Rosną nam bobasy rosną, wnet raczkować będą wiosną (07 -08. 2009r) cz. IV - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-25, 10:44   #3871
UnholyOne
Ola-Unhola

Dot.: Rosną nam bobasy rosną, wnet raczkować będą wiosną (07 -08. 2009r) cz. IV

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
ale mam bajzel w domu - nie wiem za co mam sie wziac najpierw

TZ rano pojechal i niedawno przyjechal na chwile bo przywiozl chlopakow, ktorzy nam drzwi w piwnicy robia i maly jak go zobaczyl to od razu chcial do niego, a potem jak TZ wyszedl to maly wpadl w taki szal, ze masakra - musialam mu dac podkladke z lawy do zabawy zeby sie uspokoil
za mna nie placze

aaa dziewczyny......jak bede miala chwile to tez Wam opowiem historie poznania TZ, ale w klubie
Antek dzisiaj płakał za mną jak wyszłam zaprowadzić Bartka na autobus...

Ja też w klubie - techno
Ja byłam strasznie anty facetowa wtedy, rozstałam się boleśnie po 4 latach związku i z psiapsiółą szalałam po klubach. Zmieniłam trochę styl ubierania, próbowałam różnych uciech życia , a na techno imprezce tylko skakałam sobie i nie szłam ani na podryw, ani nie oglądałam się za płcią przeciwną.
Mój Małżonek też często bywał w tym klubie i juz mnie kilka razy widział i za każdym razem obserwował (ja jego nigdy nie widziałam )
Podszedł, poprosił o tel i o dziwo dałam. O dziwo, bo nigdy, ale to przenigdy nie dałabym tel obcemu facetowi. A nie miałam wtedy komórki, więc stacjonarnego tym bardziej
A tu proszę
Zadzwonił za kilka dni, umówilismy się w centrum, poszlismy na kawkę. Potem znowu jakieś kino, spacer po Starówce. A już za dwa tyg biegalismy we trojkę (z moją psiapsiółą) po klubach i tak jakoś wyszło.
27 października 2000r. pierwszy raz się pocałowalismy (znowu ten szczęśliwy 27 ). Związek był burzliwy na poczatku (przez mój styl życia, Małż raczej spokojny był ), ale przetrwał do dziś

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
to już nic nie rozumiem ...

bo Ciebie ma cały czas, a za tatusiem tęskni - mój też tak ma (może bez płaczów), ale jak tatuś przychodzi to dziecko już nie je nie śpi tylko zaczepia tatusia i się nadstawia na zabawy i gilgotki

Ja też tego nie rozumiem.
Za tydz. idę do dentystki mojej Mamy i tam się wszystko okaże

Pokłóciłam się przez tel z Mamą właśnie

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Dla odważnych
http://odwazsie.gazeta.pl/odwagi/0,0.html
Stary 2010-02-25, 10:58   #3872
aannuullaa
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękujemy dziewczyny
jesteśmy najwięksi i najciężsi u nas

nie no, Tomuś jest największy i najcięższy, co do mam to spis tych najcięższych masz na pierwszej stronie (mam nadzieję że dziewczyny się nie obrażą, w końcu sama tam jestem )

Cytat:
chyba za nazwisko jeszcze powinnam doliczyć - jak myślicie
no ba

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Za leczenie kanałowe mleczaka krzyknęła od 600 do 1200 zależy który ząb...........
Matko jedyna

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość

dziewczyny 1 raz mi ten sloik rozwalilo bo nie pilnowalam tylko poszlam siku -sama jestem winna
mi parę razy masło albo margaryna wybuchła jak roztapiałam

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Miramejku i Aannulloo dzięki za pamięć

Nie piszę, bo chcę spedzić z Zuzią jak najwięcej czasu. Wracam do pracy 9 marca, to już postanowione...

Ściskam Was wszystkie
dobrze że się odezwałaś bo martwiłyśmy się
Cięzkie te powroty do pracy oj ciężkie..ale dasz rade na pewno a Zuzia też się przyzwyczai i będzie z uśmiechem witać mamę w drzwiach

Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość

Będę pracowała od pon do piątku od 7 do 15.

Dziś i jutro przychodzi ciocia-niania na naukę. Wychowała dwójkę dzieci, ale się stresuje bidulka chyba gorzej ode mnie Na szczęście Zosia śmieje się do niej z daleka, co dobrze wróży
no to jeszcze nie tak tragicznie, coś z tego popołudnia będziecie jeszcze dla siebie miały

zazdroszczę po cichu że masz taką zaufana osobę do Zosi..

Dzień dobry

Mam wyniki Martynki z morfologii, są dużo lepsze oczywiście zobaczę jeszcze co pediatra powie ale myślę że jeszcze za jakiś czas badanie powtórzymy...lekko jeszcze ponad normę jest ale to już naprawdę minimalnie dziękujemy z kciuki, działają cuda

aannuullaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 10:58   #3873
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też w klubie - techno
Ja byłam strasznie anty facetowa wtedy, rozstałam się boleśnie po 4 latach związku i z psiapsiółą szalałam po klubach. Zmieniłam trochę styl ubierania, próbowałam różnych uciech życia , a na techno imprezce tylko skakałam sobie i nie szłam ani na podryw, ani nie oglądałam się za płcią przeciwną.
Mój Małżonek też często bywał w tym klubie i juz mnie kilka razy widział i za każdym razem obserwował (ja jego nigdy nie widziałam )
Podszedł, poprosił o tel i o dziwo dałam. O dziwo, bo nigdy, ale to przenigdy nie dałabym tel obcemu facetowi. A nie miałam wtedy komórki, więc stacjonarnego tym bardziej
A tu proszę
Zadzwonił za kilka dni, umówilismy się w centrum, poszlismy na kawkę. Potem znowu jakieś kino, spacer po Starówce. A już za dwa tyg biegalismy we trojkę (z moją psiapsiółą) po klubach i tak jakoś wyszło.
27 października 2000r. pierwszy raz się pocałowalismy (znowu ten szczęśliwy 27 ). Związek był burzliwy na poczatku (przez mój styl życia, Małż raczej spokojny był ), ale przetrwał do dziś
o prosze, w zyciu bym nie pomyslała, ze ty w klubie techno
wydajesz się taka spokojną opanowaną osobą, która woli raczej spokojną muzykę....
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 11:01   #3874
aannuullaa
Wtajemniczenie

Cytat:

myślałam że może z Bartusiem

Stary 2010-02-25, 11:05   #3875
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
My byliśmy wczoraj z Bartkiem u dentysty, dostał trutkę do ząbka i za tydzień kolejna wizyta. Ale już nie w tej klinice........
Mamy ubezp. w Signal Induna i w większości klinik wizyty za darmo. Do stomatologa dopłacają (my płącimy małą część)...I taką małą wczoraj zapłaciliśmy ...90 zł. A wiecie jaki był rachunek???
Za 10min wizyty...370 zł.......
A wyglądał tak:
Nazwisko pani dr - 300zł
usługa stom.- 70zł
do zapłaty - 90 zł
A nie robiliśmy kanałów, czy innych rzeczy. Tylko znieczulenie, borowanie i trutka..
Padłam jak zobaczyłam, a co by było bez ubezpieczenia....
Dawno nie byłam u dentysty za opłatą (wcześniej w LuxMedzie wszystko mieliśmy za darmo, więc nie wiem jakie są ceny), ale nie spodziewałam się takiej ceny....
, a o co chodzi z tym nazwiskiem?

Cytat:
Za leczenie kanałowe mleczaka krzyknęła od 600 do 1200 zależy który ząb...........

Cytat:
Miramejku i Aannulloo dzięki za pamięć

Nie piszę, bo chcę spedzić z Zuzią jak najwięcej czasu. Wracam do pracy 9 marca, to już postanowione...

Ściskam Was wszystkie
, skrobnij choć słówko od czasu do czasu

Cytat:
Fajne zakupki
Mi właśnie przyszły dwie tuniki i błyszczące getry (ale nie takie lateksowe, bardziej takie jak kiedys się nosiło - lycrowe)
i nie wiem czy mi pasuje...

http://www.allegro.pl/item918164548_...owa_boska.html
i taka sama czarna
do tego te getry:
http://www.allegro.pl/item916580742_916580742.html

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

http://wiadomosci.onet.pl/2133264,12...yszu,item.html

hehehehe
Świetna ta tunika

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 11:07   #3876
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
o prosze, w zyciu bym nie pomyslała, ze ty w klubie techno
wydajesz się taka spokojną opanowaną osobą, która woli raczej spokojną muzykę....
hehe, bo ja się diametralnie zmieniłam
Lubię dalej techno i poszaleć, ale w szczególnych przypadkach. Ogólnie to się ze mnie domatorka zrobiła.
Jak Małż czasami zapuści jakąś mocniejszą muzę, to go gonię
Wyszalałam się za wszystkie czasu - można by wiele osób tym obdarzyć i teraz już nie czas na takie zabawy

Cytat:
Napisane przez aannuullaa Pokaż wiadomość

Ale się uśmiałam
Stary 2010-02-25, 11:10   #3877
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też w klubie - techno
A tu proszę
(...)
Pokłóciłam się przez tel z Mamą właśnie
No proszę, klub techno

Cytat:
Dzień dobry

Mam wyniki Martynki z morfologii, są dużo lepsze oczywiście zobaczę jeszcze co pediatra powie ale myślę że jeszcze za jakiś czas badanie powtórzymy...lekko jeszcze ponad normę jest ale to już naprawdę minimalnie dziękujemy z kciuki, działają cuda
Super , a wiadomo co może być przyczyną podwyższonych leukocytów w Waszym przypadku?

Cytat:
Ja w pierwszym momencie to samo pomyślałam

H. MacLeod

.
Stary 2010-02-25, 11:11   #3878
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
, a o co chodzi z tym nazwiskiem?

Świetna ta tunika

No właśnie, o co???
Z tego co zrozumiałam, każdy stom. w tej klinice ma jakąś stawkę oprócz opłaty tradycyjnej ( w naszym przypadku 70 zł).
Jadąc tam nie wiedziałam, że coś takiego będzie miało miejsce...Ubezpieczyciel w naszym imieniu szuka w Wawie wizyty i na szybko była tylko ta klinika na 19. W drugim członie ma LUX, to teraz wiem o co chodzi...........

dzięki
Stary 2010-02-25, 11:17   #3879
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie, o co???
Z tego co zrozumiałam, każdy stom. w tej klinice ma jakąś stawkę oprócz opłaty tradycyjnej ( w naszym przypadku 70 zł).
Jadąc tam nie wiedziałam, że coś takiego będzie miało miejsce...Ubezpieczyciel w naszym imieniu szuka w Wawie wizyty i na szybko była tylko ta klinika na 19. W drugim członie ma LUX, to teraz wiem o co chodzi...........

dzięki
No to chyba niezłe ma pani nazwisko

H. MacLeod

.
Stary 2010-02-25, 11:18   #3880
aannuullaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Super , a wiadomo co może być przyczyną podwyższonych leukocytów w Waszym przypadku?
nie do końca, ale podejrzewam, że infekcje (przynajmniej taką mam cichą nadzieję..) Miała podwyższone kiedy zaraz po urodzeniu wylądowała w szpitalu i tam min bakterie w moczu miała no i teraz po niedawno wyeliminowanej bakterii w kale. Nie chcę myśleć o innych przyczynach nawet...

Stary 2010-02-25, 11:20   #3881
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
No to chyba niezłe ma pani nazwisko
To była młoda Dziewczyna, także nie wiem czym tak szybko zasłużyła na 300 zł (bo tak mi się wydaję, że od doświadczenia i renomy, którą długo się zdobywa to zależy...)
W opisie jej osoby było najmniej napisane (tylko skończone studia w Białymstoku), u innych bogatszy życiorys, to aż się boje jaka stawka jest u nich..
Stary 2010-02-25, 11:22   #3882
syla39
Wtajemniczenie

Tulip jakie piekne i romantyczne love story

Wojtusia Unholy fajne zakupki

Mayaha nie zdazylam przeczytac o tragedii ktora cie spotkala ale ciesze sie ze masz ja juz za soba i szczesliwie sie skonczyla

Mariola butki wymiataja. Szkoda ze ja nie mam odwagi sobie takich kupic

Svi najbardziej podobaja mi sie te gladkie stalowe zaslony.

Moje dziecko zaczyna w miare jesc. Juz wiem ze lubi zupki z warzywami tylko musi byc przewaga marchewki. No i kaszki z deserkiem wcina. Przytyla jakies 300gr od 17lutego, to chyba niezle nie????

Dziewczyny wspolczuje wam powrotow do pracy Ja bede miala ten problem w sierpniu jeszcze sporo czasu ale juz spedza mi to sen z powiek

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 11:24   #3883
UnholyOne
Ola-Unhola

Aannuulla, super, ze wyniki w normie . Daj jeszcze znać, co powiedział pediatra
Stary 2010-02-25, 11:25   #3884
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

anula ciesze sie, ze synowej sie wyniki poprawily

Cytat:
Wyszalałam się za wszystkie czasu - można by wiele osób tym obdarzyć i teraz już nie czas na takie zabawy
a ja sie wlasnie nie zdazylam wyszalec zaszlam w ciaze majac 19 lat wiec wiecie.......dlatego czasem mam ochote jeszcze poszalec, ale oczywiscie wszystko w odpowiednim miejsu i czasie

jak jeszcze Marcela nie bylo to czasem Eryk zostawal z dziadkami a ja moglam isc gdzies z TZ potanczyc, raz w roku nawet zdarzal sie jakis wyjazd 2-3 dniowy, np dwa lata temu bylismy na koncercie nelly furtado w poznianiu

aha no i standartowo Eryk byl z dziadkami co roku na sylwestra bo my przewaznie jechalismy bawic sie nad mozrzem

no ale.........oczywiscie to dzieci sa moim najwiekszym szczesciem, i gdyby bardziej zalezalo mi na szalenstwach niz na dzieciach to bym ich nie miala
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 11:33   #3885
katarzynka00
Zakorzenienie

zdazylam tylko obiad podszykowac i ryz ugotowac na zapiekanke, i to by bylo na tyle ze spania
no i do was zajrzec.Kawe mam zimna od rana i dopije jak wczoraj...ostatni łyk po kąpieli.
Juz mi sie znudzily zabawki malej jej pewnie tez...przydalyby sie nowe

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

svi i jakie wrazenia z Poznania?
jestes fanka Nelly/lubisz ją?
miałam okazję obserwowac ją przez caly dosc krotki pobyt w Pn
skromna kobieta, niczym nie wyrozniajaca sie w tlumie i nie gwiazdorzyla jak np. Kinga Rusin
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 11:40   #3886
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Fajne zakupki
Mi właśnie przyszły dwie tuniki i błyszczące getry (ale nie takie lateksowe, bardziej takie jak kiedys się nosiło - lycrowe)

i taka sama czarna
do tego te getry:
tez mam takie getry!! mama wyszperala w swojej szafie maja ponad 20 lat!! wogole nie zniszczone oczywiscie na nia ciut za male, a na mnie leza idealnie

Cytat:

To dobrze Ja dalej katar i kaszel

Cytat:

aaa dziewczyny......jak bede miala chwile to tez Wam opowiem historie poznania TZ, ale w klubie
opowiadaj
my poznalismy sie na dyskotece przez mojego bratabo malz sie z nim kumplowal ale nie wiedzial ze ja to jego siora i malz wali tekstem do brata" zobacz jaka fajna laska" a moj brat " to moja siora"i poznal nas ze soba i po paru dniach juz byl u mnie na kawie a mielismy wtedy po 17lat i juz 11 lat razem

Cytat:

Ja też w klubie - techno
A tu proszę
wielki podryw hehe

Cytat:

mi parę razy masło albo margaryna wybuchła jak roztapiałam

hehe malzowi kiedys miesko rozwalilo jak odgrzewal obiad hehe

super ze wyniki dobre

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 11:47   #3887
Wojtusia
Zakorzenienie

Unholy, pokaż się w tej tunice, muszę zobaczyć jak wygląda na zywo
Stary 2010-02-25, 12:16   #3888
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość

svi i jakie wrazenia z Poznania?
jestes fanka Nelly/lubisz ją?
miałam okazję obserwowac ją przez caly dosc krotki pobyt w Pn
skromna kobieta, niczym nie wyrozniajaca sie w tlumie i nie gwiazdorzyla jak np. Kinga Rusin
poznan bardzo mi sie podobal szczegolnie stary browar

hmmm fanka wielka nie jestem ale lubie jej piosenki, a pojechalismy dlatego, ze nasi dobrzy znajomi jechali, wiec stwierdzilismy, ze w sumie fajny pomysl i tez pojechalismy, jeszcze przy okazji pojechalismy do konina do znajomych, u ktorych Ci z ktorymi pojechalismy spali

a my sobie w poznaniu wynajelismy romantycznie apartament z jacuzzi

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

a nikt mi nie powiedzial czy zaslony sie mierzy jak firanki razy dwa? boszz juz nie pamietam jak to jest miec zaslony

bo nie pamietam czy jak sie zasloni okno to one maja byc pofalowane jak firanki czy naciagniete na prosto

sto lat nie mialam zaslon w domu
Stary 2010-02-25, 12:20   #3889
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
poznan bardzo mi sie podobal szczegolnie stary browar

a my sobie w poznaniu wynajelismy romantycznie apartament z jacuzzi
Jest atrakcja

Gdzie,gdzie, gdzie?

p.s z nowu z cyców mi leci ach te moje instynkty
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 12:25   #3890
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

a wiesz mam znajomego w poznaniu i polecil mi taka pania, ktora ma w domu zrobione pokoje goscinne i ma tez jakby z garazu zrobiony jeden apartament z wanna wlasnie, nie jakies mega luksusy ale czysto i schludnie - no i mozna z lozka do wanny wskoczyc

zaraz znajde to

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

o mam:
http://www.pensjonat-degorska.com.pl/pokoje.htm
na pierwszej fotce jest ten apartament
Stary 2010-02-25, 12:36   #3891
sylka79
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam nadzieję, że nic się nie rozwinie w oczku

za badania

Cytat:
P4W,dzięki za odpowiedź
My byliśmy wczoraj z Bartkiem u dentysty, dostał trutkę do ząbka i za tydzień kolejna wizyta. Ale już nie w tej klinice........
Mamy ubezp. w Signal Induna i w większości klinik wizyty za darmo. Do stomatologa dopłacają (my płącimy małą część)...I taką małą wczoraj zapłaciliśmy ...90 zł. A wiecie jaki był rachunek???
Za 10min wizyty...370 zł.......
A wyglądał tak:
Nazwisko pani dr - 300zł
usługa stom.- 70zł
do zapłaty - 90 zł
A nie robiliśmy kanałów, czy innych rzeczy. Tylko znieczulenie, borowanie i trutka..
Padłam jak zobaczyłam, a co by było bez ubezpieczenia....
Dawno nie byłam u dentysty za opłatą (wcześniej w LuxMedzie wszystko mieliśmy za darmo, więc nie wiem jakie są ceny), ale nie spodziewałam się takiej ceny....

Cena rzeczywiście kosmiczna

Cytat:
ja juz dzisiaj troche lepiej sie czuje tylko nadal mnie gardlo drapie a tego nie znosze

niech już nie drapie

Cytat:

Ściskam Was wszystkie
Gorgulku,wiem Ci ciężkoMyślami jesteśmy z Tobą

Cytat:
hehe, juz wstawiam
http://www.kappahl.com/ProductImages/KAW_284695_F_1.jpg taka tunika, pierwszy raz kupiłam bluzke tego typu i do tego szeroki pasek,

przepraszam ze sie nie pozegnałam wczoraj, ale historia jaką opowiedziałą mayaha rozwaliła mnie na łopatki i przeryczałm cały wieczór, jakos tak mnie wzieło. dobrze ze wszystko sie tak skonczyło, ze nic sie nie stało. ale przez tą historie, zrobiłam sie bardziej uwazna, to jakis plus z całego zła.
No fajne,fajne te Twoje zakupki

Też wczoraj cały czas myślałam o mayaha i Zuzi

Cytat:

i taka sama czarna
do tego te getry:
Tuniki nietoperze śliczne

Cytat:

No niestety czasami trzeba przełknąć gorzką pigułkę.. Muszę wziąć się w garść. Szczerze mówiąc nawet chciałabym mieć zapierdziel w pracy, bo nie miałabym czasu na myślenie
Dziś i jutro przychodzi ciocia-niania na naukę. Wychowała dwójkę dzieci, ale się stresuje bidulka chyba gorzej ode mnie Na szczęście Zosia śmieje się do niej z daleka, co dobrze wróży
Ściskam Cię mocno,na pewno jakoś się ułóży
Dobrze,że choć ciocia zajmie się małą

Cytat:
TZ rano pojechal i niedawno przyjechal na chwile bo przywiozl chlopakow, ktorzy nam drzwi w piwnicy robia i maly jak go zobaczyl to od razu chcial do niego, a potem jak TZ wyszedl to maly wpadl w taki szal, ze masakra - musialam mu dac podkladke z lawy do zabawy zeby sie uspokoil
za mna nie placze

Przyjdzie pora,że zapłacze

sylka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 12:39   #3892
UnholyOne
Ola-Unhola

Idę na spacer
Wojtusiu, jak wrócę, to Bartuś mi cyknie fotkę

Z infolinii IT:
1. Mozarella Firefox

2. Antena do internetu

3. - Z jakiego windowsa pani korzysta?
- Z Windowsa Media Player

4. Lożę, lodżin, loging – login

5. Przeglądarka gadu-gadu

6. Teleskop, moduł, dekoder, modum – modem

7. Wi-fi w naszym modemie ma zasięg 2 km

8. Mozalia fioreks

9. - Po lewej stronie ma pani taki pasek...
- Nie mam lewej strony monitora

10. To można tylko dwa telewizory podłączyć?

11. Nie mam wejścia i wyjścia na miasto

12. Nie umiem wybrać numeru

13. Umyłam przed chwilą telefon i teraz nie mogę wybrać numeru

14. Ja tutaj uważam, bo mam internet w kuchni

15. Ja u was zamawiał usługę internetu, miał być 1 metr, a nie ma

16. Straszono mnie dwumetrowym komornikiem

17. Mój telefon warczy

18. Wracam do domu, łapię za słuchawkę, patrzę - a tu nie ma telefonu

19. Dzień dobry, nie mam telefonu

20. Numer urodzenia?

21. - W jakiej firmie posiada pani internet?
- W Biskupcu

22. Panie inspektorze, niech pan powie mi jak mam to zrobić

23. Chciałem zgłosić telefon do remontu

24. Mam zresetować modem? O żesz k**wa mać!

25. Naprawcie mi telefon! Dzwonię od sąsiada i nie chcę go naciągać! Do widzenia!

26. Proszę pana, telefon mi nie chodzi

27. Ja mam z 10 gniazdek telefonicznych, w jednym lodówkę, w drugim telewizor, w trzecim.. itd

28. Mam w domu puszkę, ostatnio technik pogrzebał i telefon się znalazł

29. Bo ja posiadam telefon sznurowy

30. Pani, mój telefon nie gada

31. Dzień dobry, nie mam wyjścia

32. Uciekł mi sygnał

33. - Jaki posiada pan system operacyjny?
- ...nielegalny

34. Wy****ło mi telefon

35. Dzień dobry, nie mogę się wydostać

36. - Przez jaki kabel modem jest podłączony do komputera?
- Okrągły

37. Nie mogę wyjść z telefonu

38. Mam nowy telefon Simsona

39. Mam w słuchawce sygnał wolności (przeciwieństwo zajętości)

40. Mój telefon jest martwy

41. Dostałam moduł, ale jestem daleko od kontenera

42. Podnoszę słuchawkę i patrzę, że nie ma telefonu

43. - Która lampka się świeci
- Druga od ściany

44. Vpi dobre, vci dobre i ejakulację też mam dobrą

45. - Które diody się świecą?
- Power, dsl i ethernal

46. Mam dwa telefony, jeden mały, drugi duży

47. Tu jest kapliczka telefoniczna

48. Bo przepiszę się do Netii!

49. Telefon przestał chodzić i całkowicie umarł

50. Tylko dioda SLD się świeci

51. Technik załadował mi telefon

52. Wyjechałem, przyjechałem, a telefon nadal nie wrócił

53. Telefon mi ogłuchł, obwąchałem wszystkie linie i nic

54. Tak, eter się świeci

55. - Co pani słyszy po podniesieniu słuchawki?
- Telewizor słyszę

56. Nie mam wyjścia na ulicę

57. - Czy pani słyszy jakiś sygnał?
- Nie, telefon w ogóle jest ciemny

58. Wysyłacie jakichś heretyków, którzy chcą Polaków mordować

59. Ja mam czarny telefon (że nie działa)

60. Jestem mężem żony

61. - Jakie diody się świecą?
- Dsl pyłga

62. Wysyłacie do nas dilerów, którzy wciągają i później nie można się wydostać

63. Na drugim komputerze mam windowsa 89

64. Mam włączyć tego ekspoldera?

65. Telefon jest na chodzie, ale nadal jest głuchy

66. Ja mam blau konekt i niepotrzebny mi wasz internet

67. Wyskakuje mi komunikat, że pracuje w trybie Oriflame

68. Program instalatorski

69. W burdelu to są jakieś procedury, a u was to żadnych nie ma

70. Nie mogę wejść do Czech

71. Na mojego pindrajwera pobrałem sterowniki z waszej strony

72. Rezygnuje z usług! Właśnie wchodzę na słup i zrywam kabel, kupię se komórkę

73. Nie mam modemu, mam telekomunikację

74. - Jaki słyszy pani komunikat przy wykonywaniu połączenia?
- Cytuję: „twój przekaz na poczcie jest nieczytelny”

75. Internet nie chce mi wejść na komputer

76. Nie dostałam się do Netii, bo nie było studzienki

77. W czym mogę pani pomóc?

- nie wiem

78. Chciałam zgłosić telefon, bo jest w nim głucha cisza

79. Macie bardzo złą remanent

80. Sterownik mam na pandriwie

81. - Proszę odinstalować sterowniki
- Już je odizolowałem

82. Córka odpala meduze firefox

83. Mamy problem z telefonem, bo zaniemówił

84. Chyba telefon się przestraszył, bo brzęczy

85. - Chcę zrezygnować
- To przełączę pana do działu rezygnacji
- Niech mnie pan nie szantażuje!

86. Chcę zgłosić poszkodowanie telefonu

87. Zróbcie coś z tym, bo podepnę ciągnik do tych słupów i wyrwę je w cholerę

88. Proszę mówić głośniej, bo ja dzwonię z Rzeszowa

89. - Czy ma pan drugie gniazdko telefoniczne?
- Nie, mam tylko komputer

90. Mam rotor w s.a. i mogę chodzić z komputerem po całym domu

91. Nie mogę się rozebrać w cenniku

92. Zamówiłem u was kodem

93. Kiedy byłam w tele p to wszystko było w porządku

94. Niech pan trzyma linię

95. - W jakich godzinach można do pani dzwonić?
- Zawsze, tylko nie dzwońcie jak mnie nie będzie w domu

96. - Czy próbował pan łączyć się przez żółty kabel?
- Przez żółty kabel nie mam podejścia

97. Jak wpisuję hasło to mi wyskakują gwiazdki, a nie to co wpisuję

98. - Proszę o datę urodzenia
- 62.
- Poproszę o pełną datę
- 1962.

99. - Proszę podać datę urodzenia
- A może być pesel?

100. Nie mogę się dodzwonić na Orange, ale na Nokię mogę...
Stary 2010-02-25, 12:53   #3893
Tulipfever
Rozeznanie

Cytat:

Cytat:
Super, ze masz kogos takiego

Cytat:
bo Ciebie ma cały czas, a za tatusiem tęskni - mój też tak ma (może bez płaczów), ale jak tatuś przychodzi to dziecko już nie je nie śpi tylko zaczepia tatusia i się nadstawia na zabawy i gilgotki

U nas to samo, gdy coreczka widzi tatusia, to cala sie trzesie z radosci. Tatus jest od laskotek i szalenstwa, a mamusia od przytulanek i pieszczot. Ale gdy jest zle, Ania uspokoi sie tylko u mnie na rekach

Cytat:
Wspaniale

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Moje dziecko zaczyna w miare jesc. Juz wiem ze lubi zupki z warzywami tylko musi byc przewaga marchewki. No i kaszki z deserkiem wcina. Przytyla jakies 300gr od 17lutego, to chyba niezle nie????
Pieknie przybiera

Cytat:
my poznalismy sie na dyskotece przez mojego bratabo malz sie z nim kumplowal ale nie wiedzial ze ja to jego siora i malz wali tekstem do brata" zobacz jaka fajna laska" a moj brat " to moja siora"i poznal nas ze soba i po paru dniach juz byl u mnie na kawie a mielismy wtedy po 17lat i juz 11 lat razem
Piekne!

My juz po pierwszej drzemce. Udalo mi sie tez posprzatac. Teraz ksiegowosc

Marica zdrobilas test?
Tulipfever jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 13:07   #3894
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:
Idę na spacer
Wojtusiu, jak wrócę, to Bartuś mi cyknie fotkę

Z infolinii IT:

ok, bede czekała. chciałam sobie kupic taką, bo wpasła mi w oko, fajna wrzosowa jest, tylko nie wiem jak ona się układa tak na żywo i jaki rozmiar mam wziać. Ty nosisz rozmiar 36? bo wzielas chyba S tak?

dobre te teksty

ja jestem z TŻ 9 lat. Jest ode mnie rok starszy. Poznalismy sie jeszcze w szkole na biwaku szkolnym. Nasze klasy razem pojechały. I jakos tak wyszło Cudownie wspominam ten biwak nad jeziorkiem
A w szkole w ogóle go nie widziałam, ani on mnie....

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

dzisiejsze krzyki Oliwki
http://www.youtube.com/watch?v=oRh1Au41XuM

i tak codziennie, niedlugo ogłuchnę

Edytowane przez Wojtusia
Czas edycji: 2010-02-25 o 12:58
Stary 2010-02-25, 13:09   #3895
skierka1981
BAN stały

nie wiem co się dziś z Amelką dzieje zmywałam to standardowo ryk ale zaczęła nie płakać tylko wrzeszczeć. próbowałam ja uspokoić i dopiero na ręce wziąć ale tak się darła ze musiałam wziąć i wtedy uspokoić. potem przyszłam usiąść na kanapie a ona znowu to samo. płacze krzyczy.... wreszcie cyca pojadła i spokój póki co. boję się że tak będzie wymuszać żeby rzucić co się robi i na ręce czerwona się robi aż plamy wyskakują na buźce. masakra jakaś
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 13:16   #3896
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

dlaczego nikt mi nie chce powiedziec jak sie mierzy te zaslony?

a co do historii pozniania TZ - mowilam Wam, ze napisze w klubie jak bede miala czas, bo to dluga historia
Stary 2010-02-25, 13:16   #3897
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Wojtusia skad ja znam te piski
moja juz tak nie poszczy na szczescie tylko caly gada "tatatatatatatata" "lalalalalala"i pierdzi ustami

acha Weronika boi sie odkurzacza!! jak tylko slysze ze wlacze to ryk! cala sie trzesie i musze ja brac na rece

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 13:22   #3898
Wojtusia
Zakorzenienie

hehe, a moja z kolei lubi wszelkie szumy, odkurzacz ( my cichy mamy, moze dlatego sie nie boi), suszerke, okap w kuchni

Svi
tutaj jest napisane jak się oblicza długość itd, ale nie ma chyba wyjasnione czy kupuje się dwa razy dłuższą niz firankę ( dokładnie nie czytałam tego art, tylko pobieżnie). ale moze się przyda

http://kobieta.wp.pl/kat,26279,title...wiadomosc.html

ja tam mam rolety wiec, nie zasłaniam zasłonami, ale jakbym zasłaniała to nie tak całkiem na prosto, tylko żeby lekkie marszczenia zostały....

Edytowane przez Wojtusia
Czas edycji: 2010-02-25 o 13:26
Stary 2010-02-25, 13:25   #3899
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:

Z infolinii IT:

Tak mnie wzielo ze przeczytalam wszystkie

Cytat:
ja jestem z TŻ 9 lat. Jest ode mnie rok starszy. Poznalismy sie jeszcze w szkole na biwaku szkolnym. Nasze klasy razem pojechały. I jakos tak wyszło Cudownie wspominam ten biwak nad jeziorkiem
A w szkole w ogóle go nie widziałam, ani on mnie....

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

dzisiejsze krzyki Oliwki

Daje czadu
Ja z moim juz mezem juz 16lat

Cytat:
Napisane przez skierka1981 Pokaż wiadomość
nie wiem co się dziś z Amelką dzieje zmywałam to standardowo ryk ale zaczęła nie płakać tylko wrzeszczeć. próbowałam ja uspokoić i dopiero na ręce wziąć ale tak się darła ze musiałam wziąć i wtedy uspokoić. potem przyszłam usiąść na kanapie a ona znowu to samo. płacze krzyczy.... wreszcie cyca pojadła i spokój póki co. boję się że tak będzie wymuszać żeby rzucić co się robi i na ręce czerwona się robi aż plamy wyskakują na buźce. masakra jakaś

Ehh, moja tez taka dzisia Juz nie wiem o co jej codzi
Teaz spi wiec chwila spkoju

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 13:37   #3900
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
nie do końca, ale podejrzewam, że infekcje (przynajmniej taką mam cichą nadzieję..) Miała podwyższone kiedy zaraz po urodzeniu wylądowała w szpitalu i tam min bakterie w moczu miała no i teraz po niedawno wyeliminowanej bakterii w kale. Nie chcę myśleć o innych przyczynach nawet...
Więc oby to infekcje były winne , dzięki za odpowiedź

Cytat:
To była młoda Dziewczyna, także nie wiem czym tak szybko zasłużyła na 300 zł (bo tak mi się wydaję, że od doświadczenia i renomy, którą długo się zdobywa to zależy...)
W opisie jej osoby było najmniej napisane (tylko skończone studia w Białymstoku), u innych bogatszy życiorys, to aż się boje jaka stawka jest u nich..
Hmmm... , może 1000 zł?

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
, pięknie przybrała

Cytat:
Z infolinii IT:

[ciach]
Jejku, popłakałam się ze śmiechu , świetne

Cytat:
dzisiejsze krzyki Oliwki

U nas też tak samo, z tym, że Kuba w ogóle nie chce leżeć na plecach, zaraz na brzuch się przekręca

Cytat:
Napisane przez skierka1981 Pokaż wiadomość
A może chce po prostu być blisko, przytulić się? Jest jeszcze malutka.

H. MacLeod

.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości