|
|
#451 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Cytat:
|
|
#452 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeszcze pytanko: Ania Świeboda pracuje w salonie Image a Ania Tusień w którym?Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#453 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem zdecydowana na Klimka, widziałam jego zdjęcia, nie są powalające tylko takie normalne.... Ja tych panów poznałam śpiewając na weselach więc tak jakoś samo wyszło... Wzięłam ich po znajomości...
|
|
#454 |
|
Raczkowanie
|
Anna Tusień z tego co wyczytałam i zapamiętałam to na ul. wesołej
|
|
|
|
#455 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zespołu BANKIET nigdy nie słyszałam na żywo więc ciężko mi powiedziec coś o ich "graniu". To co słyszałam na ich stronce to tylko PUSZCZANE podkłady grania na żywo- ZERO!!! Wokalistka naprawdę ładnie i poprawnie śpiewa. A ja jestem pod tym względem bardzo krytyczna - zboczenie zawodowe...
|
|
#456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My od niego dosłownie uciekliśmy, a wierz mi, że wymagania mamy naprawdę niewielkie (pisałam kiedyś o tym na forum) Co do kamerzysty - nie mam żadnych zastrzeżeń co do jego profesjonalizmu i dlatego też się na niego zdecydowaliśmy |
|
|
|
|
#457 |
|
Raczkowanie
|
Madziastanczyk dzieki
Mi sie podobalo jak grali na weselu. Szczerze mowiac, to wydawalo mi sie, ze facet nawet lepiej spiewa od dziewczyny Ale jego nagran nie ma na stronie. U nas to ciezko bylo ze znalezieniem zespolu, bo slub w sierpniu a zespolu w styczniu szukalismy Tylko 2 zespoly, do ktorych dzwonilismy mialy terminy a ze z drugim zespolem ciezko bylo sie spotkac, to wybralismy Bankiet. Mam nadzieje, ze to dobry wybor
|
|
|
|
#458 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- martaj9 Ja również mam przyjęcie w WDK-u, na dzień dzisiejszy jestem naprawdę b.zadowolona. Pan kierownik Cafeterii jest naprawdę spox i b.konkretny. Musisz przejrzeć IV wątek około str. 147 i dalej, tam poruszałyśmy tą kwestię i na pewno troszeczkę się uspokoisz ![]() W porównaniu do innych osób które, albo olewają Cię na wejściu, lub podchodzą z dużym dystansem, manipulując Tobą, Twoimi uczuciami i "wolnymi terminami" ; ten facet wychodzi na 6+ PS. Mam dylemat, pewnie zresztą jak wszystkie inne wizażanki odnośnie pierwszego tańca, mój wybór to : http:///www.youtube.com/watch?v=PlYWPCJO9P4 http://www.youtube.com/watch?v=72T4j04MS8o http://www.youtube.com/watch?v=TgqSueGoEJw PPS. Jutro wybieram się z TŻ na rundkę po cukierniach, hurtowniach i oczywiście za obrączkami, więc przygotujcie się moje drogie na obszerną relację ![]() Miłego dnia kochane
|
#459 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zastanawia mnie tylko fakt - dlaczego ten zespół miał jeszcze wolny termin w sierpniu...??
|
|
#460 |
|
Rozeznanie
|
A na Wesołej pracuje Ania Świeboda
Edytowane przez Meana1 Czas edycji: 2010-02-22 o 13:10 |
|
|
|
#461 |
|
Raczkowanie
|
madziastanczyk może wiesz, coś o zespole "SONAR" z Ciekot ???
|
#462 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozumiem że macie D'ja nie zespół???? Nigdy się nie spotkałam akurat z tą piosenką Czerwonych Gitar na pierwszy taniec. Co do Dumki mam mieszane uczucia mimo że lubię ten utwór. Najbardziej podoba mi się Szcześniak!
|
|
#463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Anię Tusień wszystkie chwalicie więc trzeba się jeszcze zorientować jak to z makijażami tam jest....
|
|
#464 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja na pierwszy taniec chciałabym tą piosenkę i zaśpiewaną w tym stylu http://www.youtube.com/watch?v=4etIxQSY780 Na szczęście wokalistka z mojego zespołu nie ma tak skrzeczącego głosu jak Tatiana bo ona mi tutaj psuje tą piosenkę.
Edytowane przez Meana1 Czas edycji: 2010-02-22 o 13:20 |
|
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
Meana Dzięki wielkie za tyle informacji
Mam nadzieję ze będę mogła poprosić o efekty pracy obu pań
|
#466 |
|
Zadomowienie
|
hello! Ale mamy ładną pogodę...
Ja właśnie wróciłam z uczelni i jescze jeden dzień mam zamiar leniuchować Ani jedna ani druga nie chce ustąpić.Zdjęcia naszej wymarzonej dekoracji wysłałam do greenpoint i dowiedział się, że nie zrobią mi takiej , argumentacja była różna z którą częściowo się zgadzam(niepraktyczne pokrowce-tylko, że bez nich ta dekoracja nie jest tą dekoracją), ale do piernika...myślałam, że ludzie chcą zarabiać, a to już druga dekoratorka, która porzuca ten pomysł,a same widziałyście, że nie jest on skomplikowany. Zresztą nie chcieliśmy identycznego odwzorowania, a czegoś w tym stylu, w tym kierunku, np. tych kolorów. Ale uwaga..Pani w niedługim czasie ma mi przysłać jakieś inne propozycje(ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca-już jedna miała przysłać i tego nie zrobiła, ale jeśli przyśle to będzie b. miło z jej stronySunshine-ja wybrałabym pierwsza piosenkę(nam też się b. podoba), ta dumka w ogóle nie wpadła mi w ucho, a ostatnia jest b. popularna. No a z tym zespołem to faktycznie podejrzana sprawa...nasz w styczniu 2009 miał tylko dwa wolne terminy na lipiec, sierpień i wrzesień- a były to 14.08( to nasz ) i 31.07
Edytowane przez srubka87 Czas edycji: 2010-02-22 o 13:27 |
|
|
|
#467 |
|
Raczkowanie
|
Madziastanczyk co do tego wolnego terminu, to nie bylabym taka podejrzliwa
Ostatnio spotkalam sie z kamerzysta p. Gajewskim, ktory robi swietne filmy z wesela i sam przyznal, ze z terminem na 2012 r. sa u niego problemy a w 2009 r. wypadlo mu, ze mial 2 wolne terminy wlasnie w miesiacach obleganych Mam nadzieje, ze po prostu mamy farta, bo teraz to juz za pozno, zeby szukac innego zespolu.
|
|
|
|
#468 | |
|
Raczkowanie
|
Meana piosenka cudowna!!! Do tego jeszcze układ choreograficzny i będzie jak w bajce....
![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
Hi hi hi no w sumie racja.... Czasami jest tak że młodzi po prostu odwołują wesele - z różnych przyczyn i rezerwacja przepada... W takim razie można powiedziec że macie farta!! Tak w ogóle to zadałam jednemu z panów z zespołu Bankiet pytanie czy na weselach grają na żywo czy tak jak słychac na stronie internetowej. ODP: na weselach mamy saksofon, akordeon i tamburyn i gramy za stołami... Dla mnie to jest jednoznaczne!
|
|
#469 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
naprawdę miły i konkretny nie to co pan z Bohemy bo nad tą salą też reflektowaliśmy...
|
|
|
|
|
#470 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oczywiście jak się wybierzę moja siostra to zamieszczę efekty obu Pań Srubka napisz może do Pokusy - mają teraz nową stronkę http://www.kwiaciarniapokusa.pl/ Ja na dzień dzisiejszy biorę pod uwagę Pokusę, Greenpoint i Nemezję. |
|
|
|
|
#471 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do zapraszania tej młodzieży od 12-18 to ja bym wpisała normalnie z rodzicami ![]() Cytat:
My winka białe będziemy mieć z Włoch. Mama nam kupi. Tam są świetne wina a cena jest przystępna. A czerwone winko zrobił TŻ sam i już sobie leży i czeka na wesele Wszyscy chwalą a jak bym mogła je pić litrami Takie dobre mu wyszło A ile butelek to jeszcze się nie zastanawiałam...Cytat:
![]() Cytat:
![]() A to to już w ogóle rzadkość rzadkości ![]() Cytat:
A z drugiej strony podoba mi się też ta 3 ![]() Czekamy oczywiście na relację ![]() Cytat:
A czesać kurcze będę się u jakiejś Pani Ani ale na Warszawskiej i sama na razie nie wiem, gdzie to jest ![]() Piosenka bardzo ładna. Co chcecie do tego zatańczyć? Ciekawa jestem czy wyjdzie to ładnie naszemu zespołowi
|
||||||
|
|
|
#472 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#473 |
|
Zadomowienie
|
sunshine8408 podoba mi się opcja 3 czyli Szcześniak
![]() meana1 ładna piosenka choć łape się na tym, że jednak na pierwszy taniec lepiej sprawdzają się polskie kawałki, bo starsi goście z wesela z angielskim to tak różnie i nie czują wtedy klimatu
|
|
|
|
#474 |
|
Rozeznanie
|
Czytając ten wątek jestem zaskoczona, że wiele z was ma już zamówione makijaże i fryzury. Ja muszę się teraz tym zainteresować. Gdzie przyjmuje ta pani Marta z salonu Blanchet?
28.08.2010 - NASZ ŚLUB ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Zgadzam się z frogutką na temat piosenek w języku angielskim |
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny tak sobie ostatnio szukałam sauny infrared w Kielcach (b. dobra przy odchudzaniu). Czarna Kawa polecała klub Salvus ale tam ona jest w pakiecie i nie da się wziąść tylko usługi sauny a szkoda.
Kolejna taka sauna jest w Orient Day Spa, na ul. Zagórskiej i 15 minut kosztuje 30 zł. A najtaniej jest na Krakowskiej tam gdzie pływalnia i za 1 minutę jest 0,40 groszy. To bardzo tanio bo sesja w niej powinna trwać około 20-30 minut i wtedy maxymalnie kosztuje to 12 zł Także ja ląduje raczej na Krakowskiej, zwłaszcza że po pracy mam niedaleko.A ja będę miała na pewno piosenka do pierwszego tańca albo po angielsku albo po włosku i jakoś mi to rybka czy ktoś zrozumie czy nie. To nam ma się ona podobać, my do niej będziemy tańczyć i tyle w tym temacie. Nie lubie polskiej muzyk(oprócz paru wykonawców np. Grechuty)i, zresztą już nie raz tutaj pisałam że muzyki ani biesiadnej, ani disco polo nie będzie na naszym weselu.
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2010-02-22 o 14:04 |
|
|
|
#476 |
|
Rozeznanie
|
Frogutka Ty też chyba masz wesele w WDK? A kiedy? PRZEPRASZAM JEŚLI NIE ZAUWAŻYŁAM WCZEŚNIEJ
|
|
|
|
#477 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio alamig zaproponowała piosenkę magmy "wszystkie chwile". Od tego czasu słucham jej non stop i moim zdaniem bardzo nadaje się na pierwszy taniec. Mimo wszystko ja zamierzam mieć "sen na pogodne dni". Podoba mi się także Michał Bajor "taka miłość w sam raz" ale to już szybsze rytmy. Zależy kto czego szuka.
|
|
|
|
#478 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#479 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli już mowa o pierwszym tańcu to my wybraliśmy coś mało znanego...
Łukasz Kasperski - Dzięki za miłośc... Oczywiścię smęt bo ja kocham takie pioseneczki!! http://slodziutka92.wrzuta.pl/audio/..._za_milosc_twa
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy jeszcze zamiar potańczyć w domu przy obu i ostatecznie zdecydować przy której lepiej nam jest złapać rytm |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

Może Ci się przyda ta informacja

a jeszcze pytanko: Ania Świeboda pracuje w salonie Image a Ania Tusień w którym?
jak mam wpisać w zaproszeniu

Nasz ślub 31.07.2010r. 

Ani jedna ani druga nie chce ustąpić.
dzwoniłam dzis zeby zapytac... moze na tym marcowym kursie juz bedzie... ja mam jeszcze czas to moze sobie poczekam i za miesiac sie wybiore..