|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Cytat:
http://czytelnia.pwn.pl/kultura_jezyka_polskiego.php ![]() ale wczoraj był dziwny dzień. internet wysiadł w pracy na ponad 3 godziny i nie można było pracować. wszyscy się szwędali po biurze a serwis od netu nie odbierał telefonu dziady jedne no.ale za to potem odreagowałam dzień na tae-bo i tbc 2 godzinki ruchu i po powrocie w ramach dnia z bijatyką obejrzałam fight club lain pytanie za 100pkt. byłaś kiedyś na zajęciach pump (w sensie z tą sztangą ) bo ja się trochę obawiam iść bo nie wiem jak to wygląda...
|
|
|
|
|
#4802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co to tego pogrubionego to Więc
Edytowane przez anesh_ Czas edycji: 2010-03-02 o 10:17 |
||
|
|
|
#4803 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może je nawet miło będziesz wspominac hehe A to są takie codzienne nauki?Cytat:
![]() Cytat:
Ciekawe co ci ten lekarz powie.. Mi się wydaje że coś takiego miałam kiedyś to tylko łykałam urosept bodajże i piłam duuużo wody i mi przeszło... Cytat:
Jakoś tak najbardziej lubię te zajęcia jeszcze lubię jak jest u nas taki taneczny latino aerobic, nie wiem jak to się nazywa profesjonalnie ![]()
|
||||
|
|
|
#4804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z wykorzystaniem stepu robimy tez przysiady ze sztanga, ktore super dzialaja na nogi (lydki w pewnym momencie wrecz pala ), a potem jeszcze cwiczenia brzuszka i rozciaganko ogolnie te zajecia sa ogolnorozwojowe i super ksztaltuja ramionka (choc lydki tez mi sie slicznie zarysowaly, ale to pewnie bardziej od biegania![]() ![]() na poczatek mozesz zaczac od najnizszego obciazenia ja zaczynalam od 1,5kg po kazdej stronie, a teraz sobie pykam na 2,5kg aha i wygodnie jest sobie wziac jakies rekawiczki, bo sie stabilniej trzyma sztange (ja sobie nosze takie rowerowe )ogolnie nie ma sie czego obawiac
|
|
|
|
|
#4805 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że na Twoim paluszku wyglądają dobrze , bo u mnie tak jak juz mówiłam były okropne na palcu (a też mam 12), ale u tżcika juz w miare wyglądały . I zwróć uwagę czy napewno nie będa cię cisnęły z boku pomiędzy paluszkami, bo wydaje mi się, że taki kształt jest trochę grubszy i mogłoby uciskać... Chociaż... wiesz co, kuzyn tez ma taką tylko 3mm i nie narzeka. Dobrze mu sie nosi.Cytat:
. I teraz kombinuję, bo zaproszenia zrobilam sama Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pod kościół goście przyjeżdżają sami, po mszy zabiera ich bus prawdopodobnie dwupiętrowy bo mamy 70 gości a w zwykłym się nie zmieszczą wszyscy chyba ze bus zwykły i busik na sali będzie jedno auto na wszelki wypadek jak by jakieś dziecko zawieść babcie itp. a po 12 w nocy o 1 zaczną kursować busiki 20 osobowe i będą odwozic gosci pod dom na szczescie mamy rodzinę podzieloną na regiony np 15 osob jest z jednego X miasta i tak samo 15 osob jest z drugiego X miasta więc problemu nie bedzię ![]() a co do alkoholu to mamy gdzie go trzymać więc bedziemy mieć jakiś wydatek z głowy i nie będziemy musieli się przejmować a wydatków jest jeszcze sporo
|
|
#4807 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My teraz chodzimy na kurs przedmałżeński. Jeszcze 8 spotkań. Ale ksiądz stwierdził, że jak max do 3 razy kogoś nie będzie to on zaliczy, tylko trzeba się usprawiedliwić W ogóle jak weszliśmy na salę, to zobaczyliśmy znajomą parę, wprawdzie nie kolegujemy się z nimi aż tak bardzo, ale znamy się. A co mojej dolegliwości, to jestem zła na siebie bo niepotrzebnie na necie poczytałam to i owo i teraz się stresuję że może jednak coś niedobrego dzieje się ze mną Jeszcze wczoraj śmiał się ze mnie, żebym sobie nie wkręciła, że to objawy ciąży Zapalenie pęcherza już miałam, teraz aż tak mnie nie boli, dopiero co miałam @ więc ból brzucha przypisałam temu. No nic, pójdę i okaże się co lekarz na to
|
|
#4808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam białą suknię ![]() Ale jak tżcik kupił to mieszkanko to najważniejsze, że Wasze jest, a nie na wynajętym, bo tak musielibyście obcym placic za wynajem. ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- ![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
|
#4809 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ile tych brzuszków mamy robic?![]() gratulacje
|
|
#4810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w ogole nie pije kawy to sobie conajwyzej z filizanki herbatke wypije za to moj TZ wlasnie uwielbia pic kawke z filizanki Cytat:
po kosciele odwiezie gosci na sale, a w nocy wlasnie bedzie 4-5 busikow o roznych godzinach. tyle, ze u mnie znajomi i rodzina zarowno moja jak i TZa sa rozrzuceni wlasciwie po calym miescie stad problem...czyli u Was jak bedzie zalozmy kilka osob z jednego miasta i kilka z drugiego to bus obleci oba miasta i kazdego zawiezie pod sam dom tak?
|
||
|
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4812 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() goście przyjadą pod kościół sami na każdy ślub co był wszyscy podjeżdżali taksówkami więc nie mieli potem problemu z swoimi samochodami ![]() na sale po kosciele wszyscy pojada busem przez nas załatwionym a spowrotem jest tak mamy chyba 3 kursy jeszcze kwestia dogadania i to jest tak akurat tak sie składa ze chyba z 15 osob mieszka w jednym miescie wiec np oni pojada jednym kursem mieszkają oni blisko siebie wszyscy także nie bedzie problemu nawet mogą wysiąść w jednym miejscu plus 5 osob które mieszkaja po drodze bo busiki są 20 osobowe. Praktycznie kazdy kurs nam sie tak składa ze zbiera sie grupka ludzi która jedzie w te samo miejsce Cytat:
Wyszlo nas to taniej niż płacić za kilometry.mam nadzieję że teraz jasno napisałam
Edytowane przez ultraradiola Czas edycji: 2010-03-02 o 10:29 |
||
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4814 | |||
|
Wtajemniczenie
|
hej
gratuluję ![]() Cytat:
Cytat:
wspólczuję Ci bardzo![]() Cytat:
jakbym czytała siebie NIe wymyślaj tylko idz do lekarza ![]() A co do nauk to nam jeszcze 2 zostały a dzisiaj zamierzam zadzwonić i umówić się do poradni, bo obawiam się kolejek, u nas na nauki chodzi ok 90 osób ciągle nie ma gdzie usiąść jak się ktoś spóźni no i z TŻtem zaczęliśmy normalnie liczyć ile tych par jest więc szok |
|||
|
|
|
#4815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo dlaczego zakladasz ze wszysycy goscie z jednego miasta beda chcieli jechac o tej samej godzinie/tym samym busem? ![]() u mnie tez sie placi za wynajem busa, a nie za km jednak mam pewne obawy czy serwowac gosciom nadmiar przebytych kilometrow zeby kazdego odwozic pod dom
|
|
|
|
|
#4816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, jak chcesz to Ci prześlę zdjęcia![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4818 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tak miałam z suknią, że niby mi się wszystkie spodobały które przymierzyłam, ale pamiętałam dokładnie tylko TĘ ![]() Jak kolejny raz ją przymierzysz, to będziesz już pewna ![]() Zarejestrowałam się już do lekarza, dzisiaj dopiero od 12 przyjmuje więc mam sporo czasu, bo do przychodni idę góra 5 min. Nie przyznaję się TŻtowi że poczytałam coś w necie, bo na bank zdenerwowałby się na mnie Zawsze mi powtarza, że sobie poczytam i sama stawiam diagnozy i tylko dostarczam dodatkowego niepotrzebnego stresu. Mam nadzieję, że to tylko "tradycyjne" zapalenie, może jedynie łagodniejsze niż to, które miałam kilka lat temu.Co do nauk, to wczoraj było na oko. z 30 osób,ponoć mniej niż na ostatnim kursie. Na szczęście nie ma problemu z wolnymi krzesłami do siedzenia. Ciekawa jestem bardzo, jak dzisiaj poprowadzi zajęcia ta kobieta, znajomi nam mówili że jest "równa babka" Oni omyłkowo zaczęli chodzić w innej parafii na nauki przedślubne, a mieli na przedmałżeńskie I dlatego tę kobietę znają, bo właśnie do niej chodzili, także w jednym czasie robią i przedmałżeńskie i przedślubne, a ślub planują na czerwiec 2011
|
|
#4819 | |
|
BAN stały
|
Gratki.
![]() Cytat:
![]() Cześć. ![]() Fajna dziś pogoda.Słońce świeci,będą dzieci.
|
|
|
|
|
#4820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale nic. do odważnych świat należy
|
|
|
|
|
#4821 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sama nie wiem czemu ale mi to na rękę ![]() Cytat:
prawda jest taka ze nigdy nikomu nie dogodzisz zawsze coś wyskoczy Ciężko jest wszystko zgrać żeby dla każdego było jak najlepiej My w każdym razie się staramy wszystkim dogodzić a powiedzcie mi dziewczyny co myślicie o tym aucie żeby nim jechać do ślubu ?? bo dostaliśmy właśnie propozycję żeby nim jechać ale sama nie wiem
Edytowane przez ultraradiola Czas edycji: 2010-03-02 o 11:15 |
||
|
|
|
#4822 |
|
BAN stały
|
Coś mnie dzisiaj głowa boli,chyba musze sobie kawe strzelić później.
![]() Zapomniałam pokazać Wam pewien zakup. Z ty,że fota robiona komórką,bo baterie w aparacie padły. :/ Także nie oddaje,np tej bieli poduszki. ![]() Poduszka na obrączki.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-02 o 11:43 |
|
|
|
#4823 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a takie zwykle sa... takie zwykle na wiecej lykow![]() Cytat:
to sobie najwyzej jeszcze mniej zarzucisz, a potem poprostu bedziesz sobie dokladac jak juz sie poczujesz mocna ![]() Cytat:
![]() za taryfe kazdy by sam sobie placil, a bus bylby po to zeby nie musieli za ta taryfe placic za duzo z reszta i tak jestem dobra, bo wesele jest w obrebie miasta tylko poprostu na obrzezach, wiec nie bede skazywac ludzi na placenie zbyt duzo za takse ![]() mysle, ze w takim razie przy rozdawaniu zaproszen bedziemy pytac jak by im bardziej odpowiadalo nas w sumie nigdy nikt z zadnego wesela nie przywozil... zawsze bralismy taksowke i sami za nia placilismy![]() oj nadszedl ciezki okres u mnie w domu.... po 7 latach codziennej (a czasem nawet dwa razy dziennie) pracy padla zmywarka a ktos do naprawy przyjdzie dopiero w czwartek
|
|||
|
|
|
#4824 |
|
BAN stały
|
lain,moi znajomi bardzo lubią pić i piją expresso,własnie z takich małych filiżanek.
![]() Ja to pijam zazwyczaj capucinko. |
|
|
|
#4825 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam was wszystkie z L4
Przedłużyłam sobie ferie Muszę wykurować swój paluch, żeby później na weselu śmigać i tańczyć bez problemów ![]() Cytat:
lain, moim zdaniem ta nowa koncepcja obrączek ładniejsza niż poprzednia ![]() Gosia, gratuluję DWUstudniówki a od jutra jedynka z przodu
|
|
|
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4827 |
|
Adwokat diabła
|
hej!
sajgon mam w pracy ![]() brzuchek boli, chyba @ nie długo przyjdzie..
|
|
#4828 |
|
Raczkowanie
|
anesh- widziałam i pokazywałam mojemu TŻ zaproszenia, powiedział że coś mu one przypominają
A teraz pytanie do wszystkich posiadaczek PANACHE- chcę kupić sobie półgorset problem w tym, że nie wiem jaki rozmiar. Normalnie noszę 75 CDE zależy , choć ostatnio mierzyłam 65 G i pani powiedziała, że jest na mnie za szeroki pod biustem i za duża miska. Z kolei na jakiejś stronie wyszło mi, że mam 65K
|
|
|
|
#4829 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

ma ktoś jakąs pomocną stronkę?? albo ltoś jest dobrym polonistą?

dziady jedne no.

i ostatnio przystopowałam, bo bardziej mi zależy na oszczędzaniu na ślub i podróż
bo jak sie np. trafia goscie z dwoch odleglych punktow miasta w jednym busie to chyba glupio ich tak po calym miescie wozic zeby odwiezc kazdego pod sam dom...
Nie no, już mam dośc tych choróbsk
przyda sie 

klask i:

ciągle nie ma gdzie usiąść jak się ktoś spóźni no i z TŻtem zaczęliśmy normalnie liczyć ile tych par jest więc szok