![]() |
#571 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
dziewczynki mam dylemat
![]() proszę podpowiedzcie mi czy ta suknia jest warta tych pieniędzy? na zdjęciu wygląda ona mniej efektownie niż w rzeczywistości. cały dekolt, pas wokół dołu sukni a także z tyłu przy wiązaniu ma wyszywany koralikami które ślicznie odbijają światło. jest to pierwsza suknia którą włożyłam i nie chciałam zdjąć (mimo tego że rozmiar z mały to i tak wyglądałam jak laska ![]() ![]()
#572 |
Zakorzenienie
|
Mierzyłam ją
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
Raczkowanie
|
Ta pierwsza jest bardzo ladna
![]() Moze idz do krawcowej i spytaj, ile bedzie kosztowalo uszycie takiej sukienki? Ja tez planowalam sukienke do 2000zl, bo sama za nia place. Znalazlam w salonie 2 sukienki, jedna za 2300zl a druga za 2600zl. No i juz bylam zdecydowana na pierwsza, ale siostra i mama zadecydowaly, ze jednak ta drozsza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Zakorzenienie
|
ifcia czy mierzyłaś tą suknię wczoraj około godziny 16-17? Bo ja też byłam w tym czasie i mierzyłam suknie
![]() ![]()
#575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednak zdecydowała się na inną, bo ta wydała mi się strasznie ciężka ![]() ![]() Może po pytaj np. w Annie ile by kosztowało uszycie takiej sukienki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#576 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#577 |
Rozeznanie
|
Ifcia sukienka piękna. Powiem Ci tak, że to jest najważniejszy dzień i masz się czuć jak księżniczka. Jeżeli ta sukienka spędza Ci sen z powiek to ją kup mimo wszystko albo pokaż w innym salonie i zapytaj o wycenę. Wiem, że w Celi tak mozna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#578 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez fallsi Czas edycji: 2010-02-23 o 12:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
Ifcia513 tak ja mierzyłam sukienkę po lewej, taką tiulową w kolorze kości słoniowej. Jeśli Ty mierzyłaś po prawej to widziałam Cię w tej sukni
![]() ![]()
#580 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
w takim razie dzięki, że ją przymierzyłaś bo podobno jak jest na manekinie to nie wzbudza zainteresowania ![]() ![]()
Edytowane przez Ifcia513 Czas edycji: 2010-02-23 o 12:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Rozeznanie
|
Powiem wam, że z sukienkami tak jest. Na manekinie zupełnie inaczej wygląda. Trzeba suknie przymierzyć bo to ona ma pasować do was. Każda będzie zupełnie inaczej się prezentować. To nie znaczy,że jak koleżanka brzydko wygląda to wy też tak będziecie. Z moją sukienką było tak. Weszłam do salonu rozejrzałam się i nic. Żadna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#582 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() BlackRose odliczam dni razem z Tobą do tego 2011r ![]() Ale może się w końcu doczekamy ![]() odliczam razem w Wami i już nie mogę się doczekać ![]() Cytat:
![]() Ifcia513 jeśli jesteś tą suknią oczarowana to bierz i czuj się najpiękniej na świecie. Poza tym skoro planowałaś przeznaczyć ok. 2000 zł to te 600 zł przy kosztach całego wesela ogromnej różnicy nie robią a TY nie będziesz się zastanawiać jakby to było gdybyś miała inną suknie! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#583 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co do kamerzystów to wydaje mi się że 4500 to jednak trochę dużo ![]() ![]()
![]() |
#584 |
Raczkowanie
|
Scio przestrzegam Cię przed niedoświadczonymi ludzmi. Znajomi mieli kiedyś fotografa na ślubie to taki był zielony w kościele że pod koniec mszy ksiądz wyprosił go z kościoła
|
![]() ![]() |
![]() |
#585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja przymierzałam nawet takie które mi się nie podobały. Dla zasady żebym była pewna że sprawdziłam wszystkie opcje i miała pewność wyboru. A nie zastanawiała się potem jak bym w tej czy tamtej wyglądała. Ifcia513 - poprzymierzaj jeszcze trochę a jeśli to "prawdziwa miłość" to do niej wrócisz. Może znajdziesz podobną a tańszą. Ale frogutka ma rację - 600 zł to pikuś przy kosztach wesela ![]() Nie wiem czy w kiarze dają halkę w cenie sukni. Jeśli nie to możesz kupić używaną i już będzie taniej ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#586 |
Raczkowanie
|
Mysia ja mam też mam dylemat co do sukni. Fakt że już pracuje i suknie kupuje sobie za swoje . I stwierdziłam że jak zaoszczędze ponad 1000 to będzie na wymarzone wczasy. Spodobała się taka jedna fason Janessa tylko że 3000. Mam już jej porobione zdjęcia i jestem na etapie szukania dobrej krawcowej. Macie może jakieś namiary? Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny może któraś z Was ma jakieś opinie o sali weselnej w Małsowie na ul Piaskowej, nazywa sie ZACISZE.
Z góry dzięki! |
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Wtajemniczenie
|
dziewczynki co myslicie o tych zaproszeniach, nie moge sie na zadne zdecydowac? pomóżcie
![]() zauwazylam ze z aukcji na aukcje zaproszenia są ogólnie droższe wiec chce juz kupić i mieć święty spokoj, siedze nad tym juz miesiąc ![]() doris888 byłam tam na dwoch weselach i nie mam zastrzeżeń, jedynie można troche pomarudzić na temat właściciela ale ogólnie spoko. Tylko sala bardzo niska jest i bardzo duszno w niej jest, co za tym idzie na płytkach robi się błoto. Ale to zależy w jakim miesiącu masz wesele. Edytowane przez Castia Czas edycji: 2010-02-23 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#589 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
możesz nawet mailem przesłać zdjęcia, zapytać o wycenę. ni25ka@o2.pl Edytowane przez fallsi Czas edycji: 2010-02-23 o 15:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#590 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja swojemu kamerzyscie place 2000 i powiem szczerze to jest max kasy jaka jestem w stanie wydac na kamerzyste. 4500 to dla mnie gruba przesada.. owszem ma byc profesjonalnie ale nie kurna na oskara ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Rozeznanie
|
ifcia jak przejdziesz po innych salonach i żadna Cie tak nie zachwyci i w żadnej nie będziesz się tak dobrze czuła a masz na to żeby sobie taką kupić to czemu nie
![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- ech castia rzeczywiście ciężki wybór....hmmm chyba te złote lepsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Ślub coraz bliżej więc wracam do Was jak córka marnotrawna
![]() ![]() ![]()
#594 |
Rozeznanie
|
Ifcia jeśli czujesz że to ta suknia to kup ją
![]() Lowczyni i Ifcia jakie panie były w Kiarze? Bo ja jak byłam to była taka brunetka ale wolałabym żeby była inna jak pójdę, bo ona wydaje mi się średnio miła ![]() Dziewczyny ja uważam, że często cena = jakości. Ja też nie wziełam ani drogiego kamerzysty ani fotografa, bo wolę te pieniądze przeznaczyć na podróż poślubną ale nie unika wątplwości fakt że video np. Gajewskiego jest dużo lepsze niż np. Łukasika. I tylko od nas zależy co wybierzemy i na czym nam bardziej zależy. |
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Zadomowienie
|
Hello! Właśnie wróciłam z uczelni, nie ma to jak na pierwszych zajęciach zastraszyć cały rocznik
![]() ![]() Ifcia-jeśli ejsteś zakochana w tej sukni to bierz ją. Ale radze Ci pczekac kilka dni, bo mi miłość do pierwszej sukni minęła po drugiej przymiarce ![]() Wczoraj oglądałam zdjęcia mojej sukni z nadzieją, że nadal jestem zakochana...i..szleję za nią chyba jeszcze bardziej ![]() ![]() @ jak nie miałam tak nie mam (2 dni spóźnienia-niby nic, ale biorę leki od endokrynologa więc powinnam dostawać regularnie, a ryzyko ciąży jest minimalne, musiałabym mieć wyjątkowego pecha ![]() ![]()
#596 |
Raczkowanie
|
Wróciłam z wojaży po hurtowniach z moim TŻ . <Może Wam się to przyda>
Przedstawiam Wam aktualne ceny alkoholi w 0,5 : MAKRO Pałacowa - 17,60 zł - Promocja Stock -20,95 zł z koncesją 19,00 De Luxe -16,84 zł z koncesją 15,77 Absolwent- 18,95 zł Pan Tadek- 22,56 zł z koncesją 22,35 co 20 butelka 1 gratis Nemiroff - 21,95 zł Zawisza- 27,12 zł Carlo Rossi - 17,60 zł - Promocja Bols - 19,61 zł z koncesją 19,50 EUROCASH na Skrajnej Bols- 20,69 zł Stock-19,64 zł Pałacowa- 18,30 zł De Luxe- 15,77 zł Zawisza- 17,50 zł Pan Tadek- 21,22 zł ALTI na Kolberga Bols- 20 zł Wyborowa- 19,29 zł De Luxe- 15,85 zł Nemirof- 20,12 zł Pałacowa- 19,02 zł Pan Tadek- 22,64 zł GOMEX na Chałubińskiego Pałacowa- 21,58 zł Promocja Powyżej 100but. 18,59 zł Bols- 22,83 zł Pan Tadek- 23,59 zł Promocja Powyżej 100but. 20,80 zł Stock-21,80 zł Nemirof- 24,58 zł Kadarka- 8,49 zł Promocja Carlo Rossi- 21,12zł Cin-Cin- 15,20 zł Fresco- 8,85 zł ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Castia - zdesydowanie ta 2 opcja gosza_25 - ja za foto + wideo płacę 3,500 zł
#597 |
Zadomowienie
|
sunshine8408 kawał dobrej roboty i informacje bardzo cenne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#598 |
Przyczajenie
|
Słyszałam też o pracowni sukien ślubnych w Nowinach koło Kielc. Mają stronę w necie. Poszukaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#599 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Meana1 Czas edycji: 2010-02-23 o 17:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Zadomowienie
|
Meana- widzę, że jesteśmy do siebie podobne
![]() ![]() ![]() ![]()
14.08.2010 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez srubka87 Czas edycji: 2010-02-23 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.