Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010 - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-02, 15:18   #3991
P0P70
Zakorzenienie

Dot.: Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
co do czkawki u noworodkow to normlany objaw i nie jest on nieprzyjemny dla nich ja dopajam herbatka (karmie tylko sztucznie) i to pomaga.. ale jak nie chce pic to porpostu po jakims czzasie samo przechodzi a moja czkawke ma naprawde czesto
Potwierdzam, czkawka to norma u maluchów. Moja także ma ją często, daję wtedy coś do picia trochę herbatki koperkowej albo rómankowej albo mleczko. A dlasczeko karmisz sztucznym? Nie masz pokarmu?

A ja z becikowym mam problemy bo nie byłam pod opieką ginekologa w 3 trmestrze. I jakoś dla nich nie ma znaczenia to że urodziłam na początku 3 trymestru. Ostatnio przyszło pismo jakie wysłali do szpitala z prośbą o potwierdzenie czy byłam w szpitalu pod opieką ginekologa a zaadresowane jest na oddział patologi ciąży. To pismo trochę nas rozśmieszyło bo przecież daliśmy kopie wypisu ze szpitala i tam jest wszystko napisane więc nie wiem dlaczego mamją jeszcze wątpliwości.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 15:23   #3992
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
A ja z becikowym mam problemy bo nie byłam pod opieką ginekologa w 3 trmestrze. I jakoś dla nich nie ma znaczenia to że urodziłam na początku 3 trymestru. Ostatnio przyszło pismo jakie wysłali do szpitala z prośbą o potwierdzenie czy byłam w szpitalu pod opieką ginekologa a zaadresowane jest na oddział patologi ciąży. To pismo trochę nas rozśmieszyło bo przecież daliśmy kopie wypisu ze szpitala i tam jest wszystko napisane więc nie wiem dlaczego mamją jeszcze wątpliwości.
Masakra... byle komuś utruć życie...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 15:26   #3993
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
a dlaczego nie wolno wegla ?? ja wzielam jedna tabletke i mi przeszlo ale brzuch dalej twardnieje i boli na dole i pepek dziecie moje zas pewnie ciagnie za pepowine

a 9 marca bo to taka magiczna data hehe no i mam wizyte u gina i bedziemy zas maluszka ogladac na usg i potrzebuje jeszcze jedno zdjecie do albumu wlasnie z 9 miesiaca a to faktycznie zawczesnie jest 21 marca juz bedzie bardziej odpowiedni na wyjscie

bo ten suwaczek jest do d.........y u mnie pokazuje tak samo i zawsze sie nabieram

Isis a moze zagranica i tamtejsi lekarze ?? moze jakas konsultacja z nimi ??poprzez jakas fundacje albo tak samemu ??

a czy ja tez moge ?? ja moge do tych nalesnikow przyniesc sos truskawkowy albo toffi

ja swoje dziecinstwo bardzo bardzo bardzo milo wspominam i czasem tesknie za ta beztroska to sa niezapomniane chwile kiedy bawilam sie z tata i mama i kiedy tuklam sie z siostrami czesto wspominam tamte czasy a najbardziej jak przyrznelam siostrze drewniakiem w oko bo nie chciala sie ze mna bawic potem mialam kare hehe przez cala godzine siedzialam w pokoju czasem bardzo tesknie za tamtymi chwilami mojemu dziecku bede tez starala sie stworzyc takie dziecinstwo a nawet bardziej beztroskie

ja ostatnio tez tak mialam ze wylicytowalam na kilku aukcjach rzeczy za cale 4 zlote a laska mi wyskoczyla ze za przesylke mam zaplacic 50 zlotych to jej zapytalam czy przywiezie mi osobiscie to napisala ze nie ze ona tak sobie ustalila i tak ma byc to jej napisalam ze to jest nie zgodne z regulaminem i ze ja jej zaplace te 54 zlote zrobilam przelew ale jesli towaru nie dostane do 7 dni roboczych albo kwota zakupionych znaczkow na kopercie bedzie mniejsza niz 50 zlotych sprawe zglosze na policji bo to jest wyludzenie a to jest karane i 3 dni pozniej dostalam przesylke i zwrot pozostalej kaski na konto
ale ten Twoj sprzeadajacy to taki sam jak tamta moja hehe cwaniak a ciekawe czy wie ze to jest nielegalne

a ja wrocilam od fryzjera i mam sliczny burgunt z granatem na glowie pytalam o blond to powiedziala ze jak juz urodze to najpierw zrobimy ciemny blond ale taki bardzo ciemny blond a na nim pasemka i stopniowo bedziemy powiekszac ilosc pasemek wtedy wlosy stopniowo beda robily sie jasny blond a nie beda tak bardzo zniszczone

a jak dojechalam do miasta to ledwo wygramolilam sie z auta i szlam jak pokraka po ulicy znajoma mnie spotkala i pyta czy juz na dniach bede rodzila bo tak chodze jak ona na dzien przed porodem a ja jej mowie ze nie ze mialam rozwolnienie a teraz mnie dupsko boli ze ruszac sie nie moge i w pachwinach tez mnie boli strasznie
natrafilam tez na promocje w MEGA i kupilam mezowi dwie pary spodni bardzo sie opieral bo on tylko bigstara albo lee ale dal sie namowic nawet byl sklonny kupic mi kurteczke za kilka stowek zeby tylko tych spodni nie kupowac ale byla na mnie zamala
o niedrcron,ale mnie rozśmieszyłaś tym bolącym dupskiem.No to widzę,że Twój mężuś taki jak i mój z tymi spodniami
Apeluje o pokazanie fotek z nową fryzurką

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 15:27   #3994
mloda1989
Zakorzenienie

hehe ja sobie w koncu spodnie kupilam...tzn tezet mial kupic sobie spodnie....on ma straszny problem z dobraniem rozmiaru...bo kupuje w pasie 30....ale ma takie umiesnione uda i nie w kazde wchodzi...a jak juz wejdzie to okazuje sie ze w pasie za szerokie...ale w koncu w levisie znalazl odpowiednie dla siebie...a jak zobaczylam ze przeceny maja to i dla siebie poszukalam....tylko dla mnie rozmiar to dopiero 33 hehe a ze bylo ze 3 rzecz gratis to kamizelke dla siebie wzielam i tu zdziwienie bo w S sie smiescilam juz mialam dosc mojego plaszczyka...i teraz gruba bluza i ta kamizelka i jest git
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 15:27   #3995
NaTaLaLa
BAN stały

Powiem Wam, ze te marcowanie to chyba grubo przesadzone.... ;P ja sie marcuje regularnie od lutego i NIC....moze dlatego ze to luty?:P chociaz juz zaliczylam marcowanie marcowe i dalej NIC...hmmmm
NaTaLaLa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 15:30   #3996
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Potwierdzam, czkawka to norma u maluchów. Moja także ma ją często, daję wtedy coś do picia trochę herbatki koperkowej albo rómankowej albo mleczko. A dlasczeko karmisz sztucznym? Nie masz pokarmu?

Tak od poczatku byl problem przystawialam mala i dali mi tabletki na laktacje i tez bo zamiast pokarmu porobily sie zastoje i przystawianie nie pomoglo ani scuaganie wiec pozostalo nam sztuczne

gluuupota z tym becikowym.. troche bezmozgowcow pracuje w tym bedcikowym
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 15:32   #3997
NaTaLaLa
BAN stały

Nie wiem jak jest z tym nieszczesnym sprzataniem bo wczoraj sprzatnelam tylko kuchnie i lazienke (chociaz tez pewnie nic bo jest taka jedna PANI ktora na tylku nie moze usiedziec i pierze dywany:P)...dzis mam lenia poki co, ale moze pozniej cos sie zmieni...narazie tv, laptop i koncowka () Pepsi...
Stary 2010-03-02, 15:38   #3998
mloda1989
Zakorzenienie

heheh a ja musze leciec do sklepu po jajka (te co mi sie w brzuchu pojawily jakos sie nie przydadza) a mnie kurde tez naszla ochota na nalesniki...ehh

