|
|
#331 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Obozy zagraniczne 2010!
ja rozważam wyjazd ze Steji do LLoret albo z funclubu i ciągle się zdecydować nie mogę ;| ale jak jechać to na turnus między lipcem , a sierpniem.
|
|
|
|
|
#332 |
|
Przyczajenie
|
Siema ;D
Jestem tu nowa i też wybieram sie na obóz zagranice tylko rozwazam jeszcze jakie pantwo ;D Rok temu bylam w Grecji w Paralii polecam! Szukam jakiejs ofert gdzie bedzie duzo imprez zeby sie nie nudzic i poznac fajnych ludzi ;D Tak raczej nie ponizej 15 lat ;DI w sumie jade sama, fajnie byloby juz kogos zapoznac ;D Gdzie to Wy sie wybieracie? Jakies propozycje? ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- ewelinkako00 jedziesz do Bułgarii? w jakim terminie? z kimś?---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- 9140767 gg ![]() Pisać jak ktoś jest zainteresowany xd mam 18 lat i jade sama na oboz ;D wiec jak ktos tez jedzie sam to pisac ![]() I jakies ciekawe propozycje ktos ma? Ja jestem otwarta ;P |
|
|
|
|
#333 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o impreze i ludzi to polecam Lloret de mar
![]() Czy ktoś zna biuro Steja? Grecja Paralia: http://steja.pl/index.php?mainmodule...p&idOffer=1642 Chorwacja Makarska: http://steja.pl/index.php?mainmodule...p&idOffer=1641 Hiszpania Majorka: http://steja.pl/index.php?mainmodule...p&idOffer=1872 jest ktoś zainteresowany którąś z powyższych ofert?
|
|
|
|
|
#334 | |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2009-10
|
Cytat:
ja jade z kolezanka od 27 lipca do bulgarii z ok toursa
|
|
|
|
|
|
#335 |
|
Raczkowanie
|
jedzie ktos z Bydgoszczy lub Torunia na oboz do Lloret de mar z biura podrozy Steja w terminie 14.07-28.07...?? zastanowcie sie bo zeby byl wyjazd z Bydgoszczy musi byc minimum 6 osob a narazie sa 2..
|
|
|
|
|
#336 |
|
Raczkowanie
|
czy ktoś z was leciał na obóz samolotem? Boję się, że ludzie sie nie zgrają za bardzo bo lot nie trwa zbyt długo a jak sie jedzie autokarem to jest jednak o wiele więcej czasu na poznanie sie.
|
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#338 | |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
#339 |
|
Raczkowanie
|
a ja prawdopodobnie jadę z biura ALF (opole) do Grecji, do Leptokarii.
![]() a dokładniej to wybrałam tę ofertę: http://alf.com.pl/index?Act=show_doc...c=665&id_dir=4 dzisiaj już tam dzwoniłam i dowiedziałam się co nieco. prawdopodobnie wybiorę: turnus 3 albo 4. no i wyjazd z Opola. jadę sama. szukam towarzyszki. mam 17 lat (rocznik 93) któraś chętna?
wątki wymiankowe: ciuszki:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post21056850 książki: szukam: Edytowane przez opptymistka Czas edycji: 2010-02-22 o 19:04 |
|
|
|
|
#340 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#341 |
|
Raczkowanie
|
ja tez raczej majorka i mam pytanie czy ktoś wcześniej był z tym biurem własnie tam?
|
|
|
|
|
#342 |
|
Raczkowanie
|
hej, też jestem tu nowa, widze, ze duzo z Was wybiera sie do Grecji - byłam tam w zeszłych wakacjach(w Leptokari) i musze powiedziec ze to był najcudowniejszy obóz na jakim byłam, takze wszystkim polecam
, ale nieważne - właśnie mam ferie i tak sobie myśle ze ze czas zorganizowac sobie wakacje, ale nie moge sie zdecydowac, ciągnie mnie do Hiszpani, mozecie polecic jakies biuro z którego juz byliscie(w rozsądnej cenie)??
|
|
|
|
|
#343 |
|
Raczkowanie
|
http://www.steja.pl/index.php?mainmo...p&idOffer=1702
ja sie tu wybieram i slyszalam ze spoko jest ten hotel i biuro;D ;p i blisko do dyskotek;D |
|
|
|
|
#344 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jedzenie bardzo dobre, naprawde ; D wieczorem ? totalna samowolka, wracaliśmy około 3, w ostatnią noc o 5, ale nikt Cię tam nie kontroluje, naprawde polecam nie, mi nigdy się nie zdarzyło,żeby podwyższyli cene. )
|
|
|
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
oo widzę ,że coraz więcej osób chętnych na Majorkę
W jakich terminach jedziecie? |
|
|
|
|
#346 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#347 |
|
Przyczajenie
|
Hej. Jeszcze nigdy nie byłam na żadnym obozie z biura podróży, mam 15 lat. Chciałabym zapytać - jaki wiek przeważa na takich obozach? Bo nie chcę jechać tam tylko pić, ale także pobawić się na trzeźwo.
Patrzyłam na oferty Steji i mam kilka pytań. Cena nie zawiera: - obowiązkowej opłaty klimatycznej 5 Eur, - dopłat do połączeń antenowych, Co to za opłata klimatyczna? I te połączenia antenowe? |
|
|
|
|
#348 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#349 |
|
Zadomowienie
|
A jak z jednego miasta nie uzbiera się tych 6 osób na autobus, to co wtedy? o.O Bo chyba tak na lodzie nie zostawią?
|
|
|
|
|
#350 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za pomoc! A czy kaucje wpłaca się we wszystkich hotelach? No i czy nie będę sama "małolata" w wieku 15 lat?
|
|
|
|
|
#351 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o wiek, to zależy od grupy, na jaką trafisz. Na jednych obozach jest więcej dwunastolatków, na drugich siedemnastolatków itp. Przypadek losowy i tyle...
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko zależy od miejscowości, jeżeli decydujesz się na Lloret ..będą tam raczej starsze osoby
![]() Gdy ja byłam w Bułgarii było nawet pare dziewczyn 12-13 lat, więc o to się nie martw ..a Grecji dużo 15-stek było właśnie ..
|
|
#353 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#354 |
|
Przyczajenie
|
To chyba wybiorę Bułgarię
Tylko się zastanawiam pomiędzy biurem: Almatur, Steja, Ok Tours i fun-club. Możecie coś polecić? Jakie macie doświadczenia?
|
|
|
|
|
#355 |
|
Przyczajenie
|
Siemka
![]() Jeszcze nigdy nie byłem na obozie ale człowiek wiadomo chce z życia korzystać xD Wstępnie wybrałem Cesenatico lub Rimini - był ktoś może? |
|
|
|
|
#356 |
|
Przyczajenie
|
kurcze ja nadal się zastanawiam... wszystkie trzy obozy są fajne i nie wiem gdzie juz jechać... w Grecji i Chorwacji jest po 9 noclegów, a na Majorke tylko 7 (+1 na promie chyba).. i nie wiem jak z dyskotekami będzie.. z tego co czytałam to na Paralii są świetne imprezy, może na Majorce też, ale co do Chorwacji to nie wiem czy jest tam tak imprezowo... i od ilu lat wpuszczają do klubów..?
![]() już kilka z was chce na Majorke szkoda że w innym terminieja jade na jakiś obóz dopiero w ostatnim terminie (a jeśli do Chorwacji to w przedostatnim)
|
|
|
|
|
#357 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja się wybieram tu:
http://www.gandalftravel.com/oferta/...,8,66,310.html Achh, zobaczymy co z tego będzie
|
|
|
#358 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Do klubów zwykle wpuszczają od 16lat, ale bywa, że przymykają na to oko. Cytat:
|
|
|
#359 |
|
Przyczajenie
|
Już postanowiłam
Wybieram się na Majorke, ma najwięcej atrakcji (zwiedzanie Monte Carlo, Barcelona, rejs promem itp)no to teraz piszcie, czy jedziecie na ten obóz i jaki termin. ![]() a co do obozu w Lloret de mar do bardzo dobry wybór świetne imprezy i ludzie. tylko nie polecam wycieczki do water world, bo jest okropny ścisk i na jedną zjeżdżalnie stoi się w gigantycznej kolejce, minimum pół godziny ;/
|
|
|
|
|
#360 |
|
Zadomowienie
|
dawPIS już lepsze Rimini. nie byłam, ale kumpel poleca , ale czytałam , że jest tam brudne morze , jak zawsze polecam Lloret de Mar ,na pewno lepsze od Rimini
tylko nie polecam wycieczki do water world, bo jest okropny ścisk i na jedną zjeżdżalnie stoi się w gigantycznej kolejce, minimum pół godziny ;/ a no właśnie , ale to samo w luna park w PORT AVENTURA [byłam] super kolejki [taka niebieska i dragon khan przede wszystkim] ale trzeba czekać długo nawet do 1,5 h : o |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

zeby sie nie nudzic i poznac fajnych ludzi ;D Tak raczej nie ponizej 15 lat ;D

Ja tam wole lot , nie dlatego że 3h i koniec, ale dlatego ze na miejscu jest 14 dni, a po 9 dniach na takim zwykłym obozie czułam niedosyt.

05.06.2015