![]() |
#841 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Coś mi się chyba popsuło z wielocytowaniem. A jako blondynka nie zapisałam tego co napisałam i wcięło
![]() ![]() A póki co chansons jutro trzymam mocno za Was kciuki. Zyczę, żeby świeciło Wam słoneczko no i oczywiście dużo szczęścia i miłości na tej Nowej Drodze Życia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#842 | ||||
Raczkowanie
|
frogutka - Mam nadzieję, że zdam
![]() ![]() Cytat:
![]() sjoanna - To ucz go polskiego ![]() ![]() To Ty pewnie znasz włoski perfekcyjnie ![]() ![]() ![]() Gratuluję zakupu bucików ![]() sylwkowa - Dziękuję za kciuki ![]() Dziękuję za kciuki a na wynik muszę czekać do następnej soboty ![]() Cytat:
![]() ![]() Mi też się skrzypce podobają i to bardzooo. Prawdopodobnie na ślubie będziemy mieć. TŻ zostawił mi w tej kwestii wolną rękę ![]() W kościele, gdzie będziemy brać ślub (parafia TŻ) to organista jest masakryczny. Tak i w śpiewie jak i w grze na organach. Swoją drogą to mógłby się już na emeryturkę wybrać ![]() ![]() No i tej racji, że organista mi pięknej oprawy nie zrobi to na pewno będzie coś dodatkowo, żeby chociaż troszkę upiększyć tę ceremonię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to włączyłam komputer tylko po to, żeby spisać plan na jutro ale ciii ![]() Zabijcie mnie, ale znalazłam to, co napisałam ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Raczkowanie
|
beaciunia- po prostu w Eliocie sa dwie sale
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#844 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez frogutka Czas edycji: 2010-02-26 o 22:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy mogę prosić o nr tel do p. Ani Tusień?
Tak w ogole to gdzie znajduje się jej salon? Tak sie zastanawialam, gdzie sie umowie do fryzjera... Chcialam isc do p. Piotra z Dominique (cos takiego ![]() ![]() Napiszcie, gdzie kupujecie dodatki. W salonach sukien slubnych? Mi sie wydaje, ze jest tak drogo. znalazlam fajne kolczyki na necie, ale boje sie czy beda pasowaly, bo ja bardzo szczupla jestem i niestety nie wszystko mi pasuje... Oczywiscie moglabym zamowic kilka kompletow, ale wolalabym zobaczyc cos na miejscu. Gdzie w Kielcach mozna znalezc fajna (niedroga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny bylam dzisiaj u mnie w parafi po zgode na ślub w innym kościele, ale sie nasłuchałam-masakra. Pół godz. mnie trzymał, że dlaczego w innej, jak u Nas taki piękny kościoł i takie tam..., wypisał i 100 zł sobie zażyczył. Czuje ulge, że mam to z glowy
![]() Edytowane przez Grateful Czas edycji: 2010-02-27 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
Miłego dnia
![]()
#848 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też mam problem, gdyż mogę załatwić i jedno i drugie. ![]() Mój brat cioteczny jest trębaczem i gra naprawdę pięknie,jeździ na jakieś konkursy i zdobył parę medali, z kolei mój TŻ ma też w swojej familii 2 skrzypków po szkołach muzycznych którzy przepięknie grają. No i kurcze nie wiem, albo jedno albo drugie. ![]()
![]() |
#849 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i Twojego TŻ-cika ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i nie zadawał zbędnych pytań. 100zł za kawałek papierka masakraaa ![]() Wzajemnie - miłego dnia dziewczynki ![]()
![]() |
#850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Rozeznanie
|
Chansons ja również trzymam mocno kciuki i czekamy na relację po
![]() I również życzę wszystkim dziewczynkom i ich drugim połówkom miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#852 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#853 |
Rozeznanie
|
Chansons wszystkiego najlepszego, równiez trzymam kciuki i przesyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#854 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i wtedy nie będzie problemu. Kiedy go zapytałam o tą zgode na ślub w innej parafii czy to prawda że to jest płatne - powiedział że nie . I żeby nie słuchac ludzi bo gęsto często coś usłyszą , żle zrozumią i przekręcają a księża w innych kościołach stosują jakieś dziwne nie zrozumiałe dla niego praktyki. Więc zrezygnowałam z pod Telegrafu i ślub będę brac w Katedrze.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BLACKrose24 Czas edycji: 2010-02-27 o 10:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=madziastanczyk;1748 9607]Owszem na Karczówce jest piękny pogłos mimo że grając u góry tak tego nie słychac
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Dziękuje kochana za podpowiedz ![]() chansons trzymam kciuki i też dorzucam buziaki ![]() PS. Czekamy na obszerną relację Pozdrawiam cieplutko ![]()
![]() http://s9.suwaczek.com/20100731580817.png[/img] http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100731290113.html Edytowane przez sunshine8408 Czas edycji: 2010-02-27 o 11:30 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 |
Raczkowanie
|
My dzisiaj byliśmy na
Kursie na Karczówce i powiem Wam że Padam o 15 z tamtąd wyszliśmy. Ks. Jan świetnie mówił o wszystkim ale późniejszy jego podmienik to ehhh. Ale już mamy załatwione i nareszcie zgłowy. To chwalić sięktóra dzisiaj była ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Raczkowanie
|
Oj dziewczynki ledwo dziś żyje tak się wczoraj zrelaksowałam, że dziś mi głowa pęka
![]() A Chansons już po.. ![]() ![]() ![]() ![]() Mam takie małe pytanko.. miała z Was może któraś wesele na sali "Pod wiatrakami"? Chodzi mi mianowicie o wystrój tej sali ponieważ wiem, że oni mają swój wystrój lub można samemu a ja nie mogę skojarzyć jak ten ich wygląda. Ma może któraś zdjęcia?? Mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi bo dziś jestem mega odmóżdżona ![]() ![]()
#858 |
Przyczajenie
|
![]()
<usuniete przez moderatora>
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2010-02-28 o 09:45 Powód: spam |
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja rowniez na swojej liscie "spraw zlatwionych" moge odznaczyc kurs przedmalzenski, ktory tak jak Kasia1429 zroblam dzisiaj na Karczowce ![]() sadze ze latwo Kasiu1429 bedzie ci sie domyslec kim jestem,gdyz tylko 3 znas byly same bez swoich TŻ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#860 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A no to wszystko już jasne... ![]() ![]()
![]() |
#861 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BLACKrose24 Czas edycji: 2010-02-27 o 15:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No i jak tam było dziewczynki?? Możecie w skrócie powiedziec o czym ks. Jan tak ciekawie mówił??? ![]() ![]()
![]() |
#863 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ewela03 chyba siedzieliśmy przy tym samym stole-prawie naprzeciwko ![]() pokazałam mojemu Tż trąbkę i jest zachwycony ![]() ![]() także dziewczynki pytanko macie może namiary na jakichś trębaczów ![]() Edytowane przez frogutka Czas edycji: 2010-02-27 o 15:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#864 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Również kurs mam za sobą dzis ![]() ![]() Madziastanczyk Kolejny kurs 27 marca a pani z poradni nie wiadomo kiedy bedzie. Edytowane przez eninka84 Czas edycji: 2010-02-27 o 15:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#866 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
eninka dziękuję za informacje. ![]() ![]()
![]() |
#868 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki ogromne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam moje buty ślubne w necie ale niestety nie białe tylko szare
![]() Nie wyglądaja tak dobrze jak moje. Białe z jasną podeszwą. http://www.eobuwie.com.pl/product-po...lko-M4KF7.html
#870 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.