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

pakuje torbe dla dziecka do szpitala i co mam wziac jeszcze...spakowalam:
3 body dresik na wyjscie i takiego pajaca polarkowego z kapturkiem, i jedna wyprawke w ktorej sklad wchodza: body, bluzeczka, polspiochy i spiochy, 3 czapeczki, 3 pary skarpetek 2 pary niedrapek....krem na odparzenia, krem na kazda pogode, 2 pieluchy tetrowe, 1 flenlowa ..... wiem ze jeszcze pampersy musze spakowac i chusteczki.....ale co jeszcze??
Stary 2010-03-02, 15:41   #3999
Claire9
Raczkowanie

Widzę, że mamy wysyp kwasów allegrowych Współczuję i podziwiam determinację w wydaniu Drcron.

ISIS Kochana - trzymaj się dzielnie i dawaj znać jak tam maleństwo. Trzymamy kciuki.

Ja też się męczę z tą biegunką. Nie wiem jak węgiel, ja piję smectę i uzupełniam elektrolity saszetkami orsalit. Jakoś ciągniemy. Zabawne jest to, że przy tej biegunce strasznie jestem głodna...
Stary 2010-03-02, 15:43   #4000
NaTaLaLa
BAN stały

A tak jeszcze przy okazji... marcowanie sprzyja przekrecaniu sie dzidzi glowka w dol... mnie gin zapytala czy mielismy sex w ciagu ostatnich 2 tyg (od czasu ostatniej wizyty, kiedy mala nie byla jeszcze nietoperkiem)..mowie ze tak, ze raczej dosc czesto bo staramy sie jakos to wszystko przyspieszyc...to usmiechnela sie tak fajnie i wydusila trzy slowa 'GOOD JOB GUYS' smialam sie sama do siebie....no ale jest tez mozliwosc ze nawet na samiutkiej koncowce ciazy dzidzi moze sie jeszcze przekrecic :/ fakt, miejsca za duzo juz nie ma, ale jest i taka opcja....wszystko w 100% okazuje sie dopiero na porodowce...
Stary 2010-03-02, 15:48   #4001
sismuerte
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
SMS OD ISIS

" Ja sie czuje ok dzis zdjeli mi szwy, jutro prawdopodobnie do domu.
u Norbiego niestety bez zmian ma min. złozoną powazna wade serca że nawet najlepszy kardiolog w Polsce nie wie jak sie zabrać do operacji :-((
nadal leży na intensywnej no i czekamy co będzie dalej
nic innego zrobić nie możemy... niestety"

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

2 SMS OD ISIS

"a jak tam dziewczyny? rozpakowała sie któraś w między czasie?
megi jak tam?
Pozdrów Wszystkie dziewuszki w moim imieniu!"
Biedactwo Trzymam kciuki, a jak małż przyjdzie to każe mu dmuchać na szczęście
Stary 2010-03-02, 15:53   #4002
NaTaLaLa
BAN stały

Przykro czytac takie posty...ale na pewno wszystko bedzie dobrze....ciotki wizazowe trzymaja kciukasy!
Stary 2010-03-02, 15:58   #4003
sismuerte
Rozeznanie

DCRON i mnie jakoś strasznie ubawiłaś opowieścią o wypadzie do miasta

A w ogóle to witam się ponownie
Coś się nie wyspałam, bo co chwilkę ktoś dzwonił. Zawsze tak jest jak chce mi się spać
Ale za to się zwlekłam i zrobiłam pyszny schabik w piekarniczku, mniam do tego ziemniaczki i jeszcze rosołek z wczoraj i normalnie wyżerka ahhh
aaaaa i chlebek się piecze
A mały coś rozrabia i jakieś skurcze mnie męczą, mam nadzieje, że zdąże zjeść ten schab

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Co do becikowego to naprawdę czysty kretynizm, nie wiem kto to wymyślił Czy według tych bendzwołów to matki nie znajdujące się pod opieką lekarską to co gorsze jakieś czy co
Aż szkoda słó
Stary 2010-03-02, 16:10   #4004
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
Czyżbym miała wydobyć sprzęt z pudełka? Ale u mnie ani śladu mleka jakiegokolwiek.

Sama jestem w szoku. No w sumie u mnie też odpadło i to nawet dwie rzeczy, ale finał jest faktycznie zaskakujący. tu są jej aukcje, babeczka chyba dopiero startuje więc to też może być powód takiego zachowania z jej strony, żeby sobie ludzi zjednać i komentarzy nałapać. http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=16252596

Aż nie wiem co napisać po sms Isis.... No MUSI BYĆ DOBRZE, nie? MUSI!

To nie chodzi o to żeby mleko było, tylko o stymulacje podobną do tej jaką daje dziecko przy piersi, oxytocyna wtedy jest wydzielana, i powoduje skurcze macicy. Ja zamiast tego to w sumie bym wolała małża nie do ssania, ale od pieszczenia, ten sam efekt, a wiele przyjemniejszyproces , no ale ja muszę jeszcze poczekać

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 16:33   #4005
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
o niedrcron,ale mnie rozśmieszyłaś tym bolącym dupskiem.No to widzę,że Twój mężuś taki jak i mój z tymi spodniami
Apeluje o pokazanie fotek z nową fryzurką
wstawie wstawie tylko malz bedzie musial mi zrobic telefonem bo zepsulam karte do aparatu to znaczy ta taka przejsciowke urwalam taki cusik do blokowania
Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
hehe ja sobie w koncu spodnie kupilam...tzn tezet mial kupic sobie spodnie....on ma straszny problem z dobraniem rozmiaru...bo kupuje w pasie 30....ale ma takie umiesnione uda i nie w kazde wchodzi...a jak juz wejdzie to okazuje sie ze w pasie za szerokie...ale w koncu w levisie znalazl odpowiednie dla siebie...a jak zobaczylam ze przeceny maja to i dla siebie poszukalam....tylko dla mnie rozmiar to dopiero 33 hehe a ze bylo ze 3 rzecz gratis to kamizelke dla siebie wzielam i tu zdziwienie bo w S sie smiescilam juz mialam dosc mojego plaszczyka...i teraz gruba bluza i ta kamizelka i jest git
kurcze to tak jak moj tez ma problemy a kupic mu cos to masakra ma chude nogi i mega dlugie i chude dupsko i tak dzisiaj jedne byly dobre 33 a drugie juz 30 byly zaszerokie ja mu zawsze na oko kupuje dresy a on sie wkurza bo ma juz 4 pary ale ja go lubie w dresach bo mu kg dodaja
Cytat:
Napisane przez NaTaLaLa Pokaż wiadomość
Powiem Wam, ze te marcowanie to chyba grubo przesadzone.... ;P ja sie marcuje regularnie od lutego i NIC....moze dlatego ze to luty?:P chociaz juz zaliczylam marcowanie marcowe i dalej NIC...hmmmm
a ja bym chciala a nie moge na ostatniej wizycie gin mi powiedzial ze zero sexu ze wzgledu na to ze podczas mozemy przebic pecherz plodowy i nie zdazymy dojechac do szpitala
Cytat:
Napisane przez NaTaLaLa Pokaż wiadomość
Nie wiem jak jest z tym nieszczesnym sprzataniem bo wczoraj sprzatnelam tylko kuchnie i lazienke (chociaz tez pewnie nic bo jest taka jedna PANI ktora na tylku nie moze usiedziec i pierze dywany:P)...dzis mam lenia poki co, ale moze pozniej cos sie zmieni...narazie tv, laptop i koncowka () Pepsi...
hehe ciesz sie ze masz pepsi mi Pani w sklepie nie chciala sprzedac bo moj maz ostatnio jej nagadal glupot i moge zapomniec a sprzatanie nic nei daje pranie dywanow tak samo dzieci nasze wyjda wtedy kiedy bedzie na to pora i niczym nie przyspieszymy hehe

a ja nie wytrzymalam i pojechalam do sklepu po bialy serek i zrobilam go z truskawkami i smietana pychotka i mam do tego goferki mniami szybciej sie robia niz nalesniki

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 16:39   #4006
anakazar
Zakorzenienie

Rany co za pogoda-latam tylko opuszczam rolety i podciągam,bo raz wali słońce tak,że nic nie widzę,a raz ciemnica od deszcowych chmur.Było dzisiaj juz wszystko:słońce,deszcz,gr ad i teraz pada śnieg wielkimi płatami eh;/

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
wstawie wstawie tylko malz bedzie musial mi zrobic telefonem bo zepsulam karte do aparatu to znaczy ta taka przejsciowke urwalam taki cusik do blokowania

kurcze to tak jak moj tez ma problemy a kupic mu cos to masakra ma chude nogi i mega dlugie i chude dupsko i tak dzisiaj jedne byly dobre 33 a drugie juz 30 byly zaszerokie ja mu zawsze na oko kupuje dresy a on sie wkurza bo ma juz 4 pary ale ja go lubie w dresach bo mu kg dodaja

a ja bym chciala a nie moge na ostatniej wizycie gin mi powiedzial ze zero sexu ze wzgledu na to ze podczas mozemy przebic pecherz plodowy i nie zdazymy dojechac do szpitala

hehe ciesz sie ze masz pepsi mi Pani w sklepie nie chciala sprzedac bo moj maz ostatnio jej nagadal glupot i moge zapomniec a sprzatanie nic nei daje pranie dywanow tak samo dzieci nasze wyjda wtedy kiedy bedzie na to pora i niczym nie przyspieszymy hehe

a ja nie wytrzymalam i pojechalam do sklepu po bialy serek i zrobilam go z truskawkami i smietana pychotka i mam do tego goferki mniami szybciej sie robia niz nalesniki
mój mąż tak samo-chudy i dłłługi i kupowac mu spodnie to masakra-tylko lee i żadne więcej-tam ma swój ulubiony fason w którym czuje się grubszy

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2010-03-02, 16:49   #4007
drcron
Zakorzenienie

u nas taka pogoda byla wczoraj wiec wspolczuje do tego strasznie wialo a dzisiaj tylko rano snieg sypal
moj tez lubi lee ale ja sie ostatnio wkurzylam i powiedzialam ze ma sobie kupic cos tanszego takiego co bedzie mogl nosic do pracy bo ostatnio poszly mu nowe spodnie na tylku wiec dzisiaj wybralismy dwie pary kazda po 179 zlotych cholercia ze na mnie rzeczy nie sa takie drogie jak na niego
ale ja mam dzisiaj dziwne zachciewajki teraz mi sie chce watrobki bleeeee ja jej nie cierpie

Stary 2010-03-02, 16:56   #4008
NaTaLaLa
BAN stały

Drcron... po Pepsi nie ma sladu juz ;P stoi pusty butel i oko drazni :/
ale tez walke stoczylam w sklepie...fochy byly,odstawianie spowrotem na polke itp... az mialam ochote zostawic TZ z calym koszem zakupow i wyjsc.....wkurza mnie to niesamowicie jakby to byla wodka...ajjj
cale szczescie ze to juz koncowka bo dluzej chyba 'nie zniese' ... a tak swoja droga ostatnio sobie myslalam jak to bedzie dziwnie pozniej po porodzie...caly czas czujemy ruchy, kopniaki, czkawki czlowiek sie z tym oswoil a tu raptem cisza, zero....chyba troche bede tesknic za tym...czlowiek jakis sentymentalny sie chyba zrobil przez ta ciaze ;P albo na smuty mnie bieze
Stary 2010-03-02, 17:01   #4009
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
u nas taka pogoda byla wczoraj wiec wspolczuje do tego strasznie wialo a dzisiaj tylko rano snieg sypal
moj tez lubi lee ale ja sie ostatnio wkurzylam i powiedzialam ze ma sobie kupic cos tanszego takiego co bedzie mogl nosic do pracy bo ostatnio poszly mu nowe spodnie na tylku wiec dzisiaj wybralismy dwie pary kazda po 179 zlotych cholercia ze na mnie rzeczy nie sa takie drogie jak na niego
ale ja mam dzisiaj dziwne zachciewajki teraz mi sie chce watrobki bleeeee ja jej nie cierpie
Nie mów nic o zachciankachja dzisiaj od rana marzyłam o zupce "ser w ziołach"a staram się tego nie tykac-w ciązy zjadłam tylko jedna,ale właśnie stoi zrobiona przed mym nosem druga;/

Edytowane przez anakazar
Czas edycji: 2010-03-02 o 17:08
Stary 2010-03-02, 17:02   #4010
mloda1989
Zakorzenienie

a w factory byliscie za tymi spodniami?? tam tez jest lee, wrangler levis i oprocz tego ze nizsze ceny to teraz w levisie bylo to 2+1 przy 2 rzeczach 3 gratis

chyba mi brzuch trwadnieje....ale nie jestem pewna czy to takie uczucietakie napiecie brzucha jakby sie maly rozpychal...kurde nie wiem czy to to....

ide do tego sklepu w koncu po jajca
Stary 2010-03-02, 17:10   #4011
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
a w factory byliscie za tymi spodniami?? tam tez jest lee, wrangler levis i oprocz tego ze nizsze ceny to teraz w levisie bylo to 2+1 przy 2 rzeczach 3 gratis

chyba mi brzuch trwadnieje....ale nie jestem pewna czy to takie uczucietakie napiecie brzucha jakby sie maly rozpychal...kurde nie wiem czy to to....

ide do tego sklepu w koncu po jajca
Eee ja nie mam takiego sklepu-bynajmniej nic mi o tym niewiadomo.
A po jajca dawaj do mnie mam 20 sztuk wiejskich prosto spod kury i nie wiem co począc z taką ilościa.

Stary 2010-03-02, 17:15   #4012
mloda1989
Zakorzenienie

w factory maja outlety to co sie nie sprzedalo w galeriach a weszla np nowa kolekcja...lub zostala jakas mala rozmiarowka...ostatnio w calzedoni stroje kompielowe po 9 zl kupowalam... np staniki intimissimi po 20 zł itp.

chetnie tylko ze zabke mam pietro nizej....wiec chyba bedzie blizej choc takie wiejskie to zupelnie inna bajka
Stary 2010-03-02, 17:16   #4013
izaizula
Rozeznanie

GG do izaizula

Witam dziewczyny

Przepraszam ze Was zaniedbała znowu ale ja w trakcie pakowania jestem. Troche Was wczoraj nadrabiałam ale dzisiaj juz niestety nie dam rady, przynajmniej narazie. Widze ze śmigacie stronę za stroną i normalnie nie zadazam.

W sopbotę chcemy sie przeprowadzić zeby do środy cokolwiek mogła porzygotowac dla bobasów. A resztą zajmie sie juz małż z mamą i bratowa. Niech juz robia coi chca. To tyle narazie u mnie. Odezwę sie jak tylko bedę miala chwilke. Aha i gratuluje ISis i Ilkia. Isisa NAPEWNO WSZYTSKO BEDZIE DOBRZE. nORBI WIDAC MA BARDZO SILNY ORGANIZM, A JA TRZYMAM KCIUKI Z CALYCH SIŁ.
izaizula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 17:29   #4014
Mysia1234
Raczkowanie

GG do Mysia1234

Młoda a gdzie będziesz rodziła?? Pytam bo ja też jestem z Wrocławia

Razem od 18.03.2005
Zaręczyny 29.07.2009
Ślubowaliśmy 12.02.2011
Mysia1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 17:34   #4015
mloda1989
Zakorzenienie

ja chyba na kaminskiego...lekarz do ktorego chodze wogole wrocka nie poleca, ale jak juz sie upre to zebym wlasnie tam jechala bo tam poki co najlepiej ze wszustkich...
Stary 2010-03-02, 17:41   #4016
sismuerte
Rozeznanie

Cytat:

hehe ciesz sie ze masz pepsi mi Pani w sklepie nie chciala sprzedac bo moj maz ostatnio jej nagadal glupot i moge zapomniec
No jak by mój zechciał mi taki numer odstawić to bym chyba rozniosła dom wraz z nim, psem i wszystkim co by mi pod rękę podeszło Ja tylko taką mam pociechę w ciąży, a wyrzeczeń sporo. Kawki wogóle nie piję, jak tylko się zorientowałam że jestem w ciąży to rzuciłam z dnia na dzień papieroski (a ciągnęłam jak smok ) i jeszcze do tego muszę się stosować do dość ścisłej diety związanej z azs, bo leków ze względu na bobasa przyjmować nie mogę to przynajmniej muszę unikać produktów uczulających i podnoszących histaminę, a wierzcie mi jest tego dużo
Stary 2010-03-02, 17:48   #4017
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
Ale się wnerwiłam na sprzedawce na all !!!!

Chiałam kupić małżowi buty mamy w ddz faceta który ma sklep w miescie i sprzedaje na allegro i teraz czujcie jaki motyw

Chcieliśmy kupic adidaski na miejscu kosztują 250 zł na all 209 zł logiczne jest ze chce zapłacić mniej. I tu się zaczeło babka do mnie że musze zapłacić za przesyłkę 30 zł (przy odbiorze osobistym) to jakieś żarty mówie i zadzwoniłam do właścielia który zapewnia mnie żebym przyszła do sklepu i cena będzie taka jak na all i ja mówię mu o całej sytuacji w sklepie a on na mnie z mordą skoczył zaczoł gadać ze jak nie chce to zebym nie kupowała darł się na mnie nie dopuścił mnie do słowa normalnie szok szczególnie że nie kupuję tam pierwszy raz

Na koniec rzuciłam mu wiązankę i się rozłączyłam

Zgłosiłam całą sytacje na allegro
wlasnie zeby uniknac takich sytuacji staram sie ograniczac zakupy internetowe.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 17:56   #4018
aixa
Rozeznanie

Drcron jak się wątróbki chce tzn. że żelaza potrzebujesz. Wszystkie zachcianki są podtekstem do tego co organizm potrzebuje. Smacznego więc życzę
Natalala ty z tą pepsi, to już jest uzależnienie. Co do sentymentalizmu.... pewnie będzie mi brakowało tych przepychań i szaleństw malutkiej. Myślę jednak, że nie będziemy miały czasu zwrócić na to uwagi przy dzidzi.
Izaizula tak sobie myślę, jak moja dzidzia tak kopie i szaleje to aż brzuch czasami boli ale co ty masz powiedzieć jak masz dwa razy większe doznania. Przecież oni ci rozerwą brzuszek
Jedna dzidzia w jedną stronę, druga w drugą .

Maja 27.04.2017 CC
aixa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 18:02   #4019
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

no wiec my po wizycie. Wazymy 3352 jestesmy duzi, zdrowi, cali. Dala mi ten antybiotyk na to moje zapalenie co mrowak pisala , mowi ze nie mam zadnego grzyba, po prostu chyba podraznilam czyms lub zalozylam nieodpowiednia bielizne czy cos i zeby sie tego wytstrzegac i nystatyna zapobiegawczo.
Za tydzien w sobote ostatnia wizyta u niej w gabinecie, pozniej widzimy sie na porodowce, bedzie mi mowila co i jak i szpital
Poza tym jest u nas wszystko w jak najlepszym porzadku.

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

ISIS kochana trzymaj sie dzielnie, wszystkie nasze kciuki na pewno pomoga.
Lekarze moze potrzebuja chwile czasu zeby zobaczyc z ktorej strony najlepiej podejsc do problemu, wierze ze bedzie dobrze!!!
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-02, 18:17   #4020
drcron
Zakorzenienie

no wlasnie my czesto jezdzimy do factory ja uwielbiam ten wielki outlet

watroba pochonieta kurcze wiecie co chcialam podmalowac kawalek kolo schodow ale jak wzielam pedzelek do reki to moja niunia zaczela tak szalec w brzuszku ze az mi niedobrze i slabo sie zrobilo wiec odlozylam na bok farbe i dalam sobie spokoj jutro jak fachowcy przyjda to im pokaze gdzie opuscili kawalek

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości