|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Torby sie pakują-brzuszki się szykują MAMUSIE marzec-kwiecień 2010
mioch znajomych Labrador załtwił już jednego kota
|
#4202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja znajoma znowu zakazał mi jeść podrobów itd. rzeczy
|
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- obojetnie czy zjemy podrobki czy nie, wszystko ma chemie w sobie.
|
|
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się tak grzecznie wyrzekam lodów, a też bym wchłonęła takie normalne, a nie zawsze sorbet. Dzisiaj podjem trochę TZtowi sorbecik ananasowy.
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
my właśnie wstawiliśmy do pieca chałkę
będzie pyszna kolacja chałka z masełkiem i kakałko
'...Życie nie daje nam tego, czego chcemy, lecz to, co dla nas ma..." Maciuś 10-04-10 ![]() Edytowane przez aneczkkaa Czas edycji: 2010-03-03 o 19:10 |
|
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie nie wystrzegam.
Moj Marian przyprowadzil do domu dziewczyne i w wlasnie od 10 minut posiadam 2 domowe koty, dokarmianych chyba z 15 i z 5 psow + cielak w domu. Ale nie moglam sie oprzec jak spojrzal Marian na mnie i zrobil te swoje oczy ze shreka... i do tego caly jest rudy:P wymieklam , tz tez i mamy jednego rudzinka i kotke bialo czarna- przypuszczam ze ona moglaby dolaczyc do naszego grona ciezarnych. A oto oczy ze shreka.
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
No nie pół dnia mnie nie było i 5 stron!!!
MOJE NABYTKI Z LUMPKA!!!! 2 tuniczki , pomaranczu nie lubie ale nie miałam wyjscia.. bo tuniki teraz najwygodniejsze! ale ta druga bedzie idealna na lato i moje kolorki!!!! aha i opaska na głowie hihihi jak dziewczynka sie poczułam... ![]() Zaraz Was bede czytała wrrrrrrrrrrr
|
|
#4209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja też takie chce
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez ciagle kupuje tuniczki ale tez szyje u krawcowej z tym ze ja ciagle w takich biegam ciaza czy nie jest mi super wygodnie, super luzno i na lato idealnie
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
lecę będę później
|
#4212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
dzis sie zaczyna nowa edycja you can dance- mam zamiar obejrzec, to ogladam bo zadnych taniec z gwiazdami , jak oni spiewaja czy cos nie znosze, po co promuja ludzi ktorzy juz sa slawni i maja pieniadze i staz i sa slawn, powinni szukac nowych talentow.
|
|
#4214 |
|
Raczkowanie
|
ehh kto napisał o lodach? no kto? jak tylko przeczytałam słowo "lody" pobiegłam do lodówki.. i już pół kubełka zjadłam... ;/
![]() tak siedzę cały dzień w domu i przeglądam blogi różne.. popatrzcie na tego 'malucha' http://www.spearmintbaby.com/2009/09/192-lb-baby.html ten to sie musiał rozpychać w maminym brzuszku
|
|
|
|
#4215 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
miałam pytać o ciebie bo zdjęcie slicznusie a nie kijarzyłam po imieniu i nazwisku z naszej kalsy juz wiem..............
|
|
|
#4216 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W mieście mamy dużo supermarketów, ale sorbet truskawkowy Budki (500ml za 6,99 zł) znalazłam tylko w Leclerku. W tych innych marketach jak robię zakupy to czasem trafi mi się taki sorbet w kubeczkach - ale to na raz (kosztuje 2 zł). Gmyrelka - jak tylko dostanę odpowiedź (w sprawie tego fotelika za naprawdę niewielką kasę) na pewno dam znać. Ponieważ jednak jestem wobec tego sprzedawcy nieufna zapytałam się też, co oznacza "odbiór osobisty". Jeśli nie ma nic do ukrycia, to nie będzie problemu z podaniem adresu firmy... Ciekawa jestem... Madziwnia - wiem, wiem - właśnie stąd ta moja ostrożność wobec tego allegrowicza. ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
02.04.2010 Marriage is a relationship in which one person is always right, and the other is a husband ![]() Dzienniki budowy: http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol http://www.anatol.mojabudowa.pl/ |
||
|
|
|
#4217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sasiadow kot nawet na nasze podworko nie wchodzi bo sie boi
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
uuuuu.... to moj cielak grzeczniejszy;D;D
Nie zjada koteczkow:P Lece sie kapac, pozniej na you can dance a pozniej zajrze luknąć co naskrobałyście chyba ze małż cos wymysli;D ale raczej bedzie padniety bo jeszcze robi przedpokoj
|
|
#4219 | |
|
Zakorzenienie
|
kurcze piszecie o tych sorbetach a ja mam taka ochote na gruszkowy :P jezor mam do pasa a w lodowce zostaly tylko lody czekoladowe bleeeeeeee
ja tez tylko wodne lody jem albo sorbety uwielbiam a najbardziej uwielbiam sama robic sorbety zwlaszcza truskawkowe wiecie co moj maz jest okrutny dzisiaj powiedzial ze juz woli jak biegam po domu ze szmata i krzycze na niego ze brudzi niz jak leze i mu rozkazuje ze ma to zrobic i tamto i ze zle robi a ja zbilam klosz od lampy , wczoraj dopiero zalozony > probowalam go jakos zlozyc by malz nie zauwazyl ale sie tylko rozcielam w paluszka malego a on i tak zauwazyl pytal co ja robilam a ja chcialam poprawic koc jak lezalam przed tv a ze pilot byl w nogach to machnelam nogami i pilot fik do gory i trafil w klosz od lampy :P ale ze mnie lamaga dzisiaj ta ciaza robie ze mnie niepelnosprawna az sie boje jutro sama jechac do maista ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
a ja wymyslilam ze to jeszcze nie koniec i chcialam polozyc wykladzine gumowa imitujaca panele takie ciemne rustykalne bo uznalam , do tescia do kancelarii przychodzi mnustwo osob w buciorach jak do obory niektorzy nawet gowien nie wytra w wycieraczke tylko leza do domu buraki jedne > i ze jak nawet za pol roku sie zniszczy to mozna bedzie wymienic na inna ale maz powiedzial ze lepiej polozyc kafelki bo beda na dluzej tylko ze my mamy dechy na dole w polowie korytarza a w drugiej polowie kolo drzwi jest zwykly beton i teraz nie wiem czy da sie polozyc kafelki na deski jutro bede molestowala fachowca naszego hehe w domu sie ze mnie smieja ze jak ktos nie ma pracy to ja mu ja szybko znajduje wiec wszyscy udaja ze cos robia zebym im zajec nie znajdowala hihi
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
ja też zaczynam oglądac YCD.. uwielbiam ten program.. i te emocje w tancu pokazywane.. kocham!!!
drcronku.. nic sie nie martw nie ty pierwsza i nie ostatnia... ja tez dzis na poczcie wysyłałam polecony do zusu i zamiast w nadawcy siebie i swój adres to ja adres Zusu dobrze ż epani zauwazyłam... mój t. ma chyba grype zołądkowa i juz lezy i " źlub hejbatkę...." dzidzia wileka...
|
|
#4221 |
|
Wtajemniczenie
|
dusiaka sprawa fotelika dobiegła końca
Aukcja została usunięta przez pracownika allegro Ja wzięłam to na przeczekanie bo w końcu dużo sztuk i sprawdzałam czy ktoś kupuje ... i wyszło szydło z worka Dobrze że nie kupiłyśmy Ale jutro maila do baby napisze bo tak mi ładnie dzisiaj zaprawiała i w mig odpisywała
|
#4222 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Darusia - Ja nie mam problemu z wydaniem ( w dobre ręce) bo robię to na codzień. Oby nie! Rozmnażaniu nierasowych zwierząt mówimy stanowczo NIE!!!
|
|
|
#4223 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziwnia dziękuję za zmianę imienia
Mam nadzieję że tak już zostanie ![]() I ja też lecę na U can dance, uwielbiam!! ![]() P.S. Czy fasolka się w końcu odezwała??
Edytowane przez Gmyrelka Czas edycji: 2010-03-03 o 21:25 |
|
|
|
#4224 | |||
|
Zakorzenienie
|
Z moich planów porodowych nie wyszło i niestety rodziłam, a może stety w Opolu.
Cytat:
To fajna z Ciebie pacientka! A jeżeli chodzi o USG to domyślam się że zawyżyli Ci wagę i miało być prawie 4 kg a wyszło prawie 3 KG. Bo w drugą stronię to niemożliwe ![]() Cytat:
Cytat:
![]() . Madziwina- naprawdę fantastycznie wyglądasz w tej ciąży. PROMIENIEJESZ. TylkoOliwka - synuś przecudowny. I moja Oliwka też ma to ubranko niebieskie z reala ![]() Wiecie ja wcześniej nie lubiłam takich małych dzieci. Jakoś mi się nie podobały a teraz to po prostu każde dla mnie jest cudne. I jak patrze na takie maleństwa to mam łzy w oczach. Po prostu uwielbiam zdjęcia tych wszystkich malców. Ja dzisiaj na kolację zjadłam melona z szynką parmeńską a do tego sery pleśniowe i kabanosa. A wszystko popiłam dobrym włoskim winem czerwonym. A co? Ja już mogę a Wy nie ![]()
Moje słońce 16.12.2009 (28 tc. 900 gr) Moja stokrotka 21.02.2012 (27 tc. 700 gr) Edytowane przez P0P70 Czas edycji: 2010-03-03 o 22:32 |
|||
|
|
|
#4225 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Darusiaaa - dobrze, że nie potrzebowałaś fotelika, bo gdybyś musiała kupić, to pewnie już byś go zalicytowała. Kaska przelewem by już poszła, a potem całe m-ce odzyskiwania pieniędzy... Tylko dziś i wczoraj (przeglądałam wszystkie aukcje tego użytkownika) ponad 20 osób "kupiło" u niego foteliki. Sporo więc zarobił oszust jeden. Pewnie na maila, którego wysłałam temu sprzedawcy już nie dostanę odpowiedzi
02.04.2010 Marriage is a relationship in which one person is always right, and the other is a husband ![]() Dzienniki budowy: http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol http://www.anatol.mojabudowa.pl/ |
|
|
|
|
#4226 |
|
Rozeznanie
|
Ufff was nadrobić to nie lada wyczyn...
Aneczka i u mnie samopoczucie szwankuje dziś troszkę Anakazar zdaje się, że już o tym pisałam, ale tak ja też często w nocy do WC latam ![]() Mrowak dobrze masz z tymi częstymi wizytami, bo to faktycznie mniej zmartwień, bo się nie zdąży głupot do głowy nakłaść Sponsa ja też się nastawiałam na pn ale wychodzi na to, że chyba będzie cesarka. Co zrobić, takie życie a i tak najważniejsze, żeby dziecko było zdrowe MadCat ta "zwyczajna" w znaczeniu, że się odbyła na prawdę, a z Japończykami to się jeszcze nie mieliśmy okazji tłuc...no z wyjątkiem wojny rosyjsko-japońskiej, bo tam trochę polaków walczyło. No ale wtedy byliśmy pod zaborami to się nie liczy bo nie dla siebie walczyliśmy ![]() Pl_madzia tylko się za bardzo nie pośpiesz ![]() drcron ale mi smaka zrobiłaś na lody, a tu już tak późno Mrowak ja jem, a nawet jem to mało powiedziane... - oczywiście lodyMadziwnia tuniczki w dechę, a zwłaszcza ta niebieskawa. AAAA i dzięki z a dopisanie Dusiaka do tych lodów dziewczyn dodałaś jeszcze ten sorbet truskawkowy i to już był cios poniżej pasa, ja się poddaje, chyba tż zacznie szukać za chwilkę nocnego ![]() ![]() ![]() Pop już myślałam, że choć jedna tu gdzie ja będę rodzić Apropo znalezionych pociech to ja mam szczęście do psów, najpierw był jamnik spod sklepu i ewidentnie ktoś się na wakację pozbył balastu, a później ON MIX szczeniak do utopienia wraz z resztą miotu, bryyy ale ci ludzie są bez serc, zaraz wam pokażę moje pociechy na czterech łapach
|
#4227 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
] [QUOTE=tylkooliwka;1759674 0]Isis trzymam kciuki za Waszą dwójeczkę Cytat:
Cytat:
Cytat:
To ja też kupie szczepionkę tylko wezmę sobie wcześniej recepte jak wypełźniesz daj znac co i jak . Jutro jade na wizyte ale nie wiem jeszcze na którą mam dzwonić do dryndne do Ciebie może jeszcze będziesz i zobaczę kruszka ![]() Cytat:
Ja dziś cały dzień u kolezanki byłam i na zakupach w outlecie oczywiście na wieloryba nic nie kupiłam ale małolat dostał dwie pary bucików na lato. więc zakupy w sumie udane . Ide zaraz spać bo padam na pysk a jutro do gina więc też na wsi mnie nie bedzie ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- A Ty do jakiego szpitala się wybierasz ?
|
|
#4228 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na chwilę wpadam GRATKI ŁACIATEJ ZŁOŻYĆ
![]() Tak więc ... Łaciata... TOBIE GRATULUJĘ! Hihi Wracajcie szybko do domu ![]() Madziwnia - pięknie wyglądasz ![]() Tylkooliwka - Danielek kochany jak nie wiem co Jest? Bo Mikołajowi Libry to z kolei z oczu jak małemu urwiskowi patrzy
Edytowane przez Izumi Czas edycji: 2010-03-03 o 22:15 |
|
|
|
#4229 |
|
Rozeznanie
|
A to moje siamle z odzysku
![]()
|
#4230 |
|
Rozeznanie
|
Ania P na inflancką? A czyżbyś była z Warszawy może?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

wygonilam meza po cytrynowego loda i teraz mi tak blogo

będzie pyszna kolacja chałka z masełkiem i kakałko 

Dobrze że nie kupiłyśmy
Mam nadzieję że tak już zostanie
- oczywiście lody
Antoni Stanisław 30.03.2010