Panny Młode Kielce - część V :D - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-28, 19:12   #961
Meana1
Rozeznanie

Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D

Cytat:
Napisane przez frogutka Pokaż wiadomość
Twenty One to zespół, który my wybraliśmy dlatego tym bardziej miło mi słyszeć, że kolejnej osobie się podoba u nas też będzie sporo młodych dlatego ten zespół pasuje idealnie, ludzie młodzi i z pasją oraz werwą my nawet pod nich zmieniliśmy pierwotną datę ślubu naprawdę warto,słuchaliśmy ich płyt z wesel i wypadają jak dla mnie rewelacyjnie Polecam
Dla mnie też są rewelacyjni.

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
u mojej koleżanki graja tez 29 maja ide na wesele wiec się przekonam
ja też czekam na relację. A gdzie wtedy grają? W jakiej sali?

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
Napisane przez ul3nka Pokaż wiadomość
Twenty One rzeczywiście fajnie gra, byłam w zeszłym roku na weselu gdzie grali. Jednak miałam pewne zastrzeżenia. Robili bardzo długie przerwy i czasem to trzeba było ich "zmuszać" żeby wstali wreszcie od stołu i poszli łaskawie grać. A tak nie powinno być. Mówię o przerwie ponad pół godziny a później nawet dłuższych...
To ja im powiem że przerwy najwyżej 20minutowe, myślę że ta kwestia jest do uzgodnienia. Czasem dobre są dłuższe przerwy żeby rodzinka sobie porozmawiała.

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Lena _ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam gorącą prośbę. Rozglądam się za zespołem, mam bardzo niewiele czasu; jednak plus, że ślubuje w piątek powoduje, że zespoły w tym dniu raczej są wolne. Zastanawiam się nad:
- Twenty One (jednak naczytałam się samych złych wypowiedzi)
- Forever
- L4
- Party Brothers

Czy możecie dopisać do listy, kogo mogę brać jeszcze pod uwagę (będę BARDZO wdzięcza za info, kogo Wy planujecie..)
A gdzie czytałas te złe wypowiedzi o twenty one?

Edytowane przez Meana1
Czas edycji: 2010-02-28 o 19:22
Meana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:14   #962
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

My wszystko mieliśmy zapisane w umowie, bloki 45 minut - 15 minut przerwy, z tym, ze nie było czegoś takiego, ze jest mnóstwo ludzi na parkiecie, a zespół robi przerwe. Grali wtedy kilka szybkich kawałków, aby zmęczyć ludzi. Wiadomo, ze jak jest gorące danie, to przerwa jest dłuższa.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:17   #963
Meana1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kamila23106 Pokaż wiadomość
My byliśmy na spotkaniu z panem z zespołu Twenty One ,noi z tego co mówił podobało się Nam...jednak czytałam o nich także dużo negatywnych opinii,ze puszczają muzykę z dyskietek,że nie grają na żywo...sami już niewiemy...trudno jest wszystkim dogodzić.. Słyszeliśmy o zespole Novi,że są dobrzy,ale niestety Nasz termin mają zarezerwowany...podobno dobry jest też zespół Fema...
Wiesz opinie maja pomóc w wyborze ale nie kieruj się tylko nimi. Najważniejsze jest to co Tobie się podoba. Ja kiedyś kierowałam się tylko i wyłącznie opiniami i raz baaardzo źle na tym wyszłam. A opinie w internecie były same pozytywne. Tak naprawdę to nigdy nie wiesz kto pisze te opinie.
Stary 2010-02-28, 19:19   #964
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Dokładnie - nie ma co się sugerować anonimowymi opiniami w necie - najlepsze są od znajomych, u których ten zespół grał. U mnie na regionalnym forum, było pełno negatywów, a potem okazało się, ze to konkurencja

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:24   #965
kamila23106
Rozeznanie

GG do kamila23106

Ja na temat tego zespołu (i ogólnie wielu innych)czytałam na forum-Wesele w Kielcach.
kamila23106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:26   #966
Meana1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Dokładnie - nie ma co się sugerować anonimowymi opiniami w necie - najlepsze są od znajomych, u których ten zespół grał. U mnie na regionalnym forum, było pełno negatywów, a potem okazało się, ze to konkurencja
Ja tez myślę że część negatywnych opinii o nich pisze konkurencja, oczywiście nie piszę tu o forum wizaż ale o innym. Ja wiem że wybrałam bardzo dobrze.
Kamila tak myślałam i to forum miałam na myśli. Tylko nie wiem czy wiesz że tam opinie piszą inne zespoły. Niestety.

Edytowane przez Meana1
Czas edycji: 2010-02-28 o 21:17
Stary 2010-02-28, 19:27   #967
frogutka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ul3nka Pokaż wiadomość
Twenty One rzeczywiście fajnie gra, byłam w zeszłym roku na weselu gdzie grali. Jednak miałam pewne zastrzeżenia. Robili bardzo długie przerwy i czasem to trzeba było ich "zmuszać" żeby wstali wreszcie od stołu i poszli łaskawie grać. A tak nie powinno być. Mówię o przerwie ponad pół godziny a później nawet dłuższych...
myślę, że kwestie przerw są sprawą do dogadania, przecież zależy im na dobrej opinii, a najlepszą reklamą jest udane wesele i świetna zabawa. Poza tym zespół to znajomi mojej przyjaciółki jak również świadka mojego TŻ więc liczę na to, że się postarają
jeśli chodzi o playbacki, dyskietki itp. to szczerze wcale mnie to nie przeraża, najważniejsze, żeby ludzie się bawili i parkiet był pełen do rana to nie koncert w filharmonii ma być zabawa i to głównie chodzi. A czasem lepszy mini playback niż jakieś wycie i rzępolenie, ale zupełnie na żywo.
frogutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:27   #968
srubka87
Zadomowienie

ewelkafly-suknia śliczna choć nie w moim stylu Ale jak już ustaliłyśmy to zależy od upodobań i figury, pamiętaj, że to Tobie musi się podobać
Lena-
NOVi nie ma strony, dam Ci później namiary na prv. Oni robią co jakiś czas próby wtedy możesz podjechać i posłuchać Jakbym zapomniała o tym numerze to przypomnij mi
pupsik-witamy w naszych skromnych progach Ciasta liczy ok. 10 dkg na osobę.
Stary 2010-02-28, 19:37   #969
Meana1
Rozeznanie

Cytat:
myślę, że kwestie przerw są sprawą do dogadania, przecież zależy im na dobrej opinii, a najlepszą reklamą jest udane wesele i świetna zabawa. Poza tym zespół to znajomi mojej przyjaciółki jak również świadka mojego TŻ więc liczę na to, że się postarają
jeśli chodzi o playbacki, dyskietki itp. to szczerze wcale mnie to nie przeraża, najważniejsze, żeby ludzie się bawili i parkiet był pełen do rana to nie koncert w filharmonii ma być zabawa i to głównie chodzi. A czasem lepszy mini playback niż jakieś wycie i rzępolenie, ale zupełnie na żywo.
Ja tez jestem zdania że lepszy playback niż jak to trafnie określiłaś wycie i rzępolenie ale na żywo.

Lowczyni proszę o namiary na Ciebie
Stary 2010-02-28, 19:51   #970
madziastanczyk
Raczkowanie

Cytat:

Co do zespołu twenty one - ILONA śpiewa rewelacyjnie i ma duże doświadczenie sceniczne!!!!!! Wszyscy mają wykształcenie muzyczne bo uczęszczałam z nimi na zajęcia Co do przerw to nie ma się co dziwic czasami tak jest że potrzeba dłużej odpocząc... Poza tym jest też tak, że ktoś z gości zagada i głupio jest mu przerywac w połowie zdania bo już minęło 15min naszej przerwy i musimy isc grac.
frogutka jestem ciekwa czy też znam Twoich znajomych....
co nam zabrała sen
...
madziastanczyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 19:54   #971
kasiawisnia
Raczkowanie

Cześć dziewczyny! sluchajcie ma pytanie gdzie w Kielcach znajde dobrego złotnika?
*Bo jest ten ktoś, co obok mnie wypełnia samotność co dnia*
kasiawisnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 20:20   #972
sylwkowa
Raczkowanie

GG do sylwkowa

Cytat:
Napisane przez pupsik Pokaż wiadomość
wiem ze wcinam sie w temat sukienkowy z czyms z innej beczki ale prosze pomozcie- jestem na etapie dogrywania szczególow i musze zdecydowac sie na zakup badz pieczenie ciast. Ile sie tego przelicza na osobę??
Z tego co ja wiem to tortu liczy się 10 dkg na osobą i to jeśli jest podawany ok 23-24 (tak mówiła pani z cukierni braci janusz) a tak to troszkę więcej chyba 15 dkg. Jeśli chodzi o ciasto to zazwyczaj spotykałam się z opisami, że liczy się 25-30 dkg na osobę.

Cytat:
Napisane przez ewelkafly Pokaż wiadomość
cześć Dziewczynki, ja z małym pytaniem. Żadna z Was nigdy nie wspominała o koronkowej sukni a mnie właśnie takie się podobają ale nie jestem pewna czy na pewno taka chcę, w związku z tym mam pytanko co sądzicie o tej sukni? Liczę na Waszą szczerość pozdrawiam
Podoba mi się ta sukienka choć uważam, że trzeba mieć do niej naprawdę zgrabną figurkę
Cytat:
Napisane przez kamila23106 Pokaż wiadomość
Ja na temat tego zespołu (i ogólnie wielu innych)czytałam na forum-Wesele w Kielcach.
To forum to dla mnie jeden wielki badziew..sorry, że tak piszę ale mam wrażenie że tam wszyscy na siebie najeżdżają i nic mądrego nie radzą - nie to co tu
Stary 2010-02-28, 20:20   #973
aga_o2021
Raczkowanie

witam
24 lipca 2010 ma ślub w parafii Chrystusa Króla na Baranówu czy któraś z was ma wtedy ślub???? pozdrawiam

Stary 2010-02-28, 20:54   #974
srubka87
Zadomowienie

pupsik-najlepiej zapytaj się swojej kucharki ile się liczy ciasta na osobę, mi nasza powiedziała, że w miesiącach letnich liczy się 10 dkg i ok. 10 dgk tortu. Mama mojej koleżanki pracuje w Bristolu i tam też tyle liczą.
Stary 2010-02-28, 20:58   #975
kasia2629
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sylwkowa Pokaż wiadomość
Każdej pasuje co innego i najważniejsze jak my wyglądamy w poszczególnych sukniach a nie jak wygląda ona na innej dziewczynie! Takie jest moje zdanie A wiem, że wiele z Nas histeryzuje ( w tym ja) Więc trzeba się wyluzować i przestać się tym wszystkim tak strasznie przejmować bo niedługo zamiast na weselu wylądujemy na leczeniu nerwicy

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
Kasiu, ja Cię w modelu Sara widziałam (pamiętasz? Ja wtedy swoją suknię zamawiałam ) i wyglądałaś przepięknie. Mówię to całkowicie szczerze! Moim zdaniem dokonałaś dobrego wyboru, ale jeśli nie jesteś pewna, to faktycznie idź się upewnić
dziewczyny chyba macie jednak racje... baaa nie chyba a na pewno nie idę już tam... zaufam sobie, Wam, opinii najbliższych i nie będę nic kombinować... widocznie ta mi się podobała jako całokształt i nie będę tego zmieniać.... 2 czerwca pierwsza przymiarka i tego się trzymajmy ach.... co bym bez Was poczęła??? dziękuję

Cytat:
cześć Dziewczynki, ja z małym pytaniem. Żadna z Was nigdy nie wspominała o koronkowej sukni a mnie właśnie takie się podobają ale nie jestem pewna czy na pewno taka chcę, w związku z tym mam pytanko co sądzicie o tej sukni? Liczę na Waszą szczerość pozdrawiam
bardzo ładna suknia.. jeśli do tego masz ładną figurkę to mina Twojego Tż w dniu ślubu będzie bezcenna ta sukienka jest naprawdę bardzo ładna...
Stary 2010-02-28, 21:08   #976
Meana1
Rozeznanie

Cytat:
Mylisz się moja droga ja wspominałam bo sama zamierzam kupić suknię z koronki. I mnie się one baaardzo podobają. A jaką chcesz zamówić? Tą co jest na zdjęciu? Napisz coś więcej.

Sylwkowa ja tez uważam że forum na kafeterii jest nieobiektywne dlatego nie ma co przywiązywać uwagi do niego. Tam wypisują same bzdury.

Madziu a gdzie zniknął link do Twojej stronki?
Stary 2010-02-28, 21:18   #977
ewelkafly
Raczkowanie

[QUOTE=Meana1;17529674]Mylisz się moja droga ja wspominałam bo sama zamierzam kupić suknię z koronki. I mnie się one baaardzo podobają. A jaką chcesz zamówić? Tą co jest na zdjęciu? Napisz coś więcej.

Musiałam przegapić Twoją wypowiedz, przepraszam, wybacz mi
Chyba zdecyduję się właśnie na tą ze zdjęcia - model WHITE ONE 424 ( salon Madonna). Problemów z figurą nie mam, zaliczam się do wagi lekkiej (46kg), wzrost taki średni więc powinno być dobrze
ewelkafly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 21:45   #978
pupsik
Przyczajenie

Dziekuje za podpowiedzi!
Stary 2010-02-28, 21:52   #979
Grateful
Raczkowanie

Eninka84- śliczne masz buciki, ja właśnie wrociłam z Krakowa, miałam nadzieje, że tam kupie, ale weszłam do wszystkich sklepów z butami w galerii krakowskiej i nawet jednej pary nie przymierzyłam
Grateful jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 21:58   #980
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
Wczoraj mierzyłam te buciki. Normalnie mam rozmiar 38, ale te na mnie dobre są 37. W rzeczywistości są jeszcze ładniejsze i ja je na 100% biorę. Kosztują 150zł. Pan sprzedawca poleca do nich sylikonowe zapiętki, żeby buciki nie obcierały i żeby ładnie się trzymały na nóżce - jak dla mnie doradzał w pełni profesjonalnie (przedstawił mi cały wykład na temat zachowania się stopy w tych bucikach)
Też mam zamiar zakupić te buciki Te z zakrytym czubem tylko, że ecru No i na tej Twojej stronie znalazłam obcas 5,5 cm i ja na pewno takie kupię No i sklep jest w Katowicach też więc będę mogła przymierzyć

Cytat:
Wczoraj odebraliśmy obrączki Oto one:
Bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez BLACKrose24 Pokaż wiadomość
Bardzo ładne

Dziewczynki chciałam Wam się pochwalic że wygrałam konkurs na pewnym portalu na wykonanie darmowego makijażu ślubnego Jestem jeszcze przed ustaleniem szczegółów jak będzie to wyglądało dokładnie ale już się ciesze i sie chwale bo komu jak nie Wam
Oo gratulacje

Cytat:
Napisane przez srubka87 Pokaż wiadomość
Dziewczynki...dziś zmarł tata mojej świadkowej...Strasznie mi przykro,bo to mój sąsiad no i przede wszystkim boimy się jaką podejmie decyzję(odnośnie bycia naszą
Przykro mi..

Cytat:
Napisane przez eninka84 Pokaż wiadomość
Oto moje butki
Tak jak chciałam-nie są białe, lecz srebrne i z kamyczkami które będą równiez tak samo mienic się na sukni Poza tym załoze je nie tylko ten jeden raz Rozmiar 35 zaszalałam z 10 cm obcasem, ale do dużych nie należę
Wow niezłe

Cytat:
Napisane przez kasia2629 Pokaż wiadomość
dziewczyny dziękuję Wam że przejęłyście się tą moją niecodzienną sytuacją i udzieliłyście mi cudownych rad w poniedziałek idę tam i to będzie moja ostateczna decyzja kochane jesteście....sukienka którą wybrałam to sara (dolny rząd środkowa)
http://www.msmoda.pl/index.php?optio...mid=11&lang=pl
a myślę o czymś w stylu daria http://www.msmoda.pl/index.php?optio...mid=34&lang=pl (górny rząd środkowa)

oczywiście obie białe
Ta Twoja jest naprawdę ładna Też należę do osób niezdecydowanych i wiem co przeżywasz, ale wiesz, żę pierwsza myśl jest najlepsza

Cytat:
Napisane przez Lena _ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam gorącą prośbę. Rozglądam się za zespołem, mam bardzo niewiele czasu; jednak plus, że ślubuje w piątek powoduje, że zespoły w tym dniu raczej są wolne. Zastanawiam się nad:
- Twenty One (jednak naczytałam się samych złych wypowiedzi)
- Forever
- L4
- Party Brothers

Czy możecie dopisać do listy, kogo mogę brać jeszcze pod uwagę (będę BARDZO wdzięcza za info, kogo Wy planujecie..)
Nie wiem czemu Twenty One wzbudza tyle emocji na różnych forach...

Cytat:
Ta kiecka mi się bardzoooo podoba. Dwie moje znajome miały tę kieckę i ślicznie ona wygląda. Pierwotnie też chciałam mieć taką, ale to chyba jednak nie dla mojej figury i muszę coś innego wykombinować

Aaaa pokażę Wam jeszcze jaki zespól mnie zachwycił. Jak byliśmy na targach ślubnych w Katowicach to tam byli. Grają 100% na żywo, ludzie pełni werwy, naprawdę świetni. Tylko, że po pierwsze są z Cieszyna więc trzeba by było ich ściągać w świętokrzyskie a po drugie to już i tak dawno nasz termin mieli zarezerwowany http://www.youtube.com/watch?v=-b_kW_KoVxs No i w ogóle co najlepsze to zgadałam się ostatnio z koleżanką z liceum i ona ich będzie mieć na swoim weselu w przyszłym roku. No i byli z nimi na weselu u brata jej TŻ-a i była zachwycona. No cóż

Edytowane przez beaciunia
Czas edycji: 2010-02-28 o 22:15
beaciunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 22:28   #981
BLACKrose24
Raczkowanie

GG do BLACKrose24

Cytat:
Black rose-gratuluję
Dziękuje

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
proponuje umówić się najpierw na próbny
wiem , wiem - tym bardziej że Ja pewnie będę chciała kępki rzęs , cekiny i ogólnie mocny makijaż

Cytat:
Napisane przez beaciunia Pokaż wiadomość

Oo gratulacje
Dziękuje

Razem od : 11.03.2008
Zaręczyny : 31.08.2008
Ślub cywilny : 14.02.2009
Ślub kościelny : 10.09.2011

BLACKrose24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 22:37   #982
justynao
Raczkowanie

dziewczyny ktoras z was moze byla w pracowni sukien slubnych KLARA? W Zgórsku koło Kielc? Ktos wczesniej pisał ze tam sie wybiera ... tylko niewiem ktora z Was.

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

<<<<<<nasz dzien 07.08.2010>>>>>>>>
justynao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 23:09   #983
madziastanczyk
Raczkowanie

beaciunia ten zespół merkury naprawdę rewelacja!!!!!!!!
co nam zabrała sen
...
madziastanczyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-28, 23:19   #984
ul3nka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziastanczyk Pokaż wiadomość
Co do zespołu twenty one - ILONA śpiewa rewelacyjnie i ma duże doświadczenie sceniczne!!!!!! Wszyscy mają wykształcenie muzyczne bo uczęszczałam z nimi na zajęcia Co do przerw to nie ma się co dziwic czasami tak jest że potrzeba dłużej odpocząc... Poza tym jest też tak, że ktoś z gości zagada i głupio jest mu przerywac w połowie zdania bo już minęło 15min naszej przerwy i musimy isc grac.
Nie miałam na myśli przerw 15 min tylko o wiele dłuższych. Kilkukrotnie mimo wielu upomnień robili bardzo długie przerwy. Np sytuacja - Wszyscy zjedli (zespół też) a muzyka nie grała. Starszy poszedł poprosił, żeby zaczęli grać, powiedzieli, że już idą. Mija 10 min a dalej sobie siedzą. Znowu trzeba było iść do nich i ich pogonić. Po jakimś czasie znowu taka sytuacja. A po północy to wydłużali przerwy jeszcze bardziej. Dla mnie nie do pomyślenia, żeby tak trzeba było zespół do pracy zaganiać. To było rok temu, może się coś zmieniło...
ul3nka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 08:35   #985
gosza_25
Rozeznanie

ewelkafly mi osobiście podobają się suknie ślubne koronkowe pod warunkiem że ta koronka nie wygląda jak na firanki szyta Widziałam w zeszłym roku piękną koronkową suknie bardzo podobną do tej którą wstawiłaś tylko rozszerzoną od pasa A no i tren był śliczny bo z samej koronki którą później jak się podpięło na suknie to w ogóle się nie odróżniał najważniejsze żeby Tobie się podobała a nie nam

Black rose widzę że kolejny kroczek w stronę wesela Dzisiaj będę dzwoniła do kancelarii więc jak coś będzie wiadomo to dam Ci znać

srubka87 przykro mi. Ale tak to właśnie czasem wychodzi i niestety nigdy się tego nie przewidzi...

alamig bardzo ładne

pupsik a z tym ciastem to kucharka powinna chyba wiedzieć. Nam właśnie kucharka będzie ciasta piekła to powiedziała że jak już będziemy wiedzieli ile gości będzie to ona już będzie wiedziała jak z tymi ciastami tak żeby wystarczyło i na wesele i na poprawiny no i jak będziemy chcieli to gościom też w pojemniczki może popakować Boto zależy czy chcesz na samo wesele czy z poprawinami itp

madziastanczyk to Ty nie śpiewasz w tym zespole od kawałka studiów? Bo tak mi się coś kojarzy...

kasiawisnia
moi znajomi robili sobie obrączki przy rondzie na paderewskiego i byli zadowoleni ale jak się nie mylę to dzewczyny podawały kiedyś już na forum namiary na złotników więc musisz przejrzeć nasze wcześniejsze pogaduchy

A najlepiej z zespołem to mam chyba ja bo do tej pory nie wiem jak oni się właściwie nazywają
Ech gaduły gaduły nie miałam za bardzo czasu na weekendzie i ledwo was nadrobiłam hihi
gosza_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 08:44   #986
srubka87
Zadomowienie

Hello Dziewczynki!Właśnie piję kawkę i podczytuję Was troszkę Idę zaraz na uczelnię, ale okrutnie mi się nie chce. Wczoraj mój Tz-cik pojechał do Warszawy i wróci za ok. 2 tyg. Ja miałam jechać, ale prawdopodobnie pod koniec tygodnia będzie pogrzeb taty mojej świadkowej dlatego muszę zostać. Mój Tż studiuje ostatni semestr, ale rozstania z nim są coraz trudniejsze. Uwielbiam kiedy jest obok i choć zostało nam tylko kilka miesięcy tych rozstań to dosłownie prawie płąkac mis ię chce kiedy wyjeżdża. Całe szczęście, że mam Was
Ja też byłm na weselu gdzie zespół robił strasznie długie przerwy(teraz Wam nie powiem jaki bo zapomniałam), ale to jest okrutnie irytujące. Ja rozumiem, że zespół tez potrzebuje odpocząć, ale jesli robi sobie dłuższa przerwę to niech potem zrobi dłuższy blok.

Edytowane przez srubka87
Czas edycji: 2010-03-01 o 08:50
srubka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 08:51   #987
gosza_25
Rozeznanie

Cytat:
Hello Dziewczynki!Właśnie piję kawkę i podczytuję Was troszkę Idę zaraz na uczelnię, ale okrutnie mi się nie chce. Wczoraj mój Tz-cik pojechał do Warszawy i wróci za ok. 2 tyg. Ja miałam jechać, ale prawdopodobnie pod koniec tygodnia będzie pogrzeb taty mojej świadkowej dlatego muszę zostać. Mój Tż studiuje ostatni semestr, ale rozstania z nim są coraz trudniejsze. Uwielbiam kiedy jest obok i choć zostało nam tylko kilka miesięcy tych rozstań to dosłownie prawie płąkac mis ię chce kiedy wyjeżdża. Całe szczęście, że mam Was
Ja też byłm na weselu gdzie zespół robił strasznie długie przerwy(teraz Wam nie powiem jaki bo zapomniałam), ale to jest okrutnie irytujące. Ja rozumiem, że zespół tez potrzebuje odpocząć, ale jesli robi sobie dłuższa przerwę to niech potem zrobi dłuższy blok.
a no widzisz ja też tak podczytuje przy kawce

ja byłam na weselu gdzie zespół najpierw grał u jednych znajomych i przerwy były króciutkie a później kolejni znajomi ich wzięli i robili tak długie przerwy ze szok...ale starszy do nich poszedł pogadał i później już było ok
Stary 2010-03-01, 08:54   #988
BLACKrose24
Raczkowanie

GG do BLACKrose24

Cytat:
Napisane przez gosza_25 Pokaż wiadomość

Black rose widzę że kolejny kroczek w stronę wesela Dzisiaj będę dzwoniła do kancelarii więc jak coś będzie wiadomo to dam Ci znać

yhm będę czekac na wiadomośc ... strasznie długo to trwa

ja też właśnie kończe kawke i do pracy zmykam bleee

miłego dnia dziewczynki

Razem od : 11.03.2008
Zaręczyny : 31.08.2008
Ślub cywilny : 14.02.2009
Ślub kościelny : 10.09.2011

BLACKrose24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-01, 09:25   #989
alamig
Zakorzenienie

Dziewczynki, czy któraś z Was zamawiała może tą księgę? http://www.allegro.pl/item930978593_...04_strony.html Jest jakoś wyjątkowo tania jak na 104 strony (inne kosztują po 80zł za 40 stron) i w sumie wygląda całkiem nieźle (liczę, że da się ten stroik odczepić, bo jakoś niezbyt mi się z nim podoba ). Przekonują mnie komentarze dotyczące tej księgi w profilu sprzedającego. Co o niej myślicie?
Stary 2010-03-01, 09:29   #990
gosza_25
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczynki, czy któraś z Was zamawiała może tą księgę? http://www.allegro.pl/item930978593_...04_strony.html Jest jakoś wyjątkowo tania jak na 104 strony (inne kosztują po 80zł za 40 stron) i w sumie wygląda całkiem nieźle (liczę, że da się ten stroik odczepić, bo jakoś niezbyt mi się z nim podoba ). Przekonują mnie komentarze dotyczące tej księgi w profilu sprzedającego. Co o niej myślicie?
bardzo ładna W Tęczy widziałam ostatnio księgi gości i miałam nawet zapytać jakie są bo wolała bym w sumie kupić i widzieć jak to wygląda na żywo ale do wesela nam zostało sporo czasu więc się nie zatrzymywałam przy stoisku...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości