|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 51,85% |
Nie |
5 | 9,26% |
nie myślałam o tym |
21 | 38,89% |
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
naj naj najlepszego
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
![]() mamy już dwa ciekawe rekwizyty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do odchamiania o już tłumacze-wzięło się od słowa chamstwo(zachowanie grzeczne inaczej) czyli np. słowniki zachowanie podwórkowe,a w moim przypadku przyrządy podłużne i temat bałwanka. A odchamianie to konkretnie jakby powrót między normalnych i cywilizowanych ludzi. ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie waga w miejscu nie przejmuję się tym albo to przez brak ćwiczeń(choroba) albo nadszedł czas zastoju. Dowiemy się tego w następnym odcinku pt.Po chorobie hehehe Siedze sobie przed kompem a przede mną stoją dwa cudowne małe jogurciki i się na mnie patrzą kusząco a ja coś nie mam ochoty by je skosztować(nic jadłam nie mam ochoty coś=choroba) i tak sobie myśle,że może dziś znów zjem zupkę z torebki jakoś jednym zębem oooo albo wiem barszczyk czerwony. ![]()
Edytowane przez pysia1711 Czas edycji: 2010-03-02 o 10:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Raczkowanie
|
Dzis zaczynam czwarty dzien Dukana. Caly czas ciagne 1-wsza faze, zamierzam jeszcze jutro, zeby bylo 5 dni. Czuje sie coraz lepiej, choc pierwsze 2 dni to byla jedna wielka masakra- bole miesni, zero energii. Na szczescie jest juz calkiem dobrze. Poza tym dzis rano waga pokazala 82 kg
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1473 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystkiego najlepszego 100 lat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny Ja tylko na chwilkę . Jadę szukać pracy .
Słyszałam że sa nie daleko mnie przyjecia . Co do rzucenia palenia to mi się udało na 9 miechów , jak w ciąże zaszłam , i nie paliłam przez okres karmienia . Niestety wróciłam do nawyku ![]() ![]() ![]() Co do jogurtu rozlanego w torepce to ,ja znowu zmywacz do paznokci potukłam , i też mi się wszystko zalało ![]() Wejdę dziś na ten link i cobie wydrukuje tą tabele Witam nową ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Raczkowanie
|
WIDZE ŻE SIĘ ROZMNAŻAMY W ZAR........TYM TEMPIE a na dodatek myślę że to sprawka sisiora-co wy na to
PRZEGRAŁAM ZAKŁAD Z DIECIORAMI I MUSZE UGOTOWAĆ KAPUŚNIAK Z PRAŻOKAMI-jak ktoś jadł to rozumie jakie przechodze katusz-ale się nie poddam tym bardziej że moje dzieci specjalnie wymyślają takie zakłady ![]() 100 lat, 100 lat i jeszcze raz 100 , ..100 lat niesiemy Ci w darze 100lat,100lat i jeszcze raz 100-bo polski zwyczaj tak karze MARGOLKA FIOLKA -te papierochy mają śmierdzieć o to chodzi żeby zbrzydły na maxa Edytowane przez daga101 Czas edycji: 2010-03-02 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 |
Raczkowanie
|
Daga, a co to sa te prazoki?????????????:what :
![]() ![]() Lufer, ja wlasnie tez nie znalazlam serkow homo o%, ale ponoc sa takowe firmy Ostrowia, wiec pewnie jak mieszkasz w jakims duzym miescie to znajdziesz bez problemu. Ale 3% tez moga byc, laski na watki o Dukanie pisza, ze jedza produkty z przedzialu 0-5% tluszczu i chudna. Nie dajmy sie zwariowac. Znalazlam tylko twarog Bieluch 0% tluszczu, ale zjadlam go juz tyle, ze nie moge na niego patrzec. Na obiad pieke udko kurczaka bez skory w rekawie. A tak poza tym to czytam sobie dukanowe watki na roznych forach, ale jakos mnie nie ciagnie, zeby sie przylaczyc do tamtych lasek, bo gdzie mi bedzie lepiej, niz tutaj z Wami? Zapomnialabym. Mam prosbe-mozecie mi napisac, ile macie w pasie, bo mi sie zdaje, ze wszedzie chudne oprocz brzucha.
"Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo tuczy..." Edytowane przez czarownica2010 Czas edycji: 2010-03-02 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Zadomowienie
|
Margus 100 latek i jeszcze dluzej ;*
Ja wracam do walki ![]() ![]() Nie wspominajcie mi nawet o tym jogurcie:/brrrrr ![]() ![]() Ok ide sprzatac bo dzis moja kolej:P
#1479 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Zakorzenienie
|
Robie reseta swojego umysłu i właśnie wymyśliłam, że nie będę przejmować się moją wagą ( w sensie czy spada, czy nie spada, czy stoi
![]() ![]() Generalnie uważam, że coś ze mną nie teges - ide zrobić badania najprawdopodobniej w piatek - morfologia krwi etc. A teraz po obiadku jestem - ale dobre było ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Raczkowanie
|
Daga, to ja znam te Twoje prazoki pod inna nazwa. U nas ziemniaczki prazone z maka to kulasza. Polana tluszczykiem ze skwareczkami i-w wersji na bogato-smietana. Ale mozesz o tym pisac, ile wlezie, bo za tym nie przepadam
![]() ![]() Na co w tej chwili macie ochote, Chudzinki? Nie pytam o seks, raczej o jakies konkretne jedzonko... ![]()
#1482 |
Raczkowanie
|
PIWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!1
JABŁEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! CHŁOPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! ![]() ![]() PRAŻOKI-po poznańsku ''dziady''- ale ze śmietaną????????????? 1 Edytowane przez daga101 Czas edycji: 2010-03-02 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czarownica ja nie wiem, czy z tym pytaniem, to był taki dobry pomysł..zrobiłam sie od razu cho****ie głodna ![]() No właśnie, dziś po długim czasie zrbiłam pierś z kurczaka z ananasami i do tego ryż brązowy. Zaczełam także dziś ćwiczenia z hantelkami domowej roboty(czyli 2x1,5l.butla mineralki) i jak na razie to mnie tylko łapy bolą, no i zaczełam więcej masować te moje uda hipopotama z powodu tych"kluseczek". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wczoraj jak buszowałam po realu znalazłam taką przyprawę fit up kamisa i wiecie co ona niesamowicie zmienia smak zwykłego jogurtu naturalnego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Raczkowanie
|
Jejku ja to bym cipsy serowo cebulowe zjadła
![]() I chałwe w czekoladzie z bakaliami ![]() ![]() ![]() Dalej nie pisze bo mnie brzuch rozbolał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Raczkowanie
|
TAK ULŻYJCIE SOBIE NO DALEJ ZBOCZUCHY ŁAKOMCZUCHY
WIDAC ZE SOBIE SAME ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 |
Zakorzenienie
|
heeej heeej
![]() ![]() kurka sie zalamałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do dzisiejszego jedzoka to bardzo u mnie dietetycznie ![]() ![]() bułeczka grahamka z pasztetem sojowym, jogobella regularis, ryż ciemny z mieskiem ![]() ![]() a na zachcianki smakowe hmmm to bym sobie pizze zjadła ![]() ![]() a i oczywiście wszystkiego najlepszego margolka ![]() ![]()
#1488 |
Raczkowanie
|
Lufer, placki otrebowe polecam, co do ptasiego mleczka to mam mieszane uczucia. Jak je robilam to sciela mi sie tylko wierzchnia warstwa, nie wiem- moze dodalam za malo zelatyny. A moze to ja sie nastawilam na nie wiadomo co??? W kazdym razie zadna rewelacja. Ale co kto lubi, Tobie moze bedzie smakowalo.
Ja to bym wszamala pizze z pieczarkami, szynka, papryka, ogromna iloscia sera i z sosem czosnkowym. Ale nie takim na bazie jogurtu, tylko z majonezem. I popilabym to piwkiem. Zimnym. Dziekuje Bogu, ze mieszkam na wsi, gdzie nie ma tylu pokus, co w miescie ![]() ![]() Ps.Z tym ptasim mleczkiem to bylo do Fiolki.
"Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo tuczy..." Edytowane przez czarownica2010 Czas edycji: 2010-03-02 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Raczkowanie
|
aż mi się wierzyć nie chce że na dukanie można mieć jakieś zachcianki... przecież nawet można zrobić sobie pseudo chipsy z tych placuszków otrębowych dodając trochę cebuli (do smaku jako przyprawa) cudowna dieta... ciekawe co powiem za parę dni jak zacznie mi zielska brakować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Raczkowanie
|
Lufer, ja jestem 4-ty dzien na Dukanie i warzyw brakowalo mi najbardziej przez pierwsze 2 dni. Teraz jest juz ok. Nawet sie zastanawiam, czy nie pociagnac dluzej pierwszej fazy.
#1491 |
Raczkowanie
|
Co robicie żeby dodać zdięcie ??????????????
Pomocy http://img443.imageshack.us/i/rodzinne.jpg/ POZNAJECIE!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! ZOBACZCIE CO SIE STAŁO Edytowane przez daga101 Czas edycji: 2010-03-02 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Przyczajenie
|
Mój cel? Nie wiem dokładnie.
Najchętniej do 70, bo trenuję siatkówkę i nie mogę byś chucherkiem ;D Do wakacji oby jak najwięcej, tego się trzymam ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Ej, Czarownica, jak ci się udało zgubić 6 kg w przeciągu zaledwie miesiąca? ![]() Podziel się z nami szczegółami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Raczkowanie
|
Bonescharm, no troche wiecej mi to zajelo, niz miesiac, bo rowne 5 tyg.
![]() ![]() ![]() Daga, ten balwan to na potwierdzenie, ze "stary, ale jary"? Przeciez ten biedny balwanek to jakis staruszek...
#1494 |
Zadomowienie
|
Zrobilam trening z tamilee na nogi
![]() ![]() ![]()
#1495 |
Przyczajenie
|
A jaką dietę stosowałaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Raczkowanie
|
1000 kcal- napisalam
#1497 |
Zakorzenienie
|
Brzuch mnie boli, nie mam prezentacji na jutro, umieram - jednym słowem.
I ciągle chce mi się jeść.! Coś myślę, że przy najbliższym ważeniu będę zasługiwała na baty ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry paniom!
![]() No co do tego, co bym se zjadła.. Hmm. Najchętniej duuużą knyszę z gyrosem ![]() ![]() ![]() ![]() Powiedzcie mi, co mogę spokojnie podjadać w ciągu dnia jak zgłodnieję? I czy surówka z czerwonej kapusty jako jedyny 'stały' posiłek dnia to dobry pomysł? I co zjeść najlepiej jako ostatni posiłek dnia? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
Ja tam staram się nie podjadać nic bo i tak jem co 2-3 h
![]() ![]() kocham wieśniaki ![]() A ja dzisiaj to chyba na nic zakazanego nie mam ochoty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Raczkowanie
|
Nigdziebyc z wlasnego doswiadczenia wiem, ze z tym podjadaniem najgorzej jest na poczatku diety. Wiadomo, ze kazda z nas lubila kiedys dobrze zjesc i stad te nadprogramowe kg. U nas w domu zawsze bylo tak, ze wszedzie lezaly pozaczynane orzeszki, chipsy, ptasie mleczko. I tak chodzilam i skubalam-tu orzeszek, tu kostka czekolady, niby nieduzo-tak mi sie wtedy wydawalo. Jak zaczelam sie odchudzac to najgorszy byl moment, kiedy siadalam wieczorkiem przed tv. Myslalam wtedy, ze wyjde z siebie, jesli nie zjem czegos. Teraz na szczescie pozbylam sie juz tego nawyku (5 tyg. w zupelnosci wystarczylo) i jak dla mnie najlepszym zapychaczem jest woda. No i jedzenie 5 razy dziennie tez pomaga w walce z podjadaniem, bo za kazdym razem, kiedy przychodzi pora na kolejny posilek masz wrazenie, ze przed chwila jadlas.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.