Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wiosny :) - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-03, 18:09   #2221
Magdzia94
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios

Bejko czy mogłabym do Ciebie prosić o poradę w sprawie karmienia kotka?

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 18:11   #2222
kocurzyca
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIII, czyli włosowe oczekiwanie na przyjście wios

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Tu chodzi tylko o rodziców. Współczuję dzieciakowi, bo mu spaczyli psychikę. Dla mnie to jest chore, kiedy rodzice nie dbają o dziecko do tego stopnia, że zaczyna bić inne dzieci. Niby szkoła nie jest od tego, żeby wychowywać, ale przecież zawsze będą przypadki zaniedbanych dzieci i wtedy chyba nauczyciele powinni coś zrobić?
Chociaż kiedyś jakoś szkoła też była od wychowywania i jakoś było lepiej, teraz tylko niszczy psychikę nastolatkom.
No w sumie mi tez dziecka szkoda, bo na pewno coś w domu jest nie tak skoro on się tak zachowuje. Z tego co nam już wiadomo to jest raczej dzieciak z tych co im wszystko wolno. Wychował się gdzieś za granicą i teraz jakoś wrócił z rodzicami. Może trudno mu się odnaleźć w nowym środowisku, ale to już nie jest mój proble. Od tego jest szkoła i jego rodzice żeby rozwiązywać jego problemy

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 18:20   #2223
Magdzia94
Zakorzenienie

Mam wrażenie że coś złego sie dzieje z wątkiem Dziewczyny co raz mniej się udzielają. Dymki nie widziałam, Mony też ostatnio nie było, Motylek, Narka to już ho ho nie ma, Anika mało pisze, Modraszki z 1 miesiąc nie ma, Malinka ma mniej czasu. Hej dziewczyny! Nie zostawiajcie nas tak

Stary 2010-03-03, 18:38   #2224
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Ej zna się może ktoś na Wordzie 2007 ?
Ja mam tego Worda więc jak coś to pisz

Cytat:
Mam wrażenie że coś złego sie dzieje z wątkiem Dziewczyny co raz mniej się udzielają. Dymki nie widziałam, Mony też ostatnio nie było, Motylek, Narka to już ho ho nie ma, Anika mało pisze, Modraszki z 1 miesiąc nie ma, Malinka ma mniej czasu. Hej dziewczyny! Nie zostawiajcie nas tak
Też mam takie wrażenie

Wróciłam własnie do domu, byłam z koleżanką u ginekologa ja też muszę się wybrać ale prywatnie bo na NFZ sami faceci u nas Później oczywiście połaziłyśmy po sklepach Zaszłam do Rossmanna, nic włosowego nie kupiłam, za to kupiłam sobie herbatę malinowo waniliową, bardzo dobra właśnie popijam Byłam też w Biedronce, kupiłam chipsy Tasty te nowe Grillowane Warzywa, nawet niezłe soczek Pycholandia zielony czekoladę Magnetic orzechową Wpłaciłam też kasę na kosmetyki

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 18:45   #2225
motylek1007
Zakorzenienie

spoko, spoko, podczytuje Was

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 18:46   #2226
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
No w sumie mi tez dziecka szkoda, bo na pewno coś w domu jest nie tak skoro on się tak zachowuje. Z tego co nam już wiadomo to jest raczej dzieciak z tych co im wszystko wolno. Wychował się gdzieś za granicą i teraz jakoś wrócił z rodzicami. Może trudno mu się odnaleźć w nowym środowisku, ale to już nie jest mój proble. Od tego jest szkoła i jego rodzice żeby rozwiązywać jego problemy
To prawda Szkoła i rodzice są odpowiedzialni za dziecko, więc powinni zadbać, żeby nie robiło krzywdy innym ludziom.
Trochę mnie wkurza w tych czasach zwalanie winy za złe wychowanie dziecka przez szkołę na rodziców. Wiadomo, że dziecko zrobić każdy głupi umie, wychować już niekoniecznie, dlatego szkoła powinna zadbać o to, żeby nic złego się nie działo i nie czekać na moment, żeby tylko poinformować prokuraturę.
Moje rozumowanie jest takie: skoro szkoła odpowiada za bezpieczeństwo dziecka w trakcie lekcji i przerw, ma swoje wewnętrzne prawa, którym dziecko musi się podporządkować i nie może np. wyjść ze szkoły kiedy chce, albo nie iść na lekcje, to powinna też dbać (szkoła), żeby dziecko nie robiło innym krzywdy, przykrości i żeby jednocześnie nie czuło zagrożenia ze strony nauczycieli, a tak niestety nie jest

Jeśli kiedyś będę miała dzieci, to wyjadę z nimi do Finlandii, żeby tam mogły się uczyć, nie zafunduję im piekła, które sama przeszłam tutaj. Ale pewnie nie będę miała To chociaż po męża tam pojadę

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 18:46   #2227
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Ja zawsze wolałam kaktusy niż cięte badyle
Oj tak, cięte kwiaty do mnie za bardzo nie przemawiają. Chociaż też są fajne, nie powiem

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Nie wiadomo dlaczego to robi. Normalna szkoła wezwałaby rodziców i gówniarza wysłała do psychologa. A ta szkołą nic nie robi. Dzieciaki mają po 8-9 lat więc chyba nie chodzi o popisywanie się. Nie wiem. Może ojciec matkę leja, a dzieciak w szkole to kopiuje?
Nikt nic z tym nie robi.
Na razie dziewczynka o której mowa dostała instrukcję, ze jak to się powtórzy to ma się bronić i porządnie mu oddać. Tylko trudno grzeczne dziewczynki namawiać do bicia chłopaków. Ale obecnie to jest jedyne wyjście.
A dlaczego Twoja szkoła nie chce wezwać rodziców? Sama ich wezwać nie możesz?

Cytat:
Czas, czas. Coraz mniej go. Sama po sobie widzę, jak mi się jego ilość zmniejszyła ostatnio (; Dziewczyny pewnie też mają, co robić.
Stary 2010-03-03, 18:47   #2228
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
To czemu nic nie piszesz?

Stary 2010-03-03, 18:49   #2229
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Motylek Brakuje nam Ciebie tutaj.

A jeszcze dodając do wcześniejszej wypowiedzi: dziewczynki niestety uczy się bycia grzecznymi i miłymi i to potem tak procentuje Mnie tak uczyli i teraz jestem nieśmiała i milutka, nie potrafię się po chamsku odezwać nawet do starego podrywającego mnie oblesia, w takich chwilach tylko na płacz mi się zbiera. Moi rodzice mówią, że to dobrze, że mam dobre serce, sumienie i wrażliwość, ale ja tak tego nie odbieram, tylko trudności przez to mam. Moi koledzy, którzy np. odpowiadają bezczelnie na obelżywe słowa nauczycieli mają lepiej niż ja, bo ja tylko obdzieram skórki do krwi a potem płaczę

Stary 2010-03-03, 18:50   #2230
n0emi
Zakorzenienie

Miki niezle zakupy u mnie pusta lodowka, wykonczylam ostatnia makrele
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 18:50   #2231
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Ja spadam do angielskiego, jeszcze ok. 150 słówek mi zostało do nauczenia

Stary 2010-03-03, 18:51   #2232
motylek1007
Zakorzenienie

fajnie, że tęsknicie za mną bylam dzis u lekarza (nie z mojego rejonu), na NFZ i przeżylam szok pozytywny hehe

[*] 11.09.2012
Stary 2010-03-03, 18:55   #2233
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
Miki niezle zakupy u mnie pusta lodowka, wykonczylam ostatnia makrele
O makrele zjadłabym Ja zaraz będę wcinać pierożki ruskie

Chyba bierze mnie choroba, źle się czuje, wszystko mnie boli i nie mam siły

Stary 2010-03-03, 18:56   #2234
n0emi
Zakorzenienie

Ehhh zamowilam wazeline poziomkowa, a mama dzis przywiozla wazeline kosmetyczna ziai nie ma to jak wyczucie
Stary 2010-03-03, 19:00   #2235
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Zaszłam jeszcze do zoologicznego po drodze, jakie piękne chomiki widziałam długowłose w kolorze biszkoptowym, słodkie

Stary 2010-03-03, 19:04   #2236
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
A jeszcze dodając do wcześniejszej wypowiedzi: dziewczynki niestety uczy się bycia grzecznymi i miłymi i to potem tak procentuje Mnie tak uczyli i teraz jestem nieśmiała i milutka, nie potrafię się po chamsku odezwać nawet do starego podrywającego mnie oblesia, w takich chwilach tylko na płacz mi się zbiera. Moi rodzice mówią, że to dobrze, że mam dobre serce, sumienie i wrażliwość, ale ja tak tego nie odbieram, tylko trudności przez to mam. Moi koledzy, którzy np. odpowiadają bezczelnie na obelżywe słowa nauczycieli mają lepiej niż ja, bo ja tylko obdzieram skórki do krwi a potem płaczę
Spróbuj to przełamać w sobie. Najlepiej od razu nie porywać się z motyką na księżyc tylko zacząć od drobnych rzeczy. Ewentualnie wyrobić sobie własną metodą obrony. W stosunku do nauczycieli ja jestem skrajnie kulturalna itd. wolę załatwić wszystko w białych rękawiczkach. A jaka satysfakcja jest, jak nie można mnie niczego zarzucić, a drugiej stronie owszem :P

Cytat:
Ehhh zamowilam wazeline poziomkowa, a mama dzis przywiozla wazeline kosmetyczna ziai nie ma to jak wyczucie
To będziesz miała dwie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Zaszłam jeszcze do zoologicznego po drodze, jakie piękne chomiki widziałam długowłose w kolorze biszkoptowym, słodkie
Ja ostatnio na króliki w zoologicznym patrzę. Takie fajne są, Puchate
Stary 2010-03-03, 19:08   #2237
n0emi
Zakorzenienie

Miki to zamienmy sie, ja bym zjadla chrupki z wieeelka checia

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Chatul TŻ mowi, ze podwedzi poziomkowa Ogolem ma duze usta i ostatnio ma suche, to dam mu ta z ziai, ale zaloze sie, ze pewnie bedzie lezec na polce i zbierac kurz Ale fajna jest, bo bezzapachowa, a ktoras straszyla, ze wazelina smierdzi
Stary 2010-03-03, 19:09   #2238
Magdzia94
Zakorzenienie

Motylku cieszę się że nas podczytujesz I super, ze zostałaś zaskoczona pozytywnie NFZ

Miki ja właśnie chciałabym takiego, ale na razie to nierealne.

Stary 2010-03-03, 19:12   #2239
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Spróbuj to przełamać w sobie. Najlepiej od razu nie porywać się z motyką na księżyc tylko zacząć od drobnych rzeczy. Ewentualnie wyrobić sobie własną metodą obrony. W stosunku do nauczycieli ja jestem skrajnie kulturalna itd. wolę załatwić wszystko w białych rękawiczkach. A jaka satysfakcja jest, jak nie można mnie niczego zarzucić, a drugiej stronie owszem :P
Staram się z tym walczyć Do rówieśników już teraz jestem w stanie odpowiedzieć chamsko na jakieś bezczelne zaczepki, ale do starszych już nie. Nie potrafię też zwrócić uwagi komuś na coś, stanąć w obronie obcej osoby. Ale mam nadzieję, że kiedyś mi się uda Może na studiach będzie łatwiej, ludzie w starszym przedziale wiekowym.

Wy tu o jedzeniu, a wiecie, że ja na nic nie mam ochoty? Nażarłam się jabłkiem i kubkiem galaretki jeszcze płynnej, a to dobrze, bo postanowiłam coś zrobić z tyciem i obżarstwem Nawet Wasze rozmowy o jedzeniu nie robią na mnie wrażenia
Ale z drugiej strony to może być źle, bo może przyszedł okres braku apetytu. Muszę poczytać, czy to aby nie są jakieś zaburzenia.

Stary 2010-03-03, 19:14   #2240
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Króliki też oglądałam jeden był genialny, biało-czarny puchaty

Cytat:
Pomyśl, że makrela dużo zdrowsza od chipsów

Madziu ja miałam kiedyś długowłosego, taki piękny był Najbardziej podobają mi się syryjskie, nie lubię tych dżungalskich

Stary 2010-03-03, 19:14   #2241
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Chatul TŻ mowi, ze podwedzi poziomkowa Ogolem ma duze usta i ostatnio ma suche, to dam mu ta z ziai, ale zaloze sie, ze pewnie bedzie lezec na polce i zbierac kurz Ale fajna jest, bo bezzapachowa, a ktoras straszyla, ze wazelina smierdzi
Daj mu Tisane, nawet mój brat używa A ma strasznie suche usta. Żadnych pomadek nie chciał, a Tisane używa z chęcią i bardzo mu się poprawiło

Stary 2010-03-03, 19:15   #2242
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

mam nadzieję, ze jednak nie kupisz tam królika

[*] 11.09.2012
Stary 2010-03-03, 19:18   #2243
malina19
Zakorzenienie

witam witam i coś tam Was juz nadrobiłam dzisiaj

Cytat:
Mamy wesele w kwietniu To biorę siwą, postanowione Mam już czarną kopertówkę, siwej jeszcze nie mam

Szkoda, że wysyłka dopiero po 12 marca będę musiała tyle czekać na to cudo
no to weź siwą, ja bym wzieła czarną ale tylko dlatego że nie mam czarnej

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
http://moda.allegro.pl/item933457004...i_36_nowa.html

co myślicie???

Na mojej aukcji nic nie pisze, mam nadzieje, że dojdzie... O!! Taka bombka do mojej torebki by pasiła
śliczna jest

Cytat:
Całkiem fajna, szkoda tylko że nie jest na kimś pokazana Mi się ta podoba http://moda.allegro.pl/item939940104...ulipan_38.html

Dobrze że ją wyczaiłam dzisiaj bo byłam zdecydowana albo na czarną albo na chabrową
też super jest, ja chce sobie wlaśnie kupić spodnice bombke ale bedzie ciezko - brak czasu na cokolwiek

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
faktycznie cicho na forum Nie ma Dymki, Motylka i Blondyny
Mona też się bardzo dawno nie odzywała

Cytat:
Też muszę kupić płaszczyk na wiosnę chyba cieżko będzie znaleźć coś w moim rozmiarze
ja naszczescie mam trencz beżowy, płaszczyk czarny taki bardziej soprtowy i kurtkę ze skóry eco żeby nie bylo więc kurtki sobie odpuszczam ale inne czesci garderoby to już nie musze sobie rzeczy pokupować

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
Kocurzyco pode mną mieszka taki sam rozpuszczony gówniarz wychowywany przez samotna matkę, która go tak rozpuściła, że szkoda gadać. ma z 8-10 lat a jest tak spasiony, że jest dużo większy od niej. no i oczywiście każde niezadowolenie z jego strony kończy się awanturami i rękoczynami kiedyś sąsiad opowiadał nam, że wraca do domu patrzy, a ten adaś okłada matkę pięściami przy samochodzie, więc złapał go za ucho i opieprzył a matka jeszcze na niego naskoczyła
ja tą matkę i to dziecko zaprowadziła do psychologa przecież on w przysłości raczej się nie zmieni na lepsze

Cytat:
Jak to by moja klasa powiedziala: "pewnie maz ja nie zadowolil"
oj u mnie na studiach też się tak mówi zwłascza o jednej prowadzącej

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
w ogóle, w szkole mi wizaż zablokowali
widocznie wizaż jest u Was w szkole bardzo modny

Cytat:
fajnie, że tęsknicie za mną bylam dzis u lekarza (nie z mojego rejonu), na NFZ i przeżylam szok pozytywny hehe
to super a czym Cię tak zaskoczyli

a wogole tobede Was jeszcze rzadziej odwiedzać na razie mam na studiach tylko zajęcia a już od przyszłego tyg zaczynają mi się kolokwia w przyszłym tyg mam 4, najlepszye jest to ze bede musiała nauczyć się z 200 stron na nie - dzisiaj dziewczyny xerowały materiały
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 19:18   #2244
Magdzia94
Zakorzenienie

Miałam 2 dżungarskie. Pierwszy był świetny, taki oswojony, biegał sam po pokoju, brałam go na dwór, chodził sobie po trawce i potem grzecznie wracał. 2 był strasznieee dziki, zupełne przeciwieństwo tamtego, gryzł itd.
Teraz chciałabym albo syryjskiego, albo długowłosego.

Stary 2010-03-03, 19:19   #2245
19agusia91
Zakorzenienie

jyyli, ja mam podobne odczucia.
Tż był, oglądaliśmy studniówkę. Znaczy, ja sie starałam oglądać, TŻ coś się skupic na filmie nie mógł
Ale obydwoje stwierdziliśmy,ze jakość fatalna nagrania. A teraz szybko cos zjeśc, glodna jestem i do nauki.

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Szotta, nie mogę mamy zagnać żeby mi dałą ten numer konta :/
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 19:25   #2246
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
W dodatku zauważyłam, że po tym jak zdjęłam aparat to częściej mi dziąsła krwawią... A używam tych miękkich szczoteczek, pasty... większość toleruję - Blendamed jakaś wybielająca nie podrażnia mi, co mnie zdziwiło, i Elmex też jest fajna, ale na zamianę z inną, bo po niej to nie czuję, że mam umyte zęby.
Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Moje pierwsze znieczulenie było właśnie przy wyrywaniu zęba, potem miałam nałożony aparat, a jak zdjęłam, to nie dość, że połowa zębów popsuta (aparat nosiłam tylko 10 miesięcy, w takim tempie nigdy zęby mi się nie psuły), to przy naprawianiu ich - potworny ból, kilka razy wytrzymałam, ale potem to już zawsze na znieczuleniu jechałam. Na szczęście zęby psują mi się rzadko - i do dentysty chodzę raz na kilka lat.
.
Saming to co tu pizesz mnie przeraża , boję się sciagniecia aparatu jak nic teraz jeszcze bardziej a najgorsez jest to ze powinnam byc na wizycie u orto 2 tyg temu a nie mam kiedy do niej isc wiec leczenie orto mi się przedłuzy jak nic

a i widziałam ze pisałyscie o znieczuleniu ja lecze zeby bez znieczulenia no chyba ze cos wyglada paskudnie to wtedy tak naszczescie takich sytuacji nie ma za czesto

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

a teraz pobede z Wami wcinajac kolacje - makaron z miesem i z jakimś sosem - nie wiemm dokaldnie co to jest - mama to zrobiła
a wogole to musze spr swoja wage bo chudne w oczach
Stary 2010-03-03, 19:27   #2247
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość
to super a czym Cię tak zaskoczyli

1) rejestracja - panie tam pracujące są MIŁE naparwde
2) poślizg czasowy jest bardzo maly, w sumie tylko kilka minut czekałam, wołają nazwiskami
3) lekarz równiez jest mily
4) rozbieramy sie w osobnym pokoiku w gabinecie, nie jak w innych przed gabinetem z obcymi ludzmi
5) sam pokoi ma wc, bidet, umywalkę, ręczniki papierowe
6) w gabinecie caly czas jest przyciemnione swiatlo i jest intymnie, tylko na fotelu swiatlo jest skierowane na czesc badaną, w pozostałej czesci jest nadal przyciemnione
7)USG jest super, lekarz ma swoj monitor, ja swoj, widzialam swoja macice i jajniki
8) fotel ginekologiczny jest zasłoniety taka scianą, nie ma absolutnie mozliwosci ze wchodzi pani z recepcji i ludzie w poczekalni mnie widzą na fotelu, jak to mialo miejsce wczesniej
9) recepte jak i zalecenia wypisuje na kompie i drukuje, wszystko szczególowo jak i kiedy brac leki, nie ma juz domyślania sie co tez lekarz napisal

[*] 11.09.2012
Stary 2010-03-03, 19:29   #2248
malina19
Zakorzenienie

a wogole to sie wkurzylam bo na jedne zajecia przyszła do nas opiekun praktyk dzisiaj i zakomunikowała ze mamy siedziec na praktykach po 8 h (od 7-15 w wakacje) i najlepsze jest to ze za bardzo nie da sie sklamac bo mamy kntrole praktyk w tamtym roku chodziłam na praktyki od 9-13 i naszczescie kontrola trafila mi sie przed 12

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
1) rejestracja - panie tam pracujące są MIŁE naparwde
2) poślizg czasowy jest bardzo maly, w sumie tylko kilka minut czekałam, wołają nazwiskami
3) lekarz równiez jest mily
4) rozbieramy sie w osobnym pokoiku w gabinecie, nie jak w innych przed gabinetem z obcymi ludzmi
5) sam pokoi ma wc, bidet, umywalkę, ręczniki papierowe
6) w gabinecie caly czas jest przyciemnione swiatlo i jest intymnie, tylko na fotelu swiatlo jest skierowane na czesc badaną, w pozostałej czesci jest nadal przyciemnione
7)USG jest super, lekarz ma swoj monitor, ja swoj, widzialam swoja macice i jajniki
8) fotel ginekologiczny jest zasłoniety taka scianą, nie ma absolutnie mozliwosci ze wchodzi pani z recepcji i ludzie w poczekalni mnie widzą na fotelu, jak to mialo miejsce wczesniej
9) recepte jak i zalecenia wypisuje na kompie i drukuje, wszystko szczególowo jak i kiedy brac leki, nie ma juz domyślania sie co tez lekarz napisal
to naprawde super co piszesz, a długo czekałaś na wizyte do niego
Stary 2010-03-03, 19:32   #2249
motylek1007
Zakorzenienie

okolo 3 tygodni, mialam możliwosc isc szybciej, ale mialam okres, wiec wiadomo
z przyjemnoscią pojde tam na kontrole

Zapisalam sie tez tam do dermatologa (tam kolejki juz dluzsze, na koniec kwietnia dopiero), moze on cos wymyśli nowego w mojej sprawie.
Odebrałam dzis wyniki badan ze szpitala - nie mam łuszczycy

[*] 11.09.2012
Stary 2010-03-03, 19:34   #2250
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
okolo 3 tygodni, mialam możliwosc isc szybciej, ale mialam okres, wiec wiadomo
z przyjemnoscią pojde tam na kontrole

Zapisalam sie tez tam do dermatologa (tam kolejki juz dluzsze, na koniec kwietnia dopiero), moze on cos wymyśli nowego w mojej sprawie.
Odebrałam dzis wyniki badan ze szpitala - nie mam łuszczycy
no to krótko czekałaś i nie dziwie sie po Twoim opisie ze ponownie do niego pojdziesz

no pewnie iz do innego dermatologa bo Twoja lekarka raczej nie wi co Ci jest i takie leczenie w ciemno moze przyniesc wiecej zlego niz dobrego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości