Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja' - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-18, 22:44   #4381
czijo
Zadomowienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'

Aaa, a ja w końcu napisałam, że 3, a nie powiedziałam co to znaczy pogrubiłabym to, co się zgadza, ale aż wstyd się przyznawać

Dla trójki najważniejsze są jej osiągnięcia i to w jaki sposób ją postrzegają inni. Trójka może być ufna, spełniona, szczęśliwa ze swojego wizerunku i szczera lub też może być ciągle rywalizująca z innymi, fałszywa, obłudna i zdradziecka. Dla trójek od uczuć międzyludzkich ważniejsze są sukcesy i produktywność. Trójki z reguły oczekują, że będą kochane za to co uczyniły i to jak się prezentują innym, a nie za to kim są naprawdę. Odrzucają swoją niedoskonałość i prezentują światu wizerunek, który świat przyjmie z aplauzem. To czego trójka się obawiają najbardziej to bycie niedocenioną za jakiekolwiek osiągnięcie i bycie w cieniu innych.

Zdrowe trójki są często spełnione i żyją pełnią życia wierząc w doskonałość i profesjonalizm. Są silne w ustalaniu i spełnianiu celów i zazwyczaj posiadają wiele życiowych umiejętności. Trójki szybko się uczą, są dobrymi przywódcami. Większość jest dobrze zorganizowana, elastyczna i pracowita. Gdy są zdrowe są wzorem do naśladowania i są zdolnymi nauczycielami w umiejętnościach, które najlepiej rozwinęły. Trójki często się pokazują z dobrej strony wykonując pracę efektywnie i rzetelnie. Są szczególnie dobre w robieniu kilku rzeczy na raz. Zdrowe trójki tryskają energią i są pogodne, mając pozytywne spojrzenie na przyszłość. Są pewne siebie i spokojnie podchodzą do wyzwań im stawianych. Ich działanie często się kieruje poczuciem honoru i wartościami rodzinnymi i przyjaźni.

Gdy trójki są mniej zdrowe ich strategia bycia popularnym i dobrze ustawionym, prowadzi do koniecznej potrzeby bycia takim i zaczynają naginać reguły i aby móc utrzymać swój pozytywny wizerunek. Trójki mogą zacząć zachowywać się jak kameleony, przybierając postawę jaka w danej chwili im odpowiada. Zaczynają odrzucać swoje osobiste uczucia przywdziewając maskę. Większość trójek posiada piętę Achillesową, poczucie bycia nieadekwatnym, które równoważą z osiąganiem celów i grą. Osobiste relacje trójek mogą cierpieć gdy przekierują swoje uczucia na wizerunek, które chciały by posiadać. Mogą się objawiać innym jako osoba odpowiednia do przyjaźni czy miłości, chowając głęboko wszelkie swoje ułomności i oferując zamiast tego swoją wyidealizowaną maskę. Praktyczność i skuteczność staje się bardziej istotna i mniej zdrowe trójki mogą zacząć cieszyć się uczuciem braku uczuć. Mogą o sobie myśleć jako wysoko-wydajne maszyny, których zadaniem jest ścigać się od zadania do zadania, zabezpieczając tyły zanim dotrą do mety. W dość powszechnym zwyczaju trójek jest używanie sportowych metafor i określeń, gdyż wierzą, że życie to tylko gra w której trzeba wygrać. Aby wygrywać, ciągle naciskają na siebie, wprowadzając się w stan wysokiej aktywności używając również swoich związków z innymi głównie jako sprężyny do uzyskania zadowalających wyników. Ich zdrowa elastyczność zostaje zdegradowana do aroganckich i chłodnych kalkulacji i niemoralnego, pozbawionego emocji, planowania. Trójki swobodnie się czują w zawodach wymagających pokazania się i perswazji, w zawodach takich jak public relations, sprzedawca, marketing.

Kurde... cała ja zimna, wyrachowana, powierzchowna suka
czijo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 22:47   #4382
mtynai
Zakorzenienie

nie zacytowalo mi

Dorota , mam ojca komornika odkąd pamiętam i wiesz.. np. ma telefon służbowy.. i ludzie się nie czają, piątek, świątek czy niedziela - o każdej porze dnia i nocy potrafią zadzwonić i jeszcze z wyrzutem, że ojciec nie pamięta czego dotyczyła jakaś tam sprawa

poza tym, co miesiąc musi się rozliczać
czyli jak zawsze zostawia wszystko na ostatni weekend miesiąca.. i siedzi całe noce i oczywiście musisz wszystko zrobić "ręcznie".
na tytułach milion rubryk powypełniać, wszystko policzyć kalkulatorem, zapisać.

do tego wszędzie się podpisać.
a tych papierów są TYSIĄCE każdego miesiąca.

czasami tacie pomagam stawiam pieczątki i datowniki

może komornik sądowy ma trochę 'lepiej'. Tylko pewnie bardziej go nienawidzą
chociaż mój tato też zdziera pieniądze z ludzi.
no i np. zdarzają się sytuacje, że ktoś do niego z łapami skacze, albo szczuje psem
ale to takie ekstremalne sprawy.. jak chodzi o dużą kasę.

ludzie są nieobliczalni.

w ogóle Dziewczyny, dobrze Wam radze, nigdy nie pakujcie się w pracę w urzędzie/zakładzie państwowym
to, ile pracujesz i jak się musisz natyrać nie jest adekwatne do płaconych pieniędzy.

idę spać ;*

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 22:51   #4383
rehab4181
Zadomowienie

Kasia, ja nie pomogę, nie lubię i nie rozumiem ferdydurkę. jak miałam czytać to tylko przekartkowałam po przeczytaniu kilku zdań. kto dał taką bezsensowną lekturę jako obowiązkową ?
Beatko, nie czaruj nas tu, tylko powiedz jaką liczbą jesteś

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Martyna, dziękuję za opisanie tego zawodu.
nieciekawie ma Twój tata, bardzo mu współczuję, no ale jakoś trzeba zarabiać na rodzinę..
a jak jego zdrowie? pisałaś kiedyś, że coś mu dolegało

bziii ♡.

Edytowane przez rehab4181
Czas edycji: 2010-02-18 o 22:53
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 22:52   #4384
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość

cao,bo my chcemy dogonić Michealową nibylandię, no nię Żbiki ?
Nie, my chcemy je pobić na głowę
Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
ja miałam chyba 56cm i ważyłam 3600g coś takiego
Jaki słoń
Jak Cię Twoja mama wycisnęła, nie wstyd Ci, żeś się tak w brzuchu spasła ?
Stary 2010-02-18, 22:57   #4385
cao
Zadomowienie

Cytat:
chciałam zacytować, ale nie mogę co się dzieje z wizażem ?

weszłam na Twój profil, bo nie mogłam skojarzyć skąd Cie znam.. pisałaś już u nas kiedyś no nie? pokazywałaś zdjęcia, a Martyna napisała, że masz twarz taką niewinną i dziecinną ? czy coś takiego o ile mnie pamięć nie myli
co do wejścia na Twój profil.. co się stało na wątku studniówkowym ?
noo pisałam ale na innych wątkach
hmm na studniowkowym parę dziewczyn bardzo zaczęlo na mnie nasakakiwać po opisaniu pewnej mojej historii .. nawet pozniej kiedy nic o tym nie pisałam to nawiązywały do tego ..i stwierdziły ze marudze i narzekam caly czas a moje problemy to nie problemy..eh

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

a tak w ogole to własnie oglądam zdjęcia ze 100 ;p nie dość ze ich malo to jeszcze wszedzie jest moj pijacki uśmieszek

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

a tak w ogole to własnie oglądam zdjęcia ze 100 ;p nie dość ze ich malo to jeszcze wszedzie jest moj pijacki uśmieszek
cao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 22:59   #4386
Weronika112
Zadomowienie

Dzień dobry !

o mein lieber Gott in Himmel, ale spamu !

Przeczytałam was, ale nie cytuję, bo chyba musiałabym całą noc tu siedzieć.

Co wy takie chude noworodki w ogóle ?
Ja 3500 ważyłam, brat całe 4
SUMO !
I nie miałam 10 w skali Apgar. (żółtaczka po urodzeniu, inkubator i te sprawy)
Jednym słowem : niewypał .

Mi w tym teście wyszło 4w5 (włóczęga, jak mój kot ) :

Skrzydło 5, daje czwórce introwertyczne zachowanie, odsuwanie się od innych, złożoną osobowość. Ta czwórka może być intelektualistką ale posiada wyjątkową głębię uczuć. Jest otwarta na duchowe i estetycznie doznania. Znajduje wiele znaczeń dla prawie wszystkich zdarzeń. Może posiadać silną potrzebę i umiejętność aby realizować się artystycznie. Samotnik, wygląda tajemniczo i jest trudna do "rozszyfrowania". Do świata zewnętrznego podchodzi z rezerwą, ale wewnętrznie bardzo go przeżywa. Gdy się w końcu otwiera, to bardzo gwałtownie i całkowicie, bez żadnych oporów.
W stresie, 4w5 bardzo łatwo popada w alienację i depresję. Wiele czwórek z tym skrzydłem ma odczucie zupełnej inności, jakby pochodziły z innej planety. Narzeka na swój obecny los, wspomina i przeżywa wiele razy zdarzenia z przeszłości. Dość często ma posębne oblicze, odsuwa się od innych z uczuciem zawiedzenia lub poczuciem wstydu. Żyje we własnym świecie bólu i straty. Może mieć bardzo chorą duszę, wyobrażać sobie i interesować się własną śmiercią.

...czyli prawie śyśtko

Ogólnie to odlud ze mnie troszkę.

Ale i tak mnie lubicie ?

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words

Edytowane przez Weronika112
Czas edycji: 2010-02-18 o 23:00
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 23:03   #4387
KaasiaaK
Zakorzenienie

inc0rrect, właśnie przeczytałałm streszczenie I, II i III zajrzę jeszcze dalej może coś znajdę ;P

rehab, ja byłam w 2kl. ze szkoły w Teatrze na Ferdydurke i sztuka była bardzo fajna.. jak wzięłam się za czytanie książki, to po kilku stronach odrzuciłam ją ;]

nie mogę zapamiętać kurna niektórych Waszych imion
Stary 2010-02-18, 23:24   #4388
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość

Ale i tak mnie lubicie ?

Tak, tak, bardzo lubimy ;*
Stary 2010-02-18, 23:53   #4389
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:

Martyna, dziękuję za opisanie tego zawodu.
nieciekawie ma Twój tata, bardzo mu współczuję, no ale jakoś trzeba zarabiać na rodzinę..
a jak jego zdrowie? pisałaś kiedyś, że coś mu dolegało
lepiej, lepiej
chociaz czasami go boli.

ano trzeba zarabiać, niestety, tym bardziej, że mama zarabia dużo mniej a też pracuje w państwówce..tylko mniej intensywnie niż mój tato.

ogólnie to mój tato ma taką w połowie fajną pracę.. no bo ma nienormowany czas pracy, można by powiedzieć.
często jest wcześnie w domu, albo np. zamiast siedzieć w biurze przyjeżdża sobie z dokumentami do domu.
pracuje głównie w terenie, jeździ po domach i ściąga z ludzi długi

no,ale mówię, trafi się czasami taki wariat, co Cię zjedzie, albo z łapami wyskoczy no i poza tym - rzadko kiedy kobieta jest na takim stanowisku.
nie wiem jak z komornikami sądowymi.

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość

Jaki słoń
sorrka, to moja mama stworzyła potwora haha.
(dodam, że jak zaszła w ciążę to ważyła ledwo co 40kg, wyglądała jak anorektyczka) a w ciąży przytyła 24 czy tam 26 kg.. no to siłą rzeczy musiałam być potworkiem

ale później to ja byłam taki chudy szczypior babcia zawsze wypomina, że jak byłam mała (tak do 12 roku życia w sumie, póki miesiączki nie miałam ) to nic nie chciałam jeść i chuda byłam jak widelec.

ale teraz nadrabiam więc spoko.
urodziłam się słoniem i słoniem pozostanę

poza tym, Karolina.. mnie to chociaż rodzice kochają.
a Ciebie co?! nawet kluczyki Ci zabrali do samochodu

oczywiście nie poszłam spać, farmę trzeba obrobić

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

a no.. i piszecie te swoje 8w7 i 5w128747

to ja też napiszę, a co.

Świadoma ósemka ze skrzydłem siedem jest często bardzo silna i ekspansywna. Towarzyska i chojna, może pokazywać radosne oblicze. Może być dynamiczna, skuteczna, energiczna. Często ma wysokie poczucie humoru i potrafi śmiać się z siebie. Generalnie bardzo ekstrawertyczna, ambitna i materialistyczna. Może mówić bardzo głośno i być w centrum zainteresowania, wieść prym wodzireja na imprezach. Czasem jest wizjonerska, może myśleć znacznie jaśniej niż ósemka ze skrzydłem 9; skrzydło 7 daje jej intelektualne umiejętności. Chętna do podejmowania ryzyka.
Gdy 8w7 jest w stresie, agresja połączona z apetytem, tworzy silną tendencję do uzależnień. Wiele ósemek ze skrzydłem siedem, ma problem z alkoholem lub narkotykami oraz pociąg do każdego innego rodzaju uzależnienia. Szybko zmieniający się temperament, markotność, egocentryzm, gwałtowne wybuchy gniewu. Ma tendencję do wzniecania chaosu, napuszania się, zadzierania nosa, myślenia o sobie narcystycznie. Może być beznadziejnie materialistyczna. Może wykorzystywać ludzi, wysysać z nich wszelką energię. Może mieć napady furii, jest skłonna do gwałtownych i agresywnych reakcji.

Słynne ósemki ze skrzydłem siedem: Donald Trump, Sean Connery, Danny DeVito, Kirk Douglas, Frank Sinatra, Muhammed Ali, Joseph Stalin.

pogrubione się zgadza.
kompletnie nie mam tendencji do uzależnień - nie lubię alkoholu, mam uczulenie na dym papierosowy..i nigdy nie próbowalam i nie spróbuję narkotyków
wątpię też, że mogłabym się od czegokolwiek uzależnić .

no i raczej nie jestem toksyczna, nie wysysam z ludzi wszystkiego, nie wykorzystuję, raczej to właśnie ja zawsze daję się zrobić w bambuko bo sobie wmawiam, że ludzie zawsze mają dobre intencje, a to się kończy tym, ze ktoś mnie wykorzystuje. ale dostrzegam to w porę i się nie daję.

nie zadzieram nosa, nie jestem egocentrykiem (własnie tak jak pisałam, sobie nie dogodzę, ale zrobię tak, żeby komuś było dobrze - bez skojarzeń Zboczuchy, chodzi mi o to, że np. odstąpię komuś coś, mimo, że mi też by się to przydało..), nie staram się być w ścisłym centrum uwagi, ale w swoim towarzystwie jestem otwarta i zazwyczaj to ja inicjuję jakieś przedsięwzięcia, dlatego pogrubiłam tego wodzireja

Warren Buffet
Stary 2010-02-19, 00:12   #4390
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
a ja mam lustrzankę

a ja nie wiem nic o emo martynce

czyli lubisz być w centrum uwagi pewnie też

a reszta szkoly ma z tańca zdjecia?
zebys wiesz, sobie zgrała, czy coś
A ja mama mały aparat i mogę chociaż schować do kieszeni, o!

Ja też

Lubię

Z tego co wiem powychodzili z takiego samego założenia jak moja klasa bo nie widziałam w ogóle fotografa na sali...
Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
po przeczytaniu tych osobowosci doszlam do wniosku że najbardziej lubie typ 8 chyba dziwna jestem <?>;pwsumie obkietywnie to dziwne jest, ale serio
no i oczywiscie 7 lubie, szkoda że żadnej nie spotkalam, bo nie mam z kim popłynąć
I na tym wątku masz pełno takich
Cytat:

Moja koleżanka z podstawówki tak mówiła po tym, jak zobaczyłam jej zdjęcie z chrztu, gdzie zajmuje całe łóżeczko i jeszcze: "miałam być chłopcem, bo moja mama tak wyładniała i dwa tygodnie przechodziła i chyba na usg nawet wyszedł chłopiec"
A mój tata ważył... 5 kg

Dokładnie, idę na farmę

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

To też napiszę, co mi się zgadza:

Świadoma ósemka ze skrzydłem siedem jest często bardzo silna i ekspansywna. Towarzyska i chojna, może pokazywać radosne oblicze. Może być dynamiczna, skuteczna, energiczna. Często ma wysokie poczucie humoru i potrafi śmiać się z siebie. Generalnie bardzo ekstrawertyczna, ambitna i materialistyczna. Może mówić bardzo głośno i być w centrum zainteresowania, wieść prym wodzireja na imprezach. Czasem jest wizjonerska (eee, czyli? ), może myśleć znacznie jaśniej niż ósemka ze skrzydłem 9; skrzydło 7 daje jej intelektualne umiejętności. () Chętna do podejmowania ryzyka.
Gdy 8w7 jest w stresie, agresja połączona z apetytem, tworzy silną tendencję do uzależnień.
(czekolada ) Wiele ósemek ze skrzydłem siedem, ma problem z alkoholem lub narkotykami (nie planuję...) oraz pociąg do każdego innego rodzaju uzależnienia. Szybko zmieniający się temperament, markotność, egocentryzm, gwałtowne wybuchy gniewu. Ma tendencję do wzniecania chaosu, napuszania się, zadzierania nosa, myślenia o sobie narcystycznie. Może być beznadziejnie materialistyczna. Może wykorzystywać ludzi, wysysać z nich wszelką energię. (chyba jeszcze niczego z nikogo nie wyssałam ) Może mieć napady furii (ale czy aż furii ), jest skłonna do gwałtownych i agresywnych reakcji.

Tyle.

Cao, zerknęłam na ten wątek studniówkowy... jak zaczęły na Ciebie wszystkie najeżdżać jeszcze któraś próbowała Cię obronić, to na nią bez różnicy co napisałaś, to forum publiczne i wg mnie brak kultury...
Jeszcze dwie dziewczyny poznałam, że u nas kiedyś były

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Dziękuję za pomoc w akcji Stajnia

Martyna, widzę, że niedawno zbudowałaś... jest jakiś limit czasu, w którym trzeba to zrobić czy tak mogę sobie zbierać te cegiełki, deski, itd przez parę tygodni?

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2010-02-19 o 00:08
parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 00:17   #4391
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość

Cao, zerknęłam na ten wątek studniówkowy... jak zaczęły na Ciebie wszystkie najeżdżać jeszcze któraś próbowała Cię obronić, to na nią bez różnicy co napisałaś, to forum publiczne i wg mnie brak kultury...
Jeszcze dwie dziewczyny poznałam, że u nas kiedyś były

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Martyna, widzę, że niedawno zbudowałaś... jest jakiś limit czasu, w którym trzeba to zrobić czy tak mogę sobie zbierać te cegiełki, deski, itd przez parę tygodni?

też zerknę co one tam powypisywały.

a, zaraz Ci jakąś cegłę rzucę.
i chyba możesz zbierać do woli.

ja chyba tydzień tą stajnię budowałam, ale np. Szatek to już chyba 4 tydzień ciśnie i jej podków brakuje

Warren Buffet
Stary 2010-02-19, 00:20   #4392
parodia
Zakorzenienie

Nie tylko cegieł, ja chętnie wszystko przyjmę

To trzeba Szatkowi dorzucić jakąś podkówkę

Stary 2010-02-19, 00:58   #4393
mtynai
Zakorzenienie

ja mogę tylko cegły i deski wysyłac

ale Tobie dzisiaj nie moge prezentu wysłać bo już dostałaś.

podczytałam ten studniówkowy.
musiałam napisać tam, bo normalnie naprawdę mi aż przykro było czytać to, jak one jechały po Cao

Warren Buffet
Stary 2010-02-19, 01:19   #4394
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:

sorrka, to moja mama stworzyła potwora haha.
(dodam, że jak zaszła w ciążę to ważyła ledwo co 40kg, wyglądała jak anorektyczka) a w ciąży przytyła 24 czy tam 26 kg.. no to siłą rzeczy musiałam być potworkiem

ale później to ja byłam taki chudy szczypior babcia zawsze wypomina, że jak byłam mała (tak do 12 roku życia w sumie, póki miesiączki nie miałam ) to nic nie chciałam jeść i chuda byłam jak widelec.

A ja się chuda urodziłam i spuchłam później.
To wszystko przez jedzenie mojej babci, wpychała mi, dogadzała jak tylko mogła.
I później było 'za duzio mnie napasiłeś'

Wiesz co oni mi jeszcze zabrali ?!
Dziadka do orzechów, nie mogę ich teraz jeść.
Naprawdę mnie nie kochają

---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ----------

Komu jaki prezent wysłać ?
Bo nie wiem co komu w jakiej grze potrzebne
Stary 2010-02-19, 07:36   #4395
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
ale lekarz to miał wyczucie, chuchu
Mama powiedziała że za karę wino przeznaczone dla niego trzymamy do mojej 18 Ale wytrawne było i niedobre:P

Cytat:
Ja się pępowiną owinęłam i moją mamę kroili i 2,6 ważyłam
Moja zatrucie miała więc też cesarka... a 5 kg to ja wazylam jak pół roku miałam

Cytat:
n
Dorota , mam ojca komornika odkąd pamiętam i wiesz.. np. ma telefon służbowy.. i ludzie się nie czają, piątek, świątek czy niedziela - o każdej porze dnia i nocy potrafią zadzwonić i jeszcze z wyrzutem, że ojciec nie pamięta czego dotyczyła jakaś tam sprawa

poza tym, co miesiąc musi się rozliczać
czyli jak zawsze zostawia wszystko na ostatni weekend miesiąca.. i siedzi całe noce i oczywiście musisz wszystko zrobić "ręcznie".
na tytułach milion rubryk powypełniać, wszystko policzyć kalkulatorem, zapisać.

do tego wszędzie się podpisać.
a tych papierów są TYSIĄCE każdego miesiąca.

czasami tacie pomagam stawiam pieczątki i datowniki
Mój tato pracował jako pielęgniarz koordynujący w pogotowiu i był odpowiedzialny za całą aptekę, wydawanie narkotyków, grafiki dla 100 osób i 100 innych pierdół i przez to ciągłe wydzwanianie do niego odłączyliśmy domowy Co 10 min telefon i nie ważna godzina ani dzień. Więc doskonale Cie rozumiem. A co do pomocy to nauczył mnie wprowadzania danych i robiłam to za niego bo szybciej pisze niż on na komputarze:P
Ale teraz zrezygnował z tej pracy i powiedział że woli zarabiac mniej ale jeździc karetką bo ta praca daje mu więcej satysfakcji

Cytat:
Kasia, ja nie pomogę, nie lubię i nie rozumiem ferdydurkę. jak miałam czytać to tylko przekartkowałam po przeczytaniu kilku zdań. kto dał taką bezsensowną lekturę jako obowiązkową ?
Uwielbiam Ferdydurke, dla mnie to była jedna z najlepszych lektur w tym roku:P
Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
nie mogę zapamiętać kurna niektórych Waszych imion
Też miałam z tym problem ale jest coraz lepiej A jak cos to sobie na 1 stronie sprawdzam :P
Cytat:
pogrubione się zgadza.
kompletnie nie mam tendencji do uzależnień - nie lubię alkoholu, mam uczulenie na dym papierosowy..i nigdy nie próbowalam i nie spróbuję narkotyków
wątpię też, że mogłabym się od czegokolwiek uzależnić .
a wizaż to co

Dzieńdoberek Żbiki

Idę dzisiaj na łyżwy i mam nadzieję że wrócę bez kontuzji... Brat cioteczny wczoraj na stoku złamał nogę i 3 miesiące gipsu wita
Ok idę w wannę:P

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 07:59   #4396
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
A ja się chuda urodziłam i spuchłam później.
To wszystko przez jedzenie mojej babci, wpychała mi, dogadzała jak tylko mogła.
I później było 'za duzio mnie napasiłeś'

---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ----------

Komu jaki prezent wysłać ?
Bo nie wiem co komu w jakiej grze potrzebne
bo chcą pewnie żebyś schudła !

Justynie wysyłaj wszystko, Marcie podkowy, mi wszystko oprócz materiałów do budowy bo już stajnię mam

a reszta to tam nie wiem co chcą pewnie też wszystko haha.

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość

a wizaż to co

Dzieńdoberek Żbiki

Idę dzisiaj na łyżwy i mam nadzieję że wrócę bez kontuzji... Brat cioteczny wczoraj na stoku złamał nogę i 3 miesiące gipsu wita
Ok idę w wannę:P
no właśnie zapomniałam, ale to nie w chwilach agresji i apetytu

jaka masakra 3 miesiące

dzień dobry ;*

Warren Buffet
Stary 2010-02-19, 08:04   #4397
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
Wcześniek byłam i to mocno zagrożony:P [COLOR=White]Lekarz zapytał się mojej mamy czy umarłam przy porodzie czy już po [COLOR=Black]A mierzyłam całe 48 cm ( w książeczce sprawdziłam
o Booże.
Cytat:
ja sie nie przyznam ile ważyłam w takim razie, wy jakies leTKie [COLOR="Silver"]
no nie?! ja też ważyłam ponad 3 kg. i byłam takim pulpetem. A teraz szkielet, ostatnio pielęgniarka do mnie "Ty coś w ogóle jesz?". Nieee, powietrzem żyję.

Cytat:
moje uszy.

Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość

Cytat:
Jaki słoń
Justyna to pikuś, zobaczcie to. kliklikliklik. współczuję tej kobiecie. (w zasadzie jej drogom rodnym)

dzień dobry kluseczki z kapustką (ale bym sobie zjadła );*
nie poszłam do szkoły, bo mam tylko 3 lekcje w tym 2 ang. i matma, zaczynamy nowy dział. Czyli nie opłaca się, nie?

Siostra jest już w Phoenix.

dziewczynyyy!! myślę sobie, że zrobię ten test co wy, nie mogłam znaleźć linka więc wpisałam w google coś tam i myślałam, że znalazłam ten sam. Odpowiedziałam na wszystkie pytania no i na końcu pojawiło mi się
Cytat:
Jeśli chcesz poznać wynik swojego testu:

Wyślij SMS o treści TC.DA pod numer 74068
dżizys krajs! zajęło mi to 380 s mojego życia.

Edytowane przez effciaa16
Czas edycji: 2010-02-19 o 08:05
effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 10:06   #4398
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:

Tak, tak, bardzo lubimy ;*
Dzięęęęęęęęęęki ! ;*

Cytat:

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

a no.. i piszecie te swoje 8w7 i 5w128747
Łe, jaki dobry rodzaj charakteru . Prawie, że bez wad

A jeśli mi mama nie chce kanapek zrobić czasami, to też mnie nie kocha ? .

Farmę obrobić ?
Ej, zrobiłabym tam sobie na facebooku konto, ale...
Wy już macie farmy full wypas, a ja co będę miała ? Kurkę pewnie jedną, tycią .

Ino potym bydo godać chopy, co to za gramua

Cytat:
[/COLOR]Dziękuję za pomoc w akcji Stajnia

Cytat:
a, zaraz Ci jakąś cegłę rzucę.
i chyba możesz zbierać do woli.

ja chyba tydzień tą stajnię budowałam, ale np. Szatek to już chyba 4 tydzień ciśnie i jej podków brakuje
Cytat:
ja mogę tylko cegły i deski wysyłac
ale Tobie dzisiaj nie moge prezentu wysłać bo już dostałaś.

Ta gra taka śmieszna, czy wy ?

Martyna, tylko ostrożnie rzucaj tymi deskami/cegłami/łopatami/grabiami.

Intryguje mnie ta gra.

Cytat:
Naprawdę mnie nie kochają [COLOR="Silver"]

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
dzień dobry kluseczki z kapustką (ale bym sobie zjadła );*
nie poszłam do szkoły, bo mam tylko 3 lekcje w tym 2 ang. i matma, zaczynamy nowy dział. Czyli nie opłaca się, nie?

Siostra jest już w Phoenix.
Pewnie, że się nie opłaca.
A kiedy się opłacało?

Dobrusieńki dzień

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 10:21   #4399
BeaS
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Martuś, sto lat!

Cytat:
Aaa, a ja w końcu napisałam, że 3, a nie powiedziałam co to znaczy pogrubiłabym to, co się zgadza, ale aż wstyd się przyznawać

Dla trójki najważniejsze są jej osiągnięcia i to w jaki sposób ją postrzegają inni. Trójka może być ufna, spełniona, szczęśliwa ze swojego wizerunku i szczera lub też może być ciągle rywalizująca z innymi, fałszywa, obłudna i zdradziecka. Dla trójek od uczuć międzyludzkich ważniejsze są sukcesy i produktywność. Trójki z reguły oczekują, że będą kochane za to co uczyniły i to jak się prezentują innym, a nie za to kim są naprawdę. Odrzucają swoją niedoskonałość i prezentują światu wizerunek, który świat przyjmie z aplauzem. To czego trójka się obawiają najbardziej to bycie niedocenioną za jakiekolwiek osiągnięcie i bycie w cieniu innych.

Zdrowe trójki są często spełnione i żyją pełnią życia wierząc w doskonałość i profesjonalizm. Są silne w ustalaniu i spełnianiu celów i zazwyczaj posiadają wiele życiowych umiejętności. Trójki szybko się uczą, są dobrymi przywódcami. Większość jest dobrze zorganizowana, elastyczna i pracowita. Gdy są zdrowe są wzorem do naśladowania i są zdolnymi nauczycielami w umiejętnościach, które najlepiej rozwinęły. Trójki często się pokazują z dobrej strony wykonując pracę efektywnie i rzetelnie. Są szczególnie dobre w robieniu kilku rzeczy na raz. Zdrowe trójki tryskają energią i są pogodne, mając pozytywne spojrzenie na przyszłość. Są pewne siebie i spokojnie podchodzą do wyzwań im stawianych. Ich działanie często się kieruje poczuciem honoru i wartościami rodzinnymi i przyjaźni.

Gdy trójki są mniej zdrowe ich strategia bycia popularnym i dobrze ustawionym, prowadzi do koniecznej potrzeby bycia takim i zaczynają naginać reguły i aby móc utrzymać swój pozytywny wizerunek. Trójki mogą zacząć zachowywać się jak kameleony, przybierając postawę jaka w danej chwili im odpowiada. Zaczynają odrzucać swoje osobiste uczucia przywdziewając maskę. Większość trójek posiada piętę Achillesową, poczucie bycia nieadekwatnym, które równoważą z osiąganiem celów i grą. Osobiste relacje trójek mogą cierpieć gdy przekierują swoje uczucia na wizerunek, które chciały by posiadać. Mogą się objawiać innym jako osoba odpowiednia do przyjaźni czy miłości, chowając głęboko wszelkie swoje ułomności i oferując zamiast tego swoją wyidealizowaną maskę. Praktyczność i skuteczność staje się bardziej istotna i mniej zdrowe trójki mogą zacząć cieszyć się uczuciem braku uczuć. Mogą o sobie myśleć jako wysoko-wydajne maszyny, których zadaniem jest ścigać się od zadania do zadania, zabezpieczając tyły zanim dotrą do mety. W dość powszechnym zwyczaju trójek jest używanie sportowych metafor i określeń, gdyż wierzą, że życie to tylko gra w której trzeba wygrać. Aby wygrywać, ciągle naciskają na siebie, wprowadzając się w stan wysokiej aktywności używając również swoich związków z innymi głównie jako sprężyny do uzyskania zadowalających wyników. Ich zdrowa elastyczność zostaje zdegradowana do aroganckich i chłodnych kalkulacji i niemoralnego, pozbawionego emocji, planowania. Trójki swobodnie się czują w zawodach wymagających pokazania się i perswazji, w zawodach takich jak public relations, sprzedawca, marketing.

Hmm...nic tutaj nie jest pogrubione.

Cytat:
Już nie pamiętam. Zaraz sprawdzę po opisach.

Cytat:
Co wy takie chude noworodki w ogóle ?
Ja 3500 ważyłam, brat całe 4
SUMO !
I nie miałam 10 w skali Apgar. (żółtaczka po urodzeniu, inkubator i te sprawy)

Mi w tym teście wyszło 4w5 (włóczęga, jak mój kot )
Hahaha, cudowny ten fragment Twojego posta.

Cytat:
Przesadzasz, Cieciu.

Cytat:

Błagam, piszcie to na biało. Nie mogę teraz zacząć bawić się w farmę.

Cytat:
Justyna to pikuś, zobaczcie to. kliklikliklik. współczuję tej kobiecie. (w zasadzie jej drogom rodnym)

Skoro tak piszecie to i ja przedstawię swoje wymiary.
Książeczki nie znajdę, ale wiem ile miałam wzrostu i jaką wagę.
50 cm (równiótkie ), 2,4 kg. Ja to takie chucherko byłam w dzieciństwie. Pamiętam, że jak miałam 8 lat to ważyłam o 1 kilogram więcej od 3-letniego dziecka. Co prawda to dziecko ważyło trochę za dużo na swój wiek, ale mimo wszystko różnica jest zadziwiająca.

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Intryguje mnie ta gra.
Mnie też, ale nie mogę, nie mogę, nie mogę.
za 3 miesiące w nią zagram, o. Postanowienie.

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 10:26   #4400
BeaS
Zakorzenienie

Ze specjalną dedykacją dla Doroty.

Jedynka ze skrzydłem dwa: 1w2 - "Adwokat" [chciałam być kiedyś prokuratorem. ]

To skrzydło daje jedynce więcej ciepła i pozytywnych odczuć międzyludzkich. Wysokie standardy i wymagania są nieco stonowane przez bardziej ludzkie oblicze. Jedynka z tym skrzydłem, rozumie i łatwiej wybacza innym za to, że nie spełniają jej oczekiwań. Ciężko pracuje, poświęca swój czas i energię, aby poprawić warunki życia innym.
Gdy jest w stresie, może być bardzo gwałtowna i agresywna. Uważa się za jedyną osobę trzymającą się zasad. [chyba tak. ] Ma przerost autorytatywnych ambicji i jest zarozumiała. Może wygłaszać moralizatorskie kazania lub próbować uderzać w czyjś czuły punkt. Możliwa jest postawa "rób jak Ci mówię, a nie to co Ja robię". W tym co robi i mówi okazuje dużo hipokryzji, ponieważ jest przekonana o swoim wysokim morale, podczas gdy inni nie spełniają jej standardów. Jest też bardzo nie konsekwentna w swoim zachowaniu. Ustala własne reguły, po czym je zmienia w zależności od potrzeby chwili.

No to dowiedziałyście się prawdy o mnie.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2010-02-19, 10:43   #4401
Karmenka
Zakorzenienie

Dzień Dobry
Cytat:

No, dorodny dzidziuś. Teraz to pewnie w zawodach sumo startuje.
A kobieta cesarkę miała.
Cytat:

Farmę obrobić ?
Ej, zrobiłabym tam sobie na facebooku konto, ale...
Wy już macie farmy full wypas, a ja co będę miała ? Kurkę pewnie jedną, tycią .

Nie martw się, ja też mam biedę na farmie.
Jakieś kurczaki czy krowy mi dziewczyny przysyłają i tyle
Ale Martyna to ma farmę

Idę do sklepu po chleb.
Tylko ubrać się trzeba, jakby cieplej było to bym w pidżamie poszła.
Stary 2010-02-19, 10:49   #4402
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
Taaa, słyszałam to, i teraz to już sama nie wiem, czy Emo Martynka to fake, czy jednak nie fake
emo Martynka. dobre.

Cytat:
Napisane przez cao Pokaż wiadomość
Dziewczyny szalejecie ile tu stron zapisanych już od 17 hoho
bo my nie mamy co robic

Cytat:
weszłam na Twój profil, bo nie mogłam skojarzyć skąd Cie znam.. pisałaś już u nas kiedyś no nie? pokazywałaś zdjęcia, a Martyna napisała, że masz twarz taką niewinną i dziecinną ? czy coś takiego o ile mnie pamięć nie myli
co do wejścia na Twój profil.. co się stało na wątku studniówkowym ?
dokładnie .
aż muszę sprawdzic co tam się działo.

wiedziałam że już kiedyś na naszym wątku Kaśka była. ale mam pamięc dobrą

Cytat:
ciężar ciała: 3360 g
dł: 54 cm
obw. gł.: 34 cm
obw. kl. pierś.: 33 cm (mamy takie sameeee )
8 i 9 pkt Apgar (tez macie dwie kolumny wypelnione?) - za skórę i nap. mięśni po 1 pkt.

gr. krwi z pępowiny: A Rh-

moj ciezar ciała spadł do najniższego 3130 g w 2-giej dobie
w dniu wypisu 3240 g

szkoda że nie mierza rozmiaru buta
mój chrześniak ważył coś lekko ponad 4 kg xD , urodził się 2 tyg po wyznaczonym terminie. a teraz taki chudziutki jest .

dwie kolumny po 10

moja gr B Rh -
a cięzar ciała spadł o 50 g .

no szkoda , szkoda

Cytat:
nie wiem o co chodzi z tą farmą, ja grałam na fb w taką grę, co piekło się ciasteczka, ciasta i zarabiało pieniądze, urządzało mieszkanie
nie martw się . ja jeszcze też nie ogarniam tej farmy

Cytat:
Jaki słoń
o matko ! leżę.

Cytat:

Ogólnie to odlud ze mnie troszkę.

Ale i tak mnie lubicie ?

no ba

Cytat:
jak mogli

Cytat:

dżizys krajs! zajęło mi to 380 s mojego życia.

dzień dobryyyyy ;*.

wczoraj wieczorem czytałam sobie mój pamiętnik z 2 gimnazjum.Boże co ja tam za rzeczy wypisywałam. haha.

MARTUŚ wszystkiego najlepszegooooooooooooo, dużo zdrówka, szczęścia,miłości, spełnienia marzeń, zdania matury w 100% i dostanie się na wymarzone studia
( masz urodziny w tym samym dniu co moja przyjaciółka )

miłego dniaaa ;*
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 11:04   #4403
cao
Zadomowienie

Dzień dobry
Wszystkiego najlepszego Marto

też ostatnio natknęłam się na pamiętniki z gimnazjum lepsze są niż jakaś komedia
Stary 2010-02-19, 11:06   #4404
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
podczytałam ten studniówkowy.
musiałam napisać tam, bo normalnie naprawdę mi aż przykro było czytać to, jak one jechały po Cao
Zaraz idę obejrzeć
Cytat:
Justynie wysyłaj wszystko, Marcie podkowy, mi wszystko oprócz materiałów do budowy bo już stajnię mam
Otóż to, robimy mobilizację Karolina, Marta, Ewa, Kamila, Kamila, Ala, Kasia wysyłamy dużo gwoździ, uprzęży, desek, podków i cegieł

Cytat:
Ale fajnie wygląda obok tego małego ja podobno tak samo jak się urodziłam, to reszta takie duże, po 4 kg i wszystkie łyse a ja mała, chuda i z burzą czarnych włosów
Największy chyba był coś 11 kg kiedyś w Stanach
Cytat:
A jeśli mi mama nie chce kanapek zrobić czasami, to też mnie nie kocha ? .

Intryguje mnie ta gra.
Nie, to znaczy, że dba o Twoją linię i zaradność

Co to jest "gramua"?

To choo i na powitanie wyślij mi gwoździa
Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Błagam, piszcie to na biało. Nie mogę teraz zacząć bawić się w farmę.

Skoro tak piszecie to i ja przedstawię swoje wymiary.
Książeczki nie znajdę, ale wiem ile miałam wzrostu i jaką wagę.
50 cm (równiótkie ), 2,4 kg. Ja to takie chucherko byłam w dzieciństwie. Pamiętam, że jak miałam 8 lat to ważyłam o 1 kilogram więcej od 3-letniego dziecka. Co prawda to dziecko ważyło trochę za dużo na swój wiek, ale mimo wszystko różnica jest zadziwiająca.
Eee, wszystkie możemy

Ja właśnie później dużo. Jak 9 lat, ważyłam 40 kg, to podobno było bardzo dużo i zawsze mnie pielęgniarki ważyły po parę razy "gdzie ty masz dziecko tą wagę?"
Cytat:
Nie martw się, ja też mam biedę na farmie.
Jakieś kurczaki czy krowy mi dziewczyny przysyłają i tyle
Ale Martyna to ma farmę
To ja Ci wysłałam właśnie morelę

Ktoś ma urodziny? Marta?
To najlepsiejszego ;*

Stary 2010-02-19, 11:14   #4405
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
No, dorodny dzidziuś. Teraz to pewnie w zawodach sumo startuje.
A kobieta cesarkę miała.
haha, o ja głupia! nawet o tym nie pomyślałam z resztą nawet jest tam napisane.

Cytat:
Otóż to, robimy mobilizację Karolina, Marta, Ewa, Kamila, Kamila, Ala, Kasia wysyłamy dużo gwoździ, uprzęży, desek, podków i cegieł

własnie nie rozumiałam o co wam chodzi z tymi gwoździami itp. ale już wiem, że to dla koni. Kogo mam na farmie temu powysyłam, a mam bodajże Martynę i Justynę. Resztę muszę zaprosić do sąsiadów na farmie.

jak mowa o farmie to idę tam.

ed. już mam tą stronę i to był ten sam test tylko odpłatny. Zaraz sobie to zrobię.

Twój typ to : 7w6

Edytowane przez effciaa16
Czas edycji: 2010-02-19 o 11:21
Stary 2010-02-19, 11:23   #4406
BeaS
Zakorzenienie

Tych arkuszy to jak mrówek. Drukuję, drukuję i końca nie ma. Jeszcze 7 mi zostało, ale nie mam już czasu. Wychodzę do miasta m.in. po brystol na drzewo genealogiczne Nie będę się bawić w poszukiwanie dalszych przodków, bo i tak nie znajdę, a mieć muszę, żeby dostać dobrą ocenę. Zarzućcie jakimiś imionami i nazwiskami.

Cytat:
też ostatnio natknęłam się na pamiętniki z gimnazjum lepsze są niż jakaś komedia
Raz w życiu pisałam pamiętnik, bodajże w drugiej gimnazjum.
Nigdy nie zapomnę jak dramatycznie go zaczęłam.

Cytat:
Ja właśnie później dużo. Jak 9 lat, ważyłam 40 kg, to podobno było bardzo dużo i zawsze mnie pielęgniarki ważyły po parę razy "gdzie ty masz dziecko tą wagę?"
40 kg to ja ważyłam jak miałam 13 lat.
Ale mówiłam, że chuchro byłam.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2010-02-19, 11:24   #4407
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Martuś, sto lat!

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17293668]
MARTUŚ wszystkiego najlepszegooooooooooooo, dużo zdrówka, szczęścia,miłości, spełnienia marzeń, zdania matury w 100% i dostanie się na wymarzone studia
( masz urodziny w tym samym dniu co moja przyjaciółka )
[/QUOTE]

Cytat:
Dzień dobry
Wszystkiego najlepszego Marto
Dzięki dziewczyny

Cytat:

To ja Ci wysłałam właśnie morelę

Ktoś ma urodziny? Marta?
To najlepsiejszego ;*
Dzięki

No 40 to ja ważyłam w wieku lat 14 a jak miałam 9 to calutkie 22.5

Miałam jechac na łyzwy ale dzięki mojej ukochanej mamusi bede siedziec dzisiaj caly dzien sama w domu i zamulac. mam tak zrabany humor ze jak mi ktos dzisiaj wejdzie w drogę to normalnie nie recze za siebie juz. dobra ide, nie bede juz tu mulic :/

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 11:32   #4408
cao
Zadomowienie

hmm dziewczyny mam pytanie jak oblicza się ten horoskop?:P
Stary 2010-02-19, 11:32   #4409
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
haha, o ja głupia! nawet o tym nie pomyślałam z resztą nawet jest tam napisane.

własnie nie rozumiałam o co wam chodzi z tymi gwoździami itp. ale już wiem, że to dla koni. Kogo mam na farmie temu powysyłam, a mam bodajże Martynę i Justynę. Resztę muszę zaprosić do sąsiadów na farmie.

A to zapraszaj.
Ja to wolę restaurację od farmy. Wiadomo, kto kocha jedzonko tak jak ja
Stary 2010-02-19, 11:33   #4410
effciaa16
Zakorzenienie

Marta wszystkiego naj naj ;* nie denerwuj się.

Karolina już powysyłałam podkowy.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości