Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud. 2009) - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-18, 22:18   #2521
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

aniulko ja nie mam slubu ze swoim. nie mielismy problemu z ochrzczeniem starszego syna
u was brak slubu tez pewnie nie bedzie problemem natomiast fakt ze chrzestna jest tylko po cywilnym jak najbardziej jest przeszkoda. najrawdopodobniej bedzie ksiadz sobie rzyczyl abyscie wybrali inna chrzestna

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-18, 22:20   #2522
aniulka8204
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

kurcze chciałam pooddawać głosy na was w konkursie ale coś mi sie pierdzieli dziś ten internet
zanim strona mi przeskoczy to czekam i czekam jak wariatka

jutro bedzie lepiej to oddam na was głosy uciekam dobranoc wam wszyskim
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 02:19   #2523
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

dziewczynki

pytanko...do kogo mam sie zwrocic zeby zapisal mnie na liste?
zuzanna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 06:31   #2524
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

Grześ dziś wstał o 3 na jedzenie i o 6 ale jak zjadł zaczał kasłac i zwrocił wszystko
teraz śpi - mam nadzieje, ze to przypadek a nie wirus

fajny ten konik - dajcie linka to sie tez zastanowię

Dzieciaki fajne
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 07:33   #2525
malina81
Zadomowienie

Madziu tez mam nadzieje ze to tylko przypadek i że Grześ jest zdrowiutki. A to link:
http://www.allegro.pl/item910951378_...i_prezent.html

Brombrikonik ma dwa warianty głośności- i ten "cichy" jest na prawdę cichy i wogóle ta muzyczka jest bardzo przyjemna (klasyczna)

Zuzanna myśle że Domi dopisze cie

Domi i jak reakcja teścia?? W sumie to męzowie Mamusiek nie mają wiele do powiedzenia wiec nie mam sie czym martwić
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 07:52   #2526
zebra666
Zakorzenienie

Dzień dobry
Mój syn taki marudny, że wymiękam.... Mam nadziej, że już usypia, bo to z racji jego senności te ekscesy... Niby usypia a za chwile od nowa ssie smoka

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 08:05   #2527
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

[QUOTE=brombusia;17282674]
Ja dzisiaj też zaliczyłam spacerek, ponad 2 i pół godziny, czy tylko ja się tak nudzę na tych spacerkach? Czy też tak macie? [/QUOTE]

Tez tez...czasami wyciagam kolezanke jedna albo druga albo wrzucam muzyczke na uszy i od razu lepiej sie jedzie....

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość

Ten Twój Andre to szybki jest

Jest jest.,...teraz wlasnie bawi sie przy karuzelce w lozeczku i juz dwa razy zawedrowal ze srodka lozka w sam rog i musialam go ratowac...

Cytat:
Moje dziecko przymierza się do obrotu z plecków na brzuszek, a że mu nie wychodzi to się drze Muszę mu pomagać, jak tak się chwieje na boczku i nie daje rady się przekręcić, zaczyna się denerwować, to go lekko popycham i ląduje na brzuszku, nawet już obczaił jak ma rączki trzymać, chwilę tak leży zadowolony a potem hyc na plecki i znowu od początku

Cytat:
Potem chciałam go bliżej zapoznać z Puchatkiem, którego dostał od wujka, na początku był bardzo zdziwiony, że to gra i świeci
Załącznik 2879713
A potem oczywiście postanowił zaznajomić się z jego smakiem
Załącznik 2879714

Jeszcze za mały, żeby skumać, że ma się do tego przytulać
Minki boskie!

Jeszcze na to wpadnie...

Cytat:
Napisane przez Maria2008 Pokaż wiadomość
Witam
Dziewczyny co zrobić jak mała chce zjeść sobie rączke:rolleyes :Cały czas wcina paluszki
Są na to jakieś sposoby
Jesli takie sposoby istnieja to sa mi nieznane...

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Tż powiedział, że po wypłacie może go weźmiemy (konika)

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
Brombi to ty nie wiesz ze sila kobiety nie w tym co mowi ale ile razy to powtarza????
Zyciowa prawda nie ma co....

Cytat:
A ja myślałam, że nie w tym co mówi, ale co pokazuje
Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Pietrusiu, życzę miłego molestowania

Ja bym tego moje tzta też trochę pomolestowała, ale jak tak ledwo co dycham przez ten mój zatkany nos, to mi się odechciewa. Ale może jutro albo w sobotę będzie lepiej, to się chłopak nie wymiga
Czytajac wasze posty widac, ze juz bylo pozno wieczorem i tylko jedno wam w glowkach...

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
Grześ dziś wstał o 3 na jedzenie i o 6 ale jak zjadł zaczał kasłac i zwrocił wszystko
Oj, oby to nic nie bylo

Cytat:
fajny ten konik - dajcie linka to sie tez zastanowię

Dzien doberek

dzisiaj cala noc snily mi sie zakupy na all....

Guciu mam pytanko - gdzie kupujesz w De Koper ogrodowy?

Nie wiecie, co dzieje sie z Sexybody? Jej maly skonczyl wczoraj 2 miesiace a ona sie nie odzywa...

Edytowane przez karenina19
Czas edycji: 2010-02-19 o 08:15
karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-19, 08:31   #2528
DiTu77
Zakorzenienie

Cześć mamusie U nas wczoraj znowu goście u Madzi lecę Was nadrabiać...
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 09:00   #2529
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

Kareninka Ty się ze mnie kochana nie śmiej
ja i tak kupuje bardzo mało, bo mam po Izie mase zabawek ale fajne sa te zabawki i mam na nie ochotę, ale czy Grzes tez?

Grzes śpi - choc się teraz budzi o włąśnie otworzył oczyska - zjadł o 8 160 kaszy i jest spoko
generalnie to nie chce tego bebilonu pepti bez kaszy - ale go utucze
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 09:05   #2530
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
brawa dla Stasia i trzymam kciuki,zeby wyniki były ok!

i własnie nie wiem co mam zrobić, nie chce mi sie strasznie wymyślać, może coś wyczytam w książce kucharskiej najlepiej coś łatwego i szybkiego

ja będe chyba robic salatkę i barszczyk z nadziewanymi ptysiami...

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość

Trzymam kciukory za wyniki.
A co do urozmaicania diety. To ja będę rozszerzać w związku z anemią. Po co mam Wikiego faszerować żelazem i tymi sztucznymi witaminami skoro może jeść to wszystko w owocach i warzywach. Pediatra też mi tak poradziła. I moja ciocia która ma małą córeczkę też tak długo karmiła tylko piersią i bardzo pilnowała tego co je i potem mała miałą anemię.
A i Brombi pytała czego mam soczki. Kupiłam z Gerbera. Jabłuszko skrobane też mam z Gerbera. ALe jabłuszko dopiero jutro. Dziś Wiki dostał 30ml soczku i potem zrobił kupkę. NIe wiem czy to dzięki temu czy nie ale jeśli tak to tym bardziej się cieszę że już rozszerzamy tą dietę.
dzięki za Twoją odpowiedź. Dla mnie to cenny argument. Stas jeszcze za maly, ale pogadam o tym z pediatrą przy okazji nastepnej wizyty...

Cytat:
Witam
Dziewczyny co zrobić jak mała chce zjeść sobie rączke:rolleyes :Cały czas wcina paluszki
Są na to jakieś sposoby

Dzieciaki są śliczne
Nasze raczki tez w ciaglym użyciu ostatnio. Smok dobry, ale na chwilkę, potem zostaje wypluty i paluszki najlepsze. Chyba gości można nimi poczęstowac bo pewnie lepsze niż te z Lajkonika...

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Tomuś jest boooski

A Sandra właśnie tak namiętnie czyta książeczkę, że zaraz ją chyba pożre , a tak zafascynowana jest tą szeleszczącą stoną, że hej
Gucia, książeczka jest swietna. Tez ja mam dzięki zdjeciu Twojej niuni

Brombi, co do spacerków, to ja na razie jestem taka zadowolona ze spacerujem ze Stasiem, że o nudzie nawet nie myślę.
Wczoraj w parku spotkalam kolezankę, było super, bedziemy to powtarzać, no i przypomnialam sobie tez o sluchawkach, można radyjka posluchac, albo poduczyc się jakiegos języka...

Jak zwykle na zdjeciach same śliczności

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 09:21   #2531
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

Na te rączki to chyba nie ma sposobu

Co do spacerówki to ja już sobie kupiłam i mam nadziejeje że w kwietniu już przejde z gondoli na spacerówkeBo te chodzenie i wychodzenie z tym wózkiem to mam dość

aniulka8204 jaki ten świat mały czy Ty czasem nie jesteś z okolic Rybnika Radlin no i ta zakonnica

Dziś mieliśmy cieżką noc mała się kręciła aż w końcu koło godz 3 koniec pobudka i tak jakby nie mogła złapać powietrza wziełam ją szybko na ręce i dalej to samo wrzask i takie krztuszenie??? Mała ma chyba zatkany nosek??? popsikałam jej wodą morską i zasneła ze smokiem. O 14 jedziemy do lekarza zobaczymy co nam powie pani doktor...

Edytowane przez Maria2008
Czas edycji: 2010-02-19 o 09:26
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-19, 09:35   #2532
zebra666
Zakorzenienie

Piotruś śpi na mnie, boli mnie d...

Stary 2010-02-19, 09:45   #2533
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Cytat:
Kareninka Ty się ze mnie kochana nie śmiej
ja i tak kupuje bardzo mało, bo mam po Izie mase zabawek ale fajne sa te zabawki i mam na nie ochotę, ale czy Grzes tez?

Cytat:
Dziś mieliśmy cieżką noc mała się kręciła aż w końcu koło godz 3 koniec pobudka i tak jakby nie mogła złapać powietrza wziełam ją szybko na ręce i dalej to samo wrzask i takie krztuszenie??? Mała ma chyba zatkany nosek??? popsikałam jej wodą morską i zasneła ze smokiem. O 14 jedziemy do lekarza zobaczymy co nam powie pani doktor...
Oby bylo ok wszystko

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Piotruś śpi na mnie, boli mnie d...

Taaaa? To i taj niezle, ze dajesz jeszcze rade pisac...

Mam pytanie - czy po cc mozna zaczyc (wczesniej niz brzuszek) cwiczyc pupe??

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 09:45   #2534
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
mamusie mam pytanie może nie na miejscu ale
czy któraś z was niema ślubu jeszcze ze swoim chłopkiem?????
jak tak to czy miałyście problem z ochrzeniem dzieciaczka?

bo ja jeszcze niemam i bede miała chyba problem ochrzcić Agusie
a na dodatek chcę aby moja siostra była matką chrzestną a ona ma tylko slub cywilny a nadodatek chyba sie bedzie rozwodzić ze swoim mężem bo juz są od 6miesięcy w separacji i tu też jest problem

DODAM ŻE ZDJĘCIA JAK ZWYKLE PRZEŚLICZNE
DZIECIACZKI SŁODZIUDKIE DO SCHRUPANIA
Aniulka ja noe mam slubu ze swoim tz i nie było problemu zeby ochrzcic Mateuszka,nie chrzciłam w swojej obecnej parafii bo do tej naleze jakies 2 lata i jakos za nia nie przepadam,chrzcilismy w mojej starej parafii do ktorej nalezalam jak jeszcze u rodzicow mieszkalam i mimo ze tam taki surowy proboszcz jest teraz to nie było problemu,powiedzial ze dziecko niczemu winne ze rodzice sie jeszcze nie pobrali i ochrzcil bez problemu

Tez tez...czasami wyciagam kolezanke jedna albo druga albo wrzucam muzyczke na uszy i od razu lepiej sie jedzie....

Jest jest.,...teraz wlasnie bawi sie przy karuzelce w lozeczku i juz dwa razy zawedrowal ze srodka lozka w sam rog i musialam go ratowac...

Minki boskie!

Jeszcze na to wpadnie...

Jesli takie sposoby istnieja to sa mi nieznane...

Zyciowa prawda nie ma co....

Czytajac wasze posty widac, ze juz bylo pozno wieczorem i tylko jedno wam w glowkach...

Oj, oby to nic nie bylo

Dzien doberek

dzisiaj cala noc snily mi sie zakupy na all....

Guciu mam pytanko - gdzie kupujesz w De Koper ogrodowy?

Nie wiecie, co dzieje sie z Sexybody? Jej maly skonczyl wczoraj 2 miesiace a ona sie nie odzywa...
[/QUOTE]

Kareni na ja tez jak dzis wstalam to sie smialam bo mi cala noc snilo sie ze ogladalam i zamawilam zabawki na all a Madzia pokazywala nam jakies akwarium FP i chcialam to zamowic ale nie moglam bo mi sie srodki na koncie skonczyly i ryczalam przez to jeny ale sny masakra

Jeny co z tym wizazem,jak nie cytuje to nier cytuje a jak juz zacznie cytowac to jakies wczorajsze posty jeszcze mi cytuje

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 09:56   #2535
domi7ks
Zakorzenienie

hej Mamusie

nie moge chodzic bo wczorajszych cwiczeniach...bu...

Glosowalyscie na domi juz w konkursie?

Moja Malenka tez ciagle ssie paluszki, praktycznie juz od tygodnia. A jak przy tym ciamka. moj Tz mwi, ze ja jabłuszka w sadzie własnie

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

[/SIZE][/FONT]
wydaje mi sie ze mozna...ja cwicze tamelee webb i one nie dzialaja na brzuch w ogole
dopiero hula hop cos podzialalo...strasznie mnie bola miesnie ud i posladkow

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość
Madziu tez mam nadzieje ze to tylko przypadek i że Grześ jest zdrowiutki. A to link:
http://www.allegro.pl/item910951378_...i_prezent.html

Brombrikonik ma dwa warianty głośności- i ten "cichy" jest na prawdę cichy i wogóle ta muzyczka jest bardzo przyjemna (klasyczna)

Zuzanna myśle że Domi dopisze cie

Domi i jak reakcja teścia?? W sumie to męzowie Mamusiek nie mają wiele do powiedzenia wiec nie mam sie czym martwić

Teraz Brombi zajmuje sie lista

Malinka ale ta co ma tych dwoch syow to ona chyban ie ma meza nie wiem, bo neidawno to ogladam...

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-19, 10:03   #2536
tarasia
Wtajemniczenie

Kurcze w ogóle nie mam ostatnio czasu na pisanie. Tylko szybciutko was przeleciałam...
Teraz maluszek leży sobie w łózeczku i gada z karuzelką )

mam pytanie?
Czy wasze dzieciaczki wystawiają język?
Myślałam, że to normalny etap rozwoju dziecka ale moja siostra zwróciła mi na to uwagę Muszę zaobserwować w jakich sytuacjach mała tak robi ( bo nie cały czas). Zaczęłam szperać w internecie ale tam same straszne rzeczy i bądź tu człowieku spokojny
Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość

No ja tez myslalam o spacerowce na Wielkanoc jesli bedzie ciepełko oczywiscie,narazie musze usiasc i zaczac szukac na all jakie w ogole sa teraz spacerowki

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

A Wy mamuski macie juz jakies typy na spacerowke?
ja już mam spacerówkę (mam wózek 3 w 1) ale planuję pochodzić w gondoli jak najdłużej bo spacerówkę mam taką, która się nie rozkłada na leżąco (tylko sie trochę odchyla) i nie wiem czy maluch będzie w niej spał

a dzisiaj znowu piękna pogoda! Zaraz idziemy sie wietrzyć

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 10:14   #2537
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:
Na te rączki to chyba nie ma sposobu

Co do spacerówki to ja już sobie kupiłam i mam nadziejeje że w kwietniu już przejde z gondoli na spacerówkeBo te chodzenie i wychodzenie z tym wózkiem to mam dość

aniulka8204 jaki ten świat mały czy Ty czasem nie jesteś z okolic Rybnika Radlin no i ta zakonnica

faktycznie jaki ten świat mały
MARIA2008 tak jestem z Radlina do rybnika mam 10km czyli przy tych fajnych korkach na trasie do rybnika z jakieś 15-20min.
a ta trasa to jest okropna bo czasami jak jeździłam do pracy to jak były korki to i kurcze pół godziny sie jechało a można to było przejechać w 5-10 minut

ale mam nadzieję że do 3miesięcy wkońcu się wyprowadze z tego radllina i małego mieszkanka bo kupiliśmy dom do remontu w rydułtowach i teraz mój go jeszcze wyporządza i trzeba go podnieść bo to parterówka

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

uciekam sie szykować bo jeszcze na usg musze jechać puźniej do was zajrze i wkoncu głosy w konkursie pooddaje bo widze że dziś mi lepiej chodzi ten internet
Stary 2010-02-19, 10:30   #2538
malina81
Zadomowienie

Kachula ja tez ma wózek wielofunkcyjny Quinny ale planuje kupic sobie jakąs taką zgrabną spacerówke- zeby łatwiej po sklepach było mykać Myślałam nad jakąś spacerówką Maclarena na tych małych kółkach- ale jszcze nie mam konkretnego modelu
Stary 2010-02-19, 10:56   #2539
kachula27
Zakorzenienie

szykujemy sie na spacer u nas ciag dalszy ładnej pogody i pieknie śniegi topnieja i nawet kałuży nie ma

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Cytat:
Kachula ja tez ma wózek wielofunkcyjny Quinny ale planuje kupic sobie jakąs taką zgrabną spacerówke- zeby łatwiej po sklepach było mykać Myślałam nad jakąś spacerówką Maclarena na tych małych kółkach- ale jszcze nie mam konkretnego modelu
No ja tez niby mam wozek trzyfunkcyjny ale jednak kupie sobie mala spacerowke,musze w ogole poszukac co teraz ciekawego jest w ofercia na all

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-19, 11:06   #2540
kamilla123
Rozeznanie

Witam!

Wczoraj też mi wizaż szwankował i dopiero dzisiaj mogłam podziwaić Tomka i Filipka na zdjęciach

Cytat:
Haj
Ja dzisiaj też zaliczyłam spacerek, ponad 2 i pół godziny, czy tylko ja się tak nudzę na tych spacerkach? Czy też tak macie?
No ja też tak przeważnie mam, ale prawie zawsze zaczepi mnie ktoś i zajrzy do wózka, jakaś sąsiadka albo koleżanka mamy, to chwilę sobie pogadam. I często takie małe dziewczynki jak wracają ze szkoły to jak mnie mijają to mówią mi "dzień dobry" to takie miłe Ale dzisiaj mam zamair wyposażyć się w mp3

Cytat:
Witam
Są na to jakieś sposoby
Mój mały głównie ssie piąstki, bo dopiero niedawno odkrył, że je ma i jest nimi zafascynowany. Myślę, że mu przejdzie jak odkryje coś nowego

Cytat:
Napisane przez Ravenne Pokaż wiadomość
Mam pytanko planujecie już niedługo wkładać maluszki do spacerówki?
Ja bym chciała jak najszybciej bo Kubie już powoli ciasno w gondoli, a że mam taką rozkładaną na leżąco to tak myślę o kwietniu jak 4 miesiące skończy

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
A Wy mamuski macie juz jakies typy na spacerowke?
No ja mam wózek 3w1 więc spacerówka już czeka. A Ty o ile mnie pamięć nie zawodzi masz x-landera, nie było w zestawie spacerówki?

Cytat:
mamusie mam pytanie może nie na miejscu ale
czy któraś z was niema ślubu jeszcze ze swoim chłopkiem?????
jak tak to czy miałyście problem z ochrzeniem dzieciaczka?
Ja mam ślub, ale tylko cywilny, a taki dla kościoła się nie liczy. Ksiądz nam ochrzci dziecko bez problemu, tylko wiadomo, że my nie możemy iść ani do spowiedzi ani do komunii. Już załatwiłam to z księdzem na kolędzie teraz tylko musimy się do niego wybrać i ustalić termin

Cytat:
oby tylko przypadek, już dosyć się nachorował

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
mam pytanie?
Myślałam, że to normalny etap rozwoju dziecka ale moja siostra zwróciła mi na to uwagę Muszę zaobserwować w jakich sytuacjach mała tak robi ( bo nie cały czas). Zaczęłam szperać w internecie ale tam same straszne rzeczy i bądź tu człowieku spokojny
Jak to same straszne rzeczy? Teraz się zeschizowałam Mój Kuba też wystawia, to może oznaczać że robi się głodny i cyca by chwycił. No ale nie zawsze. Ja sama często jak z nim gadam to pokazuję mu język i on się wtedy super śmieje, albo też mi pokazuje. No ale teraz już nie wiem co i jak, też myślałam, że wysuwanie języka jest normalne:confus ed:

A teraz miałam szykować syna na spacerek, a on sobie zasnął w najlepsze i aż mi szkoda go budzić, no ale trudno, musi się dotlenić, tym bardziej że jest fajna pogoda

Miłego popołudnia
kamilla123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 11:38   #2541
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

[/SIZE][/FONT]
ja cwicze wlasnie pupe, nogi i brzuszek delikatnie tez zaczelam

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
ja glosowalam

Cytat:
mam pytanie?
tomek wystawia jezyk. nawet nie wiedzialam ze to moze byc niedobrze..

Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość
Jak to same straszne rzeczy? Teraz się zeschizowałam Mój Kuba też wystawia, to może oznaczać że robi się głodny i cyca by chwycił. No ale nie zawsze. Ja sama często jak z nim gadam to pokazuję mu język i on się wtedy super śmieje, albo też mi pokazuje. No ale teraz już nie wiem co i jak, też myślałam, że wysuwanie języka jest normalne:confus ed:
tak samo jest u nas.. ale az sie boje poczytac o tym.. zreszta ediatra zagladala malemu do dzioba wiec pewnie by zwrocila uwage gdyby byly nieprawidlowosci w stylu zbyt krotkiego wedzidelka czy zlej budowy

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 13:26   #2542
aniulka8204
Wtajemniczenie

witajcie znowu mamusie i dzidziusie

wróciłam z usg i jestem załamana
z podwoziem wszystko dobrze ale muszę się wybrać do chirurga bo ostatnio zapomniałam się jej zapytać o mój brzuch bo nad pępkiem tak dwa palce zrobiła mi się taka piłeczka ale to niejest wyczuwalne ale jakbym chciała poćwiczyć i napiąć się to robi się taki dziwny wybrzuszony pagórek i powiedziala mi ze to może być przepuklina pępkowa i mam to skonsultować z chirurgiem i BROŃ BOŻE NIEĆWICZYĆ NARAZIE katastrofa a ja mam taki brzydki brzuch i niećwiczyć

ale ciesze się bo przyszedł konik morski hi hi

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

NA DODATEK PRZYTYŁAM 1,5 KG
Stary 2010-02-19, 13:47   #2543
domi7ks
Zakorzenienie

Dziewczynki patrzcie co moje malenstwo wyprawia po dwoch dniach kladzenia na twardym przewijaku

i tak sobie gada z tatusiem

Stary 2010-02-19, 13:53   #2544
DiTu77
Zakorzenienie

magdawikp - fajna z Was para

Dzieciaczki jak zwykle słodziusie

Cytat:
hej Mamusie

nie moge chodzic bo wczorajszych cwiczeniach...bu...

Moja Malenka tez ciagle ssie paluszki, praktycznie juz od tygodnia. A jak przy tym ciamka. moj Tz mwi, ze ja jabłuszka w sadzie własnie

...
Ja głosowałam
Cytat:
Kurcze w ogóle nie mam ostatnio czasu na pisanie. Tylko szybciutko was przeleciałam...
Teraz maluszek leży sobie w łózeczku i gada z karuzelką )

mam pytanie?

ja już mam spacerówkę (mam wózek 3 w 1) ale planuję pochodzić w gondoli jak najdłużej bo spacerówkę mam taką, która się nie rozkłada na leżąco (tylko sie trochę odchyla) i nie wiem czy maluch będzie w niej spał

a dzisiaj znowu piękna pogoda! Zaraz idziemy sie wietrzyć
Moja też czasami tak śmiesznie wystawia
Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
ja cwicze wlasnie pupe, nogi i brzuszek delikatnie tez zaczelam

ja glosowalam

tomek wystawia jezyk. nawet nie wiedzialam ze to moze byc niedobrze..

tak samo jest u nas.. ale az sie boje poczytac o tym.. zreszta ediatra zagladala malemu do dzioba wiec pewnie by zwrocila uwage gdyby byly nieprawidlowosci w stylu zbyt krotkiego wedzidelka czy zlej budowy
No właśnie - co z tym języczkiem?...
Cytat:
witajcie znowu mamusie i dzidziusie

wróciłam z usg i jestem załamana
z podwoziem wszystko dobrze ale muszę się wybrać do chirurga bo ostatnio zapomniałam się jej zapytać o mój brzuch bo nad pępkiem tak dwa palce zrobiła mi się taka piłeczka ale to niejest wyczuwalne ale jakbym chciała poćwiczyć i napiąć się to robi się taki dziwny wybrzuszony pagórek i powiedziala mi ze to może być przepuklina pępkowa i mam to skonsultować z chirurgiem i BROŃ BOŻE NIEĆWICZYĆ NARAZIE katastrofa a ja mam taki brzydki brzuch i niećwiczyć

ale ciesze się bo przyszedł konik morski hi hi

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

NA DODATEK PRZYTYŁAM 1,5 KG
Stary 2010-02-19, 13:58   #2545
malina81
Zadomowienie

Domi brawo dla Polusi ucałuj ją od nas w ten słodki dołeczek
Stary 2010-02-19, 14:02   #2546
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki patrzcie co moje malenstwo wyprawia po dwoch dniach kladzenia na twardym przewijaku

klask i:A jak słodko uśmiecha sie do tatusia...
Stary 2010-02-19, 14:16   #2547
xpressja
Zadomowienie

witam dziewczyny!
wreszcie temperatury na plusie
spacerek to teraz przyjemność! ale jutro ubieram kalosze

Cytat:
też myślałam o Maclarenie model techno XLR
albo o Bebe Confort Loola Full
... jeszcze zobaczę

Cytat:

Jak ona cudnie podnosi główkę!

p.s. GŁOSY NA VICHYmaniaczki oddane

xpressja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-19, 14:19   #2548
domi7ks
Zakorzenienie

dziekuje milo sie czyta takie komenatarze a jaka frajda jest sie pochwalic

Jeszcze jak chodzimy po pokoiku i ogladamy naklejki to przed zółwikiemtak moglaby stac z godzine bez mrugniecia

dziekuje za glosy ja na Was tez glosuje, z Kropka i ditu mam gotowa liste
a wiecie ze mozna klikac dwa razy? a jak wysoko jestem w rankingu...czuje sie jak jakis polityk

Aniulka oszczedzaj sie...moze dzwigalas cos po ciazy???

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2010-02-19 o 14:20
Stary 2010-02-19, 14:36   #2549
malina81
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość
witam dziewczyny!
wreszcie temperatury na plusie
spacerek to teraz przyjemność! ale jutro ubieram kalosze

też myślałam o Maclarenie model techno XLR
albo o Bebe Confort Loola Full
... jeszcze zobaczę

Jak ona cudnie podnosi główkę!

p.s. GŁOSY NA VICHYmaniaczki oddane
obydwa te typy mi sie podobaja tyko bebe confort jest cieższy bo z tego co wyczytałam to wazy 11kg a maclaren 7kg

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
dziekuje milo sie czyta takie komenatarze a jaka frajda jest sie pochwalic

Jeszcze jak chodzimy po pokoiku i ogladamy naklejki to przed zółwikiemtak moglaby stac z godzine bez mrugniecia

dziekuje za glosy ja na Was tez glosuje, z Kropka i ditu mam gotowa liste
a wiecie ze mozna klikac dwa razy? a jak wysoko jestem w rankingu...czuje sie jak jakis polityk

Aniulka oszczedzaj sie...moze dzwigalas cos po ciazy???
Domi kliknąc mozna nawet 20 razy-ale i tak tylko jeden głos doliczają- wiem bo sprawdzałam- za kazdym razem pisza "udało sie" ale w rankingu nic sie nie zmienia
Stary 2010-02-19, 14:36   #2550
zebra666
Zakorzenienie

Cytat:

Boskie fotki!!! Miałam spróbowac na tym przewijaku ale zapomniałam ale jak widze te fotki to już nei zapomne

EEE z tym językiem to przesada jakaś... Synowie mojej kuzynki też wystawiali łopaty zwłaszcza jak sie im tez pokazywało i nic im nie dolega zreszta maluszki robią tak też na jedzonko tak, ze wogóle tego nie kumam

Brombi zapodaj nr kontana prifffff

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości