|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
| Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg? | |||
| Tak |
|
28 | 51,85% |
| Nie |
|
5 | 9,26% |
| nie myślałam o tym |
|
21 | 38,89% |
| Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
Co do alkoholu!!
Ja miałam nauczycielkę w liceum, która piła wódę hektolitrami ![]() kl aski:I miała figurę jak modelka ![]() ![]() klask i:Jaki z tego wniosek ?? Idę do nocnego ![]() |
|
|
|
#1112 |
|
Rozeznanie
|
Milego kolejnego dnia odchudzania! Ja dzis jestem pelna nadziei, bo wczoraj przed zasnieciem Moj Man 'przyznal sie', ze mi sie przygladal ostatnio i naprawdę widzi roznice Wiec mimo mojego walnetynkowego pofolgowania ze slodkosciami wytrwalam na polu walki i bede dalej bez (mam nadzieje ) dodatkowych grzeszkow walczyc dalej z kilosami to lece pic moja ulubiona ostatnio hrbatke!!!!! ![]()
|
|
#1113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziś na II śniadanie mam marchewkę pokrojoną w słupki a za następne 3 godz wszamam jabłko kurcze dziewczynki czy naprawdę tak trzeba się katować?? nie ma łatwiejszej metody?? ps mojej siostrze odeszły rano wody i zaczęła rodzić więc będzie okazja do imprezy ale zamierzam wypić małego drinka z wodą z cytryną bez cukru i miodu za zdrowie małego a zagrycha ewentualnie ogóreczek albo grzybek
|
|
|
|
|
#1114 |
|
Rozeznanie
|
Lufer, gdybym wrocila o normalnej porze do domu napewno zjadlabym jeszcze kurczaka z warzywami na obiado-kolacje!
wiec wcale az tak sie nie trzeba katowac - mysle, ze jesli trzymasz sie mniejszych a czestszych posilkow, to wystarczy dobrac odpowiednie produkty - miesko (piersi z kurczaka mozna na 100 sposobow zrobic ) a jak zjesz nawet talerz salaty, czy calego brokula z sosem jogurtowo czosnkowym to najesz sie za wszystkie czasy, a dieta na tym napewno nie ucierpi!! Moze inne dziewczyny tez dopisza swoje pomysly na sycace a nietuczace dania
|
|
#1115 |
|
Raczkowanie
|
wczorajszy dzionek minął bardzo fajnie, z kimś bardzo fajnym, ale nie będę zgłębiać się w szczegóły hehe
) z jedzonkiem jest już o niebo lepiej! wczoraj z rana zaczęłam robić obiad, doszłam do wniosku, że mogę zjeść przed wyjściem, bo lepiej na początku dnia niż wieczorkiem po powrocie... więc zjadłam obiad na śniadanie (kawałek schabowego, ziemniaczki i 2ogóraski u pana Ciacho grzecznie, bez przesady, paluszki i soczek ) w domku na kolacje trochę rybki i pieczywka. a co tam ) oglądając film podjadałam mandarynki dzisiaj na wadze 86.2 ) czyli spada to co przybrałam przez te dwa grzeszne dni. aby w dól kochane:P dzisiaj rybka na śniadanko była. do 16-17 będę tylko pomarańcze, kiwi i mandarynki wcinać
|
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
ja już po sniadanku Była owsianka z orzechami ![]() Dzisiaj mam woooolne więc może sobie odrobinke odpocznę, ale wiem że powinnam się zacząć już uczyć skoczę też do galerii, miałam zamiar kupić sobie spodnie w tym miesiącu ale sobie odpuszczę - kupię w połowie marca może coś mi waga spadnie do tego czasuCo prawda po sniadaniu i wypiciu herbaty, ale stanęłam na wagę z ciekawości - 92,8 kg. Więc może jest szansa, że z samego rana będzie poniżej 92 ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- aaaa i dziewczyny czy Wy tez macie problemy ze wzdęciami?
|
|
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja jak na razie trzymam się dietki ważenie dopiero za tydzień więc mam nadzieję że uda mi się stracić te grzechy ![]() ![]() na ćwiczenia jak na razię miejsca nie mam ale od marca siłka to mnie pociesza
|
|
|
#1118 |
|
Raczkowanie
|
mi czasem brzuch napucha jak balon ale szybko mija na szczescie. gorzej jak zbiega sie z bolami przed okresem;/ wtedy podwojnie jest napompowany;/
|
|
|
|
#1119 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
Ja dziś mam znakomity humor , Mój synek Filip kończy dziś pół roku Nie wiem nawet jak to możliwe że on już taki duży jest Ten czas mi leci, nawet nie wiem kiedy , ostatnio poniedziałek , a dziś już piątek I znowu łikend . Wczoraj na śniadanie dwie kromki razowca z wędliną i kawa II Śniadanie 7zbuż Obiad Pół szklanki szczawiówki , i łyżka ziemniaków , z kotletem sojowym A kolacja mały jogurt naturalny i otręmby ![]() A dziś na śniadanko Kawusia i dwie kromki razowca ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Ja też mam często wzdęcia ![]() I wyglądam jak balon Ale dziewczyny pamiętajcie Actiwia akti reguluje i smakuje I po wzdęciach ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- .......................Słonko moje kończy dziś6miesięcy |
|
|
|
#1120 |
|
Raczkowanie
|
Kradziejka no no, jakaś tajemnicza się zrobiłaś"ktoś bardzo fajny" brzmi intrygująco. Ale jeśli to ma być jakaś serduszkowa przygoda, to trzymam kciuki.
misialinana cieszę się z Tobą, taki komplement z ust mężczyzny to super, czyli wszystko idzie według planu.Gratuluję .lufer mam nadziję, ze dzidzia się Wam urodzi cała i zdrowa, a jak już będziesz ucztowała, to pamiętaj mimo wszystko nie przecholuj, ale syspensę Ci daję malutka z tej okazji Wierzę, ze M.Ch. nie bedzie miała o to pretensji.NIe bój się nie pozowlimy Cie zbić.Ja porsprzątałam w domciu, powalczyłam z topniejącym śniegiem na dworze i daruje sobie dzięki temu przedpołudniowe ćwiczonka, bo cieknie ze mnie wystarczająco. Na śniadanko był banan i kakao. A teraz ide na dymka. ps. Gratulacje i pozdrowionka dla wszystkich które rzuciły palenie. |
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
milenkar no to gratulację dla synka że już z niego taki duzy przystojniak zapewne
![]() tzn się wie ![]() ![]() ha mi aktivia tylko smakuje a nie reguluje
|
|
#1122 |
|
Raczkowanie
|
fiolka ale raczej nic z tego nie wyjdzie....
(
|
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
Milenkar20, misialiniana - dziękuję Wam, laseczki.!
A 28 lutego będę akurat w domu, więc będę mogła się zważyć.! ![]() Tylko mam nadzieję, pysiu, że nie będziesz nas lała zbyt mocno
|
|
|
|
#1124 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mmniam Wzdecia ja mialam ok 2 tyg, pilam sobie wiec siemie lniane na noc a rano zalane suszone sliwki, w ciagu dnia pilam ( i dalej pije) sok z suszonych sliwek. Teraz juz jest zdecydowanie lepiej. |
|
|
|
|
#1125 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1126 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy ja dobrze wyczytalam,ze zjadlas rano na sniadanie schabowego i ziemniaki ???!!!!!!!
|
|
|
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1128 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
rybka- posylalam estragonem,rozmarynem, pieprzem, posmarowalam lyzeczka musztardy, skropilam cytryna i plaska lyzka oliwy z oliwek i oleju orzechowego, oblozylam czosnkiem i cebulka, odstawilam na godzine ( zapach byl cudny) pieklam ok 25 min. Aha przed zawinieciem i wlozeniem do piekarnika oblozylam jeszcze krazkami marchewki) Do tego poszla salatka: salata rzymska, starkowana marchew, mandarynka, kilka orzchow wloskich, skropilam cytryna i oliwa z oliwek. Odstawilam na 30 min. ( 1 raz jadlam takie polaczenia i myslalam,ze bedzie blle ale byla mniammm) To sprawdzony sposob wiec pisze, mam wprawdzie innych 100 przepisow,bo zalozylam sobie specjalny segregator z dietetycznymi posilkami, ale jak sprawdze poszczegolne z nich to wtedy bede sie chwalic lub zalic
|
|
|
|
|
#1129 |
|
Raczkowanie
|
Hejka !!! Długi czas tu nie zaglądałam...
przybyło Was dziewczyny troszke Świetnie - duża grupa wsparcia. Ja cały czas ćwiczę, staram się nie robić przerw w ćwiczeniach dłuższych niż 2 dni Moje kilogramy nie chcą zbytnio spadać, ale w obwodach mi powoli ubywa ![]() ![]() a to jest dla mnie najważniejsze A jak wasze odchudzanie ?
|
|
#1130 |
|
Raczkowanie
|
tak, no wiesz taki pokoj dla gosci... hmmm w sumie nie wiem czy chodzi ci o nazewnictwo czy sam fakt posiadania uroczego acz czasami smierdzącego kroliczka w mieszkaniu zreszta on nie moj tylko wspolkokatorow wiesz z ich strony to takie zastapienie dzieci, ktore wychowuje babcia i matka .....mniejsza o to, widze,ze juz zaczynam platac sie w wyjasnieniach
|
|
|
|
#1131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() fiolka122 to był niestety fałszywy alarm więc jeszcze nie ma dyspensy |
|
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
pepea - aaaaa, a ja sobie wyobrażałam, że np. pracujesz w salonie kosmetycznym i tam króliki biegają
. A przecież znam różne znaczenia słowa "salon", a jakoś - gdy przeczytałam Cię po raz pierwszy, pomyślałam właśnie o tych biegających królikach i Tobie, robiącej komuś np. paznokcie |
|
|
|
#1133 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1134 |
|
Wtajemniczenie
|
poczytałam was ale odpisze potem bo muszę lecieć
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam stepper, wiecie. Znalazłam na Allegro taki fajny, i miałam przesyłkę za darmo, bo to blisko jest i mam samochodem podjechać z kumpelą, lecz dopiero w przyszłym tygodniu. A wszelkie rowerki, jakie widziałam - były albo nie na moją teraźniejszą kieszeń, albo za daleko, więc tym samym przesyłka wynosiłaby prawie tyle samo, co ten rower
![]() Ale na rowerek przyjdzie czas, nie martwcie się.!
|
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaa chyba 1 cm mi z łydek zszedł
moje wysiłki jednak nie poszły na marne, mam nadzieję, że poleci jeszcze więcej z tych moich wieeelkich, umięśnionych łydek
|
|
|
|
#1137 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dziś znów usłyszałam pochlebstwa od jednej babki co pracuje obok kwiaciarni mówiła,że z nóżek mi poszło,tyłek się podniósł w górę i mam zarys talii. boże jak mi się miło zrobiło.Po pracy poszłam do niej na stoisko i zapoznała mnie ze swoim dużo młodszym kolegą dla mnie jest oki ma 23 lat jak go zobaczyłam pomyślałam sobie o mamo jakie ciacho chętnie bym go schrupała no mówię wam takie ciacho,że ho ho myślałam,że ma laskę, a jak poszedł gadałam z tą babką o nim i powiedziała że on lubi takie jak ja,a nie wieszaki,że widziała jak na mnie patrzył,uśmiechał się i jak ja na niego patrzyłam. A jeszcze lepsze jest to,że będzie nas umawiać ze sobą normalnie czad
|
#1138 |
|
Rozeznanie
|
No Pysia, szalejesz, laska
hehe. trzymam kciuki za te milosne podboje... a wlasnie - jeszcze przeciez jest ten Twoj kolega z wakacji. hehe. Teraz pytanie - kogo Ty wybierzesz?! trzymam kciuki, by wygral najlepszy Sunshine16, z lydek caly cm - niezle, mi zawsze najtrudniej z nog zrzucic-zwlaszcza z lydek!! a tej zimy masakra...musialam zrezygnowac z upatrzonych botkow przez zbyt waskie cholewki. a raczej przez za grube lydki. ![]() Pepea, super przepis. Dziekujemy! Tak, mam nadzieje, ze samopoczucie i samoocena Ci sie juz poprawily Martusia,tez narazie nie cwicze ze wzgledow zdrowotno-bolowych.. ale sniegi topnieja i od poniedzialku min. 40 minutek szybkiego marszu dziennie (to bedzie polowa dorgi do pracy a jak sie uda to beda 2 takie marsze dziennie.
|
|
#1139 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze tak was czytam i mimo swojego młodego wieku zazdroszczę wam dzidzi może to dziwne ale już bym chciała mieć.Fajnie by było być młodą mamusią
|
#1140 |
|
Rozeznanie
|
A, i Pysia, widzialam na liscie, ze Ty juz z 97kg schudlas do tych 87... 10 kilo - Ile Ci to zajelo czasu??
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.

kl aski:

) dodatkowych grzeszkow walczyc dalej z kilosami 

mam nadzieje, ze M.CH bic nie bedzie za mocno, jesli spoznie sie ze spowiedzia te 3 dni w razie czego.
dziś na II śniadanie mam marchewkę pokrojoną w słupki a za następne 3 godz wszamam jabłko kurcze dziewczynki czy naprawdę tak trzeba się katować?? nie ma łatwiejszej metody?? ps mojej siostrze odeszły rano wody i zaczęła rodzić więc będzie okazja do imprezy 

.......................Słonko moje kończy dziś6miesięcy 

A 28 lutego będę akurat w domu, więc będę mogła się zważyć.!
66 6564 63 62 61 60 59 58 57 56 55