
Rozeznanie

Cytat:
oo to napisz jak wyszlo.moje zamkniete w pojemniku zywnosciowym czeka na jutro ,pol zjadlam dzisiaj! a teraz jem wiesniaka

..z miłości do motocykli

-----------------------------
mój związek z Dukanem :
start wrzesień 2009 -> 76 kg
faza III-->listopad 2009 - > 67
powrot na II faze cnotliwie 04.05.2011
cel : 65...64..63..62..60.
_kasiulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 18:40   #1438
Mariolcia =P
Zakorzenienie

Jutro przychodzi do mnie kolezanka i zastanawiam sie co bysmy sobie mogly upiec do herbatki i wody

i chyba zawsze bede tu wywolywac porcelanke

Edytowane przez Mariolcia =P
Czas edycji: 2010-02-18 o 18:55
Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 18:43   #1439
_kasiulka_
Rozeznanie

szukajac info dla siebie o cukrze brzozowym znalazlam ciekawa strone poczytajcie

http://ksylitol.info/

..z miłości do motocykli

-----------------------------
mój związek z Dukanem :
start wrzesień 2009 -> 76 kg
faza III-->listopad 2009 - > 67
powrot na II faze cnotliwie 04.05.2011
cel : 65...64..63..62..60.
_kasiulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 18:44   #1440
LadyHoneyy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Berlinianka Pokaż wiadomość
Też mam ten balsam. Jedno pozytywne co jak dotąd zaobserwowałam to jego zapach. Naprawdę śliczny
A czy działa... Może i tak Dopiero 4 dni go mam, to co mogę więcej powiedzieć
jeden kosmetyk na każdego może działać inaczej ale jak dla mnie to on jest super jak już go poużywasz to daj znać czy i Tobie coś pomaga

Cytat:
Napisane przez duleczka Pokaż wiadomość
Tak sobie czytam o tych biustach no i chyba sprawdza się twierdzenie, że 95% Polek ma źle dobrany biustonosz, a najlepszym rozmiarem jest 75B

dla przykładu 70C http://balkonetka.pl/katalog/bra/fauve-india-12

łądne to?

a nie ładniejsze 70FF? http://balkonetka.pl/katalog/bra/cleo-george-2

A nieprawda Polska rozmiarówka jest zdecydowanie szersza, tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać W najbardziej popularnym i niestety cenionym triumphie DOBRYCH, trzymających większość biustów staników raczej się nie znajdzie....

Na początek wszystkim co chcą C, czy noszą 75B i temu podobne standardowe rozmiary, polecam zapoznanie się i skorzystanie z http://bra-fitter.prv.pl/
z tych dwóch zdjęć zdecydowanie ładniejsze 70FF. Pani z rozmiarem 70C wydaje mi się że źle dobrała stanik do figury i ogólnie jakoś dziwnie wygląda. Lepiej by jej było w delikatniejszym kroju
No właśnie, trzeba wiedzieć gdzie szukać, a mniejsze rozmiary są dostępne wszędzie - o to właśnie chodzi, wszystkie rozmiary powinny być tak dostępne bo przecież po ziemi nie chodzą tylko kobiety z małymi obwodami i małymi miseczkami każda jest inna i dlatego moim zdaniem wszędzie powinien być szeeerooooki wybór rozmiarów, żaby żadna kobieta nie chodziła z za mała miseczka czy obwodem nieodpowiednim

Cytat:
Napisane przez Korlat Pokaż wiadomość
Ja poki co uzywam z drIreny Eris takiego serum do biustu C+ ale nie zauwazylam jakis spektakularnych efektow... Zastanowie sie na tym eveline... Jak ono sie dokladnie nazywa? Jest na KWC?
jest na KWC. napisałam tam nawet recenzję na jego temat
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...#review-368762

Cytat:
Napisane przez czelsi Pokaż wiadomość
A czy te aromaty, o których mówicie, to takie zwykłe do ciasta? w flakonikach?

duleczka, Korlat widząc te rozmowy o rozmiarach tylko czekałam, aż się odezwie ktoś z lobby czy balkonetki Ja się wychowałam głównie na balkonetce, noszę 65FF i jakby ciut zmalały to by mi jakoś smutno nie było, ale przeszkadzałoby to, że musiałabym zmienić rozmiar i kupować wszystkie nowe biustonosze..
nie wiem czy takie zwykłe do ciasta zazwyczaj kupujemy takie w małych flakonikach ale one są na oleju więc dukanki ich nie mogą aromaty muszą być na alkoholu. Pisałam gdzieś wcześniej że dorwałam takie w Kauflandzie za 1,69 za dwie takie jakby probówki po 5ml.
a co do balkonetek to miałam Panache Masquarade taki w panterkę boooooski był, super trzymał biust, fajnie formował i wgl był świetny

Cytat:
aaa takiee cuuś nie wiedziałam i też się zawsze zastanawiałam

Edytowane przez LadyHoneyy
Czas edycji: 2010-02-18 o 18:46
LadyHoneyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości