|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Aaa, a ja w końcu napisałam, że 3, a nie powiedziałam co to znaczy
pogrubiłabym to, co się zgadza, ale aż wstyd się przyznawać ![]() Dla trójki najważniejsze są jej osiągnięcia i to w jaki sposób ją postrzegają inni. Trójka może być ufna, spełniona, szczęśliwa ze swojego wizerunku i szczera lub też może być ciągle rywalizująca z innymi, fałszywa, obłudna i zdradziecka. Dla trójek od uczuć międzyludzkich ważniejsze są sukcesy i produktywność. Trójki z reguły oczekują, że będą kochane za to co uczyniły i to jak się prezentują innym, a nie za to kim są naprawdę. Odrzucają swoją niedoskonałość i prezentują światu wizerunek, który świat przyjmie z aplauzem. To czego trójka się obawiają najbardziej to bycie niedocenioną za jakiekolwiek osiągnięcie i bycie w cieniu innych. Zdrowe trójki są często spełnione i żyją pełnią życia wierząc w doskonałość i profesjonalizm. Są silne w ustalaniu i spełnianiu celów i zazwyczaj posiadają wiele życiowych umiejętności. Trójki szybko się uczą, są dobrymi przywódcami. Większość jest dobrze zorganizowana, elastyczna i pracowita. Gdy są zdrowe są wzorem do naśladowania i są zdolnymi nauczycielami w umiejętnościach, które najlepiej rozwinęły. Trójki często się pokazują z dobrej strony wykonując pracę efektywnie i rzetelnie. Są szczególnie dobre w robieniu kilku rzeczy na raz. Zdrowe trójki tryskają energią i są pogodne, mając pozytywne spojrzenie na przyszłość. Są pewne siebie i spokojnie podchodzą do wyzwań im stawianych. Ich działanie często się kieruje poczuciem honoru i wartościami rodzinnymi i przyjaźni. Gdy trójki są mniej zdrowe ich strategia bycia popularnym i dobrze ustawionym, prowadzi do koniecznej potrzeby bycia takim i zaczynają naginać reguły i aby móc utrzymać swój pozytywny wizerunek. Trójki mogą zacząć zachowywać się jak kameleony, przybierając postawę jaka w danej chwili im odpowiada. Zaczynają odrzucać swoje osobiste uczucia przywdziewając maskę. Większość trójek posiada piętę Achillesową, poczucie bycia nieadekwatnym, które równoważą z osiąganiem celów i grą. Osobiste relacje trójek mogą cierpieć gdy przekierują swoje uczucia na wizerunek, które chciały by posiadać. Mogą się objawiać innym jako osoba odpowiednia do przyjaźni czy miłości, chowając głęboko wszelkie swoje ułomności i oferując zamiast tego swoją wyidealizowaną maskę. Praktyczność i skuteczność staje się bardziej istotna i mniej zdrowe trójki mogą zacząć cieszyć się uczuciem braku uczuć. Mogą o sobie myśleć jako wysoko-wydajne maszyny, których zadaniem jest ścigać się od zadania do zadania, zabezpieczając tyły zanim dotrą do mety. W dość powszechnym zwyczaju trójek jest używanie sportowych metafor i określeń, gdyż wierzą, że życie to tylko gra w której trzeba wygrać. Aby wygrywać, ciągle naciskają na siebie, wprowadzając się w stan wysokiej aktywności używając również swoich związków z innymi głównie jako sprężyny do uzyskania zadowalających wyników. Ich zdrowa elastyczność zostaje zdegradowana do aroganckich i chłodnych kalkulacji i niemoralnego, pozbawionego emocji, planowania. Trójki swobodnie się czują w zawodach wymagających pokazania się i perswazji, w zawodach takich jak public relations, sprzedawca, marketing. Kurde... cała ja zimna, wyrachowana, powierzchowna suka
|
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
nie zacytowalo mi
![]() Dorota , mam ojca komornika odkąd pamiętam i wiesz.. np. ma telefon służbowy.. i ludzie się nie czają, piątek, świątek czy niedziela - o każdej porze dnia i nocy potrafią zadzwonić i jeszcze z wyrzutem, że ojciec nie pamięta czego dotyczyła jakaś tam sprawa ![]() poza tym, co miesiąc musi się rozliczać ![]() czyli jak zawsze zostawia wszystko na ostatni weekend miesiąca.. i siedzi całe noce i oczywiście musisz wszystko zrobić "ręcznie".na tytułach milion rubryk powypełniać, wszystko policzyć kalkulatorem, zapisać. do tego wszędzie się podpisać. a tych papierów są TYSIĄCE każdego miesiąca. czasami tacie pomagam stawiam pieczątki i datowniki może komornik sądowy ma trochę 'lepiej'. Tylko pewnie bardziej go nienawidzą ![]() chociaż mój tato też zdziera pieniądze z ludzi. no i np. zdarzają się sytuacje, że ktoś do niego z łapami skacze, albo szczuje psem ale to takie ekstremalne sprawy.. jak chodzi o dużą kasę. ludzie są nieobliczalni. w ogóle Dziewczyny, dobrze Wam radze, nigdy nie pakujcie się w pracę w urzędzie/zakładzie państwowym ![]() to, ile pracujesz i jak się musisz natyrać nie jest adekwatne do płaconych pieniędzy. idę spać ;*
|
#4383 |
|
Zadomowienie
|
Kasia, ja nie pomogę, nie lubię i nie rozumiem ferdydurkę. jak miałam czytać to tylko przekartkowałam po przeczytaniu kilku zdań. kto dał taką bezsensowną lekturę jako obowiązkową
?![]() Beatko, nie czaruj nas tu, tylko powiedz jaką liczbą jesteś ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Martyna, dziękuję za opisanie tego zawodu. nieciekawie ma Twój tata, bardzo mu współczuję, no ale jakoś trzeba zarabiać na rodzinę.. a jak jego zdrowie? pisałaś kiedyś, że coś mu dolegało
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-02-18 o 22:53 |
|
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, my chcemy je pobić na głowę
Jaki słoń Jak Cię Twoja mama wycisnęła, nie wstyd Ci, żeś się tak w brzuchu spasła ? |
|
|
|
#4385 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hmm na studniowkowym parę dziewczyn bardzo zaczęlo na mnie nasakakiwać po opisaniu pewnej mojej historii .. nawet pozniej kiedy nic o tym nie pisałam to nawiązywały do tego ..i stwierdziły ze marudze i narzekam caly czas a moje problemy to nie problemy..eh ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- a tak w ogole to własnie oglądam zdjęcia ze 100 ;p nie dość ze ich malo to jeszcze wszedzie jest moj pijacki uśmieszek ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- a tak w ogole to własnie oglądam zdjęcia ze 100 ;p nie dość ze ich malo to jeszcze wszedzie jest moj pijacki uśmieszek
|
|
|
|
|
#4386 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry !
o mein lieber Gott in Himmel, ale spamu ! ![]() Przeczytałam was, ale nie cytuję, bo chyba musiałabym całą noc tu siedzieć. ![]() Co wy takie chude noworodki w ogóle ? Ja 3500 ważyłam, brat całe 4 SUMO ! I nie miałam 10 w skali Apgar. (żółtaczka po urodzeniu, inkubator i te sprawy) Jednym słowem : niewypał . Mi w tym teście wyszło 4w5 (włóczęga, jak mój kot Skrzydło 5, daje czwórce introwertyczne zachowanie, odsuwanie się od innych, złożoną osobowość. Ta czwórka może być intelektualistką ale posiada wyjątkową głębię uczuć. Jest otwarta na duchowe i estetycznie doznania. Znajduje wiele znaczeń dla prawie wszystkich zdarzeń. Może posiadać silną potrzebę i umiejętność aby realizować się artystycznie. Samotnik, wygląda tajemniczo i jest trudna do "rozszyfrowania". Do świata zewnętrznego podchodzi z rezerwą, ale wewnętrznie bardzo go przeżywa. Gdy się w końcu otwiera, to bardzo gwałtownie i całkowicie, bez żadnych oporów. W stresie, 4w5 bardzo łatwo popada w alienację i depresję. Wiele czwórek z tym skrzydłem ma odczucie zupełnej inności, jakby pochodziły z innej planety. Narzeka na swój obecny los, wspomina i przeżywa wiele razy zdarzenia z przeszłości. Dość często ma posębne oblicze, odsuwa się od innych z uczuciem zawiedzenia lub poczuciem wstydu. Żyje we własnym świecie bólu i straty. Może mieć bardzo chorą duszę, wyobrażać sobie i interesować się własną śmiercią. ...czyli prawie śyśtko ![]() Ogólnie to odlud ze mnie troszkę. Ale i tak mnie lubicie ?
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-02-18 o 23:00 |
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
inc0rrect, właśnie przeczytałałm streszczenie I, II i III
zajrzę jeszcze dalej może coś znajdę ;Prehab, ja byłam w 2kl. ze szkoły w Teatrze na Ferdydurke i sztuka była bardzo fajna.. jak wzięłam się za czytanie książki, to po kilku stronach odrzuciłam ją ;] nie mogę zapamiętać kurna niektórych Waszych imion
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tak, bardzo lubimy ;* |
|
|
|
#4389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz czasami go boli. ano trzeba zarabiać, niestety, tym bardziej, że mama zarabia dużo mniej a też pracuje w państwówce..tylko mniej intensywnie niż mój tato.ogólnie to mój tato ma taką w połowie fajną pracę.. no bo ma nienormowany czas pracy, można by powiedzieć. często jest wcześnie w domu, albo np. zamiast siedzieć w biurze przyjeżdża sobie z dokumentami do domu.pracuje głównie w terenie, jeździ po domach i ściąga z ludzi długi ![]() no,ale mówię, trafi się czasami taki wariat, co Cię zjedzie, albo z łapami wyskoczy no i poza tym - rzadko kiedy kobieta jest na takim stanowisku.nie wiem jak z komornikami sądowymi. ![]() Cytat:
haha.(dodam, że jak zaszła w ciążę to ważyła ledwo co 40kg, wyglądała jak anorektyczka) a w ciąży przytyła 24 czy tam 26 kg.. no to siłą rzeczy musiałam być potworkiem ale później to ja byłam taki chudy szczypior babcia zawsze wypomina, że jak byłam mała (tak do 12 roku życia w sumie, póki miesiączki nie miałam ) to nic nie chciałam jeść i chuda byłam jak widelec.ale teraz nadrabiam urodziłam się słoniem i słoniem pozostanę poza tym, Karolina.. mnie to chociaż rodzice kochają. a Ciebie co?! nawet kluczyki Ci zabrali do samochodu oczywiście nie poszłam spać, farmę trzeba obrobić ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- a no.. i piszecie te swoje 8w7 i 5w128747 ![]() to ja też napiszę, a co. Świadoma ósemka ze skrzydłem siedem jest często bardzo silna i ekspansywna. Towarzyska i chojna, może pokazywać radosne oblicze. Może być dynamiczna, skuteczna, energiczna. Często ma wysokie poczucie humoru i potrafi śmiać się z siebie. Generalnie bardzo ekstrawertyczna, ambitna i materialistyczna. Może mówić bardzo głośno i być w centrum zainteresowania, wieść prym wodzireja na imprezach. Czasem jest wizjonerska, może myśleć znacznie jaśniej niż ósemka ze skrzydłem 9; skrzydło 7 daje jej intelektualne umiejętności. Chętna do podejmowania ryzyka. Gdy 8w7 jest w stresie, agresja połączona z apetytem, tworzy silną tendencję do uzależnień. Wiele ósemek ze skrzydłem siedem, ma problem z alkoholem lub narkotykami oraz pociąg do każdego innego rodzaju uzależnienia. Szybko zmieniający się temperament, markotność, egocentryzm, gwałtowne wybuchy gniewu. Ma tendencję do wzniecania chaosu, napuszania się, zadzierania nosa, myślenia o sobie narcystycznie. Może być beznadziejnie materialistyczna. Może wykorzystywać ludzi, wysysać z nich wszelką energię. Może mieć napady furii, jest skłonna do gwałtownych i agresywnych reakcji. Słynne ósemki ze skrzydłem siedem: Donald Trump, Sean Connery, Danny DeVito, Kirk Douglas, Frank Sinatra, Muhammed Ali, Joseph Stalin. pogrubione się zgadza. kompletnie nie mam tendencji do uzależnień - nie lubię alkoholu, mam uczulenie na dym papierosowy..i nigdy nie próbowalam i nie spróbuję narkotyków ![]() wątpię też, że mogłabym się od czegokolwiek uzależnić . no i raczej nie jestem toksyczna, nie wysysam z ludzi wszystkiego, nie wykorzystuję, raczej to właśnie ja zawsze daję się zrobić w bambuko bo sobie wmawiam, że ludzie zawsze mają dobre intencje, a to się kończy tym, ze ktoś mnie wykorzystuje. ale dostrzegam to w porę i się nie daję.nie zadzieram nosa, nie jestem egocentrykiem (własnie tak jak pisałam, sobie nie dogodzę, ale zrobię tak, żeby komuś było dobrze - bez skojarzeń Zboczuchy, chodzi mi o to, że np. odstąpię komuś coś, mimo, że mi też by się to przydało..), nie staram się być w ścisłym centrum uwagi, ale w swoim towarzystwie jestem otwarta i zazwyczaj to ja inicjuję jakieś przedsięwzięcia, dlatego pogrubiłam tego wodzireja
|
|
#4390 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też ![]() Lubię ![]() ![]() Z tego co wiem powychodzili z takiego samego założenia jak moja klasa bo nie widziałam w ogóle fotografa na sali...Cytat:
![]() Cytat:
![]() A mój tata ważył... 5 kg ![]() ![]() Dokładnie, idę na farmę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- To też napiszę, co mi się zgadza: ![]() Świadoma ósemka ze skrzydłem siedem jest często bardzo silna i ekspansywna. Towarzyska i chojna, może pokazywać radosne oblicze. Może być dynamiczna, skuteczna, energiczna. Często ma wysokie poczucie humoru i potrafi śmiać się z siebie. Generalnie bardzo ekstrawertyczna, ambitna i materialistyczna. Może mówić bardzo głośno i być w centrum zainteresowania, wieść prym wodzireja na imprezach. Czasem jest wizjonerska (eee, czyli? ), może myśleć znacznie jaśniej niż ósemka ze skrzydłem 9; skrzydło 7 daje jej intelektualne umiejętności. (Gdy 8w7 jest w stresie, agresja połączona z apetytem, tworzy silną tendencję do uzależnień. (czekolada ) Wiele ósemek ze skrzydłem siedem, ma problem z alkoholem lub narkotykami (nie planuję...) oraz pociąg do każdego innego rodzaju uzależnienia. Szybko zmieniający się temperament, markotność, egocentryzm, gwałtowne wybuchy gniewu. Ma tendencję do wzniecania chaosu, napuszania się, zadzierania nosa, myślenia o sobie narcystycznie. Może być beznadziejnie materialistyczna. Może wykorzystywać ludzi, wysysać z nich wszelką energię. (chyba jeszcze niczego z nikogo nie wyssałam ) Może mieć napady furii (ale czy aż furii ), jest skłonna do gwałtownych i agresywnych reakcji.Tyle. Cao, zerknęłam na ten wątek studniówkowy... jeszcze któraś próbowała Cię obronić, to na nią bez różnicy co napisałaś, to forum publiczne i wg mnie brak kultury...Jeszcze dwie dziewczyny poznałam, że u nas kiedyś były ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Dziękuję za pomoc w akcji Stajnia Martyna, widzę, że niedawno zbudowałaś... jest jakiś limit czasu, w którym trzeba to zrobić czy tak mogę sobie zbierać te cegiełki, deski, itd przez parę tygodni?
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-02-19 o 00:08 |
|||
|
|
|
#4391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też zerknę co one tam powypisywały. a, zaraz Ci jakąś cegłę rzucę. i chyba możesz zbierać do woli. ja chyba tydzień tą stajnię budowałam, ale np. Szatek to już chyba 4 tydzień ciśnie i jej podków brakuje
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
Nie tylko cegieł, ja chętnie wszystko przyjmę
![]() To trzeba Szatkowi dorzucić jakąś podkówkę
|
|
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
ja mogę tylko cegły i deski wysyłac
![]() ale Tobie dzisiaj nie moge prezentu wysłać podczytałam ten studniówkowy. musiałam napisać tam, bo normalnie naprawdę mi aż przykro było czytać to, jak one jechały po Cao
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wszystko przez jedzenie mojej babci, wpychała mi, dogadzała jak tylko mogła. I później było 'za duzio mnie napasiłeś' ![]() Wiesz co oni mi jeszcze zabrali ?! Dziadka do orzechów, nie mogę ich teraz jeść. Naprawdę mnie nie kochają ---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- Komu jaki prezent wysłać ? Bo nie wiem co komu w jakiej grze potrzebne
|
|
|
|
|
#4395 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mama powiedziała że za karę wino przeznaczone dla niego trzymamy do mojej 18
Moja zatrucie miała więc też cesarka... a 5 kg to ja wazylam jak pół roku miałam ![]() Cytat:
Ale teraz zrezygnował z tej pracy i powiedział że woli zarabiac mniej ale jeździc karetką bo ta praca daje mu więcej satysfakcji Cytat:
Też miałam z tym problem ale jest coraz lepiej A jak cos to sobie na 1 stronie sprawdzam :PCytat:
Dzieńdoberek Żbiki ![]() Idę dzisiaj na łyżwy i mam nadzieję że wrócę bez kontuzji... Brat cioteczny wczoraj na stoku złamał nogę i 3 miesiące gipsu wita ![]() Ok idę w wannę:P
|
|
|
#4396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Justynie wysyłaj wszystko, Marcie podkowy, mi wszystko oprócz materiałów do budowy bo już stajnię mam ![]() a reszta to tam nie wiem co chcą pewnie też wszystko haha.Cytat:
jaka masakra 3 miesiące ![]() dzień dobry ;*
|
|
#4397 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja też ważyłam ponad 3 kg. i byłam takim pulpetem. A teraz szkielet, ostatnio pielęgniarka do mnie "Ty coś w ogóle jesz?". Nieee, powietrzem żyję. Cytat:
![]() Cytat:
kliklikliklik. współczuję tej kobiecie. (w zasadzie jej drogom rodnym) dzień dobry kluseczki z kapustką (ale bym sobie zjadła );*nie poszłam do szkoły, bo mam tylko 3 lekcje w tym 2 ang. i matma, zaczynamy nowy dział. Czyli nie opłaca się, nie? Siostra jest już w Phoenix. dziewczynyyy!! myślę sobie, że zrobię ten test co wy, nie mogłam znaleźć linka więc wpisałam w google coś tam i myślałam, że znalazłam ten sam. Odpowiedziałam na wszystkie pytania no i na końcu pojawiło mi się Cytat:
dżizys krajs! zajęło mi to 380 s mojego życia.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-02-19 o 08:05 |
|||||
|
|
|
#4398 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dzięęęęęęęęęęki ! ;*
Cytat:
![]() A jeśli mi mama nie chce kanapek zrobić czasami, to też mnie nie kocha ? Farmę obrobić ? Ej, zrobiłabym tam sobie na facebooku konto, ale... Wy już macie farmy full wypas, a ja co będę miała ? Kurkę pewnie jedną, tycią . Ino potym bydo godać chopy, co to za gramua Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ta gra taka śmieszna, czy wy ? Martyna, tylko ostrożnie rzucaj tymi deskami/cegłami/łopatami/grabiami. Intryguje mnie ta gra. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A kiedy się opłacało? Dobrusieńki dzień
|
|
#4399 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Martuś, sto lat! Cytat:
![]() Już nie pamiętam. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Skoro tak piszecie to i ja przedstawię swoje wymiary. Książeczki nie znajdę, ale wiem ile miałam wzrostu i jaką wagę. 50 cm (równiótkie Co prawda to dziecko ważyło trochę za dużo na swój wiek, ale mimo wszystko różnica jest zadziwiająca. ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Mnie też, ale nie mogę, nie mogę, nie mogę. za 3 miesiące w nią zagram, o. Postanowienie.
|
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
Ze specjalną dedykacją dla Doroty.
![]() Jedynka ze skrzydłem dwa: 1w2 - "Adwokat" [chciałam być kiedyś prokuratorem. ]To skrzydło daje jedynce więcej ciepła i pozytywnych odczuć międzyludzkich. Wysokie standardy i wymagania są nieco stonowane przez bardziej ludzkie oblicze. Jedynka z tym skrzydłem, rozumie i łatwiej wybacza innym za to, że nie spełniają jej oczekiwań. Ciężko pracuje, poświęca swój czas i energię, aby poprawić warunki życia innym. Gdy jest w stresie, może być bardzo gwałtowna i agresywna. Uważa się za jedyną osobę trzymającą się zasad. [chyba tak. ] Ma przerost autorytatywnych ambicji i jest zarozumiała. Może wygłaszać moralizatorskie kazania lub próbować uderzać w czyjś czuły punkt. Możliwa jest postawa "rób jak Ci mówię, a nie to co Ja robię". W tym co robi i mówi okazuje dużo hipokryzji, ponieważ jest przekonana o swoim wysokim morale, podczas gdy inni nie spełniają jej standardów. Jest też bardzo nie konsekwentna w swoim zachowaniu. Ustala własne reguły, po czym je zmienia w zależności od potrzeby chwili.No to dowiedziałyście się prawdy o mnie.
|
|
#4401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Cytat:
A kobieta cesarkę miała. Cytat:
Jakieś kurczaki czy krowy mi dziewczyny przysyłają i tyle ![]() Ale Martyna to ma farmę ![]() Idę do sklepu po chleb. Tylko ubrać się trzeba, jakby cieplej było to bym w pidżamie poszła. |
||
|
|
|
#4402 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bo my nie mamy co robic Cytat:
. aż muszę sprawdzic co tam się działo. wiedziałam że już kiedyś na naszym wątku Kaśka była. ale mam pamięc dobrą Cytat:
.dwie kolumny po 10 moja gr B Rh - a cięzar ciała spadł o 50 g .no szkoda , szkoda Cytat:
Cytat:
Cytat:
no ba Cytat:
![]() dzień dobryyyyy ;*. wczoraj wieczorem czytałam sobie mój pamiętnik z 2 gimnazjum. MARTUŚ wszystkiego najlepszegooooooooooooo, dużo zdrówka, szczęścia,miłości, spełnienia marzeń, zdania matury w 100% i dostanie się na wymarzone studia ( masz urodziny w tym samym dniu co moja przyjaciółka )miłego dniaaa ;* |
|||||||
|
|
|
#4403 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Wszystkiego najlepszego Marto ![]() też ostatnio natknęłam się na pamiętniki z gimnazjum lepsze są niż jakaś komedia
|
|
|
|
#4404 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Karolina, Marta, Ewa, Kamila, Kamila, Ala, Kasia wysyłamy dużo gwoździ, uprzęży, desek, podków i cegieł ![]() Cytat:
ja podobno tak samo jak się urodziłam, to reszta takie duże, po 4 kg i wszystkie łyse a ja mała, chuda i z burzą czarnych włosów Największy chyba był coś 11 kg kiedyś w Stanach ![]() Cytat:
Co to jest "gramua"? ![]() To choo i na powitanie wyślij mi gwoździa ![]() Cytat:
![]() Ja właśnie później dużo. Jak 9 lat, ważyłam 40 kg, to podobno było bardzo dużo i zawsze mnie pielęgniarki ważyły po parę razy "gdzie ty masz dziecko tą wagę?"Cytat:
![]() Ktoś ma urodziny? Marta? ![]() To najlepsiejszego ;* |
||||||
|
|
|
#4405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak mowa o farmie to idę tam. ed. już mam tą stronę i to był ten sam test tylko odpłatny. Zaraz sobie to zrobię. Twój typ to : 7w6
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-02-19 o 11:21 |
||
|
|
|
#4406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tych arkuszy to jak mrówek.
Drukuję, drukuję i końca nie ma. Jeszcze 7 mi zostało, ale nie mam już czasu. Wychodzę do miasta m.in. po brystol na drzewo genealogiczne Nie będę się bawić w poszukiwanie dalszych przodków, bo i tak nie znajdę, a mieć muszę, żeby dostać dobrą ocenę. Zarzućcie jakimiś imionami i nazwiskami. ![]() Cytat:
Nigdy nie zapomnę jak dramatycznie go zaczęłam. Cytat:
Ale mówiłam, że chuchro byłam.
|
|
|
#4407 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17293668] MARTUŚ wszystkiego najlepszegooooooooooooo, dużo zdrówka, szczęścia,miłości, spełnienia marzeń, zdania matury w 100% i dostanie się na wymarzone studia ( masz urodziny w tym samym dniu co moja przyjaciółka )[/QUOTE] Dzięki dziewczyny ![]() Cytat:
![]() No 40 to ja ważyłam w wieku lat 14 a jak miałam 9 to calutkie 22.5 Miałam jechac na łyzwy ale dzięki mojej ukochanej mamusi bede siedziec dzisiaj caly dzien sama w domu i zamulac. mam tak zrabany humor ze jak mi ktos dzisiaj wejdzie w drogę to normalnie nie recze za siebie juz. dobra ide, nie bede juz tu mulic :/
|
|
|
#4408 |
|
Zadomowienie
|
hmm dziewczyny mam pytanie jak oblicza się ten horoskop?:P
|
|
|
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to zapraszaj. Ja to wolę restaurację od farmy. Wiadomo, kto kocha jedzonko tak jak ja |
|
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
Marta wszystkiego naj naj ;* nie denerwuj się.
Karolina już powysyłałam podkowy.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.

pogrubiłabym to, co się zgadza, ale aż wstyd się przyznawać

i wiesz.. np. ma telefon służbowy.. i ludzie się nie czają, piątek, świątek czy niedziela - o każdej porze dnia i nocy potrafią zadzwonić i jeszcze z wyrzutem, że ojciec nie pamięta czego dotyczyła jakaś tam sprawa ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

coś takiego

.

haha.

bez różnicy co napisałaś, to forum publiczne i wg mnie brak kultury...

i 2,6 ważyłam
);*