Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 5 - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-22, 13:53   #2611
niuniasss
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 5

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
znamy sie z tamilee juz ładnych pare lat mam w domu brzuch i pośladki. Idealne jak nie chce mi sie isc na siłke

na forum fitness jest cały wątek o tamilee

wlasnie jem sobie jogurcik naturalny, za godzine obiadek. Kupiłam fileta z indyka - jedyne 2 kilo, jakos głupio mi było powiedziec ze za duzo
no zaraz cos bede czytac bo od dzis cwicczenia zaczynam to moze akurat te przypadna mi do gustu..
17.06-70,7
bedzie 65kg
a nawet 63kg
niuniasss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 13:57   #2612
Emila3000
Zakorzenienie

dziewczyny to napiszcie w skrocie jak takie cwiczenia wygladaja... i co do tego trzeba miec...
ja od dzisiaj zaczynam pedalowac.... i przydaloby sie A6W pocwiczyc moze.... ?? ostanio nie dalam rady dlugo, bo albo Julka mi przeszkadza, a jak ja unierochomilam, to dlugo tez nie chciala usiedziec i sie darla okropnie.... nie sprawialy mi duzych problemow te cwiczenia....

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

no dobra mam ten temat... pozniej jak bede miala chwile to pczytam....
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 13:57   #2613
JoM
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Grubaska_38 Pokaż wiadomość
Eeeee JoM - nie daj się wkurzyć. Kobiety na diecie są szczególnie drażliwe. Nie chcą odpowiadać to nie, ale nie wszystkie, niektóre do znudzenia odpowiedzą na pytanie zadane już któryś raz
Mnie tez to rozczarowało, ale mam nadzieję, że w grupie może w końcu dam radę
Poczekaj jeszcze jakiś czas a zobaczysz, że wszyscy mają dobre i zle dni
Droga Grubaska_38
Oby wiecej taki jak Ty!
JoM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 13:59   #2614
Marta 33
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niuniasss Pokaż wiadomość
no zaraz cos bede czytac bo od dzis cwicczenia zaczynam to moze akurat te przypadna mi do gustu..
ostrożnie ! Tamilee naprawdę daje w dupcię, żebyś jutro się podniosła Zacznij od czegoś lżejszego, moge Ci wysłać lajtowe ćwiczenia na @, wysyłałam już kilku dziewczynom. Tamilee sobie zostaw jak już zaprawisz trochę mięśnie.

Marta 33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 14:01   #2615
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majcia00 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie jakimi młynkami mielicie otręby np. na chlebek miałam stary młynek do kawy elektryczny i przy trzecim mieleniu się spalił i teraz nie wiem czy ze starości czy z powodu za dużego obciążenia jakimi są otręby

ja miele zwyklym belenderm - żyrawką... na raz 6 lyzek - ale to chyba max, zeby dokladnie zmielic...
Stary 2010-02-22, 14:03   #2616
niuniasss
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Marta 33 Pokaż wiadomość
ostrożnie ! Tamilee naprawdę daje w dupcię, żebyś jutro się podniosła Zacznij od czegoś lżejszego, moge Ci wysłać lajtowe ćwiczenia na @, wysyłałam już kilku dziewczynom. Tamilee sobie zostaw jak już zaprawisz trochę mięśnie.
no w dupcie to mi trzeba bo kawalek jej mam o super by bylo.. wdzieczna bede
17.06-70,7
bedzie 65kg
a nawet 63kg
Stary 2010-02-22, 14:04   #2617
ktsw
Zakorzenienie

ćwiczenia z Tamilee są na płytkach (ja napierw ściągałam z sieci, a w koncu kupilam na allegro za 9,90 )
są to 2 serie po 15 minut głównie PRZYSIADY, PRZYSIADY, PRZYSIADY. Nigdy nie udało mi zrobic 2 serii na raz i nigdy nie mialam tez takich zakwasów jak po tych cwiczeniach, wiec uwaga!!

no i druga płytka jest na brzuch
ktsw jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-22, 14:06   #2618
Berlinianka
Zadomowienie

Dzwoniłam do Karola Pituły, mam nr jego konta do bezpośrednich wpłat, byłam w szoku, on zna ten nr na pamięć... Poproszono mnie o ten nr na n-k, kolega, który się nie rozlicza chciał pomóc. Może wśród Was też są takie osoby.

Nie każdy się rozlicza. Poza tym te pieniądze może wykorzystać od razu, a z 1% muszą przejść długą drogę nim do niego trafią.

Dużo osób czyta to forum, a chłopak naprawdę potrzebuje pomocy.
Może znajdą się osoby chętne do wsparcia.

Karol Pituła
ul. Głowackiego 12/4
65-301 Zielona Góra
58 1090 2532 0000 0001 0461 5594

Jeśli nie ufacie tej formie, rozumiem, 1% podatku też będzie ogromnym wsparciem. Liczę na Was!

Ile to jeszcze dni

Nowa książka Dukana: http://chomikuj. pl/ squo-86
Berlinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 14:08   #2619
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenkak Pokaż wiadomość
hej hej!!1

mnie mija juz jakies 42 dni na dukanie i jakos daje rade.moj tz duka ze mna-musi delikatnie jesc bo mial podraznienie trzustki i uwielbia wszystykie dukanowe przysmaki. Gratulacje dla wszystkich majacych spadki i glowa do gory dla tych aktulanie stojacuych w miejscu.mam kilka pytan mam nadzieje ze mi pomozecie:

1.jaka dajecie marynate do miesa??mam juz troche przesyt kuraka i nie lubie jak jest suchy a nie wiem jak zrobic marynate bez oliwy

2.jakich foremek uzywacie do wypiekow np chleba w mikrofali??nie umiem takich znalezc i nie wiem jak zrobic szybki chlebek

3.kupilam cukier trzcinowy zeby dawac do wypiekow zamiast sussiny ale mam pytanie w jakiej postaxci go dajecie i czy rozpuszczacie w wodzie?? no i nie wiem jaki zastosowac zamiennik jak podajecie jak sie ma lyzka slodzika do luzki cukru???

pozdrawiam

p.s. 3 dni nadganialam posty i wytrwalam.
cukru trzcinowego nie uzywaj bo to "zwykly cukier" ma 99% wegli i sie nie nadaje... lepszy jest cukier brzozowowy - ale tez nie w wielkich dawkach, bo troche jest kaloryczny.... ja go mieszam ze slodzikiem pol na pol... i wychodzi normalnie slodkie a nie gorzkie...

do mikrofali poszukaj formy z sylikonu... moze na allegro.... ja takiej nie mam i nie rozgladalam sie za nią
Stary 2010-02-22, 14:09   #2620
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

Cytat:
Napisane przez Emila3000 Pokaż wiadomość
kawa, czerwona, czarna, zielona herbata odwadnia.... wiec lepiej pic wodę.... 1,5 l.... i do tego dodatkowo kawe i herbate.... nie wiem jak to jest z tymi odhudzajacymi herbatkami.... chyba albo nie sa skuteczne, albo nie sa zdrowe, zalezy co ma w skladzie....
kawa owszem, po kazdym kubku kawy powinnos ie wypic 2 kubki wody aby uzupelnic niedobor, czarna herbata dzial podobnie ale juz w mniejszym stopniu. Natomiast zielona, czerwona i biala nie odwadniaja. Sa bardziej zalecane ze wzgledu na przeciwutleniacze itd niz czysta woda.

Cytat:
Napisane przez elianka Pokaż wiadomość
Pytanie do dziewczyn z Wysp: Pod jaką nazwą handlową są w sprzedaży aromaty spożywcze..?
flavour, no vanilla flavour, almond flavour lub flavouring

Cytat:
Napisane przez majcia00 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie jakimi młynkami mielicie otręby np. na chlebek miałam stary młynek do kawy elektryczny i przy trzecim mieleniu się spalił i teraz nie wiem czy ze starości czy z powodu za dużego obciążenia jakimi są otręby
spalil sie raczej ze starosci. Przy mieleniu otrab obciazenie jest o wiele mniejsze niz przy ziarnach kawy.

Cytat:
w
1.jaka dajecie marynate do miesa??mam juz troche przesyt kuraka i nie lubie jak jest suchy a nie wiem jak zrobic marynate bez oliwy

2.jakich foremek uzywacie do wypiekow np chleba w mikrofali??nie umiem takich znalezc i nie wiem jak zrobic szybki chlebek

3.kupilam cukier trzcinowy zeby dawac do wypiekow zamiast sussiny ale mam pytanie w jakiej postaxci go dajecie i czy rozpuszczacie w wodzie?? no i nie wiem jaki zastosowac zamiennik jak podajecie jak sie ma lyzka slodzika do luzki cukru???
1. sos sojowy (jest dozwolony w malej ilosci ze wzgledu na zawartosc soli)+ ziola + czosnek, olej jest zbedny
2. ja pieke w zwyklym pojemniku plastikowym (takim do przechowywania resztek z obiadu itd).
3. wiekszosc slodzikow przelicza sie 1:1, moj cukier jest sypki wiec go nei rozpuszczam, jezeli dodaje do jajaek to zazwyczaj ucieram go najpierw z zoltkami. Pamietaj ze stosujac cukier zamiast slodzika mozesz zjesc mniej deseru ze wzgledu na jego zawartosc kaloryczna

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 14:11   #2621
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
ćwiczenia z Tamilee są na płytkach (ja napierw ściągałam z sieci, a w koncu kupilam na allegro za 9,90 )
są to 2 serie po 15 minut głównie PRZYSIADY, PRZYSIADY, PRZYSIADY. Nigdy nie udało mi zrobic 2 serii na raz i nigdy nie mialam tez takich zakwasów jak po tych cwiczeniach, wiec uwaga!!

to moze sciagne sobie.... i bede powolutku cwiczyc...
wlasnie sobie przypomnialam dlaczego nie ukonczymal A6W... mam strasznie okropnie bolesne okresy - przez kilka dni i w tym czasie nie moge robic nic... wiem ze ruch pomaga, u mnie jest skutek odwrotny... boli jeszcze bardziej....
Stary 2010-02-22, 14:14   #2622
Berlinianka
Zadomowienie

Cytat:

Ja marynuję kurczaka w jogurcie naturalnym z czosnkiem, czerwonym delikatem i masą innych przupraw. Minimum 30 minut, a bywa, że i na całą noc zostawiam w lodówce. Nie da się go potem wysuszyć
Inne mięsa też tak można zrobić. Pod wpływem kwasu mlekowego kruszeją, a co za tym idzie są potem przepyszne

Foremek nie używam, nie piekłam tego chleba nawet

Z cukrem trzcinowym uważaj, bo to jakbyś zwykłego używałam tylko odrobinę zdrowszego, więc jest chciał nie chciał zakazany
Wybierając między słodzikiem a cukrem też wolę cukier. Kieruj się smakiem, ale nie przeginaj

Do omleta mielę go z otrębami, a do sernika rozpuszczam, bo ma bycze kryształki. Do nutelki sypię normalnie 1 łyżeczkę i mieszam tak długo aż się rozpuści, na tym zyskuje też konsystencja samej nutelki
Do sernika, na 2 dniową porcję daję 3 łyżki płaskie i na słodycz w zupełności wystarcza
http://smaczny.wizaz.pl/przepis_widok.php?id=1562 - sernik.

Powodzenia w dukaniu dla Ciebie i męża!
I że skrobię trzeba a nie mąkę kuku, to wiesz?

Ile to jeszcze dni

Edytowane przez Berlinianka
Czas edycji: 2010-02-22 o 14:17
Stary 2010-02-22, 14:17   #2623
Wisienka_81
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kwiatek99 Pokaż wiadomość
Kobity normalnie jestem w szoku, dukam sobie 28 dni, waga stoi jak stała, no i w związku z tym samopoczucie mialam kiepskie... a dzisiaj wstałam sobie rano i pomyślałam albo jest"do przodu" albo sie załamie i centymetr w rękę biorę i wiecie co : jupi:
pas -2cm
troszkę poniżej -3cm
biodra-2cm
: jupi::j upi::ju pi::jup i:
mogę się cieszyć???????
Gratuluję!!!!!!!!!!!!!
Oby tak dalej bo takie pomiary najbardziej mobilizują

Wisienka_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 14:18   #2624
niuniasss
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Marta 33 Pokaż wiadomość
wyślesz mi linka czy cos na maila??jak cos topodaje..kotus987@wp.pl
17.06-70,7
bedzie 65kg
a nawet 63kg
Stary 2010-02-22, 14:18   #2625
Berlinianka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
spalil sie raczej ze starosci. Przy mieleniu otrab obciazenie jest o wiele mniejsze niz przy ziarnach kawy.
Pamiętam jak w gimnazjum spaliłam mamie młynek do kawy, który miał się dobrze i pracował ok.10 lat; zabrałam się do mielenia kokosu
Sfajczył się biedny

Ile to jeszcze dni

Stary 2010-02-22, 14:19   #2626
Wisienka_81
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Berlinianka Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam z uczelni, z poprawki, pozamiatałam na 4
Tak obryta jeszcze nigdy nie byłam Szkoda, że nie było możliwości zdawania na 5, bo bym się chyba pokusiła
Także po sesji

Dziś też zaczęłam III fazę, dzień przywitałam tostami z chleba razowego z żółtym serem Wcale się tym nie najadłam, dorzuciłam 2 jajka i owsiankę - dopiero byłam syta

Zaraz zobaczę wstecz kto za mnie trzymał kciuki

Cieszę się, że pozaliczałam, ale teraz znowu orka nad magisterką, eh
Jedna dziewczyna nie zdała, także można było dać ciała

Elianka
, kochana jesteś, dziękuję za zapaszek

Dukajce kochane, jest okres rozliczeń, przypomnę jeszcze mojego kolegę, któremu 1% z podatków pomoże wyzdrowieć
No to jesteśmy z ciebie dumne i gratulujemy a ponieważ jesteś na III fazie to możesz sobie ucztę zafundować

Wisienka_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 14:25   #2627
Ahya
Raczkowanie

Cytat:

moze masz wage rozwaloną... idz sie zwaz do kolezanki.... gratulacje... albo Ci takie miesnie porosly... one sa ciezsze od sadelka... ;p
Jesli ktoś jest na diecie redukcyjnej i chudnie, to żadne mięśnie nie mają prawa rosnąć. No bo skąd mięśnie miałyby czerpać budulec, skoro organizm do własnego funkcjonowania nie ma energii i czerpie ją z zapasów??

I jeśli ktoś chce robić A6W aby pozbyc sie brzuszka lub oponek, nie polecam - po pierwsze to trening BARDZO zaawansowany, a poza tym służy do rzeźby NIEOTŁUSZCZONYCH mięśni, nie zas do palenia tłuszczu na brzuchu... Wiem, bo robiłam I to robiłam źle...

Ale aby nie offtopować, to muszę jakoś zmodyfikowac chlebek, bo wyszedł taki sobie... Chyba czosnek i ktoś wspominał o ziołach prowansalskich pójdzie w ruch. A po pracy będzie omlet z samych jajek z pastą z twarożku i wędzonych rybek...
Stary 2010-02-22, 14:25   #2628
ktsw
Zakorzenienie

Cytat:
kawa owszem, po kazdym kubku kawy powinnos ie wypic 2 kubki wody aby uzupelnic niedobor, czarna herbata dzial podobnie ale juz w mniejszym stopniu. Natomiast zielona, czerwona i biala nie odwadniaja. Sa bardziej zalecane ze wzgledu na przeciwutleniacze itd niz czysta woda.
o dzieki ci za te słowa - pilam sobie drugi kubeł zielonej i przeczytałam ze mnie odwodni, hehe

Cytat:
to moze sciagne sobie.... i bede powolutku cwiczyc....
pomalutku sie nie da, Tamliee trzyma tempo

ja kuraka "marynuje" samymi przyprawami i tez jest ok, leży pare godzin w tych przyprawach i potem smakuje całkiem ok. A może po prostu juz mi sie smak zmienił
Stary 2010-02-22, 14:27   #2629
Berlinianka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wisienka_81 Pokaż wiadomość
No to jesteśmy z ciebie dumne i gratulujemy a ponieważ jesteś na III fazie to możesz sobie ucztę zafundować

Uczta jutro
A teraz idę sobie kuskus zrobić z mięchem

Kurde, to ucho mnie zaczyna dobijać. Jak coś mówię i się zatka (czy co to się dzieje) to słyszę siebie 100x mocniej

Ile to jeszcze dni

Stary 2010-02-22, 14:27   #2630
ktsw
Zakorzenienie

[QUOTE=Ahya;17367298]Jesli ktoś jest na diecie redukcyjnej i chudnie, to żadne mięśnie nie mają prawa rosnąć. No bo skąd mięśnie miałyby czerpać budulec, skoro organizm do własnego funkcjonowania nie ma energii i czerpie ją z zapasów?[QUOTE]
no a jak ma sie do tego dieta białkowa?? czyli główny budulec miesni? ja sie boje isc na siłownie zeby mi nie urosły za bardzo
Stary 2010-02-22, 14:27   #2631
miriam82
Przyczajenie

do Makarcia
oj w historii tej diety to chyba ja zapiszę się na 1 miejscu w mini spadkach...16 dzien diety i 1kg spadku, a do tego dzisiaj w pracy mega bóle brzucha i ....nie opuszczam praktycznie porcelanki może chociaz jutro coś ruszy, bo tym wymiataniu jelitek Miala któraś z Was biegunkę na Dukanie?
miriam82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 14:31   #2632
anielka775
Raczkowanie

Upiekłam pierwszy raz sernik. Całkiem nie zły. Ale cały czas mam opory przed jedzeniem jego. Ciasto kojarzy mi się ze słodkościami, a już jakiś czas sie odchudzam i boje sie utyć!!
anielka775 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 14:34   #2633
Berlinianka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miriam82 Pokaż wiadomość
do Makarcia
oj w historii tej diety to chyba ja zapiszę się na 1 miejscu w mini spadkach...16 dzien diety i 1kg spadku, a do tego dzisiaj w pracy mega bóle brzucha i ....nie opuszczam praktycznie porcelanki może chociaz jutro coś ruszy, bo tym wymiataniu jelitek Miala któraś z Was biegunkę na Dukanie?
Oj miały...

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Napisane przez anielka775 Pokaż wiadomość
Upiekłam pierwszy raz sernik. Całkiem nie zły. Ale cały czas mam opory przed jedzeniem jego. Ciasto kojarzy mi się ze słodkościami, a już jakiś czas sie odchudzam i boje sie utyć!!
Jak na otrębach, to jedynie masz mieć opory przed zjedzeniem całego 1 dnia
Żadnych innych nie musisz mieć

Ile to jeszcze dni

Stary 2010-02-22, 14:38   #2634
miriam82
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Berlinianka Pokaż wiadomość
Oj miały...

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Jak na otrębach, to jedynie masz mieć opory przed zjedzeniem całego 1 dnia
Żadnych innych nie musisz mieć
to mnie pocieszyłas, bo myslalam, ze może salmonella musiałam zwolnic się z pracy i mąż koleżanki ledwo dowiózł do domciu...dziwne ciagle zaparcia, a tu nagle niespodzianka
miriam82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 14:40   #2635
Berlinianka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miriam82 Pokaż wiadomość
to mnie pocieszyłas, bo myslalam, ze może salmonella musiałam zwolnic się z pracy i mąż koleżanki ledwo dowiózł do domciu...dziwne ciagle zaparcia, a tu nagle niespodzianka
Ja miałam wczoraj rewolucje, ze strachu przed poprawą egzaminu
Tak mnie czyściło, że przed spaniem ważyłam mniej niż rano na czczo, a w ciągu dnia jadłam i mnóstwo piłam

Głowa mnie boli, idę spać.

Ile to jeszcze dni

Stary 2010-02-22, 14:44   #2636
Mariolcia =P
Zakorzenienie

hej jednak wrocilam wczesniej z zajec
bylam na zakupach zeby dokupic jogurtow i zjadlam pyszna salatke na obiad z pekinki, tunczyka, ogorka i papryki

nie piszcie mi tu o McFlurry z maca, bo moglabym je tonami jesc

mi troche ciezko, gotowac dla tz-ta i siebie, dlatego zrobilam mu te pierogi zeby miec spokoj na tydzien Dalam mu je dzis i pytam, czy dobre, mowi ze tak, sprobuj sobie pol Ci nie zaszkodzi... Pol moze nie, ale wiem, ze na tym bym nie skonczyla, bo kocham ruskie
a pol blachy szarlotki dalej na mnie patrzy...

kolezanka ze studiow( juz jest nas 3 dukanki) przyniosla dzis chlebek, bardzo smaczny, tez sobie musze upiec
wogole to co przerwa gadamy o przepisach dukana itd i chlopak kolezanki juz nie moze nas sluchac hehe

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 14:47   #2637
Parvati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niuniasss Pokaż wiadomość
bo ma etap rysowania i dlatego z mowa ma zastoj moj wciagu 2 miesiecy nauczył sie mowic wszystko,rozmawia jak dorosły człowiek,papuga mala..bajki opowiada, zadje relacjejak bylo u drugiej babci.co sie działo..wszytskoilubi czytac a wczesniej gryzł ksiazki śmieszy mnie jak mowi"mamo doj no prosze cie daj.."

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Parvati klikniete,prosze
Dziękuję

Cytat:
dziewczyny mala prosba o ograniczenie troche offtopowych wypowiedzi. Ja wiem ze tu sie fajnie rozmawia o wszystkim ale jakby nie patrzec ma to byc dyskusja glownie o odchudzaniu. Juz dobre 10 stron przegladam i zaledwie kilka postow dotyczy diety. Nie dziwie sie ze nowym osobom nie chce sie przekopywac przez caly watek.
"starym" też się nie chce
Zauważyłam, że ostatnio przeglądam te forum tak bardzo "po łebkach", że aż wstyd

Cytat:
Spokojnie, my te "staruchy" ciagle tu jestesmy, tylko pozostawiamy odpowiadanie na pytania typu: czy ja aby na pewno moge chleb w pierwszej fazie tym mlodszym stazem.

Taaak...my tu nadal jesteśmy, tak samo straszne jak zawsze

Cytat:
Napisane przez fotoreporterka Pokaż wiadomość
witajcie!!
Byłam na diecie od 5X do 22 XII 2009.
Schudłam z 65 kg na 55 kg.

No a teraz 3 faza i trochę grzeszków.
Przytyłam do prawie 59 kg.
Zatem wracam do dukanowania.
Cel jak kiedyś - 54 kg. Tylko, że teraz czasu mało, bo mam na to zaledwie czas do Wielkanocy Może się zmobilizuje i uda się cel osiągnąć
A co Ty tak znikłaś?
Co u Ciebie?
Witaj po długiej przerwie u nas
-----------------------------------------------------------------
A poza tym witam wszystkie.
Waga bez zmian, co na III. fazie wskazane jak najbardziej

P.S. O klik w banner w podpisie i dziś proszę od Was Dukaneczki!

CBT
Parvati jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-22, 14:57   #2638
LadyHoneyy
Raczkowanie

Cytat:

widzę to chyba fajna rzecz mogłabym też prosić żebyś mi wysłała? aguska464@gmail.com

przyszłąm niedawno ze szkoły... zmęczona jak koń po westernie... i nie mam siły na nic.. a tu uczyć się trzeba. obiadu żadnego już nie chciało mi się robić. zmiksowałam twaróg z jogurtem naturalnym, mlekiem w proszku, słodzikiem i aromatem i wciągnęłam powiem wam że obżarłam się i teraz to jest dopiero koniec ze mną
LadyHoneyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 14:58   #2639
Marta 33
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Parvati Pokaż wiadomość

P.S. O klik w banner w podpisie i dziś proszę od Was Dukaneczki!
klikam klikam coś dostane za to ?

Marta 33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-22, 15:02   #2640
Emila3000
Zakorzenienie

a ja szykuje na kolacje placki z brokula... masa wyszla pycha.... jak Adam wroci to usmaze.....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości