Panny Młode Kielce - część V :D - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-26, 22:13   #841
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D

Coś mi się chyba popsuło z wielocytowaniem. A jako blondynka nie zapisałam tego co napisałam i wcięło Jutro nadrobię
A póki co chansons jutro trzymam mocno za Was kciuki. Zyczę, żeby świeciło Wam słoneczko no i oczywiście dużo szczęścia i miłości na tej Nowej Drodze Życia
Stary 2010-02-26, 22:17   #842
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

frogutka - Mam nadzieję, że zdam Dziękuję za kciuki

Cytat:
Napisane przez madziastanczyk Pokaż wiadomość
Hi hi hi mój Misiek też się chciał włamac na nasze forum bo jest troszkę zazdrosny ale powiedziałam mu że to forum tylko dla kobiet i żeby sobie założył swój wątek dla facetów!!! Strach się bac co oni by tam wypisywali...
Bardzo jestem ciekawa jaki byłby temat tych rozmów. Na pewno nie ślub

sjoanna - To ucz go polskiego Osobiście znam Włocha, który nieźle sobie radzi z polskim. Choć czasem śmiesznie mu to wychodzi
To Ty pewnie znasz włoski perfekcyjnie Ja osobiście mam sentyment do Włoch ( nie do Włochów ) i do języka też
Gratuluję zakupu bucików

sylwkowa - Dziękuję za kciuki

Cytat:
Napisane przez Maxima86 Pokaż wiadomość
W sumie już po 17stej ale trzymam kciuki za pomyślny wynik
Dziękuję za kciuki a na wynik muszę czekać do następnej soboty

Cytat:
Napisane przez srubka87 Pokaż wiadomość
Beaciunia-i jak Ci poszło?
Chansons-trzyma kciuki, ojj ale będzie się działo
A ja cały wieczór spędziłam grając z Tż-em w fifę Grałam pierwszy raz, ale strasznie mnie wciągnęło

A ja uwielbiam skrzypce, ale uważam, że co za dużo to nie zdrowo....Mamy świetnego organistę i nie chcę robić z naszego ślubu przedstawienia. Jak kiedyś zaproponowałam Tż-owi, żeby podczas przysięgi cicho grało Ave Maryja na skrzypcach to powiedział: "Jeszcze czego..może zamówimy pajacyki fikające po dywanie".
Myślę. że nieźle mi poszło Coś wymyśliłam
Mi też się skrzypce podobają i to bardzooo. Prawdopodobnie na ślubie będziemy mieć. TŻ zostawił mi w tej kwestii wolną rękę
W kościele, gdzie będziemy brać ślub (parafia TŻ) to organista jest masakryczny. Tak i w śpiewie jak i w grze na organach. Swoją drogą to mógłby się już na emeryturkę wybrać Mam wrażenie, że on tam od zawsze jest
No i tej racji, że organista mi pięknej oprawy nie zrobi to na pewno będzie coś dodatkowo, żeby chociaż troszkę upiększyć tę ceremonię

Cytat:
DŻIZESSSSSS!!!! Dziewczyny jak to możliwe???? Ktoś Wam zrobił kawał???
!
Właśnie też siedziałam i patrzyłam i zastanawiałam się o co tu chodzi

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ivonko

Trąbka fajnie. (chociaż ja ją słyszę przeważnie na pogrzebach), ale można by coś posłuchać, ale tak jak powiedziała Madzia do tego trzeba by zawodowca.
Ale ja i tak uważam, ze najlepszy jest flet (kocham ten instrument) Jest taki hmm... eteryczny
O właśnie O flecie nie pomyślałam a też mi się bardzo podoba i zdradzę Wam sekret.Kiedyś chciałam grać na flecie właśnie i poczyniłam nawet ku temu kroki idąc na przesłuchanie do szkoły muzycznej No, ale cóż. Nie przyjęli mnie na flet, ale na pocieszenie chcieli mnie wepchnąć na klarnet No i w końcu skończyło się na niczym.

A tak w ogóle to włączyłam komputer tylko po to, żeby spisać plan na jutro ale ciii

Zabijcie mnie, ale znalazłam to, co napisałam Przepraszam za zaśmiecanie forum i już uciekam spać
Stary 2010-02-26, 22:27   #843
Grateful
Raczkowanie

beaciunia- po prostu w Eliocie sa dwie sale
Grateful jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 22:31   #844
frogutka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Frogutka przesłuchałam melodie z linku i przepraszam Cie za poprzednią opinię Świetnie to brzmi I nie przypuszczałam, ze to tak fajnie się zgrywa z organami
w porządku i bardzo się cieszę, że przyczyniłam się do zmiany Twojej opinii

Edytowane przez frogutka
Czas edycji: 2010-02-26 o 22:32
frogutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 07:34   #845
mysiaedysia
Raczkowanie

Dziewczyny czy mogę prosić o nr tel do p. Ani Tusień?
Tak w ogole to gdzie znajduje się jej salon? Tak sie zastanawialam, gdzie sie umowie do fryzjera...

Chcialam isc do p. Piotra z Dominique (cos takiego ), ale u niego nie ma kosmetyczki a poza tym na sienkiewicza nie ma zbytnio dojazdu, a nie chce latac we fryzurze slubnej po miescie

Napiszcie, gdzie kupujecie dodatki. W salonach sukien slubnych? Mi sie wydaje, ze jest tak drogo. znalazlam fajne kolczyki na necie, ale boje sie czy beda pasowaly, bo ja bardzo szczupla jestem i niestety nie wszystko mi pasuje... Oczywiscie moglabym zamowic kilka kompletow, ale wolalabym zobaczyc cos na miejscu. Gdzie w Kielcach mozna znalezc fajna (niedroga ) bizuterie?
mysiaedysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 08:06   #846
Grateful
Raczkowanie

Dziewczyny bylam dzisiaj u mnie w parafi po zgode na ślub w innym kościele, ale sie nasłuchałam-masakra. Pół godz. mnie trzymał, że dlaczego w innej, jak u Nas taki piękny kościoł i takie tam..., wypisał i 100 zł sobie zażyczył. Czuje ulge, że mam to z glowy

Edytowane przez Grateful
Czas edycji: 2010-02-27 o 08:07
Grateful jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 08:30   #847
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Miłego dnia

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-27, 08:56   #848
sunshine8408
Raczkowanie

Cytat:
y
Trąbka pięknie brzmi w kościele gdzie jest pogłos... Byłam na ślubie gdzie trębacz grał Ave Maria Schuberta na komunii i było super! Ale zaznaczam - nie każdy kto gra na trąbce robi to pięknie.... Do tego trzeba zawodowca!
madziastanczyk na Karczówce,w Klasztorze bo tam mam właśnie ślub, chyba jest raczej pogłos, i nie będzie problemu z akustyką prawda?
Ja też mam problem, gdyż mogę załatwić i jedno i drugie.
Mój brat cioteczny jest trębaczem i gra naprawdę pięknie,jeździ na jakieś konkursy i zdobył parę medali, z kolei mój TŻ ma też w swojej familii 2 skrzypków po szkołach muzycznych którzy przepięknie grają.
No i kurcze nie wiem, albo jedno albo drugie.
sunshine8408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 09:02   #849
BLACKrose24
Raczkowanie

GG do BLACKrose24

Cytat:
Napisane przez chansons Pokaż wiadomość
Dziewczyny Wasze kciuki na pewno się przydadzą! powoli zaczyna mnie brać stresik, bardzo bym już chciala żeby było jutro..
Kochana trzymam mocno No i wszystkiego naj naj dla Ciebie
i Twojego TŻ-cika

Cytat:
Napisane przez Grateful Pokaż wiadomość
Dziewczyny bylam dzisiaj u mnie w parafi po zgode na ślub w innym kościele, ale sie nasłuchałam-masakra. Pół godz. mnie trzymał, że dlaczego w innej, jak u Nas taki piękny kościoł i takie tam..., wypisał i 100 zł sobie zażyczył. Czuje ulge, że mam to z glowy
W tych kościołach to zawsze coś My jak poszliśmy się zapytac pod Telegrafem o ślub to też było sto pytań do ... wykład cały ... czemu odrazu nie wzieliśmy ślubu kościelnego , tylko najpierw cywilny i takie tam pierdoły. A ja nie musze się nikomu tłumaczyc bo to moja sprawa. Natomiast w Katedrze ksiądz miał super podejście - był bardzo miły
i nie zadawał zbędnych pytań. 100zł za kawałek papierka masakraaa

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Miłego dnia
Wzajemnie - miłego dnia dziewczynki

Razem od : 11.03.2008
Zaręczyny : 31.08.2008
Ślub cywilny : 14.02.2009
Ślub kościelny : 10.09.2011

BLACKrose24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 09:15   #850
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez chansons Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ostatnio nie piszę tylko czytam bo czas tak strasznie ucieka, ale mam prośbę..

TRZYMAJCIE ZA NAS JUTRO KCIUKI Najlepiej ok. godziny 14 czyli wtedy kiedy mamy ślub, ale dla mnie przydałyby się też na czas przygotowań!!
Kciuki jak kciuki ja tam jeszcze dołożę całusa żebyście szczęśliwi byli a resztę dopowiem na kościelny
Stary 2010-02-27, 09:23   #851
syrwia81
Rozeznanie

GG do syrwia81

Chansons ja również trzymam mocno kciuki i czekamy na relację po

I również życzę wszystkim dziewczynkom i ich drugim połówkom miłego dnia

NIKOLA - 05-03-2012
syrwia81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-27, 09:35   #852
madziastanczyk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sunshine8408 Pokaż wiadomość
madziastanczyk na Karczówce,w Klasztorze bo tam mam właśnie ślub, chyba jest raczej pogłos, i nie będzie problemu z akustyką prawda?
Ja też mam problem, gdyż mogę załatwić i jedno i drugie.
Mój brat cioteczny jest trębaczem i gra naprawdę pięknie,jeździ na jakieś konkursy i zdobył parę medali, z kolei mój TŻ ma też w swojej familii 2 skrzypków po szkołach muzycznych którzy przepięknie grają.
No i kurcze nie wiem, albo jedno albo drugie.
Owszem na Karczówce jest piękny pogłos mimo że grając u góry tak tego nie słychac Proponuję Wam pogodzic trąbkę na wejście i wyjście marszem a skrzypce w trakcie. Trzeba wykorzystac zdolności rodziny...

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Napisane przez BLACKrose24 Pokaż wiadomość
My jak poszliśmy się zapytac pod Telegrafem o ślub to też było sto pytań do ... wykład cały ... czemu odrazu nie wzieliśmy ślubu kościelnego , tylko najpierw cywilny i takie tam pierdoły. A ja nie musze się nikomu tłumaczyc bo to moja sprawa. Natomiast w Katedrze ksiądz miał super podejście - był bardzo miły
i nie zadawał zbędnych pytań. 100zł za kawałek papierka masakraaa
Blackrose24 naprawdę mieliście jakieś problemy pod Telegrafem??? Ja od wielu lat należę do tej parafii i pierwsze słyszę!!!! No chyba że któryś z tych młodych księży jest taki wścibski... Tak w ogóle to co to za zgoda znowu!!!!!!??????? kto to wymyślił!!!?????? I dlaczego się za to dziadostwo płaci!!!!!????? 100zł piechotą nie chodzi!!! Co za pazerniak ten ksiądź!!??? Ja bym nie zapłaciła za chiny!!!
co nam zabrała sen
...
madziastanczyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 09:55   #853
Meana1
Rozeznanie

Chansons wszystkiego najlepszego, równiez trzymam kciuki i przesyłam
Meana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 10:23   #854
BLACKrose24
Raczkowanie

GG do BLACKrose24

Cytat:

Blackrose24 naprawdę mieliście jakieś problemy pod Telegrafem???
Nie no u nas sprawa wygląda tak że my przebywamy za granicą już dłuższy czas i zgodnie niby z prawem kościelnym parafią jest ten kościół , który jest najbliżej miejsca w którym przebywasz dłużej niż 3miesiące - więc moją parafią jest kościół w Irlandii. Całe życie moją parafią była Katedra , a teraz gdyby patrzec na miejsce zameldowania to jest to kościół w Słubicach bo tam jest parafia Męża i ja też jestem tam zameldowana bo tam kupiliśmy mieszkanie. No ale ja sobie nie wyobrażałam brac ślubu kościelnego w innym miejscu niż Kielcach. No i najpierw poszliśmy z ciekawości pod Telegraf do kościoła - bo jest bardzo ładny - no i w sumie się nasłuchaliśmy jakie cyrki są w Katedrze ( co się okazało bzdurą ). No i pod Telegrafem rozmawialiśmy z księdzem taki w sumie wydawał się miły a potem jak nas zasypał pytaniami to zwątpiłam. Zaczoł wypytywac czemu nie wzieliśmy odrazu kościelnego , że to tak nie bardzo życ z cywilnym , że on nie wie jak to rozwiazac , że on musi porozmawiac z proboszczem bo protokół jest do podpisania no ale w sumie to można jakos obejsc i wogole cuda wianki zaczoł odstawiac. Więc stwierdziliśmy że pójdziemy zapytac do katedry . Trafiliśmy na miłego księdza który nam wszystko wytłumaczył , powiedział że to co nam powiedzieli pod Telegrafem odnośnie podpisywania dokumentów kilka miesięcy przed ślubem jest nie zgodne z prawem kościelnym- i że taki protokół można podpisac nie wcześniej niż na 3 miesiące przed ślubem. Wytłumaczył nam że jeżeli na te 3miesiące przed nie będziemy mogli przyleciec - to stąd ksiądz może nam wystawic tzw. licencje
i wtedy nie będzie problemu. Kiedy go zapytałam o tą zgode na ślub w innej parafii czy to prawda że to jest płatne - powiedział że nie . I żeby nie słuchac ludzi bo gęsto często coś usłyszą , żle zrozumią i przekręcają a księża w innych kościołach stosują jakieś dziwne nie zrozumiałe dla niego praktyki. Więc zrezygnowałam z pod Telegrafu i ślub będę brac w Katedrze.

Edytowane przez BLACKrose24
Czas edycji: 2010-02-27 o 10:26
Stary 2010-02-27, 11:28   #855
sunshine8408
Raczkowanie

[QUOTE=madziastanczyk;1748 9607]Owszem na Karczówce jest piękny pogłos mimo że grając u góry tak tego nie słychac Proponuję Wam pogodzic trąbkę na wejście i wyjście marszem a skrzypce w trakcie. Trzeba wykorzystac zdolności rodziny...

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Dziękuje kochana za podpowiedz

chansons trzymam kciuki i też dorzucam buziaki
PS. Czekamy na obszerną relację
Pozdrawiam cieplutko

Edytowane przez sunshine8408
Czas edycji: 2010-02-27 o 11:30
sunshine8408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 14:32   #856
Kasia1429
Raczkowanie

GG do Kasia1429

My dzisiaj byliśmy na
Kursie na Karczówce i powiem Wam że Padam o 15 z tamtąd wyszliśmy. Ks. Jan świetnie mówił o wszystkim ale późniejszy jego podmienik to ehhh. Ale już mamy załatwione i nareszcie zgłowy. To chwalić sięktóra dzisiaj była
Kasia1429 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 15:10   #857
sylwkowa
Raczkowanie

GG do sylwkowa

Oj dziewczynki ledwo dziś żyje tak się wczoraj zrelaksowałam, że dziś mi głowa pęka hihihi
A Chansons już po.. i kolejna mężatka w Naszym gronie Gratulujemy!!! Jak Was tak dziewczyny czytam to ja to muszę być 100lat za Wami z tym moim załatwianiem spraw ślubnych no ale w marcu będę na tydz. więc mam nadzieję, że wszystko nadrobię
Mam takie małe pytanko.. miała z Was może któraś wesele na sali "Pod wiatrakami"? Chodzi mi mianowicie o wystrój tej sali ponieważ wiem, że oni mają swój wystrój lub można samemu a ja nie mogę skojarzyć jak ten ich wygląda. Ma może któraś zdjęcia?? Mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi bo dziś jestem mega odmóżdżona
Stary 2010-02-27, 15:19   #858
poprostujaaa
Przyczajenie

Exclamation Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D

<usuniete przez moderatora>

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2010-02-28 o 09:45 Powód: spam
poprostujaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 15:41   #859
ewela03
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kasia1429 Pokaż wiadomość
My dzisiaj byliśmy na
Kursie na Karczówce i powiem Wam że Padam o 15 z tamtąd wyszliśmy. Ks. Jan świetnie mówił o wszystkim ale późniejszy jego podmienik to ehhh. Ale już mamy załatwione i nareszcie zgłowy. To chwalić sięktóra dzisiaj była

ja rowniez na swojej liscie "spraw zlatwionych" moge odznaczyc kurs przedmalzenski, ktory tak jak Kasia1429 zroblam dzisiaj na Karczowce zgadzam sie ze ks. Jan rewelacyjnie poprowadzil nauki,nie wiadomo kiedy z nim czas minal,gorzej juz bylo pozniej....
sadze ze latwo Kasiu1429 bedzie ci sie domyslec kim jestem,gdyz tylko 3 znas byly same bez swoich TŻ ....no i ktos musial isc autko przestawiac
ewela03 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-27, 15:42   #860
madziastanczyk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BLACKrose24 Pokaż wiadomość
Nie no u nas sprawa wygląda tak że my przebywamy za granicą już dłuższy czas i zgodnie niby z prawem kościelnym parafią jest ten kościół , który jest najbliżej miejsca w którym przebywasz dłużej niż 3miesiące - więc moją parafią jest kościół w Irlandii. Całe życie moją parafią była Katedra , a teraz gdyby patrzec na miejsce zameldowania to jest to kościół w Słubicach bo tam jest parafia Męża i ja też jestem tam zameldowana bo tam kupiliśmy mieszkanie. No ale ja sobie nie wyobrażałam brac ślubu kościelnego w innym miejscu niż Kielcach. No i najpierw poszliśmy z ciekawości pod Telegraf do kościoła - bo jest bardzo ładny - no i w sumie się nasłuchaliśmy jakie cyrki są w Katedrze ( co się okazało bzdurą ). No i pod Telegrafem rozmawialiśmy z księdzem taki w sumie wydawał się miły a potem jak nas zasypał pytaniami to zwątpiłam. Zaczoł wypytywac czemu nie wzieliśmy odrazu kościelnego , że to tak nie bardzo życ z cywilnym , że on nie wie jak to rozwiazac , że on musi porozmawiac z proboszczem bo protokół jest do podpisania no ale w sumie to można jakos obejsc i wogole cuda wianki zaczoł odstawiac. Więc stwierdziliśmy że pójdziemy zapytac do katedry . Trafiliśmy na miłego księdza który nam wszystko wytłumaczył , powiedział że to co nam powiedzieli pod Telegrafem odnośnie podpisywania dokumentów kilka miesięcy przed ślubem jest nie zgodne z prawem kościelnym- i że taki protokół można podpisac nie wcześniej niż na 3 miesiące przed ślubem. Wytłumaczył nam że jeżeli na te 3miesiące przed nie będziemy mogli przyleciec - to stąd ksiądz może nam wystawic tzw. licencje
i wtedy nie będzie problemu. Kiedy go zapytałam o tą zgode na ślub w innej parafii czy to prawda że to jest płatne - powiedział że nie . I żeby nie słuchac ludzi bo gęsto często coś usłyszą , żle zrozumią i przekręcają a księża w innych kościołach stosują jakieś dziwne nie zrozumiałe dla niego praktyki. Więc zrezygnowałam z pod Telegrafu i ślub będę brac w Katedrze.

A no to wszystko już jasne... W takim razie wikariusz spod Telegrafu jest niedoinformowany i boi się proboszcza....
co nam zabrała sen
...
Stary 2010-02-27, 15:48   #861
BLACKrose24
Raczkowanie

GG do BLACKrose24

Cytat:
A no to wszystko już jasne... W takim razie wikariusz spod Telegrafu jest niedoinformowany i boi się proboszcza....
W takim układzie nie powinien byc wikariuszem skoro nie zna prawa kościelnego i takie bzdury ludzią mówi .... albo powinien się doszkolic żeby kolejnym takich rzeczy nie mówił . A na bojącego się proboszcza nie wyglądał

Edytowane przez BLACKrose24
Czas edycji: 2010-02-27 o 15:50
Stary 2010-02-27, 15:51   #862
madziastanczyk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewela03 Pokaż wiadomość
ja rowniez na swojej liscie "spraw zlatwionych" moge odznaczyc kurs przedmalzenski, ktory tak jak Kasia1429 zroblam dzisiaj na Karczowce zgadzam sie ze ks. Jan rewelacyjnie poprowadzil nauki,nie wiadomo kiedy z nim czas minal,gorzej juz bylo pozniej....
sadze ze latwo Kasiu1429 bedzie ci sie domyslec kim jestem,gdyz tylko 3 znas byly same bez swoich TŻ ....no i ktos musial isc autko przestawiac

No i jak tam było dziewczynki?? Możecie w skrócie powiedziec o czym ks. Jan tak ciekawie mówił??? Czy wiecie może co z kursem 27 marca??
co nam zabrała sen
...
Stary 2010-02-27, 15:53   #863
frogutka
Zadomowienie

Cytat:
też byliśmy dziś na kursie ks. Jan fantastyczny i taki życiowy
ewela03 chyba siedzieliśmy przy tym samym stole-prawie naprzeciwko

pokazałam mojemu Tż trąbkę i jest zachwycony chyba stanie na tym, że będziemy mieli i skrzypaczkę do Ave Maria i trębacza do marszów
także dziewczynki pytanko macie może namiary na jakichś trębaczów

Edytowane przez frogutka
Czas edycji: 2010-02-27 o 15:54

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-27, 15:57   #864
eninka84
Zadomowienie

Cytat:
hahah to ja tez byłam przestawić samochód
Również kurs mam za sobą dzis. Nawet TŻowi załatwiłam a go nie było

Madziastanczyk
Kolejny kurs 27 marca a pani z poradni nie wiadomo kiedy bedzie.

Edytowane przez eninka84
Czas edycji: 2010-02-27 o 15:58
eninka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 16:01   #865
madziastanczyk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez frogutka Pokaż wiadomość
pokazałam mojemu Tż trąbkę i jest zachwycony chyba stanie na tym, że będziemy mieli i skrzypaczkę do Ave Maria i trębacza do marszów
także dziewczynki pytanko macie może namiary na jakichś trębaczów
Jeśli chodzi o DOBREGO trębacza to radzę udac sie do filharmonii świętokrzyskiej lub do szkoły muzycznej na ul.Seminaryjskiej. Polecam p.Zbigniewa Pasiekę, Wojciecha Wojciechowskiego, Grzegorza Maliniaka. Jeśli oni by nie mogli to na pewno kogoś Wam polecą nawet ze swoich uczniów....
co nam zabrała sen
...
Stary 2010-02-27, 16:05   #866
eninka84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Grateful Pokaż wiadomość
piękny kościół.....kurcze ja tam w nim nic pięknego nie widze! Razi po oczach tylko kolor na scianach Ciekawe ile sobie za zapowiedzi policzy Jak mi jakąs kwote zaśpiewa to mu cos odpowiem niemiłego przysiegam
Stary 2010-02-27, 16:06   #867
madziastanczyk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eninka84 Pokaż wiadomość
hahah to ja tez byłam przestawić samochód
Również kurs mam za sobą dzis. Nawet TŻowi załatwiłam a go nie było

Madziastanczyk
Kolejny kurs 27 marca a pani z poradni nie wiadomo kiedy bedzie.

eninka
dziękuję za informacje. Powiedz jak to zrobiłaś że załatwiłaś TŻowi kurs a go nie było??? Czy miałaś jakieś specjalne wytłumaczenie??
co nam zabrała sen
...
Stary 2010-02-27, 16:07   #868
frogutka
Zadomowienie

Cytat:
Jeśli chodzi o DOBREGO trębacza to radzę udac sie do filharmonii świętokrzyskiej lub do szkoły muzycznej na ul.Seminaryjskiej. Polecam p.Zbigniewa Pasiekę, Wojciecha Wojciechowskiego, Grzegorza Maliniaka. Jeśli oni by nie mogli to na pewno kogoś Wam polecą nawet ze swoich uczniów....

dzięki ogromne masz może do nich jakiś kontakt? poproszę na piv
Stary 2010-02-27, 16:09   #869
sjoanna
Zakorzenienie

Znalazłam moje buty ślubne w necie ale niestety nie białe tylko szare
Nie wyglądaja tak dobrze jak moje. Białe z jasną podeszwą.

http://www.eobuwie.com.pl/product-po...lko-M4KF7.html

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-27, 16:16   #870
eninka84
Zadomowienie

Red face Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D

Cytat:

eninka
dziękuję za informacje. Powiedz jak to zrobiłaś że załatwiłaś TŻowi kurs a go nie było??? Czy miałaś jakieś specjalne wytłumaczenie??
Troszkę oszukałam na liście obecności i po prostu wpisałam go obok mnie bo i tak nikt nikogo nie liczył i tej listy nie sprawdzał. Poza tym było 80 osób więc stwierdziłam ze nikt sie nie zorientuje... okropna jestem, ale wyjscia nie miałam, musze na PN miec wszytskie zaswiadczenia bo ślub tuz tuż
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości