|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | ||
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Rosną nam bobasy rosną, wnet raczkować będą wiosną (07 -08. 2009r) cz. IV
Cytat:
Ja też w klubie - techno ![]() Ja byłam strasznie anty facetowa wtedy, rozstałam się boleśnie po 4 latach związku i z psiapsiółą szalałam po klubach. Zmieniłam trochę styl ubierania, próbowałam różnych uciech życia , a na techno imprezce tylko skakałam sobie i nie szłam ani na podryw, ani nie oglądałam się za płcią przeciwną.Mój Małżonek też często bywał w tym klubie i juz mnie kilka razy widział i za każdym razem obserwował (ja jego nigdy nie widziałam )Podszedł, poprosił o tel i o dziwo dałam. O dziwo, bo nigdy, ale to przenigdy nie dałabym tel obcemu facetowi. A nie miałam wtedy komórki, więc stacjonarnego tym bardziej A tu proszę ![]() Zadzwonił za kilka dni, umówilismy się w centrum, poszlismy na kawkę. Potem znowu jakieś kino, spacer po Starówce. A już za dwa tyg biegalismy we trojkę (z moją psiapsiółą) po klubach i tak jakoś wyszło. 27 października 2000r. pierwszy raz się pocałowalismy (znowu ten szczęśliwy 27 ). Związek był burzliwy na poczatku (przez mój styl życia, Małż raczej spokojny był ), ale przetrwał do dziś ![]() Cytat:
Ja też tego nie rozumiem. Za tydz. idę do dentystki mojej Mamy i tam się wszystko okaże Pokłóciłam się przez tel z Mamą właśnie ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Dla odważnych ![]() http://odwazsie.gazeta.pl/odwagi/0,0.html
|
|
#3872 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
nie no, Tomuś jest największy i najcięższy, co do mam to spis tych najcięższych masz na pierwszej stronie )no ba ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cięzkie te powroty do pracy oj ciężkie..ale dasz rade na pewno a Zuzia też się przyzwyczai i będzie z uśmiechem witać mamę w drzwiach Cytat:
zazdroszczę po cichu że masz taką zaufana osobę do Zosi.. Dzień dobry Mam wyniki Martynki z morfologii, są dużo lepsze
|
|
#3873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wydajesz się taka spokojną opanowaną osobą, która woli raczej spokojną muzykę....
|
|
|
|
|
#3874 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3875 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a o co chodzi z tym nazwiskiem?Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3876 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Lubię dalej techno i poszaleć, ale w szczególnych przypadkach. Ogólnie to się ze mnie domatorka zrobiła. Jak Małż czasami zapuści jakąś mocniejszą muzę, to go gonię ![]() Wyszalałam się za wszystkie czasu - można by wiele osób tym obdarzyć i teraz już nie czas na takie zabawy ![]() ![]() ![]() ![]() Ale się uśmiałam
|
|
#3877 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja w pierwszym momencie to samo pomyślałam
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3878 |
|
Ola-Unhola
|
No właśnie, o co???
Z tego co zrozumiałam, każdy stom. w tej klinice ma jakąś stawkę oprócz opłaty tradycyjnej ( w naszym przypadku 70 zł). Jadąc tam nie wiedziałam, że coś takiego będzie miało miejsce...Ubezpieczyciel w naszym imieniu szuka w Wawie wizyty i na szybko była tylko ta klinika na 19. W drugim członie ma LUX, to teraz wiem o co chodzi........... dzięki
|
#3879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3880 |
|
Wtajemniczenie
|
nie do końca, ale podejrzewam, że infekcje (przynajmniej taką mam cichą nadzieję..) Miała podwyższone kiedy zaraz po urodzeniu wylądowała w szpitalu i tam min bakterie w moczu miała no i teraz po niedawno wyeliminowanej bakterii w kale. Nie chcę myśleć o innych przyczynach nawet...
|
#3881 |
|
Ola-Unhola
|
To była młoda Dziewczyna, także nie wiem czym tak szybko zasłużyła na 300 zł (bo tak mi się wydaję, że od doświadczenia i renomy, którą długo się zdobywa to zależy...)
W opisie jej osoby było najmniej napisane (tylko skończone studia w Białymstoku), u innych bogatszy życiorys, to aż się boje jaka stawka jest u nich..
|
#3882 |
|
Wtajemniczenie
|
Tulip jakie piekne i romantyczne love story
Wojtusia Unholy fajne zakupki Mayaha nie zdazylam przeczytac o tragedii ktora cie spotkala ale ciesze sie ze masz ja juz za soba i szczesliwie sie skonczyla Mariola butki wymiataja . Szkoda ze ja nie mam odwagi sobie takich kupic![]() Svi najbardziej podobaja mi sie te gladkie stalowe zaslony Moje dziecko zaczyna w miare jesc . No i kaszki z deserkiem wcinaDziewczyny wspolczuje wam powrotow do pracy
|
#3883 |
|
Ola-Unhola
|
Aannuulla, super, ze wyniki w normie
|
#3884 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
anula ciesze sie, ze synowej sie wyniki poprawily
Cytat:
zaszlam w ciaze majac 19 lat wiec wiecie.......dlatego czasem mam ochote jeszcze poszalec, ale oczywiscie wszystko w odpowiednim miejsu i czasie ![]() jak jeszcze Marcela nie bylo to czasem Eryk zostawal z dziadkami a ja moglam isc gdzies z TZ potanczyc, raz w roku nawet zdarzal sie jakis wyjazd 2-3 dniowy, np dwa lata temu bylismy na koncercie nelly furtado w poznianiu aha no i standartowo Eryk byl z dziadkami co roku na sylwestra bo my przewaznie jechalismy bawic sie nad mozrzem ![]() no ale.........oczywiscie to dzieci sa moim najwiekszym szczesciem, i gdyby bardziej zalezalo mi na szalenstwach niz na dzieciach to bym ich nie miala
|
|
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
zdazylam tylko obiad podszykowac i ryz ugotowac na zapiekanke, i to by bylo na tyle ze spania
![]() no i do was zajrzec.Kawe mam zimna od rana i dopije jak wczoraj...ostatni łyk po kąpieli. Juz mi sie znudzily zabawki malej jej pewnie tez...przydalyby sie nowe ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- svi i jakie wrazenia z Poznania? jestes fanka Nelly/lubisz ją? miałam okazję obserwowac ją przez caly dosc krotki pobyt w Pn ![]() skromna kobieta, niczym nie wyrozniajaca sie w tlumie i nie gwiazdorzyla jak np. Kinga Rusin
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3886 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() my poznalismy sie na dyskotece przez mojego brata bo malz sie z nim kumplowal ale nie wiedzial ze ja to jego siora i malz wali tekstem do brata" zobacz jaka fajna laska" a moj brat " to moja siora" i juz 11 lat razem![]() Cytat:
![]() Cytat:
super ze wyniki dobre
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
Unholy, pokaż się w tej tunice, muszę zobaczyć jak wygląda na zywo
|
|
|
|
#3888 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
hmmm fanka wielka nie jestem ale lubie jej piosenki, a pojechalismy dlatego, ze nasi dobrzy znajomi jechali, wiec stwierdzilismy, ze w sumie fajny pomysl i tez pojechalismy, jeszcze przy okazji pojechalismy do konina do znajomych, u ktorych Ci z ktorymi pojechalismy spali a my sobie w poznaniu wynajelismy romantycznie apartament z jacuzzi ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- a nikt mi nie powiedzial czy zaslony sie mierzy jak firanki razy dwa? boszz juz nie pamietam jak to jest miec zaslony bo nie pamietam czy jak sie zasloni okno to one maja byc pofalowane jak firanki czy naciagniete na prosto ![]() sto lat nie mialam zaslon w domu
|
|
|
#3889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie,gdzie, gdzie? p.s z nowu z cyców mi leci ach te moje instynkty
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#3890 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a wiesz mam znajomego w poznaniu i polecil mi taka pania, ktora ma w domu zrobione pokoje goscinne i ma tez jakby z garazu zrobiony jeden apartament z wanna wlasnie, nie jakies mega luksusy ale czysto i schludnie - no i mozna z lozka do wanny wskoczyc
zaraz znajde to ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- o mam: http://www.pensjonat-degorska.com.pl/pokoje.htm na pierwszej fotce jest ten apartament
|
|
#3891 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Też wczoraj cały czas myślałam o mayaha i Zuzi ![]() Cytat:
Cytat:
Dobrze,że choć ciocia zajmie się małą Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3892 |
|
Ola-Unhola
|
Idę na spacer Wojtusiu, jak wrócę, to Bartuś mi cyknie fotkę ![]() Z infolinii IT: 1. Mozarella Firefox 2. Antena do internetu 3. - Z jakiego windowsa pani korzysta? - Z Windowsa Media Player 4. Lożę, lodżin, loging – login 5. Przeglądarka gadu-gadu 6. Teleskop, moduł, dekoder, modum – modem 7. Wi-fi w naszym modemie ma zasięg 2 km 8. Mozalia fioreks 9. - Po lewej stronie ma pani taki pasek... - Nie mam lewej strony monitora 10. To można tylko dwa telewizory podłączyć? 11. Nie mam wejścia i wyjścia na miasto 12. Nie umiem wybrać numeru 13. Umyłam przed chwilą telefon i teraz nie mogę wybrać numeru 14. Ja tutaj uważam, bo mam internet w kuchni 15. Ja u was zamawiał usługę internetu, miał być 1 metr, a nie ma 16. Straszono mnie dwumetrowym komornikiem 17. Mój telefon warczy 18. Wracam do domu, łapię za słuchawkę, patrzę - a tu nie ma telefonu 19. Dzień dobry, nie mam telefonu 20. Numer urodzenia? 21. - W jakiej firmie posiada pani internet? - W Biskupcu 22. Panie inspektorze, niech pan powie mi jak mam to zrobić 23. Chciałem zgłosić telefon do remontu 24. Mam zresetować modem? O żesz k**wa mać! 25. Naprawcie mi telefon! Dzwonię od sąsiada i nie chcę go naciągać! Do widzenia! 26. Proszę pana, telefon mi nie chodzi 27. Ja mam z 10 gniazdek telefonicznych, w jednym lodówkę, w drugim telewizor, w trzecim.. itd 28. Mam w domu puszkę, ostatnio technik pogrzebał i telefon się znalazł 29. Bo ja posiadam telefon sznurowy 30. Pani, mój telefon nie gada 31. Dzień dobry, nie mam wyjścia 32. Uciekł mi sygnał 33. - Jaki posiada pan system operacyjny? - ...nielegalny 34. Wy****ło mi telefon 35. Dzień dobry, nie mogę się wydostać 36. - Przez jaki kabel modem jest podłączony do komputera? - Okrągły 37. Nie mogę wyjść z telefonu 38. Mam nowy telefon Simsona 39. Mam w słuchawce sygnał wolności (przeciwieństwo zajętości) 40. Mój telefon jest martwy 41. Dostałam moduł, ale jestem daleko od kontenera 42. Podnoszę słuchawkę i patrzę, że nie ma telefonu 43. - Która lampka się świeci - Druga od ściany 44. Vpi dobre, vci dobre i ejakulację też mam dobrą 45. - Które diody się świecą? - Power, dsl i ethernal 46. Mam dwa telefony, jeden mały, drugi duży 47. Tu jest kapliczka telefoniczna 48. Bo przepiszę się do Netii! 49. Telefon przestał chodzić i całkowicie umarł 50. Tylko dioda SLD się świeci 51. Technik załadował mi telefon 52. Wyjechałem, przyjechałem, a telefon nadal nie wrócił 53. Telefon mi ogłuchł, obwąchałem wszystkie linie i nic 54. Tak, eter się świeci 55. - Co pani słyszy po podniesieniu słuchawki? - Telewizor słyszę 56. Nie mam wyjścia na ulicę 57. - Czy pani słyszy jakiś sygnał? - Nie, telefon w ogóle jest ciemny 58. Wysyłacie jakichś heretyków, którzy chcą Polaków mordować 59. Ja mam czarny telefon (że nie działa) 60. Jestem mężem żony 61. - Jakie diody się świecą? - Dsl pyłga 62. Wysyłacie do nas dilerów, którzy wciągają i później nie można się wydostać 63. Na drugim komputerze mam windowsa 89 64. Mam włączyć tego ekspoldera? 65. Telefon jest na chodzie, ale nadal jest głuchy 66. Ja mam blau konekt i niepotrzebny mi wasz internet 67. Wyskakuje mi komunikat, że pracuje w trybie Oriflame 68. Program instalatorski 69. W burdelu to są jakieś procedury, a u was to żadnych nie ma 70. Nie mogę wejść do Czech 71. Na mojego pindrajwera pobrałem sterowniki z waszej strony 72. Rezygnuje z usług! Właśnie wchodzę na słup i zrywam kabel, kupię se komórkę 73. Nie mam modemu, mam telekomunikację 74. - Jaki słyszy pani komunikat przy wykonywaniu połączenia? - Cytuję: „twój przekaz na poczcie jest nieczytelny” 75. Internet nie chce mi wejść na komputer 76. Nie dostałam się do Netii, bo nie było studzienki 77. W czym mogę pani pomóc? - nie wiem 78. Chciałam zgłosić telefon, bo jest w nim głucha cisza 79. Macie bardzo złą remanent 80. Sterownik mam na pandriwie 81. - Proszę odinstalować sterowniki - Już je odizolowałem 82. Córka odpala meduze firefox 83. Mamy problem z telefonem, bo zaniemówił 84. Chyba telefon się przestraszył, bo brzęczy 85. - Chcę zrezygnować - To przełączę pana do działu rezygnacji - Niech mnie pan nie szantażuje! 86. Chcę zgłosić poszkodowanie telefonu 87. Zróbcie coś z tym, bo podepnę ciągnik do tych słupów i wyrwę je w cholerę 88. Proszę mówić głośniej, bo ja dzwonię z Rzeszowa 89. - Czy ma pan drugie gniazdko telefoniczne? - Nie, mam tylko komputer 90. Mam rotor w s.a. i mogę chodzić z komputerem po całym domu 91. Nie mogę się rozebrać w cenniku 92. Zamówiłem u was kodem 93. Kiedy byłam w tele p to wszystko było w porządku 94. Niech pan trzyma linię 95. - W jakich godzinach można do pani dzwonić? - Zawsze, tylko nie dzwońcie jak mnie nie będzie w domu 96. - Czy próbował pan łączyć się przez żółty kabel? - Przez żółty kabel nie mam podejścia 97. Jak wpisuję hasło to mi wyskakują gwiazdki, a nie to co wpisuję 98. - Proszę o datę urodzenia - 62. - Poproszę o pełną datę - 1962. 99. - Proszę podać datę urodzenia - A może być pesel? 100. Nie mogę się dodzwonić na Orange, ale na Nokię mogę...
|
#3893 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
U nas to samo, gdy coreczka widzi tatusia, to cala sie trzesie z radosci. Tatus jest od laskotek i szalenstwa, a mamusia od przytulanek i pieszczot. Ale gdy jest zle, Ania uspokoi sie tylko u mnie na rekach ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
My juz po pierwszej drzemce. Udalo mi sie tez posprzatac. Teraz ksiegowosc ![]() Marica zdrobilas test?
|
|
#3894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem z TŻ 9 lat. Jest ode mnie rok starszy. Poznalismy sie jeszcze w szkole na biwaku szkolnym. Nasze klasy razem pojechały. I jakos tak wyszło Cudownie wspominam ten biwak nad jeziorkiem ![]() A w szkole w ogóle go nie widziałam, ani on mnie.... ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- dzisiejsze krzyki Oliwki http://www.youtube.com/watch?v=oRh1Au41XuM i tak codziennie, niedlugo ogłuchnę
Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-02-25 o 12:58 |
|
|
|
|
#3895 |
|
BAN stały
|
nie wiem co się dziś z Amelką dzieje
zmywałam to standardowo ryk ale zaczęła nie płakać tylko wrzeszczeć. próbowałam ja uspokoić i dopiero na ręce wziąć ale tak się darła ze musiałam wziąć i wtedy uspokoić. potem przyszłam usiąść na kanapie a ona znowu to samo. płacze krzyczy.... wreszcie cyca pojadła i spokój póki co. boję się że tak będzie wymuszać żeby rzucić co się robi i na ręce |
|
|
|
#3896 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dlaczego nikt mi nie chce powiedziec jak sie mierzy te zaslony?
![]() a co do historii pozniania TZ - mowilam Wam, ze napisze w klubie jak bede miala czas, bo to dluga historia
|
|
#3897 |
|
Zakorzenienie
|
Wojtusia skad ja znam te piski
moja juz tak nie poszczy na szczescie tylko caly gada "tatatatatatatata" "lalalalalala"i pierdzi ustami ![]() acha Weronika boi sie odkurzacza!! jak tylko slysze ze wlacze to ryk! cala sie trzesie i musze ja brac na rece
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, a moja z kolei lubi wszelkie szumy, odkurzacz ( my cichy mamy, moze dlatego sie nie boi), suszerke, okap w kuchni
![]() Svi tutaj jest napisane jak się oblicza długość itd, ale nie ma chyba wyjasnione czy kupuje się dwa razy dłuższą niz firankę ( dokładnie nie czytałam tego art, tylko pobieżnie). ale moze się przyda http://kobieta.wp.pl/kat,26279,title...wiadomosc.html ja tam mam rolety wiec, nie zasłaniam zasłonami, ale jakbym zasłaniała to nie tak całkiem na prosto, tylko żeby lekkie marszczenia zostały.... Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-02-25 o 13:26 |
|
|
|
#3899 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Tak mnie wzielo ze przeczytalam wszystkie Cytat:
![]() Ja z moim juz mezem juz 16lat ![]() Cytat:
Ehh, moja tez taka dzisia Juz nie wiem o co jej codzi![]() Teaz spi wiec chwila spkoju
|
|
#3900 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, dzięki za odpowiedź Cytat:
, może 1000 zł? ![]() Cytat:
Jejku, popłakałam się ze śmiechu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

, a o co chodzi z tym nazwiskiem?

. Szkoda ze ja nie mam odwagi sobie takich kupic![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ach te moje instynkty

za badania