Panny Młode Kielce - część V :D - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-22, 08:59   #451
Ifcia513
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D

Cytat:
Napisane przez chansons Pokaż wiadomość
Tak, na cywilny.. I tak, mam fioletową sukienkę, ale ja na samym początku nie chciałam wcale bukietu więc taki 'zlewający' się z sukienką (choć akurat te róże są dużo ciemniejsze od mojej sukienki) byłby dla mnie w sam raz.. Ale dziś po kolejnej wizycie w Nemezji zmieniłam koncepcję, bukiet będzie z białych różyczek, malutki, z fioletowymi koralikami pod kolor sukienki i jakimiś fioletowymi dodatkami.. Mam nadzieję, że będzie to wyglądało ok, a jak nie to bukiet zwyczajnie zostawię w domu.

Alice - kwiaty właśnie nie są sztuczne, ale w Kielcach najwidoczniej niespotykane..

Ifcia513 - niestety nie udało mi się ich nigdzie znaleźć, co więcej w wielu miejscach powiedziano mi, że nie ma czegoś takiego jak fioletowe róże..
Jedna z pań na bazarach powiedziała, że fioletowe róże może uda jej się zamówić, ale wszystkiego dowie się jak przyjedzie dostawca (jak będzie je miał, bo to mało popularny kolor róży).. W Nemezji natomiast zaproponowano mi, że białe róże zafarbują mi fioletowym sprayem w środku, ale w końcu zrezygnowałam..
Aha, i jeszcze mi się przypomniało - wiem, że mówiłaś, że bierzesz jasne dodatki na cywilny, ale na plantach upatrzyłam cudne fioletowe buty w różnych odcieniach, tyle że zostały tylko niektóre rozmiary i po jednej parze.. No i są bardzo tanie więc się opłaca nawet na ten jeden raz Może Ci się przyda ta informacja

a co do wizażu to ja też nie mogę wielocytować, a czasami również się zalogować..:/
dzięki za info o butkach, muszę się tam koniecznie wybrać a jak już nie będzie żadnych fioletowych na mnie to może jasne jakieś będą

Ifcia513 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 09:26   #452
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez domika88 Pokaż wiadomość

Salon Vita
Makijaż ślubny- 60-80zł
Makijaż próbny - 40zł
Tipsy - 80zł
Fryzura ślubna------
Fryzura próbna------

Salon Blanche
Makijaż ślubny- 65zł + 5zł za każda parę rzęs
Makijaż próbny - 65
Tipsy - 58
Fryzura ślubna- 100zł
Fryzura próbna- 50-70zł

Salon Image
Makijaż ślubny-------
Makijaż próbny -------
Tipsy --------
Fryzura ślubna- 75-95zł
Fryzura próbna- -40% od fryzury wyjściowej

Salon Awangarda
Makijaż ślubny-100zł obecnie promo.-20%
Makijaż próbny-70zł
Tipsy -80zł obecnie promo. 60zł
Fryzura ślubna-Ok.100zł
Fryzura próbna-Ok.100zł

Salon Ewan
Makijaż ślubny-----------
Makijaż próbny------------
Tipsy -100zł
Fryzura ślubna-100zł
Fryzura próbna-Ok.50-60zł

Salon Twój Styl nowy salon na ul.Bodzentyńskiej
Makijaż ślubny-Ok.50zł
Makijaż próbny-Ok.25zł
Tipsy -49zł ze wszystkim
Fryzura ślubna-Ok.70zł
Fryzura próbna-Ok.40-50zł
a jeszcze pytanko: Ania Świeboda pracuje w salonie Image a Ania Tusień w którym?

Cytat:
Napisane przez srubka87 Pokaż wiadomość
Ja mam ślub o 16.00, a do fryzjera jestem umowiona na 10.00( bo chcę miec najpierw pokręcone, a poetm upięte więc podwójna praca)...Liczmy, że skończy o 12.00, dotrę do domu o 12.30, szybki prysznic, drink w towarzystwie mamy, o 13.00 przychodzi kosmetyczka(ale zajmuje sie mamą) o 14.00 mną, o 14.45 przychodzi świadkowa, pomaga mi się ubrac i zaczynamy przedstawienie-Tż będzie ok. 15.15. Hihi sama nie moge uwierzyc w to co piszę-ja i ślub
To wszystko zalezy jaką chcesz fryzurę(ale licz ok. 2 godzin), czy maluje Cię kosmetyczka czy sama sie malujesz, czy przyjeżdza do domu czy nie...Czy daleko masz do kościoła(ja mam 5 min-samochodem).
Cytat:
Napisane przez domika88 Pokaż wiadomość
Ja też chce mieć taką fryzurę żeby najpierw pokręcić włosy i potem je upiąć i fryzjerka powiedziała ze 1godz wystarczy więc się umówiłam na 12:30 ale teraz nie wiem czy nie za późno...bo potem makijaż pewnie ok13:45/14:00,potem dojazd do domu itp, też mam do kościoła 5min ale trzeba liczyć że w kościele trzeba być z 15 min wcześniej doliczyć do tego czas na ewentualne bramki,nie wiem ile może trwać błogosławieństeo ale pewnie krótko...już się gubie w tym...
Jak tak czytam te Wasze przygotowania to mi aż serce ściska i myślę że też bym już chciała tak planować

Cytat:
Napisane przez Meana1 Pokaż wiadomość
Mam dylemat jak mam wpisać w zaproszeniu
....przyjęcie które odbędzie się w:
1) Bohemie w Zagnańsku
2) Domu Weselnym Bohema w Zagnańsku
2

Cytat:
Napisane przez srubka87 Pokaż wiadomość
Nr do Pani Marii(parafia Ducha Świętego) 606-872-004. POLECAM
Miałam Wam wysłać na prv, ale z forum jest jakiś problem, co chcę wysłać prywatną wiadomość to wyrzuca mnie i muszę się logować po parę razy żeby się udało.
Dzieki

Cytat:
Napisane przez ewela03 Pokaż wiadomość
tak dokladnie takie male stoisko naprzeciwko tego,gdzie sa torebki,a zaplacilam niecale 100zl za niea poniewaz kupowalam juz ju tej kobiety wczesniej dwie pary innych butow do pracy i bylam z nich zadowolona, wiec na slub kupilam rowniez tam (wzgledy ekonomiczne,przeciez biale buty nie nosze na codzien wiec po co mam kupowac drogie?)
Ja też tam kupuję często. Fajne i tanie buciki

Cytat:
Napisane przez wiewi Pokaż wiadomość
Dziewczynki mam dylemat w sprawie zaproszeń. Bo mam rodzeństwo cioteczne, które jest dorosłe, al na utrzymaniu rodziców. Nie wiem czy zapraszac ich z osobami towarzyszącymi czy samych. Wiem, że dorosłych (20 lat mają) to się powinno zapraszać z osobami towarzyszącymi. No a z drugiej strony to ja będę stratna bo jak przyjdą z osobami i się podłączą pod kopertę od wujka to na tym strasznie wyjdę....
Jak ktoś idzie bez rodziców tylko z osobą towarzyszącą to myślę że da coś od siebie, tyle ile może.

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 11:12   #453
madziastanczyk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
Czy jesteś zdecydowana na Krzysztofa Klimka? Widziałaś jego zdjęcia? My po spotkaniu z nim stanowczo powiedzialiśmy nie (Kamerzystę mamy tego samego i domyślam się, że nawzajem siebie polecili)

Jestem zdecydowana na Klimka, widziałam jego zdjęcia, nie są powalające tylko takie normalne.... Ja tych panów poznałam śpiewając na weselach więc tak jakoś samo wyszło... Wzięłam ich po znajomości...
co nam zabrała sen
...
madziastanczyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 11:12   #454
elusia20
Raczkowanie

GG do elusia20

Anna Tusień z tego co wyczytałam i zapamiętałam to na ul. wesołej
elusia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 11:26   #455
madziastanczyk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mysiaedysia Pokaż wiadomość
Madziastanczyk i pozostale dziewczyny a slyszalyscie cos o zespole Bankiet? My widzielismy ich na weselu i fajnie grali, ale to bylo tylko kilka piosenek i zastanawiam sie czy dobrze wybralismy... Napiszcie, jesli slyszalyscie cos o tym zespole.

Zespołu BANKIET nigdy nie słyszałam na żywo więc ciężko mi powiedziec coś o ich "graniu". To co słyszałam na ich stronce to tylko PUSZCZANE podkłady grania na żywo- ZERO!!! Wokalistka naprawdę ładnie i poprawnie śpiewa. A ja jestem pod tym względem bardzo krytyczna - zboczenie zawodowe...
co nam zabrała sen
...
Stary 2010-02-22, 11:31   #456
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziastanczyk Pokaż wiadomość
Jestem zdecydowana na Klimka, widziałam jego zdjęcia, nie są powalające tylko takie normalne.... Ja tych panów poznałam śpiewając na weselach więc tak jakoś samo wyszło... Wzięłam ich po znajomości...
Ważne, żeby się Tobie podobały jego zdjęcia My od niego dosłownie uciekliśmy, a wierz mi, że wymagania mamy naprawdę niewielkie (pisałam kiedyś o tym na forum) Co do kamerzysty - nie mam żadnych zastrzeżeń co do jego profesjonalizmu i dlatego też się na niego zdecydowaliśmy
Stary 2010-02-22, 11:32   #457
mysiaedysia
Raczkowanie

Madziastanczyk dzieki Mi sie podobalo jak grali na weselu. Szczerze mowiac, to wydawalo mi sie, ze facet nawet lepiej spiewa od dziewczyny Ale jego nagran nie ma na stronie. U nas to ciezko bylo ze znalezieniem zespolu, bo slub w sierpniu a zespolu w styczniu szukalismy Tylko 2 zespoly, do ktorych dzwonilismy mialy terminy a ze z drugim zespolem ciezko bylo sie spotkac, to wybralismy Bankiet. Mam nadzieje, ze to dobry wybor
mysiaedysia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-22, 11:43   #458
sunshine8408
Raczkowanie

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------
martaj9
Ja również mam przyjęcie w WDK-u, na dzień dzisiejszy jestem naprawdę b.zadowolona. Pan kierownik Cafeterii jest naprawdę spox i b.konkretny.
Musisz przejrzeć IV wątek około str. 147 i dalej, tam poruszałyśmy tą kwestię i na pewno troszeczkę się uspokoisz

W porównaniu do innych osób które, albo olewają Cię na wejściu, lub podchodzą z dużym dystansem, manipulując Tobą, Twoimi uczuciami i "wolnymi terminami" ; ten facet wychodzi na 6+

PS. Mam dylemat, pewnie zresztą jak wszystkie inne wizażanki odnośnie pierwszego tańca, mój wybór to :
http:///www.youtube.com/watch?v=PlYWPCJO9P4
http://www.youtube.com/watch?v=72T4j04MS8o
http://www.youtube.com/watch?v=TgqSueGoEJw

PPS. Jutro wybieram się z TŻ na rundkę po cukierniach, hurtowniach i oczywiście za obrączkami, więc przygotujcie się moje drogie na obszerną relację
Miłego dnia kochane
sunshine8408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 11:43   #459
madziastanczyk
Raczkowanie

Cytat:
Madziastanczyk dzieki Mi sie podobalo jak grali na weselu. Szczerze mowiac, to wydawalo mi sie, ze facet nawet lepiej spiewa od dziewczyny Ale jego nagran nie ma na stronie. U nas to ciezko bylo ze znalezieniem zespolu, bo slub w sierpniu a zespolu w styczniu szukalismy Tylko 2 zespoly, do ktorych dzwonilismy mialy terminy a ze z drugim zespolem ciezko bylo sie spotkac, to wybralismy Bankiet. Mam nadzieje, ze to dobry wybor
Powiem szczerze że lepszy ten zespół niż np. Gratis bo ja bym go nawet za darmo nie wzięła!!!!!!! Na weselu najważniejszy jest zespół niestety, który musi grac muzykę dla każdego i jak to się mówi "pod nogę". Ale i tak wszystkim się nie dogodzi, więc najważniejsze żeby Wam się podobało! Zastanawia mnie tylko fakt - dlaczego ten zespół miał jeszcze wolny termin w sierpniu...?? My mamy już od dawna zajęty cały sezon - od maja do końca października! Coś mi się tu nie podoba. Może inne dziewczyny słyszały coś na temat zespołu BANKIET???
co nam zabrała sen
...
Stary 2010-02-22, 11:55   #460
Meana1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elusia20 Pokaż wiadomość
Anna Tusień z tego co wyczytałam i zapamiętałam to na ul. wesołej
Ania Tusień pracuje w Salonie Blanche i mieści się on na ulicy Jagiellońskiej lub Piekoszowskiej, lub na rogu tych ulic.
A na Wesołej pracuje Ania Świeboda

Edytowane przez Meana1
Czas edycji: 2010-02-22 o 12:10
Meana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 11:59   #461
sunshine8408
Raczkowanie

madziastanczyk może wiesz, coś o zespole "SONAR" z Ciekot ???
sunshine8408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 12:01   #462
madziastanczyk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sunshine8408 Pokaż wiadomość

PS. Mam dylemat, pewnie zresztą jak wszystkie inne wizażanki odnośnie pierwszego tańca, mój wybór to :

PPS. Jutro wybieram się z TŻ na rundkę po cukierniach, hurtowniach i oczywiście za obrączkami, więc przygotujcie się moje drogie na obszerną relację
Miłego dnia kochane

Rozumiem że macie D'ja nie zespół????
Nigdy się nie spotkałam akurat z tą piosenką Czerwonych Gitar na pierwszy taniec. Co do Dumki mam mieszane uczucia mimo że lubię ten utwór. Najbardziej podoba mi się Szcześniak!
co nam zabrała sen
...
Stary 2010-02-22, 12:03   #463
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Ania Tusień pracuje w Salonie Blanche i mieści się on chyba na Jagiellońskiej (lub Piekoszowskiej - bo tak teraz wyczytałam w internecie), ale to dziewczyny muszą potwierdzić.
A na Wesołej pracuje Ania Świeboda
W sumie w salonie Blanche by było spoko, bo od razu fryz i makijaż na miejscu a Anię Tusień wszystkie chwalicie więc trzeba się jeszcze zorientować jak to z makijażami tam jest....

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2010-02-22, 12:12   #464
Meana1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
W sumie w salonie Blanche by było spoko, bo od razu fryz i makijaż na miejscu a Anię Tusień wszystkie chwalicie więc trzeba się jeszcze zorientować jak to z makijażami tam jest....
Ale nie wiadomo jaka tam kosmetyczka przyjmuje. Ale niedaleko Blanche przyjmuje na Jagiellońskiej Pani Marta, kosmetyczka którą też wiele dziewczyn poleca. Ja chcę moją siostrę właśnie zapisać do Pani Ani Tusień a na makijaż do Pani Marty, bo ma akurat tam blisko.

A ja na pierwszy taniec chciałabym tą piosenkę i zaśpiewaną w tym stylu http://www.youtube.com/watch?v=4etIxQSY780
Na szczęście wokalistka z mojego zespołu nie ma tak skrzeczącego głosu jak Tatiana bo ona mi tutaj psuje tą piosenkę.

Edytowane przez Meana1
Czas edycji: 2010-02-22 o 12:20
Stary 2010-02-22, 12:19   #465
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Meana Dzięki wielkie za tyle informacji
Mam nadzieję ze będę mogła poprosić o efekty pracy obu pań

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2010-02-22, 12:20   #466
srubka87
Zadomowienie

hello! Ale mamy ładną pogodę... Ja właśnie wróciłam z uczelni i jescze jeden dzień mam zamiar leniuchować Jest mi troskę smutno..bo przez cały miesiąc byłam z moim Tż-em a teraz znów jestesmy osobno, łóżko wydaje się jakieś duże i moje ciśnienie takie niskie(nie ma mi kto podnieść) poza tym pokłóciłam się wczoraj z mamą i dzisiaj nadal jest ciężka atmosfera Ani jedna ani druga nie chce ustąpić.
Zdjęcia naszej wymarzonej dekoracji wysłałam do greenpoint i dowiedział się, że nie zrobią mi takiej, argumentacja była różna z którą częściowo się zgadzam(niepraktyczne pokrowce-tylko, że bez nich ta dekoracja nie jest tą dekoracją), ale do piernika...myślałam, że ludzie chcą zarabiać, a to już druga dekoratorka, która porzuca ten pomysł,a same widziałyście, że nie jest on skomplikowany. Zresztą nie chcieliśmy identycznego odwzorowania, a czegoś w tym stylu, w tym kierunku, np. tych kolorów. Ale uwaga..Pani w niedługim czasie ma mi przysłać jakieś inne propozycje(ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca-już jedna miała przysłać i tego nie zrobiła, ale jeśli przyśle to będzie b. miło z jej strony i będę wiedziała, że mam do czynienia z poważną firmą-trzymajcie kciuki). Czekam jeszcze na maile z 2 innych firm..zobaczymy. Dziś dzwonię do jeszcze dwóch.

Sunshine-ja wybrałabym pierwsza piosenkę(nam też się b. podoba), ta dumka w ogóle nie wpadła mi w ucho, a ostatnia jest b. popularna.

No a z tym zespołem to faktycznie podejrzana sprawa...nasz w styczniu 2009 miał tylko dwa wolne terminy na lipiec, sierpień i wrzesień- a były to 14.08( to nasz) i 31.07

Edytowane przez srubka87
Czas edycji: 2010-02-22 o 12:27
srubka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 12:23   #467
mysiaedysia
Raczkowanie

Madziastanczyk co do tego wolnego terminu, to nie bylabym taka podejrzliwa Ostatnio spotkalam sie z kamerzysta p. Gajewskim, ktory robi swietne filmy z wesela i sam przyznal, ze z terminem na 2012 r. sa u niego problemy a w 2009 r. wypadlo mu, ze mial 2 wolne terminy wlasnie w miesiacach obleganych Mam nadzieje, ze po prostu mamy farta, bo teraz to juz za pozno, zeby szukac innego zespolu.
mysiaedysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 12:30   #468
madziastanczyk
Raczkowanie

Meana piosenka cudowna!!! Do tego jeszcze układ choreograficzny i będzie jak w bajce....

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
Madziastanczyk co do tego wolnego terminu, to nie bylabym taka podejrzliwa Ostatnio spotkalam sie z kamerzysta p. Gajewskim, ktory robi swietne filmy z wesela i sam przyznal, ze z terminem na 2012 r. sa u niego problemy a w 2009 r. wypadlo mu, ze mial 2 wolne terminy wlasnie w miesiacach obleganych Mam nadzieje, ze po prostu mamy farta, bo teraz to juz za pozno, zeby szukac innego zespolu.

Hi hi hi no w sumie racja.... Czasami jest tak że młodzi po prostu odwołują wesele - z różnych przyczyn i rezerwacja przepada... W takim razie można powiedziec że macie farta!! Tak w ogóle to zadałam jednemu z panów z zespołu Bankiet pytanie czy na weselach grają na żywo czy tak jak słychac na stronie internetowej. ODP: na weselach mamy saksofon, akordeon i tamburyn i gramy za stołami... Dla mnie to jest jednoznaczne!
co nam zabrała sen
...
Stary 2010-02-22, 12:31   #469
martaj9
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------
martaj9
Ja również mam przyjęcie w WDK-u, na dzień dzisiejszy jestem naprawdę b.zadowolona. Pan kierownik Cafeterii jest naprawdę spox i b.konkretny.
Musisz przejrzeć IV wątek około str. 147 i dalej, tam poruszałyśmy tą kwestię i na pewno troszeczkę się uspokoisz

W porównaniu do innych osób które, albo olewają Cię na wejściu, lub podchodzą z dużym dystansem, manipulując Tobą, Twoimi uczuciami i "wolnymi terminami" ; ten facet wychodzi na 6+

Miłego dnia kochane
Dziękuje Ci skarbie! Trochę mnie uspokoiłaś choć i tak mam się tam wybrać z TŻ w jakąś sobotę ( a konkretnie w maju bo dzwoniłam) i zobaczyć jak to wygląda gdy sala jest już gotowa na wesele. Pan kierownik naprawdę miły i konkretny nie to co pan z Bohemy bo nad tą salą też reflektowaliśmy...
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-22, 12:32   #470
Meana1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Meana Dzięki wielkie za tyle informacji
Mam nadzieję ze będę mogła poprosić o efekty pracy obu pań
Proszę oczywiście jak się wybierzę moja siostra to zamieszczę efekty obu Pań

Srubka napisz może do Pokusy - mają teraz nową stronkę http://www.kwiaciarniapokusa.pl/
Ja na dzień dzisiejszy biorę pod uwagę Pokusę, Greenpoint i Nemezję.
Stary 2010-02-22, 12:36   #471
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
Ja wszystkie osoby powyżej 18 lat zapraszam z osobami towarzyszącymi. I bez znaczenia jest to dla mnie czy dadzą mi prezent czy przyłączą się do rodziców. Oni uczą się i nie pracują, ale dla mnie to jest bez znaczenia czy mi dadzą prezent. Ja po prostu chcę żeby byli ze mną w tym dniu. Ale nie wiem co mam zrobić z młodzieżą w wieku od 12 do 18 lat. Czy zapraszać z rodzicami czy dać im oddzielne zaproszenia?
Ja np wyjątkowo w wieku 16 lat byłam zaproszona z osobą. Ale jak mówię to był wyjątek, bo to wesele siostry było i wiedziała, że kogoś mam
Co do zapraszania tej młodzieży od 12-18 to ja bym wpisała normalnie z rodzicami

Cytat:
Napisane przez Lowczyni Pokaż wiadomość
Ja będę kupowała albo Blossom hill, albo Carlo Rosi, obydwie te marki nie są drogie a od wieelu lat je pijemy i nam smakuje. Planuje około 15 butelek białego i z 30 czerwonego
No Carlo Rossi jest bardzo dobre My winka białe będziemy mieć z Włoch. Mama nam kupi. Tam są świetne wina a cena jest przystępna. A czerwone winko zrobił TŻ sam i już sobie leży i czeka na wesele Wszyscy chwalą a jak bym mogła je pić litrami Takie dobre mu wyszło A ile butelek to jeszcze się nie zastanawiałam...

Cytat:
Napisane przez justynao Pokaż wiadomość
czesc Dziewczyny na tym kursie 27 lutego nie bedzi ePani od poradni dzwoniłam dzis zeby zapytac... moze na tym marcowym kursie juz bedzie... ja mam jeszcze czas to moze sobie poczekam i za miesiac sie wybiore..
To super, gdyby ta pani z poradni była już za miesiąc, bo my wybieramy się w kwietniu i by się wszystko załatwiło od razu

Cytat:
Napisane przez Emir1994 Pokaż wiadomość
Niektórym moim znajomym zwróciły się z nawiązką ale to jednak rzadkość.
To rzeczywiście rzadkość

Cytat:
Napisane przez Emir1994 Pokaż wiadomość
Nie koniecznie - mojemu koledze babcia dała 20 tyś zł. w prezencie
A to to już w ogóle rzadkość rzadkości

Cytat:

martaj9

Miłego dnia kochane
Ja sama zastanawiałam się nad 1 piosenką, bo ostatnio mi wpadła w ucho i jest taka rytmiczna do tańczenia a nie zamulanie A z drugiej strony podoba mi się też ta 3
Czekamy oczywiście na relację

Cytat:
Ale nie wiadomo jaka tam kosmetyczka przyjmuje. Ale niedaleko Blanche przyjmuje na Jagiellońskiej Pani Marta, kosmetyczka którą też wiele dziewczyn poleca. Ja chcę moją siostrę właśnie zapisać do Pani Ani Tusień a na makijaż do Pani Marty, bo ma akurat tam blisko.

A ja na pierwszy taniec chciałabym tą piosenkę i zaśpiewaną w tym stylu http://www.youtube.com/watch?v=4etIxQSY780
Na szczęście wokalistka z mojego zespołu nie ma tak skrzeczącego głosu jak Tatiana bo ona mi tutaj psuje tą piosenkę.
Sama będę się malować u Pani Marty A czesać kurcze będę się u jakiejś Pani Ani ale na Warszawskiej i sama na razie nie wiem, gdzie to jest
Piosenka bardzo ładna. Co chcecie do tego zatańczyć? Ciekawa jestem czy wyjdzie to ładnie naszemu zespołowi
Stary 2010-02-22, 12:39   #472
martaj9
Rozeznanie

Cytat:

martaj9

Miłego dnia kochane
Jeśli chodzi o piosenke to Mietek jest najlepszy;-) I tez mam dylemat odnośnie pierwszego tańca i piosenki. Nie wiem czy iść na kurs i uczyc się walca i czy popląsać po swojemu ( a nie wychodzi nam to źle- tak mi sie wydaję:-/) Będę sie stresować żeby nie pomylić kroków a chciałabym patrzec w oczka mojemu TŻ
Stary 2010-02-22, 12:44   #473
frogutka
Zadomowienie

sunshine8408 podoba mi się opcja 3 czyli Szcześniak

meana1 ładna piosenka choć łape się na tym, że jednak na pierwszy taniec lepiej sprawdzają się polskie kawałki, bo starsi goście z wesela z angielskim to tak różnie i nie czują wtedy klimatu
frogutka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-22, 12:59   #474
martaj9
Rozeznanie

Czytając ten wątek jestem zaskoczona, że wiele z was ma już zamówione makijaże i fryzury. Ja muszę się teraz tym zainteresować. Gdzie przyjmuje ta pani Marta z salonu Blanchet?

28.08.2010 - NASZ ŚLUB

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Zgadzam się z frogutką na temat piosenek w języku angielskim
Stary 2010-02-22, 12:59   #475
Lowczyni
Zakorzenienie

Hej dziewczyny tak sobie ostatnio szukałam sauny infrared w Kielcach (b. dobra przy odchudzaniu). Czarna Kawa polecała klub Salvus ale tam ona jest w pakiecie i nie da się wziąść tylko usługi sauny a szkoda.
Kolejna taka sauna jest w Orient Day Spa, na ul. Zagórskiej i 15 minut kosztuje 30 zł.
A najtaniej jest na Krakowskiej tam gdzie pływalnia i za 1 minutę jest 0,40 groszy. To bardzo tanio bo sesja w niej powinna trwać około 20-30 minut i wtedy maxymalnie kosztuje to 12 zł Także ja ląduje raczej na Krakowskiej, zwłaszcza że po pracy mam niedaleko.

A ja będę miała na pewno piosenka do pierwszego tańca albo po angielsku albo po włosku i jakoś mi to rybka czy ktoś zrozumie czy nie. To nam ma się ona podobać, my do niej będziemy tańczyć i tyle w tym temacie. Nie lubie polskiej muzyk(oprócz paru wykonawców np. Grechuty)i, zresztą już nie raz tutaj pisałam że muzyki ani biesiadnej, ani disco polo nie będzie na naszym weselu.

Edytowane przez Lowczyni
Czas edycji: 2010-02-22 o 13:04
Lowczyni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 13:01   #476
martaj9
Rozeznanie

Frogutka Ty też chyba masz wesele w WDK? A kiedy? PRZEPRASZAM JEŚLI NIE ZAUWAŻYŁAM WCZEŚNIEJ
Stary 2010-02-22, 13:02   #477
rainbow123
Raczkowanie

Ostatnio alamig zaproponowała piosenkę magmy "wszystkie chwile". Od tego czasu słucham jej non stop i moim zdaniem bardzo nadaje się na pierwszy taniec. Mimo wszystko ja zamierzam mieć "sen na pogodne dni". Podoba mi się także Michał Bajor "taka miłość w sam raz" ale to już szybsze rytmy. Zależy kto czego szuka.
rainbow123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-22, 13:02   #478
martaj9
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lowczyni Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny tak sobie ostatnio szukałam sauny infrared w Kielcach (b. dobra przy odchudzaniu). Czarna Kawa polecała klub Salvus ale tam ona jest w pakiecie i nie da się wziąść tylko usługi sauny a szkoda.
Kolejna taka sauna jest w Orient Day Spa, na ul. Zagórskiej i 15 minut kosztuje 30 zł.
A najtaniej jest na Krakowskiej tam gdzie pływalnia i za 1 minutę jest 0,40 groszy. To bardzo tanio bo sesja w niej powinna trwać około 20-30 minut i wtedy maxymalnie kosztuje to 12 zł Także ja ląduje raczej na Krakowskiej, zwłaszcza że po pracy mam niedaleko.
Widzę, że bierzesz się ostro do roboty Ja zaczęłam chodzić na jogę. Napisz mi coś więcej o tej saunie infrared
Stary 2010-02-22, 13:04   #479
madziastanczyk
Raczkowanie

Jeśli już mowa o pierwszym tańcu to my wybraliśmy coś mało znanego...
Łukasz Kasperski - Dzięki za miłośc... Oczywiścię smęt bo ja kocham takie pioseneczki!! http://slodziutka92.wrzuta.pl/audio/..._za_milosc_twa
co nam zabrała sen
...
Stary 2010-02-22, 13:12   #480
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rainbow123 Pokaż wiadomość
Ostatnio alamig zaproponowała piosenkę magmy "wszystkie chwile". Od tego czasu słucham jej non stop i moim zdaniem bardzo nadaje się na pierwszy taniec. Mimo wszystko ja zamierzam mieć "sen na pogodne dni". Podoba mi się także Michał Bajor "taka miłość w sam raz" ale to już szybsze rytmy. Zależy kto czego szuka.
No właśnie Magma miała być u nas jako pierwszy taniec, ale odkąd "przedstawiłam" mojemu przyszłemu Sen na pogodne dni, to powiedział, że on już Magmy nie chce Mamy jeszcze zamiar potańczyć w domu przy obu i ostatecznie zdecydować przy której lepiej nam jest złapać rytm

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości