|
|
#601 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
jak chcesz kupic tanio halke to na www.ebay.co.uk koszt 10 funtow + KOSZT PRZESYLKI DO POLSKI
|
|
|
|
#602 |
|
Raczkowanie
|
a takie sukieneczki
|
|
|
|
#603 |
|
Raczkowanie
|
i taka
|
|
|
|
#604 |
|
Raczkowanie
|
i takie
|
|
|
|
#605 |
|
Raczkowanie
|
wszystkie suknie sa ze strony www.ebay.co.uk szyte w chinach ale jak te suknie wygladaja po uszyciu nie wiem
|
|
|
|
#606 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też mamę, siostrę i TŻ poinformowałam że jestem w ciąży. Ale tak naprawdę wtedy zdałam sobię sprawę że baardzo chcę mieć ślub w sierpniu. Niedługo będę zamawiać zaproszenia i nie wiem jaki wierszyk wstawić 1) „Czy zechcesz ze mną przeżyć dni wyśnione? Odpowiesz – tak, – bo ufasz mi szczerze Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, Bądź dla mnie takim, w jakiego dziś wierzę...” „Czy zechcesz los swój złożyć W moich dłoniach? Odpowiesz – tak, – bo, serce mi dałaś. Lecz kiedy włos zbieleje na skroniach, Bądź mi tym wszystkim, czym dzisiaj być chciałaś…” 2) Musicie byc silni miłoscia, która wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, wszystko przetrzyma, ta miłoscia, która nigdy nie zawiedzie. Jan Paweł II 3) Nowi ludzie... Dotad dwoje, lecz jeszcze nie jedno, odtad jedno, chociaż nadal dwoje. Jan Paweł II 4) Miłość nie jest tylko uczuciem nie jest tylko wzruszeniem, romansem ani zakochaniem się. Jest dojrzewaniem, troską i wzajemną odpowiedzialnością za siebie. ks. J. Twardowski |
|
|
|
|
#607 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#608 |
|
Zadomowienie
|
klaudia1983 sukienki naprawdę łądne, szczególnie nr 3 z pierwszej serii i numer 3 z drugiej piątki ale najbadziej podoba mi się ta załączona pojedynczo
|
|
|
|
#609 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#610 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sunshine obrączki bardzo ładne. Ile kosztują? Beaciunia dlatego porównałam do Łukasika bo jego video jest bez rewelacji, po prostu zwyczajne. Momentami tragiczne. Mam wrażenie że on się zatrzymał w czasie i według mnie to co on proponuje za tą cenę to i tak kwota ta jest za wysoka. Takie video oddawało się kilka lat temu. Ale to jest tylko i wyłącznie moje zdanie. Gajewski to już wyższa półka ale i cena większa. Edytowane przez Meana1 Czas edycji: 2010-02-23 o 19:44 |
|
|
|
|
#611 |
|
Raczkowanie
|
Stokko znalazłam www.suknie-klasa.pl Dzwoniłam nie ma problemu z uszyciem suknij jaką chce. Pani bardzo sympatyczna . Szyła sobie może którach z Was tam suknie??
---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- www.suknie-klara.pl |
|
|
|
#612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ładne!
|
|
#613 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Te dwa są piękne...
|
|
#614 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#615 |
|
Zadomowienie
|
sunshine-obrączki b. mi się podobają, jednak ja inwestuję w obrączkę bez brylantu, ale te są śliczne
beaciunia-mam zespół NOVI. Wiadomo, że zespół rzecz gustu, ale mi(to znaczy NAM) ten odpowiada idealnie, jak ich usłyszałam wiedziałam, że chcę mieć ich i nikogo innego Meana-wszystkie wierszyki, sentencje są piękne, rzecz gustu. Ja kocham "Musicie być silni miłością", ale nie wiem czy chcę to na zaproszeniu, ale na bank będzie mi to czytał brat na moim ślubie(tzn. muszę go przekonać, bo mówi, że się wstydzi-ale nie mówi nie ). Hmm naprawdę ciężko mi się na któryś zdecydować.
|
|
#616 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Co to pani brunetki ekspedientki z Kiary, ja z nią miałam do czynienie 2 razy i za każdym razem super mi się z nią dogadywało Więc się nie martw na zapas tylko idź i przymierz .Co do wierszyków to mnie właśnie najbardziej podobają się 1 i 2, kolejne już wieeelokrotnie były i są cytowane w kółko. A 1 i 2 pierwszy raz czytałam. Ale o gustach sie nie dyskutuje
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2010-02-23 o 20:54 |
|
|
|
|
#618 |
|
Zadomowienie
|
Kochane powiedzcie mi jak to jest..czy jeśli na przymiarce stwierdzę, że wolę inną, mniejszą halkę to dadzą mi taką? Czy jeśli nie powiem tego wcześniej to przepadło...?Mówię tu o MS modzie w Tęczy. Wiem, że niektóre z Was kupowały tam swoje suknie, więc może wiecie
![]() Pytam zwiadowczo(nie to żebym chciała zmieniać), po prostu ciekawa jestem czy mam jakieś wyjście awaryjne jakby mi się przez 6 miesięcy nieco gust zmienił(hmm paranoja-kupować suknię na kilka miesięcy przed ślubem).
Edytowane przez srubka87 Czas edycji: 2010-02-23 o 21:46 |
|
|
|
#619 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do obrączek to my po wielu przymiarkach decydujemy się na zwyczajne, 5mm bo każde inne nie pasowały mi do pierścionka
Karolek 31.05.2013 Edytowane przez milam Czas edycji: 2010-02-23 o 22:59 |
|
|
|
|
#620 |
|
Raczkowanie
|
Koleżanka mi mówiła że w tym salonie na zgórsku (Klara) można tanio i bardzo ładnie uszyć suknię ( na pewno taniej niż w Annie). Ja zamierzam sie tam przejechać i zobaczyc jakie suknie Pani ma na manekinach to napiszę jakie wrażenia
|
|
|
|
#621 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swoją suknię też kupuję w Tęczy i od razu przy spisywaniu zamówienia już podałam co chcę zmienić i Pani mi powiedziała, że jeśli jeszcze będę chciała mieć coś inaczej, to mam powiedzieć albo na zdjęciu miary albo na przymiarce w pracowni krawieckiej
|
|
|
|
|
#623 |
|
Raczkowanie
|
Całkiem niedawno była rozmowa o dekoracjach. Załączam moje inspiracje i bukiet w którym się zakochałam.
|
|
|
|
#624 |
|
Zadomowienie
|
alamig-dzięki za odpowiedź-ufff
![]() Jednak nie będziecie ciociami Jeśli ktoś jest zainteresowany to pierwszomajowy termin Meany jest wolny, jak się dogadacie to pewnie zrzeknie się go
|
|
#625 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moja znajoma jak tam kupowała to było pierwsze pytanie jakie zadała pani sprzedającej
|
|
|
|
|
#626 |
|
Konto usunięte
|
A ja zdałam małą ralację-dla ciekawskich
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4006 |
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;17409571]A ja zdałam małą ralację-dla ciekawskich
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4006[/QUOTE] Gratuluję Cudowanie, że wszystko Wam się tak pięknie udało
|
|
|
|
#628 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i tak się zastanawiam, że my planujemy dwa lata wcześniej wesele a jak trzeba to i w kilka tygodni da się wszystko zorganizować. Ja ten termin pierwszomajowy znalazłam w Exbudzie i były jeszcze dwa inne na kwiecień i wrzesień chyba. W Leśnym Dworze jest wolny 31 lipiec 2010. A ja tak naprawdę będę czekać na swój ślub 3 lata. I już się nie mogę doczekać. Ostatnio już mi się zaczyna śnić moje wesele i za każdym razem jest nieudane ![]() Lowczyni to czekam na informację o tej saunie infrared. Alice gdzie zamówiłaś noclegi? Dziękuję za rady odnośnie wierszyków Ja mam długie zaproszenie więc każdy wierszyk mi się zmieści, nawet ten pierwszy. |
|
|
|
|
#629 |
|
Konto usunięte
|
alamig dzięki
.
|
|
|
|
#630 |
|
Rozeznanie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;17409571]A ja zdałam małą ralację-dla ciekawskich
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4006[/QUOTE] ech no to super że tak wszystko fajnie poszło
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

i takie

Nie przerażałoby mnie zostanie mamą, ale fakt, że w dniu ślubu byłabym w 6 miesiącu i brzuszek mógłby być(zapewne byłby) widoczny, mogłabym nie móc tańczyć(czasem dzidziuś dokucza)-wiecie co walnięta jestem
Nasze wesele dopiero w 2011 więc i alkohol będziemy nabywać za rok, ale dla tegorocznych PM to kopalnia wiedzy
Nasz ślub 31.07.2010r.