|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
![]() z mazidłami robie tak, ze te które mi do minerałów potrzebne to zaliczam do limitu, a hydrolaty itp to nie do limitu nie wiem jak dam radę, bo jakbym nie próbowała w marcu zmieścic się w 80zł to mi cały czas brakuje![]() ale dam radę ![]() przesypywałam wam dzisiaj minerałki cała w prochach jestem i strun juz brak![]() ale przynajmniej trochę pojemniczków się zwolniło, ale już zajęłam minerałkami z strun ![]() w ogóle kusicie tą bazą joko tak, że mam ochotę ne spróbowanie jej buu kolejna kasa do wydaniaEdytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-02-25 o 22:35 |
|
|
|
|
#1832 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny !
Cytat:
Mnie też ! Oj, zjadłoby się domowego ciasta . Oj, zjadło ! Cytat:
Cytat:
Cytat:
I warzywa teraz też paskudne. Wszystkie mi płynem do zmywania waniają. Używam jedynie suszone. Mirelkaaa - czekaj spokojnie ! Na "moje" perfumy już prawie miesiąc czekam. Cytat:
!!! Najgorsze są koszty dostawy. Często jak chcę coś zamówić, koszt dostawy przewyższa cenę artykułu . Wtedy, automatycznie {przynajmniej ja}, dodaję coś do zamówienia, żeby za bezdurno nie płacić. I klops ...Tak mam teraz np. z nowym zamówieniem na ZSK : chcę zamówić olejek do mycia twarzy i olejek śliwkowy. I co ?! Dostawa droższa niż olejki. Żartowałam - starczy ! ![]() U mnie odwilż . Całe szczęście {tfu, tfu !}, że proces ten w bardzo powolnym tempie przebiega. Pozdrawiam - ************************* sklep z woskami zapachowymi : www.bibeloty.com.pl Buziaki i miłego dnia Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2010-02-26 o 06:32 |
|||||
|
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musi starczyć, bo mnie na więcej nie stać ![]() ja tez tak robię kupuje coś i jak juz płacę za wysyłke to dobieram ![]() a potem te rzeczy na wymiankowym ladują, bo ich nigdy nie zuzyje
|
|
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
Sprzątania ciąg dalszy, bleeeh
![]() Asiu, a te cienie to tez jakieś badziewie? http://www.allegro.pl/item923148680_...ega_wybor.html http://www.allegro.pl/item933057426_..._sloiczek.html Nie znam się dlatego pytam Odkąd kupiłam te zielone z My Secret zachorowałam na sypkie ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-02-26 o 11:36 |
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
karla tak sobie teraz myślę, ze jesli spieszy Ci się z podkładem i korektorami to tak
jak uzywasz golden faira to multi-tasking będzie dla Ciebie za ciemny więc albo będziesz tak jak ja pomiędzy, czyli trzeba zmieszać 2, albo inetnsive fair, czyli ja bym brała intensiva, z minta powinnaś być zadowolona a jak nie to ja od Ciebie wezmę minta, bo uzywam w dużych ilościach ![]() bo naszego zamówienia jeszcze nie ma i i tak ok miesiaca będziesz musiała czekac... |
|
|
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie się załamałam - zadowolona, że wreszcie skończyłam myć to cholerne szkło idę do drugiego pokoju, otwieram szafę (nie wiem po co to zrobiłam) a tam caaała półka szkła!
Kieliszki, szklanki, wazony itd
|
|
|
|
#1837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
Oj będzie, już ja się o to kurna postaram
![]() Problem w tym, że ja nie wiem czy takie szkło przeżyłoby seans w zmywarce - to jest kolorowe szkło, często ręcznie malowane i takie rzeźbienia w tym szkle są, jak np coś takiego; http://www.allegro.pl/item927033261_...hortensja.html. Pełno tu tego jest, dziadek TŻ'a pracował w Hortensji i pewnie stamtąd to mają, zresztą kiedyś takie rzeczy były modne. Ja nie mówię, że to jest brzydkie, jest naprawdę ładne, różnokolorowe itd ale tego jest po prostu za dużo Może część uda sie opchnąć na allegro ![]() Poza tym jest jeszcze coś - te wszystkie rzeczy nie były myte od co najmniej 2 lat, nie mówiąc jeszcze o tym jak się zakurzyły w czasie remontu, mimo, że były w szafkach. Więc nie wiem czy nawet zmywarka podołałaby za pierwszym razem ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-02-26 o 12:58 |
|
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1841 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Bazę może znajdziesz u siebie w mieście w jakimś sklepie stacjonarnym, to wysyłka odejdzie Na Allegro w sumie też tanio można dostać, trafiają się rozsądne koszty wysyłki Cytat:
Jeszcze nie kupowałam tych naszych sypkich i nie wiem, jak sa napigmentowane, ile się trzymają etc. Gdzieś na forum jest wątek o kosmetykach Vollare/Cantare - podejrzewam, że choć firma inna to jakość zbliżona, więc może tam zapytaj? Cytat:
będzie z czego popijać w romantyczne wieczory we dwoje
|
|
|
#1842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
z ta bazą chyba narazie dam sobie spokój, bo leci do nas ta z EDM, plus jeszcze inna mineralna i mam dostać na próbe lumene ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- dziewczyny radosna wiadomosć nasze EDM jest w Polsce |
||
|
|
|
#1843 |
|
|
No to nie musisz panikować ![]() A ja jestem już w połowie dziubania - muszę wygrzebać różyczki z dna szafy, bo mam warsztat schowany i wieczorem pewnie skończę Nic to, śmigam na spacer, bo Pazuryr wstał
|
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyjemnego spaceru ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- dziewczyny mówiłam, ze od marca mam limit na minerały, więc własnie robię kolejne mineralne zakupy zeby ten ostatni raz ominąć limit ![]()
|
|
|
|
|
#1845 | |
|
|
Dzięki, słoneczko świeci, ciepło - fajnie się jeździ, bo w części chodniki już czarne, bo po śniegu to masakra.
Mam nadzieję, że zima już nie wróci ![]() Cytat:
[ ]
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1847 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ogólnie rozbroiły mnie komenatrze innych Wizażanek![]() Cytat:
Dobra to zamawiam, ale będę już spłukana całkowicie Jeszcze by się pędzelek do różu przydał, ale flat topem też sobie radze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Lepiej kup sobie coś innego za to
|
|||||||
|
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to nie zmuszam, bo moje próbki dostaniesz pewnie nie tego cobędzie teraz, ale na początku następnego tygodnia wszystko by się przydało, ale kasy nie ma ![]() kochana do mnie lecą 3 bronzery
|
|
|
|
|
#1849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak 3 już lecą to przesada
|
|
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
Zeźliłam się
![]() Byliśmy już w trzeciej pizzerii w ostatnim czasie, zamawiam sos czosnkowy i co dostaję?? Sos, który smakuje jak majonez, nie czuć w tym nawet odrobinki czosnku, co to kurde ma być?? ![]() Najnowszy wynalazek w pizzeriach - sos czosnkowy bez czosnku |
|
|
|
#1852 | |
|
Wtajemniczenie
|
'troszkę' mnie tu nie było
![]() Cytat:
Zamawiałm ostatnio pizzę na telefon i dostałam gratis 2 sosy.. w tym czosnkowy, który miał postać majonezu rozmieszanego z wodą Dziś na zakupach poszłam z kumpelą na pizzę i wziełyśmy sos pomidorowy, który trafił do kosza... smakował jak cukier, peeeełno cukru. FUJ!
|
|
#1853 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zaraz zobacze czy nie mam w zamrażalniku jakiejś ![]() Cytat:
Spowiadaj sie gdzie była i co robiła w tym czasie |
|||
|
|
|
#1854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie na szczęście sosu pomidorowego jeszcze nie zdążyli zepsuć chociaż w niektórych pizzeriach ostro nad tym pracują ![]() Ale czosnkowy to po prostu porażka Zrozumiałabym raz, w jednej pizzerii, coś im nie wyszło, za mało czosnku dodali czy co, ale nie w każdej, w której ostatnio byłam! ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
Miałąm nadzieję, że może mają stronę w necie, żeby wysmarować im ładną opinię ale niestety takowej strony brak ![]() |
||
|
|
|
#1855 |
|
Wtajemniczenie
|
Korzystałam z ferii
Ale pocieszają mnie jeszcze te 4 miesiące
|
#1856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie piecze mi sie pizza, ale sosu niestety nie mam Tak wiem która jest godzina na jedzenie takiej kolacji ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
witaj paspartu znowu
![]() buu mi tez sie ferie konczą |
|
|
|
#1858 | |||
|
|
Cytat:
![]() Po co Ci tyle? Przecież nie będziesz używać wszystkich naraz ![]() Cytat:
Oj, tam jednak mieli dobry sos ![]() No, ładne mi troszkę ![]() Cytat:
![]() Mi zdarzało się trafiać na paskudny sos pomidorowy, zupełnie bez smaku pomidorów a w dodatku gorzki
|
|
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale daje se siana zamówię mały pędzelek do briw
|
|
|
|
|
#1860 | |
|
|
Cytat:
- brązowy ![]() Co innego kolorówka cieni, czy nawet róży
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

Kieliszki, szklanki, wazony itd 

[