|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4682 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
off-wietrzko
![]() Moja etorebka jeszcze nie dotarła, no co jest z tym DHL? ![]()
#4683 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
off-wietrzko, bardzo mi przykro.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4684 |
Zakorzenienie
|
Mi również przykro, ale wiara- że śmierć to tylko brama- pomaga
![]() najgorszy koszmar moich studiów mam już za sobą- zdałam ![]() ![]() ![]() Nadzisiejszą imprezę makijaż będzie bordo- wedle głupiego życzenia P.- sama jestem ciekawa co wyjdzie, główna rola przypadnie takiemy własnie czerwono-różowo-buraczkowemu manhattankowi z dwójki i teraz nie wiem czy iść w czerwień, czy w róż, a może brąz ![]() zużyłam ostatnio 5 próbeczek saszetkowych (2 balsamy Daxa, krem Ziaji tym razem sopot spa do twarzy, maskę-piling Garniera i szampon dercos) ![]() ![]() Aaa no i zrobiłam tiramisu- nie mam zielonego pojęcia o jakie piórka chodzi w tym syropie z cukru pudru, oparzyłam sobei palce tylko ![]() ![]() I nie wiem o co chodzi z tym ubijaniem białek po wlaniu syropu aż ostygną- mi się nawet nie zdążyły zagrzać od niego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4685 |
|
Rzyrafko, moje gratulacje.
![]() ![]() Ja imprezowałam wczoraj, zrobiłam sobie makijaż paseczkowym brązerem Essence i super wyszło, świetnie się sprawdza w roli cieni. Niestety fotki nie zrobiłam, a na normalnych zdjęciach z imprezy nie widać dokładnie. No i zebrałam tyle komplementów wczoraj, od razu się podbudowałam. ![]() ![]() Jestem lekko skacowana, dobrze, że mam dziś wolne. TŻ biedny musiał pojechać na zjazd, ale przynajmniej wyspaliśmy się za wszystkie czasy. ![]() Nie zrobię dziś nic konstruktywnego, więc wyrolniczę się wieczorem. Tak kompleksowo, bo ostatnio wszystko w pośpiechu było. Zdecydowałam, że jednak chcę mieć jeszcze jaśniejsze włosy i dziś będę rozjaśniała. Mam nadzieję, że w końcu dojdę do mojego wymarzonego koloru. Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2010-02-26 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Strasznie mi przykro.. Mogę sobie tylko wyobrażać jak się teraz czujesz. ![]() rzyrafko, gratulacje. ![]() fuksja, a paseczki masz jaśniejsze czy ciemniejsze? ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4688 |
|
Em, mam te ciemniejsze, w wersji dla brunetek z limitowanki Sun Club.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko gratulacje
![]() Przyszła moja Elvie, jest śliczna ![]() ![]()
#4690 | ||
Wtajemniczenie
|
Off-wietrzko, bardzo Ci współczuję. Tak jak rzyrafka wierzę, że Twój Dziadek przeszedł przez bramę, ale wiem, że to musi być dla Was bardzo ciężkie
![]() No proszę ![]() Cytat:
Ja mam większość pędzli edm i właściwie ze wszystkich jestem zadowolona i używam ich regularnie ![]() Ja też się dołączyłam do zamówienia - mydeł z egm ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że tiramisu będzie smakować i biszkopty zdążą wchłonąć wilgoć z kremu zanim zaczniecie je jeść ![]() Teraz będzie samo-chwalenie ![]() Upiekłam dziś chałkę ![]() ![]() ![]() Ach! Żeby przyszły tydzień też obfitował w takie sukcesy ![]() ![]()
![]() |
#4691 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki mam do Was pytanie!
Zastanawiam się nad zakupem kremu YES TO CARROTS Niby taki naturalny i ekologiczny, ale znalazłam w jego składzie pochodną formaldehydu, niby na końcu, ale jest. Water (Aqua), Daucus Carota (Carrot) Seed Oil, Daucus Carota (Carrot) Juice, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Isopropyl Myristate, Propylene Glycol, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Dead Sea Water(Maris Aqua), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Disodium EDTA, Squalane, Caprylic / Capric Triglyceride, Peg-40 Stearate, Potassium Cetyl Phosphate, Sorbitan Tristearate, Tocopheryl Acetate, Fragrance (Parfum), Ginkgo Biloba Leaf Extract, Hyaluronic Acid, Cucumis Sativa (Cucumber) Fruit Water, Hamamelis Virginiana Flower (Witch Hazel) Water, Camellia Sinensis (Green Tea) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Niacinamide, Spirulina Maxima Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Silt (Maris Limus), Imidazolidinyl Urea, Salicylic Acid, Punica Granatum (Pomegranate) Peel Extract. Jest jeszcze krem z dozownikiem, który nie zawiera pochodnej formaldehydu, ale za to zawierafiltry przenikające Aqua (Water), Maris Aqua (Sea Water), Cucumis Sativus (Cucumber) Juice, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Algae Extract, Daucus Carota (Carrot) Seed Oil, Daucus Carota (Carrot) Juice, Isopropyl Myristate, Propylene Glycol, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Sorbitan Tristearate, Potassium Cetyl Phosphate, Peg-40 Stearate, Disodium EDTA, Squalane, Caprylic / Capric Triglyceride, Hyaluronic Acid, Tocopheryl Acetate, Fragrance (Parfum), Benzophenone-3, Camellia Sinensis (Green Tea) Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Brassica Oleracea (Broccoli) Extract, Hamamelis Virginiana Flower (Witch Hazel) Water, Mandarin Orange Peel Oil, Orange Peel Oil, Sea Silt Extract, Beet Root Juice, Imidazolidinyl, Punica Granatum Extract, Geraniol, Citronellol, Linalool, Hydroxyisohexyl, Butylphenyl Methylpropional, D-Limonene. Możecie mi powiedzieć, co o tym myślicie? ![]() Edytowane przez MsTseTse Czas edycji: 2010-02-26 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4692 |
po prostu Em :)
|
MsTseTse, chyba pomyliłaś wątki.
![]() fuksja, kolczyki z fb kupiłam za 1 euro w H&M. ![]()
![]() |
#4693 | |
Zakorzenienie
|
bardzo współczuję
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4694 |
Zadomowienie
|
Przepraszam Was dziewczynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4695 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4697 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4698 |
Rozeznanie
|
dzięki Wam, Dziewczyny za wsparcie!!
![]() Dziadek miał już 88 lat, więc prędzej czy później trzeba było się tego spodziewać, ale mimo wszystko ciężko się w tym pogodzić... ![]() Jutro rano wyjeżdżamy (na podkarpacie), więc znikam na kilka dni.... Rzyrafko, gratulacje!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4699 | |
Zakorzenienie
|
Hosenko, a jakie nacre mają wieczko? Bo czytałam że ten wzór jest z muszelek
![]() Dziś leczę skórę tzn krostki sudocremem, jutro mam zamiar się wymalować BL ![]() Kurcze jak mi się nie chce jechać jutro do szkoły i w niedz. (na szczęście w niedz. mam tylko do 12.15) ale jakoś mam taki stosunek olewający do tego zjazdu...jak nigdy nie przejmuję się niczym. Nie wiem co mi jest? ![]() Super! Gratulacje! ![]() Gratuluję też zużyć i tiramisu!Mój krem jakoś wyszedł przy rzadki, nie całkiem lejacy, no ale mógłby być sztywniejszy. Tak zastanawiałam sie co by wyszło jakby dodał śmietanfix albo trochę żelatyny ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4700 |
Zakorzenienie
|
Luskap: z muszelek?? Wzór tych "plamek" faktycznie może się kojarzyć z muszelkami (przez odcień) ale muszelki to napewno nie są.
Wieczko ma normalne, płaskie, gładkie.
#4701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyrafinowane pudełeczko udekorowane zostało fragmentami metalicznych muszelek ![]()
![]() |
#4702 | |
Wtajemniczenie
|
Ja myślę tylko, że masz dużo większą biochemiczną wiedzę niż ja
![]() Cytat:
![]() Za jakiś czas jak zrobię to tiramisu, to sprawdzę, jak to jest z tą puszystością ![]() Kurczę, dodałam chałkę na smaczny i nie przemyślałam, że mi się pojawi to okienko pod avkiem... Głupio tak z tym jednym przepisem, muszę dodać więcej, bo mi wstyd ![]()
![]() |
#4703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może to i są muszelki, ale jak już to spiłowane, wypolerowane tak, że są gładkie i na równi z resztą wieczka.
![]() |
#4704 |
Zakorzenienie
|
o jeżu, co za bzdura
![]() odbudować kod genetyczny? przecież on nigdzie nie znika ![]()
#4705 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Kiedyś był taki wątek o bzdurach, jakie producenci wypisują o swoich kosmetykach, zaraz go znajdę ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Mam: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=155434 Tego kremu chyba tam nie było ![]() A opis powinien się raczej zaczynać "naukowcy marki L'Oreal potrzebowali wielu litrów alkoholu, aby wymyślić taką bujdę na resorach" ![]()
![]() |
#4706 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Puder inspirowany najsławniejszą morską muszlą Akoya z Tahiti, wygląd produktu to hołd złożony polinezyjskiemu pięknu. sztuczna czy prawdziwa, wygląda pięknie ![]() Cytat:
![]() |
#4707 |
Zakorzenienie
|
Off-wietrzko wyrazy współczucia.
![]() Rzyrafko, gratulacje. ![]()
#4708 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do pędzli póki co mam 2 flat topy, skośnego do różu, mini flat topa, limitkę kabukiego na krótkiej nóżce i zwykły do cieni, ale ten ostatni mam z wymiany, z jakiejś starszej serii i nie przepadam za nim. Mam nadzieję, że te, które zamówiłam będą lepsze, bo w sumie głównie pędzle do cieni brałam, ten skośny do brwi/linera i LHK, bo jakoś jeszcze się go nie dorobiłam. Oby szybko doszły i oby bez VATu, bo już się doczekać ich nie mogę. I masz rację, to wcale nie są lutowe zakupy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A w ogóle to wczoraj się trochę wkurzyłam, bo jedne z Reserved mi się rozpadły w rękach. A miałam je na sobie dosłownie 2 razy ![]() ![]() Tak przy okazji, nie wiecie czy sklepy typu Reserved czy House akceptują bony Sodexo? Bo tatuś mi dał 50zł, to może bym sobie jakieś kolczyki jednak u nich wynalazła ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4709 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
Raczkowanie
|
witam
![]() ostatnio straasznie napaliłam się na jakis lekki, kryjący podkład w kompakcie. wypatrzyłam te dwa: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...act-Makeup.htm http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...-kompakcie.htm co o nich sądzicie? będą dobre do mojej mieszanej cery?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.