Rocznik '92 cz. XIII :) wątek bossów! - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-18, 16:41   #2911
yes
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik '92 cz. XIII :) wątek bossów!

ale normalnie jestem zła... nie odpisał mi na wiadomosc, a na gg siedzi (gadal z moja siostra dzisiaj wczesniej)

mściwa yeska: jutro przyjde opalona, piękna, uśmiechnięta. Przywitam się ze wszystkimi (przytuleniem jak zawsze i z entuzjazmem ;p) a do niego powiem tylko 'cześć' bez większego entuzjazmu
Stary 2010-02-18, 16:45   #2912
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
a ja byłam dziś na solarium
chcę na jutro być piękna, tak żeby zmiękły mu nogi jak mnie zobaczy
A stwardniało co innego?

Cytat:
lolja - po czym?

oluskaa- no ja tez chcę taką delikatną, złota opaleniznę a nie że bede wygladała jakby ktos mi na ryj nasrał
Za późno
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 16:47   #2913
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
ale normalnie jestem zła... nie odpisał mi na wiadomosc, a na gg siedzi (gadal z moja siostra dzisiaj wczesniej)

mściwa yeska: jutro przyjde opalona, piękna, uśmiechnięta. Przywitam się ze wszystkimi (przytuleniem jak zawsze i z entuzjazmem ;p) a do niego powiem tylko 'cześć' bez większego entuzjazmu
hahah xD ciekawe co sobie pomyśli
Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
A stwardniało co innego?

Za późno

Movement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 16:47   #2914
niby nic
Zakorzenienie

A co mu napisałas?
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 17:03   #2915
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Pokaż wiadomość
jejj odwilż! <3 wiosna! ;D ide się dzisiaj napic za wiosne
a ja zaczynam odchudzenia, haha

Cytat:

czasem możesz Go zniechecic do siebie
Stary 2010-02-18, 17:54   #2916
EMdz
Zakorzenienie

Cytat:

stracisz go przez takie akcje lepiej udawaj że cię to nie obeszło.
EMdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 18:13   #2917
oluskaaa922
Zakorzenienie

EMdz dobrze mowi;d udawaj, ze nic sie nie stalo;p wiem, ze to trudne, bo duma nie pozwala haha;d ale musiiiiszzz!!!:P
a naiwność bierze górę nad podświadomością.
oluskaaa922 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 18:30   #2918
Toriaa
Zakorzenienie

TŻ nie odpisuje na smsy ani na gg już od dwóch dni. a wogóle ma taką koleżankę która jest ładniejsza ode mnie i w ogóle

w ogóle przez wielki post staram się chodzić do kościoła ]:-> nie jem słodyczy ;d myślę że może znów od nowa zacznę A6W bo 7dniowy trening poszedł się pieprzyć ;p i w ogóle jutro do spowiedzinienawidzę tego. ostatni raz byłam w zeszłym roku ale dobra

Toriaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 18:48   #2919
colds
Zakorzenienie

http://demotywatory.pl/1001931/DOROSLOSC
Stary 2010-02-18, 18:56   #2920
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Enticing92 Pokaż wiadomość
Wiecieco bylo na mojej 18?;/;/ moja najlepsza kol z klasy pocalowala mnie w usta taki cmok...ok czasem to normalne tak robimy...ale potem zrobiła to mojemu TŻ!!!!!!!!!!!!!!;/;/;/ to juz nie normalne...:| on nie spodziewal sie i nie zdazyl sie nawet odwrocic czy cos,a ja sie wkurzyłam...on tez byl zdziwiony i zniesmaczony zawolal ją i zwrocil uwage ,że mu się to nie podobało..ja nie zrobiłam jazdy tylko dla tego,że to jej 18 była...
a potem w szkole powiedzialam jej co o tym myśle,to ona ze to jego wina bo mógł się odsunąć,a ja się zbulwersowałam:| gruboo..jak on nawet się nie kapnął,że ona tak zrobi,i do niego absolutnie nie mam pretensji
gadalam o tym z przyjaciolka ,to mowi,że znając mnie to dziwi się ,że jej nie zaj*. i ze ona sie do niej przejdzie jak jeszcze cos takiego zrobi i takiego nerwa miała...
bez jaj..najgorsze ze tamta nie widzi w tym NIC ZŁEGO..to taki cmok kumpel kumpela..ok ,ale kur* w usta? zajetego faceta? sorry,ale ja bym tak jakbym była sama koledze nie zrobiła,tymbardziej jak ona go prawie nie zna...;/ a jemu sie to nie podobało,więc...yyy masakra...

i jeszcze zwala winę na TŻ,że czemu się nie odsunął...a akurat w OGÓLE nie winie Go za to,bo to bylo przy mnie i to stało się tak szybko,że nikt by zareagować nie zdążył...
o ja:O ja bym zabiła taką
Cytat:
Napisane przez noir_angele Pokaż wiadomość
Kongo mają być po weekendzie mrozy dalej, więc się nie ciesz na tą wiosnę
ej tego miałaś nie mówić
Cytat:
lolja - po czym?

oluskaa- no ja tez chcę taką delikatną, złota opaleniznę a nie że bede wygladała jakby ktos mi na ryj nasrał
ale przecież ty tak zawsze wyglądasz, wiec nie amsz nic do stracenia
Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
a ja zaczynam odchudzenia, haha

czasem możesz Go zniechecic do siebie
ja tez musze sie zacząć odchudzać, a raczej ćwiczyć, bo sie rozpasłam łeeee i teraz jestem buuu
Cytat:
Napisane przez EMdz Pokaż wiadomość
stracisz go przez takie akcje lepiej udawaj że cię to nie obeszło.
dokładnie

ejj mnm nie ma numeru gg na nk grrr. i dupa;/ bo sie nikogo nie zapytam bo mi głupio haha;d
a tak w ogóle uświadomiałam sobie, ze dopóki jest jak jest, to jest za***iscie ale jak juz bede go miała na wyciągniecie ręki to bedzie do dupy, bo ja lubie flirtować, zwracac na siebie uwage, a potem do dupa- ja nie chce związków zadnych... a poza tym co mi po takim nieśmiałym;d ja potrzebuje "niegrzecznego chłopca" tylko tacy mnie kręcą, on jest za grzeczny pff;dd haha

w ogóle czekam dzisiaj na autobus na przystanku przed chwilą, jakiś koleś idzie zobaczył mnie i tak skręcił na przystanek i w ogóle stanął 1,5m ode mnie z boku i sie na mnie patrzy i widze ze chce cos powiedzieć, ale nie moze zacząć ja juz tam powstrzymuje smiech, akurat mój autobus podjechał, juz myslałam ze za mna wejdzie bo tak szedł jakby za mną hahahahha;d ja weszłam a on zaczał mi machać i coś tam pokazywał ale nei widziałam bo ciemno było, a w autobusie szyby brudne dodatkowo ludzie to zj.e.by ;d
Stary 2010-02-18, 18:57   #2921
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oluskaaa922 Pokaż wiadomość
EMdz dobrze mowi;d udawaj, ze nic sie nie stalo;p wiem, ze to trudne, bo duma nie pozwala haha;d ale musiiiiszzz!!!:P
no ku*rde no dooobra zrobie jak mówicie - przynajmniej się postaram

niby nic
- napisałam 'Jeszcze nie zasłużyłeś ;p' - wiecie niby miłe i takie tego, ale słowo 'jeszcze' wyraźnie się rzuca w oczy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 18:58   #2922
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Toriaa Pokaż wiadomość
TŻ nie odpisuje na smsy ani na gg już od dwóch dni. a wogóle ma taką koleżankę która jest ładniejsza ode mnie i w ogóle

w ogóle przez wielki post staram się chodzić do kościoła ]:-> nie jem słodyczy ;d myślę że może znów od nowa zacznę A6W bo 7dniowy trening poszedł się pieprzyć ;p i w ogóle jutro do spowiedzinienawidzę tego. ostatni raz byłam w zeszłym roku ale dobra
mój też ostatnio nie odpisywał mi ani na smsy ani na gg. Z doświadczenia najlepsze co możesz zrobić to dać mu spokój na 1-2 dni. Sam się odezwie, nie martw się!
Cytat:
eh.. aż mnie zabolało jak to przeczytałam...

Stary 2010-02-18, 19:15   #2923
yes
Zakorzenienie

kongo- ty głupia dupkoo zagadaj do niego w szkole pod byle pretekstem np. 'gdzie teraz macie lekcje?' czy cos tam . ja wlasnie z tym MNM bym mogła być w związku bo WSZYSTKO mi w nim się podoba, jara mnie jak nie wiem... szkoda, że ja go nie...
Stary 2010-02-18, 19:16   #2924
Nanusiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
prawda ....

niech już będzie weekend, proszę ; (

Nanusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 19:18   #2925
colds
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez musze sie zacząć odchudzać, a raczej ćwiczyć, bo sie rozpasłam łeeee i teraz jestem buuu
ja dzisiaj byłam spodnie kupić i przymierzałam 3pary.. każde rozmiar 38. i tylko w jedną pare się wcisnęłam
a tak zawsze 38 było mi o wiele, wiele za duże..

Cytat:
w ogóle czekam dzisiaj na autobus na przystanku przed chwilą, jakiś koleś idzie zobaczył mnie i tak skręcił na przystanek i w ogóle stanął 1,5m ode mnie z boku i sie na mnie patrzy i widze ze chce cos powiedzieć, ale nie moze zacząć ja juz tam powstrzymuje smiech, akurat mój autobus podjechał, juz myslałam ze za mna wejdzie bo tak szedł jakby za mną hahahahha;d ja weszłam a on zaczał mi machać i coś tam pokazywał ale nei widziałam bo ciemno było, a w autobusie szyby brudne dodatkowo ludzie to zj.e.by ;d
haha. same psychole
ja dzisiaj jechałam po spodnie do Pń i jakiś koleś, taki żulowaty jakiś, pytał mi się najpierw ile czasu się jedzie. no to odpowiedziałam.
potem zapytał czy czasem telefonu nie chce kupić ,a ja powiedziałam, że nie to chciał wiedzieć na ile oceniam ten jego złom .
odpowiedziałam, co mi się wydawało słuszne.. a po chwili mi się przedstawił i się pytał czy może mi dać swój nr telefonu, bo śliczna jestem . a jak powiedziałam, że nie to chciał ode mnie nr. :pa la:
Stary 2010-02-18, 19:29   #2926
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

yes- no to jest głupie bo ja wiem gdzie oni mają haha;d nie bede takich głupich pytan jak on zadawać "jak tam na biologi?"
znaczy on mnie kręci tym ze jest taki niedostępny w sensie ze tu nic nie powie, tu sie obróci jak sie na niego popatrze, ta jego nieśmiałośśććććć
ale jestem głupia

colds- to tez ładny kretyn haha

no w ogóle wychodzę z autobusu i idzie kumpel z klasy ja oczywiście z bananem na twarzy "sieemaa;d" a on szedł z chipsami do mnie "chcesz chrupka" a ze szybko szłam to tylko zaczełam się smiać i po chwili obróciłam się i "nie dzieki" ale mu musiało być głupio ahahahha nie wiem skąd ludziom biorą sie takie teksty;d a jak z nim tańczyłam na 18 to myslałam ze zaraz sie połozy na podłodze i zaśnie, tak go znosiło i tak mu oczy do tyłu szły
Stary 2010-02-18, 19:47   #2927
yes
Zakorzenienie

kongo- podejdz do niego, stan przed nim i zapytaj'to lecisz na mnie czy nie?'

bezpośrednio

joke ;d
Stary 2010-02-18, 20:03   #2928
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:

W a6w wytrzymalam 2tyg ;p Skonczylam to robic, bo cwiczenia byly juz tak nudne i czasochlonne ... chociaz jakbym miala silna motywacje to bym pociagnela dalej;p Przez te 2 tyg w ogole nie mialam zakwasow w brzuchu tylko w nogach

Pff rook ... ja u spowiedzi nie bylam ze 4 lata ;] okej moze 3.

Cytat:
Swieta prawda.

Cytat:
ejj mnm nie ma numeru gg na nk grrr. i dupa;/ bo sie nikogo nie zapytam bo mi głupio haha;d
a tak w ogóle uświadomiałam sobie, ze dopóki jest jak jest, to jest za***iscie ale jak juz bede go miała na wyciągniecie ręki to bedzie do dupy, bo ja lubie flirtować, zwracac na siebie uwage, a potem do dupa- ja nie chce związków zadnych... a poza tym co mi po takim nieśmiałym;d ja potrzebuje "niegrzecznego chłopca" tylko tacy mnie kręcą, on jest za grzeczny pff;dd haha

ALE WY PIPY JESTESCIE MEGA !!!!
Podejdzcie zagadajcie !:P Przeciez nikt was nie bedzie oceniac ani nic ;p
A jak sie kogos nie zna to juz w ogole podchodzisz do typa i gadasz jak gadka byla hoojowa to sie nie przejmuj bo nie ma czym ;] Typ Cie nie zna wiec moze sobie gadac ;] idzcie na zywiol nie badzcie szare myszki ;p jestescie taaakie laski, a brak wam pewnosci siebie ... Niesmialosc mozna przezwyciezyc tylko trzeba chciec.

Jaaa zawsze bylam szara mycha ... wstydzilam sie mega. Jak jakis kolo sie do mnie odezwal to zaaaaawsze robilam sie czerwona i nic cisza !!!!
A teraz? rany zagaduje sama do nieznajomych ;]
Ost np. : Musialam skoczyc na chwile do szafki kumpeli w sql ;p byla przerwa wiec bylo ciasnoo, tlok. Schylilam sie aby wyciagnac ksiazki. Jakis typ szedl i popycha mnie swoja dupa o moja ja wstaje odwracam sie i mowie " hej moglbys mnie tak nie pchac ?" typ z takim usmiechem "no sorka nie?", ja "no spoko, nastepnym razem uprzedz" i jak wracal xd ktos mnie stuka palcem w plery. patrze to ten typ i mowi "teraz bede musial cie troche popchac" i idzie i specjalnie ociera sie swoja dupa o moja ja taki lol ale ladny chloptas
Kredzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 20:06   #2929
oluskaaa922
Zakorzenienie

eh a mi sie chce plakac.. wzielo mnie na wspominki tego wszystkiego z tym moim kumplem i z tym dresem.. czemu musialam sie spodobac akurat jemu, musial na mnie nagadac wszystkim i nastawic przeciwko mnie tego dresa? bylo tak cudnownie, wieczooory, zawsze obok mnie siadal i do mnie zagadywal, a moje kolezanki olewał.. nooo ...

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

KREDZIA a jak to zrobilas? daj jakies rady!!:P
a naiwność bierze górę nad podświadomością.
oluskaaa922 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 20:08   #2930
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

yes - świetny pomysł ale nawet jak bym chciała to bym nie dała rady bo bym sie smiała

ostatnio gralismy w karty na rozkazy i musiałam podbić do tego kolesia do sie do mnie kleił na 18 i tekstem "wesz po 18 dużo się zmieniło, zrozumiałam ze dużo nas łączy, moje uczucie do ciebie jest wielkie" a na koncu miałam powiedzieć ze chce sie z nim ekhem tak sie zaczełam smiać ze meksyk aż kolega patrząc sie na mnie popłakał sie ze smiechu ale powiedziałam- w koncu rozkaz to rozkaz

joooj jaki to jest plaaaceeek na facebooku podał maila i numer telefonu, ale na nk to nawet gadu nie dał a przez przypadek prawie nacisnełam na jego profilu na fb "zaczep użytkownika ( jego imie)" ale byłby przypał

Kredzia łatwo mówić-ciężej zrobić;d chciałabym tak potrafić podejść zagadać no ale nidyrydy ;/ buu ;d

Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI
Czas edycji: 2010-02-18 o 20:13
K0G0 T0 0BCH0DZI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 20:12   #2931
colds
Zakorzenienie

dobranoc bambery
Stary 2010-02-18, 20:22   #2932
Kredzia_
Zakorzenienie

Po prostu duzo rozmawiam z nieznajomymi ;pp
Zawsze jak chcialam jakiegos typa zaczepic, to albo go prztyknelam lekko z biodra albo cos i pozniej tylko tekst " łuups, przepraszam" z takim zacieszem xD
Albo ost np taki typ, ladny typ, miaaal sliiczne kolorowe nike air, no taaakie sliczne ze nie wiem xD podeszlam i mowie "podobaja mi sie Twoje buty" i taka w nie zapatrzona xD, on do mnie "mi Twoje tez" i juz gadka xD
Alboo siedzialam z kumpelami na lawce i obok mnie siedzial typ i gral na tel w milionerow xD i tak zerkalam jakie ma pytania xD no i wzial reke tak, ze nie widzialam ekranu jego tel i tekst "przepraszam, moglbys wziac ta reke? Nie widze pytan ... " a on "tak oczywiscie " i sobie w milionerow gralismy razem xD
Leciala fajna piosenka z glosnikow pomyslalam, ze musze ja miec wbijam do kantora, a tam 6 kolesi z 4klasy a ja "hohoh ;D (usmieeech) moge wiedziec co to za piosnka leci"
Dzisiaj bylo ciemno na korytarzu xD dziewczyny cos pisaly i sikaly ze nic nie widza xD no to mysle wstane i zapale swiatlo. Jakas grupka chlopaczkow stala przy scianie gdzie wlacznik. wbijam do srodka ich kuleczka i mowie "poszukuje wlacznika swiatla, jest tu gdzies?"

Wlaaasnie takie glupie gadki pomogly mi zwalczyc niesmialosc ;]

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

kooogoo da rade. trzeba cchiec. i pieprzyc to co pomysli sobie ta druga osoba ;] nie przejmowac sie tym ;]
Stary 2010-02-18, 20:36   #2933
yes
Zakorzenienie

ja w ogole mam poje*any charakter :d czasami jestem mega pewna siebie ale częściej gdzies ta pewnosc siebie umiera i duuupa

kredzia specjalistko! to co mam jutro zrobić z tym MOim NiemOIM??

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Cytat:
Napisane przez oluskaaa922 Pokaż wiadomość
eh a mi sie chce plakac.. wzielo mnie na wspominki tego wszystkiego z tym moim kumplem i z tym dresem.. czemu musialam sie spodobac akurat jemu, musial na mnie nagadac wszystkim i nastawic przeciwko mnie tego dresa? bylo tak cudnownie, wieczooory, zawsze obok mnie siadal i do mnie zagadywal, a moje kolezanki olewał.. nooo ...

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

KREDZIA a jak to zrobilas? daj jakies rady!!:P
najgorzej na świecie ... weź kiedys sama jak bedziecie gdzies tam razem przysiądź sie do tego dresika zagadj co tam i wgl. No i zapytaj sie czy ten kolega wasz nic na Ciebie nie gadał, bo doszły Cię takie słuchy. Jeśli powie że tak, to powiedz że narobił sobie nadziei debil i teraz gada głupoty... Skoro Wam tak fajnie sie rozmawiało to nie warto sie poddawac

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-18, 20:37   #2934
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

Kredzia zeby podbić do jakiegos kolesia musiałabym wypić przynajmniej z 4 bro ja po prostu nie potrafie no ;d chciałabym ale no nie potrafie;d ja nawet wstydze się o coś w sklepie zapytać zawsze kogoś innego prosze haha
ale w stosunku do znajomych w ogóle nie jestem niesmiała ;d chbya ze na kimś mi zalezy to tak ;d

Eldo- I'm in love <3

Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI
Czas edycji: 2010-02-18 o 20:39
K0G0 T0 0BCH0DZI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 20:42   #2935
Movement
Zakorzenienie

czasem sobie myślę że tkwienie w związku 2.5 w tym wieku to głupota ;D zero podrywania chłopaków... zero flirtowania...

Stary 2010-02-18, 20:47   #2936
eMCe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Movement Pokaż wiadomość
Bylam u gina. Nie bylo tak zle, babka przyjemna. Bierze któras Cilest?
Mam nadżerkę tak w ogóle... dała mi jakies tabl na to i za miesiąc, po okresie cytologia. bleeeh ;D
ja biore ;PP
Cytat:

boze ja u spowiedzi juz hoho z 1,5 roku nie bylam i sie nie wybieram

boozee chce weekend, szkola mnie dobija , w ogole ostatnio na matmie o 8 : 30 zaczal mi budzik dzwonik, nie wiem czemu, a z racji tego ze mnie ciezko obudzic wiec moj budzik jes hardcorowy jeszcze matmy uczy mnie wicedyra, ale powiedziala ze mnie zabije, ale telefonu nie zabrala, jeszcze go znalezc nie moglam i w torebce szukalam ciagle a okazalo sie ze byl w kieszeni -.-

"Miłość jest bezcenna, eskapizm to pułapka"

eMCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 20:47   #2937
yes
Zakorzenienie

kongo- fajny kawałek
Stary 2010-02-18, 20:55   #2938
Kredzia_
Zakorzenienie

Nic nie moge kopiowac ;//

Yeeskooo, przez kilka dni badz nieosiagalna, dla niego ;] usmiechaj sie uwodzicielsko, jak bedziesz przechodzila obok musnij lekko jego ramie czy cos. Ale sie nie odzywaj! ;p Faceci musza czasem sie powysilac aby cos zdobyc ;pp usmiechaj sie do niego, puszczaj oko, dotykaj go "przypadkiem" ale sie nie odzywaj ;p Moze tak ze 3 dni max. Chyba ze pierwszy sie odezwie no to rozmawiaj z nim

Kooogoo nie pitol glupot ;pp nie pisz, ze nnie potrafisz sie odezwac do ekspedienkti ;pp ? Powinnas poprostu sie odezwac, jesli tego nie zrobisz i tak wlasnie bedziesz sobie to wmawiac (ze jestes niesmiala, ze tego ze tamtego) to bedzie lipa ;p Rozkmin co bedzie na maturze ustnej? Albo na rozmowie o prace? to bedzie stres ;p a teraz sa sytuacje blache, ktore nie wywoluja stresu ;] i powinnas je wykorzystac ;p poprostu odezwij sie do jakiegos typa, palnij cos ;p jak Ci typ odpowie to bedzie zmuszona do pogawedki z nim ;p najlepiej tak ze znajomymi ;] typ cie nie zna ;p i moze miec o Tobie obojetnie jakie zdanie a Tobie powinno to zwisac ;p i nie powinnas sie przejmowac;]

Mov tez tak czasem mysle. 4 lata (prawie) to duzo ... niektorzy mowia "zmarnowalas te 4 lata, moglas miec 10 roznych facetow, a ty zostalas przy nim, nie mozesz ani sie zabawic ani nic ... " heh ... Ale nie chce z tego rezygnowac. Mam wrazenie, ze to ten jedyny ...

Edytowane przez Kredzia_
Czas edycji: 2010-02-18 o 20:57
Stary 2010-02-18, 20:59   #2939
yes
Zakorzenienie

kredzia- tylko ze my sie widujemy tylko w Piątki i Soboty na melanżach, więc troche lipa . Ale masz racje, sama nie bede zagadywała dzieki

a skoro jestes szczesliwa ze swoim facetem to dlaczego inni mowia ze 'zmarnowałaś' 4 lata? no sorry przesada.
Stary 2010-02-18, 21:02   #2940
eMCe
Wtajemniczenie

kongo - mam tak samo, mi nawet głupio po pizze zadzownic próbuje z tym walczyc ale ciezko ;p ciesze sie ze TŻ do mnie zagadal i on wszystko rozpoczal bo ja bym rady nie dala, ale ja juz poszlismy na pierwszy spacer to gadałam jak nakręcona, on pewnie nawet mnie nie sluchał

"Miłość jest bezcenna, eskapizm to pułapka"

eMCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości