|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
aniulko ja nie mam slubu ze swoim. nie mielismy problemu z ochrzczeniem starszego syna
u was brak slubu tez pewnie nie bedzie problemem natomiast fakt ze chrzestna jest tylko po cywilnym jak najbardziej jest przeszkoda. najrawdopodobniej bedzie ksiadz sobie rzyczyl abyscie wybrali inna chrzestna
#2522 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
kurcze chciałam pooddawać głosy na was w konkursie ale coś mi sie pierdzieli dziś ten internet
![]() zanim strona mi przeskoczy to czekam i czekam jak wariatka ![]() jutro bedzie lepiej to oddam na was głosy uciekam dobranoc wam wszyskim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
BAN stały
|
dziewczynki
pytanko...do kogo mam sie zwrocic zeby zapisal mnie na liste? |
![]() ![]() |
![]() |
#2524 |
Wtajemniczenie
|
Grześ dziś wstał o 3 na jedzenie i o 6 ale jak zjadł zaczał kasłac i zwrocił wszystko
teraz śpi - mam nadzieje, ze to przypadek a nie wirus fajny ten konik - dajcie linka to sie tez zastanowię Dzieciaki fajne ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2525 |
Zadomowienie
|
Madziu tez mam nadzieje ze to tylko przypadek i że Grześ jest zdrowiutki. A to link:
http://www.allegro.pl/item910951378_...i_prezent.html Brombrikonik ma dwa warianty głośności- i ten "cichy" jest na prawdę cichy i wogóle ta muzyczka jest bardzo przyjemna (klasyczna ![]() Zuzanna myśle że Domi dopisze cie ![]() Domi i jak reakcja teścia?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
![]() Mój syn taki marudny, że wymiękam.... Mam nadziej, że już usypia, bo to z racji jego senności te ekscesy... Niby usypia a za chwile od nowa ssie smoka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2527 | ||||||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=brombusia;17282674]
Ja dzisiaj też zaliczyłam spacerek, ponad 2 i pół godziny, czy tylko ja się tak nudzę na tych spacerkach? Czy też tak macie? ![]() Tez tez...czasami wyciagam kolezanke jedna albo druga albo wrzucam muzyczke na uszy i od razu lepiej sie jedzie.... ![]() ![]() Jest jest.,...teraz wlasnie bawi sie przy karuzelce w lozeczku i juz dwa razy zawedrowal ze srodka lozka w sam rog i musialam go ratowac... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jeszcze na to wpadnie... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzien doberek ![]() dzisiaj cala noc snily mi sie zakupy na all.... ![]() Guciu mam pytanko - gdzie kupujesz w De Koper ogrodowy? Nie wiecie, co dzieje sie z Sexybody? Jej maly skonczyl wczoraj 2 miesiace a ona sie nie odzywa... ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2010-02-19 o 08:15 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2528 |
Zakorzenienie
|
Cześć mamusie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Wtajemniczenie
|
Kareninka Ty się ze mnie kochana nie śmiej
![]() ja i tak kupuje bardzo mało, bo mam po Izie mase zabawek ale fajne sa te zabawki i mam na nie ochotę, ale czy Grzes tez? Grzes śpi - choc się teraz budzi o włąśnie otworzył oczyska - zjadł o 8 160 kaszy i jest spoko generalnie to nie chce tego bebilonu pepti bez kaszy - ale go utucze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2530 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja będe chyba robic salatkę i barszczyk z nadziewanymi ptysiami... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brombi, co do spacerków, to ja na razie jestem taka zadowolona ze spacerujem ze Stasiem, że o nudzie nawet nie myślę. ![]() Wczoraj w parku spotkalam kolezankę, było super, bedziemy to powtarzać, no i przypomnialam sobie tez o sluchawkach, można radyjka posluchac, albo poduczyc się jakiegos języka... Jak zwykle na zdjeciach same śliczności ![]()
![]() |
#2531 |
Zadomowienie
|
Na te rączki to chyba nie ma sposobu
![]() Co do spacerówki to ja już sobie kupiłam i mam nadziejeje że w kwietniu już przejde z gondoli na spacerówke ![]() ![]() aniulka8204 jaki ten świat mały czy Ty czasem nie jesteś z okolic Rybnika ![]() ![]() Dziś mieliśmy cieżką noc mała się kręciła aż w końcu koło godz 3 koniec pobudka i tak jakby nie mogła złapać powietrza wziełam ją szybko na ręce i dalej to samo wrzask i takie krztuszenie??? Mała ma chyba zatkany nosek??? popsikałam jej wodą morską i zasneła ze smokiem. O 14 jedziemy do lekarza zobaczymy co nam powie pani doktor...
http://www.suwaczki.com/tickers/zpbn8rib6zl5m7dt.png http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6x1hpl35ubozv.png Edytowane przez Maria2008 Czas edycji: 2010-02-19 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2532 |
Zakorzenienie
|
Piotruś śpi na mnie, boli mnie d...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2533 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Taaaa? To i taj niezle, ze dajesz jeszcze rade pisac... ![]() Mam pytanie - czy po cc mozna zaczyc (wczesniej niz brzuszek) cwiczyc pupe??
![]() |
#2534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez tez...czasami wyciagam kolezanke jedna albo druga albo wrzucam muzyczke na uszy i od razu lepiej sie jedzie.... ![]() ![]() Jest jest.,...teraz wlasnie bawi sie przy karuzelce w lozeczku i juz dwa razy zawedrowal ze srodka lozka w sam rog i musialam go ratowac... ![]() ![]() ![]() Minki boskie! ![]() Jeszcze na to wpadnie... ![]() Jesli takie sposoby istnieja to sa mi nieznane... ![]() ![]() ![]() Zyciowa prawda nie ma co.... ![]() Czytajac wasze posty widac, ze juz bylo pozno wieczorem i tylko jedno wam w glowkach... ![]() Oj, oby to nic nie bylo ![]() ![]() Dzien doberek ![]() dzisiaj cala noc snily mi sie zakupy na all.... ![]() Guciu mam pytanko - gdzie kupujesz w De Koper ogrodowy? Nie wiecie, co dzieje sie z Sexybody? Jej maly skonczyl wczoraj 2 miesiace a ona sie nie odzywa... ![]() [/QUOTE] Kareni na ja tez jak dzis wstalam to sie smialam bo mi cala noc snilo sie ze ogladalam i zamawilam zabawki na all a Madzia pokazywala nam jakies akwarium FP i chcialam to zamowic ale nie moglam bo mi sie srodki na koncie skonczyly i ryczalam przez to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeny co z tym wizazem,jak nie cytuje to nier cytuje a jak juz zacznie cytowac to jakies wczorajsze posty jeszcze mi cytuje ![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2535 | ||
Zakorzenienie
|
hej Mamusie
![]() nie moge chodzic bo wczorajszych cwiczeniach...bu... Glosowalyscie na domi juz w konkursie? ![]() Moja Malenka tez ciagle ssie paluszki, praktycznie juz od tygodnia. A jak przy tym ciamka. moj Tz mwi, ze ja jabłuszka w sadzie własnie ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]() dopiero hula hop cos podzialalo...strasznie mnie bola miesnie ud i posladkow ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
Teraz Brombi zajmuje sie lista ![]() Malinka ale ta co ma tych dwoch syow to ona chyban ie ma meza ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2536 | |
Wtajemniczenie
|
Kurcze w ogóle nie mam ostatnio czasu na pisanie. Tylko szybciutko was przeleciałam...
Teraz maluszek leży sobie w łózeczku i gada z karuzelką ) mam pytanie? Czy wasze dzieciaczki wystawiają język? Myślałam, że to normalny etap rozwoju dziecka ale moja siostra zwróciła mi na to uwagę ![]() ![]() Cytat:
a dzisiaj znowu piękna pogoda! Zaraz idziemy sie wietrzyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2537 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() MARIA2008 tak jestem z Radlina do rybnika mam 10km ![]() a ta trasa to jest okropna bo czasami jak jeździłam do pracy to jak były korki to i kurcze pół godziny sie jechało a można to było przejechać w 5-10 minut ale mam nadzieję że do 3miesięcy wkońcu się wyprowadze z tego radllina i małego mieszkanka bo kupiliśmy dom do remontu w rydułtowach i teraz mój go jeszcze wyporządza i trzeba go podnieść bo to parterówka ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- uciekam sie szykować bo jeszcze na usg musze jechać puźniej do was zajrze i wkoncu głosy w konkursie pooddaje bo widze że dziś mi lepiej chodzi ten internet ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2538 |
Zadomowienie
|
Kachula ja tez ma wózek wielofunkcyjny Quinny ale planuje kupic sobie jakąs taką zgrabną spacerówke- zeby łatwiej po sklepach było mykać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2539 |
Zakorzenienie
|
szykujemy sie na spacer u nas ciag dalszy ładnej pogody i pieknie śniegi topnieja i nawet kałuży nie ma
![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- No ja tez niby mam wozek trzyfunkcyjny ale jednak kupie sobie mala spacerowke,musze w ogole poszukac co teraz ciekawego jest w ofercia na all
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2540 | |||||
Rozeznanie
|
Witam!
Wczoraj też mi wizaż szwankował i dopiero dzisiaj mogłam podziwaić Tomka i Filipka na zdjęciach ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja bym chciała jak najszybciej bo Kubie już powoli ciasno w gondoli, a że mam taką rozkładaną na leżąco to tak myślę o kwietniu jak 4 miesiące skończy No ja mam wózek 3w1 więc spacerówka już czeka. A Ty o ile mnie pamięć nie zawodzi masz x-landera, nie było w zestawie spacerówki? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A teraz miałam szykować syna na spacerek, a on sobie zasnął w najlepsze i aż mi szkoda go budzić, no ale trudno, musi się dotlenić, tym bardziej że jest fajna pogoda ![]() Miłego popołudnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2541 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja glosowalam ![]() tomek wystawia jezyk. nawet nie wiedzialam ze to moze byc niedobrze.. Cytat:
![]()
![]() |
#2542 |
Wtajemniczenie
|
witajcie znowu mamusie i dzidziusie
![]() wróciłam z usg i jestem załamana ![]() z podwoziem wszystko dobrze ale muszę się wybrać do chirurga bo ostatnio zapomniałam się jej zapytać o mój brzuch bo nad pępkiem tak dwa palce zrobiła mi się taka piłeczka ![]() ![]() ![]() ale ciesze się bo przyszedł konik morski hi hi ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- NA DODATEK PRZYTYŁAM 1,5 KG ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2543 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki patrzcie co moje malenstwo wyprawia po dwoch dniach kladzenia na twardym przewijaku
![]() i tak sobie gada z tatusiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2544 | ||||
Zakorzenienie
|
magdawikp - fajna z Was para
![]() Dzieciaczki jak zwykle słodziusie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Zadomowienie
|
Domi brawo dla Polusi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2547 | ||
Zadomowienie
|
witam dziewczyny!
wreszcie temperatury na plusie ![]() spacerek to teraz przyjemność! ale jutro ubieram kalosze ![]() Cytat:
albo o Bebe Confort Loola Full ... jeszcze zobaczę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() p.s. GŁOSY NA VICHYmaniaczki oddane ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2548 |
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() ![]() Jeszcze jak chodzimy po pokoiku i ogladamy naklejki to przed zółwikiemtak moglaby stac z godzine bez mrugniecia ![]() dziekuje za glosy ![]() ![]() a wiecie ze mozna klikac dwa razy? ![]() ![]() Aniulka oszczedzaj sie...moze dzwigalas cos po ciazy??? ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2010-02-19 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2549 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EEE z tym językiem to przesada jakaś... Synowie mojej kuzynki też wystawiali łopaty zwłaszcza jak sie im tez pokazywało i nic im nie dolega ![]() ![]() Brombi zapodaj nr konta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:17.