Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-03, 09:38   #2221
kretencja
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D

Abz, to już mój drugi zakup (Allegro). Poprzednio kupiłam chyba 8 sztuk, spodziewałam się, że to na pewno wystarczy Wszystkie poszły, ciąży brak... Teraz znów mąż mi zamówił osiem zdaje się. Oby to już wystarczyło
A co do korektora, to ja zawsze nakładam go NA podkład i się nie rozmazuje. Próbowałaś tak?

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 09:54   #2222
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny
marthinisa oj basen też mi się marzy, bo też mam problemy z kręgosłupem, ale u nas nie ma basenu. Słyszałam, że dopiero jest w planach.
Mi to się nie tylko marzy a śni... Tylko nie mam z kim iść, sama nie pójdę, Tz pływać nie umie i nie chce iść na basen... Już kiedyś mówiłam, że z sąsiadem pojadę ale znalazł sobie dziewczynę i jak już to we dwoje jeżdżą No i nie mam sprzętu - czepka, stroju nawet klapek
Cytat:
Ollliwko za oddanie krwi, nie padnisz
Ja kilka razy oddałam, na studiach na Wampiriadzie przeważnie ale byłam też w szpitalu. Jak tylko będę mogła (chyba pół roku po porodzie) to znów pojadę... Ja się lepiej czuję po oddaniu niż przed I tylko raz zdarzyło mi się, że słabo mi się zrobiło ale masakryczna pogoda była Także polecam
Cytat:
U mnie piękna pogoda.
U mnie też słoneczko... Ale już zimno ok 0st i tak jak u ABZ cienka warstwa śniegu leży...

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 10:03   #2223
Lalkana
Raczkowanie

GG do Lalkana

Witam staraczki
My również się staramy z Mężem, dość krótko, bo 1 m-c. Nie mamy jakiejś schizy na punkcie zajścia w ciążę. Po prostu postanowiliśmy mieć w najbliższym czasie dzidziusia i do tego dążymy. A czy będzie za m-c czy za pół roku, to i tak będzie cudnie Życzę aby Wam się udało jak najszybciej
I zapraszam do nas https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post17592521

Teraz czekamy na nasze Maleństwo -> termin porodu 08.01.2011
Lalkana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 10:17   #2224
lindsley
Zakorzenienie

Na wątku do którego Lalkana podała linka jest Jasiulek... Pisze, że czuje się "niewidzialna" u nas... Oj Pokaż mi się tu tylko.... A ja myślałam, że znów wpadła w wir pracy i nie ma dla nas czasu... Tak samo Pomidora zwiała (siedzi w domku na L4) to zajrzała by do nas częściej jak obiecała... Weruczek też gdzieś uciekł (wczoraj ją na nk przyłapałam - to napisałam, że ma wracać...) Ech... Kto jeszcze? BordAna!!! Po południu się wezmę za szukanie i niech ja którąś jeszcze znajdę na innym wątku a u nas nie

Michaś
Stary 2010-03-03, 10:47   #2225
kretencja
Zakorzenienie

Ej, laski, mam dziwne pytanie Czy Wy też zaobserwowałyście zmiany w wypływie krwi podczas miesiączki, zależne od pory dnia? Bo ja zauważyłam, że najbardziej krwawię rano, jakieś 1,5-2 godziny po wstaniu z łózka. Wy też tak macie?
A tak w ogóle to zauważyłam przy tej @, że jest obfitsza niż kilka ostatnich. I tak się zastanawiam, czy to bromek, choć wzięty pierwszy raz dopiero chyba w 19 dc, pomógł jeszcze troszkę endometrium narosnąć Cyklu na razie nie zdołał wydłużyć, ale kto wie?... Może coś już zdziałał...

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-03, 10:54   #2226
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Ej, laski, mam dziwne pytanie Czy Wy też zaobserwowałyście zmiany w wypływie krwi podczas miesiączki, zależne od pory dnia? Bo ja zauważyłam, że najbardziej krwawię rano, jakieś 1,5-2 godziny po wstaniu z łózka. Wy też tak macie?
A tak w ogóle to zauważyłam przy tej @, że jest obfitsza niż kilka ostatnich. I tak się zastanawiam, czy to bromek, choć wzięty pierwszy raz dopiero chyba w 19 dc, pomógł jeszcze troszkę endometrium narosnąć Cyklu na razie nie zdołał wydłużyć, ale kto wie?... Może coś już zdziałał...
Ja na przykład w nocy nie mam nic, albo kapkę pierwszego dnia a tak w ciągu dnia to nie wiem, najbardziej chyba w godzinach około południowych

Muszę się wziąć za sprzątenie a tak mi się nie chce
1. albo posprzątam
2.wpdne na wiz.
3. poćwiczę i wezmę prysznic i wyszoruję cellulit
4. wpadne na wiz
5. praca mgr

Całe szczęście, ze obiadu nie muszę gotować, bo została nam z wczoraj zupa gołąbkowa

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 10:55   #2227
kretencja
Zakorzenienie

Ja też w nocy nie mam prawie nic. Zawsze właśnie mnie dziwiły kobitki, które się skarżą, że zalewają prześcieradła... Ze mnie prawie nie wypływa jak leżę A najobfitsze krwawienie mam wcale nie pierwszego dnia, tylko drugiego i/lub trzeciego.

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-03, 10:57   #2228
ewurka
Wtajemniczenie

Dzień dobry Ja właśnie po śniadanku i zaraz zrobię sobie kaweczke
kretencja jeżeli chodzi o korektor, ja kupiłam na przecenie YSL taki jakby w długopisie z pędzelkiem, jest idealny, wydajny, pomimo ceny jestem z niego zadowolona.
Moje @ trwają krótko, i największe krwawienie jest zazwyczaj w pierwszym dniu.
lindslay bawisz się dzisiaj w detektywa, tak? Strzeżcie się dziewczyny
Nigdy nie oddawałam krwi, ale nosze w portfelu deklaracje woli, czyli jeżeli coś mi się stanie, oddam narządy komuś kto je potrzebuje.
U nas zimnooo, ale słonecznie

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 11:02   #2229
abz
Zakorzenienie

Lalkana witaj Ja do następnego wątku na pewno nie dołącze, bo już sie zupełnie pogubie, a dopiero zaczynam ogarniać te, na których piszę na bieżąco

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Na wątku do którego Lalkana podała linka jest Jasiulek... Pisze, że czuje się "niewidzialna" u nas... Oj Pokaż mi się tu tylko.... A ja myślałam, że znów wpadła w wir pracy i nie ma dla nas czasu... Tak samo Pomidora zwiała (siedzi w domku na L4) to zajrzała by do nas częściej jak obiecała... Weruczek też gdzieś uciekł (wczoraj ją na nk przyłapałam - to napisałam, że ma wracać...) Ech... Kto jeszcze? BordAna!!! Po południu się wezmę za szukanie i niech ja którąś jeszcze znajdę na innym wątku a u nas nie
Pomidora to na wrześniówkach jest, bo tam sie częściej odzywa no i tam się spotykamy
Weruczek pewnie wpadła w wir pracy
BordAna juz kiedys niby wróciła i znowu jej nie ma, źle jej u nas?

Cytat:
Jakoś sie szczególnie nie przyglądałam obfitości krwawienia w ciągu dnia, na to chyba i tak nie było reguły, bo czasem to tampony nasiąkały tak szybko, ze aż byłam zdziwona, a czasem to bym mogła zapomnieć, ze mam założony takie niewielkie było krwawienie.
Ale jak widzisz różnicę to znaczy, że coś się zaczęło dziać, a to dobrze.

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 11:02   #2230
kretencja
Zakorzenienie

Ewurka, no właśnie słyszałam, że ten korektor jest ekstra, ale jestem bardzo oszczędna jeśli chodzi o kosmetyki, zwłaszcza kolorowe. Ile kosztował?
Abz, ja się też szczególnie nie przyglądam, ale jak rano biorę prysznic, to po prostu widać, że dużo leci, a potem w ciągu dnia już nie (używam podpasek, więc mam dosyć dobry ogląd co do ilości )

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010

Edytowane przez kretencja
Czas edycji: 2010-03-03 o 11:04
Stary 2010-03-03, 11:05   #2231
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Moje @ trwają krótko, i największe krwawienie jest zazwyczaj w pierwszym dniu.
lindslay bawisz się dzisiaj w detektywa, tak? Strzeżcie się dziewczyny
Nigdy nie oddawałam krwi, ale nosze w portfelu deklaracje woli, czyli jeżeli coś mi się stanie, oddam narządy komuś kto je potrzebuje.
U nas zimnooo, ale słonecznie
Ja już nie pamiętam swoich @
Pobawię się wieczorem bo zaraz się zmywam po Tz-a i do US. Tylko muszę jeszcze dane Karolci od Nabuko poszukać, żeby przekazać 1% podatku - niewiele ale zawsze coś...

Ja też noszę taką deklarację w legitymacji honorowego dawcy krwi - w razie co tam zawsze ktoś zajrzy... Tz trochę był zły jak mu pokazałam ale to moja decyzja...

Michaś
Stary 2010-03-03, 11:05   #2232
Tity
Zakorzenienie

Kiedyś w nocy też mi coś tam przemakało, ale rzadko. Teraz w nocy właściwie mogłabym spać bez wkładki, w dzień natomiast jest sporo i chyba faktycznie tak rano i koło południa najwięcej, ale nigdy się nad tym nie zastanawiałam szczerze mówiąc W tym cyklu jakoś długo mnie brzuch boli bo aż 3 dni trwania @, a zawsze bolał tylko 1 dnia. Aha no i zwykle wystarcza mi jedna podpaska na dzień, rzadko dwie pierwszego lub drugiego dnia.
lindsley przykro, że niektóre osoby źle się tu czują, ale z drugiej strony jak mają być zauważalne jeśli piszą raz na ruski rok, albo coś zdawkowego, no to co mamy pisać takiej osobie. Wychodzę z założenia, że chcę pisać co u mnie to piszę, a nie czekam, aż mnie 10 osób zapyta, bo wiem, że mogę się nie doczekać

L
J

Edytowane przez Tity
Czas edycji: 2010-03-03 o 11:07
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 11:06   #2233
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ewurka, no właśnie słyszałam, że ten korektor jest ekstra, ale jestem bardzo oszczędna jeśli chodzi o kosmetyki, zwłaszcza kolorowe. Ile kosztował?
Abz, ja się też szczególnie nie przyglądam, ale jak rano biorę prysznic, to po prostu widać, że dużo leci, a potem w ciągu dnia już nie (używam podpasek, więc mam dosyć dobry ogląd co do ilości )
ja zapłaciłam na ebayu 15 funtów, ogólnie chodzą po 20, to około 80 złotych. Po ile są w Pl? w UK kosmetyki tego rodzaju są troszeczke tańsze

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2010-03-03, 11:07   #2234
abz
Zakorzenienie

kretencja teraz widzę, ze cię cytowałam, ale chyba nie odpisałam. Otóż nie próbowałam korektora na podkład. Nie posiadam korektora i chyba nie zamierzam mieć

Stary 2010-03-03, 11:14   #2235
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Kiedyś w nocy też mi coś tam przemakało, ale rzadko. Teraz w nocy właściwie mogłabym spać bez wkładki, w dzień natomiast jest sporo i chyba faktycznie tak rano i koło południa najwięcej, ale nigdy się nad tym nie zastanawiałam szczerze mówiąc W tym cyklu jakoś długo mnie brzuch boli bo aż 3 dni trwania @, a zawsze bolał tylko 1 dnia. Aha no i zwykle wystarcza mi jedna podpaska na dzień, rzadko dwie pierwszego lub drugiego dnia.
lindsley przykro, że niektóre osoby źle się tu czują, ale z drugiej strony jak mają być zauważalne jeśli piszą raz na ruski rok, albo coś zdawkowego, no to co mamy pisać takiej osobie. Wychodzę z założenia, że chcę pisać co u mnie to piszę, a nie czekam, aż mnie 10 osób zapyta, bo wiem, że mogę się nie doczekać
Zgadzam się. Czasem jeszcze krzyczę i macham rękami (wirtualnie), jak mnie nie widać

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 12:30   #2236
kretencja
Zakorzenienie

Tity, również się zgadzam.

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Słuchajcie, szok. Jakąś godzinę temu było słońce, niedawno zaczęło się chmurzyć, a teraz nagle pociemniało i jakaś zamieć śnieżna przyszła!

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-03, 12:50   #2237
Tity
Zakorzenienie

No to nieźle. U mnie na razie piękne słońce i trochę cieplej się zrobiło. Byłam z mamą u kosmetyczki, zapisała się na wizytę i zaraz siadamy z mężem do projektowania, pod warunkiem, że program nam się odpali, bo ostatni nie chciał I przed chwilą uratowałam ryjówkę z paszczy mojego kota

L
J
Stary 2010-03-03, 12:58   #2238
virginia
Zakorzenienie

Hej laseczki
Odpadły mi korki więc mogę do Was zaklikać , bo później już raczej do Was nie zajrzę, chyba, że w nocy, zdać relację z wizyty u gina. Wysłałam wczoraj skany moich dokumentów i przed chwilą dzwoniłam do tej firmy upewnić się, czy doszły i przy okazji dowiedziałam się, że kursy w Sejnach zaczną się pewnie w kwietniu (rekrutacja w toku). Wtedy to już w ogóle będę dwoić się i troić .
Zaczynam się też stresować trochę dzisiejszą wizytą u gina..
Przepraszam, że Wam nie odpisuję ale dopadło mnie chyba przesilenie wiosenne i pracuję dziś na zwolnionych obrotach..
Miłego dnia!!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 13:04   #2239
kretencja
Zakorzenienie

Ewurka, na Allegro widziałam za 80-parę złotych, generalnie cena rynkowa to chyba ok.130-140zł. Jak dla mnie masakra, nie wydam na korektor więcej niż 25zł

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-03, 13:58   #2240
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Słuchajcie, szok. Jakąś godzinę temu było słońce, niedawno zaczęło się chmurzyć, a teraz nagle pociemniało i jakaś zamieć śnieżna przyszła!
U mnie jest dzisiaj tak samo

Stary 2010-03-03, 14:47   #2241
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie do tego dołóżcie jeszcze grad...

Dziś jestem mega wkurzona na Tz-a Wkurza mnie jego podejście do wielu rzeczy...

Michaś
Stary 2010-03-03, 14:49   #2242
kretencja
Zakorzenienie

Lindsley, moja Mama mi pisała godzinę temu, wychodząc do pracy, że ją też grad złapał. Masakra. U mnie termometr szaleje cały dzień - od zera do piętnastu i z powrotem...

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-03, 14:53   #2243
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ewurka, na Allegro widziałam za 80-parę złotych, generalnie cena rynkowa to chyba ok.130-140zł. Jak dla mnie masakra, nie wydam na korektor więcej niż 25zł
W sumie racja, chyba, że ktoś nie ma problemu z wydaniem na to takiej kwoty ja nie mam chociaż powinnam być oszczędna Ale na szczęście już troszke się uspokoiłam z takimi zakupami, bo TŻ się wściekał i miał racje.
Lindslay...co się dzieje hormony, czy faktycznie TŻ się dziwnie zachowuje

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2010-03-03, 15:02   #2244
kretencja
Zakorzenienie

Ewurka, nie stać mnie po prostu, to główna kwestia Ale też jakoś nie umiem wydawać dużo na siebie, zawsze wolałam mieć pieniądze (bóg jeden wie na co - na jakąś hipotetyczną czarną godzinę chyba), niż rzeczy Nawet jak miałam stypendium motywacyjne na studiach (ok.300-400zł miesięcznie), a byłam na utrzymaniu Rodziców, nie umiałam zaszaleć raczej. Kupowałam sobie wtedy sama ciuchy, kosmetyki, ale rzadko i raczej tylko te potrzebne. Jeśli pozwalałam sobie na jakieś fanaberie, to raczej na tańsze. Jakoś tak jestem nauczona, że szkoda kasy na takie duperele, jak piąty lakier do paznokci, markowy tusz do rzęs (jak równie dobry mogę mieć za 20zł) albo na ciuch, o którym wiem, że nie pasuje mi prawie do niczego i będę go zakładać 2 razy do roku... Mój mąż z kolei czasem się złości, że jestem... za bardzo oszczędna On ma z wydawaniem pieniędzy znacznie mniejszy problem. W jednej tylko kwestii oboje jesteśmy rozrzutni. Książki
A co do tych korektorów za 130zł... Jakbym miała 130zł zbędnych, do przeznaczenia na kosmetyki, to bym sobie kupiła pewnie z mojego ulubionego Rimmella i to by starczyło na podkład, tusz do rzęs, pomadkę i błyszczyk

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010

Edytowane przez kretencja
Czas edycji: 2010-03-03 o 15:03
Stary 2010-03-03, 15:15   #2245
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Lindslay...co się dzieje hormony, czy faktycznie TŻ się dziwnie zachowuje
Wczoraj to może i hormony bo miałam Tz-a cały dzień w domu a on calutki przesiedział przed kompem - równie dobrze mogłoby go nie być...
A dziś mnie wkurzył - pokazałam mu wielką pajęczynę w miejscu gdzie mi ciężko sięgnąć - nad schodami wysokość ze 3,5-4m i żeby wziął odkurzacz i wciągnął ją i wszystkie obok (a najlepiej odkurzył całą boazerię nad schodami, z resztą sama sobie poradzę) I że nie teraz natychmiast tylko później jak będzie miał chwilę... To wziął miotłę i zebrał na oślep tylko trochę i zadowolony Sama odkurzyłam wszystko z krzesła...
Cytat:
Ewurka, nie stać mnie po prostu, to główna kwestia Ale też jakoś nie umiem wydawać dużo na siebie, zawsze wolałam mieć pieniądze (bóg jeden wie na co - na jakąś hipotetyczną czarną godzinę chyba), niż rzeczy ...
To tak jak ja... Jak byłam na studiach utrzymywałam się w sumie ze stypendium, alimentów i korków i jak je skończyłam to miałam kilka tys na koncie... Koleżanki miały kredyty studenckie... Tyle, że ja nie imprezowałam, nie kupowałam markowych ciuchów i wgl mało kupowałam... Teraz trochę żałuję, bo kasa którą uzbierałam się rozpełzła jak zaczęłam z Tz mieszkać i na wyjazd do uk poszło... Tz nie umie oszczędzać wgl. Ja teraz też czasem sobie "zaszaleję" ale w bardzo drobnych sprawach...

Michaś
Stary 2010-03-03, 15:19   #2246
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ewurka, nie stać mnie po prostu, to główna kwestia Ale też jakoś nie umiem wydawać dużo na siebie, zawsze wolałam mieć pieniądze (bóg jeden wie na co - na jakąś hipotetyczną czarną godzinę chyba), niż rzeczy Nawet jak miałam stypendium motywacyjne na studiach (ok.300-400zł miesięcznie), a byłam na utrzymaniu Rodziców, nie umiałam zaszaleć raczej. Kupowałam sobie wtedy sama ciuchy, kosmetyki, ale rzadko i raczej tylko te potrzebne. Jeśli pozwalałam sobie na jakieś fanaberie, to raczej na tańsze. Jakoś tak jestem nauczona, że szkoda kasy na takie duperele, jak piąty lakier do paznokci, markowy tusz do rzęs (jak równie dobry mogę mieć za 20zł) albo na ciuch, o którym wiem, że nie pasuje mi prawie do niczego i będę go zakładać 2 razy do roku... Mój mąż z kolei czasem się złości, że jestem... za bardzo oszczędna On ma z wydawaniem pieniędzy znacznie mniejszy problem. W jednej tylko kwestii oboje jesteśmy rozrzutni. Książki
A co do tych korektorów za 130zł... Jakbym miała 130zł zbędnych, do przeznaczenia na kosmetyki, to bym sobie kupiła pewnie z mojego ulubionego Rimmella i to by starczyło na podkład, tusz do rzęs, pomadkę i błyszczyk
To masz tak jak mój TŻ on cały czas oszczędza to dobrze dla naszego związku, ale czasami go gonie, żeby sobie coś kupił!!!! Nie kupuje, drogich rzeczy jeżeli na nie nie mam. Ale czasami fajnie jest mieć coś, co poprawia nasze samopoczucie, tak teoretycznie przynajmniej
Oj Rimmela nie lubie, mam na niego uczulenie, jedyne czego używam z rimmela to lakiery do paznokci, mają fajne palety barw lubie Max factora
Ostatnio miałam jakieś uczulenie na buzi, używałam różnych kremów tych drogich i tańszych, nic mi nie pomogło...kupiłam mały kremik rumiankowy ziaji i jest stworzony dla mojej cery a kosztował 6 zł czyli fakt, nie zawsze to co drogie jest dobre

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2010-03-03, 16:36   #2247
weronia83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
kretencja gratuluję zakupu testów ciążowych, muszą się niedługo przydać, tzn mam nadzieję, ze 1 wystarczy
Słuchajcie ja już zauważam wiosnę. O 6.30 rano jest już jasno! Tylko co mnie dziś zaskoczyło? Napadało sniegu, cienka wartswa, ale jednak, ale pewnie słoneczko (choć sie jeszcze troche wstydzi) go roztopi.

Porady gina co do większych dawek tabletek chyba pomagaja, bo dziś czuję sie o niebo lepiej Fajny ten mój lekarz (wiem, ze się powtarzam)
Ja też dziś zauważyłam wiosnę o 6 rano przylazłam do kuchni na śniadanie i myk zapaliłam światło 20 minut późnie wychodząc zgasiłam zrobiłam parę kroków i z powrotem do kuchni bo se uśwaidomiłam że w kuchni nie zrobiło się ciemo a to dlatego że ścieciło słońko

Kretencjo obecnie nie używam żadnego korekora i nawet pudru ostatnio nieużywam bo mi się skończył i jakoś nie moge się zebrać by jakiś kupić

A u mnie pada śnieg

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:

Umnie rano leci jak z kranu w ciągu dnia roźnie i czasami w nocy mam bardzo duże krwawienie tak co 3 miesiączkę

Edytowane przez weronia83
Czas edycji: 2010-03-03 o 16:42
weronia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 16:43   #2248
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

hej laski my mielismy dzisiaj ciezsza noc malego meczy katar i mu sie ciezej oddycha wiec sie budzil co godzine,kurcze u nas nie ma masci majerankowej wiec siostra ma mi z polski przyslac a poki co kolezanka miala wiec mi pozyczyla mam nadzieje ze mu pomoze i mu w miare szybko katarek minie.
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 17:25   #2249
Tity
Zakorzenienie

Elciu życzę zdrówka maluchowi

L
J
Stary 2010-03-03, 17:42   #2250
weronia83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
hej laski my mielismy dzisiaj ciezsza noc malego meczy katar i mu sie ciezej oddycha wiec sie budzil co godzine,kurcze u nas nie ma masci majerankowej wiec siostra ma mi z polski przyslac a poki co kolezanka miala wiec mi pozyczyla mam nadzieje ze mu pomoze i mu w miare szybko katarek minie.

Oj żeby ten niedobry katarek poszedł precz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości