Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-25, 22:14   #1831
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
No trochę ciężko, to fakt, ale idzie sobie poradzić
Ja wybieram trochę wierzchem paznokcia, daję na oko i rozcieram

Ja najczęściej wliczam wszystko, jedynie zamówienia z mazideł traktuję jako bonus, bo robię je naprawdę sporadycznie.
Kolorówka, pielęgnacja włosów i twarzy idą do limitu.

Poszukaj wątku "ciąża pozamaciczna"i innych tej autorki - coś z ciążą czerwiec 2010. Problemy autorki ze zdrowiem psychicznym - poważne, ale wątek - twórczość radosna
ja mam jeszcze dobrze z tym, ze szampony, odzywki typu kallos kupuje mama ja tylko wcierki, mgiełki, jedwab i kokosa (którego kupuje raz na pół roku) muszękupować
z mazidłami robie tak, ze te które mi do minerałów potrzebne to zaliczam do limitu, a hydrolaty itp to nie do limitu nie wiem jak dam radę, bo jakbym nie próbowała w marcu zmieścic się w 80zł to mi cały czas brakuje
ale dam radę

przesypywałam wam dzisiaj minerałki cała w prochach jestem i strun juz brak nie wiecie gdzie mogę kupic woreczki strunowe oprócz na all? bo tam sie nie opłaca przesyłki za głupie woreczki opłacać
ale przynajmniej trochę pojemniczków się zwolniło, ale już zajęłam minerałkami z strun

w ogóle kusicie tą bazą joko tak, że mam ochotę ne spróbowanie jej buu kolejna kasa do wydania

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2010-02-25 o 22:35
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 03:52   #1832
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny !

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Ło matko, mnie się ciężko zwlec z łóżka o 6.30 To o której Ty spać chodzisz?
Bardzo różnie. Czasem i o 20-tej mnie zmoże. Wybieram się już od paru miesięcy z tą przypadłością do lekarza, ale jakoś mi dziwie nie po drodze.

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
chodziło mi o kaloryczność .
Mnie też ! Oj, zjadłoby się domowego ciasta . Oj, zjadło !

Cytat:
Znowu jestem ściorana, siedzę tu już tyle czasu (i to wcale nie na necie ) i jeszcze wszystkiego szkła nie umyłam
Już tu pisałam : od wielu lat używam do wszystkich domowych porządków jednego preparatu z firmy HARA. Na pierwszy rzut oka - drogie, ale taka 0.5l butelka starczy na pół roku. Zaraziłam do tego już parę kobitek. Zadowolone. Podłogi {panela, kafelki}, szyby, meble, sanitarka, kryształy itp. A przede wszystkim - zupełnie dłoni nie niszczy i paznokci nie rozpuszcza. Można sprzątać bez rękawiczek

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Ser żółty bez podpuszczki, ser biały, serek topiony, serek śmietankowy do smarowania, sałata, pomidorek, ogórek
Cytat:
albo masło orzechowe, dżem, pasztet sojowy a nawet samo smaksełko

aa i coś nie widać tego naszego zamówienia, jak jutro nie przyjdzie to się zaczynam martwic, a jak we wtorek go nie będzie to prawie panikować
Z tej Waszej listy, to jedynie biały ser w moim jadłospisie zagościć może. Ale też max. 3 razy w tygodniu, bo bardzo organizm zakwasza. A na pomidory i ogórki to jeszcze muszę trochę poczekać . Nie trawię tych "zimowych" : sztucznych i gazowanych.
I warzywa teraz też paskudne. Wszystkie mi płynem do zmywania waniają. Używam jedynie suszone.

Mirelkaaa - czekaj spokojnie ! Na "moje" perfumy już prawie miesiąc czekam.

Cytat:
a ja chyba sobie zrobią takie ograniczenia jak Asia 20 zł na tydzień czyli 80zł miesięcznie na mineraly tak zeby mi na ubrania i inne kosmetyki starczało, bo przeginam
jak myslicie?
Jak masz takie zachcianki, to nie starczy !!! Najgorsze są koszty dostawy. Często jak chcę coś zamówić, koszt dostawy przewyższa cenę artykułu . Wtedy, automatycznie {przynajmniej ja}, dodaję coś do zamówienia, żeby za bezdurno nie płacić. I klops ...
Tak mam teraz np. z nowym zamówieniem na ZSK : chcę zamówić olejek do mycia twarzy i olejek śliwkowy. I co ?! Dostawa droższa niż olejki.
Żartowałam - starczy !

U mnie odwilż . Całe szczęście {tfu, tfu !}, że proces ten w bardzo powolnym tempie przebiega.

Pozdrawiam -

sklep z woskami zapachowymi : www.bibeloty.com.pl

Buziaki i miłego dnia

Edytowane przez Heroldin
Czas edycji: 2010-02-26 o 06:32
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 09:00   #1833
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny !

Bardzo różnie. Czasem i o 20-tej mnie zmoże. Wybieram się już od paru miesięcy z tą przypadłością do lekarza, ale jakoś mi dziwie nie po drodze.

Mnie też ! Oj, zjadłoby się domowego ciasta . Oj, zjadło !

Już tu pisałam : od wielu lat używam do wszystkich domowych porządków jednego preparatu z firmy HARA. Na pierwszy rzut oka - drogie, ale taka 0.5l butelka starczy na pół roku. Zaraziłam do tego już parę kobitek. Zadowolone. Podłogi {panela, kafelki}, szyby, meble, sanitarka, kryształy itp. A przede wszystkim - zupełnie dłoni nie niszczy i paznokci nie rozpuszcza. Można sprzątać bez rękawiczek

Z tej Waszej listy, to jedynie biały ser w moim jadłospisie zagościć może. Ale też max. 3 razy w tygodniu, bo bardzo organizm zakwasza. A na pomidory i ogórki to jeszcze muszę trochę poczekać . Nie trawię tych "zimowych" : sztucznych i gazowanych.
I warzywa teraz też paskudne. Wszystkie mi płynem do zmywania waniają. Używam jedynie suszone.

Mirelkaaa - czekaj spokojnie ! Na "moje" perfumy już prawie miesiąc czekam.

Jak masz takie zachcianki, to nie starczy !!! Najgorsze są koszty dostawy. Często jak chcę coś zamówić, koszt dostawy przewyższa cenę artykułu . Wtedy, automatycznie {przynajmniej ja}, dodaję coś do zamówienia, żeby za bezdurno nie płacić. I klops ...
Tak mam teraz np. z nowym zamówieniem na ZSK : chcę zamówić olejek do mycia twarzy i olejek śliwkowy. I co ?! Dostawa droższa niż olejki.
Żartowałam - starczy !

U mnie odwilż . Całe szczęście {tfu, tfu !}, że proces ten w bardzo powolnym tempie przebiega.

Pozdrawiam -

sklep z woskami zapachowymi : www.bibeloty.com.pl

Buziaki i miłego dnia
ja narazie perfumy mam także mogę poczekać

musi starczyć, bo mnie na więcej nie stać
ja tez tak robię kupuje coś i jak juz płacę za wysyłke to dobieram
a potem te rzeczy na wymiankowym ladują, bo ich nigdy nie zuzyje
Stary 2010-02-26, 11:26   #1834
Finlora
Zakorzenienie

Sprzątania ciąg dalszy, bleeeh

Asiu, a te cienie to tez jakieś badziewie?
http://www.allegro.pl/item923148680_...ega_wybor.html
http://www.allegro.pl/item933057426_..._sloiczek.html

Nie znam się dlatego pytam
Odkąd kupiłam te zielone z My Secret zachorowałam na sypkie

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2010-02-26 o 11:36
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 12:24   #1835
Mirelkaaa
Zakorzenienie

karla tak sobie teraz myślę, ze jesli spieszy Ci się z podkładem i korektorami to tak
jak uzywasz golden faira to multi-tasking będzie dla Ciebie za ciemny więc albo będziesz tak jak ja pomiędzy, czyli trzeba zmieszać 2, albo inetnsive fair, czyli ja bym brała intensiva, z minta powinnaś być zadowolona a jak nie to ja od Ciebie wezmę minta, bo uzywam w dużych ilościach
bo naszego zamówienia jeszcze nie ma i i tak ok miesiaca będziesz musiała czekac...
Stary 2010-02-26, 12:36   #1836
Finlora
Zakorzenienie

Właśnie się załamałam - zadowolona, że wreszcie skończyłam myć to cholerne szkło idę do drugiego pokoju, otwieram szafę (nie wiem po co to zrobiłam) a tam caaała półka szkła! Kieliszki, szklanki, wazony itd Chyba pójdę się zakopać...
Stary 2010-02-26, 12:43   #1837
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie się załamałam - zadowolona, że wreszcie skończyłam myć to cholerne szkło idę do drugiego pokoju, otwieram szafę (nie wiem po co to zrobiłam) a tam caaała półka szkła! Kieliszki, szklanki, wazony itd Chyba pójdę się zakopać...
w takich sytuacjach przydałaby się zmywarka
Stary 2010-02-26, 12:54   #1838
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
w takich sytuacjach przydałaby się zmywarka
Oj będzie, już ja się o to kurna postaram
Problem w tym, że ja nie wiem czy takie szkło przeżyłoby seans w zmywarce - to jest kolorowe szkło, często ręcznie malowane i takie rzeźbienia w tym szkle są, jak np coś takiego; http://www.allegro.pl/item927033261_...hortensja.html. Pełno tu tego jest, dziadek TŻ'a pracował w Hortensji i pewnie stamtąd to mają, zresztą kiedyś takie rzeczy były modne. Ja nie mówię, że to jest brzydkie, jest naprawdę ładne, różnokolorowe itd ale tego jest po prostu za dużo Może część uda sie opchnąć na allegro

Poza tym jest jeszcze coś - te wszystkie rzeczy nie były myte od co najmniej 2 lat, nie mówiąc jeszcze o tym jak się zakurzyły w czasie remontu, mimo, że były w szafkach. Więc nie wiem czy nawet zmywarka podołałaby za pierwszym razem

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2010-02-26 o 12:58
Stary 2010-02-26, 12:59   #1839
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Problem w tym, że ja nie wiem czy takie szkło przeżyłoby seans w zmywarce - to jest kolorowe szkło, często ręcznie malowane i takie rzeźbienia w tym szkle są, jak np coś takiego; http://www.allegro.pl/item927033261_...hortensja.html. Pełno tu tego jest, dziadek TŻ'a pracował w Hortensji i pewnie stamtąd to mają, zresztą kiedyś takie rzeczy były modne. Ja nie mówię, że to jest brzydkie, jest naprawdę ładne, różnokolorowe itd ale tego jest po prostu za dużo Może część uda sie opchnąć na allegro

Poza tym jest jeszcze coś - te wszystkie rzeczy nie były myte od co najmniej 2 lat, nie mówiąc jeszcze o tym jak się zakurzyły w czasie remontu, mimo, że były w szafkach. Więc nie wiem czy nawet zmywarka podołałaby za pierwszym razem
nie ryzykowałabym z tym w zmywarce, zmywarka lubi sobie popsuć kilka szklanek/kubków bynajmniej u mnie..
Stary 2010-02-26, 13:12   #1840
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
nie ryzykowałabym z tym w zmywarce, zmywarka lubi sobie popsuć kilka szklanek/kubków bynajmniej u mnie..
No własnie ja też nie, bałabym się włożyć to do zmywarki, zbyt ładne i drogie to to
Stary 2010-02-26, 13:16   #1841
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
przesypywałam wam dzisiaj minerałki cała w prochach jestem i strun juz brak nie wiecie gdzie mogę kupic woreczki strunowe oprócz na all? bo tam sie nie opłaca przesyłki za głupie woreczki opłacać
ale przynajmniej trochę pojemniczków się zwolniło, ale już zajęłam minerałkami z strun

w ogóle kusicie tą bazą joko tak, że mam ochotę ne spróbowanie jej buu kolejna kasa do wydania
Woreczki można dostać w hipermarketach albo sklepach papierniczych.
Bazę może znajdziesz u siebie w mieście w jakimś sklepie stacjonarnym, to wysyłka odejdzie
Na Allegro w sumie też tanio można dostać, trafiają się rozsądne koszty wysyłki

Cytat:
Sprzątania ciąg dalszy, bleeeh

Asiu, a te cienie to tez jakieś badziewie?
http://www.allegro.pl/item923148680_...ega_wybor.html
http://www.allegro.pl/item933057426_..._sloiczek.html

Nie znam się dlatego pytam
Odkąd kupiłam te zielone z My Secret zachorowałam na sypkie
Nie znam tych cieni, niestety.
Jeszcze nie kupowałam tych naszych sypkich i nie wiem, jak sa napigmentowane, ile się trzymają etc.
Gdzieś na forum jest wątek o kosmetykach Vollare/Cantare - podejrzewam, że choć firma inna to jakość zbliżona, więc może tam zapytaj?
Cytat:
Problem w tym, że ja nie wiem czy takie szkło przeżyłoby seans w zmywarce - to jest kolorowe szkło, często ręcznie malowane i takie rzeźbienia w tym szkle są, jak np coś takiego; http://www.allegro.pl/item927033261_...hortensja.html.
Łoooo, kryształy będzie z czego popijać w romantyczne wieczory we dwoje

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 13:45   #1842
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No własnie ja też nie, bałabym się włożyć to do zmywarki, zbyt ładne i drogie to to
to narazie nie ma co żałować, ze zmywarki nie ma, bo mycia i tak nie dałoby się ominąć

Cytat:
Woreczki można dostać w hipermarketach albo sklepach papierniczych.
Bazę może znajdziesz u siebie w mieście w jakimś sklepie stacjonarnym, to wysyłka odejdzie
Na Allegro w sumie też tanio można dostać, trafiają się rozsądne koszty wysyłki

Nie znam tych cieni, niestety.
Jeszcze nie kupowałam tych naszych sypkich i nie wiem, jak sa napigmentowane, ile się trzymają etc.
Gdzieś na forum jest wątek o kosmetykach Vollare/Cantare - podejrzewam, że choć firma inna to jakość zbliżona, więc może tam zapytaj?

Łoooo, kryształy będzie z czego popijać w romantyczne wieczory we dwoje
poszukam tych woreczków

z ta bazą chyba narazie dam sobie spokój, bo leci do nas ta z EDM, plus jeszcze inna mineralna i mam dostać na próbe lumene

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

dziewczyny radosna wiadomosć nasze EDM jest w Polsce
Stary 2010-02-26, 13:53   #1843
'Estelle'

No to nie musisz panikować
A ja jestem już w połowie dziubania - muszę wygrzebać różyczki z dna szafy, bo mam warsztat schowany i wieczorem pewnie skończę

Nic to, śmigam na spacer, bo Pazuryr wstał

Stary 2010-02-26, 15:47   #1844
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

No to nie musisz panikować
A ja jestem już w połowie dziubania - muszę wygrzebać różyczki z dna szafy, bo mam warsztat schowany i wieczorem pewnie skończę

Nic to, śmigam na spacer, bo Pazuryr wstał
spokojnie mówiłam nie spiesz się

przyjemnego spaceru

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

dziewczyny mówiłam, ze od marca mam limit na minerały, więc własnie robię kolejne mineralne zakupy zeby ten ostatni raz ominąć limit
Stary 2010-02-26, 16:27   #1845
'Estelle'

Cytat:

przyjemnego spaceru
Dzięki, słoneczko świeci, ciepło - fajnie się jeździ, bo w części chodniki już czarne, bo po śniegu to masakra.
Mam nadzieję, że zima już nie wróci
Cytat:
dziewczyny mówiłam, ze od marca mam limit na minerały, więc własnie robię kolejne mineralne zakupy zeby ten ostatni raz ominąć limit
----> []

Stary 2010-02-26, 17:28   #1846
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, słoneczko świeci, ciepło - fajnie się jeździ, bo w części chodniki już czarne, bo po śniegu to masakra.
Mam nadzieję, że zima już nie wróci

----> []
to tylko kolejny LHK i pół różu
myślę jeszcze nad prasowanym bronzerem, ale mam jeszcze kilka dni na myslenie
Stary 2010-02-26, 19:09   #1847
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
dobra to wliczam mazidła
nie wiem jak ja dam rade
bo obecnie potrzebuję jeszcze kenzo, które w dosc fajnej cenie mozna dostac na allegro i ubrania, torebki
mój zakupocholizm mnie przeraza ile bym miała tyle bym wydała i wciąż by mi bylo mało
U mnie to głównie biżuteria, torebki i buty, bo sklepach z ubraniami rzadko chodze to mnie nie kusi. Ale teraz zachorowam na torebke lub botki z ćwiekami W sumie botki i tak musze sobie jakieś kupić więc...

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
hello dziewczynki
ja tak dzisiaj sie odstresowuje przeszukujac wizazowe perelki i padlam, naprawde...
podziele sie z wami, a co:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ht=prostytucja
moze mam zalosne poczucie humoru, ale... smialam sie jak glupia
Widziałam to Ogólnie rozbroiły mnie komenatrze innych Wizażanek

Cytat:
karla tak sobie teraz myślę, ze jesli spieszy Ci się z podkładem i korektorami to tak
jak uzywasz golden faira to multi-tasking będzie dla Ciebie za ciemny więc albo będziesz tak jak ja pomiędzy, czyli trzeba zmieszać 2, albo inetnsive fair, czyli ja bym brała intensiva, z minta powinnaś być zadowolona a jak nie to ja od Ciebie wezmę minta, bo uzywam w dużych ilościach
bo naszego zamówienia jeszcze nie ma i i tak ok miesiaca będziesz musiała czekac...
Mówisz? Dobra to zamawiam, ale będę już spłukana całkowicie Jeszcze by się pędzelek do różu przydał, ale flat topem też sobie radze

Cytat:

Sprzedaj na allegro częśc jak Ci tyle nie potrzebne, a zawsze kasa dodatkowa wpadnie

Cytat:
to narazie nie ma co żałować, ze zmywarki nie ma, bo mycia i tak nie dałoby się ominąć

poszukam tych woreczków

z ta bazą chyba narazie dam sobie spokój, bo leci do nas ta z EDM, plus jeszcze inna mineralna i mam dostać na próbe lumene

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

dziewczyny radosna wiadomosć nasze EDM jest w Polsce

Cytat:

przyjemnego spaceru

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
to tylko kolejny LHK i pół różu
myślę jeszcze nad prasowanym bronzerem, ale mam jeszcze kilka dni na myslenie
Mirelka, ale leci do Ciebie przeciez soft bronzer!!! Lepiej kup sobie coś innego za to
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 19:30   #1848
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie to głównie biżuteria, torebki i buty, bo sklepach z ubraniami rzadko chodze to mnie nie kusi. Ale teraz zachorowam na torebke lub botki z ćwiekami W sumie botki i tak musze sobie jakieś kupić więc...

Widziałam to Ogólnie rozbroiły mnie komenatrze innych Wizażanek

Mówisz? Dobra to zamawiam, ale będę już spłukana całkowicie Jeszcze by się pędzelek do różu przydał, ale flat topem też sobie radze

Sprzedaj na allegro częśc jak Ci tyle nie potrzebne, a zawsze kasa dodatkowa wpadnie

Mirelka, ale leci do Ciebie przeciez soft bronzer!!! Lepiej kup sobie coś innego za to
mówię, bo po tych moich próbkach dojdziesz do tego samego wniosku
ale to nie zmuszam, bo moje próbki dostaniesz pewnie nie tego cobędzie teraz, ale na początku następnego tygodnia
wszystko by się przydało, ale kasy nie ma

kochana do mnie lecą 3 bronzery
Stary 2010-02-26, 19:42   #1849
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
mówię, bo po tych moich próbkach dojdziesz do tego samego wniosku
ale to nie zmuszam, bo moje próbki dostaniesz pewnie nie tego cobędzie teraz, ale na początku następnego tygodnia
wszystko by się przydało, ale kasy nie ma

kochana do mnie lecą 3 bronzery
No to zamówie

Jak 3 już lecą to przesada
Stary 2010-02-26, 19:53   #1850
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No to zamówie

Jak 3 już lecą to przesada
nie biorę tego prasowanca za ciemny moze byc
ale myślę teraz nad daydream
Stary 2010-02-26, 19:53   #1851
Finlora
Zakorzenienie

Zeźliłam się
Byliśmy już w trzeciej pizzerii w ostatnim czasie, zamawiam sos czosnkowy i co dostaję?? Sos, który smakuje jak majonez, nie czuć w tym nawet odrobinki czosnku, co to kurde ma być??
Najnowszy wynalazek w pizzeriach - sos czosnkowy bez czosnku
Stary 2010-02-26, 19:59   #1852
paspartu
Wtajemniczenie

'troszkę' mnie tu nie było

Cytat:
Zeźliłam się
Byliśmy już w trzeciej pizzerii w ostatnim czasie, zamawiam sos czosnkowy i co dostaję?? Sos, który smakuje jak majonez, nie czuć w tym nawet odrobinki czosnku, co to kurde ma być??
U mnie to samo Zamawiałm ostatnio pizzę na telefon i dostałam gratis 2 sosy.. w tym czosnkowy, który miał postać majonezu rozmieszanego z wodą Dziś na zakupach poszłam z kumpelą na pizzę i wziełyśmy sos pomidorowy, który trafił do kosza... smakował jak cukier, peeeełno cukru. FUJ!
Stary 2010-02-26, 20:18   #1853
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Zeźliłam się
Ale mi smaka na pizze narobiłaś Zaraz zobacze czy nie mam w zamrażalniku jakiejś

Cytat:
Napisane przez paspartu Pokaż wiadomość

U mnie to samo Zamawiałm ostatnio pizzę na telefon i dostałam gratis 2 sosy.. w tym czosnkowy, który miał postać majonezu rozmieszanego z wodą Dziś na zakupach poszłam z kumpelą na pizzę i wziełyśmy sos pomidorowy, który trafił do kosza... smakował jak cukier, peeeełno cukru. FUJ!
No...troszke Spowiadaj sie gdzie była i co robiła w tym czasie
Stary 2010-02-26, 20:24   #1854
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:

Hej

U mnie na szczęście sosu pomidorowego jeszcze nie zdążyli zepsuć chociaż w niektórych pizzeriach ostro nad tym pracują

Ale czosnkowy to po prostu porażka Zrozumiałabym raz, w jednej pizzerii, coś im nie wyszło, za mało czosnku dodali czy co, ale nie w każdej, w której ostatnio byłam!

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Ale mi smaka na pizze narobiłaś Zaraz zobacze czy nie mam w zamrażalniku jakiejś
To jeszcze coś powiem - nie dość, że dostałam sos majonezowy zamiast czosnkowego (oczywiście go nie zjadłam tylko zostawiłam cały dzbanuszek - pewnie trafił kolejnemu pechowcowi) to jeszcze zamiast mozzarelli dali nam jakiś zwykły ser - wiem jak smakuje mozzarella a ten ser ewidentnie smakował inaczej... na pewno nie wrócimy tam w najbliższym czasie
Miałąm nadzieję, że może mają stronę w necie, żeby wysmarować im ładną opinię ale niestety takowej strony brak
Stary 2010-02-26, 20:25   #1855
paspartu
Wtajemniczenie

Cytat:
No...troszke Spowiadaj sie gdzie była i co robiła w tym czasie
Korzystałam z ferii ale już się kończą... Nie wyobrazacie sobie jak nienawidze mojej szkoly- budynku, nauczycieli, towarzystwa.... Jak ja tam nie chce wracać... chyba przykuję się do kaloryfera Ale pocieszają mnie jeszcze te 4 miesiące
Stary 2010-02-26, 20:32   #1856
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

U mnie na szczęście sosu pomidorowego jeszcze nie zdążyli zepsuć chociaż w niektórych pizzeriach ostro nad tym pracują
Ale czosnkowy to po prostu porażka Zrozumiałabym raz, w jednej pizzerii, coś im nie wyszło, za mało czosnku dodali czy co, ale nie w każdej, w której ostatnio byłam!

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

To jeszcze coś powiem - nie dość, że dostałam sos majonezowy zamiast czosnkowego (oczywiście go nie zjadłam tylko zostawiłam cały dzbanuszek - pewnie trafił kolejnemu pechowcowi) to jeszcze zamiast mozzarelli dali nam jakiś zwykły ser - wiem jak smakuje mozzarella a ten ser ewidentnie smakował inaczej... na pewno nie wrócimy tam w najbliższym czasie
Miałąm nadzieję, że może mają stronę w necie, żeby wysmarować im ładną opinię ale niestety takowej strony brak
Ja już dawno pizzeri nie odwiedzałam, ale mam nadzieje ze w mojej ulubionej sosu czosnkowego nie zepsuli
Właśnie piecze mi sie pizza, ale sosu niestety nie mam Tak wiem która jest godzina na jedzenie takiej kolacji

Cytat:
Korzystałam z ferii ale już się kończą... Nie wyobrazacie sobie jak nienawidze mojej szkoly- budynku, nauczycieli, towarzystwa.... Jak ja tam nie chce wracać... chyba przykuję się do kaloryfera Ale pocieszają mnie jeszcze te 4 miesiące
Rozumiem doskonale. Jeszcze tylko marzec, potem kwiecien w tym świeta, potem maj i matury a czerwiec to juz prawie luz, ale zakonczenie jest strasznie pózno
Stary 2010-02-26, 22:44   #1857
Mirelkaaa
Zakorzenienie

witaj paspartu znowu

buu mi tez sie ferie konczą
Stary 2010-02-26, 22:52   #1858
'Estelle'

Cytat:
O rany i myślisz jeszcze o czwartym?
Po co Ci tyle? Przecież nie będziesz używać wszystkich naraz
Cytat:
Zeźliłam się
Hehe, przypomniała mi się pizza w barówie.
Oj, tam jednak mieli dobry sos
Cytat:
No, ładne mi troszkę
Cytat:
Hej

Hehehe, może u producenta zepsuła się partia, a wszystkie pizzerie zaopatrują się w jednym miejscu

Mi zdarzało się trafiać na paskudny sos pomidorowy, zupełnie bez smaku pomidorów a w dodatku gorzki

Stary 2010-02-26, 23:00   #1859
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
O rany i myślisz jeszcze o czwartym?
Po co Ci tyle? Przecież nie będziesz używać wszystkich naraz

Hehe, przypomniała mi się pizza w barówie.
Oj, tam jednak mieli dobry sos

No, ładne mi troszkę

Hehehe, może u producenta zepsuła się partia, a wszystkie pizzerie zaopatrują się w jednym miejscu

Mi zdarzało się trafiać na paskudny sos pomidorowy, zupełnie bez smaku pomidorów a w dodatku gorzki
ale kazdy z tych bronzerów jest inny
ale daje se siana zamówię mały pędzelek do briw
Stary 2010-02-26, 23:33   #1860
'Estelle'

Cytat:
ale kazdy z tych bronzerów jest inny
ale daje se siana zamówię mały pędzelek do briw
Eeee tam, brązer to brązer - brązowy
Co innego kolorówka cieni, czy nawet róży

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości