Aparaty ortodontyczne cz. VIII :) - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Medycyna estetyczna

Notka

Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-20, 11:27   #3211
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. VIII :)

Cytat:
Napisane przez betti_888 Pokaż wiadomość
też mam garba i kiedyś jak uzbieram kasę to pójdę na operację... nawet jak robiłam prześwietlenie zębów z profilu to było go widać... aż się przeraziłam
a ja tak czytam i myślę sobie czy tobie było widac garba na plecach jak robiłaś zdjęcia zębów ? jakim cudem ? hehe

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 11:40   #3212
gorzalkaa
Raczkowanie

wiecie co aparatki stare i nowe? chyba nie zaluje ze zalozylam ten dol.. ale to chyba teraz gdy 6 wraca do luku a czuje to paszcza lepiej mi sie domyka co prawda jesio nie tak super pieknie ale chyba jest poprawa.. zeby mi te 2 jeszcze gorne sie ruszyly i byly idealne w luku ...
pz
gorzalkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 11:47   #3213
beatataeb
Raczkowanie

GG do beatataeb

Cytat:
Napisane przez dwi071 Pokaż wiadomość
Moja wróżka zębowa wieczorkiem zaserwowała lody nestle la creame czy jakoś tak o smaku tiramisu ... pychotka, i pomogło chociaż na chwilę ale to była bardzo przyjemna chwila 3 godz. po usuwaniu.

Dziś obudził mnie o 2-30 ból, ale udało mi się zasnąć dalej bez leków. Teraz puki co też jeszcze nic nie łykam bo nie jest źle, czuje że boli ale da się wytrzymać. Zrobiłam zapas dziecięcych papek, ale udało mi się zjeść normalne śniadanie - tościk i sałatka, wiec jest super. fakt starałam się jeść drugą stroną aby jedzenie nie właziło w dziurę.

Ząbki już umyte, ale tak się z nimi pieściłam żeby tylko szczoteczką do 6 dojechać i ani mm dalej, że efekty tego mycia mągą być znikome. Płukanie pasty tez bardzoooo ostrożnie.

Ja zamawiałam razem z tą szczoteczką leki które są na recepte wiec troche dłużej poczekam, ale fakt przez internet mają taniej.
Tabletki które kupowałam u nich normalnie przy okienku płaciłam 28 pln a przez internet 21 pln. - 7 zł różnicy to dużo jak na jedno opakowanie tabletek.

szczoteczka też taniej bo na allegro 19 do 23,00 zł + przesyłka a na www.☠☠☠☠☠☠☠ ok. 21,30

a gdzie chodzisz do orto we wrocławiu??

Na mnie teraz TŻ mówi - zębatka, rodzinka też czasami to podchwytuje i tak mnie teraz zwą
tu chodzę : http://www.dental-med.com.pl/

Edytowane przez beatataeb
Czas edycji: 2010-02-20 o 11:48
beatataeb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 12:05   #3214
betti_888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
a ja tak czytam i myślę sobie czy tobie było widac garba na plecach jak robiłaś zdjęcia zębów ? jakim cudem ? hehe
chodziło mi o nos

betti_888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 12:06   #3215
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
chodziło mi o nos
wiem, bo doczytałam wcześniejsze, ale czytając tylko twój ostatni odniosłam inne wrażenie

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 13:18   #3216
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez milutek Pokaż wiadomość
jak imprezka? starzeję się poszłyśmy z koleżanką posiedzieć przy piwku do pubu, padał deszcz, więc nie poszłyśmy - tylko pojechałyśmy i w sumie przy piwku siedziałam tylko ja . miała z nami iść jeszcze jedna kumpela, ale w ostatniej chwili odmówiła. ale i tak było fajnie, pogadałyśmy tak od serca, poczułyśmy się zrozumiane i wyrzuciłyśmy z siebie duuuużo. pośmiałyśmy się i popłakałysmy.... a w ogóle to ani jednego samca nie było - a nie! siedział jeden przy barze ale nieurodziwy reszta to same babeczki, wszystkie trajkotały jak przekupy, łącznie z nami liczę na Twoją również obszerną relację

a panna Laity mogłaby się odezwać, co nie?

masz rację co do tej linii, jak to mawiał mój kafelkarz: "ja nie robię idealnie, tylko tak żeby w oczy nie raziło".

gratuluję kolczyczka, może się pochwalisz, jak wygląda?

no to kolejna cecha nas łączy - garb na nosie

a z tymi fakturami mnie nie straszcie dziewczyny, myslicie, że może ktoś się przyczepić, że coś jest niezapłacone?... ja nie biorę faktur, parę ostatnich razy też płaciłam kartą, więc mogę mieć wyciąg z banku jakby co. ale np. za aparat który w sumie kosztowal 4400 nie mam zadnego potwierdzenia
Ej, moje imprezki też tak wyglądają... To albo znaczy, że mentalnie jesteś w moim wieku albo ja w Twoim. Wybieraj

Ale z tymi kafelkami to racja! Gdyby u mnie było zrobione wedle zasad sztuki to ja nie wiem jak to by wyglądało... Mam dom z lat 50tych i jakoś im nie wyszło trzymanie pionów

A powiedz jeszcze, że garb masz po rodzinie ze str. mamy to już w ogóle...

A co do faktur i innych rachunków to nie chodzi mi o to, że zacznie mi wmawiać, że coś nie zapłacone. Raczej w razie jakiejś lekarskiej wpadki to ja mam kwity, że tu się leczyłam. O.

Cytat:
Napisane przez yourenglish Pokaż wiadomość
1000days, udalo sie! Moze dopiszemy do FAQ ze mozna nosic kolczyk i aparat jednoczesnie?

Ciekawe rzeczy mowisz co do tej linii srodkowej. Sprobuje ustalic co tam u mnie i jak i porozmawiac z orto nastepnym razem.

Co do operacji plasytcznych, to w zadnym razie nie uwazam ze to sa wydziwy. Raczej podziwiam, ze ktos mial odwage. Moj nos mi nie przeszkadza, a jak pomysle, ze go lamia... brrr! Wole miec taki jaki jest.

Ja mam ogolnie niesymetryczna twarz. Jakbym miala od czegos zaczynac, to podnioslabym jeden z kacikow ust. Niestety, jest troche nizej od braciszka. Z powiekami mam podobnie. Ale wyszlam tu na .

Imprezka to firmowa parapetuwa. Tym razem nie zamierzam chlac (ostatnio z takiej biby wrocilam o 5 rano polzywa od drineczkow) by nie zmarnowac nastepnego dnia.
Kolczyka na razie nie pokażę bo aktualnie trochę spuchłam no i ciągle zbieram się do umycia zębów Na razie to jest to mój mały kleszcz Cały czarny i się rusza jak gadam. Jak się wygoi to będzie kółko lub podkowa i wtedy dopiero będę szczęśliwa i spełniona.

A co do twarzy to nikt nie ma symetrycznej Jakbyśmy odbili sobie na zdjęciu jedną str. twarzy, tak, żeby powstała cała twarz z tej jednej to wyglądalibyśmy jak monstra Dlatego nie ma co świrować. No... chyba, że jeszcze cycki trochę podnieśc... ewentualnie górną wargę tak trochę...

Cytat:
też mam garba i kiedyś jak uzbieram kasę to pójdę na operację... nawet jak robiłam prześwietlenie zębów z profilu to było go widać... aż się przeraziłam
No właśnie zdjęcia RTG skłoniły mnie do walnięcia sobie foty z profilu. I tak jak zawsze wiedziałam, że nos mam eeee ciekawy to po tym przeraziłam się nie na żarty.
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 13:36   #3217
surykata
Zadomowienie

GG do surykata

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
sądzę że jak na 4 miesiące od założenia to super ci weszły w łuk te zębiszcza
Myslę , że orto chce trochę utrzymać ten stan. ja miałam wyciagi na odwrót czyli dolne 3 górne 6 i u mnie to dół ciągłam do tyłu, ty masz na odwrót. może ciągniecie przód do tyłu, nie chce oceniać, bo też wiesz doktoratu z tego nie mam Ale zęby to masz już prawie takie jak mają być
hehe dzieki za diagnoze na nastepnej wizycie nie dam sie wypedzic z gabinetu przed odpowiedzia na moje pytania
niech mi wyjasni jak tam postepy w prostowaniu

betti mam lancuszek bo mi dwojka "odjezdzala",tak orto mowila asystentce

a co do nosa to tez bym chciala go zmniejszyc ale nie mam jaj zeby sie zdecydowac na operacje mam nadzieje ze moj holyłud smajl w przyszlosci odwroci uwage od nosa

ogolnie nie podoba mi sie ksztalt moich zebow, myslicie ze takie dziobaski od klów moze mi orto troche przypilowac? bo wiem ze musza byc troche spiczaste bo maja swoja funkcję ale nie az tak jak u mnie, nie planuje grac w nastepnej czesci zmierzchu jako wampir szczegolnie na dole trojki i czworki mi sie nie podobaja hehe miala ktoras pilowane te zeby?
surykata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 13:59   #3218
201604190949
Konto usunięte

Ej, to się zamień Bo ja się zastanawiam, czy nie ponegocjować z orto żeby mi dorównała wszystkie oprócz kłów właśnie
No ale ja jestem dziwna, podobają mi się szpiczaste uszy i takie tam...
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 14:17   #3219
betti_888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
Ej, to się zamień Bo ja się zastanawiam, czy nie ponegocjować z orto żeby mi dorównała wszystkie oprócz kłów właśnie
a ja mam kły jak wampir ale nie pozwolę ich sobie spiłować

Edytowane przez betti_888
Czas edycji: 2010-02-20 o 14:19
Stary 2010-02-20, 14:28   #3220
Alice in Wonderland
Wtajemniczenie

Cytat:
ja górny aparat miałam zakładany w wakacje i jak wróciłam do szkoły to wiele osób go nawet nie dostrzegło albo dopiero na 2 dzień... najlepsza była jedna koleżanka jak się zapytałam czy przed wakacjami też nosiłam aparat
no a dolny miałam w ferie... więc i w I przypadku i w II miałam czas żeby się przyzwyczaić
A to faktycznie śmiesznie zobacze jak u mnie bedzie w poniedzialek na uczelni, a jutro TŻ zobaczy pierwszy raz, ciekawa jestem reakcji na pewno bedzie zabawnie, oraz zobacze jak bedzie wychodzic mi calowanie ??--->

Cytat:

Ząbki już umyte, ale tak się z nimi pieściłam żeby tylko szczoteczką do 6 dojechać i ani mm dalej, że efekty tego mycia mągą być znikome. Płukanie pasty tez bardzoooo ostrożnie.

[/B][/COLOR]
ja tez sie piescilam na poczatku z tym myciem balam sie aby czegos nie naruszc, nie wyplykac, w sumie po tygodniu calkowicie doszlam do siebie, a przy drugiej8 po trzech dniach

Cytat:
Ja zamawiałam razem z tą szczoteczką leki które są na recepte wiec troche dłużej poczekam, ale fakt przez internet mają taniej.
Tabletki które kupowałam u nich normalnie przy okienku płaciłam 28 pln a przez internet 21 pln. - 7 zł różnicy to dużo jak na jedno opakowanie tabletek.

szczoteczka też taniej bo na allegro 19 do 23,00 zł + przesyłka a na www.☠☠☠☠☠☠☠ ok. 21,30

[/B][/COLOR]
7zł do jest roznica , warto posprawdzac, tak jak u mnie przy dwoch lekach 20 roznicy, az farmeceuta sie zdziwil- bo mialam wlasnie opoznienie w dostawie i na pytanie czy duza roznica, az nie chcial wierzyc po czym dodal abym poczekala cierpliwie, ale podreptalam do domku, zadoznilam na infolinie "co jest??" i pan posprawdzal, oddzownil i next dnia bylo, bowiem cos z dostawa bylo nie tak/dostawca przeoczyl/

Cytat:

Na mnie teraz TŻ mówi - zębatka, rodzinka też czasami to podchwytuje i tak mnie teraz zwą
hehe dobre niom ja na pewno wam sie pochwale, po spotkaniach ze znajomymi- jesli cos wymysla

a wlansie macie jeszcze jakies inne zabawne okreslania?
u mnie to ten szpanguś
a od was
bylo juz szablozębna i teraz zębatka ha ha /od momentu co sie pojawilam/

Cytat:
Napisane przez gorzalkaa Pokaż wiadomość
wiecie co aparatki stare i nowe? chyba nie zaluje ze zalozylam ten dol.. ale to chyba teraz gdy 6 wraca do luku a czuje to paszcza lepiej mi sie domyka co prawda jesio nie tak super pieknie ale chyba jest poprawa.. zeby mi te 2 jeszcze gorne sie ruszyly i byly idealne w luku ...
pz
zawsze warto! nie chodzi jedynie o sprawy wizualne, ale i zdrowotne!

Edytowane przez Alice in Wonderland
Czas edycji: 2010-02-20 o 14:37
Alice in Wonderland jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 19:51   #3221
Wenja
Zadomowienie

Cytat:

A ja po aparatowym też idę na plastyczny Bo garba muszę się pozbyć i trochę ten nos skrócić
I bez gadania, że wydziwiam, kiedyś wam dam moje foty z profilu to same zobaczycie.

Mam kolczyk

tez bym chciala zoperowac nos ale TZ nie pozwala.. mam nie dosc ze garba to taki dlugi ten nos ze pol twarzy zaslania... z 50 cm ma chyba

tez mam kolczyka w jezorku i sie zastanawiam czy nie bedzie przeszkadzac :P a ty gdzie tego kolczyka masz?

yourenglish tez mam niesymetryczna twarz ale to chyba przez krzyw zeby bo mam z lewej strony rzuchwe bardziej wystajaca na dola jak patrze na wprost, krzywy ogrommmmmny nos 9 gralo sie w pilke i bilo z chlopakami za dizecka to sie teraz i nos krzywy ma ) i te zeby krzywe i jedna powieke mam nizej niby minimalnie ale na zdjeciach widac linia srodkowa przesunieta zarowno dolna jak i gora kazda w swoja strone a ze zeby mam duze to widac to bardzo...moja gorna jedynka ma 9 mm.. gdzie moja kolezanka ma 6 mm tylko.. a wy jak macie?

Cytat:

mi tez a najlepiej jakbym sama wampierkiem byla jakims
Wenja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 20:08   #3222
betti_888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wenja Pokaż wiadomość
tez bym chciala zoperowac nos ale TZ nie pozwala.. mam nie dosc ze garba to taki dlugi ten nos ze pol twarzy zaslania... z 50 cm ma chyba

tez mam kolczyka w jezorku i sie zastanawiam czy nie bedzie przeszkadzac :P a ty gdzie tego kolczyka masz?

yourenglish tez mam niesymetryczna twarz ale to chyba przez krzyw zeby bo mam z lewej strony rzuchwe bardziej wystajaca na dola jak patrze na wprost, krzywy ogrommmmmny nos 9 gralo sie w pilke i bilo z chlopakami za dizecka to sie teraz i nos krzywy ma ) i te zeby krzywe i jedna powieke mam nizej niby minimalnie ale na zdjeciach widac linia srodkowa przesunieta zarowno dolna jak i gora kazda w swoja strone a ze zeby mam duze to widac to bardzo...moja gorna jedynka ma 9 mm.. gdzie moja kolezanka ma 6 mm tylko.. a wy jak macie?

mi tez a najlepiej jakbym sama wampierkiem byla jakims
to jak wymieniamy swoje wszystkie wady to powiem że mam odstające uszy których też chciałabym się pozbyć

a nos to mam jakiś dziwny... górkę mam nie na środku nosa tylko trochę tak na boku jakby był jakiś złamany albo jak by mi ktoś przywalił i by się przekrzywił

ja też lubię wampiry... z takimi kłami są sexi

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

wenja specjalnie dla Ciebie zmierzyłam (co nie było łatwe) i mam 8 mm... i uważam że to mało bo jak się uśmiecham to dziąsła mi widać... albo po prostu mam szeroki uśmiech

Stary 2010-02-20, 20:12   #3223
Wenja
Zadomowienie

ale mi chodzi o szerokosc skarbie nie o wysokosc wysokie mam na 11 mm i dziaselek mi nie widac

mam malo wyraźne zdjęcie swoich zebow.. moge pokazac jak chcecie...

Edytowane przez Wenja
Czas edycji: 2010-02-20 o 20:16
Stary 2010-02-20, 20:17   #3224
betti_888
Wtajemniczenie

Cytat:
ale mi chodzi o szerokosc skarbie nie o wysokosc wysokie mam na 11 mm i dziaselek mi nie widac
aha ale szerokość też jest 8 mm... moje zęby jakieś kwadratowe

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:

mam malo wyraźne zdjęcie swoich zebow.. moge pokazac jak chcecie...

to dawaj

Stary 2010-02-20, 20:22   #3225
Wenja
Zadomowienie

no... to tak one wygladaja obraz nędzy i rozpaczy...
Stary 2010-02-20, 20:33   #3226
betti_888
Wtajemniczenie

Cytat:
ładne zęby... i wcale nie takie krzywe

i fajny kolczyk

Stary 2010-02-20, 20:36   #3227
CatchyKathy
Wtajemniczenie

Cytat:
Z Twoich wypowiedzi spodziewałam się czegoś o wieeeele gorszego! Góra jest spoko

Masz skłonności do koloryzowania i przesady
CatchyKathy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 20:46   #3228
dwi071
Doncia

Cytat:
..... a ze zeby mam duze to widac to bardzo...moja gorna jedynka ma 9 mm.. gdzie moja kolezanka ma 6 mm tylko.. a wy jak macie?
moje są kwadratowe, albo nawet szersze niż dłuższe, bo szerokość mają 10 mm
Stary 2010-02-20, 20:59   #3229
Wenja
Zadomowienie

Cytat:
ładne zęby... i wcale nie takie krzywe

i fajny kolczyk

strasznie stloczone sa... myslicie ze obejdzie sie bez usowania?...i krzywe krzywe... dolnych niewyraznie te przednie widac... jak mi jutro przypomnisz to zrobie od przodu calkiem...

Cytat:
Napisane przez CatchyKathy Pokaż wiadomość
Z Twoich wypowiedzi spodziewałam się czegoś o wieeeele gorszego! Góra jest spoko

Masz skłonności do koloryzowania i przesady
no nie widzialam to nikogo innego kto by mial po 2 zeby w jednym miejscu prawie... ja mam tak 4 z 5 na dole...i mam bardzo duza asymetria...i gora nie jest spoko.. ja tu widze ze wiecej ujec musze zrobic :P

zrobilam jednak teraz bo pozniej mnie nie bedzie :P

Edytowane przez Wenja
Czas edycji: 2010-02-20 o 21:19
Stary 2010-02-20, 21:22   #3230
betti_888
Wtajemniczenie

Cytat:
strasznie stloczone sa... myslicie ze obejdzie sie bez usowania?...i krzywe krzywe... dolnych niewyraznie te przednie widac... jak mi jutro przypomnisz to zrobie od przodu calkiem...

no nie widzialam to nikogo innego kto by mial po 2 zeby w jednym miejscu prawie... ja mam tak 4 z 5 na dole...i mam bardzo duza asymetria...i gora nie jest spoko.. ja tu widze ze wiecej ujec musze zrobic :P

zrobilam jednak teraz bo pozniej mnie nie bedzie :P
no trochę stłoczone są... ale i tak lepsze od moich

Edytowane przez betti_888
Czas edycji: 2010-02-20 o 21:23
Stary 2010-02-20, 21:31   #3231
Wenja
Zadomowienie

czy ja wiem :P nie masz tak stloczonych zebow ... nie wiem gdzie ja je zmieszcze pewnie bedzie trzeba usunac a chcialabym bardzo nie myslisz ze uda sie bez rwania?
Stary 2010-02-20, 21:33   #3232
Nusia_15
Zakorzenienie

Cytat:
moja gorna jedynka ma 9 mm.. gdzie moja kolezanka ma 6 mm tylko.. a wy jak macie?
Moje mają 1cm no czyli 10 mm A nie są wcale takie duże

ciuchy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=45634451 #post45634451

Nusia_15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 21:40   #3233
Wenja
Zadomowienie

no a moje do mojej szczeki s bardzo duze dlatego mam je tak stloczone... ktos sie orientuje moze czy da sie je wyprostowac bez rwania?
Stary 2010-02-20, 21:42   #3234
betti_888
Wtajemniczenie

Cytat:
czy ja wiem :P nie masz tak stloczonych zebow ... nie wiem gdzie ja je zmieszcze pewnie bedzie trzeba usunac a chcialabym bardzo nie myslisz ze uda sie bez rwania?
jeśli pójdziesz do dobrego orto... to może... ale nie wiem gdzie on zmieści tą wystającą 2 czy 3

Stary 2010-02-20, 21:45   #3235
Wenja
Zadomowienie

musi mi cała prawa strone przesunac o pol cm zeby mi sie symetria wyrownala... pozbyla sie 8 wiec jest troche miejsca z tylu... tylko czy to sie tak da?... nie dam sobie z jednej strony wyrwac tylko 1 zeba bo symetrie bede miala zjechana na maxa... a ja moge nosic aparat i 5 lat byle by symetria byla i zeby proste... a na dole jak myslisz?

ide do specjalisty do ktorego zjezdzaja ludzie z dalszych okolic z problemami z zebami... 2 roznych dentystow mi go polecilo w tym jedna dentystka z aparatem ktora u niej zakladala...
Stary 2010-02-20, 21:59   #3236
kasia_no87
Zakorzenienie

GG do kasia_no87 Send a message via Skype™ to kasia_no87

Wenja ja tez bym chciala bez rwania.
Wkleja zdj moich zebow chociaz mi wstyd. Co myslicie? Strasznie ciasno mam w tej buzi? Tylko prosze sie nie smiac. Zdj robione kamerka wiec niezbyt dobra jakosc.

exAparatka
góra: 30.06.2010 - 8.04.2013
dół: 4.08.2011 - 8.04.2013
kasia_no87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-20, 22:02   #3237
Wenja
Zadomowienie

mysle ze u Ciebie jest lepiej jak u mnie... i u Ciebie u dobrego specjalisty da rade ladnie bez rwania... moja znajoma miala bardzo podobanie do ciebie i bez rwania sie obeszlo... tylko miala jakies luki ktore jej troche rozepchaly szczene :P ja mam 2 zeby prawei na 1 miejscu na dole na dorze w jednym miejscu tak mam i do tego wszystkie przednie stloczone...
Stary 2010-02-20, 22:06   #3238
betti_888
Wtajemniczenie

Cytat:
musi mi cała prawa strone przesunac o pol cm zeby mi sie symetria wyrownala... pozbyla sie 8 wiec jest troche miejsca z tylu... tylko czy to sie tak da?... nie dam sobie z jednej strony wyrwac tylko 1 zeba bo symetrie bede miala zjechana na maxa... a ja moge nosic aparat i 5 lat byle by symetria byla i zeby proste... a na dole jak myslisz?

ide do specjalisty do ktorego zjezdzaja ludzie z dalszych okolic z problemami z zebami... 2 roznych dentystow mi go polecilo w tym jedna dentystka z aparatem ktora u niej zakladala...
Cytat:
Napisane przez kasia_no87 Pokaż wiadomość
Wenja ja tez bym chciala bez rwania.
Wkleja zdj moich zebow chociaz mi wstyd. Co myslicie? Strasznie ciasno mam w tej buzi? Tylko prosze sie nie smiac. Zdj robione kamerka wiec niezbyt dobra jakosc.

dziewczyny ... macie trochę mało miejsca na dole więc musiałaby wam się trochę szczęka rozszerzyć... ja też nie mam na dole miejsca i też się obawiam że może być usuwanie

Stary 2010-02-20, 22:10   #3239
Wenja
Zadomowienie

a jak usunie mi tylko na dole to dopasuje sie gorna szczeka do dołu?
Stary 2010-02-20, 22:19   #3240
betti_888
Wtajemniczenie

Cytat:
a jak usunie mi tylko na dole to dopasuje sie gorna szczeka do dołu?

hmmm... wydaje mi się że może się dopasować ale to zależy od wady... moja koleżanka miała usuwane tylko 2 zęby i widocznie jej się dopasowały

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